ירדן כתב:
לא קיבלתי תשובה אז אני אשאל שוב. נגיד ואנחנו עוברים לפחים, מה מבטיח שאולם חדש יתחיל להבנות? זה מושלם מבחינת חולדאי אם נעבור. ומה שיקרה בפועל זה שהפחים יהפוך לאולם הביתי שלנו. ואני לא יודע כמה אוהדי חולון יהיו מרוצים מהרעיון אגב.
שוב דבר אמנם לא מבטיח שיבנו לך אולם חדש, אבל זה בטוח יעזור יותר מאשר להמשיך להתעקש על הדר יוסף, שמזוהה עם המחלה על שלל עמותותיה לא פחות מאשר יד אליהו.
אם תמשיך לשחק בהד"ס ותגדיר אותו כ"בית" ושלל האדרות מגוחכות בסגנון, מה בעצם מונע מחולדאי בסך הכל להסכים איתך על כך?
אם אתה משחק מחוץ לעיר זה דבר ראשון מועיל לך בכך שאתה פותח את האפשרות של אוהדים רבים יותר להחשף לקבוצה (והצהרות בסגנון "מי שרוצה לבוא שיעשה מנוי" הן מתנשאות והרסניות להחריד, איך לעזאזל אתם מתכננים להגדיל את בסיס האוהדים שלנו אם אתם רוצים לאסור דה פקטו על אנשים חדשים לראות את הקבוצה??),
וכמו כן זה יחשוף באופן הכי מובהק את המצוקה שלנו על כך שאין בכל ת"א אולם ראוי לקבוצה בסדר גודל שלנו.
הד"ס הוא לא הבית של הפועל, נקודה.
אם וכאשר אכן ירחיבו אותו אז הוא כנראה יענה על הצרכים שלנו ואז אפשר להגדיר אותו, בלב כבד, כ"בית" מתוך הבנה שאולם משלנו לא יבנה לנו תחת שלטון חולדאי.
עד אז הוא בסך הכל עוד אולם שהפועל תל אביב מעבירה בו את הגלות. הוא לא מזוהה עם הפועל בשום אופן ואוי לנו אם נחשוב אחרת, בטח כאשר זה בא על חשבון המאמצים להגדיל את מס' חברי העמותה.