תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:50 
יובל כתב:
teknoboy כתב:
יובל כתב:
אני מצטער, אתה לא מדבר בהיגיון. למה שחקני חיזוק זה לא נכס? למה אתה מתעלם מכך ששחקני חיזוק מכניסים הרבה יותר כסף (יותר מנויים, יותר הכנסות ממיקום בליגה, גביע וגביע הטוטו, ובעיקר הישגים באירופה)?

אם יגיעו שחקני חיזוק, אז הקבוצה תמשיך להכניס סכומי כסף מאוד גבוהים, גם מהאוהדים, גם ממענקים בארץ ובעיקר באירופה, והיא תמשיך להיות רווחית כמו שהיא הייתה בשנים האחרונות.
אם לא יגיעו שחקני חיזוק בקיץ, אנחנו נסבול מהכנסות נמוכות ממנויים וכרטיסים, הישגים נמוכים משמעותית בארץ ובאירופה שיכניסו מעט מאוד כסף, ובסוף הכסף בקופה ילך לכיסוי ההוצאות בגלל שלא יהיו לנו הכנסות, ונגיע לעונה הבאה בלי כסף ובלי שחקנים. וזה ממש לא הרע במיעוטו, מכל האופציות שכוללות את טביב בחוץ (ויש הרבה יותר מאחת) זו הכי גרועה.

רק להבהיר - מה שאתה מתאר זו השקעה, לא נכס.

זה גם נכס כי את אותם שחקנים גם אפשר למכור, בדיוק כמו שאת השחקנים הנוכחיים אפשר למכור ומתייחסים אליהם כרגע כנכסים של הקבוצה.

בנדל"ן קוראים לזה נכס מניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:50 
עד לפני שבוע ימים היעד של המחאה היה לסלק את טביב מהפועל ת"א. עכשיו עבור רבים וגם טובים היעד זה לסלק את טביב אבל...
אבל עם חיזוק, אבל עם מכירת שחקנים וניצול הכספים, אבל עם החלפת מאמן, אבל עם מאמן כושר אחר וכו'.
כנראה שנצטרך לסבול מקסימום שנה אחת כדי לוודא שטביב מחוץ לקבוצה הן מבחינה מעשית והן מבחינה משפטית.
לכל מי שעצבני שימשיך להפגין אבל הפעם מציע לשנות כתובת : מול ביתו של מוני הראל. אביו האמיתי של החוויה המתקנת ששמה אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 16:59 
moshiko כתב:
עד לפני שבוע ימים היעד של המחאה היה לסלק את טביב מהפועל ת"א. עכשיו עבור רבים וגם טובים היעד זה לסלק את טביב אבל...
אבל עם חיזוק, אבל עם מכירת שחקנים וניצול הכספים, אבל עם החלפת מאמן, אבל עם מאמן כושר אחר וכו'.
כנראה שנצטרך לסבול מקסימום שנה אחת כדי לוודא שטביב מחוץ לקבוצה הן מבחינה מעשית והן מבחינה משפטית.
לכל מי שעצבני שימשיך להפגין אבל הפעם מציע לשנות כתובת : מול ביתו של מוני הראל. אביו האמיתי של החוויה המתקנת ששמה אלי טביב.

לאלה שלא הבינו, טביב נשאר רק:
1 על חשבון הפועל (מכירת שחקנים) הוא נותן לאחרים להזיע במקומו.
2 נכנס לקירור לקראת בית"ר.
3 הורס את הקבוצה אבל נעלם מאחורי מסך ערפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
יובל כתב:
teknoboy כתב:
יובל כתב:
אני מצטער, אתה לא מדבר בהיגיון. למה שחקני חיזוק זה לא נכס? למה אתה מתעלם מכך ששחקני חיזוק מכניסים הרבה יותר כסף (יותר מנויים, יותר הכנסות ממיקום בליגה, גביע וגביע הטוטו, ובעיקר הישגים באירופה)?

אם יגיעו שחקני חיזוק, אז הקבוצה תמשיך להכניס סכומי כסף מאוד גבוהים, גם מהאוהדים, גם ממענקים בארץ ובעיקר באירופה, והיא תמשיך להיות רווחית כמו שהיא הייתה בשנים האחרונות.
אם לא יגיעו שחקני חיזוק בקיץ, אנחנו נסבול מהכנסות נמוכות ממנויים וכרטיסים, הישגים נמוכים משמעותית בארץ ובאירופה שיכניסו מעט מאוד כסף, ובסוף הכסף בקופה ילך לכיסוי ההוצאות בגלל שלא יהיו לנו הכנסות, ונגיע לעונה הבאה בלי כסף ובלי שחקנים. וזה ממש לא הרע במיעוטו, מכל האופציות שכוללות את טביב בחוץ (ויש הרבה יותר מאחת) זו הכי גרועה.

רק להבהיר - מה שאתה מתאר זו השקעה, לא נכס.

זה גם נכס כי את אותם שחקנים גם אפשר למכור, בדיוק כמו שאת השחקנים הנוכחיים אפשר למכור ומתייחסים אליהם כרגע כנכסים של הקבוצה.

בנדל"ן קוראים לזה נכס מניב.

קניה של נכס מניב זה פחות או יותר ההגדרה של "השקעה".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 18:44 
תראו מה זה, אנחנו יושבים מיטב רואי החשבון ומנתחים את גודל התקציב לעונה הבאה ואיך לשמר את הקיים או לפחות לא לקרוס כלכלית, בעוד האיש הזה הצליח לקחת קופה אסטרונומית בגודל של 70 מיליון ולהעלים אותה בקטע של פוףףף...

אני מאחל לעתיד טוב, אני גם אשמח מאוד אם כחלק מהעתיד אותו אדם יעמוד לדין על אותה גזלה שבגינה הוא חייב לכל כך הרבה אנשים מיליונים ויש מצב שגם לקופת המועדון שלנו !

לפרקים אני חושב שזה לא היה נורא להשאיר את הקבוצה בידיו ולהוכיח כמה הוא לא נקי כפיים גם אם זה על חשבון שנה הבאה, בסופו של דבר במצב כזה הוא ימכור גם במחיר 0, השיקום יהיה אותו שיקום - תאמינו לי, במיוחד לנוכח הפרסום החדש כי הפועל לא תוכל לרכוש שחקנים תחת ניהולו של מוזר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 19:01 
האשכול הזה מוכיח לי כמה לא למדנו כלום כקהל , בדיוק כמו שהיה עם הבמבי אנשים הלכו למה שמפורסם ולא הלכו לבדוק מה העובדות .
לוקחים מניפולציות וספקולציות של עיתונות הספורט המשוקצת והופכים לאמיתות ועובדות .
ככה אי אפשר להתנהל בשפיות ויהיה קשה מאוד לתת את השקט הדרוש להתנהלות נכונה , כשיהיה למישהו ראיה אז יהיה אפשר להתווכח ולדון האם זה טוב או לא טוב , אבל מאיפה אנשים מגיעים למסקנות מוחלטות ? על בסיס מה ?

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 26 יוני 2012, 19:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 19:03 
כל מה שפורסם עד כה נראה על הפנים, ועושה לי מצב רוח מחורבן

התקווה היחידה שלי היא שראשי המחאה
יודעים משהו שאנחנו לא יודעים
ושהם לא רוצים להרוס את ההפתעה הטובה שמתבשלת
כגון רכישה זריזה ע"י קבוצה בהנהגת רמון עם רכישה חלקית של האוהדים
או משהו כזה.

אני נותן המון קרדיט לראשי המחאה
ומאמין שהם כנראה יודעים שיש אפשרות סבירה
שנצא לעונה החדשה עם בעלים חדש
ועם תקציב אמיתי
בלי כל מיני תרגילים פיננסיים לייבוש הקבוצה

אם זה לא כך והם קונים את הדיל המפוקפק של
נאמן, בלי רוכשים, בלי תקציב ובלי אפשרות לרכוש שחקנים חדשים
אז זה יהיה מאד מאכזב.

אני מקווה שאתם מבינים שאין מנדט לכיוון הזה
וכולם מקווים שהולך להישלף שפן מהשרוול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
המצב מייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 19:08 
והערה נוספת:
אם טביב אכן מכניס לחוזה סעיף שאומר שהכסף ממכירה
נשאר בקופה אך אי אפשר לרכוש בו שחקנים חדשים
הרי שכנראה אין באמת 18.5 מיליון שהופקדו אצל הנאמן
אחרת לטביב לא היה משנה מה עושים עם הכסף
במילים אחרות, הסעיף הזה הוא דרך אחרת לרוקן את הקופה של הפועל
אם לא עכשיו אז בעוד שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 20:30 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
יובל, אני שוב אומר, לא שאני לא רואה טעם בדברים שלך, אבל אני לא שותף לעמדה שלך שזה סוף העולם או שעל זה יקום ויפול דבר. יש דברים שמטרידים אותי קצת יותר בענין הזה.

אז מבחינתך שהמצב המקצועי והכלכלי של הקבוצה יהיה גרוע, רק שטביב יעוף מהפועל? וזה כשהוא גם ככה מת לעזוב וכבר היה עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה, והיה עוזב אותנו במצב אפילו פחות גרוע?
ועדיין לא הסברת למה טביב דורש שלא יהיה שימוש בכסף, כי זה ברור ששחקני חיזוק הם נכס לא פחות טוב שמניב רווחים כלכליים יותר גדולים מאשר כסף ששוכב בקופה (במקרה הטוב), ולכן חיזוק לא מוריד את מחיר הקבוצה אלא מעלה אותה.

הסברתי לך כבר כמה פעמים אבל אתה מתעקש להמשיך ולהתעלם.

שחקן הוא נכס. כסף בקופה הוא נכס. כסף שהושקע, יכול להיות כסף שירד לטמיון.

ואני באמת תוהה איפה הצלחת למצוא בדברים שלי שמבחינתי שהמצב המקצועי והכלכלי יהיה גרוע רק שטביב יעוף.

המצב הכלכלי והמקצועי כבר גרוע. גם אם טביב נשאר הוא גרוע ועד שלא ילך לא יהיה שיפור, רק יהיה יותר רע. אז כן, טביב צריך לעוף, כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות נזק, ומהרגע שזה יקרה צריך לעסוק בשיקום הנזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 21:18 
אם שחקן הוא נכס אז גם אם החלפתי שחקן איקס בשחקן ואי עדיין נשארתי עם נכס.
אם כך מה זה משנה אם הכסף שוכב לו בקופה או מושקע בנכסים (שיישארו לטובת הרוכשים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 21:45 
בני12 כתב:
אם שחקן הוא נכס אז גם אם החלפתי שחקן איקס בשחקן ואי עדיין נשארתי עם נכס.
אם כך מה זה משנה אם הכסף שוכב לו בקופה או מושקע בנכסים (שיישארו לטובת הרוכשים).

בני, באמת שנדמה לי שאנחנו חופרים יותר מדי בענין שהוא לא כזה משמעותי. יש פה כל כך הרבה בעיות ומוקשים אחרים. שהנושא הזה ישאר הבעיה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
1. אני באמת לא מצליח להבין למה אתה מקל ראש בחשיבות ההצלחה המקצועית בעונה הבאה ו/או במשקל שיש להבאת חיזוק על ההצלחה.
2. הסעיף הזה מעלה תהיות לגבי האינטרס של טביב, כי את סכום המכירה זה בטח לא מוריד (וכמו שאיתמר כתב, לפי הפרסומים לטביב מובטחים 18.5 מיליון, ולכן בכלל לא מעניין אותו סכום המכירה או מצב הקבוצה בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 21:52 
יובל כתב:
1. אני באמת לא מצליח להבין למה אתה מקל ראש בחשיבות ההצלחה המקצועית בעונה הבאה ו/או במשקל שיש להבאת חיזוק על ההצלחה.
2. הסעיף הזה מעלה תהיות לגבי האינטרס של טביב, כי את סכום המכירה זה בטח לא מוריד (וכמו שאיתמר כתב, לפי הפרסומים לטביב מובטחים 18.5 מיליון, ולכן בכלל לא מעניין אותו סכום המכירה או מצב הקבוצה בכלל).

1. אני לא מקל ראש, אבל זה כרגע לא בראש סדר העדיפויות. 2. אתה צודק, זה לא לגמרי ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
הגענו לאמצע השבוע,המועד שעד אליו נתבקשנו לשבת ולחכות בסבלנות.
אז נכון,אף אחד לא מתכוון לצאת עכשיו לרחובות,אבל השתיקה הזאת וחוסר העדכונים ,לטעמי לפחות,לא פועלים לטובת מי שביקש את השקט הזה.
ככל שיעבור עוד זמן,יגברו התיאוריות ואני בכלל לא מדבר על בועת הפורום אלא על כלל ציבור המנויים של הפועל.
כבר עכשיו אני מתחיל לשמוע קולות לא נוחים לגבי כל העניין הזה,אני שוב חוזר ומבקש:עדכנו את האנשים,אחרת תאבדו אותם.
מיום פתיחת האשכול ועד רגע זה לא מצאתם לנכון לנפק שום פרט מידע לקהל אוהדי הפועל, שעדיין לא מבין איך ממחאה גורפת עברנו לתמיכה מלאה,כשטביב עדיין נשאר הבעלים.

יכול להיות שאתם חשופים לדברים ורואים את הסיטואציה אחרת, אבל כרגע דבר לא השתנה:רק חרם מנויים יכול להציל את הפועל מטביב,וזו התחושה הרווחת בקרב האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 01:45 
nirog כתב:
שחר כתב:
ראצ'ו כתב:
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
ההתעסקות האובססיבית בנושא המנויים (של טביב ושל מוזר) הוא מה שמטריד אותי.
לא מענין מי יהיה הצוות הניהולי, לא מענין מי יהיה הצוות המקצועי, לא מעניין מי יהיו השחקנים.
הדבר היחיד שמטריד את מוחם של טביב ומוזר הוא נושא המנויים.

מדויק.

מה לא ברור שאם אין מנויים אין תקציב? מוזר יודע שהחל משבוע הבא הוא צריך לבנות קבוצה שמתחייבת ללפחות 22-23 מיליון ש"ח
ובשביל שזה יקרה צריך שהאוהדים יקנו מנויים. אם זה לא יקרה מוזר יצטרך לבנות קבוצה בתקציב של 17 מיליון ואז לא רק אביחי ישוחרר
אלא גם עוד לא מעט שחקנים.

שום דבר לא ברור.

למשל: מי הבעלים של הקבוצה? מי מקבל החלטות בקבוצה? האם הכסף ממכירת הקוניים ילך אך ורק עבור רכש או שהוא יגיע בדרך עקיפה לכיס של טביבֿ האם מכירת השחקנים נועדה להזרמת עוד כספים עבור טביב? מה יקרה בדיוק בינואר אם לא יהיה רוכש לקבוצה?

אצרף עוד שאילה -
טביב קיבל ערבויות ע"ס 18.5 מליון מכמה אנשי עסקים
אם הקבוצה לא תימכר עד ינואר 2013 - הם יהפכו לבעלים?

נשאלת השאלה,מי הם אנשי העסקים האלו?ולמה הם כל כך לא רוצים שהשם/ות שלהם ייפורסמו?
יכול להיות שהוא/הם לא רוצה/רוצים שהנבלה יידע מי הוא/הם כדי שלא ידרוש יותר כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 01:45 
nirog כתב:
שחר כתב:
ראצ'ו כתב:
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
לא מענין מי יהיה הצוות הניהולי, לא מענין מי יהיה הצוות המקצועי, לא מעניין מי יהיו השחקנים.

מדויק.

מה לא ברור שאם אין מנויים אין תקציב? מוזר יודע שהחל משבוע הבא הוא צריך לבנות קבוצה שמתחייבת ללפחות 22-23 מיליון ש"ח
ובשביל שזה יקרה צריך שהאוהדים יקנו מנויים. אם זה לא יקרה מוזר יצטרך לבנות קבוצה בתקציב של 17 מיליון ואז לא רק אביחי ישוחרר

שום דבר לא ברור.

למשל: מי הבעלים של הקבוצה? מי מקבל החלטות בקבוצה? האם הכסף ממכירת הקוניים ילך אך ורק עבור רכש או שהוא יגיע בדרך עקיפה לכיס של טביבֿ האם מכירת השחקנים נועדה להזרמת עוד כספים עבור טביב? מה יקרה בדיוק בינואר אם לא יהיה רוכש לקבוצה?

אצרף עוד שאילה -
טביב קיבל ערבויות ע"ס 18.5 מליון מכמה אנשי עסקים
אם הקבוצה לא תימכר עד ינואר 2013 - הם יהפכו לבעלים?

נשאלת השאלה,מי הם אנשי העסקים האלו?ולמה הם כל כך לא רוצים שהשם/ות שלהם ייפורסמו?
יכול להיות שהוא/הם לא רוצה/רוצים שהנבלה יידע מי הוא/הם כדי שלא ידרוש יותר כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 02:07 
אדום מטלי כתב:
ראצ'ו כתב:
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:

מדויק.

ראצ'ו,
לא ברור לי מה קרה לך. אני מעלה במוחי כמה אפשרויות:
1. או שאתה יודע דברים מהותיים שאנחנו לא יודעים
2. או שיש לך איזשהו אינטרס אצל מוזר (אני מיד מסיר מראשי מחשבה זו...)
3. או שמשום-מה עשית תפנית של כמעט 180 מעלות בגישתך מול הבעלים הנוכחי

אחרת אני לא מצליח להבין את ההתיחסות שלך להתפחויות הנוכחיות.

אני מחכה כבר כמה ימים לשמוע דברים ממטה המאבק, ויש שקט.
אני יודע שהדברים לא ברורים, אבל מצד שני אני קורא באתרי האינטרנט - ואני מקווה שזה שקר, אבל אין כל הכחשה - שאוהדי הפועל תל אביב מבטיחים תמיכה למוזר, ויקראו לקנות מינויים במידה וההסכם ייחתם.

4-אולי הם יודעים מי הם/הוא אנשי /איש העסקים שעומדים מאחורי מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 05:41 
nati כתב:
אדום מטלי כתב:
ראצ'ו כתב:
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:

מדויק.

ראצ'ו,

אני יודע שהדברים לא ברורים, אבל מצד שני אני קורא באתרי האינטרנט - ואני מקווה שזה שקר, אבל אין כל הכחשה - שאוהדי הפועל תל אביב מבטיחים תמיכה למוזר, ויקראו לקנות מינויים במידה וההסכם ייחתם.

אם הם יודעים מי אנשי העסקים הללו, איך זה משנה את התמונה? הרי אם הם אנשי עסקים עשירים, כמו שהיינו רוצים, הם היו קונים את הקבוצה בעצמם, בלי שלב הביניים הזה, ובלי לצאת למכרז. הטענה היא שאלו אנשי עסקים שזו לא העדיפות הראשונה שלהם, והם מתגייסים לתת ערבות כדי להציל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
הגענו לאמצע השבוע,המועד שעד אליו נתבקשנו לשבת ולחכות בסבלנות.
אז נכון,אף אחד לא מתכוון לצאת עכשיו לרחובות,אבל השתיקה הזאת וחוסר העדכונים ,לטעמי לפחות,לא פועלים לטובת מי שביקש את השקט הזה.
ככל שיעבור עוד זמן,יגברו התיאוריות ואני בכלל לא מדבר על בועת הפורום אלא על כלל ציבור המנויים של הפועל.
כבר עכשיו אני מתחיל לשמוע קולות לא נוחים לגבי כל העניין הזה,אני שוב חוזר ומבקש:עדכנו את האנשים,אחרת תאבדו אותם.
מיום פתיחת האשכול ועד רגע זה לא מצאתם לנכון לנפק שום פרט מידע לקהל אוהדי הפועל, שעדיין לא מבין איך ממחאה גורפת עברנו לתמיכה מלאה,כשטביב עדיין נשאר הבעלים.

יכול להיות שאתם חשופים לדברים ורואים את הסיטואציה אחרת, אבל כרגע דבר לא השתנה:רק חרם מנויים יכול להציל את הפועל מטביב,וזו התחושה הרווחת בקרב האוהדים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 06:37 
אדום מטלי כתב:
nati כתב:
אדום מטלי כתב:
ראצ'ו כתב:
מושקוביץ כתב:
[quote="בני12"] ההתעסקות האובססיבית בנושא המנויים (של טביב ושל מוזר) הוא מה שמטריד אותי.

מדויק.

ראצ'ו,

אם הם יודעים מי אנשי העסקים הללו, איך זה משנה את התמונה? הרי אם הם אנשי עסקים עשירים, כמו שהיינו רוצים, הם היו קונים את הקבוצה בעצמם, בלי שלב הביניים הזה, ובלי לצאת למכרז. הטענה היא שאלו אנשי עסקים שזו לא העדיפות הראשונה שלהם, והם מתגייסים לתת ערבות כדי להציל את הקבוצה.[/quote]
כמה שיותר עשיר הנבלה ירצה יותר כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:23 
באופן אישי לאחר כל השיחות והדיונים ששמעתי והייתי מעורב עד אתמול והבהרות מסוימות שניתן היה לשמוע אתמול מפיו של ראצ'ו המסקנה שלי ושוב אישית לחלוטין :
1. המהלך המתפרש על פני כל השנה מכיל סיכונים רבים מידי ואי הודאות הכרוכה במתווה עלולים להפילו ולהפילנו.
2. יש ל"סיים" את סיפור העברת הבעלות עוד לפני תחילת העונה .
3. ככל הנראה נכון להיום אף אחד לא באמת מעוניין לרכוש אותנו (לא ברור אם זה אנחנו או הבעיה של העסקה מול טביב ויכול להיות ששילוב של השניים).
4. הדרך היחידה שנוכל להשתקם באמת היא שאנחנו אוהדי הפועל נרכוש את הקבוצה וכן אוהדים נצטרך להתגייס לזה. אני משוכנע שזה אפשרי.
5. לאור המצב המסתמן כרגע ערכה של הפועל היום גבוה מערכה הצפוי בסוף השנה כך שברור שאותה קבוצת ערבים תאלץ להתמודד עם מצב בעייתי היום. את סוגיית ההפרש בין המחיר שאותה קבוצה קבעה יחד עם טביב 18.5 מליון לבין מחיר המכירה בפועל חייבים לסכם עכשיו ולא נראה בסוף שנה הבאה. באופן אישי דעתי שהערבים קבעו לצערי תג מחיר גבוה מידי ולכן אף גורם עיסקי לא ירכוש בסכום זה אבל זה המצב.
6. לצערי ההצהרות שיצאו לכיוון הנכסים העיקריים של הקבוצה להערך לקבוצה חדשה יאפשר לטביב עצמו למכור אותם במידה והעסקה הנוכחית לא תתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:31 
הערכה שלי , שאין אנשי עסקים ,זה רק ממתק לאגו של טביב, בסופו של יום ימכרו את הקבוצה במחיר X טביב יאמר שאותם "אנשי עסקים" השלימו לו ל 18.5 מש"ח והוא יכול לצאת גבר מול התקשרות ועצמו בעיקר .
בפועל אין אנשי עסקים והקבוצה תימכר למרבה במחיר ואם יש "אנשי עסקים" או שהם יודעים משהו שאנחנו לא על שווי הקבוצה או שהם ממש כושלים או שהם אוהדי הפועל מכורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
באופן אישי לאחר כל השיחות והדיונים ששמעתי והייתי מעורב עד אתמול והבהרות מסוימות שניתן היה לשמוע אתמול מפיו של ראצ'ו המסקנה שלי ושוב אישית לחלוטין :
1. המהלך המתפרש על פני כל השנה מכיל סיכונים רבים מידי ואי הודאות הכרוכה במתווה עלולים להפילו ולהפילנו.
2. יש ל"סיים" את סיפור העברת הבעלות עוד לפני תחילת העונה .
3. ככל הנראה נכון להיום אף אחד לא באמת מעוניין לרכוש אותנו (לא ברור אם זה אנחנו או הבעיה של העסקה מול טביב ויכול להיות ששילוב של השניים).
4. הדרך היחידה שנוכל להשתקם באמת היא ש אנחנו אוהדי הפועל נרכוש את הקבוצה וכן אוהדים נצטרך להתגייס לזה . אני משוכנע שזה אפשרי.
5. לאור המצב המסתמן כרגע ערכה של הפועל היום גבוה מערכה הצפוי בסוף השנה כך שברור שאותה קבוצת ערבים תאלץ להתמודד עם מצב בעייתי היום. את סוגיית ההפרש בין המחיר שאותה קבוצה קבעה יחד עם טביב 18.5 מליון לבין מחיר המכירה בפועל חייבים לסכם עכשיו ולא נראה בסוף שנה הבאה. באופן אישי דעתי שהערבים קבעו לצערי תג מחיר גבוה מידי ולכן אף גורם עיסקי לא ירכוש בסכום זה אבל זה המצב.
6. לצערי ההצהרות שיצאו לכיוון הנכסים העיקריים של הקבוצה להערך לקבוצה חדשה יאפשר לטביב עצמו למכור אותם במידה והעסקה הנוכחית לא תתממש.

אני ממש לא מבין אותך וממש ניסיתי
1. "אף אחד לא מעוניין" להיכנס לעיסקה עם טביב (תאמין לי שחר היה מאד רוצה משהו יותר טוב מקובי מויאל ויש אצלנו בזיל הזול) ולכן "אף אחד לא מעונין לרכוש" את השק צרות הזה שנקרא קבוצה שהייתה בבעלות הטביב (ראה ערך כ"ס)
2. אין ערבים יש "ערבים" ! זה אומר שיש כסף (לא אומר שלא) אבל הכסף הוא ב"משפחה" או בקאדר של האנשים שסובבים את טביב גם כך (מישהו אמר גל יוSף) והכסף יגיע גם אליהם אחרי שהוא יקבל את הסכום מהם (משהו כמו הרבה סוגים של "עסקים בעניני צ'קים" שאנחנו מכירים)
3. לאור העובדה שכבר נקבע שהוא מקבל תשלום אז בשביל מה למכור שחקנים?????? - כדי לוודא שה"ערבים" יקבלו את התשלום !!!!!!!!
4. בלי סבלנות אין עסקים ואם אנחנו לוחצים שתהיה קבוצה השנה (רק בגלל שמעבר לכביש עובדים) זה מה שיהרוס אותנו לגמרי
5. אין מצב שאף גורם עיסקי לא ירצה את הקבוצה בעלת מספר המנויים הגבוהה ביותר (וזה עובדה שנבדקה)
6. ואם תוסיף לכל זה את העובדה שכבר היה לנו שאול , יצאנו ממנו בגאון, אז יש הרבה תקווה

לדעתי צריך לבצע מספר דברים
1. לוותר בקול רם על השנה
2. לתת לו איזה ספין קטן שאנחנו בונים קבוצה חדשה כמו בכדורסל (ואפילו להתחיל לפעול בנושא)
3. להמתין לפחות עד ינואר לראות מי נמכר ומה מתברר עם התביעות ואז להציע סכום (כל עניין הערבים הוא כדי למנוע את הנזק מהנושא הזה)
4. לעשות את כל הפעולות שאפשר מבחינתנו להתאגד ולאסוף כסף וכל מה שניתן אבל בלי שום קשר אליו ו/או תקשורת אליו

ולתת לו להתבוסס בביצה שהוא מכין לנו כבר שנה וחצי

עברנו את שאול נעבור גם אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:53 
אמרתי ואני אומר שוב -

ראשי המחאה צריכים לצאת בהצהרה גלויה בתקשורת עוד היום -

חרם מנויים!!!

אין בעלים - אין מנויים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
עבר שבוע שלם(!) מאז אופירה בישרה בקול רועם: "טביב מכר למוזר הקבוצה ב-18.5"

אפילו העברת נאמנות טביב לא מעביר בנתיים כי מוזר לא מוכן בנתיים לחתום.
שלא נתפלא אם מוזר ירד מהמתווה אחרי שהוא יבין שטביב לא בדיוק יוצא מהפועל אלא ממשיך להיות מעורב בכספים שייכנסו ממכירה וכדומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שמוזר לא יתן יד לסיפור הזה (אם הוא מרגיש שמרמים אותו), ושטביב יתבשל במיץ של עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 10:06 
תרגעו אנשים, זה ייסגר לפה או לפה בקרוב
המצב הנוכחי לא טוב לא לטביב ולא למוזר. ברור שאף אחד לא יקנה מנוי כרגע. לטביב יש אינטרס שההסכם ייחתם כמה שיותר מהר, אחרת הקבוצה לא תכסה את ההוצאות שלה והמחאה תחזור לפתח ביתו. מצד שני מוזר לא נראה לי בחור טיפש והוא בעל אינטרס שההסכם יהיה טוב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
המצב הנוכחי לא טוב לא לטביב ולא למוזר. ברור שאף אחד לא יקנה מנוי כרגע. לטביב יש אינטרס שההסכם ייחתם כמה שיותר מהר, אחרת הקבוצה לא תכסה את ההוצאות שלה והמחאה תחזור לפתח ביתו. מצד שני מוזר לא נראה לי בחור טיפש והוא בעל אינטרס שההסכם יהיה טוב להפועל.

אתה טועה. המצב הזה מצוין לטביב
גם מחזיק את הקבוצה בת ערובה, וגם אין אף אחד מחוץ לבית שלו כבר שבוע.
עשה מאיתנו צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 10:18 
אדום נחמד כתב:
Oleg Neduda כתב:

אתה טועה. המצב הזה מצוין לטביב
גם מחזיק את הקבוצה בת ערובה, וגם אין אף אחד מחוץ לבית שלו כבר שבוע.
עשה מאיתנו צחוק.

עושה מאיתנו צחוק.

אני לא מבין למה אנחנו לא מחוץ לבית שלו בזמן ניהול המו"מ.
נשבענו שאנחנו נישאר שם עד לרגע בו הוא חותם על מסמך שהוא סיים את דרכו בהפועל.
זה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: