תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קובי סידי
הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:48 
א. מעולם לא אהבתי את קובי סידי...הוא ברברן גדול אבל, הוא לפחות מראה שטביב משקר בכך שאף אחד לא פנה אליו.
ב. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שטביב לא יגיד לו שהוא מוכן לקבל את ההצעה... הסיבה פשוטה: אני לא מאמין שיש לו את הכסף באמת
ג. ע"פ חוקי פיפא אין סיכוי בעולם ששחקן יכול להיות שייך לבן אדם...לכן אני לא כלכך מבין איך טביב תמיד מנסה להשאיר אצלו שחקנים? החוק אגב יצא בעקבות מעבר של טבס ומסצראנו לווסטהאם לפני כמה שנים...הם היו שייכים לבן אדם פרטי שקיבל מיליונים על העסקה הזאת (קיצור מאפיה וכאלה)
ד. אני מאמין שאפשר להגיע גם ל-10,000 מנויים...השיטה פשוטה מאוד...עמותת אוהדים שיש לה חבר דירקטוריון מכוח היותה בעלת מניות בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 19:59 
ערן כתב:
קודם ניקח גביע, למה להישאר עם חבר של גל יוסף כשאפשר לקבל מקורב לזאב רוזנשטיין ?

אכן נקודה חשובה שאם יתברר שלסידי יש עסקים משותפים עם רוזנשטיין אזי הוא לא יהיה מקובל גם עליי בתור בעלים.
בכל מקרה לאחר שהחודשים האחרונים לימדו אותנו (לפחות אותי) פרק בתקשורת ועיתונאות אזי נדרש לקרוא את הכתבה בצורה מעמיקה (לא מצאתי כתבות נוספות אודות קשר ביניהם).
משפט חשוב שתוכל למצוא בכתבה : כותבים הרבה ציטוטים ואז משפט אחד שאני הייתי רואה כמשמעותי ביותר "עם זאת, יש להדגיש כי סידי לא היה חשוד בפרשה ההיא." אני מאמין שאם וכאשר תתרקם עסקה ואכן סידי הוא סוג של עבריין סיפורים כבר ימצאו דרכם לצאת החוצה. כרגע אין מבחינת הכתבה לשכנע אותי לפסול את קובי סידי. אגב סיפור גלעד שליט שכנע אותי אחרת כי אין מדובר באיש צללים שמבקש להסתיר את עצמו או להעלים (בד"כ העבריינים מעלימים עצמם לא מסיבות של צניעות). לעומת זאת כן היה אינטרס של גורמים שונים למנוע את המחאה.
אם את נושא "הרכישה" הוא הצגה מטעמי פרסום הוא גם עושה לנו את העבודה כי שוב הוא מקעקע את טענתו של טביב שאין רוכשים כי במאבק שלנו "כל המשכנע נפש אחת כאילו שכנע עולם ומלואו".

בכל מקרה אם הרכישה תעלה על הפרק אני באמת מקווה שהעיתונות תעשה את עבודתה ותבדוק את סידי ו/או כל הגורמים הקשורים לרכישה !!

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 29 מאי 2012, 06:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:
א. מעולם לא אהבתי את קובי סידי...הוא ברברן גדול אבל, הוא לפחות מראה שטביב משקר בכך שאף אחד לא פנה אליו.
ב. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שטביב לא יגיד לו שהוא מוכן לקבל את ההצעה... הסיבה פשוטה: אני לא מאמין שיש לו את הכסף באמת
ג. ע"פ חוקי פיפא אין סיכוי בעולם ששחקן יכול להיות שייך לבן אדם...לכן אני לא כלכך מבין איך טביב תמיד מנסה להשאיר אצלו שחקנים? החוק אגב יצא בעקבות מעבר של טבס ומסצראנו לווסטהאם לפני כמה שנים...הם היו שייכים לבן אדם פרטי שקיבל מיליונים על העסקה הזאת (קיצור מאפיה וכאלה)
ד. אני מאמין שאפשר להגיע גם ל-10,000 מנויים...השיטה פשוטה מאוד...עמותת אוהדים שיש לה חבר דירקטוריון מכוח היותה בעלת מניות בקבוצה.

לגבי סעיף ג, לא ראיתי שום חוק שאומר שאסור לאנשים וחברות פרטיות להחזיק בכרטיסי שחקן, רק בפרמייר ליג עשו חוק כזה בעקבות מה שהיה עם טבז ויש ליגות נוספות שיש איסור על דבר כזה אבל זה פר ליגה ולא משהו קולקטיבי.
מה שכן, שחקנים שנקנו על ידי המועדון לא יכולים פשוט לעבור לאדם פרטי כי ככה הוא החליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:21 
אולי החוק אומר שאסור לאנשים פרטיים להחזיק בכרטיס שחקן , אבל בהסכם מכירת הקבוצה, טביב יכול להכניס סעיף שיציין שכל תמורה שהתאגיד שירכוש את הפועל יקבל עבור השחקנים תעבור לרשותו.

למשל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:23 
אופא לא יכולים למנוע ממנו
כי הכסף יכנס לקבוצה של הקבוצה וסידי יהיה אמור להעביר לו את זה מתחת לשולחן מה שנקרא
חוץ מזה שזה רק 50% מהכרטיס של דמארי , ו80% מהכרטיס של טוטו.
אםקובי סידי יתברר כאדם רציני ולא איזה קשקשן שבא לעשות ספינים.

לגבי החברות שלו עם רוזישנטין,המון בעלים מקורבים לעבריינים. (גם יעקב שחר) השאלה אם זה סתם "מקורב" או קשרים עסקיים-פיננסים איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אולי החוק אומר שאסור לאנשים פרטיים להחזיק בכרטיס שחקן , אבל בהסכם מכירת הקבוצה, טביב יכול להכניס סעיף שיציין שכל תמורה שהתאגיד שירכוש את הפועל יקבל עבור השחקנים תעבור לרשותו.

למשל...

לא חוקי. אחרת מה הבעיה לכל בעלי הקבוצות לעשות את זה עם איזה איש קש כזה או אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:37 
שחר כתב:

למשל...

ואז תמיד אפשר למכור את השחקן בשקל וחצי באפן רישמי (ולהעביר את יתרת התמורה בדרך עקלקלה אחרת),
ומי כמו הנוכל מכיר את הטריקים הללו , כך שאין סיכוי שיסכים לזה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:40 
עמי נאווי כתב:
שחר כתב:

למשל...

לא חוקי. אחרת מה הבעיה לכל בעלי הקבוצות לעשות את זה עם איזה איש קש כזה או אחר?

ומי אמר שלא עושים?

זה אגב בדיוק הסעיף שהיה בהסכם הפרישה של טביב מכפר סבא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:41 
אם יהיה מישהו חכם שיפנה לפיפ"א על כל מה שקורה כאן בכדורגל, הוא יסגר מהר מאוד, הלוואי הלוואי, המצב הנוכחי לא יכול להמשך, כואב על כל שניה שזה נמשך, זה יהיה ניצחון מוחץ על המאפיה של לוזון, אבל רק אם.
אם הפועל מתפרקת, שכל הכדורגל הישראלי יתפרק ויתרסק ביחד איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:41 
הבן אדם (טביב) נוכל...אין ספק...אבל עכשיו כל העיניים עליו...אני מניח שזה יקשה עליו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 20:49 
מישהו יודע כמה הפועל באמת שווה היום?
אני מאמין שזה משהו בין 15-20, לא יותר מדי מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 21:11 
Redfan כתב:

מזה שווה? זה עניין סובייקטיבי שתלוי בקונים הפוטנציאלים
הפועל נמכרה בשווי של 12 כשהיה בקופה עשרות מליונים ונכסים כמו שכטר זהבי וורמוט
מן הסתם השווי האובייקטיבי צריך להיות נמוך כשהקופה ריקה והנכסים (דמארי טוטו אפולה וכו') לא שווים יותר מאלה של הקיץ הקודם, אבל אף אחד לא יכריח את טביב למכור בסכומים שאני ואתה חושבים שהקבוצה שווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 21:29 
Redfan כתב:

אני מאמין 150-210 מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
למה אתם ישר שוללים?כל דבר עדיף מהזין הזה שנקרא אלי טביב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
הכסף הרי לא של סידי לבדו
הוא גורר איתו מעין קבוצת רכישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 00:01 
nirog כתב:
הכסף הרי לא של סידי לבדו

חמישה אנשים מתאגדים כדי לגייס 10 מיליון ש"ח? זה אומר הכל על החוסן של קבוצת הרוכשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 02:17 
הדבר הכי משמעותי שיצא מהראיון עם סידי
ציטוט:
הוא קיבל מהפועל ת"א 7 וחצי מיליון שקל עבור דגלאס דה סילבה ואביחי ידין, למה זה לא הגיע לכפ"ס?

סוף סוף מישהו מעורב/מקורב בא ומצהיר שהנבלה כבר לקח/קיבל מהפועל כסף בתמורה עבור השחקנים שהגיעו מכ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
ציטוט:
הוא קיבל מהפועל ת"א 7 וחצי מיליון שקל עבור דגלאס דה סילבה ואביחי ידין, למה זה לא הגיע לכפ"ס?

סוף סוף מישהו מעורב/מקורב בא ומצהיר שהנבלה כבר לקח/קיבל מהפועל כסף בתמורה עבור השחקנים שהגיעו מכ"ס.

תן לי להמר שזה יעלם באותה מהירות שבה זה הופיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 09:26 
nati כתב:
ציטוט:

ממה שאני שמעתי, טביב לקח את הכסף לכיסו בתור "הלוואת בעלים" מכפ"ס.
הכוונה היא שהכסף היה אמור לעבור לכפ"ס אבל טביב לקח את זה לכיסו תחת "הלוואת בעלים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 09:48 
moshiko כתב:
nirog כתב:
הכסף הרי לא של סידי לבדו

חמישה אנשים מתאגדים כדי לגייס 10 מיליון ש"ח? זה אומר הכל על החוסן של קבוצת הרוכשים.

תפסיקו לזלזל בכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 10:15 
לירון האדום כתב:
nati כתב:
ציטוט:

הכוונה היא שהכסף היה אמור לעבור לכפ"ס אבל טביב לקח את זה לכיסו תחת "הלוואת בעלים".

מה שהוא עשה עם הכסף זה בעיה שלו ושל כ"ס.
מה שאני אומר שזאת התשובה לאלו שאומרים שלקחנו אליפות עם שחקנים "שגנבנו" מכ"ס.
ותשובה לאלו שאומרים שהנבלה השקיע כספים בהפועל.הנבלה לא רק שלא השקיע גרוש.הוא קיבל 7 וחצי מיליון שקל תמורת שחקנים שהוא הביא כנדוניה תמורת 50 אחוז מהבעלות על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
מה שהוא עשה עם הכסף זה בעיה שלו ושל כ"ס.
מה שאני אומר שזאת התשובה לאלו שאומרים שלקחנו אליפות עם שחקנים "שגנבנו" מכ"ס.
ותשובה לאלו שאומרים שהנבלה השקיע כספים בהפועל.הנבלה לא רק שלא השקיע גרוש.הוא קיבל 7 וחצי מיליון שקל תמורת שחקנים שהוא הביא כנדוניה תמורת 50 אחוז מהבעלות על הפועל.

הדבר היחיד שבא לי לעשות כל פעם שאני שומע את הסיפור הזה הוא להחטיף מכות רצח למוני הראל.
הוא פשוט זיין אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
moshiko כתב:
nirog כתב:
הכסף הרי לא של סידי לבדו

תפסיקו לזלזל בכסף

לא מזלזל בכסף
אבל אם מוני רב עם הראיס כשהם היו רק שניים
נקל לתאר כמה דעות וכמה מריבות יהיו בקבוצת רכישה של שישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
redead כתב:
moshiko כתב:
nirog כתב:
הכסף הרי לא של סידי לבדו

תפסיקו לזלזל בכסף

לא מזלזל בכסף

כמה בעלים יש למכבי כדורסל? ומה מספר השיא של הבעלים שהיו שם?
אגב, בהרבה מקומות עובדים ככה, ההנהלה פחות מעורבת פשוט ואני מקווה שכל אחד מה6 האלה הוא לא כמו טביב ויהיה ניתן לגשר על בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 11:32 
אתם סתם נכנסים כאן לפינות
קובי סידי לא יהיה הבעלים של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 15:22 
לירון האדום כתב:
nati כתב:
ציטוט:

טביב בעצמו אמר בראיון באותה תקופה, שהוא לא מבין מה רוצים ממנו, הוא השקיע בכפ"ס במשך השנים שהיה שם, כ - 20 מליוני שקלים והוא רואה בכסף הזה (7.8 מליון ש"ח), החזר הלוואה.

רק לידעתכם, בתקנון של עמותת כפ"ס, היה רשום שלא ניתן למשוך הלוואת בעלים, ללא אשור עמותה.. :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2012, 17:53 
nirog כתב:
redead כתב:
moshiko כתב:
nirog כתב:
הכסף הרי לא של סידי לבדו

תפסיקו לזלזל בכסף

לא מזלזל בכסף

אם לא שמת לב בשנה האחרונה , לא קיים בן אדם על כדור הארץ שלא רב עם טביב..
הוא בעצמו בטח רב עם עצמו
שורה תחתונה , זה לא מספר הבעלים אלא מי הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: