הפועל כתב:
גילו כתב:
הפועל כתב:
אם השנה לליגה לאומית שהיו מובטחים רק 13 משחקים מול באר יעקב ודומותיה עלה 400 שקל לעליון
אני מתקשה להבין איך יש אנשים פה שמתייחסים ברצינות כמחיר מוגזם למשהו מינימלי כמו 600 שקל ל15 משחקים שכוללים דרבי+ירושלים+חולון.
כמו שכתבו פה, הרי ברור לכולנו שכשיהיה דרבי אנשים יסתובבו כמו ג'וקים מסוממים לקנות כרטיס ב150-200 שקל.
לא נראה לי שיש מישהו שחושב ש600 ש"ח למנוי זה מוגזם.
מתרעמים כאן על סכומים של 1100 ש"ח למנוי הכי זול שאנשים מעלים כאן כסכומים ריאלים, הגישה הזו רק מרחיקה אוהדים חדשים מהקבוצה.
אין לי צל של ספק שכמו שאמרו כאן, עם מחירים כאלה העמותה תרוויח הרבה פחות מאשר עם מחירים של נאמר 800 ש"ח לחברות+מנוי לעליון, גם לטווח הקצר ובטח שלארוך.
800 שקל לחברות+מנוי לעליון זה 500 שקל למנוי (אם מחיר החברות ישאר אותו דבר).
זה לא הגיוני שאנחנו עולים להגיע, מקבלים עוד שני משחקים במנוי, מקבלים דרבי (!) וירושלים וחולון וזה כולה יהיה תוספת של 100 ש"ח.
600 ש"ח למנוי בלבד, 800 ש"ח למנוי+חברות - סכום לגיטימי לחלוטין.
יודע מה? אפילו 700 - 900.
הנקודה שחשוב לי להדגיש היא שבניגוד לאלינו, לחולון ומגדל שאנשים נותנים כאן בתור השוואה יש כמות הרבה יותר גדולה של קהל שבוי שחי את הקבוצה ועוקב אחריה במשך שנים.
הפועל לעומת זאת היתה ב20 שנה האחרונות, למעט אולי עונה וחצי, גוויה מחוללת וכיום בסיס האוהדים שנותר לה הוא קטן יחסית.
כיום יש לנו יותר פוטנציאל אוהדים גדול יותר מאשר לשתי הקבוצות הללו יחדיו בזכות הכדורגל, והמטרה העיקרית שלנו צריכה להיות המחשבה איך מושכים אלינו כמה שיותר אוהדים מהמאגר העצום הזה. תשובה חד משמעית לכך אמנם אין לי, אבל בטח שמנויים החל מ1100 ש"ח הם לא התחלה טובה.
כמו כן חייבים לעזוב את הדר יוסף.