ערן כתב:
קודם ניקח גביע, למה להישאר עם חבר של גל יוסף כשאפשר לקבל
מקורב לזאב רוזנשטיין ?
אכן נקודה חשובה שאם יתברר שלסידי יש עסקים משותפים עם רוזנשטיין אזי הוא לא יהיה מקובל גם עליי בתור בעלים.
בכל מקרה לאחר שהחודשים האחרונים לימדו אותנו (לפחות אותי) פרק בתקשורת ועיתונאות אזי נדרש לקרוא את הכתבה בצורה מעמיקה (לא מצאתי כתבות נוספות אודות קשר ביניהם).
משפט חשוב שתוכל למצוא בכתבה : כותבים הרבה ציטוטים ואז משפט אחד שאני הייתי רואה כמשמעותי ביותר "עם זאת, יש להדגיש כי סידי לא היה חשוד בפרשה ההיא." אני מאמין שאם וכאשר תתרקם עסקה ואכן סידי הוא סוג של עבריין סיפורים כבר ימצאו דרכם לצאת החוצה. כרגע אין מבחינת הכתבה לשכנע אותי לפסול את קובי סידי. אגב סיפור גלעד שליט שכנע אותי אחרת כי אין מדובר באיש צללים שמבקש להסתיר את עצמו או להעלים (בד"כ העבריינים מעלימים עצמם לא מסיבות של צניעות). לעומת זאת כן היה אינטרס של גורמים שונים למנוע את המחאה.
אם את נושא "הרכישה" הוא הצגה מטעמי פרסום הוא גם עושה לנו את העבודה כי שוב הוא מקעקע את טענתו של טביב שאין רוכשים כי במאבק שלנו "כל המשכנע נפש אחת כאילו שכנע עולם ומלואו".
בכל מקרה אם הרכישה תעלה על הפרק אני באמת מקווה שהעיתונות תעשה את עבודתה ותבדוק את סידי ו/או כל הגורמים הקשורים לרכישה !!