תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעניין "איפה הכסף" - אני יוצא מדעתי
הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 02:45 
נשבר לי, אני חייב להעלות את זה על הכתב. יכול להיות שתצא לי הודעה קצת מבולבלת, יכול להיות שאני תמים, אולי אני מפספס משהו בדרך, אבל אני יוצא מדעתי בעניין.

בנפרד מהעניין של להעיף את טביב מהקבוצה, יש את עניין הכסף. לאורך זמן חשבתי "שילך כבר, שייחנק עם הכסף, שימכרו ב-40 מליון, רק שיעוף". אני כבר לא בטוח שאני אהיה מספיק מרוצה אם הוא יעוף ולא יקרה שום דבר חיובי בעניין הכסף הגנוב (לכאורה).

רבותי, אם מה שמוצג באתר המאבק נכון, וגם אם המספרים נחתכים בחצי, הרי מדובר כאן בדבר מטורף.
אדם גונב עשרות מליוני שקלים ממועדון כדורגל. זה סיפור לא פחות חמור מהסיפור של גלנט, או מסיפורי הירשזון. אם זה נכון, הדבר הזה חייב להגיע לעמודי החדשות (לא הספורט) ולמהדורות העיקריות של כל כלי התקשורת. זה בלתי נתפס בעיני איך זה לא קרה עד עכשיו.

אני לא יודע איך אפשר לעשות את זה, ואם אנחנו, עם כל הכח שלנו יכולים לקדם את זה. אגיע לזה בסוף.

למה זה כל כך חשוב בעיני? כמה סיבות.

1. זמן: כי ברגע שיוצא פרסום כזה, וכולם רואים את המספרים והעובדות, זה יאיץ את הליכתו של טביב על ציר הזמן: במקרה הרע טביב יחליט למכור באופן מיידי כי הוא יראה שעוד שנייה הוא אפילו לא יוכל לצאת מהארץ, במקרה הטוב ההתאחדות תאלץ אותו למסור את הקבוצה ללא תמורה.
2. פיננסית: טביב לא יעיז לדרוש את המחירים שהוא מבקש = לא יישארו לנו עיי חרבות (מה שיכול לקרות אם התהליך ימרח לאורך זמן)
3. פיננסית 2: ייתכן (הלוואי) שזה יגרום למהלך חוקי שבו טביב יאולץ להחזיר עשרות מליונים למועדון, ונצא מהמשבר הזה. מסופקני.
4. ניקוי אורוות: על הדרך, כתוצר לוואי, כל מיני גופים (התאחדות, משרדי כרטיסים...) יצטרכו לתת תשובות איך כל זה התאפשר, ואולי נרוויח משהו לכדורגל הישראלי.

אנחנו עשרות אלפי אוהדים, יש המון יצירתיות, יש המון אנשים משפיעים, המון מקורבים. לא יכול להיות שלא נצליח להעלות את זה איכשהו. אני יכול לחשוב על שתי דרכים:
1. עיתונות – אם עיתונאי כמו קלמן ליבסקינד הצליח להניע תהליך שבסופו נמנע מינוי של רמטכ"ל (ואני מכיר אישית את האנשים שפנו אליו ויזמו את הכתבה) – הסיפור כאן לא פחות חמור, לכאורה.
2. משרד חקירות – אני לא לגמרי מבין בתחום, ואם ניתן ליזום חקירה כזו באופן פרטי, או מה הם יכולים להשיג. אבל אם המגבלה היא עניין של כסף, אני חושב שאנחנו יכולים לגייס אותו. אני אישית מוכן לשים 2000 ₪ על זה. (אני ממילא לא יכול לעזור פיזית במאבק, אז לפחות בכסף).

שוב, יכול להיות ששתי הדרכים הללו לא רלוונטיות, אני לא מספיק מעורה. אבל כאמור, עם כל הקהל העצום הזה לא ייתכן שלא נצליח לפוצץ את הסיפור הזה (ותסלחו לי, זה הרבה יותר משמעותי מכל רשימת עוולות-טביב).
הייתי רוצה שכל אחד, ובעיקר אנשים רציניים ומבינים יותר ממני יפעילו את מוחם לגבי דרכים שבהם ניתן לקדם את זה.

זהו, הוצאתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעניין "איפה הכסף" - אני יוצא מדעתי
הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 06:53 
צודק בכל מילה!!!

שאלת איפה הכסף היא הדבר החשוב ביותר.
זה הדבר היחידי שיאלץ אותו לצאת מהפועל ת"א, שלא נדבר על המקרה האופטימי שהזכרת של כסף חזרה בקופה.

אם וכאשר יחל מהלך כזה - מוכן כמובן להצטרף אליך לתרומה הכספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 07:09 
גיא האדום כתב:

אני חושב שהפתרון הוא שאוהדים שלנו יעשו תחקיר מסודר ומפורט ויפרסמו אותו. התקשורת לא עושה כלום מיוזמתה. בטח לא משהו שייקח לכתב יומיים של עבודה.

היה נחמד אם היינו יכולים לרכז במסמך אחד את ההכנסות שהגיעו לקבוצה בשלוש השנים האחרונות (רוב ההכנסות האלו חשופות לציבור: ליגת האלופות, הליגה האירופית, מכירת שחקנים, מכירת מנויים, כספי טוטו והתאחדות), מצד שני לשים את ההוצאות שאנחנו יודעים עליהם (קניית שחקנים, חוזים של שחקנים שמתפרסמים ע"י הבקרה התקציבית).

זה מסמך שדורש מחקר וזמן אבל אולי הוא יבהיר ש(1) בשנים האחרונות (לפחות) אף אחד לא הביא כסף מהבית למועדון ו(2) הפער בין ההכנסות שאנחנו יודעים עליהם להוצאות הוא אדיר ואי אפשר ממש להסביר אותו ע"י ההוצאות השוטפות של המועדון.

רוב הנתונים קיימים למיטב ידיעתי בגלוי. צריך לאסוף אותם בצורה מרוכזת. זה השלב הראשון שדורש השקעה מסויימת במחקר (בעיקר על הדברים שפורסמו כבר בהרחבה שצריך לרכז).
אחרי זה אפשר לחשוב אם ואיך למלא את החורים שיווצרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
צודק לחלוטין! לא מבין איך מחוץ לפורום אף אחד לא קולט את גודל הגניבה.
זה סכום פסיכי שאני בספק אם אני ועוד כמה אנשים פה נעשה כל חיינו! אסור לעבור על זה בשתיקה בלי שכולם ידעו...
אתמול הראו אותו שוב בחדשות ערוץ 2, שהוא שואל "במה פשעתי שהם קוראים לי עבריין?"
גנבת עשרות מיליונים יא נבלה!

איפה כל העיתונאים בשקל?
אתם לא מסוגלים לעשות מתמטיקה פשוטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
כשטביב הגיע לקבוצה קופת המועדון עמדה על מינוס 18 מיליון שקלים.
טביב הביא עימו נדוניה מכפר סבא - 4 שחקנים.
הסכום ההתחלתי שהוא השקיע היה 3 מיליון.
אחרי האליפות הוחלט להעמיד תקציב של 56 מיליון, אך היה ברור שאם לא
יעלו לשלב הבתים יצטרכו להביא מהבית 12 מיליון כ"א.
אחרי העליה שהכניסה למועדון כ-55 מיליון שקלים, 24 המיליון קוזזו.
התקציב בתחילת השנה עמד על 70 מיליון אחרי שבקופת המועדון היו 50 מיליון.
הפער הושלם דרך ההכנסות הקבועות.
השנה הזו תסתיים באיזון כספי.

נדב צנציפר מהכתבה של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 07:33 
אז קדימה !!!
מי שיכול / רוצה / מוכן / יש לו כיוון , זה הזמן והמקום .
קודם כל להחליף את כל שלטי המחאה לשלטי חיפוש הכסף !!!
" איפה הכסף ? "
" ET תחזיר את הכסף ! "
שלטי פירוט ההכנסות וכו .
להתחיל היום בחצי גמר לנוער .
לתפוס כל מצלמה אפשרית ולא לעזוב עד שמצליחים לעלות את הנושא לשיח הציבורי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 07:50 
צנציפר שקרן ועיתואני קטן

דבר ראשון טביב קיבל כסף על השחקנים שהביא מכפר סבא.

דבר שני לא היה גרעון שטביב הגיע.

יכול להיות שהיה גרעון תזרימי בלבד בעונה של ליגת הלופות לפני שהתקבל הכסף מאופ"א אבל גם שם טביב לא היה צריך להביא כסף מהבית כי היו ערבויות מתקופת סגול.

לאחר קבלת הכספים על ליגת הלופות ומכירת השחקנים בקופה היו במינימום 60 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 07:55 
פשוט מאוד , הבאנו השנה שחקנים כגון יגאל אנטבי וחוטבא
בנוסף גורדנה שעלה מהנוער דרש משכורת עתק
לכן הלכו להם 70 מיליון שקל
עכשיו הכול מסתדר
עזבו אותו בשקט
אתם לא מבינים לא בכדורגל ולא בכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:10 
עשו לי טובה, אל תתחילו עם חשבונאות באשכול הזה. החשבון מוצג באתר מצילים את הפועל, ואני מניח שהמספרים ברורים פחות או יותר. השאלה איך ממנפים את המידע המטורף הזה, וזו כוונת האשכול.

נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי בתאריך 17 מאי 2012, 09:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
אתם מסתכלים על העבר - אבל יש גם שאלות לגבי ההתנהלות הכלכלית בעתיד.

במה דברים אמורים?

טביב מדבר על כך שהפועל תעמיד בעונה הבאה תקציב של 15-16 מיליון ש"ח בלבד כי התקציב יהיה נגזרת של ההכנסות.
כלומר, ע"פ טביב, מה שייכנס ישמש את הקבוצה ולא שקל אחד יותר.

המספר הזה, 15 מיליון ש"ח, מאד בעייתי.
ערב משחק הגמר פורסם כי הפועל צפויה לקבל מההתאחדות מענק בסך כולל של 7.5 מיליון ש"ח בזכות הסגנות, הזכיה בגביע והעפלה לגמר גביע הטוטו. כלומר חצי מהתקציב כבר מכוסה. תוסיפו עכשיו טלוויזיה, פרסומות, ספונסרים ומנויים (כן מנויים, אמנם המספר יפחת אולי בחצי אבל יהיו אלפים שכן יעשו מנוי) ותקבלו לדעתי יותר מ-15 מיליון.
עכשיו אופ"א - גם שם מגיע להפועל כמה מיליוני יורו, לא משהו רציני אבל כל מיליון יורו זה 5 מיליון ש"ח.
כלומר, להפועל חייב להיות תקציב גדול מ-15 מיליון ש"ח איך שלא הופכים את זה.

לא סיימנו.
טוטו וידין צפויים להימכר בוודאות. זה לפחות עוד כ-2.5 מיליון יורו (למעלה מ-12 מיליון ש"ח!) לקופה ולא אתפלא אם טביב יצליח להוציא כמה לירות גם על פרנסמן ואדל. ואם נוסא יימכר זה עוד 2 מיליון יורו נוספים.

כלומר, גם ללא מכירת חיסול, וגם מבלי שטביב ישים שקל מכיסו (כאילו שאי פעם הוא הכניס שקל) - מספיקות ההכנסות ממכירת טוטו וידין, מענקי ההתאחדות ואופ"א, וכן ספונסרים, מנויים וטלוויזיה כדי להעמיד תקציב של למעלה מ-25 מיליון ש"ח לפחות!!

אז בעוד שאתם כאן מתעסקים ב"לאן הלך הכסף?" לגבי העבר, טביב כבר מתכנן את העקיצה הבאה שלו ובחישוב גס מדובר בסכום שעולה על 10 מיליון ש"ח!

אז... שלא יעבדו עליכם! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:12 
איזיביטו כתב:
צודק בכל מילה!!!
זה הדבר היחידי שיאלץ אותו לצאת מהפועל ת"א, שלא נדבר על המקרה האופטימי שהזכרת של כסף חזרה בקופה.

גם אני אשמח להצטרף לתרומה הכספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:19 
Charlie כתב:
אתם מסתכלים על העבר - אבל יש גם שאלות לגבי ההתנהלות הכלכלית בעתיד .

במה דברים אמורים?

טביב מדבר על כך שהפועל תעמיד בעונה הבאה תקציב של 15-16 מיליון ש"ח בלבד כי התקציב יהיה נגזרת של ההכנסות.
כלומר, ע"פ טביב, מה שייכנס ישמש את הקבוצה ולא שקל אחד יותר .

המספר הזה, 15 מיליון ש"ח, מאד בעייתי .
ערב משחק הגמר פורסם כי הפועל צפויה לקבל מההתאחדות מענק בסך כולל של 7.5 מיליון ש"ח בזכות הסגנות, הזכיה בגביע והעפלה לגמר גביע הטוטו. כלומר חצי מהתקציב כבר מכוסה. תוסיפו עכשיו טלוויזיה, פרסומות, ספונסרים ומנויים (כן מנויים, אמנם המספר יפחת אולי בחצי אבל יהיו אלפים שכן יעשו מנוי) ותקבלו לדעתי יותר מ-15 מיליון.
עכשיו אופ"א - גם שם מגיע להפועל כמה מיליוני יורו, לא משהו רציני אבל כל מיליון יורו זה 5 מיליון ש"ח.
כלומר, להפועל חייב להיות תקציב גדול מ-15 מיליון ש"ח איך שלא הופכים את זה.

לא סיימנו.
טוטו וידין צפויים להימכר בוודאות. זה לפחות עוד כ-2.5 מיליון יורו (למעלה מ-12 מיליון ש"ח!) לקופה ולא אתפלא אם טביב יצליח להוציא כמה לירות גם על פרנסמן ואדל. ואם נוסא יימכר זה עוד 2 מיליון יורו נוספים.

כלומר, גם ללא מכירת חיסול , וגם מבלי שטביב ישים שקל מכיסו (כאילו שאי פעם הוא הכניס שקל) - מספיקות ההכנסות ממכירת טוטו וידין, מענקי ההתאחדות ואופ"א, וכן ספונסרים, מנויים וטלוויזיה כדי להעמיד תקציב של למעלה מ-25 מיליון ש"ח לפחות!!

אז בעוד שאתם כאן מתעסקים ב"לאן הלך הכסף?" לגבי העבר , טביב כבר מתכנן את העקיצה הבאה שלו ובחישוב גס מדובר בסכום שעולה על 10 מיליון ש"ח!

אז... שלא יעבדו עליכם! :hapoel:

אם אני לא טועה, טביב ציין בראיון כי התקציב יעמוד על 17-22 מיליון ש"ח במידה ולא יגיע רוכש.
סכום נמוך בהרבה מהחישובים שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
אתה מחזק טענותיי, למרות שניצן וטביב בימים האחרונים חוזרים על 15-16 מיליון (אולי כדי להפחיד ולגרום לעוד אנשים לרכוש מנוי).
איך שלא תסובב את זה הבסיס של הפועל הוא לפחות 15-16 מיליון ש"ח (הבסיס של קבוצה כמו בני יהודה הוא 11-12 מיליון למשל).
הסכום הזה לא כולל מענקים מההתאחדות, מאופ"א או מכירת שחקנים. זה הכסף שאמור להיכנס לקראת העונה הבאה מכל מיני מקורות. גם אם זה כולל מענק התאחדות למשל או אופ"א, זה לא כולל את המענק השני וממילא לא את מכירת השחקנים. כלומר התקציב חייב לעמוד על 25-27 מיליון ש"ח לפחות, ואם לא, אז או ששומרים כסף לינואר או שגם היתרה הזו "נעלמה" לה עם הכספים של שנה שעברה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
לגבי התקציב בעונה הבאה, התקציב של הפועל פתח תקווה העונה הוא 11 מיליון שקל, שנה הבאה הפועל באירופה בנוסף במידה ולא יהיה חרם מנויים במצב אופטימלי התקציב גם יכול להגיע ל-30 מיליון בלי שקל מטביב.
אני מאמין שטביב עקץ אותנו פה ושם אבל התשובה לשאלה איפה הכסף היא פשוט ניהול נוראי של האדון, אני לא מאמין שהוא מסוגל לגנוב עשרות מיליוני שקלים מקופת המועדון, הוא כן מסוגל לבזבז אותם עקב טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:44 
בס"ד

צריך לשתף גורמים שיכולים לבדוק דברים כאלה כמו רואי חשבון , רשויות מס
יועצים פיננסיים ועוד וצריך לעשות את זה הכי מהר שיש.
אולי ח"כ חיים רמון יכול לעזור ולפנות למישיכול לבדוק את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בעניין "איפה הכסף" - אני יוצא מדעתי
הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 08:47 
RedFox כתב:
לגבי התקציב בעונה הבאה, התקציב של הפועל פתח תקווה העונה הוא 11 מיליון שקל, שנה הבאה הפועל באירופה בנוסף במידה ולא יהיה חרם מנויים במצב אופטימלי התקציב גם יכול להגיע ל-30 מיליון בלי שקל מטביב.
אני מאמין שטביב עקץ אותנו פה ושם אבל התשובה לשאלה איפה הכסף היא פשוט ניהול נוראי של האדון, אני לא מאמין שהוא מסוגל לגנוב עשרות מיליוני שקלים מקופת המועדון, הוא כן מסוגל לבזבז אותם עקב טיפשות.

זה מעבר לניהול נוראי. איך שלא תסובב את זה, 1+1 פשוט לא יוצא 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 09:23 
RedFox כתב:

בבקשה בואו לא נדבר באשכול הזה על מה שעוד לא קרה. אי אפשר לעשות מהומות על כוונות לגנוב.
אפשר להכניס לכלא על גניבה שבוצעה.
בואו נדבר על עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 09:31 
יוסי האדום כתב:
איזיביטו כתב:
צודק בכל מילה!!!

גם אני אשמח להצטרף לתרומה הכספית.

השאלה אם מהלך כזה מול משרד חקירות למשל, הוא בר ביצוע ויכול להניב תוצאות.
לא מכיר סמכויות של משרד חקירות. אם יש כאן אנשים שמבינים בזה שיענו בבקשה:
מה סמכויותיו של משרד חקירות?
האם משרד כזה יכול לחקור בעלי תפקידים בקבוצה?
עד כמה המועדון מחויב לפתוח בפניו את הספרים?
באיזה מידה חקירה כזו יכולה לאמת את מה שאנחנו יודעים 'לכאורה'?

אני שוב אומר: אם המגבלה בפניה למשרד הכי טוב בארץ היא כספית, אנחנו יכולים להשיג את הכסף הזה. אם אנשים מוכנים לשלם כדי להיות בעלים של הקבוצה, הם אמורים להיות מוכנים לתרום גם למהלך כזה (שאגב יכול להעלות בהרבה את ערך הנכס שאולי יהיה בעתיד בידיהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
לפני הכל צריכים לעשות סדר במה כולל תקציב מועדון כדורגל?
מאמני נוער? שיטור? אחזקת מגרש? וכו'....
מהן בדיוק ההוצאות, האם מישהו יכול לפרסם אותם?
משה הראל יוצא בהתקפות כנגד טביב, אולי אפשר דרכו ודרך אחריו, בעלי הקבוצה לשעבר, לקבל מידע אמין יותר על כלל
ההוצאות של המועדון, והכנסותיו בשנים האחרונות.
אם משפחת הראל רוצה לעזור ולסלק את טביב הכוח אצלם בידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 09:53 
el dudernio כתב:
לפני הכל צריכים לעשות סדר במה כולל תקציב מועדון כדורגל?
מאמני נוער? שיטור? אחזקת מגרש? וכו'....
מהן בדיוק ההוצאות, האם מישהו יכול לפרסם אותם?
משה הראל יוצא בהתקפות כנגד טביב, אולי אפשר דרכו ודרך אחריו, בעלי הקבוצה לשעבר, לקבל מידע אמין יותר על כלל
ההוצאות של המועדון, והכנסותיו בשנים האחרונות.
אם משפחת הראל רוצה לעזור ולסלק את טביב הכוח אצלם בידיים.

1. מי צריך לעשות את זה? אם זה אנחנו, האוהדים - זה לא מספיק. קולנו לא נשמע במקומות הנכונים. כל עוד זה לא יתפרסם בענק על ידי כתב חוקר או גוף משמעותי אחר אין לזה משמעות.
2. האחים הראל יכולים לעזור אולי מאחורי הקלעים. שום דבר מהם לא יכול להיות לציטוט, כי כנראה לא סתם הם סותמים את הפה - יש להם מה להפסיד.

צריך קודם כל לבדוק מה הדרכים להביא את זה לגורם משמעותי (כמו אלה שהצעתי לעיל, אני מניח שיש עוד רעיונות). אז יהיה אפשר להביא לו חומר לעוס היטב, אני מניח שחלק כבר נמצא בידי מטה המאבק, לפחות בסעיף ההכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 10:18 
גם לדעתי זאת הדרך הטובה ביותר להמשך המאבק.אני בפנים

עוד משהו-
תקנון ההתאחדות קובע שבעל קבוצה מחוייב להשקיע בה.טביב מצהיר שאין לו כוונה כזו
לדעתי חלק מהנושא זה קומבינות בתוך ההתאחדות ובבקרה התקציבית.
נושא שמעניין היום אנשים רבים.שם צריך לתקוף
כיצד מפקחת ההתאחדות על בעלי הקבוצות?
מה המעמד המשפטי של בעלי הקבוצות? יש תקדים לכם שאוהדים בעלי עניין בבית משפט
טביב מצהיר של עמד בחוקי הצינון.מדוע ההתאחדות לא פועלת גם בושא זה?
במעריב מפורסם היום שוויגאן לא קיבלה 200 אלף יורו על דה רידר
תגובת וויגן-אנחנו לא פותחים את הנושא
וואלה?ככה הם מוותרים על 200 אלף יורו?
מודע נופח הסכום על פלאצקה עוד בתקופת הראל?גם טביב בכתבה היום מאשר את זה

הפתרון צריך להיות תחקיר רציני
מכיוון שאין עיתונאי שמרים את הכפפה אנחנו צרכים לעשות את זה

אני בפנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 10:29 
להגיד שאלי טביב בזבז את הכסף ו"ניהל" אותו בצורה נוראית זו היתממות אדירה. אם יש
משהו שברור לכולנו זו היכולת שלו להוציא מינימום כסף. אני לא רו"ח אבל קשה לי להאמין
שבנאדם יכנס לאירגון שהוא סוג של ציבורי, עם מנגנוני פיקוח סטטוטוריים ויעקוץ מהקופה
באין מפריע עשרות מליונים ואיש לא יפצה פה. המוניטין והג'ובים של כל בכירי ההתאחדות
בסיכון פה.

הוא טוען שהוא בא להפועל שהיו חובות בסך 18 מליון, למה אתם מפריכים את זה?
מוני היה כזה מנהל עילאי? מה נראה לכם שסתם מוני הכניס אותו לקבוצה? ברור שהיו חובות.

בשורה התחתונה לדעתי אם יסתכלו במאזנים לא ימצאו הברחות כסף ברורות, מה שכן זה ברור
ושקוף שבעסקת דמארי ובעסקת פצאלקה וכנראה בעוד עסקאות, שולמו כמה מליונים מעבר
לשווי הריאלי. זה נראה כמו עסקה סיבובית קלאסית ואת זה צריך לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 10:33 
dr.avi כתב:
ציטוט:
כשטביב הגיע לקבוצה קופת המועדון עמדה על מינוס 18 מיליון שקלים.
טביב הביא עימו נדוניה מכפר סבא - 4 שחקנים.
הסכום ההתחלתי שהוא השקיע היה 3 מיליון.
הפער הושלם דרך ההכנסות הקבועות.
השנה הזו תסתיים באיזון כספי.

נדב צנציפר מהכתבה של היום.

צצניפר השקרן החנפן הזה פירסם בעצמו בכל שלושת השנים שלפני כניסת טביב,
שבהם מוני הראל ניהל את המועדון מטעם סמי סגול ותאומים- שהקבוצה סיימה את העונה ברווח תפעולי.

הפועל ת"א קיימה את עצמה במשך 7 שנים מהכנסות בלבד וללא צורך של השקעה מבית.
תמיד היה רווח תפעולי, תמיד היה סבב הכנסות גדול מהצפוי.
כמעט בכל שנה עלינו לשלב הבתים האירופי, ההכנסות ממכירת כרטיסים גדלו,
ותמיד השחקנים שלנו נחשפו לאירופה ונמכרו במחירים יחסית גדולים לכדורגל הישראלי.

הרי לפני הסיבוב הזה של שכטר, זהבי, ורמוט, דגלאס ונאתכו מכרנו כמה שנים לפני זה את טועמה, ורמוט (פעמיים), גרשון וברדה (הוא דווקא נמכר בסכום נמוך).

איך היה גירעון של 18 מליון? הרי סמי סגול העביר את הקבוצה בסוף ללא חובות- כך פורסם בכל מקום כולל אצל צצניפר.
מאיפה הגירעון השקרי הזה? מה שהוא פרסם זה נטו הוצאה מפיו של טביב.
ציטוט:

לא הבנתי.
הוחלט להעמיד תקציב של 56- ואז נכנסו 55 מליון שקלים מהבתים, ז"א הקבכוצה ייצרה ממנויים וספוסנרים מליון שקל? איפה כל הכסף? ומה ז"א 24 המליון קוזזו? מאיפה הם קוזזו? אתה בעצמך כותב ששהם היו מושקעים רק במידה ולא היינו מעפילים!
התקציב באיזה שנה עמד על 70 מליון? השנה הזאת? פחחחחחחחחח. שנה שעברה?
בקופת המועדון שנה שעברה לא היו 50 מליון שקל. זאת סתירה רצינית בכתבה, הכספים מאירופה נכנסו לקרת סוף השנה שעברה, לא יכול להיות שבקופה כבר היו 50 מליון שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 10:37 
רופניק כתב:

הוא טוען שהוא בא להפועל שהיו חובות בסך 18 מליון, למה אתם מפריכים את זה?
מוני היה כזה מנהל עילאי? מה נראה לכם שסתם מוני הכניס אותו לקבוצה? ברור שהיו חובות.

לא היו חובות. תסתכל הודעה מעליי.
רופניק כתב:

בשורה התחתונה לדעתי אם יסתכלו במאזנים לא ימצאו הברחות כסף ברורות, מה שכן זה ברור
ושקוף שבעסקת דמארי ובעסקת פצאלקה וכנראה בעוד עסקאות, שולמו כמה מליונים מעבר
לשווי הריאלי. זה נראה כמו עסקה סיבובית קלאסית ואת זה צריך לבדוק.

לא יודע.
הפיפא מאסטר שלנו פירסם שכשהוא עזב שכבו בלאן 12 מליון שקל שהיו רשומים על הפועל ת"א, וכשהתחיל להיות בעיית תזרימים והוא הציע לטביב להעביר את הכסף משם אל תוך קופת המועדון, טביב השתולל וצעק עליו שלא יתערב.

מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 10:50 
אני מסכים איתך בעניין הזה, בשנים שלפני טביב פורסם בקביעות שהפועל ת"א ומכבי פ"ת מצליחות
לסיים מאוזנות. מצד שני אולי אלו חובות שנגררו מתקופות יותר קדומות, וידוע שהיו חובות עצומים.

לגבי לאן ההסדר איתם די קבוע, הם מעמידים להפועל אשראי של כמה מליונים בתחילת השנה
תמורת התזרים הקבוע ממנויים וכרטיסים לאורך השנה. קשה לי להאמין שלאן יסכנו את הביזניז
ויבריחו לו כסף החוצה. ההכנות מכרטיסים זה סכום שקשה לזייף.

כששאלו את טביב בראיונות איפה הכסף (וזה קרה מעט מדי לצערי) הוא פשוט אומר שזה לא
עניינם של האוהדים, תפקידם לעודד ותפקידו לנהל. צריך ללחוץ על מי שזהו כן תפקידו לבדוק
את הכספים, בין אם זה הבקרה התקציבית או מבקר המדינה או לא יודע מה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 10:52 
או אולי לשכור חוקר פרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך אפילו ללכת אחורה מדי. גם מהנתונים שצנציפר הביא, רק השנה התקציב המיועד היה 70 מליון, וכמובן
לטענת טביב אין כלום בקופה יותר. על מה הלכו 70 מליון? נייר טואלט לא היה, בקושי מלונות ואוטובוסים לשחקנים,
כמה שחקנים שנקנו במינימום כסף (ואחד שהגיע בעסקה מפוקפקת). על מה 70 מליון? מה שהיה לפני זה לא מעניין אותי
לצורך העניין כרגע, אני דורש לדעת על מה הלכו 70 מליון שקל העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 11:03 
redredred כתב:
לא צריך אפילו ללכת אחורה מדי. גם מהנתונים שצנציפר הביא, רק השנה התקציב המיועד היה 70 מליון, וכמובן
לטענת טביב אין כלום בקופה יותר. על מה הלכו 70 מליון? נייר טואלט לא היה, בקושי מלונות ואוטובוסים לשחקנים,
כמה שחקנים שנקנו במינימום כסף (ואחד שהגיע בעסקה מפוקפקת). על מה 70 מליון? מה שהיה לפני זה לא מעניין אותי

זה בגלל ה 30 בריונים ששי שלח לו, הרסו ת'מצלמות ואת הגג.
אם אתה לא מבין במצלמות וגגות אל תגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק ביום שישי האחרון היה לי וויכוח סוער עם חבר (אוהד בני יהודה) ולאחר שהסברתי לו את טענותינו לגביי הכסף הוא הגיב לי ואמר : " אם כל מה שאתה אומר נכון , אז ממש לא בעיה לתבוע את טביב בטענה שנגנב הכסף, אם אף אחד לא עושה זאת , אז אתם סתם מזיינים את השכל כי זה נשמע קל מדי " , יותר מזה , אם כל מה שאנחנו מתארים כאן מתרחש ,נכון היה, להגיש תלונה במשטרת ישראל כנגד טביב בעוון גניבה. משגעת אותי המחשבה שהדברים נראים כל כך פשוטים , המספרים קיימים גם ע"פ גלובס וכלכליסט (פעמיים) ועדיין אין שום גורם שמרים את הכפפה ופשוט בודק את המספרים , עד לאן יכולה להגיע השחיטות במדינה הזאת , זה ממש נראה כאילו יש יד-מכוונת, שמסיטה את השיח הציבורי מנושא "תזרים-הכספים" בקבוצות כדורגל. יתרה מכך , הודעת הגינוי של ה"מנהלת" בראשותו של יעקוב " שמעון מזרחי 2 " שחר - "אנו מביעים שאט נפש וכו' " רק מגבירה ומגעילה אצלי את התחושה שכל בעלי הבית בכדורגל הישראלי ,נטול השקיפות והבקרה , עוסקים במלאכת "העסקאות הסיבוביות" או "הלבנת הון " או פשוט יותר " גניבת כספים" מקופה שמוגדרת כמלכ"ר !!! כמובן שעד שלא יוכח אחרת עדיין הכל לכאורה...
ועכשיו אני אחזור למה שאמר לי חברי בהתחלה : אם זה כל כך פשוט והמספרים נכונים גם ע"פ גלובס וכלכליסט ,מה הבעיה פשוט להרים אותו על "טיל" !!! למה אף אחד לא עושה את זה!!! :bang:
איפה כל רואי החשבון , הכלכלנים שבאמת יש להם מושג והם אוהדי הפועל ....או שירימו את הכפפה או שיסבירו לנו איפה הבעיה הטענות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
redruby כתב:
בס"ד

אולי ח"כ חיים רמון יכול לעזור ולפנות למישיכול לבדוק את הנושא.

רמון כבר מזמן לא ח"כ. עכשיו הוא גם ללא מפלגה פוליטית. לדעתי הוא פגר. אמנם אם קשרים, אבל עדיין פגר (פוליטי).

redredred כתב:

לא מדוייק. נוסא עלה יותר ממיליון דולר, דמארי מיליון וחצי יורו. אורמוש ושולר אמנם באו בהשאלה אבל לא בחינם.
הסיפור הוא השכר. השכר של השחקנים עצום בהפועל יחסית למועדונים אחרים (כולל מכבי חיפה אבל זולת מכבי ת"א שם באמת הטירוף חוגג).
תבדוק מה היה השכר של הבאים: אדל, פרנסמן, שולר/פצ'אלקה, באדיר, סלים, ידין, כהן, אורמוש, טוטו, דמארי ואחרים.
אדל נדמה לי מקבל כ-400 אלף יורו נטו שכר בסיס שזה "עולה" לקבוצה כמיליון יורו לעונה!
פרנסמן, סלים, ידין, טוטו, שולר - כולם משתכרים 200 אלף יורו וצפונה.
גם שכר של 180 אלף דולר לעונה נטו עבור שחקנים כמו כהן, אורמוש או באדיר זה קצת מוגזם לטעמי, אם כל הערכה שיש לי לוואליד בעיקר.
וזה ממשיך.
השכר שמפרסמים בתקשורת הוא הרי נטו ולהפועל כמעסיקה זה "עולה" יותר בגלל מס הכנסה ובטוח לאומי וכו'. יש כמובן גם ביטוחים, יש פרמיות, רכבים, שכ"ד לזרים וכו'. כל זה כסף.

תוסיף את העלויות של המשחקים באירופה, תוסיף כמה עולה לך להחזיק מתקן אימונים (גם אם הוא משודרג כמו בקצף), כמה עולה לך הוצאות של משחקים על סדרנים וכו', ובכלל לתפעל את המערכת הזו. זה המון כסף. אבל עיקר הכסף זה השכר של השחקנים.
לכן זה לא חוכמה לומר שהתקציב ירד בעונה הבאה, די אם יימכרו/ישחררו את אדל, פרנסמן, שולר, טוטו, ידין וטועמה וכבר אתה מפחית מיליונים מהתקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: