תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 00:12 
אני נגד לשחק ביד אליהו, גם במשחק בית שלנו.
אין לי מנוי, אני חבר עמותה במשך כל השנים האלו(עוד לא חידשתי השנה), ואני בקושי הולך למשחקים בכדורסל(את האמת, אני טרמפיסט בכדורסל, בא רק למשחקים גדולים). ועדיין חבל לי מאד שאני לא אוכל לראות השנה שום משחק של הפועל בכדורסל, משחקי בית סולד אאוט, משחקי חוץ "גדולים" בטח יימכרו הכרטיסים קדם כל לבעלי המנויים כך ששוב אני לא יכול לבוא למשחק.
חבל מאד, קצת מעצבן אותי הקטע הזה, אבל אם אני משווה את זה למצב דומה למשל בכדורגל(שם אני לא מפסיד משחק), אני יכול להבין את זה, במיוחד שאין לנו אולם אחר, כל מה שנותר לקוות זה שיהיה אולם אחר בקרוב מאד....
אבל בכל זאת כמו שירדן אמר , ההנהלה היו צריכים להשאיר 200 כרטיסים לאוהדי הפועל "בצד" שימכרו לחברי עמותה שאינם מנויים. זה "פייר אינאף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 00:17 
לארח את מכבי וירושלים בפחים.
אם בוחרים לארח בראשון אז גם את חולון אפשר לעשות שם.
וזהו. הדר יוסף זה בסדר גמור.

מה שכן אני חושב שיהיה יותר פשוט מאשר ברקודים למינהם לעשות משהו יותר אותנטי,
לחלק קודים יחד עם המנוייים והמנוי יוכל ע"י הקוד להזדהות בSMS ולהגיד שהוא לא מגיע.
פשוט לשלוח SMS למספר מסוים ובו לכתוב "אני _____ מספר מנוי _____ קוד אישי____ לא הגיע למשחק הקרוב".
במידה והכרטיס שלו אכן ימכר ינתן לאותו אוהד הנחה של כ-30 שקלים הנחה במעמד קניית מנוי\כרטיס לגביע\כרטיס לפליאוף\צעיף\חולצה\כדור.
ככה כולם מרווחים האחד מקבל סכום יחסי על הניקוב בלי להתרוצץ, הקבוצה מרוויחה את ההפרש ועוד אוהד יכול להכנס למשחק ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
xiter כתב:

מה שכן אני חושב שיהיה יותר פשוט מאשר ברקודים למינהם לעשות משהו יותר אותנטי,
לחלק קודים יחד עם המנוייים והמנוי יוכל ע"י הקוד להזדהות בSMS ולהגיד שהוא לא מגיע.
פשוט לשלוח SMS למספר מסוים ובו לכתוב "אני _____ מספר מנוי _____ קוד אישי____ לא הגיע למשחק הקרוב".
במידה והכרטיס שלו אכן ימכר ינתן לאותו אוהד הנחה של כ-30 שקלים הנחה במעמד קניית מנוי\כרטיס לגביע\כרטיס לפליאוף\צעיף\חולצה\כדור.
ככה כולם מרווחים האחד מקבל סכום יחסי על הניקוב בלי להתרוצץ, הקבוצה מרוויחה את ההפרש ועוד אוהד יכול להכנס למשחק ;)

הברקודים זה בדיוק בשביל החלק ששכחת - למנוע מאוהדים שמכרו את הכניסה להגיע עם המנוי ולהכנס בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 05:40 
הדבר היחיד שניתן להסכים עליו לאור הדיון הזה הוא
שזה צריך להיות הנושא העיקרי באסיפה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 06:38 
mkorman1 כתב:
הדבר היחיד שניתן להסכים עליו לאור הדיון הזה הוא
שזה צריך להיות הנושא העיקרי באסיפה הקרובה

שלילי, הנושא העיקרי לאסיפה הקרובה היה ועודנו הנושא הכספי (אמנם קשור קשר הדוק לנושא האולם, אבל עדיין זה העיקר)
אבל אין ספק שהנושא יידון ואני בטוח שלחברי הועד המנהל יש מספיק מה לומר בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
והנושא הכספי להערכתי קשור ישירות גם לכל מכירת המנויים המזורזת עכשיו.
יש לנו קיץ ארוך לפנינו, ואנשים שמחכים לכסף כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 07:22 
בידור איתכם אנשים. מדברים פה על ברקודים ומערכות מתתוחכמות לבקרת קהל כאשר אפילו מבנה נורמלי לקופה אין בהדר יוסף למרות שיש סיכום כבר מהשנה שעברה שיבנה כזה.

מי בכלל מתחייב לנו שהאולם הזה יאושר למשחקי ליגת העל. האולם הזה בעייתי מאד מבחינת כניסת ובקרת קהל ואם אני השוטר האחראי שצריך לחתום על האישור אני לא בטוח שאני עושה את זה.

שלא יובן לא נכון, אני לא ממש שלם עם האופציה של יד אליהו, אבל, אם שתי קבוצות האן.בי.איי. של לוס אנג'לס יכולות לשחק באותו אולם גם אנחנו יכולים ל. אפשר לייצר אוירה אדומה ביד אליהו כמו שרד פפר אמר אמר על ידי וילונות שיצמצמו את נפח היציעים.

בקשר לעלות הגבוהה של יד אליהו, אז שיהיה ברור לכולם, גם על הדר יוסף אנחנו משלמים לא מעט כסף. לדעתי, העירייה, ברגע שיוחלט לשחק ביד אליהו תלך לקראתנו גם מבחינת המחיר.

אני לא חושב שאם נשחק ביד אליהו זה יהיה סוף המאבק על האולם, במקביל, צריך להמשיך ללחוץ על העירייה לקיים את הבטחויה ולבנות אולם מתאים לשימוש הפועל ת"א כדורסל.

שורה תחתונה, אף אחד לא מחכה לנו באולמות אחרים ובעיקר לא בפחים בחולון ואנחנו באמת חייבים לשקול אופציות ופתרונות כואבים ולא פופולרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
ךפעמים נדמה לי שאנשים פה לא מבינים את המהות האמיתית של קבוצת אוהדים. היות שהקבוצה שייכת לכל חבר עמותה, מי שיש לו רעיון, טרוניה, בקשה, תרעומת you name it, מחובתו לפנות ישירות להנהלה.

מנסיון אישי, התשובות מפתיעות.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
Ishai כתב:

בקשר לעלות הגבוהה של יד אליהו, אז שיהיה ברור לכולם, גם על הדר יוסף אנחנו משלמים לא מעט כסף. לדעתי, העירייה, ברגע שיוחלט לשחק ביד אליהו תלך לקראתנו גם מבחינת המחיר.

המחלה משלמת שם משהו כמו 2 מיליון שקל לעונה כולל אימונים
על הדר יוסף משלמים משהו כמו 200,000 ש"ח.

לגבי שאר ההצעות הלא מציאותיות הנה העובדות ותתחילו להפסיק לזרוק סתם דברים לאוויר
אולם הפחים-מחלקת הנוער של חולון היא אחת הגדולות בארץ ולכן האולם הזה מפוצץ מפה ועד לפ"ת
בית מ**י -בראשלצ גם הואל מלא בכדוריד כדורסל וזה עוד לפני הסעיף שמאפשר רק לקבוצות מ**י לשחק ולהתאמן שם.
לסיכום ריאלי
נוקיה-יקר
פחים-מלא נוער תפוס
ראשלצ-מלא ואסור על הפועל

עכשיו אפשר להשאיר את אופציית החלפת האולם מאחורינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד פתרונות. עובדים על זה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
Ishai כתב:
בידור איתכם אנשים. מדברים פה על ברקודים ומערכות מתתוחכמות לבקרת קהל כאשר אפילו מבנה נורמלי לקופה אין בהדר יוסף למרות שיש סיכום כבר מהשנה שעברה שיבנה כזה.

מי בכלל מתחייב לנו שהאולם הזה יאושר למשחקי ליגת העל. האולם הזה בעייתי מאד מבחינת כניסת ובקרת קהל ואם אני השוטר האחראי שצריך לחתום על האישור אני לא בטוח שאני עושה את זה.

שלא יובן לא נכון, אני לא ממש שלם עם האופציה של יד אליהו, אבל, אם שתי קבוצות האן.בי.איי. של לוס אנג'לס יכולות לשחק באותו אולם גם אנחנו יכולים ל . אפשר לייצר אוירה אדומה ביד אליהו כמו שרד פפר אמר אמר על ידי וילונות שיצמצמו את נפח היציעים.

אני לא חושב שאם נשחק ביד אליהו זה יהיה סוף המאבק על האולם, במקביל, צריך להמשיך ללחוץ על העירייה לקיים את הבטחויה ולבנות אולם מתאים לשימוש הפועל ת"א כדורסל.

שורה תחתונה, אף אחד לא מחכה לנו באולמות אחרים ובעיקר לא בפחים בחולון ואנחנו באמת חייבים לשקול אופציות ופתרונות כואבים ולא פופולרים.

ישי, אתה באמת מסתכל על הספורט האמריקאי הממוסחר שבו קבוצה יכולה לעבור עיר בלי הנד עפעף כדוגמה במקרה הזה?
אם כבר תיתן משהו מהכדורגל האירופי.
וזה לא משנה בכלל. על כל דוגמה שתביא, אני יכול להביא לך שתיים של קבוצות ששונאות אחת את השניה ולא חולמות לעבור לשחק באצטדיון של היריבה השנואה.
לעבור לשחק באולם של היריבה השנואה (מאד) עבור מרבית הקהל של הפועל תל אביב זה קו אדום (כמו עבור הרבה קהלים אחרים בעולם).
זה כל מה שמשנה.

לאמר שזה לא משנה, זה כמו לאמר על הסכסוך הישראלי-פלשתיני "אפילו באירלנד הסתדרו מה הבעיה פה". כאילו שזה באמת רלבנטי כקליפת השום לקונפליקט שלנו מה היה בסכסוך אחר עם אלף נסיבות וגורמים שונים כמה אלפי קילומטרים פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 08:38 
mkorman1 כתב:
אולי אני רומנטיקן
אבל שטענתי לפני שבועיים שכל המנויים יחטפו
ויווצר עודף ביקוש צחקו עלי והנה זה קרה
אז כן
אני רוצה 3000 חברי עמותה כבר השנה
ואני חושב שאפשר למכור 2500 מנויים כבר השנה
צריך רק להעיז
זה בידיים שלנו ונקווה שזאת הפעם נקבל החלטה מהראש ולא , כרגיל , מהבטן

ענין של תזמון ששיחק לטובת קבוצת הכדורסל.
אם טביב מוכר את הקבוצה לפני שבוע, היית מוכר חצי כמות.
להערכתי, אם טביב מוכר את הקבוצה בקרוב יהיו מנויים לכדורסל למכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 09:45 
דובראש כתב:
Ishai כתב:

המחלה משלמת שם משהו כמו 2 מיליון שקל לעונה כולל אימונים
על הדר יוסף משלמים משהו כמו 200,000 ש"ח.

על הדר יוסף שילמנו השנה הרבה יותר מ - 200,000 ש"ח

רק לשם השוואה על אחד האולמות שמחלקת הנוער משתמשת שילמנו עבור 20 שעות שבועיות (שזה הרבה פחות ממה שעות ממה שהבוגרים משתמשים בהדר יוסף) משהו כמו 140,000 ש"ח. מזה אתה יכול להסיק שההערכה שלך לתשלום להדר יוסף רחוקה מהמציאות.

תבין, אני לא חושב שזאת האופציה הכי טובה אבל לפעמים צריך להיות יותר ריאלים ופחות פנטזיונרים / רומנטיקנים ולהבין שיש הבדל בין הרצוי והמצוי ולא צריך לפסול שום אופציה. העניין הוא שעד עכשיו אף אחד לא זרק לאויר שום אופציה ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 10:16 
בני12 כתב:
mkorman1 כתב:
אולי אני רומנטיקן
אבל שטענתי לפני שבועיים שכל המנויים יחטפו
ויווצר עודף ביקוש צחקו עלי והנה זה קרה
אז כן
אני רוצה 3000 חברי עמותה כבר השנה
ואני חושב שאפשר למכור 2500 מנויים כבר השנה
צריך רק להעיז
זה בידיים שלנו ונקווה שזאת הפעם נקבל החלטה מהראש ולא , כרגיל , מהבטן

ענין של תזמון ששיחק לטובת קבוצת הכדורסל.
אם טביב מוכר את הקבוצה לפני שבוע, היית מוכר חצי כמות.
להערכתי, אם טביב מוכר את הקבוצה בקרוב יהיו מנויים לכדורסל למכירה.

צודק ולא הסתרתי את זה
אבל בחיים צריך לנצל הזדמנויות לא כן?
או שגם זה מנוגד לסולם הערכים הסוציאליסטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 10:27 
הנימוקים מדוע לא לשחק ביד אליהו ברורים לחלוטין. הם לא השתנו מיום הקמת העמותה והקבוצה. כשקראתי אותם כאן הבוקר לא מצאתי משהו חדש או משהו שאינני מזדהה איתו לחלוטין.

אלא, שכבעלים של קבוצת כדורסל, בדיוק כמו בעלים של כל ארגון אחר, מוטלת עלי החובה לבחון כל הזמן את הנתונים ואת המתרחש בקבוצה, בעמותה ומחוצה לה. אני לא יכול להרשות לעצמי להיות מקובע בתפיסה מסויימת מבלי לבחון אותה ואת התאמתה לתנאים שבהם אני פועל ולמטרות שאותן אני רוצה להשיג.

הפועל תל אביב בכדורסל 2012 שונה לחלוטין מכל מה שהיה בעבר, ולא רק מבחינה פורמלית. הפועל ת"א בכדורסל היא ארגון מנצח ולא על המגרש בלבד. עלייתה לליגת העל היא קריאת תגר על מה שקורה מסביב, בספורט ובחברה. היא אות ומופת למה שיכול לעשות ציבור נחוש. כל זה מהווה ניצחון גדול על כל מי שביקש לראות אותה נמוגה והופכת לסעיף קטן בתולדות הכדורסל בישראל.

הפועל ת"א 2012 היא קבוצה שונה כי היא מרשה לעצמה לסרב להצעה של דורון הרציקוביץ. לא חשוב אם זו היתה החלטה נכונה או לא, אבל רק הפועל ת"א 2012 יכולה היתה לקבל אותה.

הפועל ת"א 2012 יכולה למכור כמות מנויים עונתיים שלא היתה כמותה בתולדות הקבוצה מאז ומעולם. כנראה שכבר עברנו את השיא של כל הזמנים.

אלו תנאים חדשים לחלוטין. אני מוכן להסתכן ולומר שלא ידענו טובים מהם מאז שנות ה-60. ומתוך עמדת כח זו, אני רואה לעצמי חובה, כאחד הבעלים, לבחון את המשמעות שלהם לגבי דרכי הפעולה שלנו.

את סוגיית האולם צריך לראות בהקשר הכולל יותר. אם אמנם אנחנו יכולים למכור עוד מנויים וכרטיסים בהיקף כולל של כמיליון ₪ לעונה, מעל למה שמכרנו כבר השבוע, מחובתנו לאפשר את התנאים לכך. אין לנו את הפריבילגיה לדחות הכנסה גדולה כל כך (אלא אם נמצא מקור חליפי).

בשביל זה צריך אולם ביתי בעל אלפי מקומות. תחת הגדרת ה"אולם הביתי" אני מתכוון למקום שבו יש אפשרות לקיים את כל האימונים הנדרשים. מקום שבו יש לקבוצה מעמד שווה לכל יתר המשתמשים.

אני בספק אם ראשון או חולון יוכלו לענות על הצורך הזה. מעבר למעמד הזוטר, יש את ענין המרחק. רוב חברי העמותה גרים בתל אביב, וצפונה לה, ולא אתפלא אם בחירה במקומות הללו תביא לירידה במכירת כרטיסים ומנויים (להוציא משחקי מפתח).

ולכן, ייתכן ואאלץ לבלוע גלולות נגד בחילה ולבחור לשחק ביד אליהו. כמובן תחת התנאים של מעמד שווה וירידה משמעותית בהוצאות. אני חוזר ואומר – מעמד שווה, בדיוק כמו שזה בבלומפילד.

אני מודע לכך שיש כאלו שלגביהם זה קו אדום, כמו שזה היה גם לגבי, עד לפני מספר ימים. אז התחלתי להבין שאם נלך לשם, נלך בצורה שונה ממה שרצו שנלך לשם בעבר. נלך לשם כארגון מנצח שיכול למכור אלפי מנויים וכרטיסים. לא נבוא רק למשחק זה או אחר, אלא לכל העונה, כי אנחנו ארגון מנצח.

והעובדה שמכבי תל אביב תמצא את עצמה שותפה, ולא מחליטה יחידה באולם הזה, תהיה עוד ניצחון שלנו בדרך לאליפות שאני מאמין בה מיום הקמת העמותה.

ואולי דווקא מכבי תאיץ את הקמת האולם עבורנו כי לא תרצה לראות אותנו ביד אליהו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 10:33 
אני חושב שאתה טועה לחלוטין כשאתה כותב שרוב חברי העמותה גרים בתל אביב וצפונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
אין שום נצחון בהליכה ליד אליהו, אלא רק הפסד.
לא היה שום נצחון בזה בשנת 2006
ואין שום נצחון בזה בשנת 2012
כמו שלא היה שום נצחון בשותפות עם הספונסר אריאל והמדבקה הצהובה הענקית על החולצה
כמו שלא יהיה שום נצחון באיחוד עם הפועל חולון כדי להעמיד קבוצה שתוכל להתחרות על האליפות

אין שום נצחון בלוותר על המהות שלך. כשאמצעי למטרה (הכנסות מאולם) הופך יותר חשוב מהמטרה עצמה (העמדת מועדון שתואם לרצונותיהם הספורטיבים והאחרים של אוהדי הקבוצה) ה"ארגון" צריך לעצור ולשאול את עצמו באיזו נקודה לעזאזל בדיוק הוא איבד את השפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
האמצעי הוא היכל נוקיה

המטרה היא שכל אוהד שחפצה נפשו להגיע למשחק של הפועל, בשביל לעודד את הפועל, יוכל להגיע למשחק

מצדי שזה יהיה בכל אולם אחר
מבחינתי הדר יוסף והיכל נוקיה זה אותו גוש בטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 11:00 
רדנקו,

הבדיקה האחרונה שעשיתי היתה בסוף 2011. היא מתייחסת רק ליישובים שיש בהם 15 שמות ויותר. מתוך 2380 כתובות שהיו לנו של חברי עמותה, פועל צעיר ומוקפאים - 860 היו בתל אביב ועוד 360 היו בשרון (מרמת השרון ועד נתניה). סה"כ 1220.

בפתח תקווה, ראש העין, רמת גן וגבעתיים היו עוד 260.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
לא הצלחתי להשיג מנוי. חבר עמותה אני אעשה.
אבל אם יש צדק. שלנוקיה,לפחים,למלחה, ולשאר האולמות ה"מרגשים" בארץ, יתנו עדיפות בכרטיסים לחברי עמותה שלא מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
לגבי המצב, אני מסכים עם אוהד ותיק. רק לראות את פרצופו של מזרחי אחרי שנאמר לו שמכבי לא יכולה להתאמן, כי הפועל מתאמנת...פרייסלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 11:42 
lapidus כתב:
אבל אם יש צדק. שלנוקיה,לפחים,למלחה, ולשאר האולמות ה"מרגשים" בארץ, יתנו עדיפות בכרטיסים לחברי עמותה שלא מנויים.

אני משתתף בצערך שלא השגת מנוי ומבין את הרצון שלך לראות משחק, אבל תבוא ותגיד למנויים שהשקיעו מאות שקלים מראש! בקבוצה
ותגיד להם שאין להם אפשרות לקנות למשחקי חוץ (מה עוד שהרבה מהם הם הגוש המעודד הראשי).
אתה לא יכול לעשות זאת, מה שכן אפשר זה לתת אופציה שווה לקניית כרטיסים למשחקי חוץ לכלל חברי העמותה תוך כדי הגרלה כמו
שהיה בשנה האחרונה במשחקים המבוקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
בואו נדבר כשנארח את מכבי אשדוד מול 500 צופים באולם של 11,000 כשהגרעין הקשה בחוץ.
תזכירו לי גם אז שאתם רוצים יד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
lapidus כתב:

אני משתתף בצערך שלא השגת מנוי ומבין את הרצון שלך לראות משחק, אבל תבוא ותגיד למנויים שהשקיעו מאות שקלים מראש! בקבוצה
ותגיד להם שאין להם אפשרות לקנות למשחקי חוץ (מה עוד שהרבה מהם הם הגוש המעודד הראשי).
אתה לא יכול לעשות זאת, מה שכן אפשר זה לתת אופציה שווה לקניית כרטיסים למשחקי חוץ לכלל חברי העמותה תוך כדי הגרלה כמו
שהיה בשנה האחרונה במשחקים המבוקשים.

וגם אם לא יצאת בהגרלה, תמיד יש עוד דרכים להיכנס :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
עומרי בונדר כתב:
בואו נדבר כשנארח את מכבי אשדוד מול 500 צופים באולם של 11,000 כשהגרעין הקשה בחוץ.
תזכירו לי גם אז שאתם רוצים יד אליהו.

אז מה יש לך להציע??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
אוהד ותיק, אני לגמרי מזדהה עם מהות דבריך שלפיה ברגע שאתה בוחר להיעשות חבר עמותה אתה כבר לא רק על תקן אוהד חם מזג מהיציע, אלא חייב לחבוש את הכובע של הבעלים. ועם כובע הבעלים מגיעה גם אחריות, כובד ראש והחובה לשקול דברים מהראש ולא רק מהבטן על סמך נתונים קרים ומשתנים ולא רק על סמך עקרונות.

דווקא בגלל זה זה, כבעלי הקבוצה, אסור לנו לעשות מעשה פזיז שעלול (ויגרום בוודאות) לפילוג מוחלט בקהל, קרע אמיתי - ועל עניין עקרוני ומוצדק - שישאיר אולי מחצית מהקהל בחוץ ואולי יותר.

אז אולי יהיו לך מושבים פנויים לקבל עוד מנויים, אבל הרשה לי להבטיח לך שהרבה מאוד, הרבה מאוד - אולי מרבית המנויים שכבר יש לך - יוצעו למכירה או שיחרימו את המשחקים ביד אליהו.

כקבוצת אוהדים אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו פילוג כזה של הקהל. פה לא מדובר על הוצאה מחוץ לגדר הלגיטימציה של קומץ חוליגנים קטן ומטומטם שמזיק לקבוצה בשירי שואה - מדובר בפילוג אמיתי בלב שדרת האוהדים המרכזית. ועל עניין עקרוני מוצדק לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
האמצעי הוא היכל נוקיה

המטרה היא שכל אוהד שחפצה נפשו להגיע למשחק של הפועל, בשביל לעודד את הפועל, יוכל להגיע למשחק

אולי תסתום כבר? אמרו לך שזה רעיון מטומטם ולא הולך לקרות, זה לא יקרה, ואומנם פתרון לטווח הקצר אבל לטווח הארוך מחסל את הקבוצה ועקרונותיה.

חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 13:17 
אז מה שאתה אומר זה שמי שרץ כמו מטורף להשיג מנוי לא יוכל ליסוע למשחקי חוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
עובדיה כתב:
האמצעי הוא היכל נוקיה

אולי תסתום כבר? אמרו לך שזה רעיון מטומטם ולא הולך לקרות, זה לא יקרה, ואומנם פתרון לטווח הקצר אבל לטווח הארוך מחסל את הקבוצה ועקרונותיה.

חלאס.

רואה שחורות כתב:
ירדן, גם אם 99% פה חושבים שהיכל נוקיה הוא לא אופציה, כל אחד פה רשאי להשמיע דעתו ורעיונותיו, ושיענו לו בצורה יפה ומכובדת, גם אם לא מסכימים עמו. שלא לדבר על זה שעובדיה משלם, מעשית, על הזכות להיות חבר עמותה ובעל השפעה במועדון

ר"ש האיר את עיני לגבי התגובה הזו, אני רק מזכיר לך שביום של המכירה כתבת לי בצ'אט בפייסבוק עד כמה אתה לחוץ להשיג מנוי וכמה תתאכזב אם לא תשיג וכשענו לך 45 דקות לפני עשית לי טיזינג כמו ילד זין עד שהשגתי מנוי

חבל שאתה לא במצב של אלו שלא הצליחו להשיג מנוי, מה אז היית אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: