אדום טורקי כתב:
אדום עד הגרדום,
מי כבש אותך תגיד לי? הם שלטו בשטח אסטרטגי במזרח התיכון יהודים היו כאן מאז ועולם (גם לפני הבריטים וגם הרבה לפני העות'מנים)
אז ככה שאני לא יודע על מה אתה מדבר...
אגב,הבריטים די העלימו עין מעלייה בלתי לגאלית בזמן השואה אז זה קצת סותר את המשפט"לא נתנו לנו להקים מדינה"
אהה וגם ערבים היו כאן מאז מעולם (גם בזמן הבריטים)...אז קצת בעייתי מה שאתה אומר
ולשים פצצה במלון דוד זה לא ניראה לי במטרה של להרוג רק אנשי צבא....
אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך
ותעשה טובה לי ולימין
צא ולמד(מעט)על ההיסטוריה של המדינה שלך ואז תחזור לכאן
כי זה ניהיה קצת מביך כל הקטע הזה
מה?, אני אומר שנילחמנו בבריטים לא כי הם בריטים אלא בגלל שאנחנו היינו תחת השלטון העויין שלהם והם התנגדו\הסתייגו מהצהרת בלפור, תמכו בערבים, החרימו לנו נשקים שנועדו כדי להגן על עצימנו והרשימה עוד ארוכה..
מה זה השטויות האלה העלימו עין? על האונייה סטרומה שמעת? אקסודוס(טוב זה אם אני לא טועה מאוחר יותר..), הרי אם הם נתנו לנו לעלות באופן ליגאלי אז למה היינו צריכים לעלות באופן לא ליגאלי?ואם הם העליו עין איך זה שהיו מגרשים חזרה לאירופה\קפריסין אנשים השהגיעו מאוניות וכו'?, ולמה היה את מחנה המעצר בעתלית?..מסיבה מאוד פשוטה, שפרוץ מלחמת עולם 2 היה את הספר הלבן השלישי של מקדולנד ושמע היה כתוב מעבר להתכחשות של הצהרת בלפורד, היה עוד כתוב שם, שהם מגיבילים לכמעט כלום ושום דבר את העליית היהודית לא"י ולאחר מכסה מסויימת מי שינהל את עליית יהודים הוא נכון נכון זה גיע הערבים! הם ולא אחרים (מיותר לצין שאם זה היה קורה יהודי אחד לא היה עולה אבל לא חשוב..),
בקיצור הבריטים לפני במהלך ואחרי השואה טירפדו, מנעו מיהודים לעלות חזרה לבית שלהם..
ובנוגע למלון המלך דוד, א' לא פיצצו את כולם אלא רק את האגף הדרומי בלבד וגם זה, כי הוא היה משכן בית של קצינים בריטים ואנשי משטרה שהיו שם, וגם זה היה אחרי אזהרה והודעה מוקדמת מטעם האצ"ל שהם הולכים לשים שם פצצה זה שהם לא שמעו לאצ"ל זה בעיה שלהם ולא שלנו (אגב אתה שמעת את חמאס אומרים לנו בשעה כך וכך במקום כזה כזה אנחנו הולכים לפוצץ לכם אוטובוס אז תדאגו שלא יהיה עליו אף אחד?..אממ אמממ...)
ככה שלפני שאתה מתנשא עליי, ומנסה להוציא אותי אחד שלא יודע היסטוריה נלמד אתה אותה וככה תעשה טובה גם לך(לימין) כי באמת נהיה מביך כל הקטע הזה