Ishai כתב:
בידור איתכם אנשים. מדברים פה על ברקודים ומערכות מתתוחכמות לבקרת קהל כאשר אפילו מבנה נורמלי לקופה אין בהדר יוסף למרות שיש סיכום כבר מהשנה שעברה שיבנה כזה.
מי בכלל מתחייב לנו שהאולם הזה יאושר למשחקי ליגת העל. האולם הזה בעייתי מאד מבחינת כניסת ובקרת קהל ואם אני השוטר האחראי שצריך לחתום על האישור אני לא בטוח שאני עושה את זה.
שלא יובן לא נכון, אני לא ממש שלם עם האופציה של יד אליהו, אבל, אם שתי קבוצות האן.בי.איי. של לוס אנג'לס יכולות לשחק באותו אולם גם אנחנו יכולים ל . אפשר לייצר אוירה אדומה ביד אליהו כמו שרד פפר אמר אמר על ידי וילונות שיצמצמו את נפח היציעים.
בקשר לעלות הגבוהה של יד אליהו, אז שיהיה ברור לכולם, גם על הדר יוסף אנחנו משלמים לא מעט כסף. לדעתי, העירייה, ברגע שיוחלט לשחק ביד אליהו תלך לקראתנו גם מבחינת המחיר.
אני לא חושב שאם נשחק ביד אליהו זה יהיה סוף המאבק על האולם, במקביל, צריך להמשיך ללחוץ על העירייה לקיים את הבטחויה ולבנות אולם מתאים לשימוש הפועל ת"א כדורסל.
שורה תחתונה, אף אחד לא מחכה לנו באולמות אחרים ובעיקר לא בפחים בחולון ואנחנו באמת חייבים לשקול אופציות ופתרונות כואבים ולא פופולרים.
ישי, אתה באמת מסתכל על הספורט האמריקאי הממוסחר שבו קבוצה יכולה לעבור עיר בלי הנד עפעף כדוגמה במקרה הזה?
אם כבר תיתן משהו מהכדורגל האירופי.
וזה לא משנה בכלל. על כל דוגמה שתביא, אני יכול להביא לך שתיים של קבוצות ששונאות אחת את השניה ולא חולמות לעבור לשחק באצטדיון של היריבה השנואה.
לעבור לשחק באולם של היריבה השנואה (מאד) עבור מרבית הקהל של הפועל תל אביב זה קו אדום (כמו עבור הרבה קהלים אחרים בעולם).
זה כל מה שמשנה.
לאמר שזה לא משנה, זה כמו לאמר על הסכסוך הישראלי-פלשתיני "אפילו באירלנד הסתדרו מה הבעיה פה". כאילו שזה באמת רלבנטי כקליפת השום לקונפליקט שלנו מה היה בסכסוך אחר עם אלף נסיבות וגורמים שונים כמה אלפי קילומטרים פה