תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משטרת התנועה VS מילואימניקים
הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
לא לשכוח לעמוד בצפירה ביום הזכרון ולשאת נאומים פטריוטים על מיטב בנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משטרת התנועה VS מילואימניקים
הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 03:56 
סמל אישי של המשתמש
כמה מתערבים שמפקד הבסיס מרוויח אחוזים מכל העניין?
זה לא רק מילואימניקים נגד משטרת התנועה זה גם נגד מפקד המחנה, זרג עם פלאפלים על הכתף כמובן.
יד אחת שירות הביטחון עושה נגד האזרחים במדינה בשביל רווח אישי, טפי על הפרצוף שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש, בלי קשר למילואימניקים או לא מילואימניקים בכלל. הטעייה מכוונת של ציבור הנהגים ועשיית קופה קלה על חשבונם.

והכי דוחה זה שיתוף הפעולה של מפקד המחנה לכל העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 09:51 
Frank Serpico כתב:
גועל נפש, בלי קשר למילואימניקים או לא מילואימניקים בכלל. הטעייה מכוונת של ציבור הנהגים ועשיית קופה קלה על חשבונם.

והכי דוחה זה שיתוף הפעולה של מפקד המחנה לכל העניין.

כשהייתי בצבא (מ"צ אבל לא שוטר), מפקד היחידה שלנו הגה רעיון:
לעשות שיטת "כוכבים" שבה כל דו"ח יקבל דירוג לפי רמת החשיבות שלו (עבירה קלה נקודה, תמרור עצור 2, אדום 3 וכו').
ובסוף כל חודש יקבל השוטר צ'ופר לפי כמות הכוכבים שצבר (אפטר/יום חופש וכו').
בנוסף, ביציאה מצריפין היה נתיב אחד שמורה על פניה שמאלה לחר"פ אבל גם מאפשר לנסוע ישר. הוא הורה לניידות הסמויות
לעמוד בנתיב כפניה שמאלה, ולעכב בכוונה את התנועה, כדי שנהגים יעקפו אותו מימין בדרך הכורכר וכך רשמו להם דו"חות לנהגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 09:56 
הכל טוב ויפה, אבל מי שפונה שמאלה איפה שיש שלט ברור (תקני או לא), יכול לבוא בטענות בעיקר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אני תושב האיזור ואני יכול להגיד למפקד הזה שקודם ידאג למעבר חצייה לחיילים שרוצים לצאת מהבסיס דרומה במקום שיסתובבו שם על הכביש בצורה מסוכנת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 11:29 
נועם שחם כתב:
הכל טוב ויפה, אבל מי שפונה שמאלה איפה שיש שלט ברור (תקני או לא), יכול לבוא בטענות בעיקר לעצמו.

נכון מאוד. כנ"ל מי שנוסע במהירות מופרזת ובוכה שיש מצלמות שמפיקות לו דו"חות.
כרגיל, במדינת הבכיינים והמתלוננים - כולם בוכים שיש תאונות דרכים, אבל כשיש גוף שנלחם בתאונות הדרכים, מתלוננים ובוכים גם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 12:03 
נועם שחם כתב:

אתה חייב להודות שיש שם משהו מוזר בכל הסיפור, אי אפשר לפטור את זה בטענה של "יש שלט" (ואתה עוד מציין "תקני או לא").
יש שם סתירה בין התמרור הארעי, לשילוט ולמה שמצויר על הכביש.
אז אפשר לבוא ולהגיד "מה שקובע זה התמרור, תשלמו את הקנס ותשתקו" אבל זה לקבור את הראש בחול.
אני לא חושב שבכלל מה שהפריע לאנשים האלה זה הכסף כמו העובדה שיש פה סוג של הטעיה מכוונת.
אתם רוצים למנוע את הפנייה שמאלה ? היא מסוכנת מידי בעיניכם (אגב, אני לא מכיר את הפנייה אבל היא באמת נראית מסוכנת) ? אדרבא, אני בטוח שיש אנשים שמטפלים בזה בצורה חוקית ויכולים לבוא ולמחוק את הסימונים ולהתקין תמרורים בצורה גלויה וחוקית. בטח ובטח כשמדובר בכניסה לבסיס צבאי ואני בטוח ששם הדברים מסתדרים יותר מהר מהמהירות שהם מסתדרים בשכונה שלי או בכביש סואן אחר (עד שיש תאונה קטלנית ואז פתאום כל הצומת באוויר, אבל זה סיפור אחר).
יש פה ריח לא טוב.
ואני בכלל לא מדבר על ההתנהגות של השוטרים שכל שפת הגוף שלהם צועקת שהם יודעים שהם עושים משהו לא בסדר.
השוטר בניידת עם פוזת ה-"אני רק ממלא הוראות" שלו והשוטר השני שהוא לא יותר מערס עם כובע ורישיון לאקדח שיודע לצעוק סיסמאות "אל תצלם אותי" / "אתה מפריע לשוטר במילוי תפקידו" וברגע שמאמתים אותו עם איזה עובדה אז התגובה הראשונה שלו היא "הא ?".
בחייכם, אתם אנשים נורמטיבים, לא יכול להיות שאתם לא מבחינים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 12:19 
מושקו - מה שקורה שם מאד מוזר ויכול להיות ששווה טיפול, אבל זה לא משנה את העובדה שמי שפונה שם שמאלה מסתכן בקנס ביודעין. לא נראה לך השלט/אתה חושב שיש פה משהו מלוכלך - תשלח מכתב, תביא עיתונאים, תגיש תלונה. אל תפנה שמאלה כשיש תמרור שאוסר עליך ותבוא להתבכיין.

אגב,
מה שהכי פשוט לעשות זה לצלם את הצומת ולהביא את זה לבית המשפט. שהמשטרה תסביר לשופט מה קורה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
משטרת ישראל: הסרטון הועבר לגורמים המקצועיים באגף התנועה לצורך בירור התמרור במקום מול משרד התחבורה ומע"צ. נושא הדו"חות ייבחן לאחר סיום הבדיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 12:48 
נועם שחם כתב:
מושקו - מה שקורה שם מאד מוזר ויכול להיות ששווה טיפול, אבל זה לא משנה את העובדה שמי שפונה שם שמאלה מסתכן בקנס ביודעין. לא נראה לך השלט/אתה חושב שיש פה משהו מלוכלך - תשלח מכתב, תביא עיתונאים, תגיש תלונה. אל תפנה שמאלה כשיש תמרור שאוסר עליך ותבוא להתבכיין.

קודם כל אני שמח לראות שאתה באמת מסכים שמה שקורה שם מוזר.
לטעמי, כל מי שפנה שם שמאלה מאנשי המילואים האלה (וגם מהמכוניות שרואים בהמשך הוידאו) עשה את זה מתוך הרגל. הם מכירים את הצומת הזאת, הם מכירים את השילוט, הם מכירים את הסימון על הכביש והם פונים וממשיכים לפנות, גם כשהם רואים שם את הניידת, כלומר לא חושבים שהם עושים משהו אסור (בניגוד לעבירת תנועה שנהג משתדל לא לבצע כשיש ניידת של משטרה באיזור).
עכשיו, שלא ישתמע שאני אומר פה שנהגים צריכים לנסוע מתוך הרגל ולא להסתכל על שלטים, ואכן השלט מופיע שם בצורה מאוד גדולה וברורה ולנהג שמגיע לצומת לא צריך להיות משנה אם הוא ארעי או לא נקודה.
אבל יש פה טעם לפגם.

נועם שחם כתב:

אגב,
מה שהכי פשוט לעשות זה לצלם את הצומת ולהביא את זה לבית המשפט. שהמשטרה תסביר לשופט מה קורה שם.

אני חושב שמה שכתבת פה (וגם בסוף הפיסקה למעלה), לא רק שהוא רחוק מלהיות הכי פשוט, הוא רחוק שנות אור מלהיות חצי פשוט.
אם אתה רוצה שמשהו במדינה הזאת לא יטופל אז זאת הדרך.
אבל אם אתה רוצה שאיזשהי עוולה תתוקן, צריך להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה.
ובסיטואציה הזאת יש המון מה לתקן. המון.

ועוד הערה. בצפייה הראשונה בסרטון הזה מאוד כעסתי על השוטרים ותיכננתי לכתוב שכל השוטרים ממזרים, אבל בהמשך הבנתי שהם לא אשמים.
השוטרים במדינה נראים בדיוק כמו הפרצוף של המדינה. תנאי קבלה נמוכים, שכר נמוך, מדים ורשות להפעיל כוח ללא פרופורציה והופס - גם האדם הכי רגיש לבעיות הזולת יהפוך לרובוט קלגס ממלא הוראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 13:28 
לא יודע. אני חושב ששופט שיראה את הדבר הזה מאד יתפלא (לגבי השילוט). לגבי נושא האחיין ומפקד הבסיס זה פחות רלוונטי, אבל בסיוע של עיתונאי וכמה מכתבים למשרד הבטחון, המשרד לבטחון פנים, מח"ש וכו', זה יכול לעזור, בטח ובטח אם יש ראיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 16:17 
נסעתי לבסיס הזה כמה פעמים בשירות שלי, כשהנהגים היו נהגי תובלה, ותמיד לקחנו שם שמאלה.
אנחנו מדינה של בכיינים, אבל וואלה גורמים לנו לבכות בכל יום מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 18:42 
נועם שחם כתב:

אגב,

זה לא עובד ככה נועם. כשאנחנו נוהגים אנחנו מקבלים עשרות החלטות בשניה. יש סימנים דרך מסויימים שאנחנו רגילים ומצפים להם. למשל, כשאנחנו רואים נתיב השתלבות שמוביל לפניה שמאלה, תמרור שמכוון אותנו לנתיב הזה, וחץ גדול על הכביש שמאפשר פנייה שמאלה, אז אנחנו מצפים שהפנייה שמאלה תהיה מותרת, בטח אם זאת דרך שנסענו בה הרבה פעמים בעבר. המוח של חלק לא קטן מהאנשים לא יצליח לעבד את המידע המפתיע הזה (פתאום, בפנייה שעשינו אותה המון פעמים בעבר, ושכל הסימנים בה מעידים שאין איתה בעייה, יש בשנייה האחרונה תמרור חדש שסותר את כל התמרורים לפניו) בזמן.
זאת הכשלה ברורה. אני לא יודע אם היא מכוונת או לא. זה לא מקרי שיש כל כך הרבה סימני דרך כפולים בכביש. הם לא אמורים לסתור אחד את השני. זה גם לא מקרי שכאשר משנים הסדרי תנועה קיימים שמים לרוב שלטים לא מעטים שמזהירים את הנהגים מפני השינויים בכביש. מי שקיבל את ההחלטה לשים שם את התמרור הזה (מתוך הנחה, שגם היא בספק, שהוא בכלל חוקי) לכל הפחות לא עשה עבודה טובה. לשים את משטרת התנועה בהחבא של זה כבר טריק מטונף.

נושא ביטול הדו"ח לפי בקשת מפקד הבסיס הוא סוגיה שונה שגם היא לא תקינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 20:43 
מחר יש על זה אייטם בצינור לילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 21:13 
אני בהלם - שוטרים קטנים ועלובים מתנהגים כמו שוטרים קטנים ועלובים.

משטרה שממשיכה להעסיק את השוטר הבן-זונה שמספר שם על זה שלפעמים עפות לו ידיים כי איזה חייל מצלם אותו בפלאפון שתבוא בטענות על הדימוי והיחס רק לעצמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 21:38 
אני אגיד שוב, רק ככה כשחושפים קצת את הערווה, מצליחים לראות קצת תוצאות...
כנראה שיש דברים בגו ואנשים לא סתם בכיינים ומתלוננים.

מחאת מילואימניקים בפייסבוק הצליחה: הדו”חות יבוטלו:
http://www.holesinthenet.co.il/archives/47375

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 23:16 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4234650,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
כל הצבא מושחט. כל המשטרה מושחטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 00:45 
לירון האדום כתב:

אהבתי את הטוקבק של מגיב 23:

23. תרגום לתגובת המשטרה:

"משטרת ישראל פתוחה לביקורת וקשובה לציבור, יחד עם זאת אנו מעדיפים שתמשיכו לעשות את זה בדרכים המקובלות קרי - כאלה שלא תהיינה חשופות באור השמש למחדלנו וטימטומנו - ישנה דרך ראויה ומכובדת לכך - לשלם את הקנס ולסתום את הפה - הרי מדובר בקהל מילואמניקים - פרייארים מזה שנים ועל-כן רגילים שמתעללים ומתעמרים בהם כעניין של מדיניות ממשלתית. "

תגובת המשטרה היא תעודת עניות למשטרת ישראל.
ראוי לציין כי המשטרה במקרה זה לא ראויה לשבחים, היא בסה"כ עשתה את העבודה שלה בביטול הדוח"ות שניתנו במחדל שלה.
הכתוביות שבסרט מצביעות על המחדל האבסורדי נוכחה ויש רק לתהות על קנקנם של שאר השוטרים במדינה אם זו תגובה של אחד מבכיריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: