תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שערוריית הסכם הגז עם תמר
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 08:38 
כאילו כלום לא השתנה..20 מיליארד ש"ח על חשבון הציבור.
הסיפור המלא:
http://www.israel-restart.com/economy/node/658
שולחים מייל כדי לעצור זאת עכשיו:
http://www.israel-restart.com/economy/node/657

*גילוי נאות: אני מרכז את המטה של פורום פעולה אזרחית שמוביל את המאבק בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שערוריית הסכם הגז עם תמר
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד, נושא חשוב וראוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 13:01 
ראצ'ו מנהל מטה המאבק.
ראצ'ו מנהל מטה פורום הפעולה בנושא הגז
ראצ'ו בעל תפקיד בהנהלת הכדורסל
ראצ'ו :ROSE:

רק אלוהים והשותף שלך יודעים איך יש לך זמן לכל הדברים האלו...
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
כאילו כלום לא השתנה.

למה "כאילו"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ראצ'ו מנהל מטה המאבק.

ממתי הע"ז צריך שותפים?
בכל מקרה, ראצ'ו - אתה אדם גדול (בלשון המעטה)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 02:35 
לכל האנשים בעולם יש 24 שעות ביממה, רק לראצ'ו יש 48 שעות :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 09:20 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ראצ'ו מנהל מטה המאבק.

לא מבין בניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 10:23 
ראצו, הכל טוב יפה וחיובי
דבר קטן הפריע לי.
אתם נותנים שם את מחיר הגז בארהב שהוא נמוך נאוד
בעיקר בגלל מאסות של גז מסלעים shale gas
שעשה שם מהפכה אנרגטית
שווה להראות את מחירי הגז בכל העולם בשביל השוואה אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 21:57 
ההסכם אושר על ידי רשות החשמל אתמול בשעה 20:00. ב-2 בלילה הממונה על ההגבליים העסקיים אישר את העסקה.
עשרות מיליארדי שקלים מאושרים ככה בכזו קלות. בשביל מה בכלל קיימים התפקידים האלה?

ו-20, זה פחות רלוונטי. מה שרלוונטי באמת זה שלפני שנה מחיר הגז היה 4 דולר ל-MMBTU והיום הוא 6 דולר רק בגלל ביטול
הסכם הגז עם המצרים. ששינסקי הסתמך על הנחות של 4.5 דולר שמבטיחות להם תשואה אדירה של 19%. תנסה לחשוב כמה הרווח שלהם
יהיה עכשיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
לא שעורריה ולא בטיח (לפחות על פי מה שקראתי בלינקים).
בעיקבות ועדת ששינסקי הכניסה המדינה את ידה לכיסיהם של חברות שהחליטו להמר והצליחו בהימור שלהם לאחר שלקחו סיכונים ואם היו ניכשלים כולנו ובצדק היינו מתנגדים לתיספורות למיניהן.

עכשיו גם רוצים שהמדינה תפקח על המחירים שהיזמים מוכרים את הגז . וואלה יופי.
שהמדינה תיקנה את הזכויות והשליטה בחברה ותימכור את הגז במחיר 0. סליחה אפשר שהמדינה גם תשלם לקונים כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 23:06 
ראצ'ו כתב:
ההסכם אושר על ידי רשות החשמל אתמול בשעה 20:00. ב-2 בלילה הממונה על ההגבליים העסקיים אישר את העסקה.

ו-20, זה פחות רלוונטי. מה שרלוונטי באמת זה שלפני שנה מחיר הגז היה 4 דולר ל-MMBTU והיום הוא 6 דולר רק בגלל ביטול
הסכם הגז עם המצרים. ששינסקי הסתמך על הנחות של 4.5 דולר שמבטיחות להם תשואה אדירה של 19%. תנסה לחשוב כמה הרווח שלהם
יהיה עכשיו...

גם חברת החשמל, גם רשות החשמל, וגם הממונה על ההגבלים העסקיים אישרו את העסקה.
אז נכון שגם חברת החשמל, גם רשות החשמל וגם ממונה על ההגבלים העסקיים הם חבורת מטומטמים ומושחתים ואילו ראצ'ו והפורום לפעולה אזרחית רואים את מה שכולם לא רואים, אבל בכל זאת - אולי יש סיבה לכך שכל הרשויות אישרו את ההסכם.
אה, וכמובן שגם פרופ' ששינסקי מטומטם ומושחת, גם אותו אתם תקפתם ואמרתם שהוא היה לטובת הטייקונים. בקיצור, כולם לא בסדר חוץ מכם.

ו-19% תשואה על חיפושי נפט וגז זה כלום. אם אני הייתי מתבקש להשקיע את כספי בדבר כל כך מסוכן כמו חיפושי נפט וגז, הייתי דורש 1,000% תשואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
טוב נו אם כל הגורמים אישרו אתזה, אז אפשר ללכת הביתה. nothing to see here, move along!

ועכשיו ברצינות, למי שלא מקבל כתורה מסיני כל החלטה וזוכר את ההיסטוריה של קבלת החלטות בפוליטיקה והפקידות הישראלית -
כל שדרת הפקידות שם החליטה מסיבותיה שלה להיכנע בלי מאבק.
אם במקום זה היו עושים לחץ ציבורי אדיר, אולי תמר וכל החבר'ה הנחמדים שם לא היו נכנסים לזה, כי היו מבינים שזה קרב אבוד.
לדעתי הם אישרו את זה כי הם רצו להימנע מלגרור את הנושא הזה בבתי משפט ובוררויות. אבל בהחלט יתכן גם שיש פה שקשוקות למיניהן, ועוד שנתיים נגלה שחצי מהאנשים שאישרו את זה עבור לעבוד בתמר, אף אחד לא יפול מהכיסא, זה לא בדיוק חסר תקדים בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 23:17 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ראצ'ו כתב:

יהיה עכשיו...

אז נכון שגם חברת החשמל, גם רשות החשמל וגם ממונה על ההגבלים העסקיים הם חבורת מטומטמים ומושחתים ואילו ראצ'ו והפורום לפעולה אזרחית רואים את מה שכולם לא רואים, אבל בכל זאת - אולי יש סיבה לכך שכל הרשויות אישרו את ההסכם.
אה, וכמובן שגם פרופ' ששינסקי מטומטם ומושחת, גם אותו אתם תקפתם ואמרתם שהוא היה לטובת הטייקונים. בקיצור, כולם לא בסדר חוץ מכם.

ו-19% תשואה על חיפושי נפט וגז זה כלום. אם אני הייתי מתבקש להשקיע את כספי בדבר כל כך מסוכן כמו חיפושי נפט וגז, הייתי דורש 1,000% תשואה.

מעולם לא טענו שששינסקי מושחת אלא להפך.
והעובדה היא ששניים מתוך 5 חברי רשות החשמל זעקו שמדובר בשערורייה ושההסכם הזה הוא חרפה. אני חושב שאחרי חשיפות השקשוקה למיניהן אפשר להבין כמה השחיתות חוגגת בדיוק במקומות האלה וזה שההסכם נעשה במחשכים והאישור שלו גם כן רק מוכיח את זה.
ואופטימי הטיעונים שלך לא הגיוניים בחברה מתוקנת. זה שהם מצאו את הגז לא מאפשר להם לשחוט את הציבור בישראל וזה שהם מונופול אומר שצריך לטפל בהם כמו שמטפלים במונופול. זה בדיוק התפקיד של הממונה על ההגבלים העסקיים.
והם לא השקיעו במשהו כל כך מסוכן. להפך - השקעה בעסק שלך היא הרבה יותר מסוכנת מהשקעה בחיפושי גז (תבדוק סטטיסטית: http://www.israel-restart.com/sites/def ... s/%206.pdf). אנחנו חיים כבר בעולם אחר וסקטור חיפושי הגז והנפט הוא הרבה יותר בטוח מבעבר. מה גם שמי שהשקיע את הכסף זה הציבור. דרך אגב - זה רק מוכיח שחברות האנרגיה שיקרו לאורך כל הדרך כשהן טענו שחוק ששינסקי יחסל אותן וימנע מהן להרוויח וכו' כשעכשיו הרווחים שלהם עצומים גם עם חוק ששינסקי והמזל הוא שהציבור לא נכנע לניסיונות האיומים והסחיטה שלהם אז (אבל עכשיו כן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2012, 23:30 
אדום אופטימי כתב:
לא שעורריה ולא בטיח (לפחות על פי מה שקראתי בלינקים).
בעיקבות ועדת ששינסקי הכניסה המדינה את ידה לכיסיהם של חברות שהחליטו להמר והצליחו בהימור שלהם לאחר שלקחו סיכונים ואם היו ניכשלים כולנו ובצדק היינו מתנגדים לתיספורות למיניהן.

עכשיו גם רוצים שהמדינה תפקח על המחירים שהיזמים מוכרים את הגז . וואלה יופי.
שהמדינה תיקנה את הזכויות והשליטה בחברה ותימכור את הגז במחיר 0. סליחה אפשר שהמדינה גם תשלם לקונים כסף.

אם אין לך עכשיו תחרות בגז אז זה אומר שאוטומטית תמר היאמונופול, ועל פי כן, המחירים חייבים להיות מפוקחים.
בתוצאה של זה היא עליית מחירי החשמל לנו.

לא טוב להם? שלא יהיו מונופול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ראצ'ו כתב:

יהיה עכשיו...

אז בגלל שכמה אנשים שמקווים שהעבודה הבאה שלהם תהיה בחברת חיפושי גז או בחברה אחרת ששייכת לאותו אדם (ועל סמך ניסיון העבר לתקוות שלהם יש על מה להסתמך), שלחו את לחמם על פני המים (על חשבון הציבור כמובן) אנחנו אמורים להשתחוות?
(אני לא אומר שצריך לפסול את דעת הגורמים הרלוונטיים על הסף בשל חשדות כלשהם לשחיתות מסוג כזה או אחר, אבל אני כן אומר שזה לא תורה מסיני)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ראצ'ו כתב:

יהיה עכשיו...

יקירי,
חבר שלי הקים עסק לצערי הרב לא היה לי כסף להשקיע. העסק מחלק למשקיעים כיום 20-21% תשואה לשנה . אחרי שנתיים מהמועד בו הושקע הכסף. מי שהשקיע בו לקח סיכון . גם הוא לקח סיכון אפילו כפול, היה יכול במקרה של כישלון להיות על סף בשיטת רגל. ובהר"אב אין תיספורות.
19% תשואה זה כלום בנושא נפט/גז או בכלל מחצבים. אבל בתרבות בה לא יודעים לפרגן למצליחנים, בתרבות שבה רוצים להיות שותפים להצלחות אבל שהאחרים ישאו בכשלונות ובמיוחד בעליות 19% תשואה זה לארג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 13:40 
למעשה זה הרבה יותר מ- 19% והסיכון הוא הרבה יותר נמוך כי אחרי השלב הראשוני שההוצאות בו נמוכות יותר הבנקים לוקחים על עצמם את כל האחריות.
אתה יכול לראות כאן: http://www.israel-restart.com/sites/def ... les/14.pdf בדיוק כמה תמר הייתה מסוכנת.
וההבדל בין עסק שאתה מקים לבין הגז, זה שגז זה משאב טבע שנלקח מהאדמה והוא נכס ציבורי. מי שעושה שימוש בנכס ציבורי צריך להתחלק בו עם הציבור, וכל
עוד הוא מרוויח יפה (והוא מרוויח יפה מאוד) הוא צריך לשלם מס גבוה יותר ממי שיוזם בהייטק או במשהו עצמאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שערוריית הסכם הגז עם תמר
הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 13:51 
ראצו, אתה שוכח שכאשר נובל אנרג׳י התחילה לחפש פה גז - אף אחד לא האמין שיש להם סיכוי. אף אחד לא רצה לחפש פה גז חוץ מהם כי כולם היו בטוחים שאין פה כלום.

נובל אנרג׳י ותשובה הלכו כנגד כל הסיכויים, כשהסיכוי שלהם לעשות כסף קטן מאוד, ופגעו בול. אז כן, במצב עניינים כזה מגיע להם הרבה יותר מ19%. זאת לא חוכמה לבוא עכשיו, כשכולם כבר יודעים שבים התיכון יש מצבורי גז.

בדיוק באותו אופן, אם אתה הולך לקזינו ומשחק ברולטה, אם אתה מהמר על אדום/שחור אתה מקבל פי 2, ואם אתה מהמר על מספר בודד אתה מקבל פי 36. התשואה צריכה להיות ביחס ישר לסיכון שלקחת.
אם אתה תצטרך לשים את כספך הפרטי על חיפושי נפט בגז במקום אחר בעולם שאף פעם לא מצאו בו כלום, וכולם אומרים שאין סיכוי למצוא שם כלום - גם אתה תדרוש הרבה הרבה יותר מ19%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
ראשצו' יקירי,
תשואה של 1000% היא תשואה נמוכה עבור רמת הסיכון שיש בחיפושי נפט/גז וכדו'.

אני מסופק אם הייתה מוכן להשקיע 10000 ש"ח בחברה שמחפשת זהב בהרי הכרמל והגולן. זה פחות או יותר הסיכון שלקחו החברות שקדחו בים התיכון. זה שלאחר מיכן אחרי שמצאו דגימות הסכימו הבנקים לקחת סיכון ולהלוות כסף זה סיפור אחר. ד"א מי שלקח גם כאן את הסיכון היא חברת הגז ולא הבנקים שהיצטידוד ברמת ביטחוונות כזו או אחרת מהמלווים.

לעומת זאת יש סיכוי שהיית כן מוכן להשקיע 10,000 ש"ח אם היו מבטיחים לך תשואה של 8% לשנה באג"ח ממשלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 14:48 
דיבר בזמנו איזה פרופסור שאאלט על סמך המודל שלו הם מצאו את הגז והסביר שהסיכון שהם לקחו היה נמוך.
אתם מדברים פה כמו אנשי מקצוע אבל בואו נזכור שלא המצאנו את הגלגל הזה. יש עולם שלם לעשות מולו בנצ'מרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2012, 15:30 
אע"ב ואופטימי - אתם מדברים פה בססמאות אבל יש עובדות שמוכיחות אחרת.
חיפושי גז ונפט בשנים האחרונות הפכו לפשוטים וזולים הרבה יותר. ההסתברות למצוא גז הוכחה כגבוהה
לאחר שמכון המחקר האמריקאי פרסם זאת. ועדיין - חברות הגז לא נאלצו לשלם על הרישיונות בשביל לחפש
ולקדוח במשאב טבע ציבורי.
לפני 10 שנים ממשלת ישראל הבינה את הפוטנציאל הרב והחליטה להגדיל את המיסוי לרמה דומה של מה שקבע
פרופסור ששינסקי (ממשלה ימנית קפיטליסטית בראשותו של שרון), עוד הרבה לפני שמצאו את תמר. אלא שחברות
הגז אמרו אז "אל תשחטו את הביתה לפני שהיא מטילה ביצה אחת" והצליחו בלובי מטורף וחסר תקנה בועדת הכספים
להפיל את החלטת הממשלה.
היום 10 שנים אחרי, הלחץ הציבורי הצליח למנוע מהם לכופף שוב את החלטת הממשלה וזה היה נהדר. אבל זה ממש לא הסיפור
פה כי ששינסקי כבר החליט והחוק שונה. הסיפור עכשיו הוא נסיון הסחיטה שלהם את הציבור הישראלי (וזה בכלל לא קשור למס שהם משלמים).
נוצר מצב שהם מונופול בשוק, לאחר שהתבטל הגז ממצרים ולכן הם העלו את המחיר על חשבון הציבור. זה בדיוק התפקיד של הממונה
על ההגבלים להתערב ולהכריז עליהם כמונופול, אלא שגם שם הלובי של חברות הגז הצליחו למנוע ממנו לעשות את עבודתו וזה יעלה לציבור
הישראלי כ-20-30 מיליארד ש"ח שישולמו מחשבונות החשמל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 09:29 
http://www.themarker.com/dynamo/energy/1.1733149

ציטוט:
כך הנציחה המדינה את מונופול הגז
במהלך מקצועי, מתואם ונדיר, הצליחו רשות החשמל ורשות ההגבלים העסקיים לכפות על שותפות תמר לפתוח את כל חוזי הגז שנחתמו ■ ואולם, בין השורות, הודו הרשויות כי למעשה נכנעו למונופול הגז

ציטוט:
מבלי להיכנס כעת לנסיבות, המוצדקות או לא, הבלתי נמנעות או לא - מדובר קודם כל בכניעה. מדוע? משום שבשורה התחתונה, אזרחי ישראל ישלמו בעבור הגז שלהם מחיר כפול מזה שיכלו לשלם; משום שבהחלטת הרגולטורים, נטמנו למעשה זרעי הנצחת המונופול גם לעשור הבא; ובעיקר, משום שבקרב שניהל הריבון מול אלה המתיימרים להחזיק במשאביו - דווקא הוא מיצמץ ראשון. וכל שנותר לו, הוא רק לנסות ולתחום בזמן את הרכנת הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 09:42 
מחיר שוק אמיתי בתחרות חופשית - 2 דולר ליחידה
מחיר מפוקח לפי המלצת דו"ח חיצוני - 3-3.5 דולר ליחידה
מחיר שישינסקי - 4.5 דולר ליחידה
מחיר בפועל בישראליסטאן, תחת הנסיך תשובה - 6 דולר ליחידה

זו השקשוקה הגדולה ביותר בשנים האחרונות. אני משפשף את העיניים ולא מאמין.

וכל היתר בבל"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 11:45 
מעניין שכאשר ועד עובדי חברת החשמל דואג לשכר של עובדי חברת החשמל, שמרוויחים את השכר הגבוה ביותר בארץ - אף אחד לא בא בטענות על חשבון החשמל הגבוה שאנחנו משלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
מעניין שכאשר ועד עובדי חברת החשמל דואג לשכר של עובדי חברת החשמל, שמרוויחים את השכר הגבוה ביותר בארץ - אף אחד לא בא בטענות על חשבון החשמל הגבוה שאנחנו משלמים.

רק כל המדינה, כל העיתונות וכל הפייסבוק. חוץ מזה אף אחד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 11:52 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

וזה עוד כלום לעומת מה שקורה בסוריה! הא? למה על זה אף אחד לא מדבר??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 11:58 
teknoboy כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

לא יודע מה איתך, אני מעולם לא ראיתי הפגנה נגד השכר של עובדי חברת החשמל.
אבל העיקר ש-"כל המדינה, כל העיתונות וכל הפייסבוק מדברים על זה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
teknoboy כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

לא יודע מה איתך, אני מעולם לא ראיתי הפגנה נגד השכר של עובדי חברת החשמל.
אבל העיקר ש-"כל המדינה, כל העיתונות וכל הפייסבוק מדברים על זה".

אני דווקא כן זוכר הפגנה נגד מחירי החשמל (בירושלים, לפני חודשים ספורים).
ואני מציע שתפתח עיתון כלשהו לבחירתך בפעם הבאה שתהיה עליה במחירי החשמל, ותספור כמה פעמים כתוב שם "ועד עובדי חברת החשמל".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 12:04 
teknoboy כתב:
אני דווקא כן זוכר הפגנה נגד מחירי החשמל (בירושלים, לפני חודשים ספורים).
ואני מציע שתפתח עיתון כלשהו לבחירתך בפעם הבאה שתהיה עליה במחירי החשמל, ותספור כמה פעמים כתוב שם "ועד עובדי חברת החשמל".

מכיוון שאני יודע שאתה בחור אינטליגנטי והבנת הנקרא שלך טובה, אני מניח שאתה מנסה להתחמק.
אני אכתוב שוב: אני מעולם לא ראיתי הפגנה נגד שכר עובדי חברת החשמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

וזה עוד כלום לעומת מה שקורה בסוריה! הא? למה על זה אף אחד לא מדבר??

:LOL2: :LOL2:

אני בכלל חושב שאדום אופטימי ואע"ב ישלמו על החשמל שלהם לפי 6$ ליחידה ושאר המדינה ישלמו לפי 4.5$
הטענות של אדום אופטימי ואע"ב רלוונטיות למאבק הקודם של המיסוי, לא רלבנטיות לגבי המונופול של קידוח תמר

נ.ב.
נחמד שכולם פה מרחמים על יצחק תשובה, זה שמסתפר במליארדים על חשבון הציבור. איזה סיכון יש פה לבעל הון אם בהפסדים הציבור נושא בנטל? שבעלי החוב יקחו לו את האחוזים בתמר...
והמחיר של יחידת גז היא פחות מ2.5$ ליחידה, לא שווה לנסות לייבא גז מרוסיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: