תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 21:34 
אמנם אני לא אוהד כדורסל, ואני גם לא חבר עמותה.
אבל אמרתי ואני חוזר ואומר - הפועל תל אביב צריכה לשחק ביד אליהו.
אם מ*בי כדורגל מסוגלים לשחק בבלומפילד - אז הפועל כדורסל צריכה להיות מסוגלת לשחק ביד אליהו.
לא ייתכן שאוהדים של הפועל לא יוכלו לבוא למשחקים. אם זה המצב - אז כל השאר לא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:
גם 8,000 אוהדים בדרבי... :CRY2:

לדרבי אתה ממלא את יד אליהו לבד.

בטח כשהקומץ מגיע איתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 21:40 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אם מ*בי כדורגל מסוגלים לשחק בבלומפילד - אז הפועל כדורסל צריכה להיות מסוגלת לשחק ביד אליהו.
לא ייתכן שאוהדים של הפועל לא יוכלו לבוא למשחקים. אם זה המצב - אז כל השאר לא שווה.

לעבור לשחק בנוקיה זה לוותר על אולם משלנו ולתת לכולם להבין שהפועל תל אביב יכולה לשחק לתמיד בנוקיה ואין לה צורך באולם נוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זה לא השיקול. אנחנו זה לא ההם.

השיקול היחיד בעניין הזה הוא שלא כל חברי העמותה יכולים לקנות כרטיס למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 21:45 
עובדיה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זה לא השיקול. אנחנו זה לא ההם.

השיקול היחיד בעניין הזה הוא שלא כל חברי העמותה יכולים לקנות כרטיס למשחק.

אתה צודק, זה לא שיקול. נתתי את זה רק כדוגמא.
אם אנחנו רוצים להיות קבוצה גדולה - אז גם אולם של 3,000 מקומות לא יספיק לנו.
מי שרוצה להגיע גבוה - צריך לכוון גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה אולם ענק
עם אוסישקין הגענו לגדולות
באוסישקין היו 2500 מקומות
בדרבים זה גם הגיע ל3000
לא רוצה נוקיה
באמת שלא
אבל אין ברירה אחרת כרגע
לשחק מחוץ לתל אביב לא בא בחשבון
הפתרון הוא נוקיה
או להשאר בהדר יוסף

דעתי היא שבדרבים מגדלים וחולונים למיניהם נוקיה יהיה התחליף להדר יוסף שישמש בשאר משחקי הבית
כך זה ישאר במתכונת הזו עד שהדר יוסף יורחב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 22:12 
עובדיה כתב:
לא רוצה אולם ענק
בדרבים זה גם הגיע ל3000
לא רוצה נוקיה
באמת שלא
אבל אין ברירה אחרת כרגע
הפתרון הוא נוקיה
או להשאר בהדר יוסף

דעתי היא שבדרבים מגדלים וחולונים למיניהם נוקיה יהיה התחליף להדר יוסף שישמש בשאר משחקי הבית

לא שחלילה אני תומך במעבר ליד אליהו, אבל עם אוסישקין לא הגענו לגדולות. מקום שני פעם בכמה שנים זה עדיין לא גודלות
ואם אנחנו רוצים לגדול ולהתפתח אולם של 3000 מקומות לא יספיק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
עובדיה כתב:
לא רוצה אולם ענק
בדרבים זה גם הגיע ל3000
לא רוצה נוקיה
באמת שלא
אבל אין ברירה אחרת כרגע
הפתרון הוא נוקיה
או להשאר בהדר יוסף

לא שחלילה אני תומך במעבר ליד אליהו, אבל עם אוסישקין לא הגענו לגדולות. מקום שני פעם בכמה שנים זה עדיין לא גודלות
ואם אנחנו רוצים לגדול ולהתפתח אולם של 3000 מקומות לא יספיק לנו.

:ROSE: בדיוק, אבל בדיוק מה שבאתי לכתוב.

אני באמת מאחל לנו (וגם חושב שאנחנו יכולים להשיג) שנים יותר glorious והישגים יותר כבירים מאשר השנים שלנו באולם הפח של אוסישקין, עם כל הכבוד לנוסטלגיה.

למועדון השני במדינה מגיע אולם של יותר מ-2,500 מושבים, וגם של יותר מ-3,000 מושבים. אם צדק היה מתגשם, היינו מקבלים אולם של לפחות 5,000 מושבים. המועדון השני בארץ ראוי ללא פחות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן שאנשים כבר מדברים פה על לארח דרבי ביד אליהו.

מהלך כזה לא ידרוש חרם, זה מהלך שדורש להגיע ולפוצץ את המשחק.

נפלתם על הראש. לי יש מנוי ואני מעדיף לארח את הדרבי באולם מתנ"סים ולהשאר בחוץ מאשר לארח אותו ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
למועדון השני במדינה מגיע אולם של יותר מ-2,500 מושבים, וגם של יותר מ-3,000 מושבים. אם צדק היה מתגשם, היינו מקבלים אולם של לפחות 5,000 מושבים. המועדון השני בארץ ראוי ללא פחות מזה.

אני חושב שבעולם מושלם, גם 5,000 מקומות זה לחשוב בקטנה.
הוכח בכדורגל שעם כל הכבוד למיתוס על הקהל הגדול בארץ, יש לנו לא פחות אוהדים אקטיבים מאשר של ההם.
10,000 מקומות. אם הם יכולים למלא אולם, גם אנחנו נוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 22:45 
red_bar_hayon כתב:
ראצ'ו כתב:
ברגר כתב:
גם 8,000 אוהדים בדרבי... :CRY2:

לדרבי אתה ממלא את יד אליהו לבד.

בטח כשהקומץ מגיע איתו...

:HEART2: BMI :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 22:47 
עומרי בונדר כתב:
לא ייאמן שאנשים כבר מדברים פה על לארח דרבי ביד אליהו.

מהלך כזה לא ידרוש חרם, זה מהלך שדורש להגיע ולפוצץ את המשחק.

נפלתם על הראש. לי יש מנוי ואני מעדיף לארח את הדרבי באולם מתנ"סים ולהשאר בחוץ מאשר לארח אותו ביד אליהו.

לא שאני רוצה לארח ביד אליהו, אבל מה שלא יאומן זה שאנשים פה אשכרה מדברים על זה כאילו זה יותר חשוב שלא נשחק שם מאשר שתהיה לנו קבוצה, קצת פרופורציות בחיים אנשים!

ולנושא, יש לנו שתי אפשרויות אמיתיות לדעתי, אחת זה 1000 מנויים גג בהדר יוסף, השנייה היא יד אליהו (כמו שנאמר פה ע״י ישי), במידה והנושא יגיע להצבעה אני מקוה שכל החכמים פה ישכילו לקבל את דעת הרוב, גם אם זה אומר שהם ישארו בלי מנוי וגם אם זה אומר שיד אליהו יהיה המגרש הביתי שלנו!

אני באופן אישי אוהד הפועל תל אביב ולא שום דבר אחר ותמיד הייתי כזה, סנטימנטים למקומות כאלו ואחרים תמיד היו ותמיד יהיו, אבל האולם הביתי מבחינתי זה כל אולם שבו משחקת הפועל תל אביב, אפשר לחשוב שלפני חמש שנים מישהו פה היה נלחם על זה שנשחק בהדר יוסף מכל המקומות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אם הפועל תל אביב עוברת לשחק ביד אליהו אפשר לסגור את העמותה
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:06 
הפועל כתב:
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

ולשחק שוב ברמת השרון ולשיר "לא רוצים הדר יוסף"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:08 
אוהד ותיק כתב:
הפועל כתב:
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

בסדר גמור מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אוהד ותיק כתב:
הפועל כתב:
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

בחיאת, אוהד ותיק.
זה עלבון לאינטליגנציה ההשוואה הזאת, שלי ושלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:20 
אנשים כאן חיים בסרט. שימו בצד את מספר המנויים שאפשר למכור. כמה אוהדים ממש יבואו למשחקים שהם לא נגד קבוצה גדולה אחרת? 1,000? בשביל זה פשוט חייבים לשחק בנוקיה? אתם יודעים איך 1,000 אוהדים נראים שם?
אולי שבמסגרת ההתאמות שאנשים כאן מפנטזים שאפשר לעשות במקום (מוזיאון הפועל שווה בגודלו ומיקומו למוזיאון מכבי) גם יקטינו את המגרש בחצי לפחות במשחקים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:23 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

מי שמדבר על לשחק באופן קבוע ביד אליהו, פשוט לא מחובר למציאות. עלות התפעול של המפלצת הזו, זה לא משהו שאנחנו צריכים לעמוד בו. ולמשחק ליגה רגיל לא יבוא מספיק קהל בכמות,שלא תבלע בדבר הענק הזה. גם אם יסגרו את היציעים למעלה, עדיין ישארו כ 4000 מושבים ריקים.

ואם אתה מדבר על משהו חד פעמי כמו דרבי, אז ההשוואה הנכונה צריכה להיות לארח משחק בית בטדי.
ואגב, להבדיל מבלומפילד למחלה יש הרבה זכויות ביד אליהו (למשל, אם אני לא טועה, תאי הצפיה שייכים להם) ועל ידי משחק שם, נדאג להעשיר את קופתם הדלה. כמה נדיב מצידנו.
ללכת לשחק בנוקיה זה למעשה הודאה (מוטעית) בטענה המקורית של חולדאי שאין צורך ביותר מאולם עירוני אחד. מי שתומך במעבר ליד אליהו,מצדיק את הורסי אוסישקין.

אני אוהדת, חברת עמותה מיומה הראשון וכן אוהבת כדורסל, ולא, לא הצלחתי להשיג מנוי במחיר שאני יכולה להרשות לעצמי (הבוקר נאלצתי להכיר במציאות הכואבת), ואני מבינה שכנראה את הדרבי אני אראה מהבית (בתקוה שיאשרו את הדר יוסף) ואני עדיין חושבת ששווה, ועוד איך שוה. הקבוצה הזו לא הוקמה בשביל ההנאה המיידית של אוהד זה או אחר. יש לנו מטרות ארוכות טווח ובנתיים נתאמן על דחיית סיפוקים (קשה... קשה... :DEVIL4: ).

נערך לאחרונה על ידי anat_omy בתאריך 13 יוני 2012, 23:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:23 
הפועל כתב:
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

שאלה היפוטתית:

אם נגיע למצב שאם לא עוברים ליד אליהו בעונה הקרובה אז לא נוכל להעמיד קבוצה לעונה הקרובה בליגת העל. התשובה נשארת זהה?

גיא האדום כתב:
אנשים כאן חיים בסרט. שימו בצד את מספר המנויים שאפשר למכור. כמה אוהדים ממש יבואו למשחקים שהם לא נגד קבוצה גדולה אחרת? 1,000? בשביל זה פשוט חייבים לשחק בנוקיה? אתם יודעים איך 1,000 אוהדים נראים שם?
אולי שבמסגרת ההתאמות שאנשים כאן מפנטזים שאפשר לעשות במקום (מוזיאון הפועל שווה בגודלו ומיקומו למוזיאון מכבי) גם יקטינו את המגרש בחצי לפחות במשחקים שלנו.

להקטין את המגרש בחצי על ידי פריסת מסכים אדומים על היציעים העליונים זה דבר אפשרי בהחלט.
וגם דברים אחרים כמו תמונות על הקירות ומוזיאונים זה דברים שהם לא בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:24 
הפועל כתב:
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

גם אם זה יהיה אחרי הצבעה שיותר מחמישים אחוז מחברי העמותה הצביעו בעד לשחק ביד אליהו?

שלא תבין אותי לא נכון, אני ממש לא רוצה שזה יקרה, ואם תהיה הצבעה כזאת אני אצביע הדר יוסף, אבל אם רוב מוחלט של חברי העמותה יחליטו יד אליהו, אז יד אליהו it is.
זה כל המהות וההבדל בין עכשיו ללפני חמש שנים, אז אף אחד לא שאל אותנו ושאול סגר קומבינות עם חולדאי מאחורי הגב שלנו, הפעם זאת תהיה החלטה שלנו.

אגב, אני מאמין שאם הדבר הזה יעלה להצבעה זה יפול, אני לא חושב שיש רוב של חברי עמותה שיצביע לשחק ביד אליהו, אבל זה צריך להיות מקובל שהרוב קובע ולא לשבור את הכלים אם אתה במיעוט.

אני מאמין שאם נסכים לשחק ביד אליהו זה יפיל סופית את התוכניות לבנות אולם נוסף בתל אביב שישמש גם לנו כאולם ביתי, מסיבה זאת בעיקר אני בעד להיות עדיין סבלניים ולשחק בהדר יוסף גם בעלות של קהל מאוכזב שלא יכול להגיע למשחקים ואני מקוה שמי שאין לו מנוי יבין שאנחנו עדיין במלחמה על הקיום שלנו ודווקא בגלל זה אנחנו משחקים באולם קטן כרגע, וכל זאת בהנחה שבכלל אפשר יהיה לשחק בליגת העל בהדר יוסף

נערך לאחרונה על ידי מילפורד בתאריך 13 יוני 2012, 23:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
אז מצד אחד לא יכול להיות מצב שאוהד המתחבר לקבוצה לא יוכל להיות בשום משחק ביתי במשך העונה. מצד שני, לא הגיוני שנעבור ליד אליהו לצורך העניין כדי שב -4 משחקים בשנה יהיה 3\4 מלא במקרה הטוב.

אז הנה הקטע.

הדר יוסף הוא יותר מבסדר חוץ מדבר אחד שלדעתי ההנהלה טעתה בו. נכון שהוא קטן ומסכן, אבל ההנהלה הייתה חייבת להקצות 200 כרטיסים למכירה במשחקים בודדים. כי בו נודה בזה, חוץ מדרבי, ירושלים, חולון ואולי ראשון או גליל במקרה הטוב אנחנו ממלאים את האולם לגמרי. שאר המשחקים יגיעו גג, גג 1000 איש. וחבל שהאולם יהיה ריק.

טעות קשה. אם היו סה"כ 200 כרטיסים לרכישה נפרדת העמותה הייתה צומחת משמעותית וגם שומרת על הביתיות, על ההתקדמות, וגם דרישה בריאה למנויים.

עכשיו אנחנו דיי תקועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:34 
ירדן כתב:
אז מצד אחד לא יכול להיות מצב שאוהד המתחבר לקבוצה לא יוכל להיות בשום משחק ביתי במשך העונה. מצד שני, לא הגיוני שנעבור ליד אליהו לצורך העניין כדי שב -4 משחקים בשנה יהיה 3\4 מלא במקרה הטוב.

אז הנה הקטע.

הדר יוסף הוא יותר מבסדר חוץ מדבר אחד שלדעתי ההנהלה טעתה בו. נכון שהוא קטן ומסכן, אבל ההנהלה הייתה חייבת להקצות 200 כרטיסים למכירה במשחקים בודדים. כי בו נודה בזה, חוץ מדרבי, ירושלים, חולון ואולי ראשון או גליל במקרה הטוב אנחנו ממלאים את האולם לגמרי. שאר המשחקים יגיעו גג, גג 1000 איש. וחבל שהאולם יהיה ריק.

טעות קשה. אם היו סה"כ 200 כרטיסים לרכישה נפרדת העמותה הייתה צומחת משמעותית וגם שומרת על הביתיות, על ההתקדמות, וגם דרישה בריאה למנויים.

עכשיו אנחנו דיי תקועים.

בנאדם, 1000 איש זה הדר יוסף מלא, שים 150 כרטיסים לקבוצה אורחת, מוזמנים, ספונסרים והפרדה של המשטרה והופ, נגמר האולם.
חוץ מזה, הלוואי ויגיעו 1000 איש למשחק...

בכל מקרה, עלו פה כל מיני רעיונות איך לנצל מינויים שלא מגיעים על מנת למכור כרטיסים למשחקים, עד תחילת העונה יש מספיק זמן כדי לייצר מנגנון כזה ואני חושב שזה יהיה עדיף על אם היו שמים בצד 200 כרטיסים (שזה יותר מ 20% מהמינויים שאנחנו יכולים למכור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:36 
אפשר לשקול לשחק באולם אחר חלק מהמשחקים אבל לא לא לא לא ביד אליהו. יש את אולם הפחים.
#געגועים לקריית הצעירים ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
200 כרטיסים בצד זה כל מה שאנחנו צריכם בשלב זה. או יותר נכון הדבר הכי פרקטי ויעיל. וזה בדיוק מה שאני טוען, שבחיים לא מגיעים 1000 לכל משחק.

אם מפתחים איזה מנגנון (וחייבים) להשאיר 200-300 כרטיסים בצד לאוהדים שלנו אז הבעיה שלנו לעונה הקרובה נפתרת. ואז אולי אפשר סוף סוף למאבק על אולם ביתי שהעירייה השקרנית הבטיחה לנו?

נמאס לנדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
הפועל כתב:
ומבחינתי להתחיל מהתחלה

שאלה היפוטתית:

אם נגיע למצב שאם לא עוברים ליד אליהו בעונה הקרובה אז לא נוכל להעמיד קבוצה לעונה הקרובה בליגת העל. התשובה נשארת זהה?

מילפורד ופלפלון,
אם באופן היפותטי בשביל שהפועל תל אביב תהיה בליגת העל השנה צריך שהיא תשחק ביד אליהו אז עדיף לא להיות בליגת העל. כי לעבור ליד אליהו פירושו של דבר שאין להפועל תל אביב זכות קיום.

כי זה אומר ששבשביל שתהיה הפועל תל אביב באופן רשמי על הנייר, היא צריכה להפוך למשהו שהוא לא הפועל תל אביב, בדיוק כמו ששאול אייזנברג ניסה לעשות.
זה כמו לשחק בצהוב, כמו להחזיר את שאול אייזנברג, כמו להוריד את הסמל מהחולצה.
כמו לעבור לשחק במגרש שמזוהה יותר מכל עם השחיתות המזוהמת שהיא מכבי תל אביב ומכירת משחקי אליפות בשביל בצע כסף.

ואם העמותה תחליט שכן לעשות זאת, אז לי אין מקום בעמותה כזאת, ואין לי מקום במגרש הזה, ואאחל לה כישלון בהמשך דרכה עד שתתפכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:53 
אתה לא עונה על השאלה המהותית, גם אם רוב חברי העמותה יצביעו שזה מה שהם רוצים?

כי בוא אני ״אגלה לך סוד״ הפועל תל אביב זה לא אולם כזה או אחר (צבע וסמל זה כן חלק מהמהות של הפועל) הפועל תל אביב זה הקהל והוכחנו את זה יפה מאוד בחמש שנים האחרונות, אז אם הרוב יגיד אחרת צריך יהיה לבלוע את הרוק ולהכיר בעובדה שזה מה שיש לנו, לא אתה ולא אני נחליט בשביל הרוב.

אגב, כמו ששנה שעברה הרוב המוחץ היה נגד התפשרות וקניית מקום בליגת העל אני בטוח שככה השנה נצביע נגד לשחק ביד אליהו, מה שאני אומר זה רק שצריך לקבל את דעת הרוב כי על זה מושתתת העמותה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 23:59 
מה שהפועל אמר :ROSE:

יד אליהו זה לא אופציה.

ראשון או חולון כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 00:00 
אינקוגניטו כתב:

יד אליהו זה לא אופציה.

ראשון או חולון כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 00:03 
מילפורד כתב:
אתה לא עונה על השאלה המהותית, גם אם רוב חברי העמותה יצביעו שזה מה שהם רוצים?

כי בוא אני ״אגלה לך סוד״ הפועל תל אביב זה לא אולם כזה או אחר (צבע וסמל זה כן חלק מהמהות של הפועל) הפועל תל אביב זה הקהל והוכחנו את זה יפה מאוד בחמש שנים האחרונות, אז אם הרוב יגיד אחרת צריך יהיה לבלוע את הרוק ולהכיר בעובדה שזה מה שיש לנו, לא אתה ולא אני נחליט בשביל הרוב.

אגב, כמו ששנה שעברה הרוב המוחץ היה נגד התפשרות וקניית מקום בליגת העל אני בטוח שככה השנה נצביע נגד לשחק ביד אליהו, מה שאני אומר זה רק שצריך לקבל את דעת הרוב כי על זה מושתתת העמותה שלנו

מי החליט שאולם ביתי או המאבק על אולם ביתי זה לא חלק מהמהות של הקבוצה? זכותו של כל אחד להעביר את הקווים האדומים שלו היכן שהוא מאמין. אתה לא תמשיך לתמוך בקבוצה שתיתן לנוער שלה לשחק בצבע שאינו אדום,מישהו אחר יעזוב את הקבוצה כשהיא תתחיל לקנות את מקומה בכסף והפועל יעזוב כשהקבוצה תעבור לשחק באולם הביתי של המחלה.
(- ומי ישכב על הגדר למען החזרה של של איש השום? מי? אף אחד לא דואג לגיבורים במיל').

נערך לאחרונה על ידי anat_omy בתאריך 14 יוני 2012, 00:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2012, 00:03 
הוקיץ' כתב:
אינקוגניטו כתב:

יד אליהו זה לא אופציה.

ראשון או חולון כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: