תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 10:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כינוס הפועל! יום ד', 23.5 בשעה 19:30 **שינוי מקום**
הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:16 
אם כבר באמת מקימים קבוצה, אני לא מבין מאיפה השמות ההזוים החדשים האלה, כשיש שם כל כך טהור כמו "הפועל אלנבי ת"א".
אני לא מייחל לזה, הרעיון שתוקם מאוהדים מבוססים עמותת אוהדים הוא הנכון ביותר לטעמי, ושוב, כמו שאמרתי, כדי שהמעגל יורחב, צריך לאפשר לכמה שיותר אנשים להשקיע ואת זה עושים ע"י מתן כמה אפשרויות להשקעה- בנוסף ל1000 שח ממי שיכול כמובן, צריך להוריד את הסכום המינימלי, ע"י כך אנשים שיכולים לשים 200 שח ישתתפו גם כן, כולל סכומים של 500 שח ו750. לא כולם יוכלו לשים 1000.
תחשבו על זה כי זה מאוד עשוי לתרום, אני לא רואה סיבה לפסול חבורה של 30 איש נניח, שירצו לשלם רק 200 שח לטובת העניין ויכולים לעשות מבצע "חבר מביא חבר" ולהשיג עוד כמוהם, לא אמרתי שלא יהיו אנשים שישימו גם 1000, אבל שוב, בנוסף אליהם.

שיהיה בהצלחה זה הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
המון אנשים טובים הגיעו, עם הרבה כוונות טובות ורציניות. אבל בלי פתרון לטווח הקצר.
המסקנה שלי מהערב, זה שמזל שיש את הכדורסל בשנה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
שבוכמן אמר "פלטפורמה ליום הדין", למה התכוון?

מה שאני מבין אלו רעיונות טובים וגדולים בתאוריה. אבל כרגע המאבק הוא הרבה יותר ממוקד ומוחשי, וזה העפת אלי טביב מן הקבוצה. אחר כך יהיה העולם גדול.

האם בכנס הייתה התייחסות להמשך הדרך במאבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:24 
mkorman1 כתב:
הפועל אלנבי תל אביב
כי צריך לחזור למקור ל1927

הפועל באסה. כי אין שם יותר מתאים מזה כרגע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:44 
ירדן כתב:

מה שאני מבין אלו רעיונות טובים וגדולים בתאוריה. אבל כרגע המאבק הוא הרבה יותר ממוקד ומוחשי, וזה העפת אלי טביב מן הקבוצה. אחר כך יהיה העולם גדול.

הייתה בקשה שיותר אנשים יגיעו למשמרות המחאה וכן אם למישהו יש רעיון בנוגע לדברים חדשים מטה המאבק פתוח להצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
המון אנשים טובים הגיעו, עם הרבה כוונות טובות ורציניות. אבל בלי פתרון לטווח הקצר.

באתי מיואש ויצאתי מיואש יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להגיע להחלטה 200 איש ביחד. עלה רעיון יפה של אחד מהמדברים שם, להקים קבוצה של 10 אנשים, שידונו בכל הרעיונות שעלו בכנס, ויגיעו להחלטה. שאר האוהדים יהיו צריכים לעמוד מאחורי ההחלטה באש ובמים. דבר נוסף שעלה היה ההצעה להפגין מול ההתאחדות, כי "כמו שהם העיפו את פרוספר, הם יכולים להעיף אותו. היה הסבר יותר מפורט לרעיון הזה, אם מישהו רוצה להרחיב אז בשמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
ההתאחדות לא "העיפה את פרוספר", כפי שטען (וטעה) שם מישהו.
הוא הורחק לחצי שנת פעילות והושעה ממזכירות ההתאחדות.
לא הכריחו אותו למכור את הקבוצה, ולא יכריחו את אלי טביב למכור את הקבוצה.
בין כל הדברים הלא ריאליים שנשמעו שם - והיו לא מעט - זה אחד מראשי הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:17 
באמת מייאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:19 
המצב לא טוב, וזו האמת. אנחנו לא באים להפריח ססמאות באוויר ולשקר.
אנחנו יודעים בדיוק מה המצב אצל אלי טביב ויודעים גם איך אפשר להשפיע עליו. אבל זה לא יקרה ברגע.
הדבר שהכי משפיע כרגע מבחינתו זה הלחץ על דנה, וצריך להגביר את זה.
במקביל צריך לעבוד בכלים נוספים ולהערך לרגע המתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:23 
יש לכולנו סיבה טובה להיות מיואשים, ככה זה שפושע מבזה אנשים קשיי יום ושומרי חוק ושודד להם את האהבה...

תראו לו את זה מחר מול הבית, כי לאיש אין גבול, אלא אם כן נעמוד מולו איתנים ונסמן לו אותו בכוח שלנו כרוב אדום, איתן ומאוחד מול אחד !

תנו לו ללכת חפוי ראש... הוא עדיין לא טוני מונטנה... סתם פיון.

נערך לאחרונה על ידי vangroder בתאריך 24 מאי 2012, 00:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:24 
Moalem כתב:
ירדן כתב:

הייתה בקשה שיותר אנשים יגיעו למשמרות המחאה וכן אם למישהו יש רעיון בנוגע לדברים חדשים מטה המאבק פתוח להצעות .

היתי לי הצעה שלפחות לדעתי היא מעניינת (עצה בנוגע לחשוף את השקרים של טביב בנוגע ל"העמדת הקבוצה למכירה".
העברתי במייל את ההצעה לאחד מראשי המחאה, אבל לא זכיתי לתגובה כזו או אחרת...
אבל בקטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

אנחנו יודעים בדיוק מה המצב אצל אלי טביב ויודעים גם איך אפשר להשפיע עליו. אבל זה לא יקרה ברגע.

אתה יכול לחלוק איתנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כינוס הפועל! יום ד', 23.5 בשעה 19:30 **שינוי מקום**
הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Moalem כתב:
ירדן כתב:

הייתה בקשה שיותר אנשים יגיעו למשמרות המחאה וכן אם למישהו יש רעיון בנוגע לדברים חדשים מטה המאבק פתוח להצעות .

היתי לי הצעה שלפחות לדעתי היא מעניינת (עצה בנוגע לחשוף את השקרים של טביב בנוגע ל"העמדת הקבוצה למכירה".
העברתי במייל את ההצעה לאחד מראשי המחאה, אבל לא זכיתי לתגובה כזו או אחרת...
אבל בקטנה.

למה בקטנה?
המסר העיקרי היום היה שכולנו צריכים להיות יחד במעשים וברעיונות.... פשוט שלח שוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:28 
הגעתי מיואש וחזרתי מיואש יותר.
בשורה התחתונה הוצעו עשרות הצעות לדרכי פעולה כשאין הסכמה על שום פתרון.
הרבה דיבורים על עמותת אוהדים. כמו גם תרחישי אימים מכל מיני זוויות. בוכמן סיפר שאנשי עסקים וקבוצות רכישה הציעו 12 מיליון בעוד טביב ועורך דינו זלזלו ודרשו 24.

בשבוע הבא יפורסם לו"ז ותכנון מחודש להחמרת המאבק, כך לדברי אנשי המטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:43 
ניב כתב:
הגעתי מיואש וחזרתי מיואש יותר.
בשורה התחתונה הוצעו עשרות הצעות לדרכי פעולה כשאין הסכמה על שום פתרון.
הרבה דיבורים על עמותת אוהדים. כמו גם תרחישי אימים מכל מיני זוויות. בוכמן סיפר שאנשי עסקים וקבוצות רכישה הציעו 12 מיליון בעוד טביב ועורך דינו זלזלו ודרשו 24.

בשבוע הבא יפורסם לו"ז ותכנון מחודש להחמרת המאבק, כך לדברי אנשי המטה.

לא מבין את מצב הרוח הקודר.
הקו שננקט מהרגע הראשון היה הכל או לא כלום. לסלק את טביב. הדרך היחידה לממש את היעד הנו באמצעות רוכש. יש כזה?
כל עוד אין רוכש שיגיע להסדר עם הבעלים, מה שנשאר זה להמשיך בגישה הנוכחית של מחאה כללית.
מאבקים ציבוריים ללא יעדי ביניים, מתמודדים בשלב כלשהו (הפעם כנראה מאד מקודם) עם השחיקה ומחסור בהישגים מיידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:43 
בימים הקרובים נפרט על צעדים אופרטיביים להמשך המאבק ועל כל הנושאים עליהם דובר היום.
זה מאבק שלא יגמר ברגע וצריך להפנים את זה. אין מה להיות מיואשים כי אין פתרונות קסם למצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת הערב היה נראה לי שבוכמן ושאר המארגנים באו עם משהו מעשי ביד שכבר התחילו לעבוד עליו, וציפיתי שנשמע דברים פרקטיים כמו איפה זה עומד כרגע, לוח זמנים להמשך, ועד מנהל שיארגן את כל העסק הזה, איך תיראה המשך הפעילות וכו'. היה מאוד מאכזב שאחרי זמן קצר מאוד זה הפך לערב שבו כל אחד עולה בתורו לכמה דקות וזורק את הפנטזיה האישית שלו או את מה שדחוף לו להגיד, חלק גדול מהדברים היו בכלל מנותקים מהמציאות וגם הדברים היותר ריאלים ומפוכחים לא הובילו לשום מקום. יצאתי בהרגשה שהערב היה די מבוזבז ולא התקדמנו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 22:20 
לא יכלתי להגיע לכנס בגלל התחיבויות קודמות...
אני מבין מהתגובות פה שהכנס היה יותר באלגן ובלי שופ דבר פרקטי.
כמה דברים שלדעתי כן צריך לקדם זה:
להוציא החוצה רוכשים שרצו לרכוש את הקבוצה ונפלו בגלל הדרישות לתקשורת
שיוציאו החוצה את הטינופת מהנוכל שרוצה סכומים מופרכים!
עוד משהו זה להקים צוות שימשיך את העניין של מועדון אוהדים, כזה שביום שיהיה רוכש אמיתי
שיהיה אפשר לבוא אליו ולשתף איתו פעולה.
כי רק ביחד נסלק את הנוכל מהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
לא יכלתי להגיע לכנס בגלל התחיבויות קודמות...
אני מבין מהתגובות פה שהכנס היה יותר באלגן ובלי שופ דבר פרקטי.
כמה דברים שלדעתי כן צריך לקדם זה:
להוציא החוצה רוכשים שרצו לרכוש את הקבוצה ונפלו בגלל הדרישות לתקשורת
שיוציאו החוצה את הטינופת מהנוכל שרוצה סכומים מופרכים!
עוד משהו זה להקים צוות שימשיך את העניין של מועדון אוהדים, כזה שביום שיהיה רוכש אמיתי
שיהיה אפשר לבוא אליו ולשתף איתו פעולה.
כי רק ביחד נסלק את הנוכל מהפועל!

גם אני לא יכולתי ..
מישהו יכול להסביר בדיוק מה היה ? אולי באשכול אחר אפילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 23:03 
הכנס היה טוב והתנהל באווירה טובה. היה צריך לשמוע את כל הדעות השונות כנקודת פתיחה להמשך.
יכול להיות שמפה צריך לקיים כנס נוסף שהמטרות שלו יהיו יותר אופרטיביות - החלטה על קיום/אי קיום חרם מנויים ובחירת הדרך שבה רוצים לנהל את העמותה לפי ההצעות שהוצעו.

זו דעתי לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 23:18 
בס"ד

לפי דעתי , ואני לא היתי שם כי אני צפוני ,
זה השלב שצריך להתקשר עם משרד חקירות כדוגמת "ויצמן - יער" שממילא
עוסקים בחקירות שחיתות בכדורגל . צריך יהיה לממן כמובן חקירה כזאת אך רצוי
להתחיל אפילו ממחר.
טביב הוא חתול רחוב פראי ומכיר את כל הטריקים אבל הוא רק בן אדם אחד.
הוא לא יכול לנצח כל הזמן וצריך לפעול נגדו בשיטות מגוונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:05 
גם לי לא התאפשר לצערי להגיע לכינוס הערב, אבל תרשו לי הציע הסתכלות מעט שונה על המצב (לפחות ביחס למה שאני שמעתי עד עכשיו) :
בעיניי, כוח מרכזי במהלך של הקמת קבוצת אוהדים הוא באיום שהמהלך מציב "למשוך את השטיח" מתחת לרגליים של טביב. ברגע שכל הקהל יתאחד סביב
קבוצת אוהדים נפרדת, הנכס שכעת הוא בחוצפתו דורש עבורו 30 מיליון ש"ח , הופך בין רגע להיות חסר ערך לחלוטין !

כאן, הבעיה לדעתי היא בכך שהקמת קבוצת אוהדים חדשה בליגה ג' לא מציבה אולטימטום אמיתי ומלחיץ בפני טביב , כי הוא יודע שיש לו לפחות 3 שנים
(ליגות ג' - א' ) שבהן אם יצליח למכור בשלב כלשהו את הקבוצה , עדיין בסבירות גבוהה רוב הקהל יבחר לחזור ולהתאחד סביב הקבוצה המקורית,
במקום להמשיך את המסלול הממושך של העלאת קבוצת אוהדים לליגה הראשונה (זאת כמובן בהנחה הסבירה שהוא לא ייתן לקבוצה להתפרק לחלוטין ,
אלא ישמור אותה באחת משתי הליגות הראשונות).

מכאן, רעיון מתבקש בעיניי (במידה שאכן אפשרי תקנונית) הוא לחשוב על קניה של קבוצת ליגה לאומית והפיכתה לקבוצת אוהדים.
תחשבו למשל על רעיון שבו אנו מגייסים 3-4 מיליון ש"ח וקונים את הפועל כפ"ס (קצת אירוניה) , והופכים אותה להפועל אוסישקין/בלומפילד. ברגע זה , בשנייה אחת , כל הנכס של טביב נהיה חסר ערך , כי אין ספק ש - 95% מהקהל יבינו ששווה להתאחד סביב קבוצה חדשה , שתוך עונה חוזרת לליגת העל , וכך מנתקת אותנו מטביב ומשיגה לקהל שליטה בגורל העתידי של המועדון.

יותר מכך , אם קיימת טיפת תבונה כלשהי במוחו של טביב או מי מיועציו , רק עצם העלאתו של רעיון כזה באופן פומבי (דרך העיתונות למשל) צריך להוריד
דרמטית את מחיר המועדון !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
טוב שההודעה של Jhonny Drama מזכירה לי את הדבר הטוב הכמעט יחיד שיצא היום מהכינוס, זה שאין כל כוונה להקים קבוצה אחרת מהפועל תל אביב, לא להתחיל מליגה ג' ובטח שלא להשתלט על קבוצה אחרת לשם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הדיבורים על ייאוש. אני יכול רק להניח שאלה שמדברים על זה לא מגיעים למשמרות, ואני ממש לא אומר את זה בקטע של לתקוף מישהו, אלא פשוט בגלל שמי שמגיע לשם, ורואה את הניסיון הנואש שלו לחייך את החיוך המרגיז שלו, רואים פשוט כמה הוא רועד מלחץ ומעצבים.
באמת יכול ליהיות שיש עליו לחץ מעבריינים יותר רציניים שמונעים ממנו למכור את הקבוצה, אבל אם זה המצב-הלחץ שיש עליו מצידם, בתוספת הלחץ שאנחנו מפעילים עליו ישירות ודרך אשתו זה משהו שאף אחד לא יכול להמשיך כרגיל איתו. אם אנחנו מגבירים את הלחץ, בסופו של דבר הוא יתפוצץ(וכבר בורחים לו פיצוצים "קטנים" פה ושם-נייון הדריסה, תקיפת הקטין, ההתפרצות של דנה), וכשהפיצוץ הזה יגיע כבר לא יהיה שום דבר שיוכל להשאיר אותו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
טוב שההודעה של Jhonny Drama מזכירה לי את הדבר הטוב הכמעט יחיד שיצא היום מהכינוס, זה שאין כל כוונה להקים קבוצה אחרת מהפועל תל אביב, לא להתחיל מליגה ג' ובטח שלא להשתלט על קבוצה אחרת לשם כך.

האנטי שלך מקבוצת אוהדים מוכר לכולם כבר.
כולי תקוה שבסוף, כשתקום קבוצת אוהדים אם הזבל לא ילך, אתה תתמוך בה כי כך החליט הרוב.

ואגב, בשיא הכנות, לא נראה לי שראיתי אותך מציע משהו אחד פרקטי מהיום הראשון של המחאה. אשמח אם תרענן את זכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
Jhonny Drama כתב:
גם לי לא התאפשר לצערי להגיע לכינוס הערב, אבל תרשו לי הציע הסתכלות מעט שונה על המצב (לפחות ביחס למה שאני שמעתי עד עכשיו) :
בעיניי, כוח מרכזי במהלך של הקמת קבוצת אוהדים הוא באיום שהמהלך מציב "למשוך את השטיח" מתחת לרגליים של טביב. ברגע שכל הקהל יתאחד סביב
קבוצת אוהדים נפרדת, הנכס שכעת הוא בחוצפתו דורש עבורו 30 מיליון ש"ח , הופך בין רגע להיות חסר ערך לחלוטין !

כאן, הבעיה לדעתי היא בכך שהקמת קבוצת אוהדים חדשה בליגה ג' לא מציבה אולטימטום אמיתי ומלחיץ בפני טביב , כי הוא יודע שיש לו לפחות 3 שנים
(ליגות ג' - א' ) שבהן אם יצליח למכור בשלב כלשהו את הקבוצה , עדיין בסבירות גבוהה רוב הקהל יבחר לחזור ולהתאחד סביב הקבוצה המקורית,
במקום להמשיך את המסלול הממושך של העלאת קבוצת אוהדים לליגה הראשונה (זאת כמובן בהנחה הסבירה שהוא לא ייתן לקבוצה להתפרק לחלוטין ,
אלא ישמור אותה באחת משתי הליגות הראשונות).

מכאן, רעיון מתבקש בעיניי (במידה שאכן אפשרי תקנונית) הוא לחשוב על קניה של קבוצת ליגה לאומית והפיכתה לקבוצת אוהדים.
תחשבו למשל על רעיון שבו אנו מגייסים 3-4 מיליון ש"ח וקונים את הפועל כפ"ס (קצת אירוניה) , והופכים אותה להפועל אוסישקין/בלומפילד. ברגע זה , בשנייה אחת , כל הנכס של טביב נהיה חסר ערך , כי אין ספק ש - 95% מהקהל יבינו ששווה להתאחד סביב קבוצה חדשה , שתוך עונה חוזרת לליגת העל , וכך מנתקת אותנו מטביב ומשיגה לקהל שליטה בגורל העתידי של המועדון.

יותר מכך , אם קיימת טיפת תבונה כלשהי במוחו של טביב או מי מיועציו , רק עצם העלאתו של רעיון כזה באופן פומבי (דרך העיתונות למשל) צריך להוריד
דרמטית את מחיר המועדון !!!

רעיון נורא. מה עם האוהדים של הפועל כפר סבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 07:09 
מאד מאכזב.
גם אני ציפיתי לאיזו בשורה. חשבתי שיהיה סיעור מוחות פורה.
מתוך עשרות אלפי אוהדי הקבוצה, בהם עורכי דין, רואי חשבון, אנשים עם קשרים במקומות נכונים, מנהלים בכירים, או אנשים מבריקים נוספים, הייתי בטוח שבסופו של דבר אם זה יבער מספיק בעצמותינו, תמצאנה דרכים.

בכלל, אנחנו מאכזבים. אנחנו מאות אלפי אוהדים, עשרות אלפים שבאים למגרשים ושרים "נאהב אותך לנצח" ו"לעולם לא תצעדי לבד".
באופן יחסי, המועדון צועד לבד.
בשביל אהבה מפסידים ימי עבודה, בשביל אהבה מוציאים כסף, בשביל אהבה חוצים ארצות. בשביל אהבה נותנים את הנשמה. בשביל אהבה שמישהו לקח בשבי אותה עולים על בריקדות, שורפים צמיגים.
להפגנה היגיעו 1000 איש והיו צריכים להגיע 10,000. לא 3000, 10,000.
למשמרות מחאה צריכים להגיע כל יום 300 איש. לא 30, 300.

אנחנו, כקולקטיב, כנראה לא מספיק אוהבים. אני לא רוצה להגיד שזה מגיע לנו, כי לאף אחד לא מגיע טביב.
אבל זה כנראה מה שאנחנו שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ מה שאני הבנתי שבימים הקרובים מקימים עמותה או שמשתמשים בעמותה קיימת לצורך גיוס כספים "ליום הדין" למי שלא הבין ,מגייסים כרגע כסף בכדי להתחיל "להניע את הגלגלים" שייסיעו לעזיבתו של טביב, כגון: פתיחת תיק במשרד חקירות ,הגברת הלחץ במחאות מסיביות יותר ואולי (רעיון שלי) תשלום לכתב בכיר עבור כתבת תחקיר ש"תשפוך" אור חיובי על צדקת המחאה, כמובן כשיגיע היום אז נהיה חייבים
עו"ד ורו"ח בתשלום כמובן ,שיוציאו את הפועל מידיו של טביב בצורה הנקיה ביותר וללא חובות עבר ,שאותם יהיה חייב טביב לקחת על עצמו.
זוהי בעצם מטרתה של פתיחת העמותה וזהו בהחלט צעד מבורך ומאוד שקול.
בקיצור עם גל הפסימיות העופפת פה את הפורום אני דווקא די אופטימי ומרוצה ממה ששמעתי אתמול , הרקורד של האנשים שעומדים בחזית מדבר בעד עצמו (שאול אייזנברג) ובנוסף לא הרשתי לעצמי לחיות באשליות שאנחנו נלקק דבש במלחמה מול טביב , עוד ימים קשים יותר לפנינו , אבל צריך סבלנות וכמו שאמר בוכמן צריכים להכין את עצמנו ליום הדין ,שהוא היום שטביב באמת ירצה למכור!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
מאד מאכזב.
גם אני ציפיתי לאיזו בשורה. חשבתי שיהיה סיעור מוחות פורה.
מתוך עשרות אלפי אוהדי הקבוצה, בהם עורכי דין, רואי חשבון, אנשים עם קשרים במקומות נכונים, מנהלים בכירים, או אנשים מבריקים נוספים, הייתי בטוח שבסופו של דבר אם זה יבער מספיק בעצמותינו, תמצאנה דרכים.

בכלל, אנחנו מאכזבים. אנחנו מאות אלפי אוהדים, עשרות אלפים שבאים למגרשים ושרים "נאהב אותך לנצח" ו"לעולם לא תצעדי לבד".
באופן יחסי, המועדון צועד לבד.
בשביל אהבה מפסידים ימי עבודה, בשביל אהבה מוציאים כסף, בשביל אהבה חוצים ארצות. בשביל אהבה נותנים את הנשמה. בשביל אהבה שמישהו לקח בשבי אותה עולים על בריקדות, שורפים צמיגים.
להפגנה היגיעו 1000 איש והיו צריכים להגיע 10,000. לא 3000, 10,000.
למשמרות מחאה צריכים להגיע כל יום 300 איש. לא 30, 300.

אנחנו, כקולקטיב, כנראה לא מספיק אוהבים. אני לא רוצה להגיד שזה מגיע לנו, כי לאף אחד לא מגיע טביב.
אבל זה כנראה מה שאנחנו שווים.

מאכזב? למה ציפית? אני הופתעתי לטובה, הן מהכמות והן מהאיכות.
חודשים שאני קורא בפורום אנשים שדורשים שיתוף ושקיפות, כאילו שאלה מתנות שמישהו צריך לחלק. אתמול הגיעו 300 אוהדות ואוהדים שבאמת אכפת להם. חלק מהרעיונות שעלו היו מעשיים וחלק לא. עם חלק הסכמתי ועם חלק לא. בשורה התחתונה, אין אפשרות ליזום מהלך כל כך גדול ובעל משמעויות עמוקות בפגישה אחת. אתמול התחיל משהו שכאשר יבשיל, יהפוך לאירוע מכונן רק בספורט הישראלי, ולא רק בו. בתרבות של "סמוך" ושל אנשים שמצפים שמישהו יעשה במקומם - אנחנו, אוהדי הפועל, יצרנו מהלך של עשיה עבור עצמנו. זה ייקח זמן, בדיוק כמו שהמאבק בפולש לוקח זמן. זה יילך ויגדל, כפי שהמאבק הולך ומתרחב.
אין לנו אנרגיות לבזבז על אכזבה. יש הרבה יותר מדי מה לעשות.
אתה צודק לגבי זה שצריכים להיות הרבה יותר אנשים מעורבים, אבל העיסוק במה שצריך להיות לא משרת כלום. במקום זה, אפשר לעשות. לבוא למשמרות, לבוא לחנויות, להציע ולבצע רעיונות חדשים. במקביל, אפשר וצריך לקדם את התארגנות האוהדים, מתוך הבנה שגם אם הפולש עוזב מחר, עלינו להיות מוכנים לשתף פעולה עם רוכש חדש, באחת מכמה דרכים אפשריות.
בואו נתחיל במשמרת של היום. viewtopic.php?f=4&t=81384

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: