deep red כתב:
הסיכום שלי:
וכל מי שלא חושב כמוהם : "רוצה להיות כמו מכבי בימי חמישי עם רולקסים".
מתסכל.
.
נכון, יש לך עוד כמה משפטים שאתה רוצה להכניס לנו לפה?
מי שדיבר אתמול על 10,000 מינויים ביד-אליהו, ועוד התבסס המנויים בכדורגל (שגם הם לא מגיעים ל- 10,000), הוא מטומטם, הזוי וההנחות שלו מתבססות על כלום ושום דבר.
זה בדיוק כמו שאני אגיד שהפועל צריכה לעבור לשחק בר"ג, כי יש שם נמכור 35,000 מינויים. אתה גם תהיה בעד?
אני טוען שביד-אליהו אתה תמכור פחות מינויים ממה שמכרת עד עכשיו. באולם גדול אחר אולי תמכור עוד כמה מאות. למה? כי זו הכמות שלנו מאז שאני זוכר את עצמי.
חוץ מזה, אם כבר לקחתם את זה למקומות האלה, אז אני גם בכלל לא חושב שהם מאמינים בשטות הזו שלמלא את יד-אליהו. הם פשוט רוצים להציג דעה לא פופולרית, שנוגדת את דעתם כמי שהם רואים כקומץ ילדים מושפעים ומטרתם לעצבן ותו לא. לא סתם הנחות המוצא שלהם היו "חייבים לשאוף לאולם של מעל 5,00 מקומות וחייבים לשחק בת"א". כל הדרכים מובילות ליד-אליהו.
אבל פעם אחת בא לי שהם יעשו מעשה. בניגוד למה שאמרתי קודם, הלוואי ויעלו את זה להצבעה. נראה מה הם שווים. ואם יש להם כמות, הלוואי ויעבירו את המשחקים ליד-אליהו. נראה אז מה הם שווים. נראה אותם כמו שראינו אותם בפעם האחרונה ששיחקנו ביד-אליהו. רק ככה אולי יהיה אפשר לסתום להם את הפה.
אבל אוהדי הפועל תמיד היו טובים בלדבר. בלעשות, הרבה פחות.
אני מבין את הטעות שלך.
אתה מחפש במי להיכנס בנושא יד אליהו, מחפש הודעה קרובה ואז כותב את מה שעל ליבך. סבבה.
אתה רק משתין על העץ הלא נכון.
מבחינתי יד אליהו/נוקיהו/ושם לא בא בחשבון. ואני בכלל לא מחפש תירוץ פרקטי לזה.
ההודעה שלי מתייחסת לעובדה שיש אנשים שחושבים שהפועל היא הצעצוע שלהם, ומחליטים שהם לא רוצים שיהיו יותר מ2000 חברים (אפשר יותר אינטימי? 200?)
ומחליטים להגדיר כל מי שלא חושב כמוהם כמכביסט.
הם גם טורחים להשתיק בצעקות כל מי שמנסה להביע עמדה שונה משלהם.