תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההפגנות נגד הפליטים בדרום תל אביב
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
בן עריץ אומר שישראל מכרה נשק למדינות אפריקה וגרמה לטבח.
אם ישראל גרמה לטבח המוני כדבריו של ילדים ונשים, אז גם לקבל את הפליטים משם היא לא תקבל... :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ההפגנות נגד הפליטים בדרום תל אביב
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה כבר מתחיל להזכיר איזה עשור מסויים באיזה מדינה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:23 
גביזון כתב:
בן עריץ אומר שישראל מכרה נשק למדינות אפריקה וגרמה לטבח.
אם ישראל גרמה לטבח המוני כדבריו של ילדים ונשים, אז גם לקבל את הפליטים משם היא לא תקבל... :WHOME:

זה אירוני מכל כך הרבה סיבות שזה לא יאומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:23 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:24 
שמשהוא יסביר לי ברצינות, אחרי שרואים את הפלצנים כמו מירי רגב, דני דנון, עופיר אוקיינוס ושאר הכלומניקים בליכוד,
איך ביבי מקבל כל כך הרבה מנדטים?
זה כבר מעבר לחוסר היגיון בסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
שמשהוא יסביר לי ברצינות, אחרי שרואים את הפלצנים כמו מירי רגב, דני דנון, עופיר אוקיינוס ושאר הכלומניקים בליכוד,
איך ביבי מקבל כל כך הרבה מנדטים?
זה כבר מעבר לחוסר היגיון בסיסי.

זה פשוט.
שוב ושוב אתה מתאר את המצב הנורא של תשתיות המחיה (חינוך, בריאות, תחבורה ציבורית) המיסים המופרכים והמופרעים (מים, דלק) יוקר המחיה בגלל מדיניות רכוזית (אוכל, דיור) ומעל הכל הפניית תקציבים מופרעת למקום אחד על חשבון מקומות שדרושים לכלל האזרחים (אתמול הופנו עוד 150 מליון למוסדות דת - למרכז לנפגעות תקיפה מינית לא אושרו העברת 4 שדרושים לקיומו) ובני השיח שלך מסכימים על הכל.
שוב ושוב הם מסרבים לייצר קשר בין רציפות של ממשלות ימין למצב אליו הגענו. שוב ושוב הם מסרבים לייצר קשר ראש ממשלה לחיים של האזרחים.

או בקיצור - המצב ? חרא. הכנסת ? מושחתת. הממשלה ? כושלת. ביבי ? מלך. למה ? הסמולנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
וכמובן "אין למי להצביע אז מצביעים לביבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
תמונה

רק בתמונה הזאת הבנתי לאן באמת אנחנו הולכים. זה כאילו הסיבה היחידה שזה לא near Berlin, 80 years ago זה שלא היה אז פייסבוק.
מה לעזאזל עושים עכשיו? הרי התנגדות לא אלימה לזה רק תביא להם עוד דלק, התנגדות אלימה תביא למעצרים רק בצד אחד, ובריחה מפה לא תמנע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
וכמובן "אין למי להצביע אז מצביעים לביבי".

"מי יותר מתאים ליהיות ראש ממשלה?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
בנאדם שהילדים שלו כל אחד זרוק איפשהו אחר, אין לו ולמשפחתו מה לאכול, אין חינוך ראוי לילדיו, עדיין מושפע ופוחד הרבה יותר כשהוא שומע את פרופוגנדת ההפחדה הקבועה, של "ההוא יחלק את ירושלים", "לפלשתינאים יש m-16 חדש" וכו'. זה מבחינתו הדבר הכי חשוב וזה כנראה מבחינתו, מקור לכל הבעיות שלו בחיים. לכן אותו בנאדם יצביע ליכוד למירי רקב הזונה הזאת ולביבי חתוליהו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:13 
החתול של שרדינגר כתב:
KingAlpaca כתב:

זה פשוט קישקוש.
היהודים בגרמניה היו אזרחי גרמניה במשך מאות שנים, וחיו שם מאות שנים באופן חוקי ומוסדר.
לעומתם, מהגרי העבודה שמגיעים לפה, נכנסים למדינה באופן לא חוקי ללא אשרה, ועובדים פה באופן לא חוקי ללא אשרה.

אין שום מדינה בעולם, שמאפשרת לאנשים להיכנס אליה ללא אשרה ולעבוד בה ללא אישור עבודה. בכל מדינה מתוקנת, כל הסודאנים והאריתריאים שהגיעו לפה, היו מגורשים כבר מזמן.

להעיף מפה את כל המהגרים הלא חוקיים, ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
KingAlpaca כתב:

זה פשוט קישקוש.
היהודים בגרמניה היו אזרחי גרמניה במשך מאות שנים, וחיו שם מאות שנים באופן חוקי ומוסדר.
לעומתם, מהגרי העבודה שמגיעים לפה, נכנסים למדינה באופן לא חוקי ללא אשרה, ועובדים פה באופן לא חוקי ללא אשרה.

אין שום מדינה בעולם, שמאפשרת לאנשים להיכנס אליה ללא אשרה ולעבוד בה ללא אישור עבודה. בכל מדינה מתוקנת, כל הסודאנים והאריתריאים שהגיעו לפה, היו מגורשים כבר מזמן.

צודק. ניצחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:20 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

גם אם נשים בצד את ההבדל בין גרוש חוקי לבין ביזה ואלימות, אתה מודע לזה שישראל, כמו רוב מדינות העולם המערבי, חתומה על האמנה בדבר מעמדם של הפליטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט נורא. אני קורא את הכתבות בנושא ובא לי לבכות.
מה אפשר לעשות בשביל לעזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:22 
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

גם אם נשים בצד את ההבדל בין גרוש חוקי לבין ביזה ואלימות, אתה מודע לזה שישראל, כמו רוב מדינות העולם המערבי, חתומה על האמנה בדבר מעמדם של הפליטים?

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
KingAlpaca כתב:

זה פשוט קישקוש.

מה הקשר בכלל, מדברים על מנטליות של המון מוסת, על ניפוץ חלונות של בתי עסק, על ביזה, על אלימות כלפי אנשים עם מראה מסויים.
אחד הדברים הגרועים והמסוכנים שיש זה המון מוסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
גם אם אני בעד גירוש הפליטים, וגם אם אני נגד, דבר אחד אני לא מבין
איך מרשים לעצמם חלאות האדם להכות את הפליטים? לאיזו רמת גועל הגענו למען השם.
את הזעם שקיים שיפנו לממשלה, לא לאנשים המסכנים האלה.
קיבינימט איזה גועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:36 
אדום נחמד כתב:
קיבינימט איזה גועל.

אני די בטוח שזה מה שחלק גדול מהפורום חושב
מה שמדהים הוא שממשלת ישראל מצליחה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
חברי כנסת מאשימים את האופוזיציה(וממשלות קודמות לא הם כמובן, הם זה משהוא שונה) ובו זמנית לא עושים כלום(סליחה היו כמה חברי כנסת שהציעו 2 וחצי חוקים וזה נחשב למשהוא)
ועוד מצליחים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום נחמד כתב:
קיבינימט איזה גועל.

אני די בטוח שזה מה שחלק גדול מהפורום חושב
מה שמדהים הוא שממשלת ישראל מצליחה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
חברי כנסת מאשימים את האופוזיציה(וממשלות קודמות לא הם כמובן, הם זה משהוא שונה) ובו זמנית לא עושים כלום(סליחה היו כמה חברי כנסת שהציעו 2 וחצי חוקים וזה נחשב למשהוא)
ועוד מצליחים בזה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:08 
ממשלת ישראל אשמה בדבר אחד: שהמסתננים הללו פה.
התפקיד שלה הוא לדאוג שהם יעופו בחזרה למדינות שהם הגיעו מהן, וגם שלא ייכנסו לפה מסתננים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:31 
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זה נכון. אבל זה לא משנה את העובדה שבישראל יש עשרות אלפי מהגרי עבודה לא חוקיים. חלקם נכנסו לפה שלא כחוק, חלקם נכנסו כחוק, האשרה שלהם נגמרה, אבל הם החליטו להישאר.
יש להפריד בין כמה דברים:
1. המעשים המכוערים של החלאות שתקפו עובדים זרים. זה מחליא, ואני מאחל להם שיירקבו בכלא, כי מדובר בגזענים מתועבים ועלובים, שהם מסוכנים לחברה הישראלית מכל מהגר עבודה לא חוקי.
2. יש בישראל עשרות אלפי עובדים לא חוקיים. מדינה מתוקנת לא יכולה להרשות לעצמה עשרות אלפי פורעי חוק בתחומה. עם כל הכבוד. מי שהסתיימה לו האשרה צריך לעזוב את המדינה. בדיוק כמו שקורה בארצות הברית, בדיוק כמו שקורה במדינות מערביות נורמליות. לא מדובר באיזה גירוש לא הומני, אלא בשמירה על החוק. בדיוק כמו שהתנחלות לא חוקית צריך לפרק, ולא מעניין אותי אם בנו שם חמישה מגדלי ענק - היא לא חוקית וצריך להרוס אותה, כך מהגר עבודה שנמצא פה בניגוד לחוק צריך להיות מגורש. כן, יכאב לי הלב עליו. זה נורא ואיום ובאמת כואב. הלב שלי יישבר כשהוא יעלה על המטוס ביחד עם ילדים שחלקם כבר לומדים פה, אבל זה מה שצריך לעשות. ולמרבה הצער, בעולם המר שלנו לפעמים ילדים משלמים את המחיר על היותם של הוריהם עבריינים. זה נכון לגבי ילד שאביו גנב והולך לכלא, וזה נכון לגבי ילד שאביו הוא מהגר עבודה לא חוקי - ברגע שהאב החליט לעבודה פה בצורה לא חוקית הוא אמור לקחת בחשבון שמתישהו הוא יגורש. האחריות לפגיעה בילדיו היא קודם כל עליו.
3. לגבי הפליטים. כרגע לא ברור בכלל מספרם. מהגרי עבודה רבים מגדירים עצמם כפליטים אף שאינם כאלה. בכל מקרה, הגישה שלי אומרת שאם יאכפו פה את חוקי העבודה כמו שצריך, כלומר יישארו בישראל רק עובדים בעלי אישורים, כשכל העובדים שאין להם אישורים יגורשו (ושוב - הם באמת מסכנים, ואני מרחם עליהם, אבל אין מה לעשות) אז המדינה תוכל להכיל את הפליטים, לתת להם אשרות עבודה ולסייע להם להשתלב בחברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
הוי הצביעות...
אנשים פה מזכירים לי את האשכנזים הצפונים שרחצו להם בהנאה בבריכת גורדון, נטולים מכל דאגה קיומית של כסף או של כושים שמסתובבים להם מתחת לבית ובחדר המדרגות.
פתאום, משום מקום, הגיח למקום אוטובוס ובו עשרות מהגרי עבודה (וכדאי שנקפיד לרשום זאת הגם שזה יותר ארוך מ"פליטים" אבל מה לעשות שהרוב המכריע אינם פליטים) שחורי עור שבאו להשתכשך במים בחסות ח"כ בן ארי ואיתמר בן-גביר.

האם כל אותם אלו שצועקים לטובת מהגרי העבודה חייכו ושמחו על בואם?

ממש לא! הכל צולם. הם מיהרו לצאת מהמים ורובם אף עזב את המקום.

למה? כי היה פה "ניצול ציני"? אולי. אבל את האפריקאים הפוליטיקה הפנימית לא מעניינת, הם זכו ליום כיף בבריכה הכי נחשבת בת"א ובחינם, ורק חבל שכל הצפונבונים קצת קלקלו את השמחה בהתנהגותם הגזענית, המתנשאת והמזלזלת.
http://www.youtube.com/watch?v=5ulJAEKAXeA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

הבלוף הכי גדול.
ראשית הסודאנים אינם יכולים להיות פליטים משהוקמה עבורם מדינה.
שנית, רובם המכריע מחפשי עבודה, הם מודים בכך.
שלישית, ישראל אינה מתאימה לקלוט פליטים במאסות כאלה מה גם שהיא עצמה מהווה מדינת מקלט לפליטים יהודים מרחבי העולם. צריך לשקול שת"פ עם מדינה כמו קנדה למשל, להעברת הפליטים אליה כחלק מהסדר כלשהו. קנדה היא מדינה קולטת פליטית מובהקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
אכן, אנשי הפורום מייצגים את הצפונבונים שרחצו בבריכת גורדון.
כמובן שזו עובדה מוכחת שמדובר בצפונבונים אבל ניחא....
בכלל אנשי צפון ת"א כמובן מייצגים את השמאל או פעילים חברתיים או משו שקרוב לכך, כמובן.

כן, "יום כיף"

כן, ה"צפונבונים" הם אלו שהתנשאו וזלזלו ב-בני אדם בסיפור הזה.

וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

הבלוף הכי גדול.
ראשית הסודאנים אינם יכולים להיות פליטים משהוקמה עבורם מדינה.
שנית, רובם המכריע מחפשי עבודה, הם מודים בכך.
שלישית, ישראל אינה מתאימה לקלוט פליטים במאסות כאלה מה גם שהיא עצמה מהווה מדינת מקלט לפליטים יהודים מרחבי העולם. צריך לשקול שת"פ עם מדינה כמו קנדה למשל, להעברת הפליטים אליה כחלק מהסדר כלשהו. קנדה היא מדינה קולטת פליטית מובהקת.

אתה מדבר על הדרום סודאנים שהוקמה להם מדינה, אלה מחבל דראפור עדיין פליטים.
האו"ם קבע כי דרום סודאן עדיין לא בטוחה לחזור אליה
ישראל מתאימה או לא מתאימה, בנתיים ממשלת ישראל מונעת ממי שמגיע לעבוד ובכך גוררת אותו לפשע ולאלימות כמו שאפילו מפכ"ל המשטרה ומפקד מחוז תל אביב (שהם לא כוס התה שלי אמרו).
ואני נוטה לא להשוות בין הימין לפאשיזם, לפחות לא בין ליברמן וחבר מרעיו אבל זה פאשיזם נטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
הוי הצביעות...
אנשים פה מזכירים לי את האשכנזים הצפונים שרחצו להם בהנאה בבריכת גורדון, נטולים מכל דאגה קיומית של כסף או של כושים שמסתובבים להם מתחת לבית ובחדר המדרגות.
פתאום, משום מקום, הגיח למקום אוטובוס ובו עשרות מהגרי עבודה (וכדאי שנקפיד לרשום זאת הגם שזה יותר ארוך מ"פליטים" אבל מה לעשות שהרוב המכריע אינם פליטים) שחורי עור שבאו להשתכשך במים בחסות ח"כ בן ארי ואיתמר בן-גביר.

האם כל אותם אלו שצועקים לטובת מהגרי העבודה חייכו ושמחו על בואם?

ממש לא! הכל צולם. הם מיהרו לצאת מהמים ורובם אף עזב את המקום.

למה? כי היה פה "ניצול ציני"? אולי. אבל את האפריקאים הפוליטיקה הפנימית לא מעניינת, הם זכו ליום כיף בבריכה הכי נחשבת בת"א ובחינם, ורק חבל שכל הצפונבונים קצת קלקלו את השמחה בהתנהגותם הגזענית, המתנשאת והמזלזלת.
http://www.youtube.com/watch?v=5ulJAEKAXeA

לא הבנתי.
אתה טוען שאם יש כמה גזענים ששוחים בבריכת גורדון אז הם מכשירים את הגזענות? בגלל שגם איזה מישהו מהצפון הישן שונא שחורים אז זה בסדר לשנוא אותם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
לא.
אני טוען שאי אפשר לבוא ולתקוף את תושבי דרום ת"א שנאלצים לחיות כמו שהם חיים כיום עם כל המהגרים הללו סביבם, אבל לעשות זאת מדירה במרכז או בצפון העיר (או בכלל ממקום אחר בארץ).

להבדיל, אי אפשר לתקוף ערבים ישראלים שבונים ללא היתר בכפרים שלהם כשמי שתוקף אותם יכול פשוט לפנות לעירייה שלו ולקבל היתר לסגירת מרפסת, בניית קומה על הגג וכו'.
או למשל, לתקוף התפרעות ספונטנית של פלסטינים ליד מחסום ביו"ש, כשמי שתוקף אותם אינו יודע בכלל מה זה לחיות באיזור תחת שליטה צבאית עם מחסומים ובידוק וכו' כל הזמן.

זה הכל.

הצביעות היא מ-2 הצדדים. מכל הצדדים. כנראה שזה טבע האדם. נוח לתמוך במישהו ולתקוף מישהו אחר כשאתה בכלל לא מצוי בסיטואציה שלהם.

נ.ב.
לגבי הערה שנזרקה פה - ברור שלא כל הפורום גר בצפון ת"א אבל "משום מה" רוב מתנגדי המהגרים באים מהדרום ורוב תומכיהם, מהמרכז והצפון. חומר למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אולי זה בגלל שיש קשר בין מעמד סוציו-אקונומי וגזענות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
לא.
אני טוען שאי אפשר לבוא ולתקוף את תושבי דרום ת"א שנאלצים לחיות כמו שהם חיים כיום עם כל המהגרים הללו סביבם, אבל לעשות זאת מדירה במרכז או בצפון העיר (או בכלל ממקום אחר בארץ).

להבדיל, אי אפשר לתקוף ערבים ישראלים שבונים ללא היתר בכפרים שלהם כשמי שתוקף אותם יכול פשוט לפנות לעירייה שלו ולקבל היתר לסגירת מרפסת, בניית קומה על הגג וכו'.
או למשל, לתקוף התפרעות ספונטנית של פלסטינים ליד מחסום ביו"ש, כשמי שתוקף אותם אינו יודע בכלל מה זה לחיות באיזור תחת שליטה צבאית עם מחסומים ובידוק וכו' כל הזמן.

זה הכל.

הצביעות היא מ-2 הצדדים. מכל הצדדים. כנראה שזה טבע האדם. נוח לתמוך במישהו ולתקוף מישהו אחר כשאתה בכלל לא מצוי בסיטואציה שלהם.

נ.ב.
לגבי הערה שנזרקה פה - ברור שלא כל הפורום גר בצפון ת"א אבל "משום מה" רוב מתנגדי המהגרים באים מהדרום ורוב תומכיהם, מהמרכז והצפון. חומר למחשבה.

חוץ ממה שאחד אדום אחר, אני אבקש לראות את הסטטיסטיקה שאתה נשען עליה.
אני גר בדרום העיר, ומכל חבריי שגרים בדרום העיר אין אחד שיש לו בעיה עם שכניו שחורי העור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:

או בקיצור - המצב ? חרא. הכנסת ? מושחתת. הממשלה ? כושלת. ביבי ? מלך. למה ? הסמולנים.

:ROSE: ישר לסטטס בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: