תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום ירושלים
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
גביזון,מה אתה מנסה להסביר לאדם שכאשר הוא שומע "שמאל" זה ישר מתקשר לו לשונא ישראל,מחבל,בוגד ושלל הסטיגמות.
גם אם זה הכי בעדו בעולם הוא יהיה נגד כי הוא גזען שמלא בסטיגמות.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
אדום טורקי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
בני12 כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
גזען

מיכאל בן ארי אכן גזען.
הצעד הראשון לריפוי הוא להכיר בבעיה.

אדם שאוהב את א"י, שפועל למענה שתשאר בידי ידיים יהודיות, ולא לתת אותה למחבלים שרק רוצים לרצוח אותנו...לו אתה קורא גזען?..

נו באמת..
לכו תעריצו את חנין זועבי את האחמד טיבי הזה שלכם

אדום על לגרדום אני הרבה זמן עוקב אחריך ורוב הפעמים אני סותם את פי ולא מגיב לך אבל הפעם עברת את הגבול אז אגיב לך

תקשיב יא חתיכת גזען
מיכאל בן ארי הוא גזען מארץ הגזענים
אולי מיכאל בן ארי אוהב את ארץ ישראל אבל בטח לא מתכונת הזו של המדינה אלא כמדינת הלכה
אדם שמתנגד שימכרו דירות למוסלמים רק מהיותם מוסלמים הוא גזען
והוא וחנין זועבי ואחמד טיבי הם אותו זבל של בני אדם אלא נבלה ואלה טרפה
אז לפני שאתה שולח אנשים להעריץ את אחמד טיבי וחנין זועבי תבדוק טוב טוב על מי אתה מדבר ואחרי זה תשלח אנשים להעריץ אנשים כמו טיבי וזועבי

וזה שאתה קורא לערבים מחבלים ורוצחים זה האמא של הגזענות אם לא הבנת...
יש גם ערבים שהם לא רוצחים/מחבלים אתה יודע...
ואני מעדיף שאחד כמו בן ארי לא ישמור לי על המדינה לא רוצה אנשים כמוהו שישמרו לי עליה

ואת זה אני אומר לך בתור ימני

א' אני מאוד שמייח שאתה עוקב אחרי תגובות שלי..רציני

בנוגע לקטע האחרון, לא אמרתי שכל הערבים מחבלים..זה אתה כתבתי בשמי, אני אמרתי שלהביא\לתת מדינה לערבים מחבלים (קרי אבו מאזן, הנייה משעל וכל החבר' האלה)..זה אסור וזה מסוכן למדינה ישראל (מה שישאר ממנה לאור כל מתנות חינם שאנחנו מחלקים..)
אם אתה לא רואה בהנייה אבומאזן וכו' וכו' מחבלים אז זה קצת בעייתי..

ובנוגע לעניין הדירות, בחייאת בואו לא נהיה תמימים זה לא בריא ולא טוב מהרבה בחינות שערבים קונים ומשתלטים על שכונות של יהודים ברחבי המדינה, תסתכל מה הולך בגבעה צרפית בי-ם ברמלוד בנצרתעלית וכו' וכו', אםפ אתה לא רואה את הסכנה שבדבר אז שוב זה בזב קצת בעיה...

(אגב עזען אמרתי בסוג של ציניות\הומור סתם בא לי אדום שאמר לבן ארי שהוא שוכב עם סודנים..ולא לבילל שאיחל לו למות אינשאללה..)

סתם לידע כללי גם לנו כשנתנו לנו את המדינה (כלומר לפני שנתנו לנו מדינה) היינו סוג של מחבלים....ותראה איזה פלא יש לנו מדינה כבר 70 שנה...
הבעיה פה(הבעיה של הערבים) היא שבנתיים המנהיגים של הערבים אחד מכחיש שואה והשני לא מכיר במדינת ישראל וזה מה שדופק אותם בעצם בכל הסיפור הזה

מתי שהם א' יחליטו מי המנהיג שלהם וב' יכירו בישראל ויתפרקו מנשקם (לא משנה באיזו דרך)
אז יהיה על מה לדבר,בנתיים המצב ישאר כמו שהוא.

וסתם הערת שוליים
לומר "לא לתת למחבלים את המדינה" נשמע כמו "כולם מחבלים אסור לתת להם מדינה",מה שלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
כל כך הרבה קשקושים ואף אחד לא העלה את אחד השירים הכי יפים בעברית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:32 
oMeR1 כתב:
גביזון כתב:
אם כבר אז ליברמן, יזיין גם את הדתיים.
יהיה שמח :LAGUH!:
מה שטוב בבן ארי וליברמן שאין להם מה למכור, כמו כל ימין קיצוני בעולם משחר ההיסטוריה, הכח שלהם מהעם מונע משנאה ואחדות וירטואלית.
אם ליברמן יתחזק הוא יזיין את בן ארי וימצא כבר סיבות להגדיר אותו כבוגד.
אם בן ארי יתחזק הוא יגרום לבלבול שנאתי, כי הוא לא ממוקד, פעם שמאלנים נאצים (כמו שהוא כינה אותם בפייסבוק), פעם סודנים.
הסיבה היא פשוטה, ךאף אחד בימין הקיצוני אין שום דעה כלכלית חברתית, אין להם מה למכור לי כאזרח שרוצה שמהשכרות שלו תספיק לגידול מינימלי של ילדים.

צודק צריך גישה שמאלנית בכלכלה, ככה נבטיח עתיד בסגנון יוון וספרד, אני כבר מתחיל להתרגש. היידה מרץ/העבודה/חדש/זבל אחר.

אתה צריך להסתכל על גרמניה, נורבגיה, דנמרק, פינלנד וכו' ואז לבדוק את ארצות הברית שקורסת ברגעים אלו ואז לבצע השוואה בינלאומית.
אבל אם נסתכל על ארצינו בלבד, בשנים האחרונות הממשלה מעודדת חברות גדולות ושוחקת עסקים קטנים ובינוניים.
זה ממשלת אולמרט, שרון וכן גם ביבי. עכשיו קצת מאזנים את זה עם התחרות בסלולר, אבל זה טיפת מים בים של כסף שדופקים אותנו, שנה אחרי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אדום טורקי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
בני12 כתב:
[ quote
אדום על לגרדום אני הרבה זמן עוקב אחריך ורוב הפעמים אני סותם את פי ולא מגיב לך אבל הפעם עברת את הגבול אז אגיב לך

תקשיב יא חתיכת גזען
מיכאל בן ארי הוא גזען מארץ הגזענים
אולי מיכאל בן ארי אוהב את ארץ ישראל אבל בטח לא מתכונת הזו של המדינה אלא כמדינת הלכה
אדם שמתנגד שימכרו דירות למוסלמים רק מהיותם מוסלמים הוא גזען
והוא וחנין זועבי ואחמד טיבי הם אותו זבל של בני אדם אלא נבלה ואלה טרפה
אז לפני שאתה שולח אנשים להעריץ את אחמד טיבי וחנין זועבי תבדוק טוב טוב על מי אתה מדבר ואחרי זה תשלח אנשים להעריץ אנשים כמו טיבי וזועבי

וזה שאתה קורא לערבים מחבלים ורוצחים זה האמא של הגזענות אם לא הבנת...
יש גם ערבים שהם לא רוצחים/מחבלים אתה יודע...
ואני מעדיף שאחד כמו בן ארי לא ישמור לי על המדינה לא רוצה אנשים כמוהו שישמרו לי עליה

ואת זה אני אומר לך בתור ימני

א' אני מאוד שמייח שאתה עוקב אחרי תגובות שלי..רציני

בנוגע לקטע האחרון, לא אמרתי שכל הערבים מחבלים..זה אתה כתבתי בשמי, אני אמרתי שלהביא\לתת מדינה לערבים מחבלים (קרי אבו מאזן, הנייה משעל וכל החבר' האלה)..זה אסור וזה מסוכן למדינה ישראל (מה שישאר ממנה לאור כל מתנות חינם שאנחנו מחלקים..)
אם אתה לא רואה בהנייה אבומאזן וכו' וכו' מחבלים אז זה קצת בעייתי..

ובנוגע לעניין הדירות, בחייאת בואו לא נהיה תמימים זה לא בריא ולא טוב מהרבה בחינות שערבים קונים ומשתלטים על שכונות של יהודים ברחבי המדינה, תסתכל מה הולך בגבעה צרפית בי-ם ברמלוד בנצרתעלית וכו' וכו', אםפ אתה לא רואה את הסכנה שבדבר אז שוב זה בזב קצת בעיה...

(אגב עזען אמרתי בסוג של ציניות\הומור סתם בא לי אדום שאמר לבן ארי שהוא שוכב עם סודנים..ולא לבילל שאיחל לו למות אינשאללה..)

סתם לידע כללי גם לנו כשנתנו לנו את המדינה (כלומר לפני שנתנו לנו מדינה) היינו סוג של מחבלים....ותראה איזה פלא יש לנו מדינה כבר 70 שנה...
הבעיה פה(הבעיה של הערבים) היא שבנתיים המנהיגים של הערבים אחד מכחיש שואה והשני לא מכיר במדינת ישראל וזה מה שדופק אותם בעצם בכל הסיפור הזה

מתי שהם א' יחליטו מי המנהיג שלהם וב' יכירו בישראל ויתפרקו מנשקם (לא משנה באיזו דרך)
אז יהיה על מה לדבר,בנתיים המצב ישאר כמו שהוא.

וסתם הערת שוליים
לומר "לא לתת למחבלים את המדינה" נשמע כמו "כולם מחבלים אסור לתת להם מדינה",מה שלא נכון.

ההבדל בינינו לבין הערבים, שלנו היה בעיה עם הבריטים לא בגלל שהם בריטים אלא בגלל שהם כבשו אותנו מנעו מאיתנו להקים כאן מדינה ליהודים, ואסרה על יהודים לעלות לא"י לפני בהמלך ואחרי השואה, וגם עוד כל מיני דברים אבל זה העיקר..
וההוכחה היא- שאחרי שהם הלכו מכאן והקמנו מדינה, לא נסענו עד בריטניה בשביל לרצוח אותם ולא שלחנו אליהם מכוניות תופת ומחבלים מתאבדים, היה עימות נגמר ניצחנו שלום על ישראל תרתי משמע..(מה גם שגם בעימות עם הבריטים המחתרות השתדלו להרוג רק אנשי צבא\משטרה\ממשלה עויינת שהיו כאן, ולא אזרחים תמימים באנגליה או משו בסגנון, בניגוד לאלה שיש כאלה מיתוכנו שרוצים לתת להם מדינה..

אבל ההבדל עם הערבים כאן, שהבעיה שלהם היא לא שטחי 67 לא 48 ולא נעליים ולא אי המדינה שלהם, הבעיה שלהם היא עצם היותנו(העם היהודי)בארץ ישראל וזה שיש ליהודים מדינה משלהם בא"י, ולכן גם אם נביא לאבומאזן מכחיש השואה שהזכרת מקודם לא להנייה שמכחיש את עצם קימנו כאן, הטרור שלהם לא יפסיק אלא רק יילך ויהיה גרוע יותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
איך אני מת על זה שכל מיני אנשים כמוך פשוט יודעים מה ההבדל בינינו לבין כל הערבים. זה נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 15:21 
Yobov כתב:

גם אם זה הכי בעדו בעולם הוא יהיה נגד כי הוא גזען שמלא בסטיגמות .

משפט השנה.
עוגת התקציב היא אחת, מורידים מפה מזיינים אותך משם. אין פתרונות קסם, אלא אם רוצים להפוך ליוון,ספרד, איטליה, צרפת לאט לאט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד הגרדום,
מי כבש אותך תגיד לי? הם שלטו בשטח אסטרטגי במזרח התיכון יהודים היו כאן מאז ועולם (גם לפני הבריטים וגם הרבה לפני העות'מנים)
אז ככה שאני לא יודע על מה אתה מדבר...
אגב,הבריטים די העלימו עין מעלייה בלתי לגאלית בזמן השואה אז זה קצת סותר את המשפט"לא נתנו לנו להקים מדינה"

אהה וגם ערבים היו כאן מאז מעולם (גם בזמן הבריטים)...אז קצת בעייתי מה שאתה אומר

ולשים פצצה במלון דוד זה לא ניראה לי במטרה של להרוג רק אנשי צבא....

אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך

ותעשה טובה לי ולימין
צא ולמד(מעט)על ההיסטוריה של המדינה שלך ואז תחזור לכאן
כי זה ניהיה קצת מביך כל הקטע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:50 
אדום טורקי כתב:
אדום עד הגרדום,
מי כבש אותך תגיד לי? הם שלטו בשטח אסטרטגי במזרח התיכון יהודים היו כאן מאז ועולם (גם לפני הבריטים וגם הרבה לפני העות'מנים)
אגב,הבריטים די העלימו עין מעלייה בלתי לגאלית בזמן השואה אז זה קצת סותר את המשפט"לא נתנו לנו להקים מדינה"

ותעשה טובה לי ולימין

הבריטים לא כל כך העלימו עין והחזירו ספינות רבות ליעד המוצא שלהם שלא נדבר על כך שאחת מהמטרות של המנדט הבריטי הייתה לאפשר ליהודים לעלות לארץ ולעודד שלטון מקומי עצמי בארץ, מדיניות פרו ציוניות ובעצם לקיים את הצהרת בלפור. ספר המעל די סתר את המטרה הזאת (לעלות 75 אלף יהודים בלבד, הגבלה על רכישת קרקעות..) קיצור, מנעו מהמטרה הראשית של המנדט להתקיים.
ו"ערבים היו כאן מאז ומעולם" - הם הגיעו לפה מאזורים כמו סוריה ומצרים (מצרים אם אני לא טועה), מאז ומעולם הם בהחלט לא היו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
אדום עד הגרדום,

ותעשה טובה לי ולימין

מה?, אני אומר שנילחמנו בבריטים לא כי הם בריטים אלא בגלל שאנחנו היינו תחת השלטון העויין שלהם והם התנגדו\הסתייגו מהצהרת בלפור, תמכו בערבים, החרימו לנו נשקים שנועדו כדי להגן על עצימנו והרשימה עוד ארוכה..
מה זה השטויות האלה העלימו עין? על האונייה סטרומה שמעת? אקסודוס(טוב זה אם אני לא טועה מאוחר יותר..), הרי אם הם נתנו לנו לעלות באופן ליגאלי אז למה היינו צריכים לעלות באופן לא ליגאלי?ואם הם העליו עין איך זה שהיו מגרשים חזרה לאירופה\קפריסין אנשים השהגיעו מאוניות וכו'?, ולמה היה את מחנה המעצר בעתלית?..מסיבה מאוד פשוטה, שפרוץ מלחמת עולם 2 היה את הספר הלבן השלישי של מקדולנד ושמע היה כתוב מעבר להתכחשות של הצהרת בלפורד, היה עוד כתוב שם, שהם מגיבילים לכמעט כלום ושום דבר את העליית היהודית לא"י ולאחר מכסה מסויימת מי שינהל את עליית יהודים הוא נכון נכון זה גיע הערבים! הם ולא אחרים (מיותר לצין שאם זה היה קורה יהודי אחד לא היה עולה אבל לא חשוב..),
בקיצור הבריטים לפני במהלך ואחרי השואה טירפדו, מנעו מיהודים לעלות חזרה לבית שלהם..

ובנוגע למלון המלך דוד, א' לא פיצצו את כולם אלא רק את האגף הדרומי בלבד וגם זה, כי הוא היה משכן בית של קצינים בריטים ואנשי משטרה שהיו שם, וגם זה היה אחרי אזהרה והודעה מוקדמת מטעם האצ"ל שהם הולכים לשים שם פצצה זה שהם לא שמעו לאצ"ל זה בעיה שלהם ולא שלנו (אגב אתה שמעת את חמאס אומרים לנו בשעה כך וכך במקום כזה כזה אנחנו הולכים לפוצץ לכם אוטובוס אז תדאגו שלא יהיה עליו אף אחד?..אממ אמממ...)

ככה שלפני שאתה מתנשא עליי, ומנסה להוציא אותי אחד שלא יודע היסטוריה נלמד אתה אותה וככה תעשה טובה גם לך(לימין) כי באמת נהיה מביך כל הקטע הזה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
טוב,אני הרמתי ידיים...
שמישהו אחר יסביר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
העיר הכי מרגשת בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
העיר הכי מרגשת בעולם

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום, הבריטים הם אלו שקבעו את הצהרת בלפור. הם לא כבשו אותנו, לא היו כאן כמעט יהודים, הם כבשו שטח מהעותמנים.
אחרי הצהרת בלפור הבטיחו להם המוסדות הציונים שיעלו כמות מסוימת של אנשים כל שנה שה שהיה מאזן את הדמוגרפיה. אבל זה לא קרה, יהודים לא רצו לעלות לארץ.
אחרי ההתעוררות הערבית כבר לא נשאר להם הרבה ברירות והם כתבו את הספר הלבן השני
ואז עלה היטלר לשלטון ופתאום היהודים רצו לעלות לארץ
סתם מעניין איך ההיסטוריה מתוארת בבתי הספר ומה קרה בפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 13:29 
עובדיה כתב:
העיר הכי מרגשת בעולם

אתה כנראה ממש אבל ממש צריך לצאת קצת מהארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
עובדיה כתב:
העיר הכי מרגשת בעולם

חייתי בסינגפור וסביר להניח שהייתי בהרבה יותר בירות בעולם מאשר ממך ואין לי צל של ספק שזו העיר הכי מרגשת בעולם

ואין לי שום זיקה לאף אחת מהדתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
yannay כתב:
עובדיה כתב:
העיר הכי מרגשת בעולם

חייתי בסינגפור וסביר להניח שהייתי בהרבה יותר בירות בעולם מאשר ממך ואין לי צל של ספק שזו העיר הכי מרגשת בעולם

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
בירושלים יש משהו אחר,משהו שונה לגמרי ממה שאני רואה ביום יום.
נכון,המצב שם חרא,השסע הזה בין הדתות הוא עצום וכמעט בלתי ניתן לגישור.
אבל לראות את ירושלים בעין אובייקטיבית לגמרי,יש בזה משהו מטורף,הייתי לא מעט בילדותי במאה שערים,אח של אבי היה גר שם,הייתי שם אחת לחודש לפחות,בעיקר בשבת.
המראות והריחות,נעזוב את הכפייה,את השגעון שלהם,מדהים.
לראות ערבים לצד חרדים בעיר העתיקה הולכים זה לצד זה. ללכת בנחלות,במחנה יהודה פשוט עצום.
ללא ספק העיר המרגשת בישראל,רק קצת חיי לילה והיא באמת אחת הערים המרגשות בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 15:58 
ללכת בירושלים בידיעה שערן כבש שם את שער הדאבל זה באמת כיף... תחושת גאווה.
סתם סתם, באמת עיר מיוחדת :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
ללא ספק עיר מיוחדת אבל לאו דווקא לטובה.
אחרי שנה שגרתי שם אמרתי תודה ומספיק, מאז רק חוזר לבקר אצל חברים.
אגב, מכל הבחינות, לאחר שחזרתי אליה פעם ראשונה לאחר שנתיים המצב רק התדרדר.
עיר מיוחדת, לא לגור בה, בשביל לבקר ולטייל היא מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
yannay כתב:
עובדיה כתב:
העיר הכי מרגשת בעולם

זיין אותך ינאי.
ולמרות שאני הכי רחוק מדעות שמזוהות עם הימין, מעבר לתוכן של ההודעות שלך אתה כותב בצורה מעבנת, מתנשאת וצינית- תמיד.

מעדיף כל החיים ויכוח בריא עם מישהו עם דעות מנוגדות, מאשר מישהו שאולי קרוב (באופן יחסי, כי גם אתה קיצוני) לדעות שלי אבל כותב בצורה שפשוט שוללת כל דעה אחרת, וחוסר נכונות להתדיין בכלל.
זה להיות בדיוק אותו החרא רק להיקרא בשם אחר.
ואני שונא לתייג את עצמי אבל אם אין לי ברירה, אז אין ספק שאני נחשב שמאלני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
עיר מיוחדת, לא לגור בה, בשביל לבקר ולטייל היא מדהימה.

בדיוק, אבל בדיוק! מה שגם אני תמיד אומר (כאחד שנאלץ לחיות בה וללמוד בה משך שנתיים. והתגוררתי במרכז העיר):

עיר מדהימה לתייר בה ולבקר בה, כתייר לרגע, עיר נוראית לחיות בה כתושב של קבע.

אני מודה שסבלתי מכל רגע שנאלצתי לחיות בעיר הזאת (למרות שלא מעט תובנות מפוכחות התפתחו אצלי כתוצאה מהמגורים בעיר הזאת, ולא מעט הכרה ריאלית של המציאות החברתית-פוליטית בארץ הזאת, ועל כך אני מודה), אבל מאז שעזבתי אני נהנה מאוד ומשתדל מאוד לחזור ולבקר בה ולתייר בה כמה שיותר, בכל הזדמנות. תענוג.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 27 מאי 2012, 20:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום, הבריטים הם אלו שקבעו את הצהרת בלפור. הם לא כבשו אותנו, לא היו כאן כמעט יהודים, הם כבשו שטח מהעותמנים.
אחרי הצהרת בלפור הבטיחו להם המוסדות הציונים שיעלו כמות מסוימת של אנשים כל שנה שה שהיה מאזן את הדמוגרפיה. אבל זה לא קרה, יהודים לא רצו לעלות לארץ.
אחרי ההתעוררות הערבית כבר לא נשאר להם הרבה ברירות והם כתבו את הספר הלבן השני
ואז עלה היטלר לשלטון ופתאום היהודים רצו לעלות לארץ
סתם מעניין איך ההיסטוריה מתוארת בבתי הספר ומה קרה בפועל

מה לא כבשו אותנו, אולי לא כבשו אותנו מבחינת מה שאתם מגדיר\מנסה להשוות למה שקורה ביו"ש, אבל הם הבטיחו לנו בית לאומי, הם התנערו מההבטחה הזו ולא קיימו אותה, אנחנו היינו תחת השילטון שלהם
..
אולי "היינו תחת כיבוש שלהם" זה לא המושג הנכון\המדוייק, אבל הכיוון הכללי מובן אני מקווה..

איזה שטויות זה שיהודים לא רצו לעלות בחייאת ראבק..
אולי לא רצו לעלות באחוזים\כמויות של מלחמת העולם השנייה ואחרייה אבל הם כן רצו לעלות אי אפשר להכחיש את זה..
בגלל תיכננו את העליות הבלתי ליגליות, כי האנגלים שכאן נתנו מס' אישורים מגוכחים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
אע"ל, הוא התכוון שכמעט ולא היו יהודים בתקופת המנדט והשלטון העותמני ובזה הוא צודק ב100%
היו יהודים מהעלייה הראשונה והשנייה והם מסתכמים בלא יותר מכמה עשרות אלפים שהתרכזו בעיקר בערי הקודש קרי ירושליים, טבריה, צפת וחברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
אבל אחי, זה שהיו כאן מעט יהודים בזמנם (אני מסכים איתו אין לי על זה וויכוח..), לא סותר את העובדה שכשרצינו לחזור הביתה, הם לא נתנו לנו, והתנערו מההבטחות שלהם, ועוד דיכאו את היהודים שהיו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: