תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אסיפת חברים 26.6.2012
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 14:39 
red in blood כתב:
שבתאי יחבס כתב:
red in blood כתב:
רוצים אולם גדול יותר.
מוכנים לשחק בהדר יוסף, במידה וישנה התחייבות בכתב לגבי הרחבה של הדר יוסף תוך זמן סביר / הקמה של אולם חדש, כולל פירוט של מה העמותה תקבל כפיצוי אם לא עומדים בזמן הזה.

ומהן האפשרויות מלבד הדר יוסף? הפחים ובית מכבי?

כל אולם באזור המרכז, כשיש כמה שבמשא ומתן איתם.
כדי לא להכשיל את המהלך, ברגע זה לא פירטו יותר.

לפי מה שרמי אמר, הבהירו לו בעירייה שאם נכנס ליד אליהו, יסתם הגולל על האפשרות שנקבל אולם משלנו, כך שזה האולם היחיד שנפסל על הסף.

בקיצור - לחכות שבועיים, תהיה תשובה סופית :)

לא שמעתי דבר כזה
אלא נאמר שיש חשש שאם הולכים ליד אליהו לא נקבל אולם משלנו
ואני אומר שזה חשש שוא
בעשור הקרוב לא נקבל אולם ולא משנה מה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
ואם נעבור ליד אליהו, מה כן יקרה טוב? הרי נמכור פחות מנויים (תוריד את כל אלה שיבטלו בגלל המעבר ליד אליהו, ואת כל אלה שעשו להדר יוסף בעיקר בגלל הלחץ מלהשיג כרטיסים למשחקים החשובים), ההוצאות על השימוש באולם יהיו גדולות יותר, חלק לא קטן מהאוהדים יחרימו את משחקי הבית, ונקבל אווירת בית קברות ברוב המשחקים.
בגדול - נפגע כלכלית, מקצועית (כתוצאה מהפגיעה כלכלית, וגם כתוצאה מזה שההשפעה של הקהל בהדר יוסף הרבה יותר גדולה, בטח ובטח אם תקח בחשבון שהגוש ה"כבד" יותר לא יגיע ליד אליהו) וגם חברתית (זה נושא שפשוט יגרום לקרע גדול מדי בין חברי העמותה).
אבל יש, העיקר שעברנו ליד אליהו והוכחנו משהו. מה? לא ברור בדיוק, אבל משהו

הסיבה היחידה שאני מת שתהיה הצבעה על מעבר ליד אליהו בין כל חברתי העמותה זה כדי שתראו את ה90% מצביעים נגד ויותר לא נצטרך לשמוע את הבלבולי ביצים על האולם הנוראי הזה ונפטר מהוויכוח המאוס הזה. ואם איכשהו יהיה רוב שיצביע בעד, אז אחרי שנה (איזה שנה, חודשיים-שלושה) נראה את כולם מתחננים לחזור להדר יוסף כי "יש רק 500 צופים ברוב המשחקים ואין כמעט אווירה בלי עידוד"

אנשים מדברים לי על אלפים של מנויים ביד אליהו. יאללה, שאותם אלפים יעשו חברות בעמותה וידאגו להפעיל לחץ שנעבור ליד אליהו. עד שאני לא רואה אותם אני לא רוצה לשמוע על כל האלפים הדמיוניים האלה. חדל קשקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 15:21 
עומרי בונדר כתב:
ואם נעבור ליד אליהו, מה כן יקרה טוב? הרי נמכור פחות מנויים (תוריד את כל אלה שיבטלו בגלל המעבר ליד אליהו, ואת כל אלה שעשו להדר יוסף בעיקר בגלל הלחץ מלהשיג כרטיסים למשחקים החשובים), ההוצאות על השימוש באולם יהיו גדולות יותר, חלק לא קטן מהאוהדים יחרימו את משחקי הבית, ונקבל אווירת בית קברות ברוב המשחקים.
בגדול - נפגע כלכלית, מקצועית (כתוצאה מהפגיעה כלכלית, וגם כתוצאה מזה שההשפעה של הקהל בהדר יוסף הרבה יותר גדולה, בטח ובטח אם תקח בחשבון שהגוש ה"כבד" יותר לא יגיע ליד אליהו) וגם חברתית (זה נושא שפשוט יגרום לקרע גדול מדי בין חברי העמותה).
אבל יש, העיקר שעברנו ליד אליהו והוכחנו משהו. מה? לא ברור בדיוק, אבל משהו

הסיבה היחידה שאני מת שתהיה הצבעה על מעבר ליד אליהו בין כל חברתי העמותה זה כדי שתראו את ה90% מצביעים נגד ויותר לא נצטרך לשמוע את הבלבולי ביצים על האולם הנוראי הזה ונפטר מהוויכוח המאוס הזה. ואם איכשהו יהיה רוב שיצביע בעד, אז אחרי שנה (איזה שנה, חודשיים-שלושה) נראה את כולם מתחננים לחזור להדר יוסף כי "יש רק 500 צופים ברוב המשחקים ואין כמעט אווירה בלי עידוד"

אנשים מדברים לי על אלפים של מנויים ביד אליהו. יאללה, שאותם אלפים יעשו חברות בעמותה וידאגו להפעיל לחץ שנעבור ליד אליהו. עד שאני לא רואה אותם אני לא רוצה לשמוע על כל האלפים הדמיוניים האלה. חדל קשקשת.

כל מילה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
deep red כתב:
הסיכום שלי:
וכל מי שלא חושב כמוהם : "רוצה להיות כמו מכבי בימי חמישי עם רולקסים".
מתסכל.
.

נכון, יש לך עוד כמה משפטים שאתה רוצה להכניס לנו לפה?
מי שדיבר אתמול על 10,000 מינויים ביד-אליהו, ועוד התבסס המנויים בכדורגל (שגם הם לא מגיעים ל- 10,000), הוא מטומטם, הזוי וההנחות שלו מתבססות על כלום ושום דבר.
זה בדיוק כמו שאני אגיד שהפועל צריכה לעבור לשחק בר"ג, כי יש שם נמכור 35,000 מינויים. אתה גם תהיה בעד?
אני טוען שביד-אליהו אתה תמכור פחות מינויים ממה שמכרת עד עכשיו. באולם גדול אחר אולי תמכור עוד כמה מאות. למה? כי זו הכמות שלנו מאז שאני זוכר את עצמי.
חוץ מזה, אם כבר לקחתם את זה למקומות האלה, אז אני גם בכלל לא חושב שהם מאמינים בשטות הזו שלמלא את יד-אליהו. הם פשוט רוצים להציג דעה לא פופולרית, שנוגדת את דעתם כמי שהם רואים כקומץ ילדים מושפעים ומטרתם לעצבן ותו לא. לא סתם הנחות המוצא שלהם היו "חייבים לשאוף לאולם של מעל 5,00 מקומות וחייבים לשחק בת"א". כל הדרכים מובילות ליד-אליהו.
אבל פעם אחת בא לי שהם יעשו מעשה. בניגוד למה שאמרתי קודם, הלוואי ויעלו את זה להצבעה. נראה מה הם שווים. ואם יש להם כמות, הלוואי ויעבירו את המשחקים ליד-אליהו. נראה אז מה הם שווים. נראה אותם כמו שראינו אותם בפעם האחרונה ששיחקנו ביד-אליהו. רק ככה אולי יהיה אפשר לסתום להם את הפה.
אבל אוהדי הפועל תמיד היו טובים בלדבר. בלעשות, הרבה פחות.

אני מבין את הטעות שלך.
אתה מחפש במי להיכנס בנושא יד אליהו, מחפש הודעה קרובה ואז כותב את מה שעל ליבך. סבבה.
אתה רק משתין על העץ הלא נכון.
מבחינתי יד אליהו/נוקיהו/ושם לא בא בחשבון. ואני בכלל לא מחפש תירוץ פרקטי לזה.
ההודעה שלי מתייחסת לעובדה שיש אנשים שחושבים שהפועל היא הצעצוע שלהם, ומחליטים שהם לא רוצים שיהיו יותר מ2000 חברים (אפשר יותר אינטימי? 200?)
ומחליטים להגדיר כל מי שלא חושב כמוהם כמכביסט.
הם גם טורחים להשתיק בצעקות כל מי שמנסה להביע עמדה שונה משלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 15:43 
Deep red
שכחת גם את ענין המזגנים שהוא הכי קריטי
כי אם יש מזגנים אז אין סיבה להוריד חולצות
ואם לא יורידו חולצות אזי העידוד לא יהיה כהלכתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
Deep red

תגידו אתם צוחקים? בהדר יוסף יש מזגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
mkorman1 כתב:
Deep red

תגידו אתם צוחקים? בהדר יוסף יש מזגנים.

ולכן זה אולם מכביסטי.

הפועל אמיתי זה רק בלי מזגנים ועם מקסימום 2,000 אוהדים. לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 16:04 
אז זהו שאמש היתה דרישה נחרצת להסיר את המזגנים כי באוסישקין לא היו כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אינקוגניטו כתב:
כל הדיון הזה בנושא זרים הוא הזוי -

1. מי אמר שאנחנו כאוהדים מזדהים "פחות" עם שחקנים זרים ? דניס וויליאמס, דייוויד ת'רדקיל, רדנקו דובראש, ננו מרקוביץ' , יסמין הוקיץ', דמיטרי היל והיד עוד נטויה - הם פחות מזוהים עם הפועל? הם פחות הפועל משחקן ישראלי שנמצא שנה אצלנו ושנה בחולון/ראשון?

2. למה לא פתחתם את הפה השנה כשקורי קאר שיחק? הוא "ישראלי"? צבע העור זה משהו חשוב? הוא צריך לדעת עברית?

3. הפועל תל אביב היא מועדון כדורסל תחרותי שמשחק בליגה הישראלית - חוקי הליגה מאפשרים שיתוף X זרים, וכמועדון שרוצה להצליח צריך לתת למאמן לבחור את סגל השחקנים הטוב ביותר במגבלות התקציב. אם נבחר מראש לשחק עם יד קשורה מאחורי הגב ולשחק עם שחקנים פחות טובים אנחנו פוגעים רק בעצמנו - מקצועית וכלכלית ( פחות הצלחה גורר פחות כרטיסים, פחות חסויות וכו' ).

4. זרים עד עלות של 100 א' דולר שכר הם בעלות מס 0. ישראלים לעומת זאת עולים כמעט כפול. תעשו את החשבון ותראו את ההבדלים בכסף. תמסרו בדרך תודה לעו"ד שימון מזרחי שטורח כל שנה לטרפד את שינוי החוק ע"י משרד האוצר.

5. הנושא שאני כן מוכן לתמוך בו הוא שהפועל כמועדון תפעל לשינוי החוק שמצוין למעלה (לא לתת הטבת מס לזרים) ולהגבלת מספר הזרים שניתן לשתף בליגה - אם נתחיל בזה עכשיו אולי נוכל להשפיע לגבי העונה הבאה.

שלום ושבת שלום

:ROSE:
כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אינקוגניטו כתב:
כל הדיון הזה בנושא זרים הוא הזוי -

1. מי אמר שאנחנו כאוהדים מזדהים "פחות" עם שחקנים זרים ? דניס וויליאמס, דייוויד ת'רדקיל, רדנקו דובראש, ננו מרקוביץ' , יסמין הוקיץ', דמיטרי היל והיד עוד נטויה - הם פחות מזוהים עם הפועל? הם פחות הפועל משחקן ישראלי שנמצא שנה אצלנו ושנה בחולון/ראשון?

2. למה לא פתחתם את הפה השנה כשקורי קאר שיחק? הוא "ישראלי"? צבע העור זה משהו חשוב? הוא צריך לדעת עברית?

3. הפועל תל אביב היא מועדון כדורסל תחרותי שמשחק בליגה הישראלית - חוקי הליגה מאפשרים שיתוף X זרים, וכמועדון שרוצה להצליח צריך לתת למאמן לבחור את סגל השחקנים הטוב ביותר במגבלות התקציב. אם נבחר מראש לשחק עם יד קשורה מאחורי הגב ולשחק עם שחקנים פחות טובים אנחנו פוגעים רק בעצמנו - מקצועית וכלכלית ( פחות הצלחה גורר פחות כרטיסים, פחות חסויות וכו' ).

4. זרים עד עלות של 100 א' דולר שכר הם בעלות מס 0. ישראלים לעומת זאת עולים כמעט כפול. תעשו את החשבון ותראו את ההבדלים בכסף. תמסרו בדרך תודה לעו"ד שימון מזרחי שטורח כל שנה לטרפד את שינוי החוק ע"י משרד האוצר.

5. הנושא שאני כן מוכן לתמוך בו הוא שהפועל כמועדון תפעל לשינוי החוק שמצוין למעלה (לא לתת הטבת מס לזרים) ולהגבלת מספר הזרים שניתן לשתף בליגה - אם נתחיל בזה עכשיו אולי נוכל להשפיע לגבי העונה הבאה.

שלום ושבת שלום

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
וואי חפרתם! :SHOCK3:
נא להרגע, לא כל דבר דטרמיניסטי, יש לתת את הדעת אבל לשמור על שפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 17:29 
יכול להיות שאתם צודקים.
יכול להיות שלא. ן
מה שחשוב שנראה שרבים מחברי העמותה חושבים שזה נושא לדיון ולהצבעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 17:58 
מישהו יודע כמה עולה השיפוץ של הדר יוסף, נניח ל2500-3000 מקומות?
האם אנחנו יכולים לחשוב על אופציה של להשתתף בשיפוץ בתמורה לפטור מדמי השימוש ולקיחת חלק בצוות התיכוני?
אני בטוח מוכן לשים כמה מאות שקלים, בטח עם זה יבוא על חשבון עלויות עתידיות ויתן לי נניח את הכסף חזרה בהנחה בדמי חבר לשנים הקרובות.
האם סכום של נניח מליון שקלים הוא משמעותי בעליות? 5 מליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 18:03 
ארדיטי כתב:
האם אנחנו יכולים לחשוב על אופציה של להשתתף בשיפוץ בתמורה לפטור מדמי השימוש ולקיחת חלק בצוות התיכוני?
אני בטוח מוכן לשים כמה מאות שקלים, בטח עם זה יבוא על חשבון עלויות עתידיות ויתן לי נניח את הכסף חזרה בהנחה בדמי חבר לשנים הקרובות.

זה ממש אבל ממש לא משמעותי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:

תנסה 25-30 מליון ש"ח

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
תהיה הצבעה על זהות האולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסיפת חברים 26.6.2012
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 19:01 
מה עם הצבעה על צבע גרבי השחקנים? יש הנהלה נבחרת, תנו לה לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
תהיה הצבעה על זהות האולם?

כל עוד לא מדובר ביד אליהו או בעזה, אין שוב סיבה שבעולם שזה יובא להצבעה. זה לא דמוקרטיה אתונאית פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 19:36 
אני מסכים עם סרפיקו.
רק על יד אליהו צריך להצביע. אני חושב שיש אנשים שחושבים שצריך להצביע גם על זה שלא נשחק ביד אליהו כי הם חושבים שרק ביד נוקיהו נוכל להתקדם. לגיטימי.

ברגר, ההנהלה הנבחרת צריכה לטפל בתפעול השוטף, לצמצם הוצאות ולמקסם הכנסות.
צריך להיות קוד התנהגות שיבהיר לחברי העמותה מה מצופה מהם כדי לאפשר להנהלה לתפקד.
היא צריכה לטפל בכל ההחלטות, חוץ משלוש-ארבע שחברי העמותה חושבים שהן מהותיות וצריכות לקבל אישור כללי.
ככה נהוג באסיפות של בעלי מניות. בעמותה הזו אנחנו קצת יותר מבעלי מניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
ארדיטי כתב:

תנסה 25-30 מליון ש"ח

על מה ולמה הסכומים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 19:50 
kobster כתב:
רק שאלה קטנה לאור אירועי אתמול והתחושה (הלגטימית והמובנת לכשעצמה) שעלתה ועולה מקרב ההנהלה :
למה לא למנות מנהל קבוצה/יו"ר בשכר שכל תפקידו בעולם הזה יהיה לנהל את קבוצת הכדורסל ?
חברי ההנהלה הם הדירקטוריון, הם אלו שנמצאים בקשר מול האוהדים, הם אלו שאמורים להרכיב את החזון והייעוד (בשותפות ובהסכמת חברי העמותה) ולתת לאותו סמכות ניהולית להוציא את החזון הזה לפועל.
חבל לי על כל חברי ההנהלה שעושים עבודה מופלאה וגומרים את עצמם תוך כדי, בלתי אפשרי לנהל מועדון עם 1500 איש שחייבים, פשוט חייבים כאן ועכשיו להביע את הדעה שלהם על כל נושא בעולם ונמצאים בקשר ישיר עם אותם חברי הנהלה. זה לא פרופורציונאלי ולא סביר לנהל ככה משהו.
גם אם זה לא יקרה, נראה לי שכולנו צריכים להבין שיש צורה ודרך להביע את דעתנו ולא להתנפל על אותם אנשים שנמצאים בפרונט ומתפקדים יותר כנציגי קשרי לקוחות מאשר מנהלים קבוצת כדורסל בליגת העל.

זה בדיוק מה שצריך להיעשות. רמי לא צריך לגמור את עצמו בעבור הקבוצה ואין ספק שמינוי מנהל מקצועי ובעל ניסיון ישדרג את הקבוצה ויאפשר לחברי ההנהלה להתמקד בגיבוש הדרך של המועדון כי אתמול היה ברור שאנחנו חייבים לבצע תיאום ציפיות ביננו לבין עצמנו (מה אנחנו רוצים להיות, איך תראה הדרך ואני חייב לציין שנראה שמחלקת הנוער אפילו התחילה להקדים את המועדון בחשיבה.

לבסוף אציין שבימים אלה התפנה המנהל שמבחינתי , ולדעת חברי עמותה נוספים, יכול להתאים למועדון ואם מישהו לא הבין אז מדובר בדני קליין (ועכשיו נחכה לציטוטים ולסגירת החשבונות עליהם דיבר אתמול רמי).
אין ספק שדני קליין יעלה כסף אך בד בבד לאור ניסיונו הרב בגיוס כספים, תרומות וחסויות הוא יכסה ללא ספק את עלותו. דני קליין יוכל לגייס כסף רב עבור מועדון מהסוג שלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסיפת חברים 26.6.2012
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:03 
20 כתב:
אני מסכים עם סרפיקו.
רק על יד אליהו צריך להצביע. אני חושב שיש אנשים שחושבים שצריך להצביע גם על זה שלא נשחק ביד אליהו כי הם חושבים שרק ביד נוקיהו נוכל להתקדם. לגיטימי.

ברגר, ההנהלה הנבחרת צריכה לטפל בתפעול השוטף, לצמצם הוצאות ולמקסם הכנסות.
צריך להיות קוד התנהגות שיבהיר לחברי העמותה מה מצופה מהם כדי לאפשר להנהלה לתפקד.
היא צריכה לטפל בכל ההחלטות, חוץ משלוש-ארבע שחברי העמותה חושבים שהן מהותיות וצריכות לקבל אישור כללי.
ככה נהוג באסיפות של בעלי מניות. בעמותה הזו אנחנו קצת יותר מבעלי מניות.

מסכים לחלוטין. אבל רק בימים האחרונים עלו פה בערך 68427 החלטות ״מהותיות״...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:13 
צריך להצביע על מינוי מנכ״ל
צריך להצביע על זהות המנכ״ל (אחרי שיעבור ועדת קבלה כמובן)
צריך להצביע על תנאי שכרו של המנכ״ל
צריך להצביע על זהות האולם
צריך להצביע על כמות הזרים בקבוצה
צריך להצביע על זהות הישראלים בקבוצה
צריך להצביע על תנאי השכר של השחקנים
צריך להצביע על זהות המכבסה שבה יכובסו המדים

בואו באמת נעזוב הכל ,וכל היום והלילה נשב באסיפות ונצביע על כל מיני דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:22 
קורמן,שוב,מדובר על הצבעה של החלטות מהותיות שצריכות להיות מופנות לכלל החברים.
למעשה מכל הרשימה שנתת אני יכול לחשוב אולי על 2 החלטות שצריכות הצבעה ואפילו מצאתי החלטה אחת ברשימה שאני אפילו בבית שלי נותן לחברה שלי להחליט במקומי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:29 
mkorman1 כתב:
צריך להצביע על מינוי מנכ״ל
צריך להצביע על זהות המנכ״ל (אחרי שיעבור ועדת קבלה כמובן)
צריך להצביע על תנאי שכרו של המנכ״ל
צריך להצביע על זהות האולם
צריך להצביע על כמות הזרים בקבוצה

צריך להצביע על זהות הישראלים בקבוצה
צריך להצביע על תנאי השכר של השחקנים
צריך להצביע על זהות המכבסה שבה יכובסו המדים

בואו באמת נעזוב הכל ,וכל היום והלילה נשב באסיפות ונצביע על כל מיני דברים

המסומנים בהחלט צריכים לעבור הצבעה כי הם נוגעים לנו כקהל וחברי עמותה. כל השאר הם דברים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
צריך להצביע על מה זהות חברי הנהלה (פעם בשנתיים) ונושאים שההנהלה חושבת לשתף את חברי ההנהלה. ברשימה של קורמן אין שום דבר שצריך לבזבז בו כסף וזמן ולהפנות לחברי העמותה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 20:37 
אם הדבר טעון הבהרה אז אני חושב שלא צריך להצביע על שום דבר מהרשימה שציינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
צריך להצביע על מה זהות חברי הנהלה (פעם בשנתיים) ונושאים שההנהלה חושבת לשתף את חברי ההנהלה. ברשימה של קורמן אין שום דבר שצריך לבזבז בו כסף וזמן ולהפנות לחברי העמותה.

בדיוק.
אני חושב שצריך להגביל את מספר הזרים, ואם ההנהלה תחליט להעלות את זה להצבעה - אשמח.
אבל הם ממש לא מחוייבים לעשות זאת, שכן נתתי להם מנדט להחליט זאת במקומי.

מה שכן אפשר לעשות, זה להגיד הצעה לסדר (עם חתימה של אחוז מסויים מחברי העמותה, לא זוכר כמה) ואז זה יעלה לדיון ציבורי. עד אז - ההחלטה היא נטו של הוועד המנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 00:57 
אני בעד שנתנהג כמו קבוצת כדורסל בליגת העל!!
מותר 4 זרים אז נשחק עם 4 זרים ונפעל בעתיד להוריד ל3.
אי אפשר להחליט על הכל. יש מאמן וזה תפקידו ושיקולים שלו. הוא צריך לעשות הכי טוב במסגרת התקציב הנתון לו והחוקים.
אני לא זוכר שמישהו סבל מזרים כמו יוטר וקלי שנותנים את נשמתם יותר מישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
כל העיניין הוא שאין טעם לדון בהאם צריך להצביע על נושא x או לא.

הנחת היסוד היא שלא צריך להצביע על זה והבחירה היא של ההנהלה.
חשוב לך שתהיה הצבעה? תנסח בקשה ותתחיל להחתים אנשים. עד אז, או במידה וזה לא מספיק חשוב לך בשביל לעשות זאת - יש לעזוב את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: