תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברים וחברות, בואו נרגיע
הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:48 
lihi כתב:
אדומיניו כתב:
אני כמו כולם , חלק מהצבא האדום ,
אף אחד לא יפעל על דעת עצמו .
כולם מחכים למוצא פיהם של מובילי המחאה .
פשוט קשה לי להבין מדוע לעצור את המומנטום ?
משפחת טביב/אשכנזי חיה כל שניה ושניה כשהיא צריכה להסתכל מסביב שאין איזה אוהד הפועל ,
משפחת טביב/אשכנזי צריכה לשנות את הרגלי החיים שלה כולל לשלם 200$ ( מכספנו ) ליציאה צדדית בנתב"ג . משפחת טביב/אשכנזי חייבת לקבל החלטה ב ר ו ר ה לגבי המשך החיים שלנו !
למה לעצור ? הראיס נוחת ? קדימה לנתבג !
יש לילדה יומולדת ? אני מכיר כמה שירים !!!
חייבים להמשיך ללא קשר לבדיקות הסרת הגידול !!!
זה לא קשור ללחץ שלי או של מישהו אחר .
ישנה מחאה והיא לא תיפסק עד אשר יקרה משהו ב ר ו ר מאוד !!!
טביב לא בהפועל !

ראצ'ו כתב:

כולם קיבלו את המסר שאם יש פה תרגיל על חשבוננו מה שהיה עד עכשיו זה משחק ילדים לעומת ההמשך. בואו נחכה כמה ימים עד שנוכל לברר את כל הדברים כמו שצריך.

כמה ימים של שקט.
זה ברור לכולם שהמאבק רק יעביר הילוך במידה ויגלו משהו שהוא לא לטעמנו.
סבלנות.. זה מה שצריך
חיכינו כל כך הרבה זמן, אז עוד כמה ימים לא יהרגו אף אחד.
(אם מישהו רוצה לעשות איזה משמרת מחאה הוא מוזמן לבוא לראשל"צ- השכנים שלי עושים רעש בלילה ולא נותנים לישון- אשמח לעזרה :) )

מה מחאה?
ישר תביעה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:50 
אני שמח על התגובות באשכול הזה, מצד אחד זה כמעט הזוי לראות את הנחישות של משתמשים פה והחשדנות כלפי כל מהלך שנקשר בשם טביב וההפך המוחלט מגישת "התנו לו צ'אנס" שהייתה רווחת כאן בפורום
ומצד שני לראות שיש אנשים שמנסים לפתור את הבעיה ומוכנים להניח למחאה לכמה ימים עד שיתפזר הערפל , מוכיח כי אנחנו בדרך הנכונה והשקולה בתור קהל שמייצג את הקבוצה.

שתי הצעות ייעול :
1. לקצוב בזמן את שלב הבדיקה.
2. שקיפות מלאה של הנעשה ,פריסת היתרונות והחסרונות האמתיים של המהלך ולא של כל משתמש בן יומו שחושב שהוא יודע הכי טוב, או עיתונאי אינטרסנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:52 
ראצ'ו כתב:
yanivme11 כתב:
אמיר ונונו כתב:
its-sick כתב:
כל המטרה של הלוקש הזה היא "להרגיע".
"להרגיע" זה לשתף פעולה עם המשמיד.

לא, להרגיע זה לא להכנס לפאניקה מיותרת. וגם לא לאופוריה.
זה לא לקבוע דעה לפי פרסומים בתקשורת, כאשר מקור המידע האמין היחיד, מטה המאבק, מודיע בצורה ברורה שכלום לא נגמר ושהפרסומים - לכאן או לכאן - אינם נכונים.

בינתיים מטה המאבק הוציא הודעות דומות למה שפורסמו בתקשורת ולא הוסיף מידע..
כמו כן, מסתמכים גם בין היתר על הראיון עם מוזר ולא רק מכותרות העיתונית ןהאתרים

אף אחד לא מסתמך על הראיונות עם מוזר, אנחנו דיברנו עם מוזר ישירות. בלי תקשורת ובלי נעליים, בלי עיוותים ובלי הוצאות מהקשרם.

תיקון.. מסתמך..
כמו כן, כל עסקה שלא תהיה (עתידית או מיידית), לא תהיה רלוונטית אם שמו של טביב יהיה קשור בכל רגע נתון בהפועל תל אביב . בין אם בהתאחדת ובין אם ברשם החברות

וזה המסר שצריך לצאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
בעיה להיות רגועים. חלק יודעים דברים-אז תשתפו! אל תשאירו אותנו לרפרש באתרי הספורט השונים.

זה בעצם העוגן לתמיכה מאסיבית מהקהל. ככל שתשתפו יותר הגב שתקבלו מהקהל יהיה רחב יותר ויהיה קל יותר לבצע מהלכים בהמשך.
מילה שלכם שווה פי מיליון ממילה של עיתונאי או כל מקורב שלא יהיה, ולכן חשוב שאם יש מה ואפשר לעדכן- תעדכנו.
כל עוד הכל מעורפל ומטושטש אנשים נאלצים להיות ניזונים מהתקשורת .
כולם סומכים על הנוגעים בדבר, במיוחד לאחר ההבהרות שנאמרו ב24 שעות האחרונות שאף אחד לא ישן, ולכולם כל התרחישים ברורים
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שמוזר יחתום עם טביב זה כבר יהיה מאחור
שאלה: מה הרעיון בשקט לפני החתימה?

(הפגנות ומחאות עושים כדי שלא תהיה חתימה (של מוזר עם טביב), חתימה גורלית עשוייה לשבש את המחאה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
שבתאי יחבס כתב:
בעיה להיות רגועים. חלק יודעים דברים-אז תשתפו! אל תשאירו אותנו לרפרש באתרי הספורט השונים.

זה בעצם העוגן לתמיכה מאסיבית מהקהל. ככל שתשתפו יותר הגב שתקבלו מהקהל יהיה רחב יותר ויהיה קל יותר לבצע מהלכים בהמשך.
מילה שלכם שווה פי מיליון ממילה של עיתונאי או כל מקורב שלא יהיה, ולכן חשוב שאם יש מה ואפשר לעדכן- תעדכנו.
כולם סומכים על הנוגעים בדבר, במיוחד לאחר ההבהרות שנאמרו ב24 שעות האחרונות שאף אחד לא ישן, ולכולם כל התרחישים ברורים

ומה אם מה שיודעים המקורבים לדבר יכול להזיק אם יעלה על דפי הפורום היום? ומה תגיד אם ראשי המחאה מחזיקים מידע שאי אפשר לפרסם, כדי לא להרוס, עד שכל הדברים יחתמו סופית וכל צד יחזיק חוזה מחייב משפטית חתום? לא אני אמרתי שהברכה מצוייה בסמוי מן העין, ודווקא בדברים שנוגעים למו"מ כזה או אחר המשפט הזה רלוונטי מתמיד. אם יש לך או לכל אחד אחר טענה קונקרטית כלפי האנשים שעומדים בראש המחאה באשר לכוונותיהם או לאג'נדה שלהם תגיד חופשי, בשביל זה יש פורום (כל עוד הדברים נאמרים בצורה שמכבדת את השומע והמשמיע), אבל אי אפשר להעמיד אותם עם הגב לקיר ולגזור את דינם כשהם מבקשים בכמה וכמה מישורים כמה ימים בודדים של שקט תעשייתי, שאחריהם ישתפו אותך ואותנו בכל מה שהם יודעים.

מיותר לציין שאני לא מקורב של אף אחד, ולא יודע כלום. בסך הכל נותן קרדיט למי שעד כה הרוויח אותו ביושר ושאני משוכנע ברמת הוודאות שרק טובת הפועל עומדת לו מול העיניים, גם אם זה על חשבון טובתו האישית.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב בדיוק כמוך, לא באתי אליהם בשום טענה.
אני אומר רק שאם יש משהו שאפשר לפרסם-חשוב שיפרסמו, ואת העניין של חשיבות המנויים לטביב היה לי חשוב להעלות כי הוא טרם עלה עד ההודעה.

זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:11 
mbracha כתב:
ציטיאט כתב:
שבתאי יחבס כתב:

ומה אם מה שיודעים המקורבים לדבר יכול להזיק אם יעלה על דפי הפורום היום? ומה תגיד אם ראשי המחאה מחזיקים מידע שאי אפשר לפרסם, כדי לא להרוס, עד שכל הדברים יחתמו סופית וכל צד יחזיק חוזה מחייב משפטית חתום? לא אני אמרתי שהברכה מצוייה בסמוי מן העין, ודווקא בדברים שנוגעים למו"מ כזה או אחר המשפט הזה רלוונטי מתמיד. אם יש לך או לכל אחד אחר טענה קונקרטית כלפי האנשים שעומדים בראש המחאה באשר לכוונותיהם או לאג'נדה שלהם תגיד חופשי, בשביל זה יש פורום (כל עוד הדברים נאמרים בצורה שמכבדת את השומע והמשמיע), אבל אי אפשר להעמיד אותם עם הגב לקיר ולגזור את דינם כשהם מבקשים בכמה וכמה מישורים כמה ימים בודדים של שקט תעשייתי, שאחריהם ישתפו אותך ואותנו בכל מה שהם יודעים.

מיותר לציין שאני לא מקורב של אף אחד, ולא יודע כלום. בסך הכל נותן קרדיט למי שעד כה הרוויח אותו ביושר ושאני משוכנע ברמת הוודאות שרק טובת הפועל עומדת לו מול העיניים, גם אם זה על חשבון טובתו האישית.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
בואו נרגיע, אוקיי. הנה, נרגעתי.
עכשיו אני מוציא הודעה ממטה המאבק שלי:

כל עוד אלי טביב רשום כבעלים בהפועל ת"א אני לא מגיע לבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:32 
האדס כתב:

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:37 
אדמין מה נסגר ??? 754 אשכולות אין לי מושג כבר איפה אני מגיב על מה ולמי .
בכל מקרה הדבר הכי חשוב לקחת מכל בליל המידע והספינים בשבועות האחרונים זה העובדה הפשוטה שהמנויים הם כף המאזניים והדבר הכי מפחיד שיכול להיות לבעלים בקבוצת כדורגל בכלל ולאלי טביב בפרט !
מנויים זה כוח ,וזה בסיס התקציב האמיתי וכל שאר הבלופים שעפים האוויר בעיקר מההתאחדות על בעלי קבוצות וההשקעה שלהם מתנדף ברוח אל מול עובדה זו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 15:23 
noamw כתב:
האדס כתב:

1+

יופי. טוב שהוצאתם את זה. באמת היה חשוב לשמוע. מישהו פה ביקש מכם לעשות מנוי עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 15:25 
סימרוטיץ כתב:
אדמין מה נסגר ??? 754 אשכולות אין לי מושג כבר איפה אני מגיב על מה ולמי .
בכל מקרה הדבר הכי חשוב לקחת מכל בליל המידע והספינים בשבועות האחרונים זה העובדה הפשוטה שהמנויים הם כף המאזניים והדבר הכי מפחיד שיכול להיות לבעלים בקבוצת כדורגל בכלל ולאלי טביב בפרט !
מנויים זה כוח ,וזה בסיס התקציב האמיתי וכל שאר הבלופים שעפים האוויר בעיקר מההתאחדות על בעלי קבוצות וההשקעה שלהם מתנדף ברוח אל מול עובדה זו .

זו לדעתי ההודעה העניינית והממצה ביותר, מכל בליל ההודעות והמידע השונים כאן ביומיים/שלושה האחרונים.

ההצעה שלי: כל עוד לא מתבצעת רכישה מסודרת של המועדון וכוונתי לרכישה שבגינה טביב כבר לא יחזור להיות הבעלים, אז אני ממליץ לא לקנות מנויים לעונה הבאה. אם וכאשר תתבצע רכישה ע"י האוהדים ו/או איש-עסקים פרטי (או קבוצת אנשי-עסקים), אז יהיה הזמן לקנות מנויים.

בכל מקרה, להערכתי, קנייה מסיבית של מנויים כפי שהייתה בשנים האחרונות, לא צפויה בעונה הבאה, לפחות כל עוד לא יתבצע רכש נוצץ (במונחי הליגה הישראלית) של שחקנים וצוות מקצועי. בפרט, לאור כל הבלגן שהיה בעונה האחרונה, אינני צופה, גם כאשר האוהדים ישוכנעו לקנות מנויים, כי מספר המנויים יעבור את הרף של 4,000.

בנוסף, חשיבות נוספת (מעבר לסוגיית המנויים) היא העפלה או אי-העפלה לשלב הבתים של הליגה האירופית - כלומר צמד המשחקים מול הקבוצה שנוגרל בפלייאוף הליגה האירופית. יש לכך גם חשיבות לשנים הבאות, מבחינת הניקוד שיהיה לפהועל ת"א באופ"א. לכן, לפחות מהבחינה של משחקי הפלייאוף של הליגה האירופית - לנו כאוהדים צריך להיות אינטרס שנעפיל לשלב הבתים ואין זה אמור לסתור מצב אפשרי בו במועד צמד המשחקים הללו יימשך חרם המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
mbracha כתב:
ציטיאט כתב:
שבתאי יחבס כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: