ארדיטי כתב:
אולי מספיק, אני לא שתול של אף אחד ולפני 20 שנה היית מוצא אותי דופק על הפחים באוסישקין, הדבר האחרון שאני רוצה זה להפוך את הבית שלנו לנוקיה (אתם מוזמנים לקרוא לו יד אליהו).
אבל אם יש שתי אופציות כשאחת היא לשחק עם 1000 מנויים, לא לקבל אישור משטרה למשחקים גדולים ולמנוע גידול של העמותה או לשחק בהיכל העירוני שמכיל 12000 מקומות והסיבה היחידה לא לרצות לשחק בו
היא ילדותית (והטיעון שאם נשחק שם העונה אף פעם לא נקבל בית הוא סתם משהו שמישהו הנפיץ ממוחו הקודח, גם עכשיו יש לנו איפה לשחק, התמריץ לבנות אולם חדש נשאר זהה בכל אחד מהמקרים).
אני בוחר באופציה הבוגרת, זאת שתשלש את ההכנסות של המועדון ותאפשר לו להגדיל את קהל האוהדים ודרכו גם את הכסף שזורם לקבוצה וגם את הכוח הפוליטי והמקצועי שלה, מה שיאפשר לנו בעוד כמה שנים לגרום לדברים באמת לזוז.
אם נשאר עוד קבוצה עם כמה מאות אוהדים במשחקים ו1500 חברי עמותה אנחנו נתקע במקום.
(אגב אם מישהו באמת באמת חושב שאני מושתל שידבר איתי בפרטי, יקבל מספר חבר עמותה שם מספר ת.ז. ואיפה אני יושב במשחקים בהדר יוסף, אפילו איפה ישבתי באוסישקין אם בא לכם)
אתה אולי מתכוון לזה בדיוק כמו שכתבת אבל המציאות מראה על בחירה בין אופציה של כמה מאות אוהדים באולם של 1400 במשחקים רגילים ואולם מלא בדרבי לאופציה של כמה מאות אוהדים באולם של 12000 (5000 עם כיסויים מתאימים) ואולם שמתקרב למלא רק אם פותחים אותו מספר יציעים לאוהדי מכבי בדרבי.
ברור מה האופציה העדיפה בעיניי.