תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולם ביתי לשנה הבאה
הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
מה שהולך להתעופף בפחות משעה הם המנויים עצמם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 23:39 
כוס אמא של רון חולדאי שקל לא הייתי שם על אולם הדר יוסף שיכנס לכיס של חולדאי ולעיריה המסריחה שלו ואני תושב תל אביב.

מצידי לשחק בעזה אולם מכבי ברמת השרון או בראשון לציון או באולם הפחים.

כמובן עם אדיפות ברורה לאולם הפחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
לא קיבלתי תשובה אז אני אשאל שוב. נגיד ואנחנו עוברים לפחים, מה מבטיח שאולם חדש יתחיל להבנות? זה מושלם מבחינת חולדאי אם נעבור. ומה שיקרה בפועל זה שהפחים יהפוך לאולם הביתי שלנו. ואני לא יודע כמה אוהדי חולון יהיו מרוצים מהרעיון אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mako.co.il/Sports-business/A ... 921004.htm

נו איפה ההבטחות שלכם שקרנים מסריחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
לא קיבלתי תשובה אז אני אשאל שוב. נגיד ואנחנו עוברים לפחים, מה מבטיח שאולם חדש יתחיל להבנות? זה מושלם מבחינת חולדאי אם נעבור. ומה שיקרה בפועל זה שהפחים יהפוך לאולם הביתי שלנו. ואני לא יודע כמה אוהדי חולון יהיו מרוצים מהרעיון אגב.

שוב דבר אמנם לא מבטיח שיבנו לך אולם חדש, אבל זה בטוח יעזור יותר מאשר להמשיך להתעקש על הדר יוסף, שמזוהה עם המחלה על שלל עמותותיה לא פחות מאשר יד אליהו.
אם תמשיך לשחק בהד"ס ותגדיר אותו כ"בית" ושלל האדרות מגוחכות בסגנון, מה בעצם מונע מחולדאי בסך הכל להסכים איתך על כך?
אם אתה משחק מחוץ לעיר זה דבר ראשון מועיל לך בכך שאתה פותח את האפשרות של אוהדים רבים יותר להחשף לקבוצה (והצהרות בסגנון "מי שרוצה לבוא שיעשה מנוי" הן מתנשאות והרסניות להחריד, איך לעזאזל אתם מתכננים להגדיל את בסיס האוהדים שלנו אם אתם רוצים לאסור דה פקטו על אנשים חדשים לראות את הקבוצה??),
וכמו כן זה יחשוף באופן הכי מובהק את המצוקה שלנו על כך שאין בכל ת"א אולם ראוי לקבוצה בסדר גודל שלנו.

הד"ס הוא לא הבית של הפועל, נקודה.
אם וכאשר אכן ירחיבו אותו אז הוא כנראה יענה על הצרכים שלנו ואז אפשר להגדיר אותו, בלב כבד, כ"בית" מתוך הבנה שאולם משלנו לא יבנה לנו תחת שלטון חולדאי.

עד אז הוא בסך הכל עוד אולם שהפועל תל אביב מעבירה בו את הגלות. הוא לא מזוהה עם הפועל בשום אופן ואוי לנו אם נחשוב אחרת, בטח כאשר זה בא על חשבון המאמצים להגדיל את מס' חברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי שהדר יוסף הוא בית אם זה מה שהעברתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
נו,
כמה מתערבים שלא יאשרו את הדר יוסף לארוח הדרבי?

אני מניח שכן יאשרו , אבל לא יאשרו פתיחת היציעים התחתונים מאחורי הסלים כמו שהיה במשחק האחרון בהדר יוסף ואולי גם לא ירשו לשבת ב- 2-3 השורות הראשונות של היציע התחתון.
לדעתי גם בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:49 
המשטרה לא תאשר את הדר-יוסף לדרבי.
הפועל (אנחנו) תודיע שהיא לא משחקת בשום מגרש אחר.
תהיה מהומה תקשורתית.
המשטרה תתקפל ותציב דרישות הזויות, והדרבי ישוחק אצלנו, בלי יציעים מאחורי הסלים, ועם שוטר על כל אוהד הפועל בשמירה אחד-על-אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
עוד חשוב להדגיש את החשיבות שבלשחק באולם בעל תכולה נורמלית -
בעונה הקרובה, במידה ואכן יהיה חרם מנויים בכדורגל, יהיו מאות, אם לא אלפי אוהדי כדורגל שיהיו חייבים את ה"מנה" השבועית שלהם.
זו לא רק הזדמנות כלכלית בלתי חוזרת, זו שליחות עבורנו להפוך את האנשים הללו לחברי עמותה ולאוהדי הפועל תל אביב בכדורסל, או לכל הפחות לא למנוע מהם את האופציה הזו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
השריף כתב:
המשטרה לא תאשר את הדר-יוסף לדרבי.
הפועל (אנחנו) תודיע שהיא לא משחקת בשום מגרש אחר.
תהיה מהומה תקשורתית.
המשטרה תתקפל ותציב דרישות הזויות, והדרבי ישוחק אצלנו, בלי יציעים מאחורי הסלים, ועם שוטר על כל אוהד הפועל בשמירה אחד-על-אחד.

תסריט בהחלט הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
אירוח באולם אחר, לא בת"א ישרת אותנו בהרבה מטרות, כפי שציינתי:
1. לא יוסיף כסף לקופה של חולדאי
2. יאפשר לנו להביא יותר אוהדים, דבר קריטי במיוחד בעונתה הראשונה של הפועל בליגת העל- שנת באז והייפ שחייבים לנצל
3. יאפשר לנו למכור מנויים רבים יותר במחירים זולים יותר - דבר שישתלם גם לאוהדים העכשווים
4. ימנע מאיתנו לנדוד או לא לארח כראוי משחקים גדולים

אסור לחשוב על שיקולים מוטעים, מהדבר הזה אפשר רק להרוויח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:48 
גם הדר יוסף יכול לארח משחקים גדולים ובינהם מגדל, חולון ודרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

במתכונתו הנוכחית, לא.

אולם מסוכן מדי בגלל היציאה והכניסה האחת, שגם כיום ללא קהל יריב עושה הרבה צרות ודוחק
אולם קטן מדי, בדרבי כנראה שיכולו להיכנס רק כ-900 אוהדי הפועל (קהל יריב 140 מקומות, שוטרים, חציצה בין קהלים, אי פתיחת יציעים מאחורי הסל, שתי שורות ביציע התחתון ועוד..)
לא שווה לנו בשביל ההתעקשות להישאר בתל אביב. אנחנו גם עושים צעד מחאתי גדול וגם מגדילים את כמות האוהדים שיכולים לראות משחקים, כמו שראינו כבר השנה עם הלחץ של אוהדים בפלייאוף, כשרבים לא הצליחו להשיג כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:47 
מתי האסיפה הבאה?
ננסה להעלות את הנושא הזה בעמותה.
מה שיפה בקבוצה הזאת זה שאם הרבה יחשבו כמוני שצריך לעבור לחולון בנתיים בתור קבוצות אוהדים זה מה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:49 
אם ימכרו 1,000 מינויים לעונה הבאה (ואני בספק) אז צריך להשתמש בזה כדי להגביר את הלחץ על מי שצריך להרחבת הדר יוסף. אין שום סיבה, כרגע, לעבור לאולם אחר גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:02 
אני חושב שברור שהדילמה היא הפחים או הדר יוסף
חייב לומר שהפחים נשמע לי טוב, אפילו טוב מאוד
גם המיקום, ליד יפו בת ים חולון ודרום תל אביב, בטח שהנגישות אליו ממרכז תל אביב לא פחות טובה מאשר הדר יוסף, גם הגודל, גם האווירה, וכבונוס השם (״היכל האחד במאי״) והרחוב (״האחד במאי״) :SMOKE:

זה שהדר יוסף הוא כביכול בתל אביב, לא עושה אותו יותר תל אביב מאשר אולם הפחים, בואו לא נשכח שמדובר בחור שתקוע איכשהו בחולדאיסטאן, לא רחוק משכיות חמדה כמו קניון איילון

אינטואיטיבית אני עם הפחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
אם ימכרו 1,000 מינויים לעונה הבאה (ואני בספק) אז צריך להשתמש בזה כדי להגביר את הלחץ על מי שצריך להרחבת הדר יוסף. אין שום סיבה, כרגע, לעבור לאולם אחר גדול יותר.

ואם ימכרו יותר?שילכו לעזאזל ה"טרמפיסטים" שהמועדון הזה היה צריך כמו אוויר לנשימה?

פשוט מוציא אותי מדעתי מה שעשו מהאולם העלוב הזה, הרי עד לפני כמה חודשים קראו לו בלעג(ובצדק) "האולם עם הפורמייקות".
אסון אם ממשיכים לשחק בעונה הבאה בהד"ס, חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
גם המיקום, ליד יפו בת ים חולון ודרום תל אביב, בטח שהנגישות אליו ממרכז תל אביב לא פחות טובה מאשר הדר יוסף, גם הגודל, גם האווירה, וכבונוס השם (״היכל האחד במאי״) והרחוב (״האחד במאי״) :SMOKE:

זה שהדר יוסף הוא כביכול בתל אביב, לא עושה אותו יותר תל אביב מאשר אולם הפחים, בואו לא נשכח שמדובר בחור שתקוע איכשהו בחולדאיסטאן, לא רחוק משכיות חמדה כמו קניון איילון

אני דווקא חושב שהאולם בראשון הרבה יותר מתאים. יציעים קרובים למגרש וגישה נוחה מאוד.
הפחים הוא האולם הכי אוברייטד בארץ, מי שהיה שם פעם יסכים שמדובר פחות או יותר על גרסת הכדורסל של איצטדיון רמת גן.

בכל מקרה גם הוא עדיף עשרות מונים על אולם הכדורעף בהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:11 
גילו כתב:
ברגר כתב:

ואם ימכרו יותר?שילכו לעזאזל ה"טרמפיסטים" שהמועדון הזה היה צריך כמו אוויר לנשימה?

פשוט מוציא אותי מדעתי מה שעשו מהאולם העלוב הזה, הרי עד לפני כמה חודשים קראו לו בלעג(ובצדק) "האולם עם הפורמייקות".
אסון אם ממשיכים לשחק בעונה הבאה בהד"ס, חד וחלק.

אין לי תשובה לשאלה "מה יהיה אם ימכרו יותר". מה שבטוח זה שיצטרכו למצוא פתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
מאחר ומיקום האולם הביתי בשנה הבאה הוא חשוב וקריטי, השאלה אם זה יעלה להצבעת חברי העמותה (אגב, מי באמת קובע מה ראוי להצבעה ומה לא ?)

לדעתי הדר יוסף במתכונתו הנוכחית לא יכול להיות אולם לליגת העל, בטח שלא לשלושת המשחקים הגדולים (דרבי,מגדל,חולוניה) שימשכו הרבה קהל. השאלה המרכזית האם באמת מתכוונים להרחיב אותו. מאז פברואר השנה אין משהו חדש למעט ההחלטה להרחיב אותו ל 3200 מקומות.
האם יש מישהו שבאמת מעורה ויודע אם יש כוונה לבצע את ההרחבה לפני תחילת העונה הבאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 14:17 
גילו כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:

אני דווקא חושב שהאולם בראשון הרבה יותר מתאים. יציעים קרובים למגרש וגישה נוחה מאוד.
הפחים הוא האולם הכי אוברייטד בארץ, מי שהיה שם פעם יסכים שמדובר פחות או יותר על גרסת הכדורסל של איצטדיון רמת גן.

בכל מקרה גם הוא עדיף עשרות מונים על אולם הכדורעף בהדר יוסף.

רחוק מדי
ואני מקבל צמרמורת מהמחשבה שהקבוצה שלי תשחק ב״בית מכבי״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:34 
תכניסו טוב לראש:
1.העמותה חייבת עוד טרמפיסטים.
2.בתור אחד שהתאמן שנים באולם הפחים וראה שם אין ספור משחקים-זה אולם חם,הוא נמצא באחד במאי,הקבוצה האורחת לא מקבלת יותר מ-70 כרטיסים והם רואים ורחוקים מהמגרש אחושרמוטה,הגוש המעודד ישב בשער 3 שזה אחד המקומות הכי כייפים לעודד בגלל הבטון כמו בדרום אמריקה והוא קרוב לרובנו הרבה יותר מהדר יוסף.
3.אתם אומרים לא לנוקיה כי הוא מזוהה עם מכבי אבל כן למגרש של מכב* ראשון-בית מכבי??
4.בגלל החרמת המנוים בכדורגל הרבה אוהדים יבואו לכדורסל ובגלל זה אנחנו חייבים מגרש יותר גדול.

בקיצור אני מקווה שנשחק באולם הפחים עד שיבנו לנו מגרש חדש!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
תכניסו טוב לראש:
1.העמותה חייבת עוד טרמפיסטים.
2.בתור אחד שהתאמן שנים באולם הפחים וראה שם אין ספור משחקים-זה אולם חם,הוא נמצא באחד במאי,הקבוצה האורחת לא מקבלת יותר מ-70 כרטיסים והם רואים ורחוקים מהמגרש אחושרמוטה,הגוש המעודד ישב בשער 3 שזה אחד המקומות הכי כייפים לעודד בגלל הבטון כמו בדרום אמריקה והוא קרוב לרובנו הרבה יותר מהדר יוסף.
3.אתם אומרים לא לנוקיה כי הוא מזוהה עם מכבי אבל כן למגרש של מכב* ראשון-בית מכבי??
4.בגלל החרמת המנוים בכדורגל הרבה אוהדים יבואו לכדורסל ובגלל זה אנחנו חייבים מגרש יותר גדול.

בקיצור אני מקווה שנשחק באולם הפחים עד שיבנו לנו מגרש חדש!!!

איזה יופי העתקת את כל הטענות מהאשכול,איש יקר ומלומד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
גביזון כתב:
שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אוהדים יריבים אמורים להסתדר באולם הזה.

לא יסתדרו אבל זה נקודה חיובית כי אם אוהדי מכבי והפועל ירושלים לא מקבלים מכות אנחנו קוקסינלים!!!

כנראה שפיספסתי משהו...
להחטיף מכות לאוהדי הקבוצות היריבות זה אחד מיעדי העמותה? אחד מעקרונות הפועל? נדבך במשחק הכדורסל? משהו להתגאות בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 17:04 
yos כתב:
מולי לוי כתב:
גביזון כתב:
שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אוהדים יריבים אמורים להסתדר באולם הזה.

לא יסתדרו אבל זה נקודה חיובית כי אם אוהדי מכבי והפועל ירושלים לא מקבלים מכות אנחנו קוקסינלים!!!

כנראה שפיספסתי משהו...
להחטיף מכות לאוהדי הקבוצות היריבות זה אחד מיעדי העמותה? אחד מעקרונות הפועל? נדבך במשחק הכדורסל? משהו להתגאות בו?

אין לי בעיה שתיתן מכות גם לאוהדי אשדוד,אבל תעשה לי טובה לא בתוך האולם-שלא נקבל קנסות ולהציב 200 שוטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 17:08 
צור ש. כתב:

זה דבר שלא ייתכן..
האולם כ"כ קטן שיהיה מכות כל שנייה במשחק. בנוסף לכך מרוב חום יצטרכו לערוך לנו מקלחת מחצית :)

"טביב הביתה"
"הפועל חזרה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: