ראצ'ו כתב:
לירון אני נוצר את לשוני כדי לא להגיד לך מה שאני חושב על מה שאתה עושה פה.
אם רצית לשאול שאלות יש לך את הטלפון שלי ויכולת בשנייה לשאול ולבקש תשובה, כולל לחבר שלך
שאפילו לא צריך להרים טלפון. אבל אתה בחרת להאשים (כן - להאשים) בפורום.
קיבלת תשובות על השאלות ששאלת ואתה מתעקש להמשיך ולהטיל דופי באנשים.
מתוך 40 הזוכים בהגרלה, יש כ-4 אנשים שאני יכול להגדיר אותם ב"גרעין הקשה". אף אחד לא קיבל הזמנות
מלבד הורי השחקנים ומלבד כמה ספונסרים שגם מהם הורדנו בשביל האוהדים. כולם משלמים על כרטיס.
ארגון האולטראס קיבל כמות של כ-10 כרטיסים בתשלום מלא כדי לדאוג לעידוד, מחוץ ל-40 הכרטיסים שהופנו להגרלה.
ככה שאני מעריך שכבר יש לך 15 כרטיסים לאוהדים מ"הגרעין הקשה".
אליי אישית פנה אוהד שהשיג כרטיס וביקש להפנות אותו לאוהדים שמעודדים במקום להשתמש בכרטיס בעצמו, אני הצלחתי
באופן אישי לקבל עוד כרטיס וגם אני ניתבתי אותו לשם, ואני בטוח שיש עוד לא מעט כמוני, ככה שבסוף באמת יהיו (אני מקווה)
לפחות 30 איש מהגרעין הקשה שמעודד.
לעניין ההגרלה והפיקוח. אביעד צוק חבר ועדת הביקורת פנה אחרי ההגרלה הקודמת וביקש להיות נוכח בהגרלה הבאה. עקב בעיות
מטורפות והעובדה שירדה לנו כמות הכרטיסים בשליש על הבוקר נאלצנו להתעסק כל הבוקר בלריב עם חצי משטרת ישראל והנהלת באר
יעקב כדי לקבל את מה שהובטח לנו ושהבטחנו לאוהדים. בכל הבלאגן שנוצר ועם לוח הזמנים המטורף לא היה אפשרי לבצע הגרלה מסודרת
עם נציגות של ועדת הביקורת.
אני רוצה להזכיר לך שאנחנו כולנו אנשים עובדים שעושים זאת בהתנדבות ואין לנו משרדים לכל אחד מחברי ההנהלה בהם אנחנו יושבים ומבצעים
את תפקידנו. אמרתי שאני מקבל את הביקורת על ההליך ושיהיה שינוי לקראת העונה הבאה אבל אתם ממשיכים לטחון פה את הנושא כאילו מינימום
גנבנו את הקלפיות לבחירות לנשיאות ארצות הברית.
ראצ'ו, דבר חופשי, כמו שאני אומר את מה שאני מרגיש, אין לי בעיה שתגיד גם אתה !
לעצם העניין- נכון יש לי אתה הטלפון שלך,יש לי את הפייסבוק שלך, יש לי את המייל שלך ואני גם יודע איפה אתה גר, אז מה? אסור לשאול שאלות בפורום פתוח? זה כזה דבר סודי?
אני חושב שאת השאלות שלי יש הרבה ששואלים, זה לא מקרה פרטי שלי (ההפך, לי אין אינטרס כאן, מאחר וגם ככה אני לא מגיע למשחקים) אבל השאלות שלי נובעות מהיותי חבר עמותה שרוצה ולדעתי גם צריך לדעת דברים, וכמוני יש גם אחרים.
לדעתי ותקן אותי אם אני טועה, בפעם הראשונה כתבת כאן שהאולטראס קיבל 10 כרטיסים מחוץ ל40 שהוגרלו בתשלום.
זה מה שרציתי לדעת !!
הריי היה ברור לי שהאולטראס קיבל כרטיסים (בצדק ובתשלום), אבל לא אמרו את זה ולכן חשבתי שהם קיבלו את זה מתוך ה40 (ואין לי בעיה עם זה) ואומרים שהם בעצם "זכו" בהגרלה.
רציתי שיגידו את האמת זה הכל.
אמרת קיבלו 10 מחוץ ל40, אחלה זה מה שרציתי לדעת !!
ולעניין הפיקוח- ידוע לי שאתה עובד כמו חמור, גם בחזית המאבק בכדורגל וגם בכדורסל, ידוע לי שזה בהתנדבות, ידוע לכולם שאתם עושים זאת מתוך אהבה ונתינה.
מדוע בהגרלה הראשונה(ואני זכיתי בה) לא היה פיקוח של ועדת הביקורת? אז היה זמן כמדומני...
בכל מקרה- אני חושב שבכל הגרלה ו/או בחירות כמובן, צריך שיהיה פיקוח.
זה הכל, תפיקו את הלקחים לשנה הבאה.
ותפסיק לחשוב שהביקורת היא אישית נגדך !!
יש ועדת ביקורת והיא חייבת לפקח על דברים כאלו, זאת המהות שלה.
וראצ'ו שוב- אם יש לך מה להגיד לי דבר חופשי פה (אם זה לא דבר אישי) ואם זה אישי אז בפרטי.
אל תנצור את לשונך, דבר חופשי.
ולסיום- בהצלחה היום להפועל.