תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 19:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גועל נפש -האשמים לדין
הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:47 
NARKOTIKA כתב:
de' niro כתב:
NARKOTIKA כתב:
איזה אנשים ראויים הברחנו?

אבא שלי , בהחלט אדם ראוי , לא עשה מנוי השנה (אחרי 12 שנים רצופות) בגלל שירי שואה, שלא פסקו תקופה ארוכה.

כמדומני שדיברנו על בעלים ולא על אוהדים.

בכל מקרה, אם אבא שלך לא עשה מנוי זה חבל, אבל זה קצת מצחיק לתרץ את זה בשירי השואה, אם נוסיף גם התייפיפות יתר.
יש דברים הרבה יותר גרועים בקהל שלנו משירי שואה, ובמדינה בכלל, הוא הפסיק לעשות גם מנוי לחברת החשמל?

כשהייתי ילד בן 6, באחד המשחקים הראשונים בשער 7, אוהד אחד (מגה ערס) התנפל על אבא שלי כי הוא רצה שהוא ישב, למרות שכולם מקדימה עמדו, וההסבר שלו "על הזין שלי, אתה והילד שלך לא תראו את המשחק, אבל אתם תשבו"

אחרי זה אמרתי לאבא שלי שאני לא רוצה ללכת יותר למשחקים.
שבועיים עברו מהמקרה וכבר הייתי בדיוק באותו מקום. בקיצור, מי שמחרים את הפועל בגלל משהו שהקהל שר, הבעיה אצלו. אפשר לצאת חוצץ נגד ולהגיד שזה שירים מזוויעים שאין להם מקום, אבל מי שנעלב מהשירים האלה זה רק בן אדם שמחפש להיעלב.
מה הוא אומר על השימוש התמידי של ביבי במילה שואה? זילות, לא? הוא עדיין גר בישראל אבל, נכון?

זה הרי שטויות, יצא לו טוב שלקהל נשבר משירי שואה(בתחילת העונה, כי מאז לא שרו בכלל) בדיוק כשהפועל מכרה את כל הכוכבים ונכנסה לעונה עם סגל חלש ולא נוצץ
מת על אלו שעשר שנים לא אמרו כלום נגד שירי שואה והשנה לא באו ומצאו את התירוץ שלהם בזה.

ההודעה של בוכמן נכונה אבל הכתובת היא כמובן לא פה. אתם תמשיכו לנפח כל ריסו על קיר ולעשות רעש וזה רק יגרום לאנשים מחוץ לקהל שלנו(קהליםאחרים, תקשורת, טביב, אוחנה ושרף למשל) להגיד כמה שאנחנו גועל נפש.
עכשיו יגיע המשפט "זה לא הם עושים מאיתנו גועל נפש אלא האנשים שמרססים" והוא נכון במידה מסוימת, אבל מה שהולך בטח לא תורם. האנשים שמרססים, אני מניח, לא קוראים בפורום שדים ולא מעניין אותם מה רשמו פה, אז בשביל מה חמישה עמודים של התנגחויות בכמה אוהדים שמעולם לא יראו את ההודעות האלו?
יכול להיות שהניסוח יפה והתוכן נכון אבל אתם סתם מאכילים את התקשורת ומלבים את היצרים. הגינוי של הנהלת הקבוצה מספיק ואם רוצים לטפל בבעיה למען העתיד זה בטח לא צריך להגיע על גבי הפורום.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:14 
"אנחנו" נמשיך "לנפח" כי להגיד "קרה, קורה, יקרה" כמו שכמה בנות יענה עושים פה זה בטוח לא פתרון יותר טוב
אני לא יכול לשתוק ולעצום עיניים כשמנסים להרוס את הפועל, בין אם זה אלי טביב ובין אם זה אוהדים מטומטמים שעוזרים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:23 
ומה ייצא מלרשום בפורום? זה לא יגיע לאף אחד ממי שעושה את זה וחוץ מהוצאת קיטור שלך אתה לא עושה שום דבר על מנת לפתור את הבעיה(לא שאתה זה שצריך לפתור, אתה פשוט אומר שאתה לא יכול לשתוק ולעצום עיניים מול המעשים והתגובות בפורום שוות בעצם ללא להגיד כלום).
סביר להניח שמי שעושה את זה לא נמצא פה, ושוב, חוץ מלעשות לנו שם רע כלפיי חוץ זה לא תורם בכלום
רוצה לא לשתוק ולא לעצום עיניים? אני בטוח שאתה יודע פחות או יותר איפה הכתובת ועם מי צריך לדבר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:27 
מכבי תנורים זה חדש לא שמעתי לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 01:05 
Red or Dead כתב:
ומה ייצא מלרשום בפורום? זה לא יגיע לאף אחד ממי שעושה את זה וחוץ מהוצאת קיטור שלך אתה לא עושה שום דבר על מנת לפתור את הבעיה(לא שאתה זה שצריך לפתור, אתה פשוט אומר שאתה לא יכול לשתוק ולעצום עיניים מול המעשים והתגובות בפורום שוות בעצם ללא להגיד כלום).
סביר להניח שמי שעושה את זה לא נמצא פה, ושוב, חוץ מלעשות לנו שם רע כלפיי חוץ זה לא תורם בכלום
רוצה לא לשתוק ולא לעצום עיניים? אני בטוח שאתה יודע פחות או יותר איפה הכתובת ועם מי צריך לדבר

האוהדים האלה לא מנותקים מהסביבה שהם "גדלו" בה ביציע ומהסביבה הקרובה שהם "חיים" בה כל משחק
גם אני מניח שהאוהדים האלה לא קוראים פה (ובכל מקרה ברור לי שאין להם מושג מהחיים שלהם ואין עם מי לדבר) אבל יש פה מספיק אנשים שנותנים להם כיף וחיבוק כל משחק

האינדיבידואלים האלה צמחו מתוך אווירה מסוימת בקהל והם צריכים לנבול מאווירה אחרת בקהל (ואני אפילו לא נכנס לענייני קללות ושואות - אני מדבר נטו על אווירה שהפועל וטובת הפועל באים לפני ה-"דוקא")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ראצ'ו כתב:
צר לי, אבל להגיד נקסט ולחשוב שמחפשים אותנו זה לטמון את הראש בחול.

הגיע הזמן לעשות חשבון נפש עם עצמנו , ולא רק לגבי הנושא הזה. איך אנחנו בתור אוהדים גורמים נזק לקבוצה שלנו.
אותי לא מעניינת הבכיינות בתקשורת וניסיונות ההצטדקות, מעניין אותי רק הפועל תל אביב. ומי שעושה את הדברים האלה פוגע בהפועל תל אביב.
אתמול השגנו את אחד הרגעים הגדולים ביותר בספורט הישראלי אי פעם. קבוצה שאנחנו בנינו מאפס הגיעה חזרה בהרבה זיעה של המון אנשים
טובים מתוך הקהל למקום אליו היא ראויה. למה במקום שנתעסק בדבר המדהים שעשינו, צריכים להתעסק בכתובות מבישות של ציקלון בי ומשרפות?
למה זה טוב? מה זה נותן? אתם לא מבינים שהדברים האלה מבריחים אנשים מאיתנו? אתם לא מבינים שלדברים האלה יש יצר הרסני לא פחות מאנשים
כמו אלי טביב? למה צריך לעשות דווקא ולהראות שאנחנו לא סופרים אף אחד?
מה שקרה אתמול זה לא כמה אנשים שיכורים שעשו שטות, אלא אנשים שמקבלים לגיטימציה בתוך הקהל שלנו. לא יודע מי הם בדיוק אבל הגיע הזמן
להפסיק עם זה אחת ולתמיד.

אתה מוזמן לעשות חשבון נפש. כי אתה באמת צריך לעשות חשבון נפש בנושא זה

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

נערך לאחרונה על ידי bloodbrother בתאריך 18 מאי 2012, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
מי שעושה את זה או נותן לאנשים שהוא מכיר לעשות את זה, וחושב שהוא הכי מגניב ואנטי ממסדי והכי הפועל שיש, הוא בסופו של דבר, לצערי, בדיוק מה שהחלאה אבי רצון כותב כל הזמן - "אוהד קודם כל את עצמו".
מי שנותן יד לגרפיטים ושירים שגם אם בי אישית הם לא פוגעים (וברור לי שקיימת צביעות גדולה בהתייחסות אליהם בתקשורת), אז אותו אוהד שם זין על הפועל ועל ההצלחה שלה. ברור גם שהוא משרת את אלי טביב בצורה מדהימה.
אני גם יודע מה עובר בראש לאותו אדיוט. הוא אומר, אם משקיע פוטנציאלי לא ירצה עכשיו לשים כסף בהפועל כדורסל או כדורגל בגלל זה, אז שיילך, לא רוצה אחד כזה אצלנו. מבחינתו, שנמשיך להיות 1500 איש שמממנים את הקבוצה, ומקסימום שוב נרד ליגה, או שניתקע עם טביב ונילחם בו. הוא בטח גם ישמח שהמחאה נגד טביב תעבור לפסים אלימים.
אין פה טיפשות טהורה, יש פה "אידיאולוגיה" עלק, שמקורה באהבה עצמית וחוסר רצון להפנים שתדמית של קבוצת ספורט בעולם הקפיטליסטי שלצערי בו אנחנו חיים - היא קריטית. אותם 2-3 אוהדים מכתימים בשיטתיות את התדמית הזאת במודע ובמכוון, והנזק שהם גרמו להפועל לאורך השנים הוא עצום. טפו עליהם.

ומה שיש להם לומר בתגובה זה "לא תחנכו אותנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
bergkamp כתב:
מי שעושה את זה או נותן לאנשים שהוא מכיר לעשות את זה, וחושב שהוא הכי מגניב ואנטי ממסדי והכי הפועל שיש, הוא בסופו של דבר, לצערי, בדיוק מה שהחלאה אבי רצון כותב כל הזמן - "אוהד קודם כל את עצמו".
מי שנותן יד לגרפיטים ושירים שגם אם בי אישית הם לא פוגעים (וברור לי שקיימת צביעות גדולה בהתייחסות אליהם בתקשורת), אז אותו אוהד שם זין על הפועל ועל ההצלחה שלה. ברור גם שהוא משרת את אלי טביב בצורה מדהימה.
אני גם יודע מה עובר בראש לאותו אדיוט. הוא אומר, אם משקיע פוטנציאלי לא ירצה עכשיו לשים כסף בהפועל כדורסל או כדורגל בגלל זה, אז שיילך, לא רוצה אחד כזה אצלנו. מבחינתו, שנמשיך להיות 1500 איש שמממנים את הקבוצה, ומקסימום שוב נרד ליגה, או שניתקע עם טביב ונילחם בו. הוא בטח גם ישמח שהמחאה נגד טביב תעבור לפסים אלימים.
אין פה טיפשות טהורה, יש פה "אידיאולוגיה" עלק, שמקורה באהבה עצמית וחוסר רצון להפנים שתדמית של קבוצת ספורט בעולם הקפיטליסטי שלצערי בו אנחנו חיים - היא קריטית. אותם 2-3 אוהדים מכתימים בשיטתיות את התדמית הזאת במודע ובמכוון, והנזק שהם גרמו להפועל לאורך השנים הוא עצום. טפו עליהם.

ואנחנו לא צריכים לחנך אותם. בכדורסל לפחות הכוח בידיים שלנו (של הועד המנהל שנבחר). מספיק שייענשו פעם אחת, לדוגמא בפעם הזאת, אותם "אוהדים" שריססו את הגרפיטי הזה שמשוייך לכדורסל באופן מובהק - ייענשו באופן כזה שתבוטל חברותם בעמותה והם יורחקו ממשחקי הבית למשך שנה שלמה, ותאמין לי, תופעות כאלו לא יחזרו שוב.

לועד המנהל יהיה גיבוי מלא מרוב רובם המוחלט של חברי העמותה, אני בטוח. יתרה מזאת - זה עשוי רק לגרום לחברי העמותה ולאוהדים נוספים שאינם חברי עמותה להעריך יותר את הועד המנהל ואת רצינות כוונותיו. להערכתי זה יכול אפילו לגרום לעוד אוהדים, אלו מהמעגל השני, הפחות "שרופים", להצטרף לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
NARKOTIKA כתב:
de' niro כתב:
NARKOTIKA כתב:

אבא שלי , בהחלט אדם ראוי , לא עשה מנוי השנה (אחרי 12 שנים רצופות) בגלל שירי שואה, שלא פסקו תקופה ארוכה.

בכל מקרה, אם אבא שלך לא עשה מנוי זה חבל, אבל זה קצת מצחיק לתרץ את זה בשירי השואה, אם נוסיף גם התייפיפות יתר.
יש דברים הרבה יותר גרועים בקהל שלנו משירי שואה, ובמדינה בכלל, הוא הפסיק לעשות גם מנוי לחברת החשמל?

כשהייתי ילד בן 6, באחד המשחקים הראשונים בשער 7, אוהד אחד (מגה ערס) התנפל על אבא שלי כי הוא רצה שהוא ישב, למרות שכולם מקדימה עמדו, וההסבר שלו "על הזין שלי, אתה והילד שלך לא תראו את המשחק, אבל אתם תשבו"

שבועיים עברו מהמקרה וכבר הייתי בדיוק באותו מקום. בקיצור, מי שמחרים את הפועל בגלל משהו שהקהל שר, הבעיה אצלו. אפשר לצאת חוצץ נגד ולהגיד שזה שירים מזוויעים שאין להם מקום, אבל מי שנעלב מהשירים האלה זה רק בן אדם שמחפש להיעלב.
מה הוא אומר על השימוש התמידי של ביבי במילה שואה? זילות, לא? הוא עדיין גר בישראל אבל, נכון?

זה הרי שטויות, יצא לו טוב שלקהל נשבר משירי שואה(בתחילת העונה, כי מאז לא שרו בכלל) בדיוק כשהפועל מכרה את כל הכוכבים ונכנסה לעונה עם סגל חלש ולא נוצץ
מת על אלו שעשר שנים לא אמרו כלום נגד שירי שואה והשנה לא באו ומצאו את התירוץ שלהם בזה.

ההודעה של בוכמן נכונה אבל הכתובת היא כמובן לא פה. אתם תמשיכו לנפח כל ריסו על קיר ולעשות רעש וזה רק יגרום לאנשים מחוץ לקהל שלנו(קהליםאחרים, תקשורת, טביב, אוחנה ושרף למשל) להגיד כמה שאנחנו גועל נפש.
עכשיו יגיע המשפט "זה לא הם עושים מאיתנו גועל נפש אלא האנשים שמרססים" והוא נכון במידה מסוימת, אבל מה שהולך בטח לא תורם. האנשים שמרססים, אני מניח, לא קוראים בפורום שדים ולא מעניין אותם מה רשמו פה, אז בשביל מה חמישה עמודים של התנגחויות בכמה אוהדים שמעולם לא יראו את ההודעות האלו?
יכול להיות שהניסוח יפה והתוכן נכון אבל אתם סתם מאכילים את התקשורת ומלבים את היצרים. הגינוי של הנהלת הקבוצה מספיק ואם רוצים לטפל בבעיה למען העתיד זה בטח לא צריך להגיע על גבי הפורום.

תבין , אדם מבוגר שמגיע למשחקי כדורגל בארץ עם בנו ונכדו לא יכול להיות יותר מאושר מעצם ההגעה לבילוי וחוויה משפחתית שתמשך לדורות,על אחת כמה וכמה אדם שאיבד את רוב משפחתו בגטו , בשנה שעברה היה המנוי בשימוש ל4-5 משחקים בלבד ומאז הפסיק לבוא למקדש , כשאני חושב על זה אנחנו קוראים לבלומפילד מקדש ובעצם מחללים אותו בכל פעם ששרים את השירים האלו . אל תשכחו אנחנו קודם כל ישראלים וארץ ישראל נבנתה על חורבות גרמניה הנאצית שאם לאו לא הייתה קמה מדינת ישראל.
אני מצטער לומר לך אבל אתה טועה במה שאמרת , לאדם כמוהו לא צריך ניצחון של הפועל בכדי להרגיש שהוא כבר ניצח ,נראה לך שמכירת שחקנים מעניינת אותו , הוא ראה את הפועל למטה וראה אותה למעלה , אבל תמיד ראה אותה איתנו ביציע וזה מה שחשוב.!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
EISEN כתב:
bergkamp כתב:

ואנחנו לא צריכים לחנך אותם. בכדורסל לפחות הכוח בידיים שלנו (של הועד המנהל שנבחר). מספיק שייענשו פעם אחת, לדוגמא בפעם הזאת, אותם "אוהדים" שריססו את הגרפיטי הזה שמשוייך לכדורסל באופן מובהק - ייענשו באופן כזה שתבוטל חברותם בעמותה והם יורחקו ממשחקי הבית למשך שנה שלמה, ותאמין לי, תופעות כאלו לא יחזרו שוב.

לועד המנהל יהיה גיבוי מלא מרוב רובם המוחלט של חברי העמותה, אני בטוח. יתרה מזאת - זה עשוי רק לגרום לחברי העמותה ולאוהדים נוספים שאינם חברי עמותה להעריך יותר את הועד המנהל ואת רצינות כוונותיו. להערכתי זה יכול אפילו לגרום לעוד אוהדים, אלו מהמעגל השני, הפחות "שרופים", להצטרף לעמותה.

צודק , צודק , צודק בכל מילה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:50 
de' niro כתב:
Red or Dead כתב:
NARKOTIKA כתב:
de' niro כתב:
NARKOTIKA כתב:

תבין , אדם מבוגר שמגיע למשחקי כדורגל בארץ עם בנו ונכדו לא יכול להיות יותר מאושר מעצם ההגעה לבילוי וחוויה משפחתית שתמשך לדורות,על אחת כמה וכמה אדם שאיבד את רוב משפחתו בגטו

תשמע, אני לא יודע איך להגיב לחלק הזה בהודעה שלך. קצת מביך.

ואני בן לניצולים שאיבדו חצי מהמשפחה. תהרוג אותי אני לא מבין מה הקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

אנחנו קוראים פה, אנחנו גם רואים אותם ואנחנו יכולים לעצור בעדם
כמובן באהבה נטו, אני בטוח שמי שעשה זאת הוא ילד טוב ולא עבריין , פשוט הערכים שלו צריכים להשתנות ואנחנו הקול השפוי צריכים לעזור!!! לאלו שמאבדים את הדרך מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
תבין , אדם מבוגר שמגיע למשחקי כדורגל בארץ עם בנו ונכדו לא יכול להיות יותר מאושר מעצם ההגעה לבילוי וחוויה משפחתית שתמשך לדורות,על אחת כמה וכמה אדם שאיבד את רוב משפחתו בגטו [/quote]

ואני בן לניצולים שאיבדו חצי מהמשפחה. תהרוג אותי אני לא מבין מה הקשר.[/quote]

תשאל את אביך(אם אליו התייחסת) מה הדבר הראשון שהוא חשב כשנולד לו הילד הראשון!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
יש פה הרבה אנשים שיש להם מה לומר והצעות, הצטרפו לעמותת הכדורסל של קבוצת הליגת העל ותהיה לכם האפשרות לבוא ולהשפיע בתחום הזה, לכולם, בצורה דמוקרטית ושקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
יש פה הרבה אנשים שיש להם מה לומר והצעות, הצטרפו לעמותת הכדורסל של קבוצת הליגת העל ותהיה לכם האפשרות לבוא ולהשפיע בתחום הזה, לכולם, בצורה דמוקרטית ושקופה.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 13:35 
ולגברת אוסטפלד היקרה.
זה נחמד לומר שהתקשורת מחפשת אותנו, אבל במקרה הזה היה לנו המון מזל.
הבחור שצילם את התמונות הוא אוהד מכבי בשם אייל שריד ששלח את זה לכל כלי התקשורת בארץ.
המזל שלנו הוא שרק ערוץ הספורט התייחסו לזה. אם התקשורת הייתה מחפשת אותנו כולם היו מפרסמים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 13:55 
de' niro כתב:

de' niro כתב:
תבין , אדם מבוגר שמגיע למשחקי כדורגל בארץ עם בנו ונכדו לא יכול להיות יותר מאושר מעצם ההגעה לבילוי וחוויה משפחתית שתמשך לדורות,על אחת כמה וכמה אדם שאיבד את רוב משפחתו בגטו

narkotika כתב:

"כוס אמק, עכשיו צריך לעשות מנוי אב+בן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ולגברת אוסטפלד היקרה.
זה נחמד לומר שהתקשורת מחפשת אותנו, אבל במקרה הזה היה לנו המון מזל.
הבחור שצילם את התמונות הוא אוהד מכבי בשם אייל שריד ששלח את זה לכל כלי התקשורת בארץ.
המזל שלנו הוא שרק ערוץ הספורט התייחסו לזה. אם התקשורת הייתה מחפשת אותנו כולם היו מפרסמים את זה.

זה יותר הגיוני מהגיוני.
אני רואה בימים האחרונים מלא אוהדי מכבי שפשוט מקנאים בצורה קשה בהישג של הפועל כדורסל, חלקם כתבו לי את זה בפרטית בפייסבוק.
הם מרגישים שהם חייבים להוציא לתקשורת מה שהם יכולים, האי-לגיטימציה של שמעון מזרחי לאוסישקין בזמנו עזרה לא קצת לתהליך החורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
de' niro כתב:

de' niro כתב:

[ : quote="narkoti"]

"כוס אמק, עכשיו צריך לעשות מנוי אב+בן"[/quote]
חחחחחחחח קרעת אותי מצחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
EISEN כתב:
bergkamp כתב:

יקירי,
אתה באמת חושב שרצ'ו מסוגל להרים ידו לטובת החלטה שכזו ?
אתה חושב שמאור הראל יכול להרים ידו לטובת החלטה כזו ?
אין מצב.

לגבי שאר חברי ההנהלה , אין לי מושג מה דעתם בנושא זה לכן ציינתי רק את רצ'ו ומאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 18:15 
צודק באלף אחוז
לא יקרה בגלגול הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Frank Serpico כתב:
EISEN כתב:
bergkamp כתב:

יקירי,
אתה באמת חושב שרצ'ו מסוגל להרים ידו לטובת החלטה שכזו ?
אתה חושב שמאור הראל יכול להרים ידו לטובת החלטה כזו ?
אין מצב.

לגבי שאר חברי ההנהלה , אין לי מושג מה דעתם בנושא זה לכן ציינתי רק את רצ'ו ומאור.

אני מקווה. אני מציע הצעה ומקווה שהיא תיפול על אוזניים קשובות (ולב נכון).

(גילוי נאות: אני הצבעתי עבור שני השמות שהזכרת. השיקול המרכזי שהנחה אותי בהצבעה שלי עבורם היה בדיוק זה - שדווקא הם, כמקורבים לאותם גורמים פוגעניים ביציע, והם הלא יודעים טוב מאוד בדיוק במי מדובר, ולא - לא מדובר ב"ילדים", מדובר בחברים שלהם בני גילם, דווקא הם יכולים להרים ידם ולעשות את הצעד הקשה אך המתבקש הזה. אני לא יכול לצפות את זה מחברי הנהלה יושבי יציעי הכבוד שיפעלו כך ויעשו את הצעד הקשה הזה כלפי אותם גורמים ביציע המעודד, מנמרוד ומאור אני מצפה בהחלט. דווקא משום שהם עומדים לצידם כתף אל כתף ביציע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 21:11 
צר לי אופטימי ידידי, אני לא מאמין שללכת למשטרה ולהסגיר את חבריי ליציע זו הדרך. וזה בטח לא מה שיוביל לפתרון אותו אנחנו רוצים.
אבל אני כן מסכים שהגיע הזמן להיפטר מהדברים האלה אחת ולתמיד, אני מודה שבמקום בו אני נמצא עכשיו (גם כחבר הנהלה וגם כמעורב
במאבק בטביב ובניסיונות להביא רוכש) אני מבין כמה הדברים האלה, ולא רק אלה, פוגעים בנו. יש לנו את הקהל הכי טוב בארץ בלי ציניות,
החלק העיקרי בו משמש בשבילי אפילו כמפלט מכל החולי של החברה הישראלית, אבל כן - יש כמה דברים שפשוט הורסים לנו ויכולים להפוך
לנזקים בלתי הפיכים שיהרסו אותנו בסופו של דבר ובאלה צריך להלחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו יקר.
לא יודע למה אתה מתייחס בתגובה זו לתגובה מהעמודים הקודמים של ה אשכול.
פרנק ידידינו הציע שיורחקו האוהדים מהיציע למשך שנה ותישלל מהם החברות בעמותה.
זו החלטה שניתן להעבירה. אתה ומאור שצמחתם מאותו "מחנה שיכורים" לא מסוגלים לתמוך בהצעה כזו. כמובן לצערי הרב.
לא מבין למה בחרת להתייחס לנושא המשטרה ולא למה שהציע פרנק.

מאוד מעריך את פועלך בכל הנושאים אבל הם אינם רלוונטים לנושא הספציפי בו אנו דנים ולא יודע מדוע צריך להמשיך לשווק את תרומתך בכל מיני מאבקים.

מאוד מאוד הערכתי את פועלם של יונתן ונועה. הייתי חבר עמותה 3 שנים ובעל מנוי למרות שלא הגעתי כמעט למשחקים. לא התאימה לי האווירה. נתתי את הזמן והרמתי ידיים לאחר שלהשקפתי 3 שנים הם זמן הותר וגם כי הגעתי למסכנה שהנושא אינו מספיק חשוב להם וכניראה הרימו ידיים. כל פועלם בנושא הזה , כמו פועלו של מאור בנושא הזה היה רק רק בגלל שזה הציק לקופת העמותה.
איך אמר לי יונתן "צריך זמן לטפל בבעיה" . 3 שנים הם די והותר ולכן הפסקתי להיות חבר עמותה. איני מתכוון להיות חבר עמותה כל עוד לא מתקבלות החלטות מחייבות בנושא.
זכותה של הנהלת העמותה להעדיף אוהדים מהסוג של ה"שיכורים" שיתכן וחלקם מעודדים פי 1000 ממני כשאני מגיע למשחק. זכותה להעדיף אותם ולהתייחס אליהם כשחקן ה- 13, 14, ו-29 להסיע אותם למשחקים ולתת להם כרטיסי כניסה או עדיפות ברכישת כרטיסים למשחקים צפופים. הכל מותר. הכל לגיטימי.

ד"א, ממי אתה מצפה שיעשה חשבון נפש בנושא הזה ? שפרנק יעשה? שאני או מקורמן ? אולי הגיע הזמן שאתה וההנלה תעשו חשבון נפש בנושא זה?
או ....שהתכוונת ש"השיכורים " יעשו חשבון נפש.

לא מאמין שאתה ומאור תשנו משהו בנושא הזה, למה? כי אתם חלק ,אולי רגוע יותר אבל חלק , מאותם "שיכורים". פשוט "אישתכנזתם" בגלל האחריות שעל כתיפכם.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 19 מאי 2012, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 07:41 
אתם מדברים פה על חשבון נפש - כאילו שלא מספיק להבין את גודל האסון שזה יכול להפיל עלינו מעצם העובדה שנסתכל כמה שנים אחורה ונפנים כמה רוח גבית זה נתן למהרסינו ומחריבנו במאבק על אוסישקין !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 09:02 
ראצ'ו כתב:
צר לי אופטימי ידידי, אני לא מאמין שללכת למשטרה ולהסגיר את חבריי ליציע זו הדרך. וזה בטח לא מה שיוביל לפתרון אותו אנחנו רוצים.

אולי, אבל אם זה יימשך ייתכן ולא תהיה לך ברירה. כי שמירה על מועדון הפועל תל אביב היא ערך חשוב הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 09:19 
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:

אולי, אבל אם זה יימשך ייתכן ולא תהיה לך ברירה. כי שמירה על מועדון הפועל תל אביב היא ערך חשוב הרבה יותר.

מחשבה מסוג זה שפרוויס מציג תמיד גורמת לי לתהות מי הם האנשים שמקיפים אותי ביציע, כנראה ש-"כוחנו באחדותנו" זה קוריוז ותו לא...

וברור לי שהדברים נאמרים מתוך דאגה אמיתית, כי אני גם חש אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 09:55 
ראצ'ו כתב:
צר לי, אבל להגיד נקסט ולחשוב שמחפשים אותנו זה לטמון את הראש בחול.

הגיע הזמן לעשות חשבון נפש עם עצמנו , ולא רק לגבי הנושא הזה. איך אנחנו בתור אוהדים גורמים נזק לקבוצה שלנו.
אותי לא מעניינת הבכיינות בתקשורת וניסיונות ההצטדקות, מעניין אותי רק הפועל תל אביב. ומי שעושה את הדברים האלה פוגע בהפועל תל אביב.
אתמול השגנו את אחד הרגעים הגדולים ביותר בספורט הישראלי אי פעם. קבוצה שאנחנו בנינו מאפס הגיעה חזרה בהרבה זיעה של המון אנשים
טובים מתוך הקהל למקום אליו היא ראויה. למה במקום שנתעסק בדבר המדהים שעשינו, צריכים להתעסק בכתובות מבישות של ציקלון בי ומשרפות?
למה זה טוב? מה זה נותן? אתם לא מבינים שהדברים האלה מבריחים אנשים מאיתנו? אתם לא מבינים שלדברים האלה יש יצר הרסני לא פחות מאנשים
כמו אלי טביב? למה צריך לעשות דווקא ולהראות שאנחנו לא סופרים אף אחד?
מה שקרה אתמול זה לא כמה אנשים שיכורים שעשו שטות, אלא אנשים שמקבלים לגיטימציה בתוך הקהל שלנו. לא יודע מי הם בדיוק אבל הגיע הזמן
להפסיק עם זה אחת ולתמיד.

מסכים עם כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:

מחשבה מסוג זה שפרוויס מציג תמיד גורמת לי לתהות מי הם האנשים שמקיפים אותי ביציע, כנראה ש-"כוחנו באחדותנו" זה קוריוז ותו לא...

וברור לי שהדברים נאמרים מתוך דאגה אמיתית, כי אני גם חש אותה.

מה זה "כוחנו באחדותנו"? איזה אחדות יש לי עם מטומטמים שכאלה, שדי ברור שטובת הפועל תל אביב ואחווה עם הקהל האדום זה הדבר האחרון שבראש מעייניהם? מי פה מתעסק באחדות הקהל, אלו שעוצמים עין כלפי ההתנהגות של חבר הגאונים הזה, או הם עצמם עם המעשים האלה למרות שברור להם שמרבית הקהל סולד מהם לחלוטין?

אולי מאחורי הקלעים נעשים צעדים כבירים לשנות את המצב. כלפי חוץ לא נראה כלום
וכל מה שיוצא זה שאנחנו הופכים לאט לאט לסוג של מיני ביתר ירושלים
עם הכחשות מההנהלה, גינויים לקומץ, התגוננות כלפי חוץ
תיוג כל העולם בצורת "האם איתנו האם לצרינו" וכן הלאה
קומפלט עם חוסר הסבלנות הגובר בציבור הרחב ובקרב הקהל ה"שפוי" לתופעות האלו.
ובשורה התחתונה קומץ קטן ביציע ממשיך לעשות בינתיים מה שבא לו.
אז אנחנו יכולים לספר לעצמנו את כל ההצטדקויות שבעולם שזה מעט אנשים, והעיקר זה לא גזעני, וזה מותר תחת חופש ביטוי, ושהרוב מגנים, ושניסו להפחית. ושוב ושוב ושוב לספר כמה כולם שונאים את הפועל.

בשורה התחתונה המצב לא משתנה, וכלפי חוץ הדקויות האלו לא מעניינות אף אחד, וגם כלפי פנים הן כבר לא משכנעות. את האמת - גם אותי הן כבר לא משכנעות.
הספיק לי ששמעתי על זה ש"מפסיקים את שירי השואה", לא כי זה מפריע למישהו, רק בגלל סיפור טביב. וחודש אחרי זה הן חזרו כמו גדולות, למשחקי הכדורסל, בזמן שפה מתפארים ש"מה אתם רוצים הפסיקו לשיר".

או שאנחנו נעשה משהו, או שנמשיך בתהליך הפירוד בקהל, והדה לגיטימציה של הפועל תל אביב בעיני מרבית מאוהדיה ובוודאי בעיני התקשורת, המשטרה והקהל הרחב שכבר גם ככה בקושי מבדיל בין הקהל האדום לשאר קהלי הגדולות.
על כל המשמעויות הנגזרות מכךף שמתבררות לנו כשלפתע בניגוד לאתוס של "לא אוהבים אותנו, לא אכפת לנו" אנחנו צריכים תמיכה בדעת הקהל הרחב בנושאים שונים (טביב, אוסישקין, אלימות משטרה, ספונסרים ועוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2012, 10:40 
מעולם לא הזדהיתי יותר עם תגובה בנושא כלשהו
יישר כח הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: