תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שי וסלים ב103
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 17:32 
עכשיו שניהם עלו לשיור,
גימגמו בכל מה שקשור לטביב
אמרו גם שהם לא פוסלים שולם עם הגנב (סלים הסכים בצורה יותר ברורה משי)

ואיכזבו שהקוף אמר לךהם שהמחאה לגיטימית ומוצדקת, אבל שהם צריכים לגנות את ההפגנות מול הבית והחנויות
לצערי במקום להגיד את הסיבות האמיתיות, בחרו לשתוק ולמלמל בהסכמה עם הקוף :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שי וסלים ב103
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
יצאו דיי מעפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
כנראה קיבלו איזו שיחה מאיזה סוכן\יועץ\מייצג\שקרכלשהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 18:08 
קופמן הזה חתיכת בן זונה שלא מספיק עם הקיטורים על זה שמפגינים לו מול הבית.

איפה אתה רוצה שנפגין? בפארק מחוץ לבלומפילד?
איפה להפגין אה יא שמן קרח מטומטם?

הפגנה עושים כשיש מי ששומע אותך. הפגנה היא כלפי מישהו והיא לא יכולה להיות בפארק שעשועים נייטרלי. תפסיק לזיין לנו את המוח.
בכל מקום ובכל מחאה יש הפגנות מול הבית.

סה"כ עומדים שם 20 איש עם שלתים, מתקפלים כל יום עד השעה 9,
והם פחות מרעישים מכל מסיבת בר מצווה מזויינת שעושים ברחוב.

בן כלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
למה הפסיקו העליות לשידור של אנשים ממטה המאבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
למה הפסיקו העליות לשידור של אנשים ממטה המאבק?

בדיוק
אז בוכמן בבאר יעקב, חסרים אנשים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד אוהב את שי וסלים ואני בטוח שהם רוצים שהראיס יילך ועדיף דקה אחת קודם
אבל אתם לא מצפים שיתחילו לקלל אותו בפומבי ?זה יהיה מפגר מצידם לעשות בתור ספורטאים.ישפיע על העתיד שלהם,גם כשהוא יילך
אני חושב ששניהם אמרו שהם רוצים את הטוב להפועל,שי בצורה ברורה וחדה הרבה יותר,וסלים גם כן אבל אולי פחות בבהירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

הפגנה עושים כשיש מי ששומע אותך. הפגנה היא כלפי מישהו והיא לא יכולה להיות בפארק שעשועים נייטרלי. תפסיק לזיין לנו את המוח.

בן כלב

כל בנאדם נורמאלי מבין שמה שנעשה שם זאת הטרדה, ולא בשום צורה הפגנה או מחאה לגיטימית.

תבקשו רשיון להפגנה גדולה במקום ציבורי. אבל לא, אתם הרי רוצים להטריד, רוצים לגרום לו לצאת מכליו, רוצים להשפיל בפני שכניו, עובדיה של אשתו, חבריה לספסל הלימודים של בתו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
NARKOTIKA כתב:

בן כלב

כל בנאדם נורמאלי מבין שמה שנעשה שם זאת הטרדה, ולא בשום צורה הפגנה או מחאה לגיטימית.

תבקשו רשיון להפגנה גדולה במקום ציבורי. אבל לא, אתם הרי רוצים להטריד, רוצים לגרום לו לצאת מכליו, רוצים להשפיל בפני שכניו, עובדיה של אשתו, חבריה לספסל הלימודים של בתו.

יאלה אדמינים נשבר הזין כבר. הוא יכול כל היום להעריץ את טביב ושאול מצידי אבל שהוא מקלל ומשמיץ חברים ואנשים יקרים שסה"כ עומדים עם שלט , ואפילו לא צועקים למרות שמותר להם זה עובר את הגבול. להגביל את הדבר הזה לקנסו ולגמור עם הסוגיה המגוחכת הזאת.

ואתה, תגיד לי אתה, אתה גם חושב שאוהדי הפועל משלמים לילדים ערבים כדי לקלל את טביב? אתה גם חושב שזה הכל מוני אשם? אתה גם אתה מבין שאתה תומך באישה שאמרה לכל העולם בפנים שהיא תיקח את הקבוצה שלך שאתה טוען שאתה כל כך אוהב ותוריד אותה ליגה ותפרק אותה? באמת מעניין אותי איך תתרץ את זה חתיכת דפקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
בלאד אתה צודק.
אבל לפעמים אין דרך אחרת. טביב יכול להפסיק להיות "מוטרד" בצורה פשוטה, למכור את הקבוצה.
"רק" לפני חודש וקצת הוא עצמו אמר שהוא דיבר על איזה ענבים אחד מחו"ל, שהציעו 6 מליון דולר על הקבוצה,
אבל הקבוצה לא הייתה אז למכירה. אני בטוח שיש לו את הטלפון של הענבים הזה, שירים צילצול, יפתח את הספרים
וימכור את הקבוצה.

אבל לא טביב לא יעשה את זה כי הוא "גבר", רק שה"גבריות" שלו אותי לפחות קצת מטרידה ולא מהיום, ככה שאין
לי ברירה אלא להטריד אותו בחזרה, אני יכול להפסיק בשניות, עכשיו נראה אם הוא יכול להפסיק. איך אומרים? הכדור
ברגלים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:33 
bloodbrother כתב:
NARKOTIKA כתב:

בן כלב

שמעת על הרשע מהאגדה של פסח?הוא הוציא את עצמו מהכלל,לכן הוא לא נגאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בלאד אתה צודק.
אבל לפעמים אין דרך אחרת. טביב יכול להפסיק להיות "מוטרד" בצורה פשוטה, למכור את הקבוצה.
"רק" לפני חודש וקצת הוא עצמו אמר שהוא דיבר על איזה ענבים אחד מחו"ל, שהציעו 6 מליון דולר על הקבוצה,
אבל הקבוצה לא הייתה אז למכירה. אני בטוח שיש לו את הטלפון של הענבים הזה, שירים צילצול, יפתח את הספרים
וימכור את הקבוצה.

אבל לא טביב לא יעשה את זה כי הוא "גבר", רק שה"גבריות" שלו אותי לפחות קצת מטרידה ולא מהיום, ככה שאין
לי ברירה אלא להטריד אותו בחזרה, אני יכול להפסיק בשניות, עכשיו נראה אם הוא יכול להפסיק. איך אומרים? הכדור
ברגלים שלו.

כן, אבל זאת גישה אלימה ובריונית. כמו שהבריון הכיתתי יגיד שהילד החלש שמושפל יכול בצורה פשוטה להפסיק להיות מושפל, אם רק יתן את הסנדוויץ' שלו.

ויש פה גם מעגל קסמים. בהחלט יתכן שטביב יעשה דוקא, כי הוא לא רוצה להכנע להטרדות, אבל מי שהתחיל בהטרדות האלה אלו האוהדים.

אם נשאיל מהמצב הפוליטי מדיני, תצאו מהשטחים, ותראו אם אז הוא לא מוכר (אם הוא יכול). כשאתה בשטחים, אז לא פלא ששונאים אותך, ואפילו פועלים באלימות נגדך.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:40 
אני מקווה שביום שהוא ימכור ימכרו גם את בלאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, הדוגמא של השטחים מעולה, מי שפולש, כובש וכו' זה טביב, אם הוא יעזוב אותנו אני מבטיח לך שלא תראה איש שמוחא ליד ביתו.
אני חושב שגם טביב יודע את זה, אבל הוא לא יכול להגיד עכשיו צודקים, טעיתי, כשלתי, כי זה לא מתאים לפאסון שלו, בדיוק כמו שלצאת
מהשטחים לא מתאים לפאסון של אנשי הימין, אז מה עם המגירה הולכת ומתמלאת בתוכניות פעולה לרגע האמת???

נכון זה אלימות, נכון זה בריונות, אבל זה לא התנהגות חריגה בצורה יוצאת דופן. לעומת זאת ההתנהגות של טביב בהחלט כן חריגה. לא סתם
שחקנים יוצאים נגדו, סוכנים תובעים אותו וכו'. יש משהו קלוקל ו"נפשע" בניהול של הפועל ת"א תחתיו, כוונותיו ורצונו כרגע ממש לא מענינים אותי
כי הפועל יוצאת נפסדת מהענין, לכן הדרישה שלי פשוטה שיקום ויעזוב, וכל עוד הכבוד שלא מונע ממנו לעשות כך, ולכן הוא ממשיך ומטריד אותי
אני מוצא לנכון להמשיך והטריד אותו בחזרה. הכדור כאמור ברגלים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:47 
chimpfive כתב:
אני מקווה שביום שהוא ימכור ימכרו גם את בלאד

כמה שלא התגעגעתי לאנטי של בלאד, דיי כבר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
שטויות, הם שונאים אותנו בלי ועם השטחים
גם אם נשאר גם אם נצא ישנאו אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:53 
אם זה היה תלוי בבלאד, הפועל הייתה מסיימת במקום יותר רע מהפועל של שאול.
ותפסיקו לקחת אותו ברצינות.
אם כולנו היינו בעד טביב הבן אדם הזה היה פותח פה אשכולות על זה שאנחנו מסנג'רים על גנב ועבריין. חלאס. לא שווה התייחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בלאד, הדוגמא של השטחים מעולה, מי שפולש, כובש וכו' זה טביב, אם הוא יעזוב אותנו אני מבטיח לך שלא תראה איש שמוחא ליד ביתו.
אני חושב שגם טביב יודע את זה, אבל הוא לא יכול להגיד עכשיו צודקים, טעיתי, כשלתי, כי זה לא מתאים לפאסון שלו, בדיוק כמו שלצאת
מהשטחים לא מתאים לפאסון של אנשי הימין, אז מה עם המגירה הולכת ומתמלאת בתוכניות פעולה לרגע האמת???

נכון זה אלימות, נכון זה בריונות, אבל זה לא התנהגות חריגה בצורה יוצאת דופן. לעומת זאת ההתנהגות של טביב בהחלט כן חריגה. לא סתם
שחקנים יוצאים נגדו, סוכנים תובעים אותו וכו'. יש משהו קלוקל ו"נפשע" בניהול של הפועל ת"א תחתיו, כוונותיו ורצונו כרגע ממש לא מענינים אותי
כי הפועל יוצאת נפסדת מהענין, לכן הדרישה שלי פשוטה שיקום ויעזוב, וכל עוד הכבוד שלא מונע ממנו לעשות כך, ולכן הוא ממשיך ומטריד אותי

כתבתי כבר שלדעתי שחקנים כן סתם יוצאים נגדו. לשחקנים תמיד יש חילוקי דיעות על חוזים וכו'.. אבל עכשיו הם מנצלים את העליהום על טביב (מצד הקהל והתקשורת) כדי לצאת עליו, משהו שהם לא היו מעיזים תחת בעלים אחרים.

אבל עזוב זה.

בסדר, כמו בסכסוך עם הפלסטינים, כל אחד יכול לחשוב שהשני כובש, והשני התחיל.

אבל תחשוב על זה ככה: נגיד שאתם, האוהדים המוחים, מרגישים שאתם כמו הפלסטינים, צבא כובש של טביב נכנס לכם לשטח. זה לא משנה את העובדה שאתם יכולים לצאת פה הג'נטלמנים, ולהפסיק עם הטרור (בהשאלה, אדמין, אני לא משווה את המוחים לפלסטינים, מדובר פה בהשאלה, ולא משווה את ההטרדות לטביב לטרור, מדובר פה בהשאלה), ואז לראות אם מדינת ישראל (טביב) תסכים לצאת מהשטחים.

אגב, עם הטרור הזה אתם גם רק פוגעים בשם של אוהדי הפועל (ראו את מה שתמתלוננים פה, על קופמן), ובאפשרות לעשות שלום (בעלים חדש) עם מדינות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
ישבתי וכתבתי הודעה שלמה לבלאד על למה הוא מזיין את השכל
ומחקתי הכל
לא שווה מאמץ.
מי שהיום, שנה אחרי שהוא השלים את תוכניתו לפרק את הקבוצה מנכסיה, עדיין לא מבין את כמה טביב רע להפועל, יש לו בעיות חמורות הרבה יותר.
ד"ש לשאול

אגב, בלאד, מעולם לא שמעתי אותך מתבטא על נושא בית שאן. אתה חושב שגם שם נעשה עוול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ישבתי וכתבתי הודעה שלמה לבלאד על למה הוא מזיין את השכל
ומחקתי הכל
לא שווה מאמץ.
מי שהיום, שנה אחרי שהוא השלים את תוכניתו לפרק את הקבוצה מנכסיה, עדיין לא מבין את כמה טביב רע להפועל, יש לו בעיות חמורות הרבה יותר.
ד"ש לשאול

אגב, בלאד, מעולם לא שמעתי אותך מתבטא על נושא בית שאן. אתה חושב שגם שם נעשה עוול?

למה אתה מתייחס אלי ככה? לא למדת מאיך שהתייחסו אליך? איך שכינו אותך "טרול" (לא זוכר באיזה עניין) ותקפו אותך אישית?

וכן, ברור שבנושא בית שאן נעשה עוול. אתה לא חושב שנעשה עוול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:08 
טועמה עכשיו בספורט 5 בחדשות הספורט.

אומר שהוא חוזר בו בדברים שאמר לטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:10 
הניסוי נכשל. החוט שידרה לא נקלט בגוף של סלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

למה?! אלוהים למה?! כבר שכחת את החרא שהוא העביר אותך? לא מבין מה הבעיה שלו לקחת עמדה פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טועמה בחדשות הספורט, מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
טועמה עכשיו בספורט 5 בחדשות הספורט.

אומר שהוא חוזר בו בדברים שאמר לטביב

:ROSE:

איש גדול. לא אשכח באיזו אדיבות הוא דיבר איתי כשפגשתי אותו בבורקס ברחוב המסגר (הוא שיחק אז במכבי פ"ת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:13 
מסתבר שלא רק ניצן, שביט ויעקב בובות. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:14 
בלאד, נגיד שיש לך חברה (company, לא girlfriend)
היית מסכים שזה יהיה הרקורד של המנכ"ל שלה?
2 התחזויות, שימוש במסמך מזוייף, קבלת דבר במרמה והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו
וכשהבאת את המנכ"ל מחברה אחרת הוא הביא איתו סודות מהחברה הקודמת
שעובדים שהגיעו בתור מקורבים שלו וסנג'רו עליו במשך חודשים נוטשים אותו בגלל הדרך עבודה שלו
ועוד ועבירה כלשהי מעולם העסקים שמקבילה לחתימה על חוזה כפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
ההתנצלות הזאת בכלל לא רלוונטית, זה רק מזעור נזקים...

מישהו יכול להעלות על הדעת שאתמול אחרי ההפסד של חיפה "עיתונאים" היו יכולים להטעות את קטן או דוידוביץ שדון קסקט ליכלך עליהם והם היו "יוצאים" עליו ככה?!
הרי הם היו זורקים את הבנאדם הזה מכל המדרגות בטענה, שאין סיכוי שכבוד הנשיא דיבר עליהם ככה.
עצם העובדה שהם האמינו שהטביוב יכול להגיד עליהם משהו,
ועצם העובדה שהם הרשו לעצמם לענות לו ככה, מראה את גודל הניתוק ואי האמון שיש בתוך המערכת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 22:17 
סלים השתפן.

ותסלחו לי , אבל ניצן שירזי מתחיל להגעיל אותי. מלכך פינכה קלאסי

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: