אדום אופטימי כתב:
אמיר ונונו כתב:
שחר כתב:
איתי כתב:
עד כה הכל קורה כמו שהוא רוצה - אנחנו רגועים, העיתונות מגבה, אוטוטו מתחילים למכור מנויים והכל בסדר.
הדבר היחיד שמעודד הוא שנראה שבינתיים אין עזיבת שחקנים מאסיבית...
זו החלטה מודעת של ראשי המחאה שלא קשורה לטביב. אני לא חושב שיחלו למכור מנויים עד שלא יהיה ברור בדיוק מה עומד מאחורי העסקה הזו.
אני לא יודע מתי ימכרו, אבל אני יודע שלא אקנה עד שהכל מתברר.
סתם שאלה יקירי,
נניח שיחתם הסכם שמאפשר לעו"דלנהל עם מי שהוא רוצה את הקבוצה.
ונניח שיחתם בנוסף יפוי כח בלתי חוזה לטובת העו"ד למכירת הקבוצה למי שיזרים לכיסו של טביב 18.5 מליון ש"ח.
ונניח שכל חובות העבר לשחקנים, לספקים, לסוכנים , וגם לאדמין של הפורום יהיו באחריות טביב
ונניח שתוך חודש תקום עמותת אוהדים ששניים- שלושה מנציגיה ישבו בהנהלה.
ונניח שהקבוצה עד למציאת הקונה תהיה באחריות העו"ד וחברי ההנלה שיגייס.
ונניח שעד למציאת הקונה ותשלום הכספים לטביב תהיה רשומה הקבוצה ע"ש טביב בהתאחדות וברשם העמותו ובשאר המקומות שבהם רשומה הקבוצה...בכל המקומות שהיא רשומה היום על שם טביב. האם תירכוש מנוי ?
עדיין התשובה שלי היא : לא
מסיבה מאד מאד פשוטה : שמעתי השבוע "נאמן" כלשהו של קבוצה אחרת בנושא אחר והוא אמר משפט מאד מאד פשוט:"אני מבצע את הפעולות שהאדם אשר אני אמון עליו אומר ...."
זה טיבו של
נאמן הוא מבצע את הפעולות אשר
האדם האמון עליו מורה לו
אל תלכו רחוק.... (עד החוזה והחארטא שאומרת "ייפוי כוח בלתי חוזר") תבדקו משפטית מה זה נאמן ומה זה אמון עליו (נאמן של מי)
אז אם הוא נאמן לשם מכירה וניהול עד המכירה, זה בעצם עובד של הראיס (שעושה מה רוצה במסגרת האפשר אבל עובד של הראיס)
אנחנו צריכים להודיע שיהיו מנויים רק אחרי המכירה של הקבוצה ואתם תראו שהמחיר יהיה פחות מ 12 מש"ח עד ה 15 באוגוסט
ס ב ל נ ו ת זה שם המשחק
והיתרון במשחק הזה עם הראיס הוא וויתור מראש על העונה הקרובה
לא נוותר הראיס ניצח