תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 18-19/5 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
תמונה

אייל קיציס ? זה שהתחבק והסתחבק עם אדון טביב על הדשא של טדי באותו מוצ"ש של ה-15.5
זה שאוהד הפועל י-ם בכדורסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
nirog כתב:
במצעד שערי העונה בספורט5
אלרואי כהן (מול חיפה) במקום הראשון

סולארי :LAGUH!:

בחרתי באלרואי למרות שהשער של סולארי גדול יותר (ועוצמתי. זה שער האליפות כמדומני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 18:13 
כתבה נחמדה של אמיר בן דוד בוואלה אודות משוש חיינו :

אף אחד לא יודע בעד מי אלי טביב בגמר הגביע - מכבי חיפה או הקבוצה בה הוא מחזיק, הפועל תל אביב. אמיר בן-דוד, הרנטגן של וואלה! גבר, מנסה לנחש מה עלי מוהר היה כותב עליו

באווירה קודרת של שירי "לא רוצים טביב בהפועל" ו"אלי אלי תישאר, תהרוס אותם יותר" מסתיימת היום אחת מעונות הכדורגל העלובות ביותר שהיו כאן. עונה שכל מה שייזכר ממנה זה מצד אחד אליפות מפתיעה אך נטולת ברק וחסרת חן של הפועל קריית שמונה, קבוצת פריפריה קטנה ודלת אוהדים, שנהוג להצמיד לה את התואר "סימפטית" ומצד שני ירידת ליגה אלימה ומכוערת של מכבי פתח תקווה, קבוצת פריפריה קטנה ודלת אוהדים שאיש מעולם לא הצמיד לבעליה אף תואר סימפטי. עונה של כדורגל מקולקל באווירת הכל כלול של אלימות, קטנוניות, תככים, עליבות וגסות.

עוד לפני המשחק היה ברור שלא משנה איזו קבוצה תניף את הגביע: אוהדיה לא יניפו את הבעלים על הכתפיים. יעקב שחר חמור הסבר וחמוץ הפנים לא יעלה על כתפי אוהדי מכבי כי הוא לא איש של חגיגות עממיות מיוזעות כאלה. אלי טביב לא יעלה על כתפי אוהדי הפועל, כי לכולם ברור שאם הם יניפו אותו על כתפיהם, זה רק כדי להשליך אותו לירקון הסמוך. מה גם שאף אחד, מלבדו, לא יודע אם הוא בכלל ייחל לזכייה של הפועל תל אביב בגביע. הרי יש סיבות רבות להניח שטביב קיווה לראות דווקא את אוהדי מכבי חוגגים ברמת גן.

אם הם יניפו את טביב על כתפיהם, זה רק כדי להשליך אותו לירקון. אוהדי הפועל תל אביב, בימים שבהם עוד הורשו להכניס שלטי מחאה למגרשים (צילום: קובי אליהו)

אם איש השנה של הכדורגל הישראלי צריך להיות זה שמגלם באישיותו את מכלול התכונות שהפכו את עונת 2011-2012 למה שהייתה, מי שפעל ללא לאות לקדם את כל הערכים המכוערים שהגדירו אותה וששילובם יחד יצר את התמהיל החד פעמי שלה, אלי טביב הוא בוודאי מועמד ראוי לתואר. ואם אלי טביב הוא איש השנה של הכדורגל הישראלי, הרי שלפחות ביום כזה, ששדרני הספורט הוותיקים נהגו לקדם בברכה המסורתית "הכדורגל הישראלי לובש חג", יש להתאמץ ולמצוא נקודות לזכותו.

לשם כך נזמן לעזרה את רוחו הטובה של עלי מוהר, מלך האנדרסטייטמנט והאירוניה הדקה, האיש שליווה את הפועל תל אביב עשרות שנים בטורים ובפזמונים שעיצבו את האתוס והדימוי של הקבוצה ושל אוהדיה. עלי מוהר מת לפני חמש שנים וחצי ולא הספיק לחבר את "הבלדה על הזהבי-טיל" (וגם לא את "פואמת המספרת").

הוא מת בלי להכיר את איש השנה טביב. אבל לא קשה לנחש מה – ובעיקר איך – הוא היה מסכם את פועלו. ב-1995, כשהפועל תל אביב נמכרה בפעם הראשונה לאיש עסקים פרטי, כתב מוהר: "כולנו נמכרנו. מוישה תאומים קנה את כולנו. הוא ושותפיו... עכשיו אנחנו של מוישה... מוישה אומר שהוא ישביח אותנו במיליון דולר בשנה... אני חושב שאני אהיה ממש משופר, ממש משובח, אם ישביחו אותי כך... אני אהיה מלוטש יותר, בטוח, אם ישקיעו בי מיליון שקל לשנה. או דולר. כמובן, לא מדובר רק בי. מכרו את כולנו, וישביחו את כולנו. כולנו נהיה מלוטשים יותר. השחקנים, שחקני הנוער, אוספי הכדורים, האפסנאים, המעסים, המאמנים, מאמני הנוער, האוהדים, האוהדים השרופים, מפריחי השמועות, ממציאי הבדותות, המשמיצים, המומחים של בתי הקפה, ממלאי הטוטו, מפצחי הגרעינים - כולנו נושבח, וכולנו נלך עם הקבוצה לאן שהיא הולכת, כי כולנו נמכרנו".

מה היה עלי מוהר כותב על אלי טביב? איך היה כותב את הטור "עכשיו אנחנו של אלי"? על השבחה, זה ברור, לא היה טעם לכתוב. מהרגע הראשון איש לא חשד בטביב שהוא מתכוון להשביח את הפועל. אפילו בצחוק קשה לכתוב את זה לשבחו. אפילו לא שבחון. אז איך מוהר היה מסכם את פועלו של טביב ובכל זאת נשמר משפת הביבים העכשווית של תוכניות הספורט והיציעים? אולי היה מזכיר שטביב ידוע כמי שעשה הון ממכירת ג'ינסים לאמריקאים, שזה קצת כמו למכור קרח לאסקימוסים, ושאם הצליח לעמוד באתגר הכביר הזה הוא בטח יכול ללמד אותנו משהו שעוד לא למדנו. למשל על שיטות ניהול מקוריות, שתבונתן חמקה מעיני האוהדים קצרי הרואי, כמו ההחלטה למנות דווקא את דורון ג'מצ'י לדוברו ואז לפטרו ולצאת נגדו למאבק משפטי מכוער. תארו לעצמכם שהיציעים לא היו קמים נגדו וטביב היה דוהר הלאה וממנה את מיקי ברקוביץ' לאחראי על התחזוקה במתחם חודורוב ואת טל ברודי לאחראי על קשרי הקהילה. האם אינכם רואים את גדולתן של בחירות כאלה, היה מוהר עשוי לתהות.

האהובה, האדירה, הכבירה, הנצחית, האדומה, הנפלאה והבלתי מושגת. אוהדי הפועל נפרדים מעלי מוהר (צילום: ברני ארדוב)

ואולי הוא היה מעדיף בכלל להפנות את המבט לעבר דנה אשכנזי, אשתו של טביב, שהכריזה לפני כמה שבועות שהיא "תדאג באופן אישי להרוס את הקבוצה, לשחרר את השחקנים ולהוריד את הפועל ליגה". מוהר, שנודע כבעל חולשה לנשים יפות, היה אולי כותב שאם למישהו יש אומץ לקחת על עצמו אתגר היסטורי כזה, להחריב במו ידיו מועדון כדורגל מפואר כמו הפועל תל אביב, אפשר לשאוב נחמה מכך שמדובר בבלונדינית ארוכת צוואר ובעלת מותניים צרות, גרדרובה עשירה וציפורניים עשויות לעילא.

לסיום הוא בטח היה פונה אל קבוצתו "האהובה, האדירה, הכבירה, הנצחית, האדומה, הנפלאה והבלתי מושגת", מאחל לשחקניה השגיבים שיפרקו את מכבי חיפה 1:0 קטן, ואז מתרה בהם שלא יעיזו להוריד את עיניהם מהגביע בתום המשחק. בימים אלה שבהם גנבי מתכות תאבי בצע מפרקים קברים, שלטים, מסילות רכבת ותרמילי פגזים, לא מן הנמנע שסוחר ממולח כמו אלי טביב יזהה הזדמנות עסקית וברגע שיניח את ידיו על גביע המדינה, הוא ימהר להתיך אותו כדי למכור אותו. או כדי לייצר ממנו תכשיטים לאשתו האהובה.

אלי טביב הוא מועמד בכיר לזכות בסקר "מי הכי הגעיל אתכם העונה בכדורגל?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:38 
bergkamp כתב:
טוב, בדיקה קצרה בפייסבוק מגלה שזאב קם הזה הוא כתב הכנסת של "מקור ראשון". עוד כתב פוליטי שחושב שהוא יכול לכתוב טורים על תחום שהוא לא מבין ולא מסקר. וכמה מפתיע, מדובר בתומך של "אם תרצו". מאוד מפליא שהוא גם תומך בטביב המסכן.

מקומון תיבות הדואר "המקומון תל אביב" קשור לישראל פוסט, שהוא בעצמו קשור לג'רוזלם פוסט.
זאב קם אוהד מכבי כותב שם מדי שבוע טור ספורט ברמה של ילד כיתה ד' בעיתון בית הספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
תמונה

להשאיר!
עריכה: מי ישאיר, מה ישאיר, איזה ישאיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
פיני בלילי בדרך להפועל ראשל"צ.

להביא, בשביל הכבוד שלו, לתת לו לסיים הקריירה בבית שהוא גדל
וגם כי תכל'ס הוא יכול להיות אחלה חלוץ מחליף שנותן ת'רבע שעה-20 דק' בכל משחק

ובמצבנו הנוכחי, הוא עוד יכול להיות החלוץ הייחידי בקבוצה

בקיצור, להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
פיני בלילי בדרך להפועל ראשל"צ.

להביא, בשביל הכבוד שלו, לתת לו לסיים הקריירה בבית שהוא גדל
וגם כי תכל'ס הוא יכול להיות אחלה חלוץ מחליף שנותן ת'רבע שעה-20 דק' בכל משחק

ובמצבנו הנוכחי, הוא עוד יכול להיות החלוץ הייחידי בקבוצה

בקיצור, להביא.

אני באמת ובתמים לא מבין אנשים שלא התעוררו למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
אז זה, שאני ער למציאות הזאת ובגלל שהיא כזאת ושרק אנשים שברמתו של פיני בלילי יכולים להגיע לקבוצה, אז למה שבלילי בכבודו ובעצמו יגיע....
והאמת שגם אם רומן אברמוביץ' היה רוכש את הפועל הייתי רוצה לראות את בלילי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
מזל שאתה לא הגורם המחליט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 18:03 
היתי מאד רוצה לראות את פנחס מסיים את הקריירה אצלנו, איך שהקבוצה שלנו הולכת להיראות בעונה הבאה, הוא יכול לפחות להיות אחד מהותיקים עם ניסיון בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
יש לי שאלה חשובה
אם טביב מביא נאמן לקבוצה, זאת אומרת שהוא לא יהיה מעורב בקבוצה (טביב) וכל הכסף שנכנס ויוצא לא מגיע אליו (טביב) ואסור לו לגעת בו ורק הנאמן צריך להסתדר עם הכסף הקיים
השאלה היא כזאת : אם זה באמת יהיה ככה אז נצטרך לעשות מנויים כדיי לנסות להציל את הקבוצה כדיי שתהיה הכנסה לקופה במידה והכסף באמת לא מגיע לטביב זה נכון ככה זה הולך או לא מדוייק????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
יש לי שאלה חשובה
אם טביב מביא נאמן לקבוצה, זאת אומרת שהוא לא יהיה מעורב בקבוצה (טביב) וכל הכסף שנכנס ויוצא לא מגיע אליו (טביב) ואסור לו לגעת בו ורק הנאמן צריך להסתדר עם הכסף הקיים
השאלה היא כזאת : אם זה באמת יהיה ככה אז נצטרך לעשות מנויים כדיי לנסות להציל את הקבוצה כדיי שתהיה הכנסה לקופה במידה והכסף באמת לא מגיע לטביב זה נכון ככה זה הולך או לא מדוייק????

תקרא שוב את המשפט המודגש, ותגיד אם זה נשמע לך הגיוני, או שזה עוד בלוף של טביב כדי לא לשים שקל.
ואל תדאג חמודי, לא צריך את הכסף של המנויים, אלא אם אתה ממש רוצה לפרנס את אמיר דן או החנות של דנה בננה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות להכניס כסף לכיס של טביב, פשוט חשבתי על זה בגלל מה שקורה בביט״ר גאידמק מנותק ולא מעורב בכסף ולא כלום והם חיים עם מה שיש הם הריי כל שנה בקושי פותחים עונה וחיים מתרומות וספונסרים, אז חשבתי שזה המצב שהולך להיות אצלנו, איך הבבונים לא יצאו להפגין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות להכניס כסף לכיס של טביב, פשוט חשבתי על זה בגלל מה שקורה בביט״ר גאידמק מנותק ולא מעורב בכסף ולא כלום והם חיים עם מה שיש הם הריי כל שנה בקושי פותחים עונה וחיים מתרומות וספונסרים, אז חשבתי שזה המצב שהולך להיות אצלנו, איך הבבונים לא יצאו להפגין?

1. איפה הם יפגינו? במוסקבה? (איפה גאידמק בכלל?)
2. תאמין לי שאתה לא היית רוצה להפגין מחוץ לבית של מי שמנהל שם את העניינים כרגע. (טביב לידו זה ערס צעצוע)
3. הכמות צופים שלהם במשחקים ירדה משמעותית

הדבר היחיד שהם עושים זה להציק לקורנפיין, שאני לא בטוח כמה הוא אשם. (אני באמת לא יודע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:51 
גרזן אדום כתב:
יש לי שאלה חשובה

טביב רוצה שנחשוב שהוא "זז הצידה" והוא לא קשור לקבוצה בזמן שהוא מחזיק אותה כבת ערובה. הוא אומנם מצהיר שלא ישים שקל מהכיס הפרטי שלו, אבל מצד שני הוא לא אומר שהתקציב יגדל אחרי מכירות של שחקנים.
ואני מבקש לא להשתמש בשם נאמן, ההמצאה הזו היא פיקציה של טביב ומי שיהיה זה אדם שיעזור לו להמשיך לפרק את הקבוצה מנכסיה בזמן שהוא מתחבא בבית שלו וממשיך להחזיק בה כבת ערובה ולסחור בה כאילו היא היתה איזה סחורה בשוק.

זכותו של כל אחד לעשות מנוי, אבל אם הוא מאמין שהוא עושה מנוי כדי "להציל את הקבוצה" כמו שרוצים אמיר דן וטביב שתחשבו, הוא פשוט מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
גרזן אדום כתב:
יש לי שאלה חשובה

טביב רוצה שנחשוב שהוא "זז הצידה" והוא לא קשור לקבוצה בזמן שהוא מחזיק אותה כבת ערובה. הוא אומנם מצהיר שלא ישים שקל מהכיס הפרטי שלו, אבל מצד שני הוא לא אומר שהתקציב יגדל אחרי מכירות של שחקנים.
ואני מבקש לא להשתמש בשם נאמן, ההמצאה הזו היא פיקציה של טביב ומי שיהיה זה אדם שיעזור לו להמשיך לפרק את הקבוצה מנכסיה בזמן שהוא מתחבא בבית שלו וממשיך להחזיק בה כבת ערובה ולסחור בה כאילו היא היתה איזה סחורה בשוק.

זכותו של כל אחד לעשות מנוי, אבל אם הוא מאמין שהוא עושה מנוי כדי "להציל את הקבוצה" כמו שרוצים אמיר דן וטביב שתחשבו, הוא פשוט מטומטם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
תודה על התשובות!!! לא חשבתי לעשות מנוי לפניי השיחה הזאת וגם לא אחריי השיחה הזאת סתם רציתי לקבל הבהרות בנושא תודה שבוע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ירדן כתב:
תמונה

להשאיר!
עריכה: מי ישאיר, מה ישאיר, איזה ישאיר?

הבלם זר הכי פח שהיה בהפועל בכמה שנים האחרונות.
מעדיף אפילו את דוס סנטוס עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
משהו אחד אני לא מבין
יופי שטביב לא מתכוון להשקיע עוד שקל בהפועל
אבל יש שחקנים עם חוזים, ואם הם רוצים להשאר, לטביב אין בכלל סיי בעניין.
אז למה שילכו? ומה כבר טביב יכול לעשות אם הם לא הולכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:38 
אדום נחמד כתב:
משהו אחד אני לא מבין

בעונה רגילה כולם רוצים לעזוב לחול שהכול טוב
אז כרגע שהוא יוצר את התדמית שהוא מפרק את הקבוצה , מי בדיוק ירצה להשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אדום נחמד כתב:
משהו אחד אני לא מבין

בעונה רגילה כולם רוצים לעזוב לחול שהכול טוב
אז כרגע שהוא יוצר את התדמית שהוא מפרק את הקבוצה , מי בדיוק ירצה להשאר?

מה שהוא יוצא זה ענין שלו
מה שהקהל יוצר זה ענין אחר
סבב שיחות עם השחקנים, בטח כאלה שאוהבים את המועדון, ולא רק משחקים בו, יכול לעשות המון תועלת.
אני לא חושב שזה תלוש מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 01:05 
אדום נחמד כתב:
משהו אחד אני לא מבין

מה זה אין לו סיי בענין? הוא יאמר להם שהם משוחררים.

הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לתבוע את הפועל על הפרת חוזה.

מכיוון שהקופה ריקה הם לא יקבלו הרבה. אלה יהיו עוד כמה תביעות בשרשרת התביעות שכבר יש נגד הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אדום נחמד כתב:
משהו אחד אני לא מבין

מכיוון שהקופה ריקה הם לא יקבלו הרבה. אלה יהיו עוד כמה תביעות בשרשרת התביעות שכבר יש נגד הקבוצה.

לא נראה לי שזה עד כדי כך פשוט.
למה שיתבעו את הפועל ולא את טביב?
וממתי בעלים יכול "לשחרר" שחקנים? לכל היותר הוא יכול לייבש אותם ביציע עד שיבינו שעליהם לעזוב, אבל במקרה שלנו זה בסדר כי טביב לא אמור להחזיק פה עוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 08:13 
אדום נחמד כתב:
רדנקו כתב:
אדום נחמד כתב:
משהו אחד אני לא מבין

לא נראה לי שזה עד כדי כך פשוט.
למה שיתבעו את הפועל ולא את טביב?
וממתי בעלים יכול "לשחרר" שחקנים? לכל היותר הוא יכול לייבש אותם ביציע עד שיבינו שעליהם לעזוב, אבל במקרה שלנו זה בסדר כי טביב לא אמור להחזיק פה עוד עונה.

מה זאת אומרת למה שיתבעו את הפועל? השחקנים עובדים אצל הפועל וחתומים על חוזה מולה ולא מול טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מה זאת אומרת למה שיתבעו את הפועל? השחקנים עובדים אצל הפועל וחתומים על חוזה מולה ולא מול טביב.

הטענה שעלתה היא ששחקנים שיתבעו לא יקבלו הרבה כי הקופה ריקה.
אבל טביב בכעלים של מועדון יהייה מחויב להכניס כסף ולשלם להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

לא נכון. זה לא עובד ככה.
בפועל, ה"נאמן" של אליעזר יקבע שתקציב הקבוצה הוא 15 מיליון ש"ח. הפועל יצטרכו להעמיד ערבויות לבקרה בסך ההוצאות של הקבוצה לשנה הקרובה (כולל החוזים של השחקנים).
כל שחקן אחר שיש לו חוזה שגורם לכך שתהיה חריגה מהתקציב שנקבע על ידי הנאמן של אליעזר יושאל (כאשר שכרו ישולם במלואו/חלקו על ידי הקבוצה השואלת) או ימכר במחיר נמוך או יועבר בחינם לקבוצה אחרת בישראל או בחו"ל (למשל, אפולה אדל שמחזיק חוזה שמן או אלרואי כהן יועברו ב-50 אלף ש"ח לבית"ר אהובת אליעזר או לעסקונה של לוזון (למרות שלא סביר כי ירדו ליגה), או לכל קבוצה אחרת בארץ או בחו"ל (כשבתמורה להעברה בחינם של אלרואי כהן למכבי פ"ת יוכל אליעזר לקבל למשל 2-3 דירות של לוזון באם המושבות = הוצאת נכסים מהקבוצה והכנסת תמורה צדדית לבעלים => מש"ל).
ככה נמנעים מלשלם משכורות של שחקנים תחת חוזה, פשוט מעבירים אותם לקבוצה אחרת במסגרת מכירת חיסול ("לי זה עולה יותר" / "יותר זול מגנוב").
ולא, בעלים של קבוצה לא חייב לשים כסף בקבוצה כדי לעמוד בחוזים, הוא יכול להיפטר מהחוזים או לפרק את הקבוצה - הדרך ל"הרמת מסך" בה מחייבים את הבעלים לא כל כך פשוטה וכרוכה בפלוס מינוס 5 שנים בבית משפט (שיעור 2 בדיני תאגידים פחות או יותר).
אגב - אפשרות יותר קלה מלהקים קבוצת אוהדים ולעלות 8 ליגות תוך כדי מלחמות מול העולם התחתון בליגה א', היא באמת לפרק את הקבוצה (וסביר להניח שחרם מנויים כבד יוכל אולי לעשות את העבודה, כי אז אולי ההוצאות יעלו על ההכנסות). בסופו של דבר, הכונס/מפרק מעמיד את הקבוצה למכירה, ובא אדם שקונה את הקבוצה מהמפרק (נמכרת למרבה במחיר ולא ב-30 מיליון כמו שרוצה טביב). הבעיה היא שאלוהים יודע מי יקנה את הקבוצה - עוד נמצא את עצמנו בבעלות העולם התחתון (מצד שני - נראה את השחקנים לא מתאמצים!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
הכל ברור פרט לנקודה הזו, ששחקנים יחוייבו לעבור.
שחקן גם יכול לומר שהוא לא מוכן לעזוב. מה הלאה?

ובכל מקרה, לגבי העניין עם המפרק..
אם ממונה מפרק, למחרת היום כבר אפשר לקנות את הפועל ממנו, וטביב כבר מחוץ לעסק. לא? כלומר, הוא לא יכול גם למנות מפרק, וגם לדרוש על הפועל 600 גזיליון דולרז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:16 
אבא של רגב כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

לא נכון. זה לא עובד ככה.
בפועל, ה"נאמן" של אליעזר יקבע שתקציב הקבוצה הוא 15 מיליון ש"ח. הפועל יצטרכו להעמיד ערבויות לבקרה בסך ההוצאות של הקבוצה לשנה הקרובה (כולל החוזים של השחקנים).
כל שחקן אחר שיש לו חוזה שגורם לכך שתהיה חריגה מהתקציב שנקבע על ידי הנאמן של אליעזר יושאל (כאשר שכרו ישולם במלואו/חלקו על ידי הקבוצה השואלת) או ימכר במחיר נמוך או יועבר בחינם לקבוצה אחרת בישראל או בחו"ל (למשל, אפולה אדל שמחזיק חוזה שמן או אלרואי כהן יועברו ב-50 אלף ש"ח לבית"ר אהובת אליעזר או לעסקונה של לוזון (למרות שלא סביר כי ירדו ליגה), או לכל קבוצה אחרת בארץ או בחו"ל (כשבתמורה להעברה בחינם של אלרואי כהן למכבי פ"ת יוכל אליעזר לקבל למשל 2-3 דירות של לוזון באם המושבות = הוצאת נכסים מהקבוצה והכנסת תמורה צדדית לבעלים => מש"ל).
ככה נמנעים מלשלם משכורות של שחקנים תחת חוזה, פשוט מעבירים אותם לקבוצה אחרת במסגרת מכירת חיסול ("לי זה עולה יותר" / "יותר זול מגנוב").
ולא, בעלים של קבוצה לא חייב לשים כסף בקבוצה כדי לעמוד בחוזים, הוא יכול להיפטר מהחוזים או לפרק את הקבוצה - הדרך ל"הרמת מסך" בה מחייבים את הבעלים לא כל כך פשוטה וכרוכה בפלוס מינוס 5 שנים בבית משפט (שיעור 2 בדיני תאגידים פחות או יותר).
אגב - אפשרות יותר קלה מלהקים קבוצת אוהדים ולעלות 8 ליגות תוך כדי מלחמות מול העולם התחתון בליגה א', היא באמת לפרק את הקבוצה (וסביר להניח שחרם מנויים כבד יוכל אולי לעשות את העבודה, כי אז אולי ההוצאות יעלו על ההכנסות). בסופו של דבר, הכונס/מפרק מעמיד את הקבוצה למכירה, ובא אדם שקונה את הקבוצה מהמפרק (נמכרת למרבה במחיר ולא ב-30 מיליון כמו שרוצה טביב). הבעיה היא שאלוהים יודע מי יקנה את הקבוצה - עוד נמצא את עצמנו בבעלות העולם התחתון (מצד שני - נראה את השחקנים לא מתאמצים!)

שחקנים יכולים לסרב לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הכל ברור פרט לנקודה הזו, ששחקנים יחוייבו לעבור.
שחקן גם יכול לומר שהוא לא מוכן לעזוב. מה הלאה?

ובכל מקרה, לגבי העניין עם המפרק..
אם ממונה מפרק, למחרת היום כבר אפשר לקנות את הפועל ממנו, וטביב כבר מחוץ לעסק. לא? כלומר, הוא לא יכול גם למנות מפרק, וגם לדרוש על הפועל 600 גזיליון דולרז

אתה צודק - לא ניתן להכריח אף אחד לעבור. ניסיתי לחרוג ממנהגי ולהיות קצת יותר פרקטי ופחות משפטי.
בוא ניקח כדוגמה את אלרואי כהן - שחקן צעיר ולכאורה מבטיח ובעל פוטנציאל. האם אתה חושב שאלרואי כהן יסרב לעבור לעבור לחצי מהקבוצות שישחקו שנה הבאה בליגה שלנו? אתה באמת חושב שלשחק בהפועל בשנה הבאה זאת תהיה כזאת אטרקציה? למה שהוא ישאר? כי שיר התרגלה לשבת ביציע הזהב בבלומפילד? יש אולי שלושת רבעי שחקן בהפועל שהסמל אומר לו משהו, ועם כל הצער שבדבר, רוב השחקנים מחפשים את הבמה כדי להגיע לקבוצות באירופה. ה-6:0 שנחטוף בפלייאוף לפני שלב הבתים בליגה האירופית ובאופן כללי לשחק בקבוצה שנלחמת כדי לא להיות בפלייאוף התחתון בליגה השישית הכי טובה במזרח התיכון אולי זה לא בדיוק במה כזאת.
אז נכון, אף אחד לא יכול להכריח שחקן לעזוב, אבל חלק גדול מהם ירצו לעזוב, גם אם זה יעלה להם 50 אלף דולר בעונה, כי אולי להישאר בהפועל בשנה הבאה זה שלב מעבר להפועל פתח תקוה בעונה אחרי זה ולא לאירופה.
לעניין המפרק - בהנחה שימונה מפרק, שתפקידו למכור את נכסי הקבוצה או את הקבוצה עצמה לרוכש כלשהו על מנת לשלם לנושים של הקבוצה את חובותיה - אז זה לא בידיים של טביב. המפרק ימונה על מנת להשיג את המקסימום שניתן מהקבוצה ונכסיה, ואם הוא חושב שהוא לא יכול לקבל יותר מ-6 מיליון על הקבוצה, אז הוא ימכור. העניין הוא שלא בטוח שהקבוצה תגיע לפירוק, כי כל עוד שלקבוצה יהיו מספיק הכנסות כדי לכסות תקציב מינימלי ואת הוצאות הקבוצה (ממנויים, ספונסרים, חסויות, זכויות שידור וכו'), היא לא תגיע לפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: