תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נערכה ההגרלה. הודעות נשלחו לזוכים
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
איזה גועל נפש התמונה הזאת. :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
כאחד שגם לו לא נתנו להיכנס למשחק במהלך העונה הסדירה בבאר יעקב, זה ביזיון גדול וקטע מאוד דפוק אבל גם בבאר יעקב מתקשים להסביר מה קרה שם בדיוק.
נפלה טעות ובאר יעקב אכן חייבים לנו פיצוי...אני רק מקווה שנקבל אותו מחר בדמות ניצחון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
זה לא "נפלה טעות".
היה X מקומות באולם, אוהדי הפועל עם כרטיס ששילמו עליו וילדים ללא כרטיס.
הייתה החלטה של ההנהלה שם, החלטה מודעת - לא טעות - לפנות לאוהדים, להסביר להם שהם לא יכולים להיכנס כי אין מקום, ואז להכניס ילדים שלא רכשו כרטיס.

הם פועלים מלוכלך כדי שיהיו להם יותר אוהדים ממה שמותר?
מצויין - גם אנחנו.
רק שלהבדיל מהם, אנחנו לא עוברים על החוק תוך כדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:59 
גיא האדום כתב:
אנשים כאן נפלו על השכל. בייחוד אתה לירון. כותבים לכם פעם אחר פעם שהוגרלו (בלי מרכאות) 40 כרטיסים מתוך 600. כמה פעמים עוד צריך לשאול או לפקפק במספרים האלו? אומרים לכם שבשנה הבאה יהיה מנגנון יותר מתוחכם. כמה פעמים עוד תאירו את עיני כולנו שצריך מנגנון שכזה?

הנה הצעת ייעול לפעם הבאה שתהיה הגרלה: לשכור את הדר יוסף לכל חברי העמותה. כל חבר עמותה יבדוק אישית ובתורו של כדורי ההגרלה. שני משרדי רו"ח יישכרו לפקח על התהליך. את הכדורים יוציאו שמעון פרס, דזמונד טוטו ואמא תרזה ביחד. ההגרלה תועבד בשידור ישיר ביורוספורט ובESPN (יש חברי עמותה בחו"ל וגם הם צריכים לדעת שהכל היה כשר והוגן). אין ספק שזה יהיה שימוש מיטבי במשאבי העמותה. אי אפשר לסמוך על חברי ההנהלה שיעשו את זה כמו שצריך בעצמם. אור השמש הוא התרופה הטובה ביותר. עם ישראל חי.

וראצ'ו - אם אתה מונע מאחד מהבוכמנים מלהגיע למשחק, במקום על אמא שלך, לך על יפתח.

גיא בדר"כ אתה כותב דברים רצינים, למרות הציניות המגעילה שלך נענה לך-
היו 40 כרטיסים שהוגרלו נכון?
עכשיו לדעתי יהיו לפחות 20 אם 30 אוהדים "מהגרעין הקשה" שיהיו בבאר יעקב (וטוב שכך!)
השאלה שלי היא פשוטה איך יש להם כרטיסים?
א. הם זכו בהגרלה?
ב. הם קיבלו הזמנות שהפועל נותנת לפי חוזה לספונסרים וכו'?
ג. הם הצליחו להשיג כרטיסים מבאר יעקב
ד. אחר

לי יש את ההימור שלי.
ועוד שאלה ועדת הביקורת מבקרת ומפקחת על הבחירות נכון?
מדוע בהגרלה על כרטיסים היא לא מפקחת?
מה ההבדל? מדוע שלא נאמין שגם בבחירות התוצאות הם כמובן אמיתיות, בשביל מה צריך ועדת ביקורת?
בשביל מה היא קיימת בכלל? רק בשביל בחירות?
להזכיר לך שעמותה רשומה צריכה להתנהל לפי החוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:06 
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
אנשים כאן נפלו על השכל. בייחוד אתה לירון. כותבים לכם פעם אחר פעם שהוגרלו (בלי מרכאות) 40 כרטיסים מתוך 600. כמה פעמים עוד צריך לשאול או לפקפק במספרים האלו? אומרים לכם שבשנה הבאה יהיה מנגנון יותר מתוחכם. כמה פעמים עוד תאירו את עיני כולנו שצריך מנגנון שכזה?

הנה הצעת ייעול לפעם הבאה שתהיה הגרלה: לשכור את הדר יוסף לכל חברי העמותה. כל חבר עמותה יבדוק אישית ובתורו של כדורי ההגרלה. שני משרדי רו"ח יישכרו לפקח על התהליך. את הכדורים יוציאו שמעון פרס, דזמונד טוטו ואמא תרזה ביחד. ההגרלה תועבד בשידור ישיר ביורוספורט ובESPN (יש חברי עמותה בחו"ל וגם הם צריכים לדעת שהכל היה כשר והוגן). אין ספק שזה יהיה שימוש מיטבי במשאבי העמותה. אי אפשר לסמוך על חברי ההנהלה שיעשו את זה כמו שצריך בעצמם. אור השמש הוא התרופה הטובה ביותר. עם ישראל חי.

עכשיו לדעתי יהיו לפחות 20 אם 30 אוהדים "מהגרעין הקשה" שיהיו בבאר יעקב (וטוב שכך!)
א. הם זכו בהגרלה?
ד. אחר

לי יש את ההימור שלי.
מה ההבדל? מדוע שלא נאמין שגם בבחירות התוצאות הם כמובן אמיתיות, בשביל מה צריך ועדת ביקורת?

אני רק לא מבין משהו אחד אצלך,
למה ישר אתה הולך על השלילי שהכל היה לא תקין?
ההנהלה לא זכאית לקצת אמון?

אם אני זוכר נכון, אתה סטודנט למשפטים, אתה לא שם לב שחרצת את הדין עוד לפני שלב הראיות?

לא מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:29 
אדום בשבע כתב:
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:

א. הם זכו בהגרלה?
ד. אחר

לי יש את ההימור שלי.

אני רק לא מבין משהו אחד אצלך,
למה ישר אתה הולך על השלילי שהכל היה לא תקין?
ההנהלה לא זכאית לקצת אמון?

אם אני זוכר נכון, אתה סטודנט למשפטים, אתה לא שם לב שחרצת את הדין עוד לפני שלב הראיות?

לא מכובד.

לא טעית אני אכן סטודנט למשפטים(יותר נכון שסיימתי, וכרגע אני בסטאז').
לא חרצי כאן שום דבר, טענתי טענות, לא אמרתי שאני יודע דברים, טענתי טענות לגטימיות ושאלתי שאלות שלא עונים לי עלייהם.
יש לי המון קרדיט להנהלה, יש לי גם אמון בהם, אך בעניין הספציפי הזה התעורר בי ולא רק בי חשד...
האם אסור לי לחשוד בדברים? אסור לי לשאול שאלות?
מה לעשות שיש 40 כרטיסים, אני לא חושב שבכלל צריך להגריל אותם, לא בעיה למצוא את 40 האיש שמגיע להם כרטיסים ! (ואני ממש לא אחד מהם). תנו להם את הכרטיסים (ואני מאמין שהם אלו שבאמת יהיו במשחק).
אבל אם באמת היתה הגרלה אז איפה הפיקוח?
אני חבר עמותה ומשלם כל שנה את הסכום שצריך, אז מותר לי גם לשאול שאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נערכה ההגרלה. הודעות נשלחו לזוכים
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:33 
לירון, תקרא טוב, ענו לך על כל השאלות, ואתה מנשיך לטחון מים... ויותר גרוע מזה ממשיך לבוא בטענות לא מוצדקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:36 
מילפורד כתב:
לירון, תקרא טוב, ענו לך על כל השאלות, ואתה מנשיך לטחון מים... ויותר גרוע מזה ממשיך לבוא בטענות לא מוצדקות

קראתי ולא ראיתי תשובה לשאלה מדוע ועדת הביקורת לא ביקרה את ההגרלה? התשובה היחידה שקיבלתי היא לא היה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:44 
לירון אני נוצר את לשוני כדי לא להגיד לך מה שאני חושב על מה שאתה עושה פה.
אם רצית לשאול שאלות יש לך את הטלפון שלי ויכולת בשנייה לשאול ולבקש תשובה, כולל לחבר שלך
שאפילו לא צריך להרים טלפון. אבל אתה בחרת להאשים (כן - להאשים) בפורום.
קיבלת תשובות על השאלות ששאלת ואתה מתעקש להמשיך ולהטיל דופי באנשים.
מתוך 40 הזוכים בהגרלה, יש כ-4 אנשים שאני יכול להגדיר אותם ב"גרעין הקשה". אף אחד לא קיבל הזמנות
מלבד הורי השחקנים ומלבד כמה ספונסרים שגם מהם הורדנו בשביל האוהדים. כולם משלמים על כרטיס.
ארגון האולטראס קיבל כמות של כ-10 כרטיסים בתשלום מלא כדי לדאוג לעידוד, מחוץ ל-40 הכרטיסים שהופנו להגרלה.
ככה שאני מעריך שכבר יש לך 15 כרטיסים לאוהדים מ"הגרעין הקשה".
אליי אישית פנה אוהד שהשיג כרטיס וביקש להפנות אותו לאוהדים שמעודדים במקום להשתמש בכרטיס בעצמו, אני הצלחתי
באופן אישי לקבל עוד כרטיס וגם אני ניתבתי אותו לשם, ואני בטוח שיש עוד לא מעט כמוני, ככה שבסוף באמת יהיו (אני מקווה)
לפחות 30 איש מהגרעין הקשה שמעודד.

לעניין ההגרלה והפיקוח. אביעד צוק חבר ועדת הביקורת פנה אחרי ההגרלה הקודמת וביקש להיות נוכח בהגרלה הבאה. עקב בעיות
מטורפות והעובדה שירדה לנו כמות הכרטיסים בשליש על הבוקר נאלצנו להתעסק כל הבוקר בלריב עם חצי משטרת ישראל והנהלת באר
יעקב כדי לקבל את מה שהובטח לנו ושהבטחנו לאוהדים. בכל הבלאגן שנוצר ועם לוח הזמנים המטורף לא היה אפשרי לבצע הגרלה מסודרת
עם נציגות של ועדת הביקורת.
אני רוצה להזכיר לך שאנחנו כולנו אנשים עובדים שעושים זאת בהתנדבות ואין לנו משרדים לכל אחד מחברי ההנהלה בהם אנחנו יושבים ומבצעים
את תפקידנו. אמרתי שאני מקבל את הביקורת על ההליך ושיהיה שינוי לקראת העונה הבאה אבל אתם ממשיכים לטחון פה את הנושא כאילו מינימום
גנבנו את הקלפיות לבחירות לנשיאות ארצות הברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אם אני לא הייתי בועדת הבחירות/מארגן ההגרלה, כנראה שאילו הם תוצאות אמת...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:09 
ראצ'ו כתב:
אם רצית לשאול שאלות יש לך את הטלפון שלי ויכולת בשנייה לשאול ולבקש תשובה, כולל לחבר שלך
מתוך 40 הזוכים בהגרלה, יש כ-4 אנשים שאני יכול להגדיר אותם ב"גרעין הקשה". אף אחד לא קיבל הזמנות
מלבד הורי השחקנים ומלבד כמה ספונסרים שגם מהם הורדנו בשביל האוהדים. כולם משלמים על כרטיס.
ארגון האולטראס קיבל כמות של כ-10 כרטיסים בתשלום מלא כדי לדאוג לעידוד, מחוץ ל-40 הכרטיסים שהופנו להגרלה.
אליי אישית פנה אוהד שהשיג כרטיס וביקש להפנות אותו לאוהדים שמעודדים במקום להשתמש בכרטיס בעצמו, אני הצלחתי
באופן אישי לקבל עוד כרטיס וגם אני ניתבתי אותו לשם, ואני בטוח שיש עוד לא מעט כמוני, ככה שבסוף באמת יהיו (אני מקווה)

לעניין ההגרלה והפיקוח. אביעד צוק חבר ועדת הביקורת פנה אחרי ההגרלה הקודמת וביקש להיות נוכח בהגרלה הבאה. עקב בעיות
מטורפות והעובדה שירדה לנו כמות הכרטיסים בשליש על הבוקר נאלצנו להתעסק כל הבוקר בלריב עם חצי משטרת ישראל והנהלת באר
יעקב כדי לקבל את מה שהובטח לנו ושהבטחנו לאוהדים. בכל הבלאגן שנוצר ועם לוח הזמנים המטורף לא היה אפשרי לבצע הגרלה מסודרת
אני רוצה להזכיר לך שאנחנו כולנו אנשים עובדים שעושים זאת בהתנדבות ואין לנו משרדים לכל אחד מחברי ההנהלה בהם אנחנו יושבים ומבצעים
את תפקידנו. אמרתי שאני מקבל את הביקורת על ההליך ושיהיה שינוי לקראת העונה הבאה אבל אתם ממשיכים לטחון פה את הנושא כאילו מינימום

ראצ'ו, דבר חופשי, כמו שאני אומר את מה שאני מרגיש, אין לי בעיה שתגיד גם אתה !
לעצם העניין- נכון יש לי אתה הטלפון שלך,יש לי את הפייסבוק שלך, יש לי את המייל שלך ואני גם יודע איפה אתה גר, אז מה? אסור לשאול שאלות בפורום פתוח? זה כזה דבר סודי?
אני חושב שאת השאלות שלי יש הרבה ששואלים, זה לא מקרה פרטי שלי (ההפך, לי אין אינטרס כאן, מאחר וגם ככה אני לא מגיע למשחקים) אבל השאלות שלי נובעות מהיותי חבר עמותה שרוצה ולדעתי גם צריך לדעת דברים, וכמוני יש גם אחרים.
לדעתי ותקן אותי אם אני טועה, בפעם הראשונה כתבת כאן שהאולטראס קיבל 10 כרטיסים מחוץ ל40 שהוגרלו בתשלום.
זה מה שרציתי לדעת !!
הריי היה ברור לי שהאולטראס קיבל כרטיסים (בצדק ובתשלום), אבל לא אמרו את זה ולכן חשבתי שהם קיבלו את זה מתוך ה40 (ואין לי בעיה עם זה) ואומרים שהם בעצם "זכו" בהגרלה.
רציתי שיגידו את האמת זה הכל.
אמרת קיבלו 10 מחוץ ל40, אחלה זה מה שרציתי לדעת !!
ולעניין הפיקוח- ידוע לי שאתה עובד כמו חמור, גם בחזית המאבק בכדורגל וגם בכדורסל, ידוע לי שזה בהתנדבות, ידוע לכולם שאתם עושים זאת מתוך אהבה ונתינה.
מדוע בהגרלה הראשונה(ואני זכיתי בה) לא היה פיקוח של ועדת הביקורת? אז היה זמן כמדומני...
בכל מקרה- אני חושב שבכל הגרלה ו/או בחירות כמובן, צריך שיהיה פיקוח.
זה הכל, תפיקו את הלקחים לשנה הבאה.
ותפסיק לחשוב שהביקורת היא אישית נגדך !!
יש ועדת ביקורת והיא חייבת לפקח על דברים כאלו, זאת המהות שלה.

וראצ'ו שוב- אם יש לך מה להגיד לי דבר חופשי פה (אם זה לא דבר אישי) ואם זה אישי אז בפרטי.
אל תנצור את לשונך, דבר חופשי.

ולסיום- בהצלחה היום להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:14 
כבר מזמן למדתי לא לקחת דברים באופן אישי...בטח לא כשהם נכתבים בפורום שדים.
שיהיה לנו בהצלחה הערב, זה הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 10:23 
אשתדל להגיע למגרש מוקדם, בתקווה למצוא אנשים שמוכרים כרטיסים.
במידה ואמצא - אקנה ואפרסם בפורום, על מנת לאפשר לעוד ועוד אדומים להגיע למשחק.

אני קורא לכולם לעשות כמוני,
לנסות ולרכוש כרטיסים מהמקומיים, שלא באמת מתעניינים במשחק.

רק דבר אחד חשוב היום,
יאללה :hapoel: !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 11:30 
ניסתי לקרוא את כל העמודים אבל לא הצלחתי...
יש לי שני דברים להגיד בנושא ההגרלה.
1. אחרי ההגרלה הראשונה היו לי קצת ספקות, וזה בגלל שהדברים נעשים בחדרי חדרים ולא גלויים לציבור, היחס הסתברותי לא התסדר לי (אבל עדין הבנתי שזאת הסתברות ולא וודאות), דיברתי עם מי שחשבתי לנכון לדבר איתו בנושא ומבחינתי הנושא נסגר, כי נקודת המוצא שלי שההנהלה הזאת, היא הנהלה שאני בחרתי שהם באמת חברים שלי ונבחרים שלי והאם לא יפלו בדבר הזה וישקרו לנו למי שבחר אותם. אחרי ההגרלה השניה שבא בעלי היקר שאין שום סיכוי שאפשר להגיד שהוא "מקורב" (הדבר היחידי שאפשר להגיד עליו שאשכרה יש לו מזל עם הגרלות) זכה, אני נוטה להאמין שעסק שם כשר.
2. אבל... כן יש לי קצת ביקורות לכיוון ההנלה, אתם ראיתם כבר בהגרלות הקודמות שיש דיבורים ויש עניינים, חבל שלא הבאתם נציג של ועדת ביקורת או רואה חשבון או עורך דין, למעמד ההגרלה רק כדי להיות יותר ישרים מאפיפיור ולמנוע ביקורת עתידית שניתן למנוע בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
איזה גועל נפש התמונה הזאת. :PUKE:

אין מה לצפות מאוהדי בית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 15:28 
לירון האדום כתב:
ראצ'ו כתב:

ראצ'ו, דבר חופשי, כמו שאני אומר את מה שאני מרגיש, אין לי בעיה שתגיד גם אתה !
לעצם העניין- נכון יש לי אתה הטלפון שלך,יש לי את הפייסבוק שלך, יש לי את המייל שלך ואני גם יודע איפה אתה גר, אז מה? אסור לשאול שאלות בפורום פתוח? זה כזה דבר סודי?
אני חושב שאת השאלות שלי יש הרבה ששואלים, זה לא מקרה פרטי שלי (ההפך, לי אין אינטרס כאן, מאחר וגם ככה אני לא מגיע למשחקים) אבל השאלות שלי נובעות מהיותי חבר עמותה שרוצה ולדעתי גם צריך לדעת דברים, וכמוני יש גם אחרים.
לדעתי ותקן אותי אם אני טועה, בפעם הראשונה כתבת כאן שהאולטראס קיבל 10 כרטיסים מחוץ ל40 שהוגרלו בתשלום.
זה מה שרציתי לדעת !!
הריי היה ברור לי שהאולטראס קיבל כרטיסים (בצדק ובתשלום), אבל לא אמרו את זה ולכן חשבתי שהם קיבלו את זה מתוך ה40 (ואין לי בעיה עם זה) ואומרים שהם בעצם "זכו" בהגרלה.
רציתי שיגידו את האמת זה הכל.
אמרת קיבלו 10 מחוץ ל40, אחלה זה מה שרציתי לדעת !!
ולעניין הפיקוח- ידוע לי שאתה עובד כמו חמור, גם בחזית המאבק בכדורגל וגם בכדורסל, ידוע לי שזה בהתנדבות, ידוע לכולם שאתם עושים זאת מתוך אהבה ונתינה.
מדוע בהגרלה הראשונה(ואני זכיתי בה) לא היה פיקוח של ועדת הביקורת? אז היה זמן כמדומני...
בכל מקרה- אני חושב שבכל הגרלה ו/או בחירות כמובן, צריך שיהיה פיקוח.
זה הכל, תפיקו את הלקחים לשנה הבאה.
ותפסיק לחשוב שהביקורת היא אישית נגדך !!
יש ועדת ביקורת והיא חייבת לפקח על דברים כאלו, זאת המהות שלה.

וראצ'ו שוב- אם יש לך מה להגיד לי דבר חופשי פה (אם זה לא דבר אישי) ואם זה אישי אז בפרטי.
אל תנצור את לשונך, דבר חופשי.

ולסיום- בהצלחה היום להפועל.

לא לא לא. זאת לא הפעם הראשונה שהוא כתב את זה. כתבו את זה כאן אולי 10 פעמים קודם לכן. ראצ'ו בעצמו כתב את זה כאן כמה פעמים. אם במקום לתקוף היית קורא היית רואה שהכרטיסים לאולטראס היו מחוץ ל40 הכרטיסים שהוגרלו. לא שאני חושב שזאת סוגייה קריטית אבל אם אתה חושב שהיא כזאת אז כדאי שתקרא את מה שכותבים לך עליה.
אשר לועדת הביקורת. קודם כל, מכיוון שהבאת את הנושא של "פעולה לפי החוק" אז צריך לציין שאני לא מכיר שום חוק שאומר שועדת הביקורת צריכה לפקח על הגרלות. שנית, אין לזה שום הכרח. ועדת ביקורת לא חייבת לפקח על הניהול השוטף של העמותה. היא חייבת לפקח על הבחירות כי שם יש חשש לניגוד עניינים של חברי ההנהלה שרוצים להיבחר מחדש. היא מפקחת על העניינים הכספיים מאותה סיבה בדיוק. כאן אין חשש שכזה. חברי ההנהלה יהיו במגרש בכל מקרה. אני גם לא יודע למה זה היה משנה אם ההגרלה היתה נערכת ע"י חבר הנהלה בנוכחות חבר ועדת ביקורת לעומת אם היא הייתה נערכת ע"י חבר הנהלה בנוכחות חבר הנהלה אחר. חברי ההנהלה חשודים באופן אוטומטי באופן שחברי ועדת הביקורת לא? אם חברי ועדת הביקורת רוצים להיות שם ההנהלה יכולה לאפשר להם את זה אבל חברי העמותה בוחרים חברי הנהלה (ועד) שהם סומכים עליהם כדי שהם יבצעו את תפקידם ולכן כדאי לתת להם קצת קרדיט בביצוע התפקיד הזה.

בכל מקרה אלו שטויות. זאת גם קצת היתממות לאמר שמה שאתה עושה זה "לשאול שאלות" ו/או להעביר ביקורת שהיא לא אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 18:30 
את האמת גיא, יש לי עוד הרבה מה להגיד ומה לענות לך, אבל עזוב, יש מצב טוב שהיום זה יום חג...
נעזוב את הנושא הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: