תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 19.06.12 דיונים
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 13:57 
אמיר דן, האירוניה:
ציטוט:
"שמחתי לעבוד ולסייע למועדון".

אם למישהו היה ספק מאיפה הגיע הכסף לדובר הפרטי של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה הבעיה
הטמטום וחוסר המקצועיות המוחלט שלו אכן שירתו את הפועל, ולא את טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אני אשמח לדעת מתי הוא עבד וסייע למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
דיווחים ברוסיה: מכבי ת"א התעניינה בצירופו של בונדר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22833.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 15:19 
nirog כתב:
דיווחים ברוסיה: מכבי ת"א התעניינה בצירופו של בונדר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22833.html

לא יקרה.
NEXT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 15:48 
שחר כתב:
אמיר דן, האירוניה:
ציטוט:
"שמחתי לעבוד ולסייע למועדון".

אם למישהו היה ספק מאיפה הגיע הכסף לדובר הפרטי של טביב.

השמועות אומרות שבמשרד של אמיר דן יש לוח מטרה וחיצים כשבמרכז תמונתו של בוכמן...
עשו לו בית ספר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 15:56 
אחד הדוברים..
שירת את מטרות הקבוצה כמו שצריך
ממליץ להביא לו גביע הוקרה במשחק הבית הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:43 
בוואן שמו קליפ פרידה לאלי טביב עם השיר "שיר פרידה", בקליפ רואים את הגול של זהבי בטדי, את הזכיה בגביע ועוד..
אופירע הזאת חייבת למות.
אני לא נכנסת לאתר הזה בדר"כ, אמרו לי שאני חייבת לראות את הקליפ, לא אמרו לי על מה מדובר.. מרתיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:26 
עמנואל רוזן הזה חתיכת אפס..
היום בטור שלו הוא כתב:
ציטוט:
נכון להרגע, נראה כי הצלחנו רק במטרה הראשונה וסילקנו את טביב

אותו עמנואל שתקף לא מעט פעמים את אוהדי הפועל ואת המחאה:

ציטוט:
אני שואל את האוהדים ובעיקר את מארגני המחאה: מה בדיוק אתם רוצים? האם לא כדאי בכל זאת להניח למחאה ולחדש אותה בסוף העונה ועד אז לתת לטביב להזיע ולהתאמץ כדי להוכיח לכולנו שאנחנו טועים אך בעיקר לתת לשחקנים שקט כדי להמשיך ולהתמודד בכבוד על המקום השני בטבלה

ציטוט:
בסופו של דבר הכי טיפשים יוצאים כאן האוהדים. אלה המכונים האולטראס של הפועל תל אביב, שבמקום לתעל את היצירתיות והצבעוניות שלהם ולהמשיך להתבלט כקהל הטוב בארץ, התאהבו בעצמם, במחאות שלהם ובפרנציפים הילדותיים שלהם והמיטו אסון על הקבוצה שאותם הם אוהדים. כדאי שילמדו שם, הילדים המגודלים בשער חמש, שהחוכמה במחאה היא לא רק בהלם שהיא יוצרת אלא גם בתוצאות שהיא מבאה.

ציטוט:
מילה אחת על רימון ההלם שנזרק השבוע אל חצר ביתו של אלי טביב. ההנחה הסבירה שמדובר באוהד "מפואר" של הפועל, צריך לומר שאצלנו האדומים, ישנם אוהדים שהם לא רק טיפשים ומגעילים אלא גם מסוכנים. מי שצריך לקחת את האחריות זו חבורת האולטראס שהשתן קצת עלה לה לראש והיא קצת שכחה מה הוא באמת תפקידה: לעודד את הקבוצה ולא לנהל עולם משלה שבו הכל מותר ושבו האוהדים מחליטים על הקווים האדומים על פי ראות עיניהם בלבד

ציטוט:
המחאה נגד טביב הייתה מוצדקת אבל נוהלה בטיפשות תוך עשיית אינספור טעויות ששיחקו לידיו של הבעלים. מחאה מוצלחת היא כזו שמסלקת את הרע אבל גם מפנה מקום לטוב. שהרי טביב כבר לימד אותנו כמה קל להרוס ומי כמונו יודעים כמה קשה לבנות.
אבל ההתבהמות במחאה, ההיטפלות לבני ביתו של טביב, בעיקר לאשתו הרגזנית גרמו לטביב העקשן להתחפר עמוק יותר ויותר באדמה וצריך עכשיו יותר מסתם בולדוזר כדי להוציא אותו משם.
זה הזמן להניח לטביב. שמו הטוב כבר לא יהיה טוב לעולם, ובמלחמה על הכבוד הוא הפסיד. עכשיו רק צריך להשתדל לדבר איתו בכל זאת. שלום עושים עם אויבים. הסכם השלום עם טביב צריך להיחתם במהרה

עמנואל, עזוב שהסיפור הזה עוד לא נגמר בכלל..
מי זה "הצלחנו", מי זה "סילקנו"?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
אם עמנואל הסתבך עם ליהי כדאי שיעזוב את הארץ מעכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 19.06.12 דיונים
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
lihi כתב:
בוואן שמו קליפ פרידה לאלי טביב עם השיר "שיר פרידה", בקליפ רואים את הגול של זהבי בטדי, את הזכיה בגביע ועוד..
אופירע הזאת חייבת למות.
אני לא נכנסת לאתר הזה בדר"כ, אמרו לי שאני חייבת לראות את הקליפ, לא אמרו לי על מה מדובר.. מרתיח

חבל על העצבים.
פעם זונה תמיד זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:34 
ציטוט:

הוא בנאדם נאלח ולא מפתיע שהוא מנכס לעצמו הישגים לא לו, אבל הוא כמו
רוב האוהדים שינה את דעתו במהלך העונה, לא צריך לנגח אותו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
שונא אותו יותר מכל מכביסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
עוברים לידיים נאמנות?
עו"ד יואב מוזר ישמש כנאמן ויכשיר את הפועל תל אביב לרכישה עתידית בסך 18.5 מיליון ש"ח. עדיפות ברכישה תינתן לאוהדים

משה הרוש

אחרי מאבק עיקש וממושך, קצת יותר משנה אחרי שזכה בבעלות על המועדון, תם היום עידן אלי טביב בהפועל תל אביב. "טביב", נמסר מהמועדון, "הפקיד בידיו של עו"ד יואב מוזר ייפוי כוח בלתי חוזר, שמעניק לו באופן בלעדי את כל הסמכויות על הקבוצה וניהולה. עד מכירת הקבוצה תקציבה של הפועל יהיה מאוזן, על בסיס הכנסות בלבד, ובאחריותו של מוזר".

משמעות הדבר היא כי טביב אמנם יישאר עדיין רשום כבעלי הפועל, אך יהיה נעדר כל סמכות ניהוליות וזכות התערבות בניהול השוטף של המועדון. חוזה העברת זכויות
הניהול והסמכויות בין טביב למוזר טרם נחתם, אולם הושגה ביניהם הסכמה עקרונית, לפיה ימונה מוזר לנאמן, מתוך מטרה "להכשיר את המועדון למכירה עתידית, כשהעדיפות הראשונה תינתן לאוהדים", כפי שסיפר מוזר ל"ספורט הארץ". "המועדון לא עובר לבעלותי", הבהיר מוזר, אוהד ותיק של הפועל, "אקבל את המועדון עד למכירתו. הפועל חשובה לי ובכוונתי לשתף את האוהדים בניהול הקבוצה. אני מקווה שבמסגרת המכרז יוגשו הצעות רציניות מצד גורמים שאכפת להם מהמועדון ובהם האוהדים".

על פי המתווה שהוסכם בין טביב למוזר וייחתם רשמית בימים הקרובים, יקבל טביב עבור המכירה העתידית סכום של 18.5 מיליון שקלים, "כאשר טביב יהיה אחראי על חובות העבר", כלשון ההודעה לתקשורת. "באתי להפועל עם כוונות טובות", מסר טביב, "בתקופתי הגענו להישגים גדולים. לא התאפשר לי להמשיך ולהשקיע בקבוצה ולכן החלטתי למכור. אני עוזב את הקבוצה במצב מצוין, אחרי שסיימה במקום השני וזכתה בגביע המדינה".

בתחילה, כך סוכם בין טביב לנאמן, תינתן לאוהדים העדיפות לאוהדים לגייס את הסכום הדרוש כדי לרכוש את המועדון מידי טביב. אולם, אם עד ה-1 באוגוסט לא יצליחו לגייס 18.5 מיליון שקל, ייצא המועדון למכרז פתוח. "עד תחילת אוגוסט", סיפר גורם המעורה בפרטי הסכם הנאמנות, "הזכות לרכוש את הפועל שייכת רק לאוהדים. גם אם יהיה איש עסקים שיציע במהלך החודש 30 מיליון והאוהדים יגייסו רק 18.5 מיליון, המועדון יימכר לאוהדים".

לא את כולם תפסה ההודעה הזו בהפתעה. כמה אוהדים, שהספיקו לגייס קבוצת משקיעים, היו בסוד העניין, בראשם עומדים ראש מטה המאבק בטביב נמרוד בוכמן, ונציגיה של קבוצת הרוכשים בראשות חיים רמון, ניר ענבר ובועז שובל. גם הבעלים לשעבר, משה תאומים, נמצא בתמונה. שובל ובוכמן, שהצליחו לטענתם לאסוף סכום של כעשרה מיליון שקל מגורמים עסקיים שונים, משוכנעים כי במהלך החודש יצליחו לגייס את יתרת הסכום. "אין סרט שלא נצליח", אמרו נציגי האוהדים, "עד סוף חודש יולי נמצא את מקורות המימון ונעביר את הפועל לבעלות אחרת. המהלך הזה חייב לקרום עור וגידים". עוד מתכננים האוהדים להקים עמותה, ובאמצעותה לגייס תרומות מכלל אוהדי הפועל.

הרעיון המרכזי שעומד מאחורי קבוצת הרוכשים שבראשות האוהדים הוא "לבנות מודל של בעלות על המועדון בדומה למודלים שקיימים בגרמניה ובברצלונה", כדברי יוזמי המהלך. בראש המועדון, על פי המתווה המתוכנן, יעמוד דירקטוריון שיורכב מהמשקיעים הגדולים ויכלול נציגות של אוהדים, כשההחלטות הניהוליות יתקבלו בו בדרך דמוקרטית. "זה ניצחון מובהק של אוהדי הפועל, במאבקם להוציא את טביב מהמועדון", אמר הערב בוכמן, "עכשיו נשאר לנו רק להשלים את המהלך ולצאת לדרך חדשה"
.

עד סוף יולי, חשוב להבהיר, יימנע הנאמן עו"ד מוזר, ככל האפשר, ממכירת שחקני סגל הקבוצה, ובהם נוסה איגייבור, עומר דמארי ואביחי ידין. באשר לטוטו תמוז, לכולם ברור כי אם תתקבל הצעה רשמית לרכישתו, תמורת 1.5 מיליון יורו, לא יהיה ניתן למנוע את מכירתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
תמונה
עוברים לידיים נאמנות?
עו"ד יואב מוזר ישמש כנאמן ויכשיר את הפועל תל אביב לרכישה עתידית בסך 18.5 מיליון ש"ח. עדיפות ברכישה תינתן לאוהדים

משה הרוש

אחרי מאבק עיקש וממושך, קצת יותר משנה אחרי שזכה בבעלות על המועדון, תם היום עידן אלי טביב בהפועל תל אביב. "טביב", נמסר מהמועדון, "הפקיד בידיו של עו"ד יואב מוזר ייפוי כוח בלתי חוזר, שמעניק לו באופן בלעדי את כל הסמכויות על הקבוצה וניהולה. עד מכירת הקבוצה תקציבה של הפועל יהיה מאוזן, על בסיס הכנסות בלבד, ובאחריותו של מוזר".

משמעות הדבר היא כי טביב אמנם יישאר עדיין רשום כבעלי הפועל, אך יהיה נעדר כל סמכות ניהוליות וזכות התערבות בניהול השוטף של המועדון. חוזה העברת זכויות
הניהול והסמכויות בין טביב למוזר טרם נחתם, אולם הושגה ביניהם הסכמה עקרונית, לפיה ימונה מוזר לנאמן, מתוך מטרה "להכשיר את המועדון למכירה עתידית, כשהעדיפות הראשונה תינתן לאוהדים", כפי שסיפר מוזר ל"ספורט הארץ". "המועדון לא עובר לבעלותי", הבהיר מוזר, אוהד ותיק של הפועל, "אקבל את המועדון עד למכירתו. הפועל חשובה לי ובכוונתי לשתף את האוהדים בניהול הקבוצה. אני מקווה שבמסגרת המכרז יוגשו הצעות רציניות מצד גורמים שאכפת להם מהמועדון ובהם האוהדים".

על פי המתווה שהוסכם בין טביב למוזר וייחתם רשמית בימים הקרובים, יקבל טביב עבור המכירה העתידית סכום של 18.5 מיליון שקלים, "כאשר טביב יהיה אחראי על חובות העבר", כלשון ההודעה לתקשורת. "באתי להפועל עם כוונות טובות", מסר טביב, "בתקופתי הגענו להישגים גדולים. לא התאפשר לי להמשיך ולהשקיע בקבוצה ולכן החלטתי למכור. אני עוזב את הקבוצה במצב מצוין, אחרי שסיימה במקום השני וזכתה בגביע המדינה".

בתחילה, כך סוכם בין טביב לנאמן, תינתן לאוהדים העדיפות לאוהדים לגייס את הסכום הדרוש כדי לרכוש את המועדון מידי טביב. אולם, אם עד ה-1 באוגוסט לא יצליחו לגייס 18.5 מיליון שקל, ייצא המועדון למכרז פתוח. "עד תחילת אוגוסט", סיפר גורם המעורה בפרטי הסכם הנאמנות, "הזכות לרכוש את הפועל שייכת רק לאוהדים. גם אם יהיה איש עסקים שיציע במהלך החודש 30 מיליון והאוהדים יגייסו רק 18.5 מיליון, המועדון יימכר לאוהדים".

לא את כולם תפסה ההודעה הזו בהפתעה. כמה אוהדים, שהספיקו לגייס קבוצת משקיעים, היו בסוד העניין, בראשם עומדים ראש מטה המאבק בטביב נמרוד בוכמן, ונציגיה של קבוצת הרוכשים בראשות חיים רמון, ניר ענבר ובועז שובל. גם הבעלים לשעבר, משה תאומים, נמצא בתמונה. שובל ובוכמן, שהצליחו לטענתם לאסוף סכום של כעשרה מיליון שקל מגורמים עסקיים שונים, משוכנעים כי במהלך החודש יצליחו לגייס את יתרת הסכום. "אין סרט שלא נצליח", אמרו נציגי האוהדים, "עד סוף חודש יולי נמצא את מקורות המימון ונעביר את הפועל לבעלות אחרת. המהלך הזה חייב לקרום עור וגידים". עוד מתכננים האוהדים להקים עמותה, ובאמצעותה לגייס תרומות מכלל אוהדי הפועל.

הרעיון המרכזי שעומד מאחורי קבוצת הרוכשים שבראשות האוהדים הוא "לבנות מודל של בעלות על המועדון בדומה למודלים שקיימים בגרמניה ובברצלונה", כדברי יוזמי המהלך. בראש המועדון, על פי המתווה המתוכנן, יעמוד דירקטוריון שיורכב מהמשקיעים הגדולים ויכלול נציגות של אוהדים, כשההחלטות הניהוליות יתקבלו בו בדרך דמוקרטית. "זה ניצחון מובהק של אוהדי הפועל, במאבקם להוציא את טביב מהמועדון", אמר הערב בוכמן, "עכשיו נשאר לנו רק להשלים את המהלך ולצאת לדרך חדשה"
.

עד סוף יולי, חשוב להבהיר, יימנע הנאמן עו"ד מוזר, ככל האפשר, ממכירת שחקני סגל הקבוצה, ובהם נוסה איגייבור, עומר דמארי ואביחי ידין. באשר לטוטו תמוז, לכולם ברור כי אם תתקבל הצעה רשמית לרכישתו, תמורת 1.5 מיליון יורו, לא יהיה ניתן למנוע את מכירתו.

חמודי,
זו ידיעה מלפני 24 שעות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
יום אחד זה יקרה ואופירע תדרס או משהו. סטטיסטית זה הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יום אחד זה יקרה ואופירע תדרס או משהו. סטטיסטית זה הגיוני.

היא בהריון חודש רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
את הידיעה ב"הארץ" קראתי הערב בעיתון המודפס.
היות שלא מצאתי אותה באשכול החדשות של אתמול, הבאתי אותה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:28 
כמה משעשע היה לשמוע היום את אופירע וברקו
איזה שניים שחיים בסרט שזה מדהים
המצחיק הזה אמר שאוהדי ביתר צרכים לעשות אסיפה בטדי וש10000 איש יתרמו שם במקום כל אחד 1000 שקל ויקנו את המועדון.

הבחור היה רציני לגמרי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 20:40 
רופניק כתב:
ציטוט:

הוא בנאדם נאלח ולא מפתיע שהוא מנכס לעצמו הישגים לא לו, אבל הוא כמו
רוב האוהדים שינה את דעתו במהלך העונה, לא צריך לנגח אותו על זה.

זה לא העניין שהוא שינה את דעתו או משהו כזה. הוא יצא על המחאה הזאת לא פעם ולא פעמיים. גם בטור שלו לפני חודש הוא כתב שזה לא לעניין ושאנחנו לא פועלים כמו שצריך. אז פתאום לרשום "הצלחנו"?
עמנואל רוזן זה הבנאדם האחרון שיכול לדבר בשם האוהדים. במיוחד אחרי כל הקטילות שלו.
לא מעניין מי עשה יותר ומי עשה פחות, באמת שלא וזה גם לא חשוב לדעתי. אני רק לא חושבת שיש לו זכות כל כך לרשום את מה שהוא רשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 19.06.12 דיונים
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 20:55 
עומרי קנדה כתב:
lihi כתב:
אופירע הזאת חייבת למות.

חבל על העצבים.
פעם זונה תמיד זונה.

תתנצל בפניה מיד !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 21:54 
לא הייתי מתלהב מהחברה החדשה שתדברר אותנו. מכיר את האחד העומדים בראשה - לא משהו בכלל.
דיברר במשך שנים רבות ובנה את הקריירה על אחד מראשי העיר המושחתים שנולדו - צבי בר.
אם זו ההתחלה יחד עם שי ברדה אזי לי אין הרבה תיקוות.
חוץ מהעובדה שלא ברור לי כרגע מי מקבל החלטות אם לא נחתם דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
המצחיק הזה אמר שאוהדי ביתר צרכים לעשות אסיפה בטדי וש10000 איש יתרמו שם במקום כל אחד 1000 שקל ויקנו את המועדון.

הבחור היה רציני לגמרי!

כשמדובר בדביל שחשב שיביא להפגנות שלו 5,000 אוהדים, שום היגיון לא פועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 22:34 
יהלום אדום כתב:
redead כתב:

הבחור היה רציני לגמרי!

כשמדובר בדביל שחשב שיביא להפגנות שלו 5,000 אוהדים, שום היגיון לא פועל

כבר שנה עם המנטרה הזאת . כשהוא משוכנע רק בעיטה בפנים תוכל לשנות את דעתו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 19.06.12 דיונים
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 22:40 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
לא הייתי מתלהב מהחברה החדשה שתדברר אותנו. מכיר את האחד העומדים בראשה - לא משהו בכלל.
דיברר במשך שנים רבות ובנה את הקריירה על אחד מראשי העיר המושחתים שנולדו - צבי בר.

זו לא החברה אלא הדוברת עצמה. תבדוק מי קיבלה את התיק של הפועל ומה הקשר שלה להפועל ומה העבר שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 22:46 
ראצ'ו כתב:

זו לא החברה אלא הדוברת עצמה. תבדוק מי קיבלה את התיק של הפועל ומה הקשר שלה להפועל ומה העבר שלה.

עם כל הכבוד, גם קובי ברדה היה אוהד הקבוצה, זו עדיין לא בשורה כזו גדולה בכל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 23:27 
ראצ'ו כתב:

נראה שאתה יודע , אז ספר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 07:11 
ראצ'ו כתב:

נראה שאתה יודע , אז ספר

התפרסם - אורלי נעים. שמח שהיא אוהדת הפועל לגבי עברה האם הכוונה למקצועי או משהו שקשור להפועל . בכל מקרה אינני רואה אצלה היכרות עם עיתונות הספורט (המתועבת). נראה לי כמשהו נדרש אבל היא אוהדת וזה בהחלט חשוב.
עדיין אחד המנכלים לפחות - לא משהו ובלשון המעטה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: