סימרוטיץ כתב:
אדמין מה נסגר ??? 754 אשכולות אין לי מושג כבר איפה אני מגיב על מה ולמי .
בכל מקרה הדבר הכי חשוב לקחת מכל בליל המידע והספינים בשבועות האחרונים זה העובדה הפשוטה שהמנויים הם כף המאזניים והדבר הכי מפחיד שיכול להיות לבעלים בקבוצת כדורגל בכלל ולאלי טביב בפרט !
מנויים זה כוח ,וזה בסיס התקציב האמיתי וכל שאר הבלופים שעפים האוויר בעיקר מההתאחדות על בעלי קבוצות וההשקעה שלהם מתנדף ברוח אל מול עובדה זו .
זו לדעתי ההודעה העניינית והממצה ביותר, מכל בליל ההודעות והמידע השונים כאן ביומיים/שלושה האחרונים.
ההצעה שלי: כל עוד לא מתבצעת רכישה מסודרת של המועדון וכוונתי לרכישה שבגינה טביב כבר לא יחזור להיות הבעלים, אז אני ממליץ לא לקנות מנויים לעונה הבאה. אם וכאשר תתבצע רכישה ע"י האוהדים ו/או איש-עסקים פרטי (או קבוצת אנשי-עסקים), אז יהיה הזמן לקנות מנויים.
בכל מקרה, להערכתי, קנייה מסיבית של מנויים כפי שהייתה בשנים האחרונות, לא צפויה בעונה הבאה, לפחות כל עוד לא יתבצע רכש נוצץ (במונחי הליגה הישראלית) של שחקנים וצוות מקצועי. בפרט, לאור כל הבלגן שהיה בעונה האחרונה, אינני צופה, גם כאשר האוהדים ישוכנעו לקנות מנויים, כי מספר המנויים יעבור את הרף של 4,000.
בנוסף, חשיבות נוספת (מעבר לסוגיית המנויים) היא העפלה או אי-העפלה לשלב הבתים של הליגה האירופית - כלומר צמד המשחקים מול הקבוצה שנוגרל בפלייאוף הליגה האירופית. יש לכך גם חשיבות לשנים הבאות, מבחינת הניקוד שיהיה לפהועל ת"א באופ"א. לכן, לפחות מהבחינה של משחקי הפלייאוף של הליגה האירופית - לנו כאוהדים צריך להיות אינטרס שנעפיל לשלב הבתים ואין זה אמור לסתור מצב אפשרי בו במועד צמד המשחקים הללו יימשך חרם המנויים.