el dudernio כתב:
בלאד, הדוגמא של השטחים מעולה, מי שפולש, כובש וכו' זה טביב, אם הוא יעזוב אותנו אני מבטיח לך שלא תראה איש שמוחא ליד ביתו.
אני חושב שגם טביב יודע את זה, אבל הוא לא יכול להגיד עכשיו צודקים, טעיתי, כשלתי, כי זה לא מתאים לפאסון שלו, בדיוק כמו שלצאת
מהשטחים לא מתאים לפאסון של אנשי הימין, אז מה עם המגירה הולכת ומתמלאת בתוכניות פעולה לרגע האמת???
נכון זה אלימות, נכון זה בריונות, אבל זה לא התנהגות חריגה בצורה יוצאת דופן. לעומת זאת ההתנהגות של טביב בהחלט כן חריגה. לא סתם
שחקנים יוצאים נגדו, סוכנים תובעים אותו וכו'. יש משהו קלוקל ו"נפשע" בניהול של הפועל ת"א תחתיו, כוונותיו ורצונו כרגע ממש לא מענינים אותי
כי הפועל יוצאת נפסדת מהענין, לכן הדרישה שלי פשוטה שיקום ויעזוב, וכל עוד הכבוד שלא מונע ממנו לעשות כך, ולכן הוא ממשיך ומטריד אותי
אני מוצא לנכון להמשיך והטריד אותו בחזרה. הכדור כאמור ברגלים שלו.
כתבתי כבר שלדעתי שחקנים כן סתם יוצאים נגדו. לשחקנים תמיד יש חילוקי דיעות על חוזים וכו'.. אבל עכשיו הם מנצלים את העליהום על טביב (מצד הקהל והתקשורת) כדי לצאת עליו, משהו שהם לא היו מעיזים תחת בעלים אחרים.
אבל עזוב זה.
בסדר, כמו בסכסוך עם הפלסטינים, כל אחד יכול לחשוב שהשני כובש, והשני התחיל.
אבל תחשוב על זה ככה: נגיד שאתם, האוהדים המוחים, מרגישים שאתם כמו הפלסטינים, צבא כובש של טביב נכנס לכם לשטח. זה לא משנה את העובדה שאתם יכולים לצאת פה הג'נטלמנים, ולהפסיק עם הטרור (בהשאלה, אדמין, אני לא משווה את המוחים לפלסטינים, מדובר פה בהשאלה, ולא משווה את ההטרדות לטביב לטרור, מדובר פה בהשאלה), ואז לראות אם מדינת ישראל (טביב) תסכים לצאת מהשטחים.
אגב, עם הטרור הזה אתם גם רק פוגעים בשם של אוהדי הפועל (ראו את מה שתמתלוננים פה, על קופמן), ובאפשרות לעשות שלום (בעלים חדש) עם מדינות אחרות.