תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 18:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גועל נפש -האשמים לדין
הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:04 
אתם מסירים אחריות מעליכם בצורה שמעוררת פליאה, ברור שכולנו רוצים להוציא את הנגע זר הזה החוצה, אבל חלק מחשבון נפש זה להבין שאנחנו נתנו להם לגיטימציה להיכנס ויכול מאוד להיות שחלק מהרצון שלהם מלכתחילה להיכנס ולהשתייך לקבוצתנו הייתה הלגיטימציה שקריאות כאלה קיבלו בעבר ע"י אלה שכיום סולדים מהם ומבינים את הנזק שהם מביאים עלינו.

אני בכל אופן חושב, אבל שוב זוהי רק דעתי, שחלק מהרעיון של קהל זה ערבות הדדית ואם אנחנו נוותר על זה אז איבדנו את הלגיטמציה שלנו בתור קהל, אומנם הם לא הילדים שלנו, חלקם לא חברים שלנו אבל עצם העובדה שכולנו אוהבים את אותה קבוצה זאת התחלה של משהו, זה החוט המקשר...

הפרצופים בסופו של דבר מוכרים לנו, צריך פשוט להראות נחישות ולעמוד מולם... דרך חינוך והסברה ולא לנקוט באותה צורה אלימה, ככל שיותר אנשים יתנו לזה יד ויעזרו ככה הם יקבלו פחות ופחות לגיטמציה.

אני מעדיף להקיא אותם מתוכי מאשר לוותר עליהם ולהסגיר אותם למשטרה, אין ערובה שזה הפתרון ההולם, ולרוב זהו לא הפתרון ההולם.

קחו אחריות !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
ונגרודר, תסלח לי, אבל תפסיק לזיין את השכל בסיסמאות
מה זה "תעמדו מולם"? כששרקו בוז או ניסו לשיר שירים חלופיים
הם רק הגבירו את השירה והתחילו בלגנים ביציע וטענות פה בפורום מפה ועד הודעה חדשה
וללכת למשטרה כאמור זה "מפלג" ו"לא מתאים לאחים".
אתה חושב ש"חינוך והסברה" זה מה שישכנע אותם? הצחקת אותי ואותם. זה בדיחה. עברנו את השלב הנאיבי הזה כבר לפני כמה שנים.
תגיד תכלס, לא בסיסמאות, מה אפשר לעשות?
מה אתה רוצה שנעשה כדי "לעמוד מולם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
לא כל כך הבנתי על מה רוצים "ללכת למשטרה".
מה סעיף התלונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:56 
מי דיבר על משטרה?
מדובר על הרחקה מהעמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:58 
לא יודע מה איתך, ספציפית אני יכול לומר שביציע שלי ואם יש אנשים שאני מכיר שמתנהגים ככה (ותאמין לי שאני מכיר) אני רוטן עליהם באותו רגע ודואג אחרי זה ספציפית לגשת אליהם ולהסביר להם למה נהגתי כך ושזה לא אישי נגדם, אני לא עושה את זה בשביל לצאת צדקן ואני לרוב גם לא יודע איך הם יגיבו, אבל אני משתדל למנוע כל התנהגות שלא משרתת את הערכים שעליהם אני חושב שהפועל מושטטת.

אני יכול להבטיח לך שלאורך זמן זה עוזר, וכשמדברים ללב של בן אדם זה אף פעם לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
תקרא , בכמה הודעות חוזרים כאן על "ללכת למשטרה" ולא כל כך הבנתי על מה ולמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מי דיבר על משטרה?
מדובר על הרחקה מהעמותה

אין משמעות להרחקה מהעמותה.
יש משמעות להרחקה מהעמותה ובעיר מהיציע.
ואת זה לא יעבירו לא ראצ' ולא מאור.

הבעיה היא לא כמה "שיכורים" אלא מאות רבות ואולי אליפים שמקדשים את ערך השינאה כערך בסיסי של אוהד הפועל.
ואחר כך הם באם ומצפים שאלה שקוראים להם "שיכורים" ישלטו במעשיהם.
סתם מס שפתיים של "צריך לעשות חשבון נפש".

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 19 מאי 2012, 12:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:04 
לא חושב שמישהו התכוון להלשין ואם כן זה בזוי ממש כמו ההתפלשות בשואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
לא יודע מה איתך, ספציפית אני יכול לומר שביציע שלי ואם יש אנשים שאני מכיר שמתנהגים ככה (ותאמין לי שאני מכיר) אני רוטן עליהם באותו רגע ודואג אחרי זה ספציפית לגשת אליהם ולהסביר להם למה נהגתי כך ושזה לא אישי נגדם, אני לא עושה את זה בשביל לצאת צדקן ואני לרוב גם לא יודע איך הם יגיבו, אבל אני משתדל למנוע כל התנהגות שלא משרתת את הערכים שעליהם אני חושב שהפועל מושטטת.

ואני יכול לספר לך שבפעם היחידה שהערתי למישהו מהם
זכיתי למטר קללות ואיומים ממנו ו10 מחבריו הקרובים ביותר
ואם אתה חושב ש"לדבר ללבם" עוזר, אתה חי בסרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא חושב שמישהו התכוון להלשין ואם כן זה בזוי ממש כמו ההתפלשות בשואה

התכוונו.
אבל לפני הדיון הזה לא הבנתי על מה בדיוק הם רוצים ללכת למשטרה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:07 
הפועל כתב:
vangroder כתב:
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:
צר לי אופטימי ידידי, אני לא מאמין שללכת למשטרה ולהסגיר את חבריי ליציע זו הדרך. וזה בטח לא מה שיוביל לפתרון אותו אנחנו רוצים.

אולי, אבל אם זה יימשך ייתכן ולא תהיה לך ברירה. כי שמירה על מועדון הפועל תל אביב היא ערך חשוב הרבה יותר.

מחשבה מסוג זה שפרוויס מציג תמיד גורמת לי לתהות מי הם האנשים שמקיפים אותי ביציע, כנראה ש-"כוחנו באחדותנו" זה קוריוז ותו לא...

וברור לי שהדברים נאמרים מתוך דאגה אמיתית, כי אני גם חש אותה.

מה זה "כוחנו באחדותנו"? איזה אחדות יש לי עם מטומטמים שכאלה, שדי ברור שטובת הפועל תל אביב ואחווה עם הקהל האדום זה הדבר האחרון שבראש מעייניהם? מי פה מתעסק באחדות הקהל, אלו שעוצמים עין כלפי ההתנהגות של חבר הגאונים הזה, או הם עצמם עם המעשים האלה למרות שברור להם שמרבית הקהל סולד מהם לחלוטין?

אולי מאחורי הקלעים נעשים צעדים כבירים לשנות את המצב. כלפי חוץ לא נראה כלום
וכל מה שיוצא זה שאנחנו הופכים לאט לאט לסוג של מיני ביתר ירושלים
עם הכחשות מההנהלה, גינויים לקומץ, התגוננות כלפי חוץ
תיוג כל העולם בצורת "האם איתנו האם לצרינו" וכן הלאה
קומפלט עם חוסר הסבלנות הגובר בציבור הרחב ובקרב הקהל ה"שפוי" לתופעות האלו.
ובשורה התחתונה קומץ קטן ביציע ממשיך לעשות בינתיים מה שבא לו.
אז אנחנו יכולים לספר לעצמנו את כל ההצטדקויות שבעולם שזה מעט אנשים, והעיקר זה לא גזעני, וזה מותר תחת חופש ביטוי, ושהרוב מגנים, ושניסו להפחית. ושוב ושוב ושוב לספר כמה כולם שונאים את הפועל.

בשורה התחתונה המצב לא משתנה, וכלפי חוץ הדקויות האלו לא מעניינות אף אחד, וגם כלפי פנים הן כבר לא משכנעות. את האמת - גם אותי הן כבר לא משכנעות.
הספיק לי ששמעתי על זה ש"מפסיקים את שירי השואה", לא כי זה מפריע למישהו, רק בגלל סיפור טביב. וחודש אחרי זה הן חזרו כמו גדולות, למשחקי הכדורסל, בזמן שפה מתפארים ש"מה אתם רוצים הפסיקו לשיר".

או שאנחנו נעשה משהו, או שנמשיך בתהליך הפירוד בקהל, והדה לגיטימציה של הפועל תל אביב בעיני מרבית מאוהדיה ובוודאי בעיני התקשורת, המשטרה והקהל הרחב שכבר גם ככה בקושי מבדיל בין הקהל האדום לשאר קהלי הגדולות.
על כל המשמעויות הנגזרות מכךף שמתבררות לנו כשלפתע בניגוד לאתוס של "לא אוהבים אותנו, לא אכפת לנו" אנחנו צריכים תמיכה בדעת הקהל הרחב בנושאים שונים (טביב, אוסישקין, אלימות משטרה, ספונסרים ועוד)

לתלות ולמסגר.

ההתעלמות, ההתכחשות המצטדקת, השכנוע העצמי, ההליכה מסביב, התירוצים ("לפחות זה לא גזעני" או "הם היו שיכורים"), האשמת התקשורת וכל שאר העולם חוץ מאיתנו
גם אני חטאתי בעבר בחלק גדול מהדברים האלה, גם אני סיפרתי לעצמי כל מיני סיפורים על איך ולמה

אבל הגיע הזמן לפתוח את העיניים.
כוחנו בהחלט לא באחדותנו, מכיוון שאין אחדות עם אנשים שבהגדרה מחפשים את הפילוג. בהגדרה מחפשים להיות המגניבים שלא יחנכו אותם, ושלא אוהבים אותם אבל לא אכפת להם. אבל מעבר לפילוג, מדובר במחרבי הפועל לכל דבר ועניין, כי טובת הפועל מעולם לא עמדה לנגד עיניהם וכנראה לעולם לא תעמוד. אתם יכולים לדבר על "ניפוח" מפה ועד להודעה חדשה, אבל אני לא יושב על שום מגדל שן. בתוך עמי אני חי. אני מנוי לשער 5 מעל 10 שנים, ובאוסישקין הייתי עוד משנות ה-90. הרבה לפני שוירוס האהבה העצמית התחיל להתפשט ביציע.

תבינו, לחגוג עליה ולעשות כתובות כאלה זו צביעות. כי אי אפשר להגיד שלא אכפת לנו מכלום מצד אחד, ולחגוג הישגים מצד שני. כי אם לא אכפת לנו מכלום, מספונסרים ומקהל ומדעת הציבור ומרוכשים, אז לא יהיו הישגים. אז טביב ינצח. אז לא יהיו רוכשים. אז אין "שמעון מזרחי אני בא". אז נחזור בכדורסל בדיוק לאן שהיינו.
זה פשוט לא עובד ככה. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

ומי שלא מבין את זה, חברים, וכבר מזמן הבנתי שלשכנע אותו או להסביר לו בהיגיון אי אפשר - אז מקומו לא איתנו.

ראצ'ו, אני לא אפול עליך פה בפורום בגלל שאתה עובד קשה ומתייחס לכל טענה ולכל בקשה. אני לא מצפה ממך וממאור ללכת ראש בראש עם אף אחד ובטח שאני לא אבקש מכם את הדברים שחלק מהאנשים פה מרשים לעצמם לבקש.
אבל אנחנו, כולנו, צריכים להבין שאי אפשר לעמוד בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:08 
קלדרון כתב:

כמדומני אפשר לפתוח תיק על כתובות גרפיטי קודם כל, כי זה השחטת רכוש הציבור

ואם הכתובות נושאות תוכן פוגעני זה עוד עילה לפי דעתי...

זאת אומרת שיש כאן קייס ואם התלונה תוגש ע"י אוהד הפועל אז אין רמיזה יותר ברורה מכך שאין אנו רואים בו כאוהד הפועל, מה כ"כ קשה להבין פה ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:11 
אופטימי, הבעיה המיידית היא כמה בודדים. ובהם צריך לטפל. וכן, אני מצפה מראצ'ו ומאור הראל, בתור אלה שמקושרים למה שמכונה "הגרעין הקשה" שיטפלו בהם. זה המנדט המרכזי שלהם בתור חברי הנהלה. והגיע הזמן להפסיק עם דיבורים והתפלפלויות. הפועל תל אביב בכדורסל (לשם הדוגמא) לא עשתה את הדרך הארוכה עד לליגת העל כדי שכמה חוליגנים (שוב - אלה לא אוהדי הפועל. הם חוליגנים שהפועל לא מעניינת אותם. היא אמצעי עבורם לביטוי החוליגניות שלהם. באותה מידה הם יכלו להיות אוהדי בית"ר, מכבי יבנה או מילוול) יקלקלו לנו.
עכשיו - צריך לדבר עם אותם אנשים. אני תמיד בעד הידברות. וזה התפקיד של מאור ושל ראצ'ו. אבל אם רואים שהידברות לא מועילה צריך לעבור לשלב הבא - הרחקת אותם אנשים מהיציע. כן, אם צריך נעזרים גם במשטרה לצורך זה. הפועל ת"א חשובה הרבה יותר מכמה חוליגנים. ומבחינתי זה התפקיד של ראצ'ו ומאור כחברי הנהלה. ואני מקווה לראות תוצאות בשטח.

עם זאת, ובמקביל, חובה לציין שכמה חוליגנים לא צריכים להכתים קהל שלם. שוב - מי שקשקש את הגרפיטי אלה לא אוהדי הפועל. אלה חוליגנים. והפועל צריכה להתנער מהם. לעתנר זה לדאוג שתופעות כאלה לא יהיו במגרש ושמי שיבצע אותם יורחק. חובתו של המועדון להגן על עצמו מפני מבקשי רעתו. ומי שמקשקש גרפיטי כזה רוצה ברעתו של המועדון לא פחות מראשון שונאי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

לתלות ולמסגר.

ההתעלמות, ההתכחשות המצטדקת, השכנוע העצמי, ההליכה מסביב, התירוצים ("לפחות זה לא גזעני" או "הם היו שיכורים"), האשמת התקשורת וכל שאר העולם חוץ מאיתנו
גם אני חטאתי בעבר בחלק גדול מהדברים האלה, גם אני סיפרתי לעצמי כל מיני סיפורים על איך ולמה

כוחנו בהחלט לא באחדותנו, מכיוון שאין אחדות עם אנשים שבהגדרה מחפשים את הפילוג. בהגדרה מחפשים להיות המגניבים שלא יחנכו אותם, ושלא אוהבים אותם אבל לא אכפת להם. אבל מעבר לפילוג, מדובר במחרבי הפועל לכל דבר ועניין, כי טובת הפועל מעולם לא עמדה לנגד עיניהם וכנראה לעולם לא תעמוד. אתם יכולים לדבר על "ניפוח" מפה ועד להודעה חדשה, אבל אני לא יושב על שום מגדל שן. בתוך עמי אני חי. אני מנוי לשער 5 מעל 10 שנים, ובאוסישקין הייתי עוד משנות ה-90. הרבה לפני שוירוס האהבה העצמית התחיל להתפשט ביציע.

תבינו, לחגוג עליה ולעשות כתובות כאלה זו צביעות. כי אי אפשר להגיד שלא אכפת לנו מכלום מצד אחד, ולחגוג הישגים מצד שני. כי אם לא אכפת לנו מכלום, מספונסרים ומקהל ומדעת הציבור ומרוכשים, אז לא יהיו הישגים. אז טביב ינצח. אז לא יהיו רוכשים. אז אין "שמעון מזרחי אני בא". אז נחזור בכדורסל בדיוק לאן שהיינו.

ומי שלא מבין את זה, חברים, וכבר מזמן הבנתי שלשכנע אותו או להסביר לו בהיגיון אי אפשר - אז מקומו לא איתנו.

ראצ'ו, אני לא אפול עליך פה בפורום בגלל שאתה עובד קשה ומתייחס לכל טענה ולכל בקשה. אני לא מצפה ממך וממאור ללכת ראש בראש עם אף אחד ובטח שאני לא אבקש מכם את הדברים שחלק מהאנשים פה מרשים לעצמם לבקש.

שאפו,
לא הייתי מסוגל לחשוב לפני 5 -7 שנים שתהיה מסוגל לרשום הודעה כזו.
מהמשפט האחרון אתעלם. נדבר בעוד 5-7 שנים נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

vangroder כתב:

תגיד לי אתה בטקס של מלכת היופי?
אתה רוצה לדבר גם על שלום עולמי ומיגור הרעב באפריקה?

חלאס עם הקשקושים הנאיביים האלה, סלח לי על הביטוי אבל אני זין אם אי פעם הערת לאחד האנשים המדוברים בצורה כזאת
מזמן ראינו שאין עם מי לדבר, הרי "לא תחנכו אותנו"

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 מאי 2012, 12:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
קלדרון כתב:

זאת אומרת שיש כאן קייס ואם התלונה תוגש ע"י אוהד הפועל אז אין רמיזה יותר ברורה מכך שאין אנו רואים בו כאוהד הפועל, מה כ"כ קשה להבין פה ?!

גם האיש עם הפטיש והמגל זה גרפיטי. אז צריך להסגיר למשטרה גם את מי שצייר את זה ?
לפני שאתה רץ להיות תובע, שופט ותליין קח נשימה.
האשמה הגדולה כאן היא טפשות וחוסר יכולת לדעת מה אומרים בסלון בבית , מה במגרש ומה על קיר ליד אוסישקין.
טפשות פותרים על ידי הסברה, לא על ידי עונשים.
ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:17 
קלדרון כתב:
vangroder כתב:
קלדרון כתב:

האשמה הגדולה כאן היא טפשות וחוסר יכולת לדעת מה אומרים בסלון בבית , מה במגרש ומה על קיר ליד אוסישקין.
ו

אולי זה יקח לך עוד כמה שנים
אבל גם אתה תבין בסוף שאין עם מי לדבר, ושמזמן אין למי להסביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:21 
Fez כתב:
הפועל כתב:
vangroder כתב:
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:
צר לי אופטימי ידידי, אני לא מאמין שללכת למשטרה ולהסגיר את חבריי ליציע זו הדרך. וזה בטח לא מה שיוביל לפתרון אותו אנחנו רוצים.

אולי, אבל אם זה יימשך ייתכן ולא תהיה לך ברירה. כי שמירה על מועדון הפועל תל אביב היא ערך חשוב הרבה יותר.

מחשבה מסוג זה שפרוויס מציג תמיד גורמת לי לתהות מי הם האנשים שמקיפים אותי ביציע, כנראה ש-"כוחנו באחדותנו" זה קוריוז ותו לא...

וברור לי שהדברים נאמרים מתוך דאגה אמיתית, כי אני גם חש אותה.

מה זה "כוחנו באחדותנו"? איזה אחדות יש לי עם מטומטמים שכאלה, שדי ברור שטובת הפועל תל אביב ואחווה עם הקהל האדום זה הדבר האחרון שבראש מעייניהם? מי פה מתעסק באחדות הקהל, אלו שעוצמים עין כלפי ההתנהגות של חבר הגאונים הזה, או הם עצמם עם המעשים האלה למרות שברור להם שמרבית הקהל סולד מהם לחלוטין?

אולי מאחורי הקלעים נעשים צעדים כבירים לשנות את המצב. כלפי חוץ לא נראה כלום
וכל מה שיוצא זה שאנחנו הופכים לאט לאט לסוג של מיני ביתר ירושלים
עם הכחשות מההנהלה, גינויים לקומץ, התגוננות כלפי חוץ
תיוג כל העולם בצורת "האם איתנו האם לצרינו" וכן הלאה
קומפלט עם חוסר הסבלנות הגובר בציבור הרחב ובקרב הקהל ה"שפוי" לתופעות האלו.
ובשורה התחתונה קומץ קטן ביציע ממשיך לעשות בינתיים מה שבא לו.
אז אנחנו יכולים לספר לעצמנו את כל ההצטדקויות שבעולם שזה מעט אנשים, והעיקר זה לא גזעני, וזה מותר תחת חופש ביטוי, ושהרוב מגנים, ושניסו להפחית. ושוב ושוב ושוב לספר כמה כולם שונאים את הפועל.

בשורה התחתונה המצב לא משתנה, וכלפי חוץ הדקויות האלו לא מעניינות אף אחד, וגם כלפי פנים הן כבר לא משכנעות. את האמת - גם אותי הן כבר לא משכנעות.
הספיק לי ששמעתי על זה ש"מפסיקים את שירי השואה", לא כי זה מפריע למישהו, רק בגלל סיפור טביב. וחודש אחרי זה הן חזרו כמו גדולות, למשחקי הכדורסל, בזמן שפה מתפארים ש"מה אתם רוצים הפסיקו לשיר".

או שאנחנו נעשה משהו, או שנמשיך בתהליך הפירוד בקהל, והדה לגיטימציה של הפועל תל אביב בעיני מרבית מאוהדיה ובוודאי בעיני התקשורת, המשטרה והקהל הרחב שכבר גם ככה בקושי מבדיל בין הקהל האדום לשאר קהלי הגדולות.
על כל המשמעויות הנגזרות מכךף שמתבררות לנו כשלפתע בניגוד לאתוס של "לא אוהבים אותנו, לא אכפת לנו" אנחנו צריכים תמיכה בדעת הקהל הרחב בנושאים שונים (טביב, אוסישקין, אלימות משטרה, ספונסרים ועוד)

לתלות ולמסגר.

אז אל תעמוד בצד !!!

אתם באמת לא מבינים את הרעיון של ללכת ולהסגיר אנשים למשטרה אה ?! אתם בטח חושבים שזאת הדרך להתמודד עם הבעיה ?! מה איכפת לי שהם מאוהבים בעצמם... קחו אחריות תסבירו אלף ואחד פעמים, עד שזה יחדור, אם זה באמת יגיע למצב של אלימות כלפיכם זה כבר משהו אחר, אבל עד אז עם כל הסזיפיות שבעניין תעבדו על זה... זה חלק מלהיות אוהד הפועל, וחלק לא פחות חשוב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:23 
Fez כתב:
קלדרון כתב:
vangroder כתב:
קלדרון כתב:

ו

אולי זה יקח לך עוד כמה שנים
אבל גם אתה תבין בסוף שאין עם מי לדבר, ושמזמן אין למי להסביר

השאלה היא אם אז תהיה בכלל הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:24 
Fez כתב:
vangroder כתב:

תגיד לי אתה בטקס של מלכת היופי?
אתה רוצה לדבר גם על שלום עולמי ומיגור הרעב באפריקה?

חלאס עם הקשקושים הנאיביים האלה, סלח לי על הביטוי אבל אני זין אם אי פעם הערת לאחד האנשים המדוברים בצורה כזאת
מזמן ראינו שאין עם מי לדבר, הרי "לא תחנכו אותנו"

מה אתה בא להוכיח אותי, מה זה השטויות האלה...

הנה אני אומר לך... במילה שלי, ואם זה לא מספיק טוב אז חפיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
פז, עם חלק אפשר,עם חלק לא.
זה שאני נכשלתי בהסברה לא אומר שאי אפשר, זה אומר שצריך מישהו שיעשה את זה טוב יותר.
מצד שני התגובה ההסטרית שלנו משחקת לידי האויבים לא פחות מהמעשים, גם על זה צריך לקחת אחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:27 
קלדרון כתב:
vangroder כתב:
קלדרון כתב:

ו

שאלת על מה אפשר לפנות למשטרה ולהגיש תלונה, אז עניתי לך, אם תקרא טוב את התגובות שלי אז תבין שאני ואתה חושבים אותו דבר, אוי ואבוי לנו אם נסמוך על המשטרה שתעשה בשבילנו את העבודה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אופטימי, הבעיה המיידית היא כמה בודדים. ובהם צריך לטפל. וכן, אני מצפה מראצ'ו ומאור הראל, בתור אלה שמקושרים למה שמכונה "הגרעין הקשה" שיטפלו בהם. זה המנדט המרכזי שלהם בתור חברי הנהלה. והגיע הזמן להפסיק עם דיבורים והתפלפלויות. הפועל תל אביב בכדורסל (לשם הדוגמא) לא עשתה את הדרך הארוכה עד לליגת העל כדי שכמה חוליגנים (שוב - אלה לא אוהדי הפועל. הם חוליגנים שהפועל לא מעניינת אותם. היא אמצעי עבורם לביטוי החוליגניות שלהם. באותה מידה הם יכלו להיות אוהדי בית"ר, מכבי יבנה או מילוול) יקלקלו לנו.
עכשיו - צריך לדבר עם אותם אנשים. אני תמיד בעד הידברות. וזה התפקיד של מאור ושל ראצ'ו. אבל אם רואים שהידברות לא מועילה צריך לעבור לשלב הבא - הרחקת אותם אנשים מהיציע. כן, אם צריך נעזרים גם במשטרה לצורך זה. הפועל ת"א חשובה הרבה יותר מכמה חוליגנים. ומבחינתי זה התפקיד של ראצ'ו ומאור כחברי הנהלה. ואני מקווה לראות תוצאות בשטח.

עם זאת, ובמקביל, חובה לציין שכמה חוליגנים לא צריכים להכתים קהל שלם. שוב - מי שקשקש את הגרפיטי אלה לא אוהדי הפועל. אלה חוליגנים. והפועל צריכה להתנער מהם. לעתנר זה לדאוג שתופעות כאלה לא יהיו במגרש ושמי שיבצע אותם יורחק. חובתו של המועדון להגן על עצמו מפני מבקשי רעתו. ומי שמקשקש גרפיטי כזה רוצה ברעתו של המועדון לא פחות מראשון שונאי הפועל.

פרויס יקר,

סליחה, אבל "אני תמיד בעד הידברות" זו מכבסת מילים.
אתה מוכן להידבר עם טביב ? אתה מוכן להידבר עם לוזון ? בצדק רב לא !!
למה ? כי אתה יודע שמהם לא יצמח דשא. כי מעשיהם בעבר מוכיחים זאת. ואולי עוד סיבות.

כבר 4 שנים ואולי יותר מנסים להידבר אתם כחלק מהסיסמא "הם חלק מאיתנו" "הם נוסעים אחרי הקבוצה לקריית שמונה".
יותר מכך דואגים לתת להם ולחבריהם עדיפות בכרטיסים בכל הזדמנות כי הם מעודדים ויש להם תרומה חשובה לקבוצה.
אז יש מעגל של בודדים ( כך אתה אומר) שמזיקים. וסיביבם יש מעגל רחב יותר (אני אומר עשרות) שתומכים במזיקים האלה והם חברים ממש שלהם.
ויש מעגל רחב יותר של כותבים חלקם מבוגרים שחצו את גיל השלושים וארבעים שמקדשים את השנאה כערך והגיבוי לשיכורים כערך אף יותר גדול של "חברות".

אז מכורח הנסיבות מאור הראל עושה מאמצים גדולים כבר זמן ארוך כדי שלא יוטלו על העמותה קנסות ולכן נידבר אתם ומנסה לשכנע אותם בדיבורים ואני קורא פה ושם שגם במאמצים שמעבר לכך.
והדברים אולי קצת נירגעים ובמהלך העונה יש 2-3 מקרים אבל היבלית עדיין קיימת. צריך לעקור אותה מהשורש . להעיף אותה לכל הרוחות.

הידברות צריך לקיים עם המעגל שמסביב ליבלית כדי שלא ימשיכו לתת מצע נוח לנביטה של זרעים חדשים שיגיעו ברוח.

רק 2-3-4 מטומטמים נסעו לחלל את הקבר של חולדאי.
רק 2-3-4 אולי שישה צירו השבוע את כתובת הגרפיטי.

בך , אדם אינטיליגנט שיודע לנווט בחוכמה את גבולות השנאה ומה מותר לעשות במסגרת מסויימת ומה לא .
מציע שתעשה את חשבון הנפש שלך , כפי שהציע חברך ראצו ותישאל עצמך האם צריך לתת עוד 4 שנים להידברות או לנקוט בפעולה מיידית, לשנות את התקונון אם יידרש או כל דבר אחר.
הרי בעוד שבוע נישכח כולנו מהמקרה, ונהיה עסוקים האם צריך מספר 4 ישראלי או זר ....עד ששורש יבלית יגדל ובהזדמנות יעשה נזק נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה,האנשים האלה,עשו את זה באמצע משחק שאתם רוצים להעיף אותם מהעמותה?
איזה נזק חוץ מתדמיתי הם כבר עשו?
אם למשל הם היו עושים את זה בכוונה בזמן משחק והיו יודעים שנקבל על זה קנס ובכל זאת ממשיכים לשיר,אולי הייתי מקבל את הטענה שהם צריכים להיות מורחקים מהעמותה.
אבל עכשיו?על מה ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:44 
קלדרון כתב:
פז, עם חלק אפשר,עם חלק לא.
זה שאני נכשלתי בהסברה לא אומר שאי אפשר, זה אומר שצריך מישהו שיעשה את זה טוב יותר.
מצד שני התגובה ההסטרית שלנו משחקת לידי האויבים לא פחות מהמעשים, גם על זה צריך לקחת אחריות.

בלי ציניות, כל הכבוד על הסבלנות שלך. הלוואי שהיתה לי רבע מהסבלנות הזאת.
רק תוודא בפני עצמך שאתה לא מכסת"ח עליהם בגלל שאתה רוצה להאמין בכל מחיר שהכוונות שלהם טובות. תוודא בפני עצמך שאתה לא נותן לזה שהם אוהדי הפועל לעוור אותך.
אני לא בטוח שהיית נותן כל כך הרבה קרדיט לאנשים אחרים.

אולי בעיניך התגובה "ההיסטרית" עושה נזק לא פחות מאשר המעשים עצמם, אני ממש לא רואה את זה.
בעיני עצימת העיניים וניסיונות הכסתו"ח עושים נזק כזה. לא כמו המעשים עצמם, אבל בהחלט נזק.
ואני אומר לך את זה בתור מי שהיה אחד מעוצמי העיניים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

רק תוודא בפני עצמך שאתה לא מכסת"ח עליהם בגלל שאתה רוצה להאמין בכל מחיר שהכוונות שלהם טובות. תוודא בפני עצמך שאתה לא נותן לזה שהם אוהדי הפועל לעוור אותך.
אני לא בטוח שהיית נותן כל כך הרבה קרדיט לאנשים אחרים.

אולי בעיניך התגובה "ההיסטרית" עושה נזק לא פחות מאשר המעשים עצמם, אני ממש לא רואה את זה.
בעיני עצימת העיניים וניסיונות הכסתו"ח עושים נזק כזה. לא כמו המעשים עצמם, אבל בהחלט נזק.
ואני אומר לך את זה בתור מי שהיה אחד מעוצמי העיניים האלה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ותעזבו את הראל וראצ'ו, אתם יודעים, לאנשים יש חיים חוץ מהפועל למרות שהפועל היא חלק מרכזי בחייהם

שכל אחד ייקח אחריות על הסביבה הקרובה אליו, זה מתחיל משם, תהיו בטוחים שאם זה יעבור לפסים של אלימות בתוכנו הם כבר יקיאו את עצמם מתוכנו באופן אוטומטי

תאכלס, זה בדיוק כמו המאבק שלנו מול טביב של "מי ימצמץ ראשון", רק שפה יש את עניין המשפחה על אמת - אם אנחנו לא יכולים ליישב את המחלוקות ביננו סביב השולחן בדרך של דו-שיח ולא באלימות, אז כנראה שזה לא מן הנמנע שפשטנו רגל, שכל אוהד יחשוב אם רוצה לפורר את המשפחה ולא איכפת לי באיזה נושא זה, ואם יקרה מצב שמישהו מהאוהדים ירים יד על אוהד אז זו סיבה מספיק טובה בשביל שהוא ידיר את רגליו מקרבנו ושלא יהיה על כך עוררין !

שכל אחד יקח אחריות על הסביבה שלו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אופטימי
לפי מה שכתבו כאן ואמרו לי
משהו כמו 30 איש השתתפו בענין
כולל ילדים ואנשים ממעגל המגינים לפי הגדרתך
כלומר זה אולי קומץ אבל לא בודדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
סתם שאלה,האנשים האלה,עשו את זה באמצע משחק שאתם רוצים להעיף אותם מהעמותה?
איזה נזק חוץ מתדמיתי הם כבר עשו?
אם למשל הם היו עושים את זה בכוונה בזמן משחק והיו יודעים שנקבל על זה קנס ובכל זאת ממשיכים לשיר,אולי הייתי מקבל את הטענה שהם צריכים להיות מורחקים מהעמותה.
אבל עכשיו?על מה ולמה?

איזה נזק ?

אולי אם עשרת השרצים האלה לא היו ביציע ולא בעמותה היו להפועל עוד 500-1000 חברי עמותה נוספים במקומם.
אולי היו עוד ספונסרים שהיו מוכנים לשים כמה לירות על הקבוצה.

ואולי אולי גם לא היו הורסים את אוסישקין בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 12:49 
אופטימי יקירי, אני חייב להתייחס לאחת התגובות שלך (כמדומני בעמוד 4), על כך שכתבת שראצ'ו חייב לעשות גם הוא חשבון נפש.
אני יכול להגיד לך בוודאות שאני יודע שראצ'ו נגד שירי שואה, נגד כתובות הגרפיטי והוא כן מנסה להילחם בזה למשל.
לצערי הרב, אין מנוס מלעשות מהפכה, ולהעיף את אותם עשבים שוטים מהקבוצה, להרחיק אותם מהיציע.
השאלה היא איך עושים את זה?
ולצערי הרב, אני חושב שאין דרך לעשות זאת.
ואין לי שום ספק שכל כתובות הגרפיטי האלו+שירי נאצה וכו', רק גורמים לאנשים בעלי ממון לברוח מהקבוצה.
למעט אנשים כמו טביב, שלהם לא כל כך אכפת ואז ראינו מה קורה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: