תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 18:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גועל נפש -האשמים לדין
הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:36 
מי שלא מבין כמה דברים כאלה מזיקים בתקופה של מאבק נגד טביב וצורך במשקיעים בכדורגל ובכדורסל כנראה טומן את הראש בחול
לצורך העניין פחות מעניין אותי אם זה "מגעיל" ואני לא "נעלב", אני לא יפה נפש וזה בטח לא פוגע בציפור נפשי
מה שמעניין אותי זה שזה פרופר נזק להפועל בתקופה קריטית ושזה טמטום מוחלט של אוהדים שהם מבחינתי יותר גרועים מכל שונא הפועל בעולם הזה
יש לי פחות חיבה אליהם מאוהדי חיפה שהתחילו איתי מכות בסוף הגמר
עם אוהדים כאלה מי צריך שונאים

והתירוצים של אלכוהול זה באמת בושה לאינטליגנציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
צריך להבהיר לאחרון האוהדים שלמכבי אין שום קשר לשואה (ואם יש - הוא דווקא בצד החיובי...), שמכבי הם לא נאצים, ומי שמשתמש במכבי=נאצים לא יהיה עוד במחננו. בלי עצימת עין, בלי קריצת עין, בלי התחכמויות ("גרמנים", "ניאו נאצים" וכו'). לשים לזה סוף. נקודה.

אז מה עכשיו? נוריד את השורה "אומרים מכבי נאצים" ו-"שער 11 גטו" מאדום עולה בבלומפילד? נפסיק לשיר אותו?
אני בעד לא לשיר את השורות האלה, אבל נראה לך שזה באמת הולך לקרות?
אז איך תסביר? תגיד שבשירים מותר, אבל בגרפיטי אסור? תתחיל לשרוק בוז בשורות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:42 
redredred כתב:
yos כתב:
צריך להבהיר לאחרון האוהדים שלמכבי אין שום קשר לשואה (ואם יש - הוא דווקא בצד החיובי...), שמכבי הם לא נאצים, ומי שמשתמש במכבי=נאצים לא יהיה עוד במחננו. בלי עצימת עין, בלי קריצת עין, בלי התחכמויות ("גרמנים", "ניאו נאצים" וכו'). לשים לזה סוף. נקודה.

אז מה עכשיו? נוריד את השורה "אומרים מכבי נאצים" ו-"שער 11 גטו" מאדום עולה בבלומפילד? נפסיק לשיר אותו?

האמת? כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
redredred כתב:

לגמרי. כן. בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:49 
רצוי להוריד דברים כאלה מהפלייליסט ולשים יותר דברים שמושכים את כל הקהל ללא יוצא מן הכלל.
להלן כמה דוגמאות- "בכל העולם", "כשאת עולה למגרש" "אלך איתך לכל מקום" "הפועל עולה"- ורצוי להמשיך אותו לא לשיר אותו 2 שניות ודי, ולא חסרות דוגמאות שסוחפות את רוב הקהל, חוץ מ"אדום עולה בבלומפילד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
redredred כתב:

לגמרי. כן. בהחלט.

מחזיק לנו אצבעות. יש לא מעט אוהדים שלנסות לשכנע אותם בזה זה כמו לנסות לשכנע אותי ואותך ש"לא מייצגים את ישראל" זה שלט פוגע ואנטישמי (כמובן שהוא לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
אויש נו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:28 
KingAlpaca כתב:
לא פרח.

אני אמנם מסכים עם בוכמן,
אבל זה מעבר לזה,
גם אם זה לא היה פוגע בהפועל,
זה דבר מגעיל ופסול. נקודה.

נכון שזה מגעיל ופסול, אבל תכלס, על הזין שלי האנשים האלה וממש לא מעניין אותי לחנך אותם. זה שהם אוהדי הפועל לא אומר שאני צריך להרגיש אחריות עליהם. אם אני אתחיל להרגיש אחריות על כל טיפש ומטומטם ששם חולצה אדומה מן הסתם אני לא אצא מזה. אני גם לא מאמין שהם באמת מבינים את המשמעות של הדברים שהם כותבים, זה בערך כמו לקחת ללב קללה של בן אדם עם תסמונת טורט.
מה שמפריע לי כאן זה נטו הפגיעה בקבוצה שלי ובפרט במאבק נגד הרשע. ובאמת חבר'ה, אם זה פוגע במישהו באופן אישי מה שכמה ילדים טיפשים מקשקשים על קיר אז אני מבקש ממנו לבחון את עצמו אם הוא לא קצת רגשן מדי.

ורק עכשיו ראיתי את התגובה של בוכמן והוא צודק במאה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אם אני אתחיל להרגיש אחריות על כל טיפש ומטומטם ששם חולצה אדומה מן הסתם אני לא אצא מזה.

רגע, אז האנשים ששרים את אדום עולה בבלומפילד כולל השורות הללו, הם גם טיפשים ומטומטמים עם חולצות אדומות?
או שרק מי שעושה גרפיטי כזה הוא מטומטם וטיפש? לא הבנתי. בקיצור, יש פה עסק בעייתי. או שזה פסול, או שזה לא.
ואל תגידו לי שהגרפיטי כמדיום הוא בעייתי, כי אם כל הגרפיטי היה מסתכם ב-"שמעון ממזרחי תתכונן, אני בא" בענק לא היתה עם זה שום בעיה (לכאורה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מי שלא מבין כמה דברים כאלה מזיקים בתקופה של מאבק נגד טביב וצורך במשקיעים בכדורגל ובכדורסל כנראה טומן את הראש בחול
התירוצים של אלכוהול זה באמת בושה לאינטליגנציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:40 
redredred כתב:
Fez כתב:
אם אני אתחיל להרגיש אחריות על כל טיפש ומטומטם ששם חולצה אדומה מן הסתם אני לא אצא מזה.

רגע, אז האנשים ששרים את אדום עולה בבלומפילד כולל השורות הללו, הם גם טיפשים ומטומטמים עם חולצות אדומות?
או שרק מי שעושה גרפיטי כזה הוא מטומטם וטיפש? לא הבנתי. בקיצור, יש פה עסק בעייתי. או שזה פסול, או שזה לא.
ואל תגידו לי שהגרפיטי כמדיום הוא בעייתי, כי אם כל הגרפיטי היה מסתכם ב-"שמעון ממזרחי תתכונן, אני בא" בענק לא היתה עם זה שום בעיה (לכאורה).

אם לא הבנת אז כנראה לא התאמצת מספיק
מי שעושה גרפיטי כזה הוא מטומטם וטיפש
אין פה שום עסק בעייתי

אפשר לשחק עם כל מיני תיאוריות "מדרון חלקלק" אבל מן הסתם זה לא שווה יותר מדי מעבר לפן הפילוסופי ונראה לי שגם שם מיצו את זה לפני אי אלו מאות שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
צר לי, אבל להגיד נקסט ולחשוב שמחפשים אותנו זה לטמון את הראש בחול.

הגיע הזמן לעשות חשבון נפש עם עצמנו , ולא רק לגבי הנושא הזה. איך אנחנו בתור אוהדים גורמים נזק לקבוצה שלנו.
אותי לא מעניינת הבכיינות בתקשורת וניסיונות ההצטדקות, מעניין אותי רק הפועל תל אביב. ומי שעושה את הדברים האלה פוגע בהפועל תל אביב.
אתמול השגנו את אחד הרגעים הגדולים ביותר בספורט הישראלי אי פעם. קבוצה שאנחנו בנינו מאפס הגיעה חזרה בהרבה זיעה של המון אנשים
טובים מתוך הקהל למקום אליו היא ראויה. למה במקום שנתעסק בדבר המדהים שעשינו, צריכים להתעסק בכתובות מבישות של ציקלון בי ומשרפות?
למה זה טוב? מה זה נותן? אתם לא מבינים שהדברים האלה מבריחים אנשים מאיתנו? אתם לא מבינים שלדברים האלה יש יצר הרסני לא פחות מאנשים
כמו אלי טביב? למה צריך לעשות דווקא ולהראות שאנחנו לא סופרים אף אחד?
מה שקרה אתמול זה לא כמה אנשים שיכורים שעשו שטות, אלא אנשים שמקבלים לגיטימציה בתוך הקהל שלנו. לא יודע מי הם בדיוק אבל הגיע הזמן
להפסיק עם זה אחת ולתמיד.

אתה מוזמן לעשות חשבון נפש. כי אתה באמת צריך לעשות חשבון נפש בנושא זה( בנושאים אחרים אתה ראוי למלוא הערכה).
עכשיו אתה כבר בעל תפקיד. לא סתם אוהד שעומד על הברזלים ולא יכול להתאפק בדרבי וחייב לשיר את שירי השואה, אתה בעל תפקיד. אז באמת כבעל תפקיד תעשה חשבון נפש.
עכשיו אתה יכול לגרום לכך שמי שהיה מעורב בכתיבת הגרפיטי לא יכנס במשך נניח 5 שנים למשחקים של הפועל בכדורסל, או כל עוד אתה מכהן בהנהלת הכדורסל, או לחילופין ילך למשטרה ויסגיר את עצמו ככותב הגרפיטי. אנשים צריכים לשלם על הנזק שהם גורמים.
ורק אל תיתמם ותאמר לי שאם תירצה לדעת מי עשה זאת לא תדע. לא אאמין לך.

קובסטר, מאחר וכתבת שאתה יודע מי עשה זאת אתה מוזמן לסייע לראצ'ו.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 17 מאי 2012, 21:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
redredred כתב:
yos כתב:

אני בעד לא לשיר את השורות האלה, אבל נראה לך שזה באמת הולך לקרות?
אז איך תסביר? תגיד שבשירים מותר, אבל בגרפיטי אסור? תתחיל לשרוק בוז בשורות האלה?

האמת שאני אף פעם לא שרתי אותו, אבל אם אתה שואל אז בהחלט כן!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
redredred כתב:
Fez כתב:

אם לא הבנת אז כנראה לא התאמצת מספיק
מי שעושה גרפיטי כזה הוא מטומטם וטיפש
אין פה שום עסק בעייתי

אפשר לשחק עם כל מיני תיאוריות "מדרון חלקלק" אבל מן הסתם זה לא שווה יותר מדי מעבר לפן הפילוסופי ונראה לי שגם שם מיצו את זה לפני אי אלו מאות שנים

אני מסכים איתך בכל מה שאתה אומר, אבל לא ענית לשאלה שלי. למה במגרש זה בסדר ובגרפיטי זה לא ? זה לא פילוסופי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:44 
purvis short כתב:
redredred כתב:
yos כתב:

האמת? כן.

אוהדי הפועל כפר סבא שרים "אדום עולה בבלומפילד"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:46 
ודה נירו,
לסבסד, רבאק, לא לספסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
ודה נירו,
לסבסד, רבאק, לא לספסד

חחחחחחחחחחח צודק , לא שמתי לב רק בפעם הבאה תודיע לי בבקשה בפרטי במקום להביך אותי ככה. בכל מקרה תודה, יתוקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:02 
de' niro כתב:
ירדן כתב:
זהו התחלתם? האלכוהול דיבר, זה כבר נמחק. הלאה.

וזה עושה את זה ליותר לגיטימי , הההאאא!?
כנראה שאתה צריך לשמוע כמה עדויות שישאירו אותך עם פה פעור בכדי שתבין את מה שזה עושה לאנשים מסויימים .
כל מה שיש לך לומר זה " זה כבר נמחק, הלאה. " ..... שום גינוי , שום הבעת סלידה ????? במקום זה הלאה!!!
תתבגר ותבין שהחיים יותר חזקים מכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר איכס על ציונות?,
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אוייש נו באמת נכתבו שם כל כך הרבה שטויות שאני בטוח שגם מי שכתב אותם לא לקח אותן ברצינות,
אז להתייחס לזה כסוג של תופעה לדעתי זה חוסר פרופורציה וטמטום.
איפה הבנאדם שיגנה את הכתובת מלאת המשמעות "כלב זה עדיף על בנאדם" או יזדעזע מהכתובת "חתולים" שלצידה צוייר פרצוף של חתול?
כל מה שנכתב שם היה פריקה נטו ולא איזה משהו בעל משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
כמה נוח. גם "מוות לערבים" בגרפיטי זה פריקה. נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ראצ'ו כתב:

הגיע הזמן לעשות חשבון נפש עם עצמנו, ולא רק לגבי הנושא הזה. איך אנחנו בתור אוהדים גורמים נזק לקבוצה שלנו.
אותי לא מעניינת הבכיינות בתקשורת וניסיונות ההצטדקות, מעניין אותי רק הפועל תל אביב. ומי שעושה את הדברים האלה פוגע בהפועל תל אביב.
אתמול השגנו את אחד הרגעים הגדולים ביותר בספורט הישראלי אי פעם. קבוצה שאנחנו בנינו מאפס הגיעה חזרה בהרבה זיעה של המון אנשים
טובים מתוך הקהל למקום אליו היא ראויה. למה במקום שנתעסק בדבר המדהים שעשינו, צריכים להתעסק בכתובות מבישות של ציקלון בי ומשרפות?
למה זה טוב? מה זה נותן? אתם לא מבינים שהדברים האלה מבריחים אנשים מאיתנו? אתם לא מבינים שלדברים האלה יש יצר הרסני לא פחות מאנשים
מה שקרה אתמול זה לא כמה אנשים שיכורים שעשו שטות, אלא אנשים שמקבלים לגיטימציה בתוך הקהל שלנו. לא יודע מי הם בדיוק אבל הגיע הזמן
להפסיק עם זה אחת ולתמיד.

כל מילה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
אלכוהול שעולה לראש?
תן לי לשתות 4 ליטר בירה ואני לא אעשה משהו שיפגע בהפועל. וככה כל אוהד הפועל עם הכנה בסיסית למוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
כמה חבל שהאשכול הזה נמשך ונמשך. נעשה מעשה מגעיל. ע"י אנשים מגעילים. הלוואי ולא היה קורה. הלוואי ולא היה שם טעם מר על העלייה. חבל שמקום ללמוד לקחים ולהמשיך הלאה אנו צריכים להתנגח אחד בשני על עניין שכולם מסכימים בו וכל זמן שבכלל מתעסקים בו נותן עוד מוטיבציה למבצעים. לא שאני טוען שצריך לתת לזה לעבור על זה על סדר היום, ממש לא, אבל בתחינה האין סופית הזאת רק מחמירה את המצב. הפכתם פיל לליוויתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
חבל שמקום ללמוד לקחים ולהמשיך הלאה אנו צריכים להתנגח אחד בשני על עניין שכולם מסכימים בו וכל זמן שבכלל מתעסקים בו נותן עוד מוטיבציה למבצעים. לא שאני טוען שצריך לתת לזה לעבור על זה על סדר היום, ממש לא,

אז צריך או לא צריך לעבור על זה לסדר היום?

ירדן כתב:
הפכתם פיל לליוויתן.

מה? :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
כמה חבל שהאשכול הזה נמשך ונמשך. נעשה מעשה מגעיל. ע"י אנשים מגעילים. הלוואי ולא היה קורה. הלוואי ולא היה שם טעם מר על העלייה. חבל שמקום ללמוד לקחים ולהמשיך הלאה אנו צריכים להתנגח אחד בשני על עניין שכולם מסכימים בו וכל זמן שבכלל מתעסקים בו נותן עוד מוטיבציה למבצעים. לא שאני טוען שצריך לתת לזה לעבור על זה על סדר היום, ממש לא, אבל בתחינה האין סופית הזאת רק מחמירה את המצב. הפכתם פיל לליוויתן.

אז ככה בדיוק תתייחס לדברים דומים שמופנים כלפיך / כלפי קהל היעד של הפועל, בסדר? תגיד "נו היתה להם פאלטה, חגגו, שיכורים, וכו'."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
קיצר איפה אני משיג כרטיס להסעה של סוקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
ירדן כתב:
חבל שמקום ללמוד לקחים ולהמשיך הלאה אנו צריכים להתנגח אחד בשני על עניין שכולם מסכימים בו וכל זמן שבכלל מתעסקים בו נותן עוד מוטיבציה למבצעים. לא שאני טוען שצריך לתת לזה לעבור על זה על סדר היום, ממש לא,

אז צריך או לא צריך לעבור על זה לסדר היום?

ירדן כתב:
הפכתם פיל לליוויתן.

מה? :SHOCK3:

שלא צריך לתת לזה לעבור על סדר היום, אבל לא צריך לעשות מזה משבר לאומי כל פעם מחדש. זה רק מעודד אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
Frank Serpico כתב:
ראצ'ו כתב:

הגיע הזמן לעשות חשבון נפש עם עצמנו, ולא רק לגבי הנושא הזה. איך אנחנו בתור אוהדים גורמים נזק לקבוצה שלנו.
להפסיק עם זה אחת ולתמיד.

כל מילה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:41 
מי שעושה את זה או נותן לאנשים שהוא מכיר לעשות את זה, וחושב שהוא הכי מגניב ואנטי ממסדי והכי הפועל שיש, הוא בסופו של דבר, לצערי, בדיוק מה שהחלאה אבי רצון כותב כל הזמן - "אוהד קודם כל את עצמו".
מי שנותן יד לגרפיטים ושירים שגם אם בי אישית הם לא פוגעים (וברור לי שקיימת צביעות גדולה בהתייחסות אליהם בתקשורת), אז אותו אוהד שם זין על הפועל ועל ההצלחה שלה. ברור גם שהוא משרת את אלי טביב בצורה מדהימה.
אני גם יודע מה עובר בראש לאותו אדיוט. הוא אומר, אם משקיע פוטנציאלי לא ירצה עכשיו לשים כסף בהפועל כדורסל או כדורגל בגלל זה, אז שיילך, לא רוצה אחד כזה אצלנו. מבחינתו, שנמשיך להיות 1500 איש שמממנים את הקבוצה, ומקסימום שוב נרד ליגה, או שניתקע עם טביב ונילחם בו. הוא בטח גם ישמח שהמחאה נגד טביב תעבור לפסים אלימים.
אין פה טיפשות טהורה, יש פה "אידיאולוגיה" עלק, שמקורה באהבה עצמית וחוסר רצון להפנים שתדמית של קבוצת ספורט בעולם הקפיטליסטי שלצערי בו אנחנו חיים - היא קריטית. אותם 2-3 אוהדים מכתימים בשיטתיות את התדמית הזאת במודע ובמכוון, והנזק שהם גרמו להפועל לאורך השנים הוא עצום. טפו עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: