תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחיר מנוי שנה הבאה
הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אין מצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אם יימשך המצב שאוהדי הפועל לא מוכנים לקנות מנוי לקבוצת הכדורסל שלהם בליגת העל בפחות מאלף ש"ח, אז כנראה שקבוצה כזאת לא צריכה להתקיים.

ותעזבו את ההתעסקות עם התקציב.
יש להפועל קבוצת כדורסל.
קונים מנוי לא בשביל לעזור לתקציב של הקבוצה, אלא בשביל הדבר הפשוט הזה שנקרא להגיע לכל משחקי הבית של הקבוצה ולהבטיח את מקומך בהם מראש בתחילת כל עונה.
תפסיקו להתעסק בניהול ובכל מה שמסביב במקום להיות אוהדים.

אבל צריך להפנים שאחרי הרבה שנים שבהן לא הייתה לנו קבוצת כדורסל ראויה, מעגל האוהדים של הכדורסל הוא חלש ומצומצם (לא נכנס לוויכוח האם הוא היה גדול בעבר). וזה משהו שצריך לבנות בסבלנות. יכול להיות שמחירים גבוהים מדי יבריחו אוהדים שרוצים להצטרף, אבל לא בכל מחיר. וזה מעבר למשוואה בטווח הקצר שלפיה מחיר גבוה יותר לא בהכרח נותן יותר הכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:16 
אין פתרון אחר. חייבים להסתלק מהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אנטיגונה כתב:
אם יימשך המצב שאוהדי הפועל לא מוכנים לקנות מנוי לקבוצת הכדורסל שלהם בליגת העל בפחות מאלף ש"ח, אז כנראה שקבוצה כזאת לא צריכה להתקיים.

יש להפועל קבוצת כדורסל.
קונים מנוי לא בשביל לעזור לתקציב של הקבוצה, אלא בשביל הדבר הפשוט הזה שנקרא להגיע לכל משחקי הבית של הקבוצה ולהבטיח את מקומך בהם מראש בתחילת כל עונה.

אבל צריך להפנים שאחרי הרבה שנים שבהן לא הייתה לנו קבוצת כדורסל ראויה, מעגל האוהדים של הכדורסל הוא חלש ומצומצם (לא נכנס לוויכוח האם הוא היה גדול בעבר). וזה משהו שצריך לבנות בסבלנות. יכול להיות שמחירים גבוהים מדי יבריחו אוהדים שרוצים להצטרף, אבל לא בכל מחיר. וזה מעבר למשוואה בטווח הקצר שלפיה מחיר גבוה יותר לא בהכרח נותן יותר הכנסות.

לא חושב שהמחירים שדיברו עליהם כאן הם מחירים גבוהים.
מחירים סבירים והגיוניים.
וזה אחרי שאני מוציא את ה-200-300 מנויי זהב/כסף, ככה שנשארו בערך 700 מנויים, ומתוכם יהיו מנויים מוזלים לנוער ולחיילים פלוס מנוי פחות יקר ליציע העליון (שהרוב קונים לשם).
מילא היו מבקשים על מנוי הרבה כסף, בטענה שאין ברירה בגלל שאין מספיק מקומות בהדר יסף (כמו שאמרו לנו בדרבי בזמנו, שצריך לשלם מחיר מטורף בשביל לא להעביר ליד אליהו).
אבל לא, הוויכוח הוא על כך שאוהדים חושבים שהמחירים שעלו כאן לא סבירים.
כי לאוהדי הפועל כדורסל מאז ומעולם היו מלא תירוצים ומלא טענות לכל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
יובל כתב:
אנטיגונה כתב:

יש להפועל קבוצת כדורסל.

לא חושב שהמחירים שדיברו עליהם כאן הם מחירים גבוהים.
מחירים סבירים והגיוניים.
וזה אחרי שאני מוציא את ה-200-300 מנויי זהב/כסף, ככה שנשארו בערך 700 מנויים, ומתוכם יהיו מנויים מוזלים לנוער ולחיילים פלוס מנוי פחות יקר ליציע העליון (שהרוב קונים לשם).
מילא היו מבקשים על מנוי הרבה כסף, בטענה שאין ברירה בגלל שאין מספיק מקומות בהדר יסף (כמו שאמרו לנו בדרבי בזמנו, שצריך לשלם מחיר מטורף בשביל לא להעביר ליד אליהו).
אבל לא, הוויכוח הוא על כך שאוהדים חושבים שהמחירים שעלו כאן לא סבירים.
כי לאוהדי הפועל כדורסל מאז ומעולם היו מלא תירוצים ומלא טענות לכל העולם.

אבל אם במחירים הלא גבוהים האלה לא יקנו מספיק מנויים, העמותה לא תרוויח הרבה יותר כסף אם בכלל, יהיו פחות אוהדים שיהיו במשחקים וגם הצלחת למשוך פחות אוהדים למעגל הזה שיסכימו בעונות הבאות לעשות מנוי במחיר גבוה יותר. אני לא מדבר על פגיעה מוצדקת או לא בכיס של האוהדים (וכשההנהלה מורכבת מאוהדים אין ספק שכל החלטה נעשית מתוך מחשבה על טובת הקבוצה והאוהדים בלבד), אלא מה העמותה תרוויח בסופו של דבר ממחירים גבוהים יותר. וכמו שאמרתי, זה שלכדורסל עדיין יש מעגל מצומצם שיעשו מנוי בלי שיאכילו אותם עם כפית יכול להיות מעצבן ומאכזב, אבל זה משהו שצריך לטפל בו ולבנות אותו, לא להילחם בו בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:40 
אנטיגונה כתב:
ה-200-300 מנויי זהב/כסף

?????

התכוונת ל20-30 מנויי זהב נכון? כי זה מה שהיה שנה שעברה כשזה עלה 1,500שקל לכסף ו2,500שקל לזהב, השנה כשזה יעלה יותר יהיו לך פחות. שאר האנשים שישבו ב"יציע הכבוד" השנה היו בעיקר נותני חסויות ותורמים כאלו או אחרים.

אתה אולי מדבר על המנויים המסומנים שהיו השנה למטה, כאלה היו כמעט 200 השנה, וזה כולל הורים של שחקנים, מנויים שניתנו לצוות המקצועי וכו', אלו עלו השנה אם אני זוכר נכון 100שקל יותר מהמנוי הרגיל ליציע התחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
אם השנה לליגה לאומית שהיו מובטחים רק 13 משחקים מול באר יעקב ודומותיה עלה 400 שקל לעליון
אני מתקשה להבין איך יש אנשים פה שמתייחסים ברצינות כמחיר מוגזם למשהו מינימלי כמו 600 שקל ל15 משחקים שכוללים דרבי+ירושלים+חולון.

כמו שכתבו פה, הרי ברור לכולנו שכשיהיה דרבי אנשים יסתובבו כמו ג'וקים מסוממים לקנות כרטיס ב150-200 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אם השנה לליגה לאומית שהיו מובטחים רק 13 משחקים מול באר יעקב ודומותיה עלה 400 שקל לעליון
אני מתקשה להבין איך יש אנשים פה שמתייחסים ברצינות כמחיר מוגזם למשהו מינימלי כמו 600 שקל ל15 משחקים שכוללים דרבי+ירושלים+חולון.

כמו שכתבו פה, הרי ברור לכולנו שכשיהיה דרבי אנשים יסתובבו כמו ג'וקים מסוממים לקנות כרטיס ב150-200 שקל.

לא נראה לי שיש מישהו שחושב ש600 ש"ח למנוי זה מוגזם.
מתרעמים כאן על סכומים של 1100 ש"ח למנוי הכי זול שאנשים מעלים כאן כסכומים ריאלים, הגישה הזו רק מרחיקה אוהדים חדשים מהקבוצה.
אין לי צל של ספק שכמו שאמרו כאן, עם מחירים כאלה העמותה תרוויח הרבה פחות מאשר עם מחירים של נאמר 800 ש"ח לחברות+מנוי לעליון, גם לטווח הקצר ובטח שלארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
גילו כתב:
הפועל כתב:

מתרעמים כאן על סכומים של 1100 ש"ח למנוי הכי זול שאנשים מעלים כאן כסכומים ריאלים, הגישה הזו רק מרחיקה אוהדים חדשים מהקבוצה.
אין לי צל של ספק שכמו שאמרו כאן, עם מחירים כאלה העמותה תרוויח הרבה פחות מאשר עם מחירים של נאמר 800 ש"ח לחברות+מנוי לעליון, גם לטווח הקצר ובטח שלארוך.

800 שקל לחברות+מנוי לעליון זה 500 שקל למנוי (אם מחיר החברות ישאר אותו דבר).
זה לא הגיוני שאנחנו עולים להגיע, מקבלים עוד שני משחקים במנוי, מקבלים דרבי (!) וירושלים וחולון וזה כולה יהיה תוספת של 100 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אנטיגונה כתב:
ה-200-300 מנויי זהב/כסף

?????

התכוונת ל20-30 מנויי זהב נכון? כי זה מה שהיה שנה שעברה כשזה עלה 1,500שקל לכסף ו2,500שקל לזהב, השנה כשזה יעלה יותר יהיו לך פחות. שאר האנשים שישבו ב"יציע הכבוד" השנה היו בעיקר נותני חסויות ותורמים כאלו או אחרים.

אתה אולי מדבר על המנויים המסומנים שהיו השנה למטה, כאלה היו כמעט 200 השנה, וזה כולל הורים של שחקנים, מנויים שניתנו לצוות המקצועי וכו', אלו עלו השנה אם אני זוכר נכון 100שקל יותר מהמנוי הרגיל ליציע התחתון.

לא ראיתי בשום מקום שהיתה אפשרות לקנות מנוי מסומן ביציע התחתון שהוא לא מנוי זהב/כסף.

ואכן המחיר כנראה יעלה בעונה הבאה, אבל זה לא צריך להביא לשם פחות מנויים.
שוב, אם זאת האפשרות היחידה למקום מסומן ביציע התחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 16:35 
אתם חייבים להפסיק לבכות על מחירי המנויים.
כמו שכבר נכנתב כאן התמורה למנוי העונה תיהיה גדולה בהרבה מהתמורה בשנים האחרונות.
שכל אחד יחשוב כמה הוא היה מוכן לשלם על הדרבי,
כמה כסף הוא מוכן לשים רק על המשחק הזה בשביל להבטיח לעצמו כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
גילו כתב:
הפועל כתב:

800 שקל לחברות+מנוי לעליון זה 500 שקל למנוי (אם מחיר החברות ישאר אותו דבר).
זה לא הגיוני שאנחנו עולים להגיע, מקבלים עוד שני משחקים במנוי, מקבלים דרבי (!) וירושלים וחולון וזה כולה יהיה תוספת של 100 ש"ח.

600 ש"ח למנוי בלבד, 800 ש"ח למנוי+חברות - סכום לגיטימי לחלוטין.
יודע מה? אפילו 700 - 900.
הנקודה שחשוב לי להדגיש היא שבניגוד לאלינו, לחולון ומגדל שאנשים נותנים כאן בתור השוואה יש כמות הרבה יותר גדולה של קהל שבוי שחי את הקבוצה ועוקב אחריה במשך שנים.
הפועל לעומת זאת היתה ב20 שנה האחרונות, למעט אולי עונה וחצי, גוויה מחוללת וכיום בסיס האוהדים שנותר לה הוא קטן יחסית.
כיום יש לנו יותר פוטנציאל אוהדים גדול יותר מאשר לשתי הקבוצות הללו יחדיו בזכות הכדורגל, והמטרה העיקרית שלנו צריכה להיות המחשבה איך מושכים אלינו כמה שיותר אוהדים מהמאגר העצום הזה. תשובה חד משמעית לכך אמנם אין לי, אבל בטח שמנויים החל מ1100 ש"ח הם לא התחלה טובה.

כמו כן חייבים לעזוב את הדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, הלוואי ומנוי יעלה 1,000 ש"ח, כאשר לחברי עמותה מנוי יעלה 600 ש"ח (900 ביחד עם החברות), כך שיהיה יותר משתלם לעשות חברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 03:35 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנשים שכחו את סדר העדיפויות

מחיר מנוי גבוה -> השקעה לטווח הקצר
מחיר מנוי נמוך יחסית (400-600) -> סולד אווט -> הדר יוסף מלא כל משחק -> מקפצה מוראלית אדירה לשחקנים -> הצלחות וניצחנות -> השקעה איכותית לטווח הארוך

אז נכון שהשנה צריך להשקיע קצת יותר בחיזוק וזרים, אבל אני חושב שלשנים הבאות, זו צריכה להיות ההשקפה של העמותה במישור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחיר מנוי שנה הבאה
הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 06:24 
400 שקל? למנוי נוער אולי. אם תהיה קבוצה טובה, אנשים ישלמו יותר על המנוי. לדעתי, מנוי לעליון וחבר עמותה: 900 שקלים הוא מחיר סביר. אם יאפשרו ב-12 תשלומים - הכי טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחיר מנוי שנה הבאה
הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 07:02 
קופיפו כתב:
אתם חייבים להפסיק לבכות על מחירי המנויים.
כמו שכבר נכנתב כאן התמורה למנוי העונה תיהיה גדולה בהרבה מהתמורה בשנים האחרונות.
שכל אחד יחשוב כמה הוא היה מוכן לשלם על הדרבי,
כמה כסף הוא מוכן לשים רק על המשחק הזה בשביל להבטיח לעצמו כרטיס.

ריאלית? לא מוכן לשים יותר מ80
100 במקרים חריגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
א. מובטחים 14 משחקי ליגה בבית, לא יותר מזה, ככה שראוי יהיה לתייחס לזה כאשר מחשבים כמה עתיד לעלות מנויי.
ב. מחירי המנויי והכרטיסים מחוייבים להיות תלויים בהקצבות שנקבל מהמנהלת, מהספונסר ומעלויות תפעול שותפות, רק אחרי זה נוכל לחשוב
על תקציב ושאר דברים.
ג. בהנחה שמהספונסרים, מנהלת וכו' נקבל בסביבות ה 3 מליון שקל זה אומר שאנחנו אמורים להשיג סכום דומה בכוחות עצמינו להשגת תקציב
מינימום. בהנחה ועלות דמי החברות לא תשתנה וכי אנחנו "בונים" על 1500 חברים לעונה הבאה (טעות לבנות על יותר אם יהיה זה רווח נקי שלנו),
אזי מחברי העמותה נקבל כ 450 אלף שקל. ככה שאנחנו צריכים להשיג לפחות עוד כמליון וחצי שקל ממכירת מנויים. שכל אחד יחשב בעצמו מה זה
אומר על עלות המנויי =(. כמובן שבמידה ואני טועה בגדול בהכנסות (אין צורך שממש תגידו באיזה סעיף) אז המחיר ירד קצת. אבל גם מליון שקל
מ"מנויים" זה אומר מחירים של כ 1000 שקל למנויי (וזה בהנחה פרועה של 1000 מנויים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
א. מובטחים 14 משחקי ליגה בבית, לא יותר מזה, ככה שראוי יהיה לתייחס לזה כאשר מחשבים כמה עתיד לעלות מנויי.
ב. מחירי המנויי והכרטיסים מחוייבים להיות תלויים בהקצבות שנקבל מהמנהלת, מהספונסר ומעלויות תפעול שותפות, רק אחרי זה נוכל לחשוב
על תקציב ושאר דברים.
ג. בהנחה שמהספונסרים, מנהלת וכו' נקבל בסביבות ה 3 מליון שקל זה אומר שאנחנו אמורים להשיג סכום דומה בכוחות עצמינו להשגת תקציב
מינימום. בהנחה ועלות דמי החברות לא תשתנה וכי אנחנו "בונים" על 1500 חברים לעונה הבאה (טעות לבנות על יותר אם יהיה זה רווח נקי שלנו),
אזי מחברי העמותה נקבל כ 450 אלף שקל. ככה שאנחנו צריכים להשיג לפחות עוד כמליון וחצי שקל ממכירת מנויים. שכל אחד יחשב בעצמו מה זה
אומר על עלות המנויי =(. כמובן שבמידה ואני טועה בגדול בהכנסות (אין צורך שממש תגידו באיזה סעיף) אז המחיר ירד קצת. אבל גם מליון שקל
מ"מנויים" זה אומר מחירים של כ 1000 שקל למנויי (וזה בהנחה פרועה של 1000 מנויים).

אבל זה כל העיניין - מחיר מנוי ישפיע על מספר המנויים.
לחשוב שנשיג 1000 מנויים כשהמחיר למנוי (לחבר עמותה) הוא 1000 זה פשוט להיות תמים.
לעניות דעתי הרווח הכי גדול יהיה אם מחיר המנוי (לחברי עמותה) יהיה 600-700 ש"ח.
נכון, זה לא מיליון וחצי, ואפילו לא מיליון, אבל יותר מזה פשוט לא נשיג מהכיוון הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
מדובר על מחיר ממוצע של 1000, ברור מאליו שרוב המנויים לא יהיו במחיר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:00 
כשאתם משווים לקבוצות אחרות או בכחל כשאתם חושבים על מחיר המנוי, תפסיקו לגלם בפנים את מחיר החברות. חברות ומנוי אלו 2 מוצרים שונים לגמרי.
מחיר צריך להיות כמו אצל חולון וירושלים למשל. וה300 שאנחנו משלמים בנוסף זה עבור מוצר אחר. הם לא בוחרים את ההנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:04 
cscarlos כתב:
אין פתרון אחר. חייבים להסתלק מהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2012, 22:05 
למה אנשים מדברים על דברים שהם לא יודעים?

עוד לא יודעים איזה שיטת משחקים תהיה, אז איך אתה כבר יודע לקבוע כמה משחקי בית יהיו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אנשים תפסיקו לנסות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
לא העברנו את הקבוצה לקבוצת ניהול ויש לזה מחיר המחיר הוא העלאת מחירי המנוים.
לגבי הראיה לטווח ארוך בשביל זה יש חברות בעמותה שהמחיר שלה לא עלה.
לכן אני אומר אין שום סיבה שהמנוי הנפוץ(עליון מבוגר) יעלה לפחות 700 ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2012, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
כשאתם משווים לקבוצות אחרות או בכחל כשאתם חושבים על מחיר המנוי, תפסיקו לגלם בפנים את מחיר החברות. חברות ומנוי אלו 2 מוצרים שונים לגמרי.
מחיר צריך להיות כמו אצל חולון וירושלים למשל. וה300 שאנחנו משלמים בנוסף זה עבור מוצר אחר. הם לא בוחרים את ההנהלה

:ROSE:

מקסימום לתת הנחה קטנה במנוי לחברי עמותה (ואולי הנחה טיפה יותר גדולה לחברי עמותה חדשים שעושים חברות לכל החיים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: