ראצ'ו כתב:
צר לי, אבל להגיד נקסט ולחשוב שמחפשים אותנו זה לטמון את הראש בחול.
הגיע הזמן לעשות חשבון נפש עם עצמנו , ולא רק לגבי הנושא הזה. איך אנחנו בתור אוהדים גורמים נזק לקבוצה שלנו.
אותי לא מעניינת הבכיינות בתקשורת וניסיונות ההצטדקות, מעניין אותי רק הפועל תל אביב. ומי שעושה את הדברים האלה פוגע בהפועל תל אביב.
אתמול השגנו את אחד הרגעים הגדולים ביותר בספורט הישראלי אי פעם. קבוצה שאנחנו בנינו מאפס הגיעה חזרה בהרבה זיעה של המון אנשים
טובים מתוך הקהל למקום אליו היא ראויה. למה במקום שנתעסק בדבר המדהים שעשינו, צריכים להתעסק בכתובות מבישות של ציקלון בי ומשרפות?
למה זה טוב? מה זה נותן? אתם לא מבינים שהדברים האלה מבריחים אנשים מאיתנו? אתם לא מבינים שלדברים האלה יש יצר הרסני לא פחות מאנשים
כמו אלי טביב? למה צריך לעשות דווקא ולהראות שאנחנו לא סופרים אף אחד?
מה שקרה אתמול זה לא כמה אנשים שיכורים שעשו שטות, אלא אנשים שמקבלים לגיטימציה בתוך הקהל שלנו. לא יודע מי הם בדיוק אבל הגיע הזמן
להפסיק עם זה אחת ולתמיד.
אתה מוזמן לעשות חשבון נפש. כי
אתה באמת צריך לעשות חשבון נפש בנושא זה( בנושאים אחרים אתה ראוי למלוא הערכה).
עכשיו אתה כבר בעל תפקיד. לא סתם אוהד שעומד על הברזלים ולא יכול להתאפק בדרבי וחייב לשיר את שירי השואה, אתה בעל תפקיד. אז באמת כבעל תפקיד תעשה חשבון נפש.
עכשיו אתה יכול לגרום לכך שמי שהיה מעורב בכתיבת הגרפיטי לא יכנס במשך נניח 5 שנים למשחקים של הפועל בכדורסל, או כל עוד אתה מכהן בהנהלת הכדורסל, או לחילופין ילך למשטרה ויסגיר את עצמו ככותב הגרפיטי. אנשים צריכים לשלם על הנזק שהם גורמים.
ורק אל תיתמם ותאמר לי שאם תירצה לדעת מי עשה זאת לא תדע. לא אאמין לך.
קובסטר, מאחר וכתבת שאתה יודע מי עשה זאת אתה מוזמן לסייע לראצ'ו.