תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 18:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גועל נפש -האשמים לדין
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Yobov כתב:
סתם שאלה,האנשים האלה,עשו את זה באמצע משחק שאתם רוצים להעיף אותם מהעמותה?
איזה נזק חוץ מתדמיתי הם כבר עשו?
אם למשל הם היו עושים את זה בכוונה בזמן משחק והיו יודעים שנקבל על זה קנס ובכל זאת ממשיכים לשיר,אולי הייתי מקבל את הטענה שהם צריכים להיות מורחקים מהעמותה.
אבל עכשיו?על מה ולמה?

איזה נזק ?

אולי אם עשרת השרצים האלה לא היו ביציע ולא בעמותה היו להפועל עוד 500-1000 חברי עמותה נוספים במקומם.
אולי היו עוד ספונסרים שהיו מוכנים לשים כמה לירות על הקבוצה.

ואולי אולי גם לא היו הורסים את אוסישקין בזמנו.

חלק מ"השרצים" האלה היו חלק מרכזי במאבק בחולדאי,בהקמת הפועל הנוכחית,לחלקם יש חלק חשוב במאבק בטביב וכו'.
חלק מהם חשובים מאוד להפועל,נכון יש דברים שהם ראויים לכל גינוי אבל כל עוד זה לא קורה במגרש ופוגע בהפועל באופן ישיר אין לי בעיה עם זה. אם הם יעשו דברים דומים במגרש זאת כבר תהיה התייחסות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
קלדרון כתב:
פז, עם חלק אפשר,עם חלק לא.
זה שאני נכשלתי בהסברה לא אומר שאי אפשר, זה אומר שצריך מישהו שיעשה את זה טוב יותר.
מצד שני התגובה ההסטרית שלנו משחקת לידי האויבים לא פחות מהמעשים, גם על זה צריך לקחת אחריות.

בלי ציניות, כל הכבוד על הסבלנות שלך. הלוואי שהיתה לי רבע מהסבלנות הזאת.
רק תוודא בפני עצמך שאתה לא מכסת"ח עליהם בגלל שאתה רוצה להאמין בכל מחיר שהכוונות שלהם טובות. תוודא בפני עצמך שאתה לא נותן לזה שהם אוהדי הפועל לעוור אותך.
אני לא בטוח שהיית נותן כל כך הרבה קרדיט לאנשים אחרים.

אולי בעיניך התגובה "ההיסטרית" עושה נזק לא פחות מאשר המעשים עצמם, אני ממש לא רואה את זה.
בעיני עצימת העיניים וניסיונות הכסתו"ח עושים נזק כזה. לא כמו המעשים עצמם, אבל בהחלט נזק.
ואני אומר לך את זה בתור מי שהיה אחד מעוצמי העיניים האלה.

נו, אז פעם היית מישהו שאי אפשר לדבר איתו והיום לא. אז כנראה שכן שכנעו אותך מתישהו לאורך הדרך.

וכן, התגובה ההסטרית עושה נזק שווה ערך. כתובות נאצה בבית קברות ביפו חמורות לא פחות מכתובות נאצה על הקבר של הורי חולדאי.
אבל למרות שמצאו את הכותבים והם אכן אוהדי חיפה כפי שחתמו שם לא היתה חגיגה תקשורתית של 10 טורי חרטה, ראיונות נוקבים ברדיו וכתבת תחקיר בטלויזיה. למה ?

יש לך כובע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אופטימי
לפי מה שכתבו כאן ואמרו לי
משהו כמו 30 איש השתתפו בענין
כולל ילדים ואנשים ממעגל המגינים לפי הגדרתך
כלומר זה אולי קומץ אבל לא בודדים

ידידי אני התייחסתי למה שפרוויס כתב.

ברור לי שהמעגל המופרע כולל עשרות ( כמדומני שהסברתי זאת) יש בתוכם כמה יצורים בלתי נשלטים (*) שבד"כ מעורבים במעשים בתמיכתם השתקנית של חבריהם (העשרות)
אם היית שואל אותי לפני שנתיים מי הם הייתי מונה לך אותם. היום אני פחות מעודכן. המנהיגים אותם מנהיגים.

בוא ונניח שאתה ואני היינו עומדים שם רואים זאת ומייד היינו מביאים דלי עם צבע ומנקים את הקיר כשהם עדיין שם.

א. היו קופצים עליך כמה עשרות לאחר שהמנהיג שלהם היה עומד בצד ומצחקק או גם הוא מצטרף אליהם.
ב. היו טוענים שאתה ואני גורמים לפירוד בקהל. לא ה"שיכורים האלה" אלא אתה ואני.

(*) זוכר שבסיום העונה הראשונה של הפועל אוסישקין היתה שימחה ברחבה ליד האולם בהדר יוסף. אחד מהבלתי נשלטים היה עסוק כל הזמן בהשלכת נפצים על האוהדים השמחים.
בגללו הקבוצה קיבלה כמה פעמים עונש כספי. המנהיג שלו עמד וציחקק בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:57 
Yobov כתב:
אדום אופטימי כתב:
Yobov כתב:
אם למשל הם היו עושים את זה בכוונה בזמן משחק והיו יודעים שנקבל על זה קנס ובכל זאת ממשיכים לשיר,אולי הייתי מקבל את הטענה שהם צריכים להיות מורחקים מהעמותה.
אבל עכשיו?על מה ולמה?

איזה נזק ?

אולי אם עשרת השרצים האלה לא היו ביציע ולא בעמותה היו להפועל עוד 500-1000 חברי עמותה נוספים במקומם.

חלק מ"השרצים" האלה היו חלק מרכזי במאבק בחולדאי,בהקמת הפועל הנוכחית,לחלקם יש חלק חשוב במאבק בטביב וכו'.
חלק מהם חשובים מאוד להפועל,נכון יש דברים שהם ראויים לכל גינוי אבל כל עוד זה לא קורה במגרש ופוגע בהפועל באופן ישיר אין לי בעיה עם זה. אם הם יעשו דברים דומים במגרש זאת כבר תהיה התייחסות אחרת.

"השיכורים" האלו אוהבים להילחם ולעשות דווקא, הם חיים מהשנאה שלהם, תן להם את המאבק בטביב, תן להם את המאבק בחולדאי, רק תן להם להילחם נגד משהו, כתובות הנאצה האלו שמבוצעות באותו יום בהם הקהל של הפועל חוגג עליה זה בידיוק כמו לעשות זאת במשחק !
אל תיתמם עזרן, הם אלו שהורסים את הפועל יותר מאשר עוזרים להפועל בעידוד שלהם !
אני לא חושב שיש באמת דרך שהדברים האלו ייפסקו.
הנזק העיקרי שהם גורמים הוא נזק תדימי, נזק שהוא גדול מאד !
לשמחתי הרבה, בינתיים במאבק נגד טביב הם לא חצו את הגבול, אולי בגלל שהמאבק מנוהל ע"י האנשים הנכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
עובדה שהשירים האלה הופסקו במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
אדום אופטימי כתב:
Yobov כתב:
אבל עכשיו?על מה ולמה?

איזה נזק ?

סבבה.
אז תמשיך להנות מהקיים.
ואל תתפלא שכשהשרצים האלה מובילים הפגנה לא הרבה מוכנים להצטרף אליה ובעקביות (גם כשהם צודקים נקודתית )
ואל תתפלא שכאשר יש משחק חצי גמר גביע מגיעים 5,000 אוהדים אדומים אבל רק 2000 או 2500 יהיו חברי עמותה.
ואני אעצור כאן.
אם המצב נוח לך וטוב לך סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:02 
Yobov כתב:
עובדה שהשירים האלה הופסקו במשחקים.

באמת?
היית במשחק באשדוד?
היית בקרית אליעזר במחזור האחרון?
זה שלא שמעו את השירה בקולי קולות היא מסיבה אחת, לרוב הקהל נמאס מזה !
ושהם שרים את זה באשדוד ובקרית אליעזר זה היה נטו לעשות דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
בשני המשחקים האלה לא הייתי,אבל תראה את חשיבות המשחקים ותבין מתי שרים את זה,זה גם אומר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:07 
Yobov כתב:
אדום אופטימי כתב:
Yobov כתב:
אבל עכשיו?על מה ולמה?

איזה נזק ?

קודם כל באמת כדאי להעיף את המילה המיותרת הזאת "שרצים", שנית, אף אחד באמת לא חושב שהם לא חשובים להפועל, אבל כדאי שיהיה איזה יישור קו עם התפיסה הכוללת של רוב האוהדים, אם רוב האוהדים נגד זה בתוך המגרש ומחוץ למגרש מן הראוי שאותם אוהדים (שחשיבותם להפועל איננה ניתנת לביטול) התייחסו לזה, אף אחד לא אמר להם אל תחזיקו בדעות כאלה ואחרות אבל מבחינת תפסי פעולה יש בהחלט ציפיה ליישור קו.

ובסופו של דבר כבוד לא דורשים, אלא בכבוד זוכים, אז כל הטיעונים האלו : "חלק מ"השרצים" האלה היו חלק מרכזי במאבק בחולדאי,בהקמת הפועל הנוכחית,לחלקם יש חלק חשוב במאבק בטביב וכו'" רק ממחישים שיש צורך לא מובן לאותם אנשים לשים את עצמם במרכז, תאמין לי שאנשים מודעים למעשיהם ומלאי כבוד והערכה לפועלם ושמחים על כך שהם חלק מהקולקטיב, המון כבוד (זה לא נאמר בציניות), אבל זה לא מקנה להם לעשות ככל העולה על רוחם ובכך בעצם לסכן את הקולקטיב, זה או שהם יבינו שהם חלק ממשהו גדול (הרבה יותר מהם) או שיעזבו אותנו לנפשנו ויפסיקו לסכן את שם המועדון, לא את השם של קלדרון, PEZ, אדום אופטימי, ראצ'ו, הראל או אותי, אלא את הפועל - שלנו, של כולנו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא אמרתי שזה מקנה להם אפשרות לעשות ככל העולה על רוחכם.
אבל להגיד "להעיף אותם לשנה מהעמותה" זאת בדיחה,זה יגרום למפלה רצינית בתוך הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:09 
Yobov כתב:
בשני המשחקים האלה לא הייתי,אבל תראה את חשיבות המשחקים ותבין מתי שרים את זה,זה גם אומר משהו.

אז אני היתי במשחק, וזה בידיוק העניין, החשיבות, הריי הם יודעים שאם הם היו שרים את זה בחצי או בגמר, רוב הקהל שוב היה שורק להם בוז, זה היה נותן עוד כלי לטביבי להשתמש בו כנגדנו(מה שהוא עדיין מנסה לעשות), אז הם העדיפו לעשות את זה במשחקים שכביכול לא קובעים כלום(כן קבעו לגבי אירופה).
ומדוע בכלל צריך לשיר את השירים האלו?
בשביל מה זה טוב?
אני אגיד לך למה, כדי לעשות דווקא, כי הם מגניבים !

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 19 מאי 2012, 18:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
...

נערך לאחרונה על ידי Yobov בתאריך 19 מאי 2012, 14:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:13 
.....

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 19 מאי 2012, 18:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:15 
de' niro כתב:
אני קורא מפה לעמותת פועלים באדום, לארגן יום ולנסוע ליד ושם , כולם ביחד מי שמסובסד ומי שיכול לסבסד יבורך , זה פשוט ביזיון מה שקורה כאן, חברים תתעוררו על עצמכם , ומהר.
כולכם כאן ילדים טובים אני בטוח , איפה הערכים שלכם , זוהי החברה הישראלית? זה מה שיש לנו להציע?
אתם הבסיס לחברה שלנו בעתיד , מה קורה לכם?!

תגובת השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:17 
Yobov כתב:

אבל זה מה שהם עושים בסופו של דבר... הם מייצרים את המפלה

אם אתה אומר שאין בעיה בלעשות מעשה בריונות (גרפיטי בעל תוכן פוגעני) שהוא מחוץ לגבולות המשחק והרוב טוענים שיש ושניכם מייצגים את אותו מועדון, אז אתה כבר יצרת את הפילוג !

להעיף מהעמותה או לא להעיף זה שטויות, המפלה כבר התחילה, לא צריך טייטל שנשמע מפוצץ בשביל זה.

אנחנו בסופו של דבר קולקטיב ויש תפסי התנהגות שהם מקובלים על רובנו, כל צעד שנעשה באופן פרטני ולא מוסכם ע"י הרוב יוצר סדק במרקם של הקולקטיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:18 
Yobov כתב:

זאת לא בדיחה בכלל
קודם כל אני לא משוכנע שהם חברי עמותה בכלל
אבל גם אם כן אפשר לפעול להרחקתם ( כמובן שלאחר מתן אזהרה מראש)
תשאל אותי אם זה יקרהאז אומר שלא
אבל מספיקה ההכרה של רב חברי העמותה והקהל שהם גורמים לנזק כדי להתחיל שינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:23 
קלדרון כתב:
Fez כתב:
קלדרון כתב:
פז, עם חלק אפשר,עם חלק לא.
זה שאני נכשלתי בהסברה לא אומר שאי אפשר, זה אומר שצריך מישהו שיעשה את זה טוב יותר.
מצד שני התגובה ההסטרית שלנו משחקת לידי האויבים לא פחות מהמעשים, גם על זה צריך לקחת אחריות.

בלי ציניות, כל הכבוד על הסבלנות שלך. הלוואי שהיתה לי רבע מהסבלנות הזאת.
רק תוודא בפני עצמך שאתה לא מכסת"ח עליהם בגלל שאתה רוצה להאמין בכל מחיר שהכוונות שלהם טובות. תוודא בפני עצמך שאתה לא נותן לזה שהם אוהדי הפועל לעוור אותך.
אני לא בטוח שהיית נותן כל כך הרבה קרדיט לאנשים אחרים.

אולי בעיניך התגובה "ההיסטרית" עושה נזק לא פחות מאשר המעשים עצמם, אני ממש לא רואה את זה.
בעיני עצימת העיניים וניסיונות הכסתו"ח עושים נזק כזה. לא כמו המעשים עצמם, אבל בהחלט נזק.
ואני אומר לך את זה בתור מי שהיה אחד מעוצמי העיניים האלה.

נו, אז פעם היית מישהו שאי אפשר לדבר איתו והיום לא. אז כנראה שכן שכנעו אותך מתישהו לאורך הדרך.

וכן, התגובה ההסטרית עושה נזק שווה ערך. כתובות נאצה בבית קברות ביפו חמורות לא פחות מכתובות נאצה על הקבר של הורי חולדאי.
אבל למרות שמצאו את הכותבים והם אכן אוהדי חיפה כפי שחתמו שם לא היתה חגיגה תקשורתית של 10 טורי חרטה, ראיונות נוקבים ברדיו וכתבת תחקיר בטלויזיה. למה ?

יש לך כובע ?

נראה לי שלא הבנת אותי נכון. לא אמרתי שהייתי אחד מהם אלא שהייתי מעוצמי העיניים (מאלה שמספרים סיפורים שאצל חיפה ומכבי גרוע יותר והתקשורת מחפשת אותנו). ואיתם, מניסיון, באמת אי אפשר לדבר.

לגבי החלק השני נראה לי שאני לא הבנתי נכון, כי חשבתי שאתה מדבר על "תגובה היסטרית" בפורום ולא בתקשורת. אם אתה מדבר על התגובה בתקשורת אז יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא. בכל מקרה, להאשים את התקשורת זה נראה לי מגוחך (רק תראה כמה טביבי עושה את זה לאחרונה בכל מקום) ובכלל מנטליות הקורבן הזאת היא לא בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 13:32 
Yobov כתב:

זאת בדיוק המנטליות שממנה צמחו האנשים האלה.
המחשבה הזאת שהפועל או הקהל של הפועל איכשהו תלויים בהם, ש-"בלעדינו אין הפועל" או "אנחנו זה הפועל".

אני אגיד מה שאמרתי פעמים רבות - הפועל היתה הרבה לפניהם ותהיה הרבה אחריהם.
מועדון הפועל תל אביב גדול פי מיליון מכל אחד מהם לחוד ומכולם ביחד.
החשיבות העצמית הזאת היא בדיוק מקור הבעיה.

הייתי בשמחה מוותר על כל אחד ואחד מהם.
מועדון הפועל תל אביב לא היה מרגיש בחסרונם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
נאמרו כאן המון דברים , המון דעות , המון חילוקי דעות ואף מסקנה אחת.
בתחילת דבריי נכתב לי שאפסיק לחפור כי הכתובות המזעזעות כבר נמחקו ואמרתי שהייתי מפסיק אם התגובות בהתחלה היו תגובות גנאי ותו לא , ייחלתי לשנות דעה של לפחות אדם אחד בכל מה שקשור לשירי נאצה , ובכן דעות רבות ישתנו במהלך 8 עמודים שצריכים לגרום לכל אחד מאיתנו להיות גאה שהוא הפועל!!!
חלקכם אמר שסילוק מהעמותה ייגרום לשינוי - גם אני מאמין אבל הרחקה זמנית ולא משהו קבוע וטוטאלי, אבל האם שאלתם את עצמכם ,אם מחר אוהד הפועל, שהוא לא חבר עמותה, יזיק בצורה כלשהי להפועל , מה יהיה עונשו ?
בניגוד למה שכתבתי בכותרת אני לא מאמין וגם לא הייתי רוצה לפנות למשטרה , אין בזה שום טעם או תועלת , כמו ש"קלדרון" אמר וצדק "טיפשות פותרים ע"י הסברה ולא ע"י ענישה " מצד שני כתב וצדק גם "הפועל " כשניסח, שאוהד פשוט מן המניין יקבל מהם מטר קללות ברגע של "התערבות " במעשיהם ....כל עוד ראשי האוהדים ימשיכו לתת לגטימציה ע"י אי עצירתם מקרים אלו יימשכו . וכן .....הפירוד בקהל במצב כזה הוא בלתי נמנע....אפילו בשירים המשותפים כבר בקושי מצטרפים.
חבר בשם "אופטימי" אמר, שהערך הגדול ביותר בחלק מהקהל הוא ערך השנאה!!! חברים הוא כל כך צודק אנחנו חייבים לבוא למשחקים, וכן גם לדרבי מאהבה להפועל שלנו!!! ולא משנאה ליריב.
אמרתי בדפים קודמים שאיבדנו את הזהות , איבדנו את הערך , איבדנו את האידיאולוגיה של אוהד הפועל, משהו פה יכול לומר לי ,מה מייחד אותנו מאחרים??? מה זה באמת אומר להיות אוהד הפועל???
שלא יהיה לכם ספק , משטרה לא תעזור גם לא הרחקה מעמותה (כמו פלסטר לאדם גוסס) המסקנה שלי......
ביטוי חדש לערכי אוהד הפועל , למה אנחנו שונים (פועלים באדום , פרוייקט אוסישקין , המחאה וכו') ,מה אנחנו מייצגים , מה אנחנו לעולם לא נהיה ומה אנחנו אומרים לכולם בעודנו לובשים את החולצה האדומה!!!
אנשים שעושים את מעשי הזוועה האלו הולכים לוט בערפל מכיוון שאין להם דרך ולא ערכים.....אין להם בלב את אותה :hapoel: , שלי יש בלב....והפועל שלי מלאה בערכים , את הערכים האלו ועוד אחרים הייתי רוצה שיהיו לכל מי שיוצא עימי למלחמה , מלחמה בבעלים או בקבוצה יריבה.
את אוסישקין כבר איבדנו , הגיע הזמן להסיק מסקנות ולהתחיל לשנות מבפנים אחרת נאבד עוד בית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
de' niro כתב:
נאמרו כאן המון דברים , המון דעות , המון חילוקי דעות ואף מסקנה אחת.
בתחילת דבריי נכתב לי שאפסיק לחפור כי הכתובות המזעזעות כבר נמחקו ואמרתי שהייתי מפסיק אם התגובות בהתחלה היו תגובות גנאי ותו לא , ייחלתי לשנות דעה של לפחות אדם אחד בכל מה שקשור לשירי נאצה , ובכן דעות רבות ישתנו במהלך 8 עמודים שצריכים לגרום לכל אחד מאיתנו להיות גאה שהוא הפועל!!!
חלקכם אמר שסילוק מהעמותה ייגרום לשינוי - גם אני מאמין אבל הרחקה זמנית ולא משהו קבוע וטוטאלי, אבל האם שאלתם את עצמכם ,אם מחר אוהד הפועל, שהוא לא חבר עמותה, יזיק בצורה כלשהי להפועל , מה יהיה עונשו ?
בניגוד למה שכתבתי בכותרת אני לא מאמין וגם לא הייתי רוצה לפנות למשטרה , אין בזה שום טעם או תועלת , כמו ש"קלדרון" אמר וצדק "טיפשות פותרים ע"י הסברה ולא ע"י ענישה " מצד שני כתב וצדק גם "הפועל " כשניסח, שאוהד פשוט מן המניין יקבל מהם מטר קללות ברגע של "התערבות " במעשיהם ....כל עוד ראשי האוהדים ימשיכו לתת לגטימציה ע"י אי עצירתם מקרים אלו יימשכו . וכן .....הפירוד בקהל במצב כזה הוא בלתי נמנע....אפילו בשירים המשותפים כבר בקושי מצטרפים.
חבר בשם "אופטימי" אמר, שהערך הגדול ביותר בחלק מהקהל הוא ערך השנאה!!! חברים הוא כל כך צודק אנחנו חייבים לבוא למשחקים, וכן גם לדרבי מאהבה להפועל שלנו!!! ולא משנאה ליריב.
אמרתי בדפים קודמים שאיבדנו את הזהות , איבדנו את הערך , איבדנו את האידיאולוגיה של אוהד הפועל, משהו פה יכול לומר לי ,מה מייחד אותנו מאחרים??? מה זה באמת אומר להיות אוהד הפועל???
שלא יהיה לכם ספק , משטרה לא תעזור גם לא הרחקה מעמותה (כמו פלסטר לאדם גוסס) המסקנה שלי......
ביטוי חדש לערכי אוהד הפועל , למה אנחנו שונים (פועלים באדום , פרוייקט אוסישקין , המחאה וכו') ,מה אנחנו מייצגים , מה אנחנו לעולם לא נהיה ומה אנחנו אומרים לכולם בעודנו לובשים את החולצה האדומה!!!
אנשים שעושים את מעשי הזוועה האלו הולכים לוט בערפל מכיוון שאין להם דרך ולא ערכים.....אין להם בלב את אותה :hapoel: , שלי יש בלב....והפועל שלי מלאה בערכים , את הערכים האלו ועוד אחרים הייתי רוצה שיהיו לכל מי שיוצא עימי למלחמה , מלחמה בבעלים או בקבוצה יריבה.
את אוסישקין כבר איבדנו , הגיע הזמן להסיק מסקנות ולהתחיל לשנות מבפנים אחרת נאבד עוד בית

איבדנו את אוסישקין כי רוססו כתובות נאצה.
שמע אחי....אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 23:53 
Fez כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Yobov כתב:

אז אני היתי במשחק, וזה בידיוק העניין, החשיבות, הריי הם יודעים שאם הם היו שרים את זה בחצי או בגמר, רוב הקהל שוב היה שורק להם בוז, זה היה נותן עוד כלי לטביבי להשתמש בו כנגדנו(מה שהוא עדיין מנסה לעשות), אז הם העדיפו לעשות את זה במשחקים שכביכול לא קובעים כלום(כן קבעו לגבי אירופה).
ומדוע בכלל צריך לשיר את השירים האלו?
בשביל מה זה טוב?
אני אגיד לך למה, כדי לעשות דווקא, כי הם מגניבים !

גם אני הייתי במשחק הזה. הם יודעים שאם הם ישירו את זה במשחק בקריית אליעזר אף אחד לא ישרוק להם בוז או יפצה את פיו כי אין שם אף אחד.
אני ראיתי את הכל, האנשים ששרו את זה היוו רוב ואף אחד לא אמר על זה כלום.
אע"פ שהמשחקים האלה קבעו לגבי אירופה לא הגיעו לשם כמעט אנשים חוץ מ"החוליגנים הורסי הפועל". הסתכלתי כשהם שרו, בדקתי, רציתי לראות אם מישהו יגיד משהו, אבל לא היה שם אף אחד. הם היו שם לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 01:45 
אוגוסטוס היל כתב:
Fez כתב:

היא אחת הבעיות
בעיה שניה שאני יכול לחשוב עליה כרגע היא החשיבות העצמית של דה נירואים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
"איבדנו את אוסישקין בגלל כתובות נאצה" ולמה אתה חושב שפתחתי את האשכול הזה...בגלל אילו כתובות?
אתם מדברים על חשיבות עצמית....נראה לכם שיש לי איזשהו רצון לקחת פה קרדיט על משהו? אני לא בטוח שקראתם את פתיחת דברי, אבל נדמה לי שהבהרתי שאין לי ,לא היה ולא יהיה לי שום אינטרס או רצון לקחת קרדיט. היום במקום שאני מצוי בו בחיים אני די מרוצה, הצלחתי להשיג את כל מה שחלמתי בחיים...אישה, ילדים, בית ומקום עבודה מסודר , אם לא הבנתם אז אומר לכם שוב, הפועל בשבילי הרבה יותר ערכית מאשר ניצחון או הפסד במשחק על הדשא, אולי כדאי שתשאלו את עצמכם מהי הפועל בשבילכם, מה היא מייצגת? ...אני בטוח שלא תאמרו וונדליזם.
בפעם הבאה במקום לכתוב תגובות מתנשאות ו"חכמות" פשוט תפנימו ותנסו להבין ...באמת להבין את המילים הכתובות, כי המילים האלו כתובות מלב נקי ולא מאינטרס רק מאהבה , אותה אהבה לאותה קבוצה שאתם אוהבים.
אם הייתם מנסים להבין את החתימה שלי , אז הייתם מבינים ש" חשיבות עצמית" היא ממני והלאה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Fez כתב:

היא אחת הבעיות
בעיה שניה שאני יכול לחשוב עליה כרגע היא החשיבות העצמית של דה נירואים כאלה

בעיה שאני יכול לחשוב עליה היא שאוהדים כמוך (קרי מבוגרים יחסית וסוג של מובילי דעת קהל) מתייחסים לדברים שדה נירו אמר או לדברים בעלי משמעות דומה בזלזול ובציניות במקום ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
de' niro כתב:
"איבדנו את אוסישקין בגלל כתובות נאצה" ולמה אתה חושב שפתחתי את האשכול הזה...בגלל אילו כתובות?
אתם מדברים על חשיבות עצמית....נראה לכם שיש לי איזשהו רצון לקחת פה קרדיט על משהו? אני לא בטוח שקראתם את פתיחת דברי, אבל נדמה לי שהבהרתי שאין לי ,לא היה ולא יהיה לי שום אינטרס או רצון לקחת קרדיט. היום במקום שאני מצוי בו בחיים אני די מרוצה, הצלחתי להשיג את כל מה שחלמתי בחיים...אישה, ילדים, בית ומקום עבודה מסודר , אם לא הבנתם אז אומר לכם שוב, הפועל בשבילי הרבה יותר ערכית מאשר ניצחון או הפסד במשחק על הדשא, אולי כדאי שתשאלו את עצמכם מהי הפועל בשבילכם, מה היא מייצגת? ...אני בטוח שלא תאמרו וונדליזם.
בפעם הבאה במקום לכתוב תגובות מתנשאות ו"חכמות" פשוט תפנימו ותנסו להבין ...באמת להבין את המילים הכתובות, כי המילים האלו כתובות מלב נקי ולא מאינטרס רק מאהבה , אותה אהבה לאותה קבוצה שאתם אוהבים.
אם הייתם מנסים להבין את החתימה שלי , אז הייתם מבינים ש" חשיבות עצמית" היא ממני והלאה!!!

הייתי ציני לגבי הציטוט. לא איבדנו את אוסישקין בגלל כתובות נאצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו היא ......לאן מתקדמים מפה? מה עושים בכדי שמקרים כאלו לאו יחזרו שוב?
לדעתי בכדי שנוכל לדעת מה אנחנו לא , קודם כל אנחנו צריכים לדעת,מה אנחנו כן !!!
ומה אנחנו מייצגים.
לי יש פיתרון , כבר כתבתי אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
de' niro כתב:

תנורים!!!! שואה!!! תמונה אחת ממשרפות הנאצים יזעזע כאן את כל הפורום , נו באמת.

תמונה

פורום תזדעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
de' niro כתב:
השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו היא ......לאן מתקדמים מפה? מה עושים בכדי שמקרים כאלו לאו יחזרו שוב?
ומה אנחנו מייצגים.

לשלוח את כולם ליד ושם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
de' niro כתב:
ומה אנחנו מייצגים.

לשלוח את כולם ליד ושם?

תשמע, הצלחת לזעזע אותי, יש גבול כמה בן אדם יכול להתנהג כמו חיה!!! שתי ההודעות שלך גרמו לי לבחילה (ולא כמטאפורה) , תתבייש.
ולא , לא התכוונתי ליד ושם , התכוונתי לאמנה שאנחנו נהיה מחוייבים אליה , בכדי שחיות כמוך ידעו להתנהג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: