תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הסיבה לעיכוב החתימה על ההסכם - גרעון של כ-10 מיליון ש"ח
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

כתבת ששטרי ההון זה כסף אמיתי שאפשר להשתמש בו. נרקוטיבה בסך הכל הסביר לך (ואני חיזקתי את דבריו) שזה לא נכון, ושטרי ההון האלה הם בסך הכל מסמך ואין מאחוריהם שקל אחד אמיתי. כל מה שכתבת בהודעה האחרונה נכון אבל אין לו שום קשר למה שנרקוטיקה ואני כתבנו.

גם אם אתה צודק לגבי שטרי ההון, לא זו הנקודה החשובה אלא רק סימפטום. לתת לטביב לשבת על הקופה עוד שנה משול להתאבדות כלכלית של המועדון.
הוא ימצא את כל הקומבינות האפשריות, בסיוע ועידוד ראשי ההתאחדות והבקרה, בשביל להוציא כספים שאנחנו משוכנעים שאין לו דרך להוציא. בשביל זה הצעד החשוב והראשון זה לנתק אותו מכל מה שקשור למועדון.

IdanTheLittle כתב:

החילוקי דעות בפורום הם בין האנשים שבעד ההסכם כי אי אפשר להשיג יותר טוב מזה, לבין האנשים שנגד ההסכם כי הם חוששים שעם ההסכם טביב עדיין נשאר בקבוצה בדרך זו או אחרת ובסה"כ הוא קונה זמן.
אם אתה תאמר לאנשים "הסכם או מחאה", הם יהיו בעד המחאה, אבל ברגע שמציגים את זה כ"הסכם או פירוק", אז הם מעדיפים פירוק, העיקר להתנער מטביב ולצאת לדרך חדשה .

זו בדיוק הנקודה שלי. לא יהיה פירוק בקרוב אז מה יש להעדיף פה ? איך השארת הקבוצה בידי טביב משרתת את המטרה שלנו ? האופציה של הסכם או פירוק פשוט לא רלבנטית.
לגבי ההסכם או מחאה - אני מציע לך ולכל מי שחושב כמוך קודם כל לראות בכלל מה ההסכם ואז לחוות עליו דיעה.
הדטרמניזם לגבי משהו שבכלל לא סגור ולא ידוע מדהים אותי כל פעם מחדש.
תנו את הגב למי שמעורב בעניין מטעם האוהדים להגיע להסכם המקסימלי מבחינתו ואחרי זה נשפוט אם המקסימום הזה מספיק לנו. לחזור למחאה תמיד אפשר, התחיל פה מהלך שעד שהוא לא מגיע לשוקת שבורה, מן הראוי שניתן לו את הזמן והגב שלנו. בכל מקרה, פירוק זו לא אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
שוב עם ה"לתת צ'אנס" ?

ואם יש מי שחושב שהעקרונות על פיו מנוהל המו"מ כבר גרמו נזק אדיר למטרה ?
ואם יש מי שחושב שהרעיון העומד מאוחרי ההסכם שגוי במהותו ולכן אין חשיבות לטיב העוגנים שאמורים להבטיח אותו ?

לא ראיתי מי שהטיל ספק בכוונות ובמחובות של מי שלקח על עצמו לנהל מו"מ.
יש ספק בדרך, בבצוע ובאם זה יכול להוביל לפתרון טוב להפועל.

נכון לעכשיו מצבנו גרוע יותר מאשר לפני מתווה מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הסיבה לעיכוב החתימה על ההסכם - גרעון של כ-10 מיליון ש"ח
הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
שוב עם ה"לתת צ'אנס" ?

ואם יש מי שחושב שהרעיון העומד מאוחרי ההסכם שגוי במהותו ולכן אין חשיבות לטיב העוגנים שאמורים להבטיח אותו ?

אם יש מישהו שחושב שכל המהלך הזה ודרך ההתנהלות בו הוא שגוי, זו זכותו. בבוא היום, כשיחתם ההסכם (בעזרת הע"ז) ויפנו אל האוהדים שישתתפו בקנית הקבוצה וברכישת.המנוי, הוא יכול פשוט לא להשתתף בזה.
לא אני ולא אתה יודעים מה הולך להיות ההסכם ועד כמה המצב אכן יותר גרוע כפי שכתבת.
אותם אנשים שניהלו מאבק בצורה מצוינת חושבים כרגע שזה נכון ללכת למתווה של הסכם שינתק את טביב מהקבוצה. בוא ניתן לנם את הגב למהלך הזה.
אני את ההחלטה שלי, לכאן או לכאן, אעשה אחרי שאראה מה בדיוק סוכם. כמו שהגבתי לנרקוטיקה, בהינתן האות אני חוזר בכיף לכפר שמריהו לבדוק מה קורה עם שאול הארנב ושליחי הפיצה נטולי הטיפ מדנה.
אם וכאשר נגיע לזה, הפעם לא נהיה כל כך נחמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2012, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים דבר אחד חיובי יצא מהמתווה הזה.
עכשיו יש עדויות של רואי חשבון מוסמכים שהקבוצה בגרעון של בסביבות 10 מיליון שקלים, דבר שקודם היה אפשר רק לנחש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 00:33 
הוצגה ביקורת רבה על עמדתו של מטה המאבק. לא הצלחתי להבין למה אוהדים רבים כל כך שסבורים שזו שגיאה ללכת במתווה עו״ד מוזר, לא עושים שום דבר. תמו כל ההפגנות ומשמרות מחאה. האם יכול להיות שמנהלי המאבק גם מנהלים מו״מ וגם ידעו להפגין ומתנגדיו רק לברבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 01:01 
ניתן להעלות דעות וסברות כיצד לנהל את המאבק. זה טוב וזה מפרה.
אבל אני חושב שיש הבדל ומרחק רציני בין לכתוב כמה הודעות בפורום לבין להתעסק בענייני המחאה על בסיס יום יומי, מסביב לשעון, ולהקדיש לכך פשוט את כל מרצך.
ולכן אני לא הייתי בוטח ברוב האנשים שטענו ויטענו כי מובילי המחאה נוהגים לא טוב וחושבים כי היו עושים את זה טוב יותר. פשוט כך.
אנו במצב רגיש ועדין, וצריך לקבל החלטות חכמות ומושכלות. אני משוכנע שראשי המאבק רגישים לרחשי הציבור, ואף יודעים דברים שהרוב, שניזון מהתקשורת, לא מודע לו.
לא משנה איזו עמדה תנקט בימים הקרובים, הכי חשוב הוא שהעמדה הזו תהיה חזית אחידה של כלל אוהדי הפועל. גם אם זה אומר ללכת לפירוק, או לא לרכוש מנויים או ללכת במתווה מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 01:43 
אני לא נכנס פה לויכוחים כרגע, ואין לי יותר מדי מה להוסיף, כמו שכתבתי, אנחנו עדיין בודקים את כל המידע
וענייני החוזים והגרעונות שזה דבר חשוב בפני עצמו. רק תעשו טובה ותוציאו את הפנטזיה של הפירוק מהראש.
אלי טביב יכול לשרוד טוב מאוד גם שנתיים-שלוש עוד לפני שהוא הולך לפירוק ואני יכול להוכיח את זה לכל מי שירצה
להתווכח כאן במספרים אמיתיים ובעובדות חשבונאיות.
אתם מוזמנים להמשיך את הדיון מכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 01:46 
ראצ'ו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הסיבה לעיכוב החתימה על ההסכם - גרעון של כ-10 מיליון ש
הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 02:46 
kobster כתב:
קלדרון כתב:
שוב עם ה"לתת צ'אנס" ?

אם יש מישהו שחושב שכל המהלך הזה ודרך ההתנהלות בו הוא שגוי, זו זכותו. בבוא היום, כשיחתם ההסכם (בעזרת הע"ז) ויפנו אל האוהדים שישתתפו בקנית הקבוצה וברכישת.המנוי, הוא יכול פשוט לא להשתתף בזה.
לא אני ולא אתה יודעים מה הולך להיות ההסכם ועד כמה המצב אכן יותר גרוע כפי שכתבת.
אותם אנשים שניהלו מאבק בצורה מצוינת חושבים כרגע שזה נכון ללכת למתווה של הסכם שינתק את טביב מהקבוצה. בוא ניתן לנם את הגב למהלך הזה.
אני את ההחלטה שלי, לכאן או לכאן, אעשה אחרי שאראה מה בדיוק סוכם. כמו שהגבתי לנרקוטיקה, בהינתן האות אני חוזר בכיף לכפר שמריהו לבדוק מה קורה עם שאול הארנב ושליחי הפיצה נטולי הטיפ מדנה.
אם וכאשר נגיע לזה, הפעם לא נהיה כל כך נחמדים.

כולי הערכה ואפילו הערצה למי שמנהל את המאבק עד היום.
הלוואי ואני טועה, אבל אולי מי שמתאים לנהל מאבק ומחאה, מוכשר פחות בתחום המסחרי או בענייני מו"מ.
אחרת אני לא מבין איך הגיע המספר 18.5M. אני חושב שעל זה קלדרון מדבר כשהוא אומר שהלכנו מרחק גדול אחורה.
אני לא מדבר על המתווה של נאמנות, שאותו אפשר לבטל ברגע. אבל הסכמה בכלל לדון על המספר הזה, במקום להציע לקחת את הקבוצה בחינם או תמורת 5M כנקודת מוצא במו"מ - זה מצמוץ* מטורף. כל מי שקנה או מכר פעם מכונית יד שניה או דירה יודע את זה.
לפני שבועיים חשבתי שהזמן פועל לרעת טביב ובמצבו, אחרי ששדד מהמועדון מליונים, הוא ינסה למכסם רווח אבל ירצה לברוח במחיר נמוך בהרבה מהצעות שבס-רמון למינהם. היום ברור לו שהוא יכול לדרוש יותר וזה לגיטימי, ויהיה קשה לחזור למצב של לפני שבועיים.

* אם הצעת על דירה 100K, למרות שמישהו אחר יכול לקחת אותה ב-50K, למוכר ברור שאתה מסוגל לשלם סכום כזה, וזה סביבות המחיר שאתה גם מוכן לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 03:35 
סמל אישי של המשתמש
במשך כל החודשים האחרונים סופר פה כמה שהמאבק אפקטיבי, שטביב משתגע ויוצא מהכלים ושדנה מתחרפנת. השיא הגיע לפני הנסיעה האחרונה שלו לחו"ל, בתקופה של הדיבורים על שבס ורמון, כשהאמירות היו שטביב מת לעזוב, שדנה מציבה לו אולטימטום, שהוא לא יכול לסבול עוד שנייה אחת של המחאה ולא מוכן לחשוב בכלל על לשים שקל בקבוצה, שזה מה שהוא יצטרך לעשות אם הוא יישאר בעונה הבאה, והוא מוכן לקחת על עצמו את החובות ולרדת משמעותית במחיר, רק שייקחו ממנו את הקבוצה. באופן כללי האווירה הייתה שאנחנו בדרך ל"ניצחון", שטביב רק מחפש למכור ושזה עניין של כמה ימים או שבוע-שבועיים עד שהכל ייסגר.
מרגע שצץ העניין עם מוזר, כל הדיבור השתנה ב-180 מעלות: לפי הפרסומים, אלה שלא הוכחשו, טביב אמור לקבל בדיוק את הסכום שהוא רצה ולא לרדת בשקל, אנחנו נצטרך לכסות את הבור שהוא יצר בעזרת מכירת שחקנים וקניית מנויים, הקבוצה תתנהל על תנאי במשך עונה בלי חיזוק. כל העניין נסחב כבר שבועיים והוא לא קרוב לסיום, הניתוק הסופי אמור להיות בכלל רק עוד שנה, ופתאום אנחנו אלה שנמצאים עם הגב לקיר וצריכים להציל את העונה הקרובה ואת הקבוצה, בזמן שפתאום טביב יכול בקלות להחזיק בקבוצה עוד כמה שנים בלי לשים שקל ואפילו להמשיך לגנוב, כל זאת כשהמאבק, שתואר כמועיל כל כך וככזה שטביב ודנה לא יכולים לסבול עוד שנייה ממנו, הושהה משום מה למרות שההסכם, בין אם הוא טוב או לא, עדיין לא נחתם ובלי שניתן שום הסבר לכך.
הייתי רוצה מאוד לשמוע הסבר הגיוני איך הקולות והאווירה התהפכו בצורה כזאת ולמה המאבק הושהה, בייחוד לנוכח ההתהפכות של המצב המתואר, כי לצערי אני לא מוצא אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 09:10 
רק אני רק לא מבין למה אתם חושבים שמישהו רימה אתכם. למה שלא תיקחו את כל האנרגיות האלה ותתחילו להילחם בטביב כמו שרק אתם יודעים, אני מדבר בשם עצמי, שכנעתם אותי, צאו למלחמה ותתקנו את כל הנזקים שנעשו ותביאו לנו קבוצה במחיר "נורמלי" (שאתם יודעים אותו, אני לא) ורוכש נורמלי.
בוכמן אולי אתה יכול לבקש מעו"ד מוזר לתת לאוהדים לראות את המסמכים הרלוונטיים, שווה לעשות את זה בפורום של עמותת אוהדים, אבל אני לא חושב שאתה צריך להשקיע בכך מאמצים וגם לא ה6 אנשים שהתחילו את המאבק המשיכו בו וממשיכים בו, כל מה שאתם מקבלים זה יריקה בפרצוף, זה נראה שיש הרבה אנשים טובים כאן שמוכנים לקחת על עצמם את העשייה ולא רק לבקר, הם יכולים לייצר מציאות אחרת כנראה ויש משהו שאתם מפספסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 09:29 
kobster כתב:
בכלל נראה לי שכדאי שנרד מעניין הפירוק. לא יהיה פירוק, בטח לא בשנה הקרובה ובשנה שאחריה, להפועל יש מספיק שחקנים שאפשר למכור ולכסות את התקציב, שטרי החוב של ה 20 מיליון עדיין קיימים ובמקרה הצורך יעזרו בהם (כך לפי אורליצקי). לתת לטביב עוד שנה לשבת על הקופה ולעשות בה כרצונו מתפרש רק כדבר אחד - כניעה והרמת ידיים.
לא למדנו כלום מהכדורסל ? גישת ה"אני מתנתק ותעירו אותי אחרי שהוא סיים להרוס הכל" כבר התפוצצה לנו בפנים, וזה כלום לעומת הפיצוץ שיהיה בכדורגל. אנשים שהתחביב שלהם זה להגיע למשחקים ימשיכו להגיע, בשנות התשעים לא מכרנו מינויים ? לא היינו 4000 פראיירים שבאים כל שבת במשך חמש שנים בשביל לאכול את הלב מחדש ?
כבר השנה, עם סגל סביר והגרלה טובה אנחנו מבטיחים לעצמנו עוד 10 מיליון שקלים לפחות, מישהו רוצה לוותר על הכסף הזה או לתת לטביב להנות ממנו ?
צאו מהסרט הזה, הקבוצה היא שלנו ואנחנו נלחמים עליה. אם לא יהיה הסכם, נפתח עליו את שערי גיהנום עד שיעזוב.
אם הברירה היא בין מלחמה (רכישת הקבוצה ושיקומה או המשך המחאה) לבין כניעה (הליכה לפירוק), אני יודע במה אני בוחר.

אני יגיד יותר מזה,אם הבחירה היא בין פירוק/עונה חלשה,לבין התמודדות על האליפות גביע ואירופה עם טביב.אני לוקח את האפשרות השניה בשתי ידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 09:36 
אני לא חושב שמישהו פה מרגיש מרומה ואין ספק שהרבה יותר קל לדבר מאשר לעשות.
כל זה לא שולל מאף אחד את הזכות לשאול שאלות וחלקן שאלות לא פשוטות.
וכן, הרושם כרגע הוא שעצם הדיון על הכספים שייצאו או לא, על הסכומים ועל המתווה כפי שמפורסם, הוא דיון ששם אותנו בנקודת פתיחה בלתי מובנת בהתחשב בחודשים האחרונים.
אני מצטער, אבל אני לא מצליח להבין את הפער בין ניסיון רכישת הקבוצה ע"י האוהדים (בסכום נמוך בהרבה, כך פורסם), לבין הסכומים והרעיונות שנזרקים במתווה מוזר.
1+1 צריך לצאת 2. כשזה לא יוצא עולות שאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
במשך כל החודשים האחרונים סופר פה כמה שהמאבק אפקטיבי, שטביב משתגע ויוצא מהכלים ושדנה מתחרפנת. השיא הגיע לפני הנסיעה האחרונה שלו לחו"ל, בתקופה של הדיבורים על שבס ורמון, כשהאמירות היו שטביב מת לעזוב, שדנה מציבה לו אולטימטום, שהוא לא יכול לסבול עוד שנייה אחת של המחאה ולא מוכן לחשוב בכלל על לשים שקל בקבוצה, שזה מה שהוא יצטרך לעשות אם הוא יישאר בעונה הבאה, והוא מוכן לקחת על עצמו את החובות ולרדת משמעותית במחיר, רק שייקחו ממנו את הקבוצה. באופן כללי האווירה הייתה שאנחנו בדרך ל"ניצחון", שטביב רק מחפש למכור ושזה עניין של כמה ימים או שבוע-שבועיים עד שהכל ייסגר.
מרגע שצץ העניין עם מוזר, כל הדיבור השתנה ב-180 מעלות: לפי הפרסומים, אלה שלא הוכחשו, טביב אמור לקבל בדיוק את הסכום שהוא רצה ולא לרדת בשקל, אנחנו נצטרך לכסות את הבור שהוא יצר בעזרת מכירת שחקנים וקניית מנויים, הקבוצה תתנהל על תנאי במשך עונה בלי חיזוק. כל העניין נסחב כבר שבועיים והוא לא קרוב לסיום, הניתוק הסופי אמור להיות בכלל רק עוד שנה, ופתאום אנחנו אלה שנמצאים עם הגב לקיר וצריכים להציל את העונה הקרובה ואת הקבוצה, בזמן שפתאום טביב יכול בקלות להחזיק בקבוצה עוד כמה שנים בלי לשים שקל ואפילו להמשיך לגנוב, כל זאת כשהמאבק, שתואר כמועיל כל כך וככזה שטביב ודנה לא יכולים לסבול עוד שנייה ממנו, הושהה משום מה למרות שההסכם, בין אם הוא טוב או לא, עדיין לא נחתם ובלי שניתן שום הסבר לכך.
הייתי רוצה מאוד לשמוע הסבר הגיוני איך הקולות והאווירה התהפכו בצורה כזאת ולמה המאבק הושהה, בייחוד לנוכח ההתהפכות של המצב המתואר, כי לצערי אני לא מוצא אחד כזה.

לא פעם ראשונה שטביב משנה את עמדתו המוצהרת ב-180 מעלות. בפעם הקודמת מוני הראל נפל בפח בגלל זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 09:46 
chimpfive כתב:
רק אני רק לא מבין למה אתם חושבים שמישהו רימה אתכם. למה שלא תיקחו את כל האנרגיות האלה ותתחילו להילחם בטביב כמו שרק אתם יודעים, אני מדבר בשם עצמי, שכנעתם אותי, צאו למלחמה ותתקנו את כל הנזקים שנעשו ותביאו לנו קבוצה במחיר "נורמלי" (שאתם יודעים אותו, אני לא) ורוכש נורמלי.
בוכמן אולי אתה יכול לבקש מעו"ד מוזר לתת לאוהדים לראות את המסמכים הרלוונטיים, שווה לעשות את זה בפורום של עמותת אוהדים, אבל אני לא חושב שאתה צריך להשקיע בכך מאמצים וגם לא ה6 אנשים שהתחילו את המאבק המשיכו בו וממשיכים בו, כל מה שאתם מקבלים זה יריקה בפרצוף, זה נראה שיש הרבה אנשים טובים כאן שמוכנים לקחת על עצמם את העשייה ולא רק לבקר, הם יכולים לייצר מציאות אחרת כנראה ויש משהו שאתם מפספסים.

את האינטרפטציה ששואל השאלות רומז למעשה מרמה אתה מבצע.
השאלות שהעלה יובל נכונות עד רמת עובדה וככל הנראה צפות לאור העובדה מכיוון שלא ניתן לפרסם הכל (זו התשובה הניתנת ובעתיד משער שיובהר למה אי אפשר היה לפרסם הכל).
כרגע כל אחד יכול לקחת את זה למקומו : אמונה עיוורת (ולא במובן השלילי) במי שלקחו על עצמם את הנהגת המחאה ורבים בחרו בדרך זו. חלק אחר שואלים שאלות ואודה שאני ביניהם וראוי שכך (משער שמכירים את הכינויים למקומות ללא יכולת לשאול שאלות ). ויש את הדרך השלישית שהיא התנגדות (לפעמים עד רמת קונסיפרציה לא ראויה) ותמיכה בדרך אחרת.
אני אישית חשבתי שהמחאה הייתה כבר צריכה להתחדש, לא מבין מדוע רק אם הפתרון עם מוזר לא יתממש המחאה צריכה להתחדש. למה רק הוא הפסיק את המחאה (האם המו"מ עם שבס/תאומים לא היה ראוי להפסקת המחאה).
לרוב השאלות ששאלתי קבלתי מענה אך כל עוד לא הכל גלוי כך זה ימשיך ועל נוטלי עול ההנהגה להבין את זה ולהמשיך בצדקת דרכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 10:03 
מה עם המשכורות של אפריל ומאי והפרמיות שטביב אמור לשלם לשחקנים ? למיטב הבנתי מחר זהו היום האחרון למועד הפרעון עפ"י הנחייתו של אורליצקי ואם לא כך יעשה הפועל לא תוכל להירשם למפעלים באירופה, מה שעלול לפגוע קשות בהכנסות הקבוצה וביכולתו של מזור לנהל את העונה הבאה מבחינה תקציבית בהתבסס על העובדה שישנו גרעון עתידי של 10 מיליון ולא גרעון מצטבר מהעונה שעברה.

האם באמת הבקרה תשחרר את המשכורות לשחקנים מתוך הערבויות כמו שהועלה פעם על ידם כאופציה ?

יש מצב שמחר זה יום סופר קריטי שישפוך אור על עתיד הקבוצה ללא שום קשר להעברת זכויות הניהול למוזר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 10:46 
ראצ'ו כתב:
אני לא נכנס פה לויכוחים כרגע, ואין לי יותר מדי מה להוסיף, כמו שכתבתי, אנחנו עדיין בודקים את כל המידע
וענייני החוזים והגרעונות שזה דבר חשוב בפני עצמו. רק תעשו טובה ותוציאו את הפנטזיה של הפירוק מהראש.
אלי טביב יכול לשרוד טוב מאוד גם שנתיים-שלוש עוד לפני שהוא הולך לפירוק ואני יכול להוכיח את זה לכל מי שירצה

ממש בא לי לראות סופסוף מספרים תכלס, לא כל מיני סיסמאות כמו שיש פה בפורום ואנשים חיים עליהם.
ראצ'ו ידידי, תוכל בבקשה להסביר לנו (בעזרת מספרים) למה אי רכישת מנויים ו/או אי עליית שלב באירופה לא יגרמו טביב להוציא כסף מהכיס בשביל לשלם משכורות?
עכשיו נניח וכל זה קורה וטביב מצליח למצוא את הפראיירים שיקנו את תמוז, ידין, דמארי ואדל.
נפתרה הבעיה לעונה הקרובה.
מה יקרה בעונה הבאה? מנויים ימשיכו לא לקנות, לאירופה לא נגיע כי נסיים מקום 9 במקרה הטוב ואין שום פסיכי שיקנה את חוטבא או ויקטור מרעי בכמה מיליונים.
מה הוא יעשה אז? איך טביב יצליח למשוך עוד עונה מעבר לעונה הקרובה?
מתישהו הוא יצטרך להוציא שקל בשביל לכסות משכורת של מישהו וזה הסיוט הכי גדול שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

א. עד לפני תחילת המחאה טביב לא נשמע ככזה שאצה לעזוב את הקבוצה, הצהרתית הוא אפילו היה חד משמעי ככזה שעתיד להישאר בקבוצה הרבה שנים. הניתוחים הפיננסים שבוצעו כאן מראים עד כמה הוא יכול לעשות את זה לפחות עוד 3 שנים ללא להכניס שקל מכיסו הפרטי ולהמשיך ולגזול את כספי הקבוצה - כלומר בפן הזה המחאה הצליחה, טביב מוכן למכור ולעזוב את הקבוצה כבר עכשיו.
ב. במהלך החודשים האחרונים שמענו על לא מעט קבוצות ואנשים שרוצים לרכוש את הקבוצה, אם זה הענוים הזה ממיאמי ואם זה ה"חברה הטובים" בדמותצ רמון ושות', כל המהלכים נפלו בעיקר בגלל מחסור בשקיפות כלכלית, דבר שעתיד להתשנות אם הקבוצה עוברת לשנה לניהולו של מוזר, כלומר המכשול השני למכירת הקבוצה גם מוסר במתווה זה - כלומר המחאה גם כאן הצליחה.
ג. אין לי רצון להתווכח איתכם על עתיד הקבוצה, אבל עוד לא אמרתם ולא פעם אחת איך הקבוצה תרוויח מזה שטביב ישאר בעלים וינהל את הקבוצה עוד שנה אחת לפחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
ראצ'ו כתב:

ממש בא לי לראות סופסוף מספרים תכלס, לא כל מיני סיסמאות כמו שיש פה בפורום ואנשים חיים עליהם.
ראצ'ו ידידי, תוכל בבקשה להסביר לנו (בעזרת מספרים) למה אי רכישת מנויים ו/או אי עליית שלב באירופה לא יגרמו טביב להוציא כסף מהכיס בשביל לשלם משכורות?
עכשיו נניח וכל זה קורה וטביב מצליח למצוא את הפראיירים שיקנו את תמוז, ידין, דמארי ואדל.
מה יקרה בעונה הבאה? מנויים ימשיכו לא לקנות, לאירופה לא נגיע כי נסיים מקום 9 במקרה הטוב ואין שום פסיכי שיקנה את חוטבא או ויקטור מרעי בכמה מיליונים.

כי חטביב יש הרבה אופציות לא לעשות את זה.
הראשונה היא פשוט לא לשלם, לחלק קנסות ולהקפיא שחקנים, שטמוז ושות' ילכו לרדוף אחריו (סליחה אחרי הפועל) בבתי המשפט אם הם כל-כך רוצים.
השניה היא שהוא פשוט יכול למכור שחקנים, מכירה של אדל וטוטו תכניס לקבוצה את ה 10 מליון שקל החסרים ובזה העסק יסתיים.
אם אתה חושב שיבואו שחקנים אחרים במקום אתה חיי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:05 
el dudernio כתב:
JustZiv כתב:
ראצ'ו כתב:

כי חטביב יש הרבה אופציות לא לעשות את זה.
הראשונה היא פשוט לא לשלם, לחלק קנסות ולהקפיא שחקנים, שטמוז ושות' ילכו לרדוף אחריו (סליחה אחרי הפועל) בבתי המשפט אם הם כל-כך רוצים.
השניה היא שהוא פשוט יכול למכור שחקנים, מכירה של אדל וטוטו תכניס לקבוצה את ה 10 מליון שקל החסרים ובזה העסק יסתיים.

תקרא שוב את מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
כפילות

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 30 יוני 2012, 11:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

א. עד לפני תחילת המחאה טביב לא נשמע ככזה שאצה לעזוב את הקבוצה, הצהרתית הוא אפילו היה חד משמעי ככזה שעתיד להישאר בקבוצה הרבה שנים. הניתוחים הפיננסים שבוצעו כאן מראים עד כמה הוא יכול לעשות את זה לפחות עוד 3 שנים ללא להכניס שקל מכיסו הפרטי ולהמשיך ולגזול את כספי הקבוצה - כלומר בפן הזה המחאה הצליחה, טביב מוכן למכור ולעזוב את הקבוצה כבר עכשיו.
ב. במהלך החודשים האחרונים שמענו על לא מעט קבוצות ואנשים שרוצים לרכוש את הקבוצה, אם זה הענוים הזה ממיאמי ואם זה ה"חברה הטובים" בדמותצ רמון ושות', כל המהלכים נפלו בעיקר בגלל מחסור בשקיפות כלכלית, דבר שעתיד להתשנות אם הקבוצה עוברת לשנה לניהולו של מוזר, כלומר המכשול השני למכירת הקבוצה גם מוסר במתווה זה - כלומר המחאה גם כאן הצליחה.
ג. אין לי רצון להתווכח איתכם על עתיד הקבוצה, אבל עוד לא אמרתם ולא פעם אחת איך הקבוצה תרוויח מזה שטביב ישאר בעלים וינהל את הקבוצה עוד שנה אחת לפחות?

גם לפני הבמבי, טביב הצהיר והעביר מסרים שהוא מת לעזוב (אפילו עם הספין של בית"ר) ובסוף הוא עשה הפוך על הפוך
במה זה שונה כ"כ מהמקרה הזה?
el dudernio כתב:

כי לטביב יש הרבה אופציות לא לעשות את זה.

גם מוזר טוען שזה מה שיעשה- אנחנו נקנה 10K מנויים, וככה הפועל לא תמכור שחקנים
באוצה מידה, אפשר להשאיר את טביב, לקנות מנויים ולהימנע ממכירת שחקנים
'קיצר, מיום ליום זה נראה יותר שטביב עשה עלינו פה יופי של ספין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:25 
ראצ'ו כתב:

לי, בניגוד להרבה אחרים, אין שום פנטזיה לגבי פירוק, כי היא לגמרי לא ריאלית. (ואתה לגמרי צודק שהוא יכול להמשיך ולהתקיים שנתיים).
אבל גם אין לי שום פנטזיה לגבי כניסה כבעלים.
תוציאו את זה כבר מהראש, כי זה לא יקרה. לא צריכים להיות שום עסקים עם אלי טביב.
ושום מוזר המוזר.
אין שום דרך כל עוד הוא במערכת, עם או בלי ייפוי כוח בלתי חוזר.

שלא נדבר על זה שהוא קודם כל צריך לשלם את החובות לפני שמישהו בכלל מדבר איתו (ולא תשלום באמצעות מכירת המנויים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:29 
האזכור של הגירעון רק מוכיח את הגניבה של טביב.
אם הפער בין התקציב הרצוי (25 מליון) להוצאות הצפויות בפועל עומד על 10 מליון ש"ח
הרי שצפי ההוצאות לשנה הקרובה הוא 35 מליון ש"ח.
מכיוון שלא נמכרו/נפטרו משחקנים בעלי חוזה גדול וגם אם נוסיף את עלות החוזים
של שחקנים שסיימו חוזה השנה (טועמה, לאלא ואנטבי) הרי שלא נעבור את 40 מליון הש"ח.
גם אם נהיה לארג'ים זה אומר שהתקציב בשנה שעברה היה 45 מליון ש"ח (ולא 70 מליון כמו שטביב
והחברים שלו בבקרה ניסו לאמר).

אז איפה הכסף ?

* יש סיכוי גדול יותר שנדאל ייקח את וימבלדון השנה מאשר שיימצא עיתונאי שיכתוב על הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
chimpfive כתב:

השאלות שהעלה יובל נכונות עד רמת עובדה וככל הנראה צפות לאור העובדה מכיוון שלא ניתן לפרסם הכל (זו התשובה הניתנת ובעתיד משער שיובהר למה אי אפשר היה לפרסם הכל).
כרגע כל אחד יכול לקחת את זה למקומו : אמונה עיוורת (ולא במובן השלילי) במי שלקחו על עצמם את הנהגת המחאה ורבים בחרו בדרך זו. חלק אחר שואלים שאלות ואודה שאני ביניהם וראוי שכך (משער שמכירים את הכינויים למקומות ללא יכולת לשאול שאלות ). ויש את הדרך השלישית שהיא התנגדות (לפעמים עד רמת קונסיפרציה לא ראויה) ותמיכה בדרך אחרת.
אני אישית חשבתי שהמחאה הייתה כבר צריכה להתחדש, לא מבין מדוע רק אם הפתרון עם מוזר לא יתממש המחאה צריכה להתחדש. למה רק הוא הפסיק את המחאה (האם המו"מ עם שבס/תאומים לא היה ראוי להפסקת המחאה).
לרוב השאלות ששאלתי קבלתי מענה אך כל עוד לא הכל גלוי כך זה ימשיך ועל נוטלי עול ההנהגה להבין את זה ולהמשיך בצדקת דרכם.

אני לא חושב שיש פה אמונה עיוורת אלא ביטחון ואמון במי שמוביל את המאבק מיומו הראשון ובעיני זה לגיטימי לתת להם את הזמן שהם ביקשו בשביל להשלים את מתווה מוזר. יחד עם זאת, לכולנו יש ראש ועיניים, אם המהלך הזה לא יצליח או יביא אותנו אל עברי פח, נקום ונצעק ונתלונן. כשם שידענו לגבות אותם במהלכים הלוחמניים, ראוי שנדע לגבות אותם במהלכי השלום.
זה גם מסביר מדוע המחאה לא מתחדשת - מי שהוביל את המחאה כרגע חושב שישנה דרך אחרת טובה יותר. לא ראיתי אף אחד שקם ויזם משהו בלעדיהם ואם הפסיביות הנוכחית כ"כ מציקה לאנשים, שיקומו ויעשו עם זה משהו.
אישית, אני חושב שהכי חשוב כרגע להציג חזית אחידה, לא חסר אנשים שירצו לנצל את המחלוקות בקהל בשביל לפגוע בקבוצה, זה אפילו קרה השנה.
למיטב ידיעתי, ואף דיברנו על זה בינינו, לא באמת היו קבוצות רמון ושבס. שבס היה אמור להיות במקום מוזר וקבוצת רמון לא באמת התכוונה לרכוש את הקבוצה. יתרה מכך, במצב הנוכחי אין אף אחד שמוכן לבוא ולשים כסף בשביל לרכוש את הפועל.
יש מקום לעוד שקיפות, קשה לכולנו עם מצב אי הודאות הזה.
מצד שני, אולי כדאי שנשאל את עצמנו אם אנחנו מוכנים לכך שיותר שקיפות עלול להוביל לטרפוד המהלך כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 12:02 
kobster כתב:
chimpfive כתב:

אני לא חושב שיש פה אמונה עיוורת אלא ביטחון ואמון במי שמוביל את המאבק מיומו הראשון ובעיני זה לגיטימי לתת להם את הזמן שהם ביקשו בשביל להשלים את מתווה מוזר. יחד עם זאת, לכולנו יש ראש ועיניים, אם המהלך הזה לא יצליח או יביא אותנו אל עברי פח, נקום ונצעק ונתלונן. כשם שידענו לגבות אותם במהלכים הלוחמניים, ראוי שנדע לגבות אותם במהלכי השלום.
זה גם מסביר מדוע המחאה לא מתחדשת - מי שהוביל את המחאה כרגע חושב שישנה דרך אחרת טובה יותר. לא ראיתי אף אחד שקם ויזם משהו בלעדיהם ואם הפסיביות הנוכחית כ"כ מציקה לאנשים, שיקומו ויעשו עם זה משהו.
אישית, אני חושב שהכי חשוב כרגע להציג חזית אחידה, לא חסר אנשים שירצו לנצל את המחלוקות בקהל בשביל לפגוע בקבוצה, זה אפילו קרה השנה.
למיטב ידיעתי, ואף דיברנו על זה בינינו, לא באמת היו קבוצות רמון ושבס. שבס היה אמור להיות במקום מוזר ו קבוצת רמון לא באמת התכוונה לרכוש את הקבוצה . יתרה מכך, במצב הנוכחי אין אף אחד שמוכן לבוא ולשים כסף בשביל לרכוש את הפועל.
יש מקום לעוד שקיפות, קשה לכולנו עם מצב אי הודאות הזה.
מצד שני, אולי כדאי שנשאל את עצמנו אם אנחנו מוכנים לכך שיותר שקיפות עלול להוביל לטרפוד המהלך כולו.

מה זה לא התכוונה?הם חתמו על מכתב שהם קונים את הקבוצה ב12+4 מיליון שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
האזכור של הגירעון רק מוכיח את הגניבה של טביב.
אם הפער בין התקציב הרצוי (25 מליון) להוצאות הצפויות בפועל עומד על 10 מליון ש"ח
הרי שצפי ההוצאות לשנה הקרובה הוא 35 מליון ש"ח.
מכיוון שלא נמכרו/נפטרו משחקנים בעלי חוזה גדול וגם אם נוסיף את עלות החוזים
של שחקנים שסיימו חוזה השנה (טועמה, לאלא ואנטבי) הרי שלא נעבור את 40 מליון הש"ח.
גם אם נהיה לארג'ים זה אומר שהתקציב בשנה שעברה היה 45 מליון ש"ח (ולא 70 מליון כמו שטביב
והחברים שלו בבקרה ניסו לאמר).

אז איפה הכסף ?

* יש סיכוי גדול יותר שנדאל ייקח את וימבלדון השנה מאשר שיימצא עיתונאי שיכתוב על הנושא.

יש משהו במה שאתה אומר
וזה לא קשור למחאה או הסכם או פירוק
זה קשור לשוד לאור יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הסיבה לעיכוב החתימה על ההסכם - גרעון של כ-10 מיליון ש"ח
הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 13:18 
chimpfive כתב:

אני אכתוב זאת יותר בבוטות, תפסיקו לזיין במוח עם הזכויות שלכם לשאול שאלות, או ביקורת, אף אחד לא שולל את הזכות שלכם לשאול, רק את מי אתם שואלים? מישהו הקים עמותה? בחר הנהגה? יש כולה המלצה חלקית של ״מטה המחאה״ כל השאלות שניטחנות כאן לא מחדשות שום דבר, נראה לי שקודם כל צריך להמשיך במאמצים להקים עמותה, מקרומן לקח שמות ותעודת זהות, אחלה, למה אין עמותה? התשובה ברורה לפחות בשבילי, הדרך מדיבורים למעשים בשטח היא ארוכה
אז כשיש לכם ביקורת לפחות תישמרו על מינמום של כבוד לאלה שכן עשו משהו, .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
סומך,
1. אתה שואל במה זה שונה? אז הוא היה צריך להוריד מחיר. ברגע שהוא ציין שהוא לא מעונין הוא הוריד את מכיר הקניית החצי של מוני. כרגע זה ממש לא המצב, האמירה שהוא
לא מעוניין לא משרתת אותו בכלום.

2. נכון באותה מידה אפשר להשאיר את טביב, רק שהמטרה של המחאה כרגע היא להוציא את טביב,
כי כולנו מסכימים זה מה שטוב להפועל.

בני, בא ונשחק במספרים.
צפי הוצאות לשנה הקרובה ----------- 35 מליון שקל.
קניית נוסא איגבור ------------------- 4 מליון שקל.
קניית עומר דאמרי -------------------- 7.5 מליון שקל.
דמי חתימה וסוכנים על עיסקת אדל - 2 מליון שקל.
השאלת מירקו אורמוש -------------------- מליון שקל.
עלות העסקתו של קשטן -------------------- 2 מליון שקל.
השאלת מרקו שולר --------------------------- חצי מליון שקל.

סה"כ הוצאות -------------------------------- 52 מליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הסיבה לעיכוב החתימה על ההסכם - גרעון של כ-10 מיליון ש
הודעהפורסם: 30 יוני 2012, 13:51 
chimpfive כתב:
chimpfive כתב:

אני אכתוב זאת יותר בבוטות, תפסיקו לזיין במוח עם הזכויות שלכם לשאול שאלות, או ביקורת, אף אחד לא שולל את הזכות שלכם לשאול, רק את מי אתם שואלים? מישהו הקים עמותה? בחר הנהגה? יש כולה המלצה חלקית של ״מטה המחאה״ כל השאלות שניטחנות כאן לא מחדשות שום דבר, נראה לי שקודם כל צריך להמשיך במאמצים להקים עמותה, מקרומן לקח שמות ותעודת זהות, אחלה, למה אין עמותה? התשובה ברורה לפחות בשבילי, הדרך מדיבורים למעשים בשטח היא ארוכה
אז כשיש לכם ביקורת לפחות תישמרו על מינמום של כבוד לאלה שכן עשו משהו, .

מה אגיד לך עכשיו . ממש טוב שעברת להיות בוטה אחרת לא היינו מבינים. עכשיו כשאתה בוטה הצלחתי להבין שאתה באמת סתם מזיין את המוח. יש לך עוד מישהו להתחשבן, להשמיץ או לרדת עליו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: