אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אמנם אני לא אוהד כדורסל, ואני גם לא חבר עמותה.
אבל אמרתי ואני חוזר ואומר - הפועל תל אביב צריכה לשחק ביד אליהו.
אם מ*בי כדורגל מסוגלים לשחק בבלומפילד - אז הפועל כדורסל צריכה להיות מסוגלת לשחק ביד אליהו.
לא ייתכן שאוהדים של הפועל לא יוכלו לבוא למשחקים. אם זה המצב - אז כל השאר לא שווה.
מי שמדבר על לשחק באופן קבוע ביד אליהו, פשוט לא מחובר למציאות. עלות התפעול של המפלצת הזו, זה לא משהו שאנחנו צריכים לעמוד בו. ולמשחק ליגה רגיל לא יבוא מספיק קהל בכמות,שלא תבלע בדבר הענק הזה. גם אם יסגרו את היציעים למעלה, עדיין ישארו כ 4000 מושבים ריקים.
ואם אתה מדבר על משהו חד פעמי כמו דרבי, אז ההשוואה הנכונה צריכה להיות לארח משחק בית בטדי.
ואגב, להבדיל מבלומפילד למחלה יש הרבה זכויות ביד אליהו (למשל, אם אני לא טועה, תאי הצפיה שייכים להם) ועל ידי משחק שם, נדאג להעשיר את קופתם הדלה. כמה נדיב מצידנו.
ללכת לשחק בנוקיה זה למעשה הודאה (מוטעית) בטענה המקורית של חולדאי שאין צורך ביותר מאולם עירוני אחד. מי שתומך במעבר ליד אליהו,מצדיק את הורסי אוסישקין.
אני אוהדת, חברת עמותה מיומה הראשון וכן אוהבת כדורסל, ולא, לא הצלחתי להשיג מנוי במחיר שאני יכולה להרשות לעצמי (הבוקר נאלצתי להכיר במציאות הכואבת), ואני מבינה שכנראה את הדרבי אני אראה מהבית (בתקוה שיאשרו את הדר יוסף) ואני עדיין חושבת ששווה, ועוד איך שוה. הקבוצה הזו לא הוקמה בשביל ההנאה המיידית של אוהד זה או אחר. יש לנו מטרות ארוכות טווח ובנתיים נתאמן על דחיית סיפוקים (קשה... קשה...

).