הוקיץ' כתב:
את לימונד לא הייתי מביא בחיים. לא רכז, לא חכם (בלשון המעטה), לא קלעי וגם לא שומר דגול.
לשאר השמות ברשימה של פרביס לא הייתי מתנגד, למעט טפירו שלגביו אני עדיין לא בטוח.
בראדלי שחקן טיפש ולמען האמת גם יש מוכשרים ממנו. אחרי שאופציית קיצ'ן ירדה מהפרק, היחיד שהייתי מביא מישראל זהו פול דלייני. מצד שני אני לא זוכר עדיין מקרה שארז הביא זרים מהארץ.
לטעמי התכונות ההתקפיות של הגבוה שיבוא לצד קרטיס לא חשובות כמו התכונות ההגנתיות.
קרטיס ויונתן הם שני שחקנים סופר מוכשרים ומגוונים מבחינה התקפית, אבל אף אחד מהם לא שחקן הגנה גדול, לא ריבאונדר יוצא דופן ובכללי לא כוח גדול בצבע.
לכן חשוב מאוד שהסנטר שיגיע יתן לנו בדיוק את הדברים האלו, אפילו על חשבון ליטוש התקפי (קצת סטייל קני אדלקה ששיחק בגליל).
אני חושב שאנשים קצת מגזימים לגבי עומק הסגל.
רוב האנשים פה רשמו שהם רוצים לראות בקבוצה עוד שני גארדים, גבוה זר וגבוה ישראלי. זה יוצר סגל של 10 שחקנים בכירים שזה קצת מופרך לכל קבוצה שלא נמצאת בטופ של היורוליג.
לצורך העניין, בעונת ה-25 הפרש היו לנו 8 שחקנים בכירים (פלוס אור איתן ושיינפלד שבקושי ראו דקות) והיינו נחשבים קבוצה די עמוקה, הרבה יותר ממגדל לדוגמה שזכתה ביולב באותה עונה.
לטעמי הדברים הבאמת דחופים אלו גבוה זר וגארד זר. גארד ישראלי/זר גם נחוץ, אבל לצערי זה ללא ספק יקצץ משמעותית בדקות של גל ובר. גבוה ישראלי צריך מקסימום איזה סותם חורים שבכל מקרה לא יראה מגרש.
אני מאוד מסכים איתך בנוגע לעניין הסנטר הזר. עם מאמן כמו ארז שחשובה לו ההגנה חייבים להביא גבוה שקודם כל ידע להגן טוב נגד גבוהים ולתת את האקסטרה שגבוה צריך לתת...ריבאונדים נוכחות חסימות ועוד, וההתקפה כבונוס.
לגבי עומק הסגל אני חושב שאנחנו בהחלט יכולים להרשות לעצמנו סגל כזה.
תחשוב על זה ככה...כמה תקציב היה לנו השנה? 3.5M שקל? וכמה יהיה לנו בליגת העל? לפחות 5.5M שקל? זה תוספת של 2 מיליון שקל שילך כמעט נטו לחיזוק (כיוון שהשלד נשאר ולא יהיה הרבה שינויים בשכר וכך גם הצוות המקצועי).
2 מליון שקל שיהוו את התקציב בעיקר לגארד ישראלי בכיר+גארד זר+ישראלי גבוה מחליף+גבוה זר יכול בהחלט להספיק. (ואם הגבוה הזר שלנו אפילו יכול להיות מוגבל מבחינה התקפתית ורק יעשה את האקסטרה כמו שאני ואתה מתכננים אז הוא יהיה אפילו יותר זול).
זה 4 שחקנים שאתה יכול להביא לכל אחד בממוצע 500 אלף שקל ברוטו שכר...ולגבוה הישראלי המחליף אתה כמובן חוסך...