Lion Den כתב:
RedAlert כתב:
Lion Den כתב:
כל מה שכתבת על העובדים הזרים בפסקה הראשונה שלך יכול לחול גם על קבוצות אחרות אותן אתה לא מבקש לגרש.
מה עם תיירים? אולי נאסור על בואם בגלל שהם אונסים ושודדים את עם ישראל? מה עם סטודנטים זרים? עפ"י התקשורת חלקם מבצעים עבירות חמורות, אז אולי נבטל את חילופי הסטודנטים בשביל למגר את התופעה? כשתכתוב באותה הדרמה נגד הקבוצות האלו אני אאמין שהאג'נדה שלך לא גזענית, אלא רק הזויה.
לגבי הגירוש, כמו שהבנתי מיעוט שבמיעוט הם אזרחי דרום סודן (כמה אלפים בודדים), אחרי שהם לא יהיו פה עדיין ישארו עשרות אלפי פליטים שאי אפשר לגרש. השאלה האמיתית בכל הדיון הזה היא מתי אזרחי המדינה המטומטמת הזאת יתעוררו וידרשו ממקבל ההחלטות שלנו לקחת אחריות על מעשיו.
שונה מאוד.הסטונדטים הזרים מקבלים אישור לשהות בארץ,וברגע שנגמר להם האישור הם אמורים,והם בדרך כלל,עוזבים.
ברגע שהם עושים כאן פשע,הם יועמדו למשפט ,יקבלו את הדין וירצו אותו במדינתם,או פה.
תן לי דוגמאות לתיירים וסטונדטים זרים שאנסו ורצחו,באותה כמות שעושים השוהים ה
לא חוקיים .
כמו שאמרתי,אם עובדים זרים מסין היו מבצעים כזאת כמות עבירות,הייתי מבקש לגרש אותם.
למה לא אמרתי כלום על פועלים ערבים ,לא אזרחי ישראל,שעובדים פה ליד הבית שלי למשל ?כי הם בסדר גמור.
קודם כל דע לך שהפליטים מאזורי המלחמה נמצאים בארץ מתוקף האמנה לזכויות פליטים שעליה חתומה ישראל ושהותם כאן איננה 'לא חוקית' באופן חד משמעי.
דוגמאות לאזרחים זרים שפשעו בישראל לא חסרות, אתה מבוגר ויכול להשתמש בגוגל. מוזר שאתה מחפש את הנתונים להשוואה בין סטטיסטיקת הפשיעה שלהם לזו של הפליטים אבל מתעלם לחלוטין מנתוני המשטרה שמראים שהפליטים פושעים פחות מאזרחי ישראל, על אף המצב הבלתי אפשרי שבו הם נמצאים, זה נתון מדהים.
תשאל את עצמך ולא אותי למה אתה מסוגל לעשות הפרדה כ"כ נאורה בין עובדים זרים מסין ועובדים ערבים ל'סודנים', אבל לא טורח להבדיל בין סודנים, אריתראים, ניגרים, אזרחי חוף השנהב ועוד כמה שחורים אחרים? אולי רק אזרחי גבון הם הפושעים האמיתיים בין הפליטים?
אני יתחיל דווקא מהסוף.התייחסתי לסודנים ספציפית,מכיוון שאני מאמין שאותם צריך לגרש לדרום סודן,מדינה שאין בה מלחמה
ועוד פעם,אני יודע שאחוז הפשיעה בקרב אזרחי ישראל גדול יותר.אבל למה צריך להוסיף על זה מאזרחים זרים ?
אמרת לי ללכת לחפש,אז תראה:
ציטוט:
בשנת 2011 נפתחו 1,200 תיקים פליליים למסתננים מאפריקה
זה 1200 תיקים פליילים יותר מדי.זה צריך לעמוד על אפס.ואם זה היה עומד על מספר כמו שולי וקטן,לא היה אכפת לנו.
דרום תל אביב היא חלק ממדינת ישראל,ואני לא חושב שאני צריך לפחד להסתובב שם.ואני מפחד.והייתי שם בשעות מאוחרות בערב,וזה מפחיד.
אולי את חלקכם זה לא מפחיד,אבל אני בטוח שתושביה הישראלים של תל אביב סובלים
ואגב אם כבר יש פליטי מלחמה,למה לא לרכז אותם במקום אחד ,לא עירוני,שלא יפריע לתושבים הישראליים שלו ?
ועוד משהו
איזה מלחמה יש באריתריאה?אני שואל ברצינות.ניסיתי לחפש להתעניין לא הצלחתי להבין מה קורה שם.
http://sphere.heifer.org/site/c.edJRKQNiFiG/b.4708865/זה לא ממש מעודכן אבל הבנתי מכאן שאין שום דבר רציני באפריקה,שדורש עשרות אלפי פליטים שיגיעו לארץ.
ובאמת,תקן אותי אם אני טועה.יש מצב שהמידע שאני נותן לא עדכני,אני לא כול כך בקיא בנושא.