תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 00:43 
gigs כתב:
יועד בית יוסף סיכם לשנתיים בגלבוע גליל...
רכז שהיינו יכולים בהחלט להביא, חבל על הפספוס.
אני מקווה שיתחילו לעבוד בקבוצה בצד המקצועי כמה שיותר מהר כי קבוצות ליגת העל כבר
מתחילות להחתים ישראלים בכירים ואין הרבה כאלו בימינו (לא שיועד הוא בכיר...)

במקום מי היית מביא אותו? אין לו מקום אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
gigs כתב:
יועד בית יוסף סיכם לשנתיים בגלבוע גליל...
רכז שהיינו יכולים בהחלט להביא, חבל על הפספוס.
אני מקווה שיתחילו לעבוד בקבוצה בצד המקצועי כמה שיותר מהר כי קבוצות ליגת העל כבר
מתחילות להחתים ישראלים בכירים ואין הרבה כאלו בימינו (לא שיועד הוא בכיר...)

במקום מי היית מביא אותו? אין לו מקום אצלנו

לצד בר, גל וזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 01:15 
לצד בר גל וזר, יענו רכז רביעי. תראו, אני מכיר את יועד לדעתי הרבה יותר טוב מכולכם, הוא שחקן לא רע ומאוד מוכשר. אבל הוא חייב להיות השחקן המוביל בקבוצה שלו כדי לתת אימפקט. הוא לא יכול לעלות מהספסל לעשר דקות ולתת הגנה, עבירות, שינוי מומנטום, או כל דבר אחר שאתה מצפה משחקן 8-9 ברוטציה של קבוצת כדורסל נורמלית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
בר נפצע בנבחרת. יתאושש...

http://www.one.co.il/Article/200669.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 06:39 
גם אור סלומון נפצע ויעדר לשבועיים-שלושה.
בהתחשב שיש עוד חודש עד התחרות זה בהחלט מכה קשה. סלומון היה אמור להיות אחד משלושת השחקנים המובילים של הנבחרת.

בנוסף-ג'רמייה קרייסברג המתאזרח הגבוה ששיחק עם הנבחרת בעבר ישחק גם השנה.
קו קדמי של קרייסברג-רם אליאספור-בן אלטיט יכול לתת לנו סוף סוף משהו נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
ווטסון חתם בקרית אתא
מישהו יודע מה קורה עם שולמן שנה הבאה?
הוא היה מצוין לפני שנתיים ובעונה שעברה נחלש.לדעתי יש שם פוטנציאל
אבל זה שוב מציב אותנו עם ריבוי גארדים צעירים.
שאלה נוספת
מי לדעתכם לא ימשיך איתנו בשנה הבאה(לפי ארז ולא לפי דעתכם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
ראשל"צ לפי הפירסומים, עדיין מעוניינת בשולמן.

ישארו: מתן, קורי, בר, שולדברנד וגל איתן.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפתיחה הרשמית של עונת המלפפונים בכדורסל
הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 11:17 
שולמן נשאר בראשון. הישראלים לעונה הבאה: מתן, בר, גל, קורי, יונתן (מקווה), אבירם/צעיר אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 12:01 
כן כן, שולמן. זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. אני מקווה שלא לוקחים את הרעיונות האלה ברצינות.
מה שהפועל צריכה, בהנחה שנשארים: מתן, קורי, יונתן, בר וגל זה: לשחרר את יותם ואבירם.
להביא גארד ישראלי, אחד מבין אלה: טפירו/נסים/לימונד/שאייר/יבזורי(לא יודע מה מצב החוזה שלו). להביא עוד גבוה לספסל שייתן גוף ולא יעלה יותר מדיי (ניר כהן יכול להתאים, אבל הבנתי שהוא לא כזה זול. יוני ניר יכול להיות בסדר) ולהביא שני זרים: גארד זר שיתאים לישראלי, ושחקן לעמדות 4-5 שיתאים לקלי. לדעתי זה צריך להיות שחקן בסגנון של פרו אנטיץ מאולימפיאקוס (כתבתי בסגנון... ברור שעוד מאה שנה לא נתקרב לשחקנים ברמות האלה...)שחקן שיכול לשחק עם הגב לסל, אבל גם לצאת החוצה.
ואז שהחמישייה תהיה, נניח:
גארד ישראלי
זר (נניח, ראמל ברדלי)
מתן
קלי
זר

ספסל:
גל איתן
בר טימור
קורי קאר
יונתן
גביה ישראלי

זה סגל מספיק טוב. בעונה טובה הוא גם יכול לעשות פיינל פור לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
בשביל זה צריך למכור את כל המנויים בערך אבל.
2 ישראלים בכירים, 3 זרים נורמליים, מתאזרח איכותי, עוד 3 ישראלים דרג ב'
+ ארז ועופר

זה לא תקציב היסטרי. אבל זה לא זול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 13:11 
purvis short כתב:
כן כן, שולמן. זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. אני מקווה שלא לוקחים את הרעיונות האלה ברצינות.
מה שהפועל צריכה, בהנחה שנשארים: מתן, קורי, יונתן, בר וגל זה: לשחרר את יותם ואבירם.
להביא גארד ישראלי, אחד מבין אלה: טפירו/נסים/לימונד/שאייר/יבזורי(לא יודע מה מצב החוזה שלו). להביא עוד גבוה לספסל שייתן גוף ולא יעלה יותר מדיי (ניר כהן יכול להתאים, אבל הבנתי שהוא לא כזה זול. יוני ניר יכול להיות בסדר) ולהביא שני זרים: גארד זר שיתאים לישראלי, ושחקן לעמדות 4-5 שיתאים לקלי. לדעתי זה צריך להיות שחקן בסגנון של פרו אנטיץ מאולימפיאקוס (כתבתי בסגנון... ברור שעוד מאה שנה לא נתקרב לשחקנים ברמות האלה...)שחקן שיכול לשחק עם הגב לסל, אבל גם לצאת החוצה.
ואז שהחמישייה תהיה, נניח:
גארד ישראלי
זר (נניח, ראמל ברדלי)
מתן
קלי
זר

ספסל:
גל איתן
בר טימור
קורי קאר
יונתן
גביה ישראלי

זה סגל מספיק טוב. בעונה טובה הוא גם יכול לעשות פיינל פור לדעתי.

כל מילה בסלע, חוץ מעניין לימונד.
ממש לא הייתי רוצה לראות אותו אצלנו והוא לא מתאים בשוםם צורה.
מכיוון שאני גר באשקלון באתי לכמה משחקים גדולים של אשקלון העונה כדי לראות את רמת ליגת העל והשחקנים ומה שמצפה לנו. אני מאמין שאני יכול להגיד שלימונד הוא סקורר שהולך עם הראש בקיר ומחרב קבוצות. המשחק שלו לא זורם עם הקבוצה. נכון שהוא קולע את הנקודות שלו והאחוזים שלו לא כל כך חרא אבל כשתראה אותו משחק תראה הרבה יכולת אישית ואפס יכולת קבוצתית. חוץ מיזה הוא לא רכז ולא שוטר מדהים מבחוץ שזה הדברים שאנחנו נצתרך מהגארד הישראלי הבכיר שלנו כחיזוק. חוץ מיזה שארז מאמין בהגנה ורביב לא שחקן הגנה מרשים.כל שאר השחקנים שציינת הם מועמדים ראויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
באר יעקב מתפרקת: יועד בגליל, ווטסון באתא. המאמן פלדה עוזב ומוחלף ע"י עוזרו. יתבססו על הצעירים (בינהם דבש הבן של...). בקיצור כלום:
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19730

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 16:56 
את לימונד לא הייתי מביא בחיים. לא רכז, לא חכם (בלשון המעטה), לא קלעי וגם לא שומר דגול.
לשאר השמות ברשימה של פרביס לא הייתי מתנגד, למעט טפירו שלגביו אני עדיין לא בטוח.
בראדלי שחקן טיפש ולמען האמת גם יש מוכשרים ממנו. אחרי שאופציית קיצ'ן ירדה מהפרק, היחיד שהייתי מביא מישראל זהו פול דלייני. מצד שני אני לא זוכר עדיין מקרה שארז הביא זרים מהארץ.

לטעמי התכונות ההתקפיות של הגבוה שיבוא לצד קרטיס לא חשובות כמו התכונות ההגנתיות.
קרטיס ויונתן הם שני שחקנים סופר מוכשרים ומגוונים מבחינה התקפית, אבל אף אחד מהם לא שחקן הגנה גדול, לא ריבאונדר יוצא דופן ובכללי לא כוח גדול בצבע.
לכן חשוב מאוד שהסנטר שיגיע יתן לנו בדיוק את הדברים האלו, אפילו על חשבון ליטוש התקפי (קצת סטייל קני אדלקה ששיחק בגליל).

אני חושב שאנשים קצת מגזימים לגבי עומק הסגל.
רוב האנשים פה רשמו שהם רוצים לראות בקבוצה עוד שני גארדים, גבוה זר וגבוה ישראלי. זה יוצר סגל של 10 שחקנים בכירים שזה קצת מופרך לכל קבוצה שלא נמצאת בטופ של היורוליג.
לצורך העניין, בעונת ה-25 הפרש היו לנו 8 שחקנים בכירים (פלוס אור איתן ושיינפלד שבקושי ראו דקות) והיינו נחשבים קבוצה די עמוקה, הרבה יותר ממגדל לדוגמה שזכתה ביולב באותה עונה.
לטעמי הדברים הבאמת דחופים אלו גבוה זר וגארד זר. גארד ישראלי/זר גם נחוץ, אבל לצערי זה ללא ספק יקצץ משמעותית בדקות של גל ובר. גבוה ישראלי צריך מקסימום איזה סותם חורים שבכל מקרה לא יראה מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
גבוה ישראלי בנוסף ליונתן זה באמת מוגזם כבר לדעתי.
הנקודה שצריך לחשוב עליה זה גארד ישראלי.
קורי לא יכול לתת הרבה יותר מ20 דקות ראויות בליגת העל, ובר וגל כנראה לא יותר מ5-10 דקות, אולי 15 אם יפתיעו לטובה השנה.
יש לך 80-100 דקות לתת לישראלים. כמו שאני רואה את זה, זה יהיה מתן 30, יונתן 15-20, קורי/גארד ישראלי 20-30, בר+גל 15-20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
גבוה ישראלי בנוסף ליונתן זה באמת מוגזם כבר לדעתי. הנקודה שצריך לחשוב עליה זה גארד ישראלי.
קורי לא יכול לתת הרבה יותר מ20 דקות ראויות בליגת העל, ובר וגל כנראה לא יותר מ5-10 דקות, אולי 15 אם יפתיעו לטובה השנה.
יש לך 80-100 דקות לתת לישראלים. כמו שאני רואה את זה, זה יהיה מתן 30, יונתן 15-20, קורי/גארד ישראלי 20-30, בר+גל 15-20.

למה מוגזם?
נניח שקלי נשאר ומביאים סנטר זר
אז 3 גבוהים בלבד בסגל
אתה חייב עוד גבוה ישראלי,3 גבוהים לא מספיק לליגת העל
לא חייבים מישהו מהטופ, שחקן משלים שיתן את ה 7-8 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:39 
הוקיץ' כתב:
את לימונד לא הייתי מביא בחיים. לא רכז, לא חכם (בלשון המעטה), לא קלעי וגם לא שומר דגול.
בראדלי שחקן טיפש ולמען האמת גם יש מוכשרים ממנו. אחרי שאופציית קיצ'ן ירדה מהפרק, היחיד שהייתי מביא מישראל זהו פול דלייני. מצד שני אני לא זוכר עדיין מקרה שארז הביא זרים מהארץ.

קרטיס ויונתן הם שני שחקנים סופר מוכשרים ומגוונים מבחינה התקפית, אבל אף אחד מהם לא שחקן הגנה גדול, לא ריבאונדר יוצא דופן ובכללי לא כוח גדול בצבע.
לכן חשוב מאוד שהסנטר שיגיע יתן לנו בדיוק את הדברים האלו, אפילו על חשבון ליטוש התקפי (קצת סטייל קני אדלקה ששיחק בגליל).

רוב האנשים פה רשמו שהם רוצים לראות בקבוצה עוד שני גארדים, גבוה זר וגבוה ישראלי. זה יוצר סגל של 10 שחקנים בכירים שזה קצת מופרך לכל קבוצה שלא נמצאת בטופ של היורוליג.
לצורך העניין, בעונת ה-25 הפרש היו לנו 8 שחקנים בכירים (פלוס אור איתן ושיינפלד שבקושי ראו דקות) והיינו נחשבים קבוצה די עמוקה, הרבה יותר ממגדל לדוגמה שזכתה ביולב באותה עונה.
לטעמי הדברים הבאמת דחופים אלו גבוה זר וגארד זר. גארד ישראלי/זר גם נחוץ, אבל לצערי זה ללא ספק יקצץ משמעותית בדקות של גל ובר. גבוה ישראלי צריך מקסימום איזה סותם חורים שבכל מקרה לא יראה מגרש.

זה בדיוק מה שפרביס אמר.

וגבוה ישראלי נוסף זה חובה. זה לא מותרות. במיוחד אם הגבוה שאתה הולך לסמוך עליו מהספסל זה יונתן עם מצבי הרוח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 17:43 
יש לך את קרטיס, יונתן ומתן כגיבוי לעמדה 4. ויש לך סנטר זר ואת קרטיס בעמדה 5.
אם אתה מביא גבוה ישראלי שירביץ חמש דקות במשחק (שזה מה שכתבתי), אז זה בסדר. יותר מזה לא צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 18:02 
הוקיץ' כתב:

אני מאוד מסכים איתך בנוגע לעניין הסנטר הזר. עם מאמן כמו ארז שחשובה לו ההגנה חייבים להביא גבוה שקודם כל ידע להגן טוב נגד גבוהים ולתת את האקסטרה שגבוה צריך לתת...ריבאונדים נוכחות חסימות ועוד, וההתקפה כבונוס.

לגבי עומק הסגל אני חושב שאנחנו בהחלט יכולים להרשות לעצמנו סגל כזה.
תחשוב על זה ככה...כמה תקציב היה לנו השנה? 3.5M שקל? וכמה יהיה לנו בליגת העל? לפחות 5.5M שקל? זה תוספת של 2 מיליון שקל שילך כמעט נטו לחיזוק (כיוון שהשלד נשאר ולא יהיה הרבה שינויים בשכר וכך גם הצוות המקצועי).
2 מליון שקל שיהוו את התקציב בעיקר לגארד ישראלי בכיר+גארד זר+ישראלי גבוה מחליף+גבוה זר יכול בהחלט להספיק. (ואם הגבוה הזר שלנו אפילו יכול להיות מוגבל מבחינה התקפתית ורק יעשה את האקסטרה כמו שאני ואתה מתכננים אז הוא יהיה אפילו יותר זול).
זה 4 שחקנים שאתה יכול להביא לכל אחד בממוצע 500 אלף שקל ברוטו שכר...ולגבוה הישראלי המחליף אתה כמובן חוסך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 18:05 
הוקיץ' כתב:
יש לך את קרטיס, יונתן ומתן כגיבוי לעמדה 4. ויש לך סנטר זר ואת קרטיס בעמדה 5.
אם אתה מביא גבוה ישראלי שירביץ חמש דקות במשחק (שזה מה שכתבתי), אז זה בסדר. יותר מזה לא צריך.

מה שעבד בליגות הנמוכות לא יוכל עוד לעבוד בליגה הראשונה.
מתן ב4 לא יעבוד יותר. זה כבר לא פיתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
למישהו יש טיעון מקצועי למה עדיף להוציא כסף על "ישראלי בכיר" בעמדת הגארד ולא להביא שחקן זר לעמדה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
למישהו יש טיעון מקצועי למה עדיף להוציא כסף על "ישראלי בכיר" בעמדת הגארד ולא להביא שחקן זר לעמדה הזאת?

אני לא בא לקחת עמדה כי האמת שבעצמי לא החלטתי באופן מלא, אבל עקרונית זרים שהם לא בחירים ועולים כמו ישראלי בחיר לעמדות בדר"כ פוטנציאל הרבה יותר גדול בלופים רציניים. אני מסכים שצריך להביא עוד זר, אבל אם נביא כל מיני קולג' בויז או זרים לא ידועים לכל עמדה זה מתכון לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה יהיה גארד זר אחד לפחות.
אם יש שניים, זה אומר שצריך גבוה ישראלי בכיר כדי לסגור חמישייה עם מתן.
סנטימנטים בצד, סביר מאד להניח שגארד ישראלי בכיר יהיה יותר זול מגבוה ישראלי בכיר מהסיבה הפשוטה שיש הרבה יותר כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
יובל כתב:

אני לא בא לקחת עמדה כי האמת שבעצמי לא החלטתי באופן מלא, אבל עקרונית זרים שהם לא בחירים ועולים כמו ישראלי בחיר לעמדות בדר"כ פוטנציאל הרבה יותר גדול בלופים רציניים. אני מסכים שצריך להביא עוד זר, אבל אם נביא כל מיני קולג' בויז או זרים לא ידועים לכל עמדה זה מתכון לכישלון.

אני לא בקיא בסכומים המדויקים בליגת העל, אבל אני כן יודע ש"ישראלים בכירים" עולים לא מעט כסף, גם בגלל הביקוש ביחס להיצע הדל, וגם בגלל המס. בכסף שיעלה להביא שחקן כזה אני חושב שיהיה אפשר להביא זר יותר טוב משמעותית.
דרך אגב, זה בכיר ולא בחיר.

הפועל כתב:
בכל מקרה יהיה גארד זר אחד לפחות.
אם יש שניים, זה אומר שצריך גבוה ישראלי בכיר כדי לסגור חמישייה עם מתן.
סנטימנטים בצד, סביר מאד להניח שגארד ישראלי בכיר יהיה יותר זול מגבוה ישראלי בכיר מהסיבה הפשוטה שיש הרבה יותר כאלה

לא הבנתי למה גבוה ישראלי להרכב. כולם פה מסכימים שצריך את קלי ועוד סנטר זר. עכשיו, בנוסף לזה, הרבה אומרים פה שצריך גארד ישראלי וגארד זר. אני אומר שעדיף להביא שני זרים בעמדות האלה (רכז ועוד שחקן שמסוגל אפילו לשחק בעמדה 3), כי אמנם גארד ישראלי יהיה זול יותר מגבוה ישראלי אבל עדיין יותר יקר מגארד זר. חוץ מזה שגארד ישראלי יפגע יותר בדקות של הישראלים שכרגע בקבוצה (בעיקר גל ובר), במיוחד אם יש חוק רוסי בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
קלי+סנטר זר + שני גארדים זרים = 4 זרים בחמישיה.
אם יש חוק רוסי איך זה מסתדר?

צריך ישראלי בכיר לחמישייה. האופציה השניה, זה לשחק עם מה שיש - קורי +גל + בר.
יכול להיות שלא יהיה לנו כסף ובסוף זה מה שיהיה. אבל אם יש כסף - עדיף ישראלי בכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 19:37 
אם כבר מה שאתה הצעת (לשים זר במקום ישראלי) יפגע בדקות של בר וגל.
ולהגיד שאתה ''אמור'' לקבל זר טוב באותו כסף של הישראלי בכיר זה טוב בתאוריה,בפרקטיקה אתה לרוב מהמר.
שחקן ישראלי זה שחקן שאתה מכיר ועוקב אחריו עוד ממתי שהוא היה בן 14. אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל. וכדי לקבל שחקן שאתה בטוח יודע מה הוא יתן לך והוא עוד שחקן בכיר שיתן לך הרבה זה שווה ''לבזבז'' חופן דולרים.ואל תספרו סיפורים ש/המחירים שנותנים לישראלי הם סכומים ''אגדים''...אני קראתי בכלכליסט וראיתי כמה מרוויחים הישראלים וגם עם כל הכתבות.
תאמין לי שאתה לא צריך להוציא מליונים. בדרך כלל אחרי הזר השלישי הזר הרביעי (שבדרך כלל גם זול יותר) הוא סתם שם ולוקח מקום לישראלי שאנחנו מטפחים.

אבל הסיבה העיקרית עם כל הכבוד לקטע המקצועי נטו שלך זה שאני לא ארגיש טוב לראות חמישייה של 4 זרים ומתן אחד שמשחקים בממוצע 30 דקות (ואת זה אני אומר מבדיקת ממוצע הזרים בליגה). אני לא רוצה להיות כאן קבוצת D ליג שמפתחת זרים. (וזין על כל אלה שינסו איכשהו לקשר לאומניות או גזעניות לדבר הזה).
קבוצה של 4 או 5 זרים לא בהכרח תיהי טובה יותר מ3. שלושה קבוצות בפיינל פור היו כאלה עם 3 זרים או במקרה של חולון זר רביעי מאוד חלש.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 03 יוני 2012, 19:43, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 19:39 
יובל - רוב האנשים מדברים על שלושה זרים. אם יהיה חוק רוסי (כמו שמסתמן) אז בודאי ובודאי שזה הדבר הנכון.

וירדן - כותבים בכיר. לא בחיר.

ולענין חישובי התקציב - היה לנו תקציב של 3.5 מליון אבל בליגת העל המשכורות של כל השחקנים (וכנראה גם הצוות המקצועי) יהיו גבוהות יותר, כך שכנראה אין לנו תוספת של 2 מליון שקל לתקציב, אלא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
וגם סוחבים גרעון מהשנה...
בקיצור צריך שאנשים יעשו חברות ויקנו מנויים.
"בלי אוהדים אין קבוצה" וזה נכון מתמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ורדנקו - קודם כל, לא בטוח שיש חוק רוסי, יכול להיות שיש את הבדיחה הזאת של בחירה בין ארבעה זרים לחוק רוסי ואז אנחנו בסדר מהבחינה הזאת.
גם אם חייבים לשחק עם חוק רוסי, זה בסך הכל אומר שכל זר משחק בממוצע 30 דקות, וזאת אומרת שכל זר ייחשב שחקן חמישייה, פשוט לא נשחק איתם ביחד. נשאר לישראלים צריכים לשחק 80 דקות. אני מאמין שגל, בר, קורי, מתן יונתן וגבוה ישראלי נוסף יכולים בקלות לשחק ביחד 80 דקות. אפשר לברבר על כמה שפיתוח השחקן הישראלי זה דבר חשוב ואז להביא "ישראלי בכיר" (אפשר לחשוב אילו עילויים אנחנו נביא) שייקח יותר כסף ויקבור את גל ובר בספסל כל העונה כשכל אחד מהם משחק איזה 5-6 דקות מסכנות בהרכב, ואפשר להביא זר גם אם זה אומר שנותנים לבר וגל לשחק 12-13 דקות כל משחק.
קרלוס, האג'נדה המגעילה שלך נגד זרים לא רלוונטית, וקח עוד שתי דוגמאות שמראות כמה היא מנותקת מהמציאות: viewtopic.php?f=8&t=81655, viewtopic.php?f=8&t=81790

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אם אין חוק רוסי זה כבר דיון אחר. אם יש אז עם כל הכבוד לניסיון האפסי של גל ובר בליגת העל, ועם כל הכבוד ליכולת של קורי בגיל 37
אין לי טיפת ספק שעדיף להחתים בנוסף ישראלי בכיר נורמלי בעמדת הגארד
במידה שיהיה לנו את הכסף לזה. ואני מוכן להתערב שארז לא חושב אחרת לרגע

וזה עוד מבלי לדבר על האג'נדה התמוהה שלך לשיתוף שחקנים ללא קשר למוצאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2012, 20:16 
יובל.
אם כבר אנחנו מפנים אחד את השני למקורות באשכולים שונים אז הנה אחד בשבילך: תגובה שלי מתוך האשכול ''מספר הזרים והאסטרטגיה של הפועל''.

אני אחזור על מה שהמשתמש הפועל אמר באשכול אחר (נראה לי).
4 זרים וישראלי אחד בחמישייה וספסל שבקושי יקבל דקות יצור מצב של קבוצה אמריקאית עם חיזוק ישראלי ואני ממש לא רוצה את זה.
זה בדיוק מה שקורה כיום בליגת העל. זאת המחלה הנוראה של הליגה. כמו שאחד המאמנים הזרים אמר לדני פרנקו ''אתם הישראלים מוזרים מבחינתי...אתם מעריצים ומטפחים את הזרים שלכם ומשפילים מזלזלים ומדכאים את הבנים שלכם''.
אני לא רוצה להיות בליגה ישראלית שבה השחקן הישראלי מדוכא ויהיה לנצח שחקן משלים. הליגה שלנו וריבוי הזרים זה אחת הסיבות שישראלים לא מתפתחים ושלא יעבדו אותכם עם זה שפשוט אין שחקנים טובים כי יש.
הוכח מספיק טוב גם בליגת העל שקבוצות עם 3 זרים יכולות להסתדר מצויין ולהראות רמה טובה גם עם 3 זרים שזה הבדל שמים וארץ מ4.
אשדוד וראשון לציון בפיינל פור הם כאלו.
אם כל הרוע של המחלה בליגה הם משתפים דווקא ישראלים (חלק מהם מתאזרחים) מספר דקות לא מועט כי פשוט יש להם אחלה שחקנים.
וחיפה שבנויה בעיקר על זרים ביחד עם בני השרון נמצאת בתחתית.

עם שחקן זר אתה לא יודע מה תקבל. עדיף לך 3 זרים איכותיים שיהוו חיזוק ולא העיקר.

וזה לא הלאומנות הדבילית שאתם מנסים לבלבל את השכל איתה. זה פשוט אהבת השחקן הישראלי והרצון שבקבוצה ישראלית ובליגה ישראלית השחקן הישראלי יהווה משהו.

אני רוצה שנצא מהמחלה שבגללה שחקן ישראלי פורש מהספורט או שתמיד יתפוס את עצמו כמשלים בשביל הזרים. ושוב אני אוהב שחקנים זרים מסויימים כמו שאני אוהב ישראלים מסויימים אבל זה לא קשור לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: