תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 08:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: האם מתנהל מו"מ בברלין?
הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך במשחקים של הפועל אני תמיד אופטימי לגבי תוצאת הסיום ולגבי כל שאר הדברים בענין הקבוצה אני תמיד כל כך פסימי.
הלואי והייתי מסוגל לדמיין שהעסקה הזו אפשרית, הייתי הרבה יותר רגוע עכשיו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:02 
אולי זה יותר משאלה מאשר אמת , אבל נראה לי שהעסקה עומדת להיסגר והסיבה שאני חושב כך,זה הטור של עמיקם ,אני לא מאמין שהוא היה רושם טור כזה אם הוא לא היה בטוח ב 100% שטביב הולך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:05 
סימרוטיץ כתב:
אולי זה יותר משאלה מאשר אמת , אבל נראה לי שהעסקה עומדת להיסגר והסיבה שאני חושב כך,זה הטור של עמיקם ,אני לא מאמין שהוא היה רושם טור כזה אם הוא לא היה בטוח ב 100% שטביב הולך

אתה מפספס בגדול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:11 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מפספס בגדול...

מפספס לגבי עמיקם או מפספס לגבי העסקה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מפספס בגדול...

בשניהם. עמיקם לא בטוח שהעסקה תתקיים, ולא בטוח שהיא תתקיים. מה שעמיקם אמר זה שטביב שדד אותנו. אם לא עכשיו אז בפעם הבאה. אנחנו זועקים את זה כבר שנתיים, ולאף אחד לא אכפת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:22 
ירדן כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מפספס בגדול...

בשניהם. עמיקם לא בטוח שהעסקה תתקיים, ולא בטוח שהיא תתקיים. מה שעמיקם אמר זה שטביב שדד אותנו. אם לא עכשיו אז בפעם הבאה. אנחנו זועקים את זה כבר שנתיים, ולאף אחד לא אכפת .

מה אתה רוצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:29 
כוסאמא של וואלה! כל חצי שעה משנים כותרת של העסקה ובתוכן כלום לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:44 
ירדן כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מפספס בגדול...

אני חושב שהוא התכוון שעמיקם היה רושם את זה בכל מקרה, בלי שום קשר להאם העיסקה תתקיים והאם הוא בטוח בזה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 07:48 
redrony כתב:
ירדן כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מפספס בגדול...

אני חושב שהוא התכוון שעמיקם היה רושם את זה בכל מקרה, בלי שום קשר להאם העיסקה תתקיים והאם הוא בטוח בזה או לא.

נדמה לי שהוא התכוון לזה שעמיקם מפסיק לסקר את הפועל ועובר לסקר את בני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 08:14 
oMeR1 כתב:

מה אתה מצפה מאתר כמו וואלה.. ? מי נכנס לשם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 08:20 
spoof כתב:
oMeR1 כתב:

אתה אומר שאין כמו הטובים באמת ספורט5 וone

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 08:23 
redead כתב:
spoof כתב:
oMeR1 כתב:

את זה אתה אמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 08:24 
spoof כתב:
redead כתב:
spoof כתב:
oMeR1 כתב:

את זה אתה אמרת.

ציני, ציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:30 
טדי שגיא טוען: לא עומד מאחורי שמעון שבס
אנשי טביב ושבס ימשיכו להיפגש גם היום במטרה לחתום על העסקה, בה טביב אמור לקבל 25 מיוליון ש"ח על הפועל תל אביב והשמועות על העומדים מאחורי שבס

אנשי אלי טביב ושמעון שבס ימשיכו להיפגש גם היום במטרה לסגור את הקצוות האחרונים בחוזה מכירת הפועל תל אביב, כאשר הכיוון הוא חיובי ביותר והצדדים מקווים לחתום כבר היום.

בעסקה הגדולה בה טביב אמור לקבל 25 מיליון ש"ח כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, צצה שמועה חזקה ולפיה האיש שעומד מאחורי שבס הוא איש העסקים הישראלי, שגר בלונדון, טדי שגיא. גם לטדי הגיעו השמועות שקצת מרגיזות אותו ובשיחה עם ONE הוא מבהיר: "אני לא עומד מאחורי שמעון שבס, חד וחלק, אני לא רוכש את הפועל תל אביב, לא מזרים כסף להפועל תל אביב ואין לי שום קשר לעסקה. אני אומר 'שלום שלום' לשבס מתוך נימוס בלונדון ולא יותר מזה ואת אלי טביב פגשתי אולי פעם אחת".

טביב ושבס צמאים שהעסקה תצא כבר לפועל, במעמד החתימה יקבל הבעלים 12 מיליון ש"ח ואת יתר הכסף שהוא שווה ערך של מכירת שני שחקנים, הוא יקבל במהלך השנה.

נציגים היושבים בעסקה אמרו ל-ONE: "הכיוון מצוין, יש עוד דברים שצריך לתפור כדי לחתום על העסקה וצריך להבהיר שכל החובות, התביעות והבוררויות יהיו תחת הרוכשים, אך יחד עם זאת, כל סגל הפועל ללא יוצא מן הכלל יישאר תחת שבס".

שמעון שבס ביקש לציין שהוא יכבד את כל החוזים החתומים של אנשי המועדון. כך שניצן שירזי החתום לשנתיים, יכול להיות רגוע, אך מצד שני הוא אינו יכול לפעול ולבנות את הסגל לעונה הבאה עד שלא ידע מה בדיוק רוצים הרוכשים החדשים.

מתוך ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
spoof כתב:
redead כתב:
spoof כתב:
oMeR1 כתב:

את זה אתה אמרת.

ציני, ציני.

אין כמו פורום השדים - חדשות יום ד' 6/6 -מידע :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
טדי שגיא טוען: לא עומד מאחורי שמעון שבס
אנשי טביב ושבס ימשיכו להיפגש גם היום במטרה לחתום על העסקה, בה טביב אמור לקבל 25 מיוליון ש"ח על הפועל תל אביב והשמועות על העומדים מאחורי שבס

אנשי אלי טביב ושמעון שבס ימשיכו להיפגש גם היום במטרה לסגור את הקצוות האחרונים בחוזה מכירת הפועל תל אביב, כאשר הכיוון הוא חיובי ביותר והצדדים מקווים לחתום כבר היום.

בעסקה הגדולה בה טביב אמור לקבל 25 מיליון ש"ח כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, צצה שמועה חזקה ולפיה האיש שעומד מאחורי שבס הוא איש העסקים הישראלי, שגר בלונדון, טדי שגיא. גם לטדי הגיעו השמועות שקצת מרגיזות אותו ובשיחה עם ONE הוא מבהיר: "אני לא עומד מאחורי שמעון שבס, חד וחלק, אני לא רוכש את הפועל תל אביב, לא מזרים כסף להפועל תל אביב ואין לי שום קשר לעסקה. אני אומר 'שלום שלום' לשבס מתוך נימוס בלונדון ולא יותר מזה ואת אלי טביב פגשתי אולי פעם אחת".

טביב ושבס צמאים שהעסקה תצא כבר לפועל, במעמד החתימה יקבל הבעלים 12 מיליון ש"ח ואת יתר הכסף שהוא שווה ערך של מכירת שני שחקנים, הוא יקבל במהלך השנה.

נציגים היושבים בעסקה אמרו ל-ONE: "הכיוון מצוין, יש עוד דברים שצריך לתפור כדי לחתום על העסקה וצריך להבהיר שכל החובות, התביעות והבוררויות יהיו תחת הרוכשים, אך יחד עם זאת, כל סגל הפועל ללא יוצא מן הכלל יישאר תחת שבס".

שמעון שבס ביקש לציין שהוא יכבד את כל החוזים החתומים של אנשי המועדון. כך שניצן שירזי החתום לשנתיים, יכול להיות רגוע, אך מצד שני הוא אינו יכול לפעול ולבנות את הסגל לעונה הבאה עד שלא ידע מה בדיוק רוצים הרוכשים החדשים.

מתוך ONE

ואני חשבתי שרן בן שמעון סגר עקרונית עם שבס (אם וכאשר העסקה תצא לפועל) , לפחות ע"פ פרסומים שונים .......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
כל התביעות יהיו על הרוכשים אה? חתיכת עבריין בסטיונר מסריח. לך ותידרס כבר אמן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:37 
ONE הזויים, אל תתיחסו בחייאת
עסקה של כל כך הרבה מיליונים רק מחכים לחתום, נו באמת. גם אם הסכימו על סכום הרכישה ואני לא מאמין, צריך לבדוק עוד מלא דברים, נאותות וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:38 
קל לי !
טביב: אופירע תבדקי מי עומד מאחורי שבס ,יש שמועות שזה טדי שגיא
אופירע : למה חמודי ?
טביב : אני רוצה לדעת כמה אפשר לסחוט
אופירע : טוב מתוקי מה אני מקבלת בתמורה ?
טביב : משהו בלעדי פרסום ראשון "תמונה של פרימו בחוטיני"
אופירע : טוב מתוק כבר בודקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:44 
redrony כתב:
ירדן כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מפספס בגדול...

לי נדמה שעמיקם לא צריך יותר אף אחד בהפועל.בדיוק ככה היה שהוא עבר מהכלומניקים אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

לפי אופירע, זה ממש נראה כאילו אנחנו צריכים להגיד תודה לטביב שמשאיר את כל השחקנים במועדון.
תביני, יא מטומטמת - זה לא חוקי להוציא שחקנים מהמועדון לאדם פרטי. לא חוקי ! על מה צריכים להגיד לו תודה ?!
חתיכת חולירה, את וטביב. שניכם שמייצגים את כל מה שרע פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:45 
noamw כתב:
ספורט 5
"הבקרה טרפה את כל הקלפים. כעת צריך לשקול כל צעד מחדש"

תומר לוי|10:39|06/06/2012

קבוצת הרוכשים של הפועל ת"א התאכזבה לשמוע מעופר אורליצקי שלא תוכל לממן את העסקה מקופת המועדון, וזאת בזמן שדרישתו של אלי טביב לקבל 25 מיליון בשני תשלומים מונעת התקדמות. "המו"מ נתקע, אבל איש לא מרים ידיים"

כנראה שיעברו עוד מספיק מים בירקון עד שהבעלות על הפועל תל אביב תחליף ידיים. אחרי שאתמול דווח על פריצת דרך במשא ומתן בין אלי טביב לבין קבוצת הרוכשים המיועדת , הגיעו נציגי האחרונים לבקרה התקציבית, שם למדו כי התכנונים המוקדמים שלהם לא יוכלו לצאת לפועל.
כזכור, יו"ר הבקרה התקציבית בישר לנציגי הרוכשים אמש על כך שתוכניתם לשלם לטביב 15 מיליון ש"ח מכיסם ועוד 5 מיליון מקופת המועדון לא תוכל להתממש. מעבר למשמעות שבמתווה הנוכחי העסקה תוכל לצאת לפועל רק אם הרוכשים יגייסו את כל הסכום מכיסם, הפרט המשמעותי יותר הוא שכעת הכדור במגרש של שמעון שבס ושותפיו.

במהלך הלילה לא הושגה כל התקדמות בנוגע לעסקה, והיום צפויות להתבצע מספר שיחות טלפון ופגישות נוספות בין רואי החשבון של הצדדים בניסיון לקדם את ההסכם, בו קיימים פערים מבחינת הסכום וכמות התשלומים.טביב, כידוע, דורש 25 מיליון ש"ח (או 20 מיליון פלוס אחוזים עתידיים על איגיבור ותמוז), וזאת בשני תשלומים בלבד.

הרוכשים המיועדים נרתעים בשלב זה גם מהסכום אבל בעיקר ממספר התשלומים, כרגע כל ניסיון לקידום חתימה על הסכם במתווה כזה לא צפוי לנחול הצלחה ממשית. קבוצת הרוכשים בראש שבס לא מעוניינת להוציא כסף מזומן בסכום גדול יותר ממה שתכננה תחילה (קצת יותר מ-10 מיליון) וכרגע לא ברור כיצד יסגרו הפער. ייתכן שתכנית פריסה לתשלומים תביא להתקדמות.

גורם המקורב לקבוצת הרוכשים סיפר: "אין ספק שהפגישה בבקרה טרפה את הקלפים, ועכשיו כל צעד צריך לשקול מחדש ולעשות מחדש שיעורי בית. המו"מ נפגע, אבל אף אחד לא מרים ידיים". בתוך כך, כל התכניות המקצועיות של הפועל תקועות עד להודעה חדשה. ניצן שירזי, שעתידו כלל לא ברור, לא יכול להחתים שחקנים או לתכנן רכש. ככל הנראה, אם עד תחילת שבוע הבא לא תהיה פריצת דרך במו"מ, קבוצת הרוכשים תרד מהענייין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:45 
רק לי זה מריח כמו סוג של איוון ארגיץ' 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:

לפי אופירע, זה ממש נראה כאילו אנחנו צריכים להגיד תודה לטביב שמשאיר את כל השחקנים במועדון.
תביני, יא מטומטמת - זה לא חוקי להוציא שחקנים מהמועדון לאדם פרטי. לא חוקי ! על מה צריכים להגיד לו תודה ?!
חתיכת חולירה, את וטביב. שניכם שמייצגים את כל מה שרע פה.

עזוב חוקי לא חוקי העיקר שנדע כולם איזה שחקן בגד באשתו בשירותים של מועדון. זה מה שמעניין אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין משהו לגבי כל בלאגן המכירה
ראשית, נראה שהרוכשים רוצים לשלם לטביב מקופת המועדון. אחרי כל מה שעברנו בשנה האחרונה עם טביב, איך נראה להם הגיוני שנקבל את הקומבינה הזו? אתם רוצים את הפועל? אוהבים את הפועל? איך אתם נותנים יד לגנב הזה?
חוץ מזה, בקופת המועדון היום יש 0 שקלים. כל שקל תקציב שלא יבוא מהטוטו ומספונסרים צריך לצאת מהכיס שלהם. אז מה זה משנה להם איך יעבור הכסף? הרי בכל מקרה הם יצטרכו לחפות על זה אם הם רוצים להעמיד, למשל, קבוצה בתקציב 30 מליון.
לדוגמא-נניח והכנסות קבועות הן 20 מליון. אזי הם צריכים להוסיף 10. אם יקחו 2 מליון של ספונסרים ויתנו לטביב, בשביל 30 מליון שקל תקציב הם יאלצו לשים 12. מה השתנה? הדרך היחידה שזה ישתלם להם, אם הם מתכננים על תקציב מינימום שתלוי רק בהכנסות. במקרה הזה, הם לא שונים מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:05 
למרות הכל אנחנו צריכים להמשיך ולנסות לקחת חלק בקבוצה.
כמו עם הפועל אוסישקין אנחנו חייבים לבנות לעצמנו 'ביטוח' כלשהו.
עדיף שלא נמתין עוד ונעשה צעד בעניין, הכל אפשרי וקיימת לכך ההוכחה בקבוצת הכדורסל.
יש מספיק מודלים בעולם שניתן ללמוד מהם, למשל ארסנל ששם האוהדים מחזיקים רק בחלק מן המניות או כמו המובהקת ביותר - ברצלונה שכל המועדון שייך לאוהדים.
בואו ניקח את גורלנו לידיינו אחרת אנו עוד עלולים לראות עוד ימים קשים של טביבים למינהם!
"לנו יש אותך, ולאחרים יש את השאר!"
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ראשית, נראה שהרוכשים רוצים לשלם לטביב מקופת המועדון. אחרי כל מה שעברנו בשנה האחרונה עם טביב, איך נראה להם הגיוני שנקבל את הקומבינה הזו? אתם רוצים את הפועל? אוהבים את הפועל? איך אתם נותנים יד לגנב הזה?
חוץ מזה, בקופת המועדון היום יש 0 שקלים. כל שקל תקציב שלא יבוא מהטוטו ומספונסרים צריך לצאת מהכיס שלהם. אז מה זה משנה להם איך יעבור הכסף? הרי בכל מקרה הם יצטרכו לחפות על זה אם הם רוצים להעמיד, למשל, קבוצה בתקציב 30 מליון.
לדוגמא-נניח והכנסות קבועות הן 20 מליון. אזי הם צריכים להוסיף 10. אם יקחו 2 מליון של ספונסרים ויתנו לטביב, בשביל 30 מליון שקל תקציב הם יאלצו לשים 12. מה השתנה? הדרך היחידה שזה ישתלם להם, אם הם מתכננים על תקציב מינימום שתלוי רק בהכנסות. במקרה הזה, הם לא שונים מטביב.

מהם המניעים של הקבוצה הזו ברכישת הפועל שווה דיון משלו. לא הייתי רץ וקובע שכולם פה מאהבת הפועל נטו, זה בתור התחלה.
אני משער מהפרסומים השונים שהמטרה בגדול היא קודם כל להוציא את הקבוצה מידי טביב ואז לשלב את האוהדים בניהול (תוך העמדת סכום שנתי שיגיע מהאוהדים) ואולי גם כניסה של מישהו יותר "חזק" אחרי שהמערכת תהיה נקייה. הרבה יותר קל למישהו הזה לשלוח אותם לקנות את הקבוצה, לנהל אותה זמנית ואז לקנות אותה בעצמו אחרי שהוא בטוח שסולקו כל המוקשים. אם זה נכון אני גם די מצדיק מהלך כזה, אישית לא הייתי קונה מטביב ארטיק משומש.
לגבי התקציב, אם וכאשר הסגל הנוכחי ישאר בתוספת שיפוץ קל והגרלה נוחה אפשר להגיע לשלב הבתים של הליגה האירופית (יש רק את הפלייאוף לעבור וגם בו אנחנו מדורגים), ועןם קמפיין סביר אפשר להגיע להכנסה לא קטנה בסדר גודל מקומי (משהו כמו 10 מיליון שקלים) שמהווה בוסט רציני.
אני סקפטי לגבי האפשרות שלהם להביא כסף מהבית, לפחות בשביל סדרי הגודל של התקציבים שהתרגלנו אליהם בשנים האחרונות.
אני חושב שהמטרה הראשית היא להעיף את טביב מהמערכת, כמעט בכל מחיר. מאחר ואין לנו יותר מדי שליטה על מה שקורה, נותר לקוות שהם באמת הולכים לכיוון של שיתוף אוהדים, אחרת אנחנו עלולים לחזור לאותה נקודה עוד שנה או עוד שנתיים. רק אם תהיה לנו השפעה אמיתית נוכל להיות רגועים.
כרגע, כל האנרגיות מכוונות לסילוק הזבל מהמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:17 
אדום נחמד כתב:

עוד לא קלטו כאן את המסר
הרוכשים הפוטנציאליים לא שמים יד בכיס
באותה מידה אפשר לארגן קבוצת רכישה שתכלול כמה משתמשים כאן
ממה שהתפרסם עד כה עולה תמונה קשה של פארטאצ׳ ישראלי מצוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: "אלי טביב משתין מהמקפצה"?
הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:19 
אל תבנו על העסקה הזאת (מי שבנה על העסקה הזאת ולא העדיף את טביב ולרדת ליגה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכירת הקבוצה: "אלי טביב משתין מהמקפצה"?
הודעהפורסם: 06 יוני 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
לפני שאתה ממהר להגדיר את הדברים כ"תמונה קשה", אולי כדאי שתמתין שהתמונה תושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1675 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: