תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מספר הזרים והאסטרטגיה של הפועל
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
מקצועית אני משוכנע שנכון הרבה יותר לשחק עם שלושה זרים. דברו קצת עם שחקנים בליגת העל, בקבוצות שהן לא מכבי תל אביב ותבינו שארבעה זרים ממש לא אומר קידום מקצועי. אתם מפספסים פה כל כך הרבה נקודות. מעבר לזהות הישראלית, שלפחות עבורי היא מאוד חשובה. חלק לא מבוטל מהשחקנים הזרים חושבים קודם כל על הסטט' שלהם בדרך לקבוצה הבאה. וזו לא איזו הנחה שהמצאתי הרגע. זה משהו שאני שומע מלא מעט שחקנים בליגת העל. ריבוי זרים גם בעייתלי מאוד בחדר ההלבשה. ואני אוסיף: לא במקרה חלק נכבד מהזרים שכ"כ התחברנו אליהם היו בשנים של מיעוט זרים יחסי. בודראש, מרקוביץ', שורט וכו'.
הסיבה היחידה שבגללה קבוצות בליגת העל תומכות בריבוי זרים הוא המס המופחת עליהם. זה הכול. לא מקצועית ולא נעליים. עכשיו, כמו שבנוי הסגל שלנו, להערכתי בעונה הבאה נצטרך להביא ארבעה שחקנים. שני גארדים לחמישייה. גבוה לחמישייה וגבוה, נותן גוף, לספסל.
גארדים לחמישייה אחד מהם חייב להיות זר. השני? יש לא מעט ישראלים שיכולים להיות מועמדים. נעימי, לימונד, נסים, יבזורי, בית יוסף, ויש עוד. אין שום סיבה להביא זר. גבוה לחמישייה? זר. ועליו הייתי שם גם כסף גדול. גבוה מחליף? ישראלי. לא צריך זר.
מקצועית נכון לשחק עם שלושה זרים. חברתית נכון לשחק עם שלושה זרים (שוב, תשאלו שחקנים בליגת העל הם ישמחו לספר לכם) וגם שיווקית זה נכון.
אין שום סיבה שהפועל תשחק עם ארבעה זרים. שום סיבה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 15:20 
purvis short כתב:
מקצועית אני משוכנע שנכון הרבה יותר לשחק עם שלושה זרים. דברו קצת עם שחקנים בליגת העל, בקבוצות שהן לא מכבי תל אביב ותבינו שארבעה זרים ממש לא אומר קידום מקצועי. אתם מפספסים פה כל כך הרבה נקודות. מעבר לזהות הישראלית, שלפחות עבורי היא מאוד חשובה. חלק לא מבוטל מהשחקנים הזרים חושבים קודם כל על הסטט' שלהם בדרך לקבוצה הבאה. וזו לא איזו הנחה שהמצאתי הרגע. זה משהו שאני שומע מלא מעט שחקנים בליגת העל. ריבוי זרים גם בעייתלי מאוד בחדר ההלבשה. ואני אוסיף: לא במקרה חלק נכבד מהזרים שכ"כ התחברנו אליהם היו בשנים של מיעוט זרים יחסי. בודראש, מרקוביץ', שורט וכו'.
הסיבה היחידה שבגללה קבוצות בליגת העל תומכות בריבוי זרים הוא המס המופחת עליהם. זה הכול. לא מקצועית ולא נעליים. עכשיו, כמו שבנוי הסגל שלנו, להערכתי בעונה הבאה נצטרך להביא ארבעה שחקנים. שני גארדים לחמישייה. גבוה לחמישייה וגבוה, נותן גוף, לספסל.
גארדים לחמישייה אחד מהם חייב להיות זר. השני? יש לא מעט ישראלים שיכולים להיות מועמדים. נעימי, לימונד, נסים, יבזורי, בית יוסף, ויש עוד. אין שום סיבה להביא זר. גבוה לחמישייה? זר. ועליו הייתי שם גם כסף גדול. גבוה מחליף? ישראלי. לא צריך זר.
מקצועית נכון לשחק עם שלושה זרים. חברתית נכון לשחק עם שלושה זרים (שוב, תשאלו שחקנים בליגת העל הם ישמחו לספר לכם) וגם שיווקית זה נכון.

אני מסכים איתך שארבעה זרים זה לאו דווקא הדבר הכי נכון מבחינה מקצועית (גם כי יותר קשה לפגוע וגם מהסיבות שציינת), אבל גם שלושה זרים זה לא תמיד אידיאלי.
בסופו של דבר אנחנו צריכים, כמו שאמרת, ארבעה שחקנים: גבוה זר, עוד גבוה ישראלי על תקן סותם חורים (מאוד הייתי שמח לצ'וברוביץ'), גארד זר ועוד גארד ישראלי/זר. כמובן שאחד מהגארדים לפחות יצטרך להיות מוביל כדור טבעי.
עצם העובדה שמשחקן ישראלי אתה כבר יודע מה תקבל זה יתרון, אבל בשום פנים לא להביא מישהו נטו כי הוא ישראלי (למעט יבזורי, לא הייתי מביא אף אחד מהרשימה שלך).
בשורה התחתונה, בעיני השיקול היחידי שצריך לעניין אותנו (כל עוד מדברים על טווח של 3-4 זרים) זה איכותו ומידת התאמתו של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שלא יפגע במחלקת הנוער וצמיחה של כשרונות חדשים דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:31 
[quote="cscarlos"]אני אחזור על מה שהמשתמש הפועל אמר באשכול אחר (נראה לי).
4 זרים וישראלי אחד בחמישייה וספסל שבקושי יקבל דקות יצור מצב של קבוצה אמריקאית עם חיזוק ישראלי ואני ממש לא רוצה את זה.
זה בדיוק מה שקורה כיום בליגת העל. זאת המחלה הנוראה של הליגה. כמו שאחד המאמנים הזרים אמר לדני פרנקו ''אתם הישראלים מוזרים מבחינתי...אתם מעריצים ומטפחים את הזרים שלכם ומשפילים מזלזלים ומדכאים את הבנים שלכם''.
אני לא רוצה להיות בליגה ישראלית שבה השחקן הישראלי מדוכא ויהיה לנצח שחקן משלים. הליגה שלנו וריבוי הזרים זה אחת הסיבות שישראלים לא מתפתחים ושלא יעבדו אותכם עם זה שפשוט אין שחקנים טובים כי יש.
הוכח מספיק טוב גם בליגת העל שקבוצות עם 3 זרים יכולות להסתדר מצויין ולהראות רמה טובה גם עם 3 זרים שזה הבדל שמים וארץ מ4.
אשדוד וראשון לציון בפיינל פור הם כאלו.
אם כל הרוע של המחלה בליגה הם משתפים דווקא ישראלים (חלק מהם מתאזרחים) מספר דקות לא מועט כי פשוט יש להם אחלה שחקנים.
וחיפה שבנויה בעיקר על זרים ביחד עם בני השרון נמצאת בתחתית.

עם שחקן זר אתה לא יודע מה תקבל. עדיף לך 3 זרים איכותיים שיהוו חיזוק ולא העיקר.

וזה לא הלאומנות הדבילית שאתם מנסים לבלבל את השכל איתה. זה פשוט אהבת השחקן הישראלי והרצון שבקבוצה ישראלית ובליגה ישראלית השחקן הישראלי יהווה משהו.

אני רוצה שנצא מהמחלה שבגללה שחקן ישראלי פורש מהספורט או שתמיד יתפוס את עצמו כמשלים בשביל הזרים. ושוב אני אוהב שחקנים זרים מסויימים כמו שאני אוהב ישראלים מסויימים אבל זה לא קשור לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:46 
ברגר כתב:
דניאל א כתב:
הבעיה היא המשכיות, שלא קיימת, וכך אין הזדהות. בליגת העל כל שנה הקבוצות מחליפות כמעט את כל הסגל שלהן! למה זה קורה? לדעתי בעיקר בגלל הזרים - הם חתומים לעונה אחת מקסימום (ויש כאלה שלכמה חודשים אפילו).
אני הייתי רוצה לראות הפועל של שחקנים מחויבים, שחתומים לכמה עונות, ואנחנו בעצמנו מממשים את החוזה וממשיכים איתם. לא הייתי רוצה לראות תחנת רכבת בקבוצה, שכל שנה נחליף 4 זרים.
לדעתי מספיקים 3 זרים, כאשר שחקן לא זר נחשב אחד ששיחק בנוער בארץ. כלומר, קורי קר נחשב זר מבחינתי. לי, אישית, יותר כיף כשגל איתן או מתן מנצחים או מפסידים משחקים מאשר חבורת אמריקאים משפרים סטטיסטיקות.

אז בוא לראות את הפועל עודפים. נו באמת, הזיוני מוח האלה על חיבור לקהל. קורי לא מחובר לקהל? קרטיס, דמונטז? ולגבי לגבי השחקן הכי אהוב בקבוצה בעונה שעברה? גם הוא לא ממש גדל בישראל.

אני לא רוצה לראות חמישה זרים, מהטענה הפשוטה שלדעתי לא נוכל להרכיב קבוצה טובה. אם יש כסף להביא 3 זרים טובים, שיביאו, אם לארבעה, סלמתק.

הייתי בכל המשחקים של העודפים השנה.
איפה כתבתי על חיבור לקהל? אל תמציא סתם. זרים לא מוחתמים ליותר מעונה אחת (הלוואי שנחתים זר ל3 שנים, הלוואי), וישראלים כן (למרות שבליגת העל גם זה לא קורה). אני חושב שאפשר להרכיב קבוצה טובה עם שני זרים. אני אעדיף אפילו להשאיר את אותו סגל בדיוק לעונה הבאה.
לדעתי ריבוי הזרים הרס את הכדורסל בארץ. מישהו חושב משהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם פותח האשכול שהשאלה היא לא כמה זרים יש, אלא מעמד השחקן הישראלי.
בשנה הקודמת של גוזנסקי היו לנו 4 זרים.
וי.פי, איברי, הוקיץ ומייקל רייט, עדין השחקנין הישראלי הבכירים היו מאוד דומיננטים,
נאור, ליובין, גרין, חג'ג' שינפלד ואפילו אור איתן וסימין נתנו דקות (ויסלח לי כוכבי שלא מוזכר).
השאלה לכן מה יותר נכון לנו מקצועית?
לבנות סגל ישראלי איכותי, ולעבות אותו בזרים אולי טיפה פחות טובים, או להשקיע בזרים על חשבון הישראלים.
למשל האם אפשר להסתפק בסטיט כגארד זר וגיבוי מהספסל ולהשקיע במורן רוט / מקל שיבואו להיות הרכז המוביל,
או שנשקיע את הסכומים האלו ברכז זר ונסתפק בגל ובר על הספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה שום בעיה אידאולוגית במספר גבוה של זרים. הבוז למכבי נובע מכך שהם מציגים את עצמם כגיבורי ישראל כשיש להם בקאדר יותר זרים מישראלים, לא מעצם העובדה שיש להם הרבה זרים. אם אנחנו כן מונעים מאיזושהי 'אידאולוגיה' - תהה אשר תהה - בין אם קידום מעמד השחקן הישראלי או בניית קבוצה המבוססת ישראלים (וכו'), עלינו לשאול את עצמינו האם אין דין מתאזרח כדין זר מנקודת מבט זו. מתאזרח אומנם לא תופס מקום של זר, אך תופס מקום של ישראלי.
לעונה הקרובה אני תומך בגישת שלושת הזרים שאני מניח שמקובלת על כולם. לגבי העונות הבאות, אם התקציב יאפשר, בהחלט אהיה בעד הגדלת מספר הזרים, אך כל דבר בעיתו.
אבל הנקודה הכי קריטית היא להחתים שחקנים (ובמיוחד זרים!) ליותר מעונה אחת, מה שלא נעשה גם אצלנו, או לפחות לכלול בחוזים סעיפי הארכה אוטומטית תלוית הישגים או סעיף הארכה אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מספר הזרים והאסטרטגיה של הפועל
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:40 
דניאל א כתב:
ברגר כתב:
דניאל א כתב:
הבעיה היא המשכיות, שלא קיימת, וכך אין הזדהות. בליגת העל כל שנה הקבוצות מחליפות כמעט את כל הסגל שלהן! למה זה קורה? לדעתי בעיקר בגלל הזרים - הם חתומים לעונה אחת מקסימום (ויש כאלה שלכמה חודשים אפילו).
אני הייתי רוצה לראות הפועל של שחקנים מחויבים, שחתומים לכמה עונות, ואנחנו בעצמנו מממשים את החוזה וממשיכים איתם. לא הייתי רוצה לראות תחנת רכבת בקבוצה, שכל שנה נחליף 4 זרים.
לדעתי מספיקים 3 זרים, כאשר שחקן לא זר נחשב אחד ששיחק בנוער בארץ. כלומר, קורי קר נחשב זר מבחינתי. לי, אישית, יותר כיף כשגל איתן או מתן מנצחים או מפסידים משחקים מאשר חבורת אמריקאים משפרים סטטיסטיקות.

אז בוא לראות את הפועל עודפים. נו באמת, הזיוני מוח האלה על חיבור לקהל. קורי לא מחובר לקהל? קרטיס, דמונטז? ולגבי לגבי השחקן הכי אהוב בקבוצה בעונה שעברה? גם הוא לא ממש גדל בישראל.

אני לא רוצה לראות חמישה זרים, מהטענה הפשוטה שלדעתי לא נוכל להרכיב קבוצה טובה. אם יש כסף להביא 3 זרים טובים, שיביאו, אם לארבעה, סלמתק.

הייתי בכל המשחקים של העודפים השנה.
איפה כתבתי על חיבור לקהל? אל תמציא סתם. זרים לא מוחתמים ליותר מעונה אחת (הלוואי שנחתים זר ל3 שנים, הלוואי), וישראלים כן (למרות שבליגת העל גם זה לא קורה). אני חושב שאפשר להרכיב קבוצה טובה עם שני זרים. אני אעדיף אפילו להשאיר את אותו סגל בדיוק לעונה הבאה.
לדעתי ריבוי הזרים הרס את הכדורסל בארץ. מישהו חושב משהו אחר?

זו הייתה פריקת עול כללי על מה שהולך פה. אפשר ללכת על שלושה זרים, אבל שהנוסף יהיה באמת תותח (לא מוותר על קרטיס וסטיס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 00:30 
אם כבר משברים על מספר זרים ועל אסטרטגיה,
העמותה חייבת להילחם ולפחות להעלות לדיון ציבורי את הפטור החלקי ממס לשחקנים זרים, חנק שחוקק בעידוד הקבוצה שמתגאה כל כך בייצוג ישראל ובפועל גורם להנהלות להעדיף שחקן זר על שחקן ישראלי אפילו אם הוא באותה רמה מכיוון שהוא עולה פחות
אם אתם שואלים אותי, עם ההגעה לליגת העל, זה הדבר המנהלי הראשון שהנהלת העמותה חייבת להילחם עליו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 01:14 
וואלה.
אני לא מבין למה האפליה הדבילית הזאת במס על שחקנים זרים לעומת ישראלים. אני לא אתחיל להתבכיין שהזרים זולים יותר אבל למה לא גם הישראלים?
למה אין חוק שבשתי הליגות הבכירות הישראלים יקבלו מס מופחת כמו הזרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מספר הזרים והאסטרטגיה של הפועל
הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 06:25 
הדגל האדום כתב:
purvis short כתב:

מסכים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 07:57 
דני גולפיטק כתב:
אם כבר משברים על מספר זרים ועל אסטרטגיה,
העמותה חייבת להילחם ולפחות להעלות לדיון ציבורי את הפטור החלקי ממס לשחקנים זרים, חנק שחוקק בעידוד הקבוצה שמתגאה כל כך בייצוג ישראל ובפועל גורם להנהלות להעדיף שחקן זר על שחקן ישראלי אפילו אם הוא באותה רמה מכיוון שהוא עולה פחות
אם אתם שואלים אותי, עם ההגעה לליגת העל, זה הדבר המנהלי הראשון שהנהלת העמותה חייבת להילחם עליו!

החוק הזה לא קשור למכבי בכלל
אלא על יחסי ישראל - ארה"ב
בארהב על עובד ישראלי משלמים מס מופחת

לפחות ככה הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 08:25 
אין על מה להלחם.

למיטב הבנתי החוק וגם הפסיקה קובעים שאין מס מופחת.

בית המשפט המחוזי קבע את זה אבל זה נמצא בערעור בבית המשפט העליון.

הקבוצות מעדיפות לעצום עיניים ולהתעלם מזה. לדעתי יחטפו את הבומבה כשבית משפט עליון יאשר את הפסיקה של המחוזי ואז הן יצטרכו לשלם עבור הרבה שנים שלא שילמו מס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
אז כדאי שגם הקבוצה שלנו תדע להתכונן לזה, ולא לקבל עוד שנה תביעה של מיליון שקל בדיעבד ממס הכנסה
ולאכול אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
לצורך הדיון אני אקרא לכל שחקן שלא נולד בארץ שחקן זר.

יש שני נתונים שצריך לקחת בחשבון:
1. יש לנו קבוצת מונופול בארץ, שמושכת אליה את הישראלים הטובים ביותר שנשארים בארץ.
חלום של כל שחקן ישראלי ברמות הגבוהות הוא להגיע למכבי, וזה די ברור למה.
2. לא שאני מזלזל לחלוטין בשחקן הישראלי, אבל בהשוואה לרוב מדינות אירופה אין לנו את האיכות והכמות שלהם.

וקצת יותר בפירוט.
אנחנו לא מדינות מזרח אירופה עם שחקנים איכותיים רבים ברמות הגבוהות ביותר, גם לא ספרד ואפילו לא יוון, שהעמידה השנה שתיים מהקבוצות הטובות באירופה, כשלכל אחת אין יותר משני זרים משמעותיים ושהכוכבים שלה הם ילידי המדינה.
מכבי מבינה את המצב הזה היטב, והיא יודעת שבלי אחוז גבוה מאד של זרים (ושוב, אחוז גבוה של שחקנים שלא נולדו בישראל) היא היתה כלום ושום דבר באירופה.

ובישראל, אני מניח שלא הייתם מתנגדים לקבוצות של חולון וגליל שלקחו כאן אליפויות בשנים האחרונות, כשהזרים היו הכוח המשמעותי של הקבוצות האלה.
מישהו חושב שאפשר היה לעשות משהו מהפירורים שמשאירה מכבי מהישראלים ועם היצמדות לאידאולוגיה של רק שלושה זרים בסגל?

אני חושב באופן ברור שבמצב הקיים, שהישראלים הטובים המעטים מגיעים למכבי ושאנחנו בנחיתות מול השחקנים האירופאיים, אין ספק שמבחינה מקצועית צריך ללכת על ריבוי זרים בקבוצה (ולא נכנס למספרים כמה).
האידאולוגיה לגבי החשיבות של צביון ישראלי קיימת אצל חלק מהאוהדים, אבל אצל חלק זה נובע מהייאוש שאי אפשר לעולם להתקרב למכבי ולרמת קבוצת יורוליג, אז כשאין התמודדות על אליפות ויורוליג מנסים להתנחם בזהות ישראלית ובערכים כאלה ואחרים שמבדלים אותנו ממכבי.
או במילים אחרות, התייאשו מלהיות אלטרנטיבה מקצועית למכבי, אז מנסים להיות אלטרנטיבה ערכית.
אבל אני חושב שגם הראשונים, תוך כמה שנים, כבר לא ידברו על האידאולוגיה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
הדגל האדום כתב:
purvis short כתב:

מסכים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:27 
אנטיגונה אתה רוצה שנעזוב לרגע את ''הערכים'' שמזהירים בנוגע להרס הכדורסל והשחקן המקומי אז סבבה.
בניגוד למכבי רוב הקבוצות הבליגה חיות על תקציב של בין מיליון וחצי ל3 מיליון דולר. תקציב די קטן. שווה להן גם מבחינה מקצועית נטו לפתח שחקנים מקומיים מוכחים ושחקנים זרים מועטים ואיכותיים בכסף הקטן שיש להם וכך להתפתח ולצמוח כקבוצה ולבנות תשתית. (גם לקוות שהגדולות יפלו על הזרים שלהם כמו שקרה השנה לירושלים).
אין טעם לחקות את מכבי ולנסות להביא כמה זרים שרק אפשר וכבר אמרתי בעבר : הרבה זרים לא אומר קבוצה יותר טובה.
ככה שגם עם תקציב יותר גדול אפשר להסתדר בלי 6 או אפילו 5 זרים. אם היינו משחקים ביורוליג למשל אני מאמין ש4 מקסימום 5 זרים ברמת יורוליג פלוס ישראלים טובים היו מספיקים גם לרמות הכי גבוהות.(וזה רק במסגרת אירופאית כשבליגה המקומית אפשר לשתף 3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אם נהיה קבוצת יורוליג, אז הישראלים המצויינים המעטים יתחלקו בין שתי קבוצות ולא קבוצה אחת, ואז הצורך באיכות ובכמות הזרים רק יגדל.

אני מדבר בעיקר על הטווח הארוך, בעתיד, אבל גם בטווח הקצר עם תקציב נמוך אני חושב שזאת תהיה טעות להגביל את עצמנו למספר זרים מסויים.
לגבי העתיד, כל אחד צריך לשאול את עצמו מה מביא כאן אלפי אנשים לעשות מנוי ולהגיע כל שבוע למשחקי כדורסל.
אני באמת לא מתלהב מהיורוליג כמפעל, אבל לפחות מבחינת הרמה זה המינימום שצריך לשאוף אליו, ובעיקר - זה מה שגורם לאנשים בישראל לרכוש אלפי מנויים ולהגיע כל שבוע לכדורסל באלפים (כתוצאה מעניינים פסיכולוגים, לאומיים וכו', אבל זה לא משנה למה. אצלנו זה יהיה גם הרצון שגם לנו תהיה קבוצת יורוליג כמו מכבי, שתתחרה מול הקבוצות הגדולות באירופה באופן קבוע בנוסף להתמודדות בישראל מול מכבי).
ולא שאני פוסל ערכים אחרים, רק אני חושב שהם לא יביאו לנו את אלפי האוהדים באופן קבוע ובהתמדה, ולא יהפכו אותנו לקבוצה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
ואני דווקא בטוח שאם ננסה להציג אלטרנטיבה, ולפעול להפחתת מספר הזרים במקביל
זה גם יעזור לנו להגדיל את מספר האוהדים
ויותר חשוב מכך מבחינתי - אני ועוד הרבה אחרים נהנה הרבה יותר במשחקים שלנו

אני אישית כבר לא רואה כמעט ליגת העל. לא עניין של תחרותיות ולא כלום. גם פעם לא היה פה בדיוק מרתק.
אבל זה פשוט נהיה לא מעניין כשיש 5-6 זרים לקבוצה, שגם מתוכם חצי מתחלפים במהלך העונה, וגם אלו שנשארים ושווים משהו לרוב עוזבים בתום העונה.
נהיינו ליגה אמריקאית דרג ז' עם כמה ישראלים שחקני חיזוק. זה פשוט הרבה פחות מעניין. מה לעשות.
אנחנו עדיין משחקים בליגה הישראלית, לא בליגת פיתוח אמריקאית וונאבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: