אדום עד לגרדום כתב:
teknoboy כתב:
ofri כתב:
על מה כולכם כועסים פה בתוך אחד שגר בדרום ת"א והיה אתמול בהפגנהבהחלט אפשר להבין את התסכול של התושבים שם.
כולם כועסים עליך ועל החברים היודו-נ*צים שלך, שהולכים ועושים פוגרום (זה עוד לא במימדים של ליל הבדולח או משהו אבל אתם בהחלט בכיוון) נגד אנשים רק כי הם "כושים".
עוד חמישים שנה, כשהנכדים שלך ישאלו אותך איך לא עצרת את האסון שהגזענות הזאת הולכת לגרום, מה תגיד להם? שדווקא ההיפך, השתתפת ב"הפגנה"?
פותח האשכול: תערוך את הכותרת. הדבר הזה הוא הרבה דברים, "הפגנה" זה לא אחד מהם.
לא נכון, התושבים שם הם עשו את מה שהם עשו בגלל שההם כושים, אלא בגלל שהם אנשים שנכנסו בצורה לא חוקית למדינה ושוהים בצורה לא חוקית במדינה, אנשים שהרסו את השכונות שם ואת כל האיזור גרמו לכך צריך להצמיד שוטרים לתחת כדי שלא יאנסו אותך, אי אפשר ללכת כשמחשיך, שמה חס ושלום לא יבוא עלייך איזה מישהו ויגנוב ממך יאנוס אותך ירצח אותך..זה למה..
אין מה לעשות, המסכנים האלה סובלים יום יום כבר שנים מאותם מסתננים לא חוקיים ואף אחד לא עושה בשבילם ולמענם כלום ושום דבר, ההיפך כל פעם שהם מנסים להציל את החיים של עצמם ואת השכונה שלהם הם רק מקבלים תגובות של יודונאצים גזענים פשישטים ושר בלה בלה..אבל לא מטפלים בבעיה החמורה שלהם (ושל המדינה כולה..)
בזמן שאתה לא עושה כלום ושום דבר לטובתם על תבוא בטענות שפעם אחת כל הזעם התיכול והמירמור יצוף לפעמים.
הפוך! בעוד חמישים שנה שהנכדים שלי ישאלו את מה עשיתי בשביל להשאיר את תלאביב כעיר יהודית ואת הדרום ואת המדינה יהודית, ולא כעוד שלוחה של יבשת אפריקה וממולאת ומבקשי עבודה שרק הורסים ואונסים, אני אגיד להם שהייתי בהפגנה שאולי זאת הייתה התחילה של המפנה בבעיה הזאת.
לפי דבריך ישראלים שטסים לארה"ב לעבוד בצורה לא חוקית (מעל 90% +-) צריך לשרוף להם את הבית, ולקחת את הילדים שלהם מהידיים שלהם ולזרוק אותם לריצפה.
שישאלו אמריקאי מה הוא עשה באותה תקופה, הוא יגיד בגאווה השארתי את ארה"ב לאמריקאים.
מאז רבין הימין בשלטון, במקום לזעוק על ההצפה של הסודנים בדרום תל אביב למי שעשה את זה, אתם מוסתים ע"י אותם אשמים ופוגעים באזרחים חפים מפשע.
מירי רגב, דני דנון, יריב לוין, כל אותם אלה שזעקו סרטן והשמאל הבוגד, הייתם צריכים לבוא אליהם בטענות, אל ורק אליהם.
אני כבר לא מבין איך אתם לא מבינים את זה, האם זה מטומטום או עיוורן.
רק אל תשכח שבמצע הבא של ביבי 10000% הוא ישתמש בבעיית הזרים כדי שתבחרו בו שוב, ואז שיבחר החברים האשמים שלו יאשימו את השמאל, ואתם תבלעו את זה כמו אהבלים פירסט קלאס.