תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההפגנות נגד הפליטים בדרום תל אביב
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אולי זה בגלל שיש קשר בין מעמד סוציו-אקונומי וגזענות?

ממש לא. יש טענה שהגזענים הכי גדולים גרים דווקא בצפון העיר. הם תומכים במדינה פלסטינית כדי שלא יצטרכו לראות פה ערבים שישארו מעבר לגדר ההפרדה. הם היו מבטלים מחר את האינטגרציה כדי שילדיהם לא ילמדו עם ילדי שכונת התקווה שחלקם ממוצא מזרחי. הם בעד שימצאו סידור עבודה ומגורים הולם למסתננים מאפריקה, ובלבד שלא יסתובבו להם במרכז שוסטר.
כמובן שאי אפשר להכליל אף קבוצה, אבל לומר שהגזענות היא מנת חלקם של עניי הדרום זו הגזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ofri כתב:
על מה כולכם כועסים פה בתוך אחד שגר בדרום ת"א והיה אתמול בהפגנהבהחלט אפשר להבין את התסכול של התושבים שם.

כולם כועסים עליך ועל החברים היודו-נ*צים שלך, שהולכים ועושים פוגרום (זה עוד לא במימדים של ליל הבדולח או משהו אבל אתם בהחלט בכיוון) נגד אנשים רק כי הם "כושים".
עוד חמישים שנה, כשהנכדים שלך ישאלו אותך איך לא עצרת את האסון שהגזענות הזאת הולכת לגרום, מה תגיד להם? שדווקא ההיפך, השתתפת ב"הפגנה"?

פותח האשכול: תערוך את הכותרת. הדבר הזה הוא הרבה דברים, "הפגנה" זה לא אחד מהם.

לא נכון, התושבים שם הם עשו את מה שהם עשו בגלל שההם כושים, אלא בגלל שהם אנשים שנכנסו בצורה לא חוקית למדינה ושוהים בצורה לא חוקית במדינה, אנשים שהרסו את השכונות שם ואת כל האיזור גרמו לכך צריך להצמיד שוטרים לתחת כדי שלא יאנסו אותך, אי אפשר ללכת כשמחשיך, שמה חס ושלום לא יבוא עלייך איזה מישהו ויגנוב ממך יאנוס אותך ירצח אותך..זה למה..

אין מה לעשות, המסכנים האלה סובלים יום יום כבר שנים מאותם מסתננים לא חוקיים ואף אחד לא עושה בשבילם ולמענם כלום ושום דבר, ההיפך כל פעם שהם מנסים להציל את החיים של עצמם ואת השכונה שלהם הם רק מקבלים תגובות של יודונאצים גזענים פשישטים ושר בלה בלה..אבל לא מטפלים בבעיה החמורה שלהם (ושל המדינה כולה..)

בזמן שאתה לא עושה כלום ושום דבר לטובתם על תבוא בטענות שפעם אחת כל הזעם התיכול והמירמור יצוף לפעמים.

הפוך! בעוד חמישים שנה שהנכדים שלי ישאלו את מה עשיתי בשביל להשאיר את תלאביב כעיר יהודית ואת הדרום ואת המדינה יהודית, ולא כעוד שלוחה של יבשת אפריקה וממולאת ומבקשי עבודה שרק הורסים ואונסים, אני אגיד להם שהייתי בהפגנה שאולי זאת הייתה התחילה של המפנה בבעיה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
teknoboy כתב:
ofri כתב:
על מה כולכם כועסים פה בתוך אחד שגר בדרום ת"א והיה אתמול בהפגנהבהחלט אפשר להבין את התסכול של התושבים שם.

כולם כועסים עליך ועל החברים היודו-נ*צים שלך, שהולכים ועושים פוגרום (זה עוד לא במימדים של ליל הבדולח או משהו אבל אתם בהחלט בכיוון) נגד אנשים רק כי הם "כושים".
עוד חמישים שנה, כשהנכדים שלך ישאלו אותך איך לא עצרת את האסון שהגזענות הזאת הולכת לגרום, מה תגיד להם? שדווקא ההיפך, השתתפת ב"הפגנה"?

לא נכון, התושבים שם הם עשו את מה שהם עשו בגלל שההם כושים, אלא בגלל שהם אנשים שנכנסו בצורה לא חוקית למדינה ושוהים בצורה לא חוקית במדינה, אנשים שהרסו את השכונות שם ואת כל האיזור גרמו לכך צריך להצמיד שוטרים לתחת כדי שלא יאנסו אותך, אי אפשר ללכת כשמחשיך, שמה חס ושלום לא יבוא עלייך איזה מישהו ויגנוב ממך יאנוס אותך ירצח אותך..זה למה..

אין מה לעשות, המסכנים האלה סובלים יום יום כבר שנים מאותם מסתננים לא חוקיים ואף אחד לא עושה בשבילם ולמענם כלום ושום דבר, ההיפך כל פעם שהם מנסים להציל את החיים של עצמם ואת השכונה שלהם הם רק מקבלים תגובות של יודונאצים גזענים פשישטים ושר בלה בלה..אבל לא מטפלים בבעיה החמורה שלהם (ושל המדינה כולה..)

בזמן שאתה לא עושה כלום ושום דבר לטובתם על תבוא בטענות שפעם אחת כל הזעם התיכול והמירמור יצוף לפעמים.

הפוך! בעוד חמישים שנה שהנכדים שלי ישאלו את מה עשיתי בשביל להשאיר את תלאביב כעיר יהודית ואת הדרום ואת המדינה יהודית, ולא כעוד שלוחה של יבשת אפריקה וממולאת ומבקשי עבודה שרק הורסים ואונסים, אני אגיד להם שהייתי בהפגנה שאולי זאת הייתה התחילה של המפנה בבעיה הזאת.

לפי דבריך ישראלים שטסים לארה"ב לעבוד בצורה לא חוקית (מעל 90% +-) צריך לשרוף להם את הבית, ולקחת את הילדים שלהם מהידיים שלהם ולזרוק אותם לריצפה.
שישאלו אמריקאי מה הוא עשה באותה תקופה, הוא יגיד בגאווה השארתי את ארה"ב לאמריקאים.
מאז רבין הימין בשלטון, במקום לזעוק על ההצפה של הסודנים בדרום תל אביב למי שעשה את זה, אתם מוסתים ע"י אותם אשמים ופוגעים באזרחים חפים מפשע.
מירי רגב, דני דנון, יריב לוין, כל אותם אלה שזעקו סרטן והשמאל הבוגד, הייתם צריכים לבוא אליהם בטענות, אל ורק אליהם.
אני כבר לא מבין איך אתם לא מבינים את זה, האם זה מטומטום או עיוורן.
רק אל תשכח שבמצע הבא של ביבי 10000% הוא ישתמש בבעיית הזרים כדי שתבחרו בו שוב, ואז שיבחר החברים האשמים שלו יאשימו את השמאל, ואתם תבלעו את זה כמו אהבלים פירסט קלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
teknoboy כתב:
ofri כתב:

לפי דבריך ישראלים שטסים לארה"ב לעבוד בצורה לא חוקית (מעל 90% +-) צריך לשרוף להם את הבית, ולקחת את הילדים שלהם מהידיים שלהם ולזרוק אותם לריצפה.
שישאלו אמריקאי מה הוא עשה באותה תקופה, הוא יגיד בגאווה השארתי את ארה"ב לאמריקאים.
מאז רבין הימין בשלטון, במקום לזעוק על ההצפה של הסודנים בדרום תל אביב למי שעשה את זה, אתם מוסתים ע"י אותם אשמים ופוגעים באזרחים חפים מפשע.
מירי רגב, דני דנון, יריב לוין, כל אותם אלה שזעקו סרטן והשמאל הבוגד, הייתם צריכים לבוא אליהם בטענות, אל ורק אליהם.
אני כבר לא מבין איך אתם לא מבינים את זה, האם זה מטומטום או עיוורן.
רק אל תשכח שבמצע הבא של ביבי 10000% הוא ישתמש בבעיית הזרים כדי שתבחרו בו שוב, ואז שיבחר החברים האשמים שלו יאשימו את השמאל, ואתם תבלעו את זה כמו אהבלים פירסט קלאס.

איך אתה לוקח דברים למקומות שרק אתה רואה אותם\רוצהלקחת אותם, זה לא יאמן..,
אה?, אם לא שמת לב, תמיד שיש אשכול של מסתננים כן או לא וכו' וכו', אני מאשים גם את הממשלה שלא עשתה בעבר וכיום לא עושה מספיק בשביל להציל את המדינה מההצפה הזאת.., לכן לפני שאתה מאשים אותי בדברים לא נכונים ולא אמיתיים תדע אל מול מי אתה מדבר אחי..
חוץ מיזה, אני זועק על ההצפה של המסתננים בדרום ת"א, ואני גם זועק על אלה שרוצים להשאיר אותם כאן, ושרוצים גם להביא עוד עוד מסתננים לא חוקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
mkorman1 כתב:
Charlie כתב:
לא.
אני טוען שאי אפשר לבוא ולתקוף את תושבי דרום ת"א שנאלצים לחיות כמו שהם חיים כיום עם כל המהגרים הללו סביבם, אבל לעשות זאת מדירה במרכז או בצפון העיר (או בכלל ממקום אחר בארץ).

להבדיל, אי אפשר לתקוף ערבים ישראלים שבונים ללא היתר בכפרים שלהם כשמי שתוקף אותם יכול פשוט לפנות לעירייה שלו ולקבל היתר לסגירת מרפסת, בניית קומה על הגג וכו'.
או למשל, לתקוף התפרעות ספונטנית של פלסטינים ליד מחסום ביו"ש, כשמי שתוקף אותם אינו יודע בכלל מה זה לחיות באיזור תחת שליטה צבאית עם מחסומים ובידוק וכו' כל הזמן.

זה הכל.

הצביעות היא מ-2 הצדדים. מכל הצדדים. כנראה שזה טבע האדם. נוח לתמוך במישהו ולתקוף מישהו אחר כשאתה בכלל לא מצוי בסיטואציה שלהם.

נ.ב.
לגבי הערה שנזרקה פה - ברור שלא כל הפורום גר בצפון ת"א אבל "משום מה" רוב מתנגדי המהגרים באים מהדרום ורוב תומכיהם, מהמרכז והצפון. חומר למחשבה.

בנוהל :ROSE:

מפאי"י ההיסטורית :ROSE:

זו הבעיה שלנו. שאין היום גוף מרכזי גדול ושפוי כמו מפא"י, שמייצג את הקבוצה הגדולה שבעם, שלא נגרר אחרי סיסמאות ואחרי שבשבת הסקרים או מפלגות קיצוניות וקבוצות לחץ דוגמת פייגלין אלא מנהיג ביד רמה את המדינה ונותן לאזרח את מה שהוא צריך. גוף שמבין שמדינה איננה עסק ורוה"מ הוא לא מנכ"ל. בעיית המסתננים ואי הטיפול של ממשלות ישראל האחרונות בבעיה רק ממחישות את חולשת השלטון המרכזי - מול נוער הגבעות בשטחים, מול הבדואים בנגב, מול החרדים בירושלים ומול המסתתנים מאפריקה.
ככה זה שכבר 20 שנה מדינת ישראל מתנערת מכל אחריות לתושבים שלה וממשיכה בקו הזה - בחינוך, בבריאות, בבטחון האישי, ברווחה, בבטחון הלאומי וכן הלאה.
מסתננים? כל עוד אין איזו מפגלה בקואליציה שתדרוש את זה או כל עוד שזה לא מזיז לטייקונים - זה גם לא יזיז לקאקר שמשמש כראש ממשלה ורק רוצה לגמור את הקדנציה בשלום מבלי לעשות שום דבר משמעותי בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ההפגנות נגד הפליטים בדרום תל אביב
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:50 
Bill Lawrence כתב:
Noam כתב:
רק עכשיו קראתי על הדבר הזה, ובא לי לבכות.
מה נהיה מאיתנו, כוסאומו? מה?!?!

זה תמיד היה, רק חיכה להתפרץ בצורה כזאת.
שום דבר לא חדש לי ואני לא מתפלא מכלום כאן, וזה הדבר העצוב.

גזענות תמיד הייתה פה, אבל בסדרי גודל כאלה ופעולות כאלה קיצוניות עוד לא נתקלתי
כבר לפני שבועיים כבר הבנתי שהשיח על המסתננים מסריח מגזענות ופאשיזם, אבל תמונות כאלה לא חשבתי שנראה ובטח לא כל כך מחר
אגב, נוכחות של מירי רגב ושאר היודונאצים מהכנסת היא חמורה פי 100 מההליכה של נתניהו לפני הארון קבורה של רבין לפני 17 שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:26 
http://news.walla.co.il/?w=/90/2535851

דווקא הייתי בתקווה והיה כרגיל לא ראיתי שהם פוחדים חזרו לחנויות שלהם הכל כרגיל

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 24 מאי 2012, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
Bill Lawrence כתב:
Noam כתב:
רק עכשיו קראתי על הדבר הזה, ובא לי לבכות.
מה נהיה מאיתנו, כוסאומו? מה?!?!

זה תמיד היה, רק חיכה להתפרץ בצורה כזאת.
שום דבר לא חדש לי ואני לא מתפלא מכלום כאן, וזה הדבר העצוב.

גזענות תמיד הייתה פה, אבל בסדרי גודל כאלה ופעולות כאלה קיצוניות עוד לא נתקלתי
כבר לפני שבועיים כבר הבנתי שהשיח על המסתננים מסריח מגזענות ופאשיזם, אבל תמונות כאלה לא חשבתי שנראה ובטח לא כל כך מחר
אגב, נוכחות של מירי רגב ושאר היודונאצים מהכנסת היא חמורה פי 100 מההליכה של נתניהו לפני הארון קבורה של רבין לפני 17 שנה

פעם חברי כנסת כמו בן ארי היו מחוץ לחוק, היום הם קונצנזוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

מה פחד היום הייתי בתקווה הם יצאו כרגיל לא פחדו לא כלום מה פחד בדיוק?

שתוק כבר חתיכת דביל, אני לא יכול לשמוע אותך, אף אחד לא יכול לשמוע אותך.
מפריע לך גם שהם מפחדים לצאת מהבית?? עכשיו גם זה מפריע לך, לכם??
אני לא מסוגל להבין אנשים כמוך :bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:34 
Bill Lawrence כתב:
ofri כתב:

אתה חתיכת אדם טיפש ומטומטם, מפריע לך גם שהם מפחדים?? עכשיו גם זה מפריע לך??

שב בשקט אני אמרתי שזה מפריע לי אני רק אומר שיכול להיות שמגזימים פה ואמרתי שלא ראיתי שום פחד בהם רובם כבר יצאו לרחוב כרגיל לא ראיתי שום פחד . עובדה שבית המשפט שיחרר את כל העצורים מאתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
Bill Lawrence כתב:
ofri כתב:

אתה חתיכת אדם טיפש ומטומטם, מפריע לך גם שהם מפחדים?? עכשיו גם זה מפריע לך??

שב בשקט אני אמרתי שזה מפריע לי אני רק אומר שיכול להיות שמגזימים פה ואמרתי שלא ראיתי שום פחד בהם רובם כבר יצאו לרחוב כרגיל לא ראיתי שום פחד . עובדה שבית המשפט שיחרר את כל העצורים מאתמול

מה הקשר לעצורים??
אתה חתיכת בן אדם שפל ומפה אני אסתום את הפה שלי ואנסה להתאפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 17:57 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש

מה זה מזכיר לכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
מחזיר אותי 60 שנה אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
בחיים שלי לא התביישתי במדינה שלי. בחיים עד אתמול
התמונות של המון יהודי בוזז חנויות של זרים, מכה עוברי אורח מהגרים ומנפץ זכוכיות של מכוניות של עובדים זרים היא הבושה הכי גדולה שחוויתי בחיי
העם שעבר את אירוע הגזענות הנורא בהיסטוריה, שלומד עליו כמעט מגיל ינקות, שנוסע לאירופה ומכריז "לעולם לא עוד" נכשל כשלון חרוץ בהנחלת הלקח של השואה לילדיו.
אנחנו בדרך לתהום ומזמן כבר אין ברקסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
התמונות של המון יהודי בוזז חנויות של זרים, מכה עוברי אורח מהגרים ומנפץ זכוכיות של מכוניות של עובדים זרים היא הבושה הכי גדולה שחוויתי בחיי
העם שעבר את אירוע הגזענות הנורא בהיסטוריה, שלומד עליו כמעט מגיל ינקות, שנוסע לאירופה ומכריז "לעולם לא עוד" נכשל כשלון חרוץ בהנחלת הלקח של השואה לילדיו.

קודם כל: :ROSE: :ROSE:

דבר שני, עד אתמול, עדיין לא יצא לך להתבייש במדינה? וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1 ... =568610998

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
עומר מ. כתב:

קודם כל: :ROSE: :ROSE:

דבר שני, עד אתמול, עדיין לא יצא לך להתבייש במדינה? וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 19:53 
לא שאני בא להגן על מה שהיה אבל אתמול בנאומים שמענו על אישה שהותקפה אתמול ע"י 3 עובדים זרים שניסו לשדוד אותה ולקחת לה את התיק בכח למה התיקשורת לא אומרת על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 20:09 
ofri כתב:
לא שאני בא להגן על מה שהיה אבל אתמול בנאומים שמענו על אישה שהותקפה אתמול ע"י 3 עובדים זרים שניסו לשדוד אותה ולקחת לה את התיק בכח למה התיקשורת לא אומרת על זה?

כי זה לא קשור, חתיכת אידיוט מטומטם!!!!!!!
נכון, יש פשיעה, נכון, גם על ידי שחורים, זו סיבה למעשים שכאלו?!?! זו סיבה למחות נגד הפליטים במקום למחות נגד מדיניות הממשלה?!
תגיד לי, אתה עיוור? ברצינות? מי הרי אחראי למצב של הפליטים אם לא הממשלה המפגרת?! הממשלה שבעצמה שולחת נציגים למחות נגד... נגד מי בעצם?! נגד הפליטים?! מה יש למחות נגדם?!?!!?

בא לי לבכות

מצטער והכל, אבל ראיתי את שני הסרטונים שפורסמו פה, ואם התגובה שלך לדברים כאלה זה "כן אבל גם 3 עובדים זרים ניסו לשדוד אישה", אז בא לי לבכות

נערך לאחרונה על ידי bigi37 בתאריך 24 מאי 2012, 20:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 20:09 
ofri כתב:

אה? איפה הייתה בחודשים האחרונים שהתקשורת מדווחת על כל אונס, שוד, גניבה או לא יודע מה שעשה סודני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 20:44 
Charlie כתב:
סו אלן כתב:
mkorman1 כתב:
Charlie כתב:
לא.
אני טוען שאי אפשר לבוא ולתקוף את תושבי דרום ת"א שנאלצים לחיות כמו שהם חיים כיום עם כל המהגרים הללו סביבם, אבל לעשות זאת מדירה במרכז או בצפון העיר (או בכלל ממקום אחר בארץ).

להבדיל, אי אפשר לתקוף ערבים ישראלים שבונים ללא היתר בכפרים שלהם כשמי שתוקף אותם יכול פשוט לפנות לעירייה שלו ולקבל היתר לסגירת מרפסת, בניית קומה על הגג וכו'.
או למשל, לתקוף התפרעות ספונטנית של פלסטינים ליד מחסום ביו"ש, כשמי שתוקף אותם אינו יודע בכלל מה זה לחיות באיזור תחת שליטה צבאית עם מחסומים ובידוק וכו' כל הזמן.

זה הכל.

הצביעות היא מ-2 הצדדים. מכל הצדדים. כנראה שזה טבע האדם. נוח לתמוך במישהו ולתקוף מישהו אחר כשאתה בכלל לא מצוי בסיטואציה שלהם.

נ.ב.
לגבי הערה שנזרקה פה - ברור שלא כל הפורום גר בצפון ת"א אבל "משום מה" רוב מתנגדי המהגרים באים מהדרום ורוב תומכיהם, מהמרכז והצפון. חומר למחשבה.

בנוהל :ROSE:

מפאי"י ההיסטורית :ROSE:

זו הבעיה שלנו. שאין היום גוף מרכזי גדול ושפוי כמו מפא"י, שמייצג את הקבוצה הגדולה שבעם, שלא נגרר אחרי סיסמאות ואחרי שבשבת הסקרים או מפלגות קיצוניות וקבוצות לחץ דוגמת פייגלין אלא מנהיג ביד רמה את המדינה ונותן לאזרח את מה שהוא צריך. גוף שמבין שמדינה איננה עסק ורוה"מ הוא לא מנכ"ל. בעיית המסתננים ואי הטיפול של ממשלות ישראל האחרונות בבעיה רק ממחישות את חולשת השלטון המרכזי - מול נוער הגבעות בשטחים, מול הבדואים בנגב, מול החרדים בירושלים ומול המסתתנים מאפריקה.
ככה זה שכבר 20 שנה מדינת ישראל מתנערת מכל אחריות לתושבים שלה וממשיכה בקו הזה - בחינוך, בבריאות, בבטחון האישי, ברווחה, בבטחון הלאומי וכן הלאה.
מסתננים? כל עוד אין איזו מפגלה בקואליציה שתדרוש את זה או כל עוד שזה לא מזיז לטייקונים - זה גם לא יזיז לקאקר שמשמש כראש ממשלה ורק רוצה לגמור את הקדנציה בשלום מבלי לעשות שום דבר משמעותי בה.

גם אני חייב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
במפא"י היה אחד אריק שרון, שבתור מפקד ב101 בן-גוריון נתן לו להשתולל בכפרים הערביים ולבצע פשעי מלחמה.
במפא"י שלחו ניצולי שואה לגור ב-ביבים והתייחסו אליהם כמו זבל אנושי.
עם מפא"י נחתם הסכם הסטטוס-קוו.

וכו'.

אכן, הנהגה (הומנית) ביד רמה, שלא נגררת אחרי מפלגות קיצוניות וקבוצות לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
עופרי, אני שואל ברצינות. אם אתה היית מגיע למדינה שאין לך לאן ללכת ממנה ואסור לך לעבוד, אתה לא היית גונב ושודד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אם הייתי במצבם גם אני הייתי שודד, זה א'.
ב' מה דעתך על זה שבחודש האחרון היו בערך כל יום 2 מקרים של אונס ורצח שביצעו יהודים? יכול להיות שצריך להרוג את כולנו לפי הגישה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
עופרי, אני שואל ברצינות. אם אתה היית מגיע למדינה שאין לך לאן ללכת ממנה ואסור לך לעבוד, אתה לא היית גונב ושודד?

אם הם לא יכולים לעבוד, איך זה ש מסתננן לוקחים עבודות של ניקיון,שטיפת כלים, בניין וכיוצא בזה? הרי אסור להם לא?,
ואם הם לא שמים על זה והם עובדים, אז מה אתה רוצה גם אסור להם וגם אם מותר להם הם עובדים (או מחפשים מקומות עבודה..) ככה שזה לא משנה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 01:07 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 06:31 
אדמדם כתב:
במפא"י היה אחד אריק שרון, שבתור מפקד ב101 בן-גוריון נתן לו להשתולל בכפרים הערביים ולבצע פשעי מלחמה.

וכו'.

זאת הסתה פרועה לא יותר
אם היה בגין בשלטון הרי שישראל היתה נמחקת בתוך 5 שנים מהקמתה
אם מפ״ם היתה בשלטון היינו הופכים לגרורה קומוניסטית נחשלת
אבל תמיד היה יותר קל לבקר ולברבר מאשר לבנות וליצור
ואני אומר : בלי חרות ומק״י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אדמדם כתב:

וכו'.

זאת הסתה פרועה לא יותר
אם היה בגין בשלטון הרי שישראל היתה נמחקת בתוך 5 שנים מהקמתה
אם מפ״ם היתה בשלטון היינו הופכים לגרורה קומוניסטית נחשלת
אבל תמיד היה יותר קל לבקר ולברבר מאשר לבנות וליצור
ואני אומר : בלי חרות ומק״י

ואני אומר שכדאי שתתחבר למאה הנוכחית ולמציאות הקיימת בשטח.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: