תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההפגנות נגד הפליטים בדרום תל אביב
הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 15:54 
לא רלבנטי לגבינו כאמור
אנחנו חוזרים לורשה/קרקוב/ורוצלב
You name it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
וחבל שמשתפים פעולה עם מרזל ושותפיו.
אם היו עושים הפגנה רצינית, שלא מספחת אליה סוכני שנאה, אלא מוחה נגד אדישות הממשלה
ותובעת מימוש פתרונות מיידים כמו הקמת מחנות זמניים, קליטה לעבודה במקום עובדים זרים ועוד רעיונות יפים וטובים
אני בטוח שלא רק אני אלא עוד לא מעט אנשים היו תומכים ומצטרפים
גם רבים מהארגונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 16:29 
mkorman1 כתב:
מלכה לב אדום כתב:
גיא האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
הסודאנים אינם סרטן וגם לא האריתראים ושאר ה"פליטים".
על פשעים חמורים יותר מהסתננות לא צריך לאחל מיתה.

ולמרות כל האמור לעיל מקומם אינו בישראל וכל עוד הם בישראל הם צריכים להיות כלואים במחנות שיכלולו תנאים הומניטרים בסיסים עד להחזרתם למקומות מהם הגיעו או למדינה "יותר הומניטרית" מישראל.

אתה יודע שישראל חתמה על אמנה בינ"ל שאוסרת על גרוש פליטים? אז מה? ישראל חתמה בכאילו? חתמה ולא התכוונה? חתמה וחשבה שזה נוגע רק לפליטים יהודים?

אתה יודע שמטרת האמנה היא הגנה על פליטים מבקשי מקלט? אתה יודע שבאמנה מבקשי מקלט הם למעשה פליטים המבקשים הכרה והגנה מהמדינה הראשונה אליה הגיעו במהלך בריחתם ממדינתם? אתה יודע שישראל היא לא המדינה הראשונה אליה הם מגיעים? אתה יודע שעפ"י האמנה מדינות רשאיות לגרש פליטים מטעמי ביטחון לאומי וסדר ציבורי? אתה יודע שעל הפליטים לכבד את חוקי המדינה בה הם שוהים? אז מה? ישראל חתמה בכאילו? ישראל לא התכוונה?

סוף סוף עורכת דין רצינית :ROSE:

שניכם לא עורכי דין יותר מידי רציניים. עורך דין רציני מביא טענות רלוונטיות עם תימוכים.
ברור למשל שהמטרה היא הגנה על פליטים מבקשי מקלט. איך זה בדיוק רלוונטי? מה בדיוק הפליטים האפריקאים מבקשים בארץ אם לא מקלט? לעלות לכותל? לפגוש את בר רפאלי? לראות את מכבי פ"ת יורדת ליגה?
ברור שעל הפליטים לכבד את חוקי המדינה. איך זה בדיוק רלוונטי ל90%+ מהפליטים? יש כלל בדין הבינ"ל שלפיו אם כמה חברים בקבוצה של רבבות עוברים על החוק אפשר להכיל את דיני העונשין על כולם? וואללה? אפשר מראה מקום? זה מעניין במיוחד כי האמנה מאפשר שלילת מעמדו של פליט רק כלפי האדם שפשע בעצמו כל עוד הפשע שהוא ביצע הוא חמור. אבל אולי האמנה שונתה ולא ידעתי על זה.
אשר לגרוש מטעמי בטחון לאומי וסדר ציבורי, זה תקף לפליטים מסויימים וזה מחייב הליך משפטי ספציפי. לשם הדוגמא, אם פליט מסויים נחשד למשל בריגול, אפשר אולי לגרש אותו מטעמי בטחון לאומי. ואגב, גם אז יש הגבלות על הליך הגרוש. חשוב מזה, כל הדיון הזה אינו רלוונטי. ישראל לא מגרשת פליטים לפי הסעיף הזה. היא שוללת מהפליטים כולם עשרות זכויות שלפי האמנה היא מחוייבת לספק. יש לך תיאוריה אחרת למה הסעיפים הנוגעים לחופש תנועה, לזכות לעבוד, לזכות לאי אפליה, לזכות לבטחון סוציאלי וכו' לא נוגעים לפליטים אפריקאים בישראל?
לבסוף, ענו לך באשר לתיזת המדינה הראשונה. את יכולה בתגובה אולי להפנות אותנו לסעיף באמנה שבו קבוע העקרון הזה. אני בטוח שכל מדינות מערב אירופה, שרובן מתמודדות עם סוגיית הפליטים האפריקאים ישמחו לשמוע שלפי הדין הבינ"ל אם פליט עובר בדרכו לאירופה במצרים, סודאן או אלג'יריה (כמו שכמעט כולם עוברים), הם פטורים מלראות בו כפליט. גם ארה"ב תשמח ליישם את החוק על פליטים ממזרח אסיה. חלק לא קטן מהם עובר בין המדינות השונות לפני שהוא מגיע לאמריקה. מעולה. אפשר לשלוח את כולם לביתם.

אולמרות זאת את עורכת-דין יותר רצינית ממקורמן. מקורמן שואל שאלות שכל עו"ד יכול למצוא להן תשובות. הוא שואל האם שרות חובה של כמה שנים עשוי כשלעצמו לגרום למישהו להחשב לפליט? לפני שהוא עובר לשאול האם תשלום מיסים מעניק סטטוס דומה הוא מוזמן להציץ באמנה ולראות שכדי להחשב לפליט הבן שלו יצטרך להראות שהוא:
ציטוט:
owing to wellfounded fear of being persecuted for reasons of race, religion, nationality, membership of a particular social group or political opinion, is outside the country of his nationality and is unable or, owing to such fear, is unwilling to avail himself of the protection of that country; or who, not having a nationality and being outside the country of his former habitual residence as a result of such events, is unable or, owing to such fear, is unwilling to return to it

אני יודע שזה מבאס שזה באנגלית ועדיין, אתה מוזמן להסביר כיצד הבן שלך יפול תחת ההגדרה הזאת. הוא נרדף מטעמי דת? הוא פציפיסט? יש קטגוריות ויש פסיקה לא מועטה בנושא, לפחות באותן מדינות שלוקחות את ההתחייבויות הבינ"ל שלהן ברצינות. אלו גם הבשורות הטובות. אם הבן של מקורמן יבקש מקלט כפליט ברוב המדינות המערב הוא יזכה די במהרה להליך משפטי שבו הוא יהיה מיוצג ושבו גורם מוסמך (בארה"ב למשל זה יהיה שופט פדרלי) יקבע האם הוא ראוי להיות פליט או שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 16:33 
גם האריתריאים לא עונים על ההגדרה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 17:20 
mkorman1 כתב:

בגלל שהם גברים בני הלאום האריתראי הם מגויסים לצבא ללא תאריך שיחרור, משמע הופכים עבדים בכפייה.
לא מספיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
מלכה לב אדום כתב:
גיא האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
הסודאנים אינם סרטן וגם לא האריתראים ושאר ה"פליטים".
על פשעים חמורים יותר מהסתננות לא צריך לאחל מיתה.

ולמרות כל האמור לעיל מקומם אינו בישראל וכל עוד הם בישראל הם צריכים להיות כלואים במחנות שיכלולו תנאים הומניטרים בסיסים עד להחזרתם למקומות מהם הגיעו או למדינה "יותר הומניטרית" מישראל.

אתה יודע שישראל חתמה על אמנה בינ"ל שאוסרת על גרוש פליטים? אז מה? ישראל חתמה בכאילו? חתמה ולא התכוונה? חתמה וחשבה שזה נוגע רק לפליטים יהודים?

אתה יודע שמטרת האמנה היא הגנה על פליטים מבקשי מקלט? אתה יודע שבאמנה מבקשי מקלט הם למעשה פליטים המבקשים הכרה והגנה מהמדינה הראשונה אליה הגיעו במהלך בריחתם ממדינתם? אתה יודע שישראל היא לא המדינה הראשונה אליה הם מגיעים? אתה יודע שעפ"י האמנה מדינות רשאיות לגרש פליטים מטעמי ביטחון לאומי וסדר ציבורי? אתה יודע שעל הפליטים לכבד את חוקי המדינה בה הם שוהים? אז מה? ישראל חתמה בכאילו? ישראל לא התכוונה?

סוף סוף עורכת דין רצינית :ROSE:

שניכם לא עורכי דין יותר מידי רציניים. עורך דין רציני מביא טענות רלוונטיות עם תימוכים.
ברור למשל שהמטרה היא הגנה על פליטים מבקשי מקלט. איך זה בדיוק רלוונטי? מה בדיוק הפליטים האפריקאים מבקשים בארץ אם לא מקלט? לעלות לכותל? לפגוש את בר רפאלי? לראות את מכבי פ"ת יורדת ליגה?
ברור שעל הפליטים לכבד את חוקי המדינה. איך זה בדיוק רלוונטי ל90%+ מהפליטים? יש כלל בדין הבינ"ל שלפיו אם כמה חברים בקבוצה של רבבות עוברים על החוק אפשר להכיל את דיני העונשין על כולם? וואללה? אפשר מראה מקום? זה מעניין במיוחד כי האמנה מאפשר שלילת מעמדו של פליט רק כלפי האדם שפשע בעצמו כל עוד הפשע שהוא ביצע הוא חמור. אבל אולי האמנה שונתה ולא ידעתי על זה.
אשר לגרוש מטעמי בטחון לאומי וסדר ציבורי, זה תקף לפליטים מסויימים וזה מחייב הליך משפטי ספציפי. לשם הדוגמא, אם פליט מסויים נחשד למשל בריגול, אפשר אולי לגרש אותו מטעמי בטחון לאומי. ואגב, גם אז יש הגבלות על הליך הגרוש. חשוב מזה, כל הדיון הזה אינו רלוונטי. ישראל לא מגרשת פליטים לפי הסעיף הזה. היא שוללת מהפליטים כולם עשרות זכויות שלפי האמנה היא מחוייבת לספק. יש לך תיאוריה אחרת למה הסעיפים הנוגעים לחופש תנועה, לזכות לעבוד, לזכות לאי אפליה, לזכות לבטחון סוציאלי וכו' לא נוגעים לפליטים אפריקאים בישראל?
לבסוף, ענו לך באשר לתיזת המדינה הראשונה. את יכולה בתגובה אולי להפנות אותנו לסעיף באמנה שבו קבוע העקרון הזה. אני בטוח שכל מדינות מערב אירופה, שרובן מתמודדות עם סוגיית הפליטים האפריקאים ישמחו לשמוע שלפי הדין הבינ"ל אם פליט עובר בדרכו לאירופה במצרים, סודאן או אלג'יריה (כמו שכמעט כולם עוברים), הם פטורים מלראות בו כפליט. גם ארה"ב תשמח ליישם את החוק על פליטים ממזרח אסיה. חלק לא קטן מהם עובר בין המדינות השונות לפני שהוא מגיע לאמריקה. מעולה. אפשר לשלוח את כולם לביתם.

קודם כל, אני לא עורכת דין.
גיא, אתה יוצא מנקודת הנחה שהם מבקשי מקלט, אני יוצאת מנקודת הנחה שהם מבקשים לשפר את מצבם הכלכלי.
לעניין המדינה הראשונה, כאמור מדובר בכלל הסכמי. נדמה שכללים גם צריך לכבד, למרות שהם לא כתובים באמנה. אבל אני מסכימה שזה אחד הטיעונים החלשים (כי כמובן שמבחינה הומניטרית לא נחזיר אותם למצרים). שאלה: למה בכלל אנחנו צריכים גדר? או יותר נכון בואו נעשה בתוך הגדר מעבר גבול וניתן להם להיכנס משם מתי שירצו, שיבואו בכמויות, הרי יש אישור עפ"י האמנה.
מעבר לזה, הם לא אמורים לבקש מהמדינה מעמד פליט? האם כל הסו קולד פליטים ביקשו שכזה או שהיה יותר נוח להם לעלות על האוטובוס לת"א ולחפש עבודה?

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בוז כתב:
קראתי היום במעריב שמתכוננת הפגנה היום,מישהו יכול לעזור עם פרטים לגבי מיקום ושעה?
תודה

https://www.facebook.com/events/462335580447413/

ציטוט:
נפגשים בתחנה המרכזית החדשה בכניסה של רחוב לווינסקי בשעה שבע בערב ומשם נזוז עם פעילי "וועד השכונות של דרום ת"א" ועם ברוך מרזל לשכונת שפירא ששם נפגין!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4236268,00.html

ציטוט:
מפגיני ימין חשבו שאתיופי הוא סודני והיכו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 19:44 
Lion Den כתב:
mkorman1 כתב:

בגלל שהם גברים בני הלאום האריתראי הם מגויסים לצבא ללא תאריך שיחרור, משמע הופכים עבדים בכפייה.
לא מספיק?

נכון
גם הנשים והילדים שבאים צפויים לגיוס
בכלל כל הנימוק הזה של הגיוס הוא אחד מהדחוקים ששמעתי אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
הם כופים שירות צבאי גם על ילדים בני 15 ומטה בלא מעט מקרים.
גם נשים אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
זאת הסיבה כנראה ששיעור אישור בקשות הפליט של אריתראים בשאר העולם עומד על למעלה משמונים אחוז.
הם כנראה עושים הצגה ממש ממש טובה. אבל ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 20:15 
לאיפה עוד הם מהגרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג. צריך לחטט עמוק בדו"חות האו"ם בשביל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 20:43 
אז יכול להיות ש10 מהם הגרו ליוון נניח ו.8 הוכרו כפליטים
יתר ה59990 הגיעו לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 20:56 
mkorman1 כתב:
אז יכול להיות ש10 מהם הגרו ליוון נניח ו.8 הוכרו כפליטים
יתר ה59990 הגיעו לכאן

דבר ראשון, לגבי טיעון הנשים והילדים שלא צריכים לברוח מפני גיוס באריתראה ומציפים את ארצנו הבתולה, 90% מהפליטים הם גברים (נכון ל-2010):
http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=170593

לגבי פליטים אריתראים בעולם, 257,815 נרשמו באיחוד האירופי בלבד נכון ל-2011.
באותה שנה היו במלטה, שבה 400 אלף תושבים כ-3700 פליטים, יחס זהה לכמות הפליטים בישראל.
http://euobserver.com/851/32092

גוגל זה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:29 
ציטוט:
קודם כל, אני לא עורכת דין.
גיא, אתה יוצא מנקודת הנחה שהם מבקשי מקלט, אני יוצאת מנקודת הנחה שהם מבקשים לשפר את מצבם הכלכלי.
לעניין המדינה הראשונה, כאמור מדובר בכלל הסכמי. נדמה שכללים גם צריך לכבד, למרות שהם לא כתובים באמנה. אבל אני מסכימה שזה אחד הטיעונים החלשים (כי כמובן שמבחינה הומניטרית לא נחזיר אותם למצרים). שאלה: למה בכלל אנחנו צריכים גדר? או יותר נכון בואו נעשה בתוך הגדר מעבר גבול וניתן להם להיכנס משם מתי שירצו, שיבואו בכמויות, הרי יש אישור עפ"י האמנה.
מעבר לזה, הם לא אמורים לבקש מהמדינה מעמד פליט? האם כל הסו קולד פליטים ביקשו שכזה או שהיה יותר נוח להם לעלות על האוטובוס לת"א ולחפש עבודה?

ראשית, לא להיות עו"ד זה רק לטובה.
שנית, אני לא מניח שהם פליטים. אני כן מניח שחלקם לפחות פליטים. הם מגיעים ממדינות שבהן מליוני אנשים נרדפים בשם דתם או שיוכם. אני גם יודע שהמדינה לא מנסה בכלל להבדיל בין פליטים לבין אלו שאינם ואינה מאשרת בקשות שהוגשו. הבקשות למיטב ידיעתי מוגשות. פורסם לפני כמה ימים שבשנים האחרונות אושרה בקשה אחת (1) שכזאת. זה מעיד כשלעצמו על הרצינות שבה המדינה לוקחת את התחייבויותיה הבינ"ל בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמדינת ישראל יכולה לגלות טיפה רגישות הומניטרית ולחכור מטוס ג'מבו שיעבוד בקו אריתראה תל אביב ובכל יום יביא לישראל כמה מאות פליטים.
עם בשל המצוקה התקציבית עלות חכירת מטוס היא יקרה שלפחות יחכרו אוניה ענקית שתעשה סבבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
הם לא אמורים לבקש מהמדינה מעמד פליט? האם כל הסו קולד פליטים ביקשו שכזה או שהיה יותר נוח להם לעלות על האוטובוס לת"א ולחפש עבודה?

אוי, הצביעות.
הרי זה לא שהם עולים על אוטובוס של אגד לתל אביב. הם עולים על אוטובוס שהמדינה שולחת להם, כדי שיזרוק אותם ברחובות דרום ת"א, שם הם אמורים להסתדר כבר לבד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:42 
ולמה רק מאריתראה?
למה המצב בקונגו יותר טוב?
ומה עם שיקום חולי איידס מבוצוונה?

יש לי רעיון יותר חסכוני ויעיל
במקום יבוא נעשה יצוא
נייצא לאפריקה את כל פעילי השמאל שכל כך עוזרים לפליטים האומללים כאן
למה שיעזרו רק לברי המזל שהצליחו להגיע לכאן?
שיעזרו לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להפקיר את בילעין בקלות שכזו.
חוץ מזה יש סכנה שמחיר שמן הזיית יעלה משמעותית וזה עלול לגרום להאצת האינפלציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:56 
mkorman1 כתב:
ולמה רק מאריתראה?

במקום יבוא נעשה יצוא
שיעזרו לכולם

אך לפני חודש
אותו המשתמש מחלק פרחים להודעה של הפועל
ציטוט:

הפועל כתב:
אז תחזיר אותם לשם. גם אופציה.
זה עדיין ישאיר אותך עם איזה 200 אלף עובדים לא חוקיים, ועוד איזה 100 אלף חוקיים, אם אני לא טועה.
אבל בסדר

מה זה קשור להקלת חייהם של אלו שכאן, של אנשים שמסתובבים ברחוב נטולי כל ונדחפים להפרת חוק ע"י המדינה?
פועלים באדום גם צריכים לקשור להם את הידיים ולהעלות אותם למטוס?
או לשבת מנגד, ולתת להם להמשיך להיאבק כמו חיות על הקיום שם? זה בטוח יגביר את הבטחון של התושבים

viewtopic.php?f=7&t=79584&hilit=%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%9D&start=30

וכאן הוא מציע לסייע להם! כמו ארגוני השמאל! ומסביר למה להם צריך לסייע ולא למתנחלים.

אשכרה, רק לפני חודש, אחרת אף אחד לא היה זוכר בכלל.

איך אומרים בקנסו

ציטוט:
קל לי

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
19, קורמן סתם לא הבין את ההודעה שהוא ציטט פלוס פרח.
אני מניח שהוא אוכל עכשיו את הלב.

אגב, מסתבר שלאופטימי יש קצת חוש הומור, בעוד שקורמן (חוץ מזה שהוא עו"ד כושל במיוחד וחסר יכולת מינימלית לשיפוט מוסרי) מצחיק בערך כמו שק חול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
קורמן כבר מזמן מתעסק בלהיות קוריוז, אחרי שנכשל כמה וכמה פעמים בדיון עקרוני.
ומה לעשות, הטיקט הזה כבר תפוס כמה וכמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:15 
אני חייב להבין דבר 1, אם ממשלת ישראל בכזו קלות יכולה להתעלם מההסכמים ואמנות שהיא חותמת עליהן,
מין הראוי שתגרש את המסתננים/פליטים כמה שיותר מהר.
אם ממשלת ישראל לא עושה זאת, וגם לא הממשלה הקודמת, כנראה שלממשלת יש בעיה בקידום פתרון לבעיית המסתננים.

אם תושבי דרום ת''א מעוניינים להמשיך לצעוק "השמאל הם בוגדים", בו זמנית שממשלת ישראל שחלקם בחרו את חבריה(בין אם ליכוד, ש''ס, קדימה, ליברמן וכו') הם אלו שלא פותרים את הבעיה,
הם אלו שזורקים אותם לדרום ת''א, ותושבי דרום ת''א(או בעלי נכסים שם) הם אלו שמשכירים את הדירות למסתננים, שימשיכו לסבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:18 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150998695617780&set=a.154849382779.145634.765502779&type=1&ref=nf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ג.ר כתב:

רועי בן ארויה חבר משותף :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:22 
אדום אופטימי כתב:
אני חושב שמדינת ישראל יכולה לגלות טיפה רגישות הומניטרית ולחכור מטוס ג'מבו שיעבוד בקו אריתראה תל אביב ובכל יום יביא לישראל כמה מאות פליטים.
עם בשל המצוקה התקציבית עלות חכירת מטוס היא יקרה שלפחות יחכרו אוניה ענקית שתעשה סבבים.
צודק.
כמו זאת:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ולמה רק מאריתראה?

במקום יבוא נעשה יצוא
שיעזרו לכולם

:ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 23:41 
כל הכבוד למשטרת ישראל שמנעה בכוח ממפגיני שמאל להגיע לאזור ההפגנה בשכונת שפירא,מי שכבר הגיע אגב לא הורשה להניף שלט,ובאיזשהו שלב התעמתו שוטרים היס"מ עם המפגינים ועצרו את חלקם מסיבה שעד עכשיו לא ברורה,טפו עליכם ועל ברוך מרזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אגב, מסתבר שלאופטימי יש קצת חוש הומור, בעוד שקורמן ( חוץ מזה שהוא עו"ד כושל במיוחד וחסר יכולת מינימלית לשיפוט מוסרי) מצחיק בערך כמו שק חול.

אתה יכול קצת לבסס את המשפט המודגש.
יש לך הכרות אישית איתו בצד הפרקטי של עיסוקו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2012, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

אגב, מסתבר שלאופטימי יש קצת חוש הומור, בעוד שקורמן ( חוץ מזה שהוא עו"ד כושל במיוחד וחסר יכולת מינימלית לשיפוט מוסרי) מצחיק בערך כמו שק חול.

אתה יכול קצת לבסס את המשפט המודגש.
יש לך הכרות אישית איתו בצד הפרקטי של עיסוקו ?

ודאי.
רק באשכול הזה הוא הדגים את זה, כשכשל בקריאת האמנה המדוברת (או אולי כשל במציאת הנוסח שלה) והפליץ (ולא בפעם הראשונה) איזו שטות אינפנטילית על הבן שלו, שכביכול לא רוצה להתגייס (כמובן שיש מצב שזו פרקטיקה מקובלת של עורכי דין, לזרוק איזה טיעון הזוי על הבן שלהם בכל פעם שהם לא מבינים את החוק, אבל לא נראה לי).
אני רוצה לראות את הפרצוף של השופט אחרי שעמיתי המלומד קורמן מתפלפל איתו בדוגמאות דמיוניות שמדגימות את הבורות שלו בחוק הרלוונטי.
אגב, למיטב זכרוני הוא כתב פעם שאינו עוסק בפועל בעריכת דין אלא בתיווך נדל"ן, ואם כן - הרי שיש לו נסיבות מקלות.

ועוד דבר - אם היו לי את יכולות החיפוש המרשימות שלך, הייתי מוצא עוד כמה דוגמאות בהן הוכיח עוה"ד קורמן שמחשבה לוגית בסיסית היא משימה לא פשוטה עבורו.
מכאן אני מקיש שיהיה לו קשה לייצג את לקוחותיו, במיוחד אם מולו עומד עו"ד מתחרה.

יתקנו אותי עורכי הדין של הפורום אם אני טועה.

הבהרה: אין לי מושג אם הוא מצליח, ובמילה "כושל" לא התכוונתי לרמוז שאינו מרוויח כסף.
אני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם, בכל מקצוע שיבחר.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 31 מאי 2012, 06:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: