תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אביחי ידין
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
אני שם בצד את האהבה שלו למועדון ואת הטירוף והנשמה של שחקן בית שהוא מביא למגרש.
מקצועית נטו, כשהוא מפוקס הוא ההבדל בין קבוצת פח לקבוצת כדורגל לגיטימית ואפילו טובה.
לטעמי, הגרזן הישראלי הכי טוב שיש, יותר מכיאל, אלמוג כהן והשד יודע מי עוד. הצורה שבה הוא מחזיק את האמצע כמעט לבד בכל משחק, הסגירות שלו בחיפוי על מגן שעולה, הדרך שבה הוא מצמצם רווחים בינו לבין הבלמים ולמעשה מונע מההתקפות להגיע אליהם ישירות ומאלץ את היריב לבנות על כדורים ארוכים והגבהות, התזמון והאגרסיביות שבה הוא מגיע לתאקלים או לכל עימות על כדור, האיום שהוא מהווה בבעיטה מרחוק ובעיקר הכושר הגופני המדהים שלו.
צריך לזכור שהוא לא שיחק חודשיים ובשבועיים האחרונים הוא סגר 90 דקות מול רמה"ש בגביע, 90 דקות בקללה לפני 3 ימים ו-90 דקות היום, כל זה בתפקיד שלוקח הכי הרבה אנרגיות ומאמץ פיזי.
די אם ניזכר איך נראינו בחצית השניה מול נתניה כשלרועי גורדנה נגמר הכוח והאמצע היה פרוץ, באיזו קלילות הגיעו לרחבה שלנו. למי שעוד מחפש הסברים איך יכול להיות שאנחנו קבוצה שספגה מעט שערים עם מרכז הגנה איטי ומגושם ומגינים כדוגמת חוטבא וגל שיש, אביחי הוא סיבה ענקית לכך. גם היום הוא חיסל את סיידו ובוקולי באמצע (לא שזה קשה מדי) ובכל פעם שקטן קיבל את הכדור הוא נצמד אליו ולחץ אותו (ככה גם הגיע הגול הראשון שלנו).
הלוואי ונראה אותו עוד הרבה שנים אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אביחי ידין
הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
ידין של הדאבל זה אחד הקשרים האחורים הכי טובים שהיו בישראל.
מקווה מאוד שהוא יחזור להציג את היכולת הזאת יום אחד, ומקווה שזה יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 02:10 
אני מאוהב בסופרמן הזה. הפועל אמיתי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
גבר מושלם :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
לא משנה מה יגידו עליו וכמה פעמים ירחיקו אותו אני אוהב את השחקן הזה.
כמה נשמה יש בכל פעולה שהוא עושה.
אביחי תישאר כי שחקנים כמוך הם התקווה האחרונה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 08:58 
פשוט מלך.
מוציא כל משחק חולצה רטובה.
הלוואי שיישאר, יכול להתפתח לסמל אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
הוא בהפועל והוא לתמיד :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
ידין (וגם דמארי) בסגל של הנבחרת לקראת מחנה האימון באוסטריה (עם משחקים נגד גרמניה וצ'כיה).
מקווה שיתפוס את המקום הראוי לו ליד ביבראס, ערן, גילי ושכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:00 
אני מת על אביחי והלוואי ויהיה בהפועל כל החיים, אבל טוב שלא הגזמת.
שחקן נורא מוגבל ובטח שלא יכול להחזיק את האמצע לבד.
אתמול הוא שיחק מול הקישור האחורי הכי גרוע של חיפה בעשרים שנה האחרונות. מול בוקולי וסיידו יא יא.
אנשים כאן צחקו כל השנים האחרונות על ג'ון קולמה, אבל בדיעבד (לחלקנו, לי זה היה ברור גם אז) הוא היה ההבדל בין חיפה להפועל. כשג'ון קולמה שיחק, המשחקים בין הפועל לחיפה היו נראים כמו ההבדל בין קבוצת צ'מפיונס ליג לקבוצה מהליגה הלאומית בישראל (לטובת חיפה כמובן). שחקני הפועל לא הצליחו לנשום בכלל (גם אם גנבו ניצחון בסוף), שלא לדבר על האמצע, שם חיפה שלטה בצורה מוחלטת.
ולהשוות אותו לבירם כיאל זה גם בדיחה. כיאל חזק יותר, טכני יותר ומהיר יותר. אם הפציעות לא יגמרו אותו, הוא גם יהיה אחד הישראלים הכי מצליחים באירופה. בירם כיאל הוא גם הסיבה שלקחת דאבל לפני שנתיים. אם הוא מביים פציעה ושומר את עצמו לאירופה ומוותר על הפלייאוף, אתה לא לוקח אליפות בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אני מת על אביחי והלוואי ויהיה בהפועל כל החיים, אבל טוב שלא הגזמת.
שחקן נורא מוגבל ובטח שלא יכול להחזיק את האמצע לבד.
אתמול הוא שיחק מול הקישור האחורי הכי גרוע של חיפה בעשרים שנה האחרונות. מול בוקולי וסיידו יא יא.
אנשים כאן צחקו כל השנים האחרונות על ג'ון קולמה, אבל בדיעבד (לחלקנו, לי זה היה ברור גם אז) הוא היה ההבדל בין חיפה להפועל. כשג'ון קולמה שיחק, המשחקים בין הפועל לחיפה היו נראים כמו ההבדל בין קבוצת צ'מפיונס ליג לקבוצה מהליגה הלאומית בישראל (לטובת חיפה כמובן). שחקני הפועל לא הצליחו לנשום בכלל (גם אם גנבו ניצחון בסוף), שלא לדבר על האמצע, שם חיפה שלטה בצורה מוחלטת.
ולהשוות אותו לבירם כיאל זה גם בדיחה. כיאל חזק יותר, טכני יותר ומהיר יותר. אם הפציעות לא יגמרו אותו, הוא גם יהיה אחד הישראלים הכי מצליחים באירופה. בירם כיאל הוא גם הסיבה שלקחת דאבל לפני שנתיים. אם הוא מביים פציעה ושומר את עצמו לאירופה ומוותר על הפלייאוף, אתה לא לוקח אליפות בחיים.

לא מבטל את מה שרשמת, לטעמי ידין כגרזן קלאסי עולה על כיאל. אני ממש לא חושב שכיאל חזק או מהיר יותר מידין, הוא אכן יותר טכני אבל בשביל להיות גרזן הטכניקה פחות חשובה. הקישור האחורי של חיפה בעונת הדאבל הורכב מקולמה וכיאל, כשבירם משחק יותר מקדימה וקולמה מבינהם היה הגרזן.
להזכירך, קולמה שיחק במשחק ההוא בקללה (לאלה) ואף נתפס מרביץ לעצמו אחרי הגול של לאלה, כי הוא זה שלא סגר את האמצע בעליה של שי מימון קדימה.
הגול שם לא מעט באשמתו. אני גם מסכים איתך שאם כיאל משחק במשחק ההוא, לא בטוח שאנחנו חוזרים עם ניצחון.

בהקשר לנבחרת, בהנחה וביבראס לב לב באנקר בהרכב, הציוות המתאים לו הוא דווקא אביחי ולא כיאל שמתפתה לעלות קדימה (גם במשחקים המעטים של סלטיק שראיתי הוא שיחק די קרוב לרחבת היריב) ועלול להפקיר את האמצע. ידין יתן לביבראס את החופש לעלות קדימה ויסגור את העליות של המגנים קדימה.
בהתחשב בהיסטורית הפאשלות של כיאל בנבחרת, והתיאום שיש בין ידין לביבראס אני חושב שגוטמן יתן לאביחי את המפתחות.
חשוב לזכור שזו נבחרת, אין יותר מדי זמן לניסויים וימי אימון. כשיש לך שחקנים ששיחקו אחד עם השני תקופה לא קצרה וכבר מתואמים ביניהם, המלאכה יותר קלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 13:48 
לא יודע מה הציוות המתאים לו בנבחרת, אני יודע מה הציוות שמתאים לי.
שאביחי יישב בבית וינוח ושגוטמן ישחק עם מי שבא לו, חוץ משחקני הפועל, וכמובן שיפסיד כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
כשהוא לקח את המיקרופון, הוא היה חייב לצעוק לא רוצים טביב בהפועל. למרות שגם אווו הפועל עולה תופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
ידין הוא שחקן שחייב שחקנים טובים סביבו.
וזו הבעיה הכי גדולה שלו.
הוא לא מוביל, הוא לא מנהיג, וכל פעם שהוא ניסה להיות כזה זה עלה לנו בדם.

קשר אחורי מעולה. אבל לא מעבר. לצערי הוא לא מסוגל להכניס כדור לגול, או אפילו לתת פס חכם על 30 מטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
כשהוא לקח את המיקרופון, הוא היה חייב לצעוק לא רוצים טביב בהפועל. למרות שגם אווו הפועל עולה תופס.

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: