תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 17:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפן המעשי של מעבר לבעלות אוהדים על הפועל תל-אביב
הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
להפך, אם מישהו התאהב פה במשהו הרי שמדובר באלו שרוצים דריסת רגל במועדון ולא משנה מה המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפן המעשי של מעבר לבעלות אוהדים על הפועל תל-אביב
הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
הפועל, אני דווקא תומך בכל הרעיון של התארגנות רשמית של האוהדים ואפילו בעלות חלקית.
אבל אני עדיין מקווה שנוכל לפתוח את העונה הבאה בלי טביב (ומן הסתם עם בעלים שיהיה מודע לדרישות הסף בוא נקרא לזה).

במידה וזה לא יקרה, אז יהיה מקום להשקיע אנרגיה בנושא ההתארגנות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 18:46 
אני כמעט לעולם לא כותב כאן, אבל הפעם לא השאירו לי ברירה.
יושב כאן קורמן ומספר שאנשים התאהבו במאבק ולכן הם מחפשים להמשיך אותו, ובמידה והוא ייגמר אז הם ימצאו מטרה אחרת להתמקד בה ולהילחם כנגדה.
אני אספר לך קורמן, לא הרבה יודעים, אבל מדובר בקבוצה של אנשים שעושה ימים ולילות כדי להילחם באלי טביב, אבל כאן לא מסתיימת עבודתה.
כפי שאתה יודע, אותם אנשים שנלחמים בטביב, ויצויין כי מדובר במלחמה יום- יומית, מחפשים ובוחנים אפשרויות רבות להתקדמות לשלב שיבוא, אם וכאשר טביב לא יהיה.
אתה בעצמך פנית לאחת הדמויות שקשורות למאבק והצעת רעיונות. מי שפנית אליו לא פסל אותך, לא שלל את הרעיונות שלך, אלא הסביר לך בצורה הכי כנה ואמיתית שהרעיונות האלו צריכים זמן להתעכל ולעבור ״בדיקה״ של עוד גורמים וביקש ממך להמתין עוד מספר ימים.
כמובן שהתשובה הזו לא סיפקה אותך (למרות שאתה לא בא מאגו) ובשיחה שניהלת לפני יומיים עם מישהי אחרת מהמאבק אמרת לה שהדרך של מטה המאבק זה סוג של גימיק וכאן נגמרה העבודה שלהם ושאתה הרכבת ואם לא יצטרפו אלייך אז הם יישארו על הרציף.
אני אספר לך אני חלק מאותם אנשים, אותך אני לא מכיר, אבל אני יכול להבטיח לך שאנחנו חושבים כל הזמן על הצעד הבא ולא נשארים על הרציף. אם תסתכל על הרציף אתה יכול למצוא את עצמך מנקה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 18:51 
תדבר בבקשה יפה לאחד האנשים הכי אכפתיים ונחמדים פה, עם כל הכבוד
וד"א , יש מה שנקרא הודעה פרטית
נשמח לקרוא אותך כותב כאן יותר, לא רק עקיצות וטענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 21:33 
היי לכולם...
אישרו אותי בפורום ואני יכול לכתוב סוף סוף.
ראשית,חשוב לי לציין שאני חושב שהמחאה חשובה,טובה ובאמת שאני מעריך כל אחד שלקח בה חלק.
נראה לי שלשבת ולא לעשות כלום זה בערך הדבר הכי גרוע שאנחנו יכולים לעשות, כמו שאמרו פה, מי הבטיח לנו שאחרי אלי טביב לא יבוא מישהו גרוע יותר?
אנשים יצאו למחאה הכי יפה ונקייה שהייתה פה בעולם הספורטיבי, לא חבל לבזבז את הכח שהמחאה הזאת צברה בקרב אוהדי הפועל תל אביב? הרי אני באמת חושב ש-90 אחוז מהקהל של הפועל בעד רעיון של שליטת אוהדים בקבוצה, תעשו סקר בגמר גביע כמו שאני עושה כבר 3 שבועות, אנשים בעד הרעיון, אנשים מוכנים להשקיע כסף, יש כאלה שיותר וכאלה שפחות אבל בסופו של יום מעטים מאוד האנשים שהיו נגד. דווקא עכשיו עם כל הגל החיובי שהמחאה יוצרת זה הזמן להריץ את הרעיון, אחרת אף אחד לא מבטיח לנו שבעוד שנתיים שלוש לא נהיה באותו מצב.
בסופו של דבר מדובר על רעיון שבו עתיד המועדון יהיה בידי האוהדים, זה גם ממש לא משנה כרגע המודל שבו הקבוצה תתנהל, על זה צריך לעשות ישיבה גדולה, להזמין את כל אוהדי הפועל תל אביב לישיבה להציג 3 מודלים אפשריים לעשות בחירות וללכת אחרי המודל הנבחר.
דבר אחרון....אני עובד היום בחברת כא"ל כרטיסי אשראי בתפקיד דיי בכיר עם אופציות לקידום. להיכנס לתוך הפועל ת"א זה הדבר האחרון שמעניין אותי,אני מגיל 3 בערך בבלומפילד בשער 5 או 2 ושם אני אשאר.
אני וחבריי העלנו רעיון שלדעתנו הוא טוב לדיון ציבורי זה הכל. מי שרוצה לקחת את זה קדימה מוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 22:04 
סתם במקרה יצא לי לראות היום את התכנית שער 5 של המחזור האחרון בעונת 99/00, עם הדאבל.
עשו שם קטע שהראו מה היה בשנים מהאליפות האחרונה (1988) ועד זאת של אותה עונה.
הראו שם קטע שצולם אם אני לא טועה אחרי הירידת ליגה של הפועל (1989?).
גילי לנדאו אמר אז: "הגיע הזמן שיוגדרו נהלים איזה אנשים ראויים לנהל קבוצת כדורגל".
מעניין אם הוא ידע שהמשפט הזה עדיין יהיה תקף גם אחרי 23 שנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 00:24 
שחר כתב:
ואני הייתי רוצה שרונאלדו ומסי יחתמו מחר בקבוצה.
אתה כל הזמן שולח אותנו ללמוד את המודל הגרמני וככל ש אוהדים , ילמדו טוב יותר את המודל הגרמני הם יבינו שהוא לא מעשי בישראל בעיקר כי הוא דורש חקיקה, אכיפה, רגולציה וכל הדברים שנכון להיום לא קיימים בישראל וגם אין אור בקצה המנהרה שמבשר על בואם.

אוהדים מקסימום יכולים לנסות להשפיע על זהות הבעלים של המועדון שהם אוהדים (וגם זה לצערי עדיין נטול הוכחה) אבל הם לא יכולים לגרום לשינויים שהתחוללו בגרמניה להתקיים בישראל.
תנסה אולי לשלוח לפוליטקאים שלנו חומר ולשכנע אותם ליזום מהלך כזה, יש לי מן תחושה משונה כזו שיש דברים שקצת יותר מעניינים אותם מהמודל הגרמני.

שחר יקירי!

החיים לימדו אותי שבצד מלחמה בונים אופציה לשלום.
נכון לעכשיו אוהדי הפועל נלחמים על הבית מול טביב, אבל צריך גם להכין אופציה לזמן שאחרי המלחמה.
יותר מכך, מלחמה רק בשביל לסלק את המפגע, מבלי להבין לאן מובילים היא די לא אפקטיבית לטווח ארוך.
כשמתכננים מהלך עסקי, כמו לדוגמא, הקמת עמותה לניהול הפועל תל אביב בכדורגל/כדורסל, מתחילים מלמידה.
לומדים הרבה דברים שאני לא אפרט פה, כשחלק ממנה נלמד מאלה שמהווים מודל לחיקוי.
אני שולח אוהדים ללמוד, בדיוק כמו שאני עדיין לומד את הנושא בזמני החופשי.
בשלב הלמידה לומדים, שלא מעתיקים אינפורצמיה כמו תוכי, אלא בודקים אם אפשר ליישם חלק מהתהליכים בתכנית העסקית שאתה מתכנן.
אני יודע לומר היום שחלק מהדברים ניתנים לביצוע גם בלי שינויים של חקיקה, אכיפה ורגולציה.

אוהדים אם אין להם חלק בקבוצה, מסוגלים מקסימום לשתק חלק מהמנגנון הכלכלי של הקבוצה (גם זה בספק רב).
אוהדים ישפיעו, ברגע שמישהו יקבל את ההבנה שבלי אוהדים אין קבוצה.

קטונתי מלתת הוראות לאחרים מה לעשות.
אם הייתי באזור חיוג 972+, כבר מזמן הייתי מנסה להוביל מהלכים, כמו שאני יודע לעשות.
המעט שאני יכול לעשות זה לכוון את האוהדים, איפה אפשר למצוא חומר טוב בתקופת היובש.

אני אסתכן ואומר, שאני בספק עם שחר הלך למקורות שהעברתי פה והתחיל לעיין בהם.
חוק ה- 50+1, הוא פסיק של הפסיק בלינקים שהבאתי.
החלק הארי בלינקים, היו בעיקר על נושאים שמטרידים עמותות בתחילת דרכן, ועד לשלב שהן מיישמות את תהליך הקמת החברה לצד העמותה.
בשביל זה לא צריך חקיקה, אכיפה ורגולציה. צריך סבלנות, למידה, תכנון, חשיבה, ויישום.
צריך לחשוב על הגדרת מטרות לטווח הקצר, גיוס משאבים, תהליכי בדיקה והגדרת מטרות לטווח הארוך.

מה בדיוק מפחיד אותך ואת האחרים מהאפשרות שהאוהדים ינסו לקחת חלק בניהול הקבוצה ?
במקום לפחד, תנסה להבין איך עושים את זה נכון.
עוד הפעם להיות תלויים בגחמות של איזה בעל ממון ?
אם טביב לא רוצה הוא לא מוכר. עובדה.
למה להגיע שוב לאותה סיטואציה ?

עכשיו שכל אחד יעשה מה בראש שלו.
אני יודע מה אני הייתי עושה אם הייתי בישראל.

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 00:30 
אם תרצה השיגים, ואני מניח שאתה רוצה, אתה תמיד תהיה תלוי בגחמות של איזה בעל ממון,
אני מאמין שמודל כזה או אחר שיאפשר לאוהדים לקבל אי אלו החלטות במועדון הוא אפשרי. אני לא רואה את האוהדים מחזיקים את הקבוצה לבדם ומובילים אותה להשגים. בכל מקרה ברור שמקרה כזה של טביב אסור שישנה וצריך לעשות חושבים יחד, לחקור וללמוד כיצד ניתן להביא לפועל מצב כזה. ברור שזה לא עניין של יום או יומיים. אני מסכים את החשיבה לכיוון הזה צריך להתחיל כבר מהיום. סליחה- מאתמול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
זאת הבעיה
יש בקרבנו אנשים יקרים וטובים שמאוהבים ברעיון המאבק
קח מהם את המאבק (ולא משנה במה) ונטלת את נשמתם
אני משוכנע שכשטביב ילך הם ימצאו חיש יעד אחר להאבק בו
אבל לנסות לבנות משהו חדש ? חלילה
זה פוגע במאבק
אפילו ברוסיה הבינו מהר מאד שהשיטה הזאת לא עובדת והגלו ואח״כ חיסלו את מי שהגה את הרעיון הזה
גם בקובה הגיעו להבנה הזאת ושלחו את צ׳ה לכל מיני חורים בעולם עד שמצא את מותו באחד מהם
אז אולי גם אנחנו נתפכח פעם

אדון קורמן, יצאת איש קטן מאוד.
אתה יודע יפה מאוד שאנשים הפסידו סמסטר בלימודים, חותכים מהעבודה או הצבא, משלמים מהכיס שלהם (בין אם יש להם או שאין להם),
ונותנים את כל זמנם ומרצם כדי שהמנוול הזה לא יהיה פה בעונה הבאה.
אני ראיתי במו עיניי נערים שמשתפפים בפעם הראשונה בחייהם במאבק דמוקרטי ולומדים שיעור עצום באזרחות, יותר מכל הפקה פקה בפורום.
....ואז אתה מגיע, ומתוך הכורסא שלך בבית, ומטנף על האנשים האלה כאילו אתה יודע יותר טוב מכולם.

צר לי, אבל היחיד שמאוהב פה במשהו - זה אתה, בניסיון הקבוע שלך ללכת ראש בראש ונגד הזרם סטייל הטרול בלאדבראדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
בנות, די לריב.
אז קורמן התאהב בפרויקט של בעלות אוהדים על המועדון, אז מה.
זה באמת רעיון שקל להתאהב בו.
וכמו כל אדם מאוהב הוא אץ להגן על אהובתו מפני מי שנראים לו כשוחרי רעתה (נניח אנשים שיש להם פרויקט אחר, ופרויקט הבעלות פחות חשוב להם כרגע).

בסך הכול אין ויכוח בין קורמן וחבריו לבין אנשי המחאה. אדרבא, מני מניח שאלה פחות או יותר אותם אנשים.
והרי אם לא נסלק את טביב ייצא שכל פרויקט הבעלות הזה הוא אוננות אחת גדולה, כך שבוודאי שאין סתירה בין הפריקטים האלה.
אם כבר, כל אנשי פרויקט הבעלות אמורים להיות הראשונים שנלחמים בחירוף נפש לסילוקו של טביב (אלא אם הם מעדיפים לאונן על פני הדבר האמיתי, ואז נוח להם שהוא יישאר - אבל קשה לי להאמין שזה המצב).

אני חוזר על עמדתי בנושא, רק ליתר בטחון: :)
כרגע, מה שעומד על הפרק הוא סילוקו של טביב.
כל עוד הוא פה אין בזה שום טעם כי מדובר בבניית מגדלים פורחים באוויר, או למעשה בונים פה קודם את הקפיטריה על הגג ורק אז את הבניין.
אם תיפתח עוד עונה תחת שרביט ניהולו המקסים - אז אפשר לבדוק כמה אנרגיה כדאי להשקיע בפרויקט הבעלות (יכול להיות שבמצב כזה, שבו כבר נדפקנו בכל מקרה עד העצם, שווה להשקיע חלק מהמשאבים בהתארגנות הזאת. וגם זה רק בגלל שהמצב כבר בקאנטים ברמות לא אנושיות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 07:30 
ברור שהמטרה העיקרית היא סילוקו של טביב
אבל כדי לסלק אותו לא די במשמרות מחאה וההפגנות
גם אם נרחיב אותן לגן של הבת של דנה
יותר מזה מי שמעלה על דעתו ברצינות את האפשרות שטביב יקום ויסתלק מרצונו בלא תמורה
הוא תמים במקרה הטוב
לכן התארגנות האוהדים לרכישת חלק (בדגש על החלק) מהמועדון היא לא רק בגדר הכנה נחוצה ליום שאחרי
אלא אמצעי נוסף במאבק
ובנימה אישית:
א.אני אכן איש קטן (גנים דפוקים מן הסתם)
ב. לא כל אדם יכול ליטול חלק פעיל במחאה ממש כשם שלא כל אוהד יכול להגיע לכל משחק של הקבוצה שלו
עם על הכבוד ויש הרבה כבוד לאלו שטוחנים משמרות מחאה ומקדישים את מיטב זמנם לכך אין בכך כדי להקנות להם זכויות יתר על פני כאלה שאינם נוהגים כמותם מכל מיני סיבות פרוזאיות וממש לא חשובות כגון משפחה ופרנסה
ג. עדיין לא הגעתי לשפל המדרגה (בעיני לפחות) של חשיפת חלקים משיחה פרטית שכל כולה פרובוקציה
מה שנקרא "הוצאת דברים מהקשרם״ לכן לא אתייחס לענין זה כלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
קורמן, זה כמובן לא עניין אישי.
לא יודע מאיפה הגיע כל עניין ה"איש קטן" (ואין לי גם מושג על איזהו שיחה פרטית מדובר, אני מקווה שלא כיוונת אליי).

הבעיה בעיניי היא שיש אנשים שמעדיפים לרתום את העגלה לפני הסוסים ולחשוב על היום שאחרי כשאנחנו עוד לא רואים את סוף היום שלפני.
להתכונן לעתיד זה נחמד וחשוב, אבל לא כשיש מצב חרום.
כמו שלא תתחיל לתכנן את שיקום מערך הכבאות בזמן שיש שריפת ענק בכרמל (אלא תשלח כל אדם פנוי לעזור לכבותה) ככה עכשיו אין זמן לעסוק באוטופיות ובאידיאלים לעתיד.
הבית בוער, ואתם מתעסקים עם תוכניות לשיפוץ.
כל עוד אפשר להציל את הבית זה מה שצריך לעשות, ובכל הכוח (ואגב, זה באמת לא חובה לבוא לכל משמרת ומשמרת. יש עוד המון דברים שאפשר לעשות במסגרת הצלת הבית).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 13:15 
בלומי האדום כתב:
שחר כתב:
ואני הייתי רוצה שרונאלדו ומסי יחתמו מחר בקבוצה.
אתה כל הזמן שולח אותנו ללמוד את המודל הגרמני וככל ש אוהדים , ילמדו טוב יותר את המודל הגרמני הם יבינו שהוא לא מעשי בישראל בעיקר כי הוא דורש חקיקה, אכיפה, רגולציה וכל הדברים שנכון להיום לא קיימים בישראל וגם אין אור בקצה המנהרה שמבשר על בואם.

אוהדים מקסימום יכולים לנסות להשפיע על זהות הבעלים של המועדון שהם אוהדים (וגם זה לצערי עדיין נטול הוכחה) אבל הם לא יכולים לגרום לשינויים שהתחוללו בגרמניה להתקיים בישראל.
תנסה אולי לשלוח לפוליטקאים שלנו חומר ולשכנע אותם ליזום מהלך כזה, יש לי מן תחושה משונה כזו שיש דברים שקצת יותר מעניינים אותם מהמודל הגרמני.

שחר יקירי!

החיים לימדו אותי שבצד מלחמה בונים אופציה לשלום.
נכון לעכשיו אוהדי הפועל נלחמים על הבית מול טביב, אבל צריך גם להכין אופציה לזמן שאחרי המלחמה.
יותר מכך, מלחמה רק בשביל לסלק את המפגע, מבלי להבין לאן מובילים היא די לא אפקטיבית לטווח ארוך.
כשמתכננים מהלך עסקי, כמו לדוגמא, הקמת עמותה לניהול הפועל תל אביב בכדורגל/כדורסל, מתחילים מלמידה.
לומדים הרבה דברים שאני לא אפרט פה, כשחלק ממנה נלמד מאלה שמהווים מודל לחיקוי.
אני שולח אוהדים ללמוד, בדיוק כמו שאני עדיין לומד את הנושא בזמני החופשי.
בשלב הלמידה לומדים, שלא מעתיקים אינפורצמיה כמו תוכי, אלא בודקים אם אפשר ליישם חלק מהתהליכים בתכנית העסקית שאתה מתכנן.
אני יודע לומר היום שחלק מהדברים ניתנים לביצוע גם בלי שינויים של חקיקה, אכיפה ורגולציה.

אוהדים אם אין להם חלק בקבוצה, מסוגלים מקסימום לשתק חלק מהמנגנון הכלכלי של הקבוצה (גם זה בספק רב).
אוהדים ישפיעו, ברגע שמישהו יקבל את ההבנה שבלי אוהדים אין קבוצה.

קטונתי מלתת הוראות לאחרים מה לעשות.
אם הייתי באזור חיוג 972+, כבר מזמן הייתי מנסה להוביל מהלכים, כמו שאני יודע לעשות.
המעט שאני יכול לעשות זה לכוון את האוהדים, איפה אפשר למצוא חומר טוב בתקופת היובש.

אני אסתכן ואומר, שאני בספק עם שחר הלך למקורות שהעברתי פה והתחיל לעיין בהם.
חוק ה- 50+1, הוא פסיק של הפסיק בלינקים שהבאתי.
החלק הארי בלינקים, היו בעיקר על נושאים שמטרידים עמותות בתחילת דרכן, ועד לשלב שהן מיישמות את תהליך הקמת החברה לצד העמותה.
בשביל זה לא צריך חקיקה, אכיפה ורגולציה. צריך סבלנות, למידה, תכנון, חשיבה, ויישום.
צריך לחשוב על הגדרת מטרות לטווח הקצר, גיוס משאבים, תהליכי בדיקה והגדרת מטרות לטווח הארוך.

מה בדיוק מפחיד אותך ואת האחרים מהאפשרות שהאוהדים ינסו לקחת חלק בניהול הקבוצה ?
במקום לפחד, תנסה להבין איך עושים את זה נכון.
עוד הפעם להיות תלויים בגחמות של איזה בעל ממון ?
אם טביב לא רוצה הוא לא מוכר. עובדה.
למה להגיע שוב לאותה סיטואציה ?

עכשיו שכל אחד יעשה מה בראש שלו.
אני יודע מה אני הייתי עושה אם הייתי בישראל.

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

אני לא מפחד מקבוצת אוהדים וברור שזה המודל האידיאלי, אבל אני אוהב להיות מעשי.

בקצרה, ניגש לעניין, לא קראתי את כל הלינקים שהבאת חוץ מזה שקשור ל50+1 שכבר הכרתי קודם לכן , מהסיבה העיקרית שאני לא רואה שום אפשרות אחרת לכך שבעלים פרטיים יתחלקו בבעלות של קבוצה בליגת העל עם אוהדים.
הדרך היחידה הנוספת שאני מכיר היא לבנות קבוצה בעצמנו מליגה ג' ויום אחד לקוות שאפשר יהיה למכור חלק ממנה לבעלים, כמו הפועל אוסישקין. אני כמובן מתנגד לרעיון ולדעתי איני היחיד.
וכדי להמשיך להיות מעשיים ולא לדבר בססמאות ולינקים, בוא תבנה תוכנית עסקית או אפילו תסביר במילים פשוטות איך אתה מגייס תוך חודש מהיום 10 מיליון ש"ח כסף נזיל ואני סופר לארג' כי ברור שזה לא ייספק את טביב, אבל כדי לזרום נלך עם התוכנית של מולי שהיא היחידה שהוצגה עד עכשיו. כמו שעו"ד זמיר אמר, הם לא מתכוונים לנהל מו"מ עם רוכשים שיש בידם כסף פיקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 16:05 
שחר, יש היום יותר מ-4 אנשים שמוכנים להיכנס לתהליך כזה יחד עם קבוצת אוהדים וזה עוד לפני שהמהלך בכלל יצא לדרך.
זאת אומרת שהאוהדים אמורים להביא סכום של בערך 4 מיליון ש"ח כאשר אנשי עסקים שיכנסו למהלך אמורים להכניס סכום דומה, בסופו של דבר לכל אחד יהיה אחוז שליטה שווה במועדון, מה שמעניק לאוהדים נציג בדירקטריון ודעה שווה בכלל הנושאים.
הקבוצה בראייתי אמורה להתנהל על צד ה + שלה ולא על המינוס ולכן אין צורך ל"הביא כסף מהבית". (ע"פ ניר ענבר, זה דבר שהוא יותר מאפשרי בהפועל)
בכל אופן, אני חושב שבלי קשר לטביב זה משהו שאמור להיות בקבוצה כמו הפועל. מה שקורה עם טביב כרגע רק מחזק את התחושות של כל מי שמאמין ברעיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:
שחר, יש היום יותר מ-4 אנשים שמוכנים להיכנס לתהליך כזה יחד עם קבוצת אוהדים וזה עוד לפני שהמהלך בכלל יצא לדרך.
זאת אומרת שהאוהדים אמורים להביא סכום של בערך 4 מיליון ש"ח כאשר אנשי עסקים שיכנסו למהלך אמורים להכניס סכום דומה, בסופו של דבר לכל אחד יהיה אחוז שליטה שווה במועדון, מה שמעניק לאוהדים נציג בדירקטריון ודעה שווה בכלל הנושאים.
הקבוצה בראייתי אמורה להתנהל על צד ה + שלה ולא על המינוס ולכן אין צורך ל"הביא כסף מהבית". (ע"פ ניר ענבר, זה דבר שהוא יותר מאפשרי בהפועל)
בכל אופן, אני חושב שבלי קשר לטביב זה משהו שאמור להיות בקבוצה כמו הפועל. מה שקורה עם טביב כרגע רק מחזק את התחושות של כל מי שמאמין ברעיון.

מולי, כל הכבוד על ההשקעה ועל המאמץ. כן ירבו.
שאלה קטנה- חשבתם מה דרך הפעולה החלופית למקרה ובו טביב מתעקש לא למכור את הקבוצה (או אפילו חלקים ממנה) לאוהדים ?
האם אותם אנשי עסקים מוכנים לאפשרות שהם יקנו את הקבוצה מטביב ואנחנו נקנה מהם חלק ?
מה אם טביב יחייב כל מי שרוצה לרכוש את הקבוצה לחתום על מסמך שבו הוא מתחייב לא למכור אף חלק לאוהדים , תוך תשלום פיצויים גדולים לטביב אם זה אכן יקרה. הם יהיו מוכנים לעמוד בפיצוי הזה ?

לפני שקופצים על העגלה צריך לרתום את הסוסים ,או החמור במקרה שלנו. וזה חתיכת חמור עקשן שיכול להפיל את העיסקה רק על הפרנציפ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 16:49 
ואני לא מבין למה לשלול את האופציה של השקעה כספית.
לא רואה סיבה למה אם הקבוצה ב"בעלותנו" לא נכניס כסף בתור קהל.

לדוגמא, אם עד היום השקעתי בסביבות 1000 שקל למנוי, אני מוכן להתחיל לשים 2000, אם אני יודע שלקהל יש השפעה במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2012, 17:05 
א. לא חשבנו על חלופה כזאת, אני חושב שזה דיי לא חוקי להכניס סעיף כזה לחוזה אבל על זה יענו משפטנים, קטונתי מלענות על השאלה הזאת
ב. אני מאמין שטביב ימכור למי שיציע הכי הרבה כסף, ברור שאם זה אוהדים המחיר שלנו יהיה מחיר "מיוחד".
ג.יש המון שאלות פתוחות והרבה מכשולים בדרך, אבל אני מאמין שאם לא נתחיל לצאת לדרך אנחנו נשאר עם השאלות... אני שונא לדבר בסיסמאות אבל יש משהו שמאוד מתאים למצב שלנו:
"Take the first step in faith. You dont have to see the whole staircase just take the first step".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:
א. לא חשבנו על חלופה כזאת, אני חושב שזה דיי לא חוקי להכניס סעיף כזה לחוזה אבל על זה יענו משפטנים, קטונתי מלענות על השאלה הזאת
ב. אני מאמין שטביב ימכור למי שיציע הכי הרבה כסף, ברור שאם זה אוהדים המחיר שלנו יהיה מחיר "מיוחד".
ג.יש המון שאלות פתוחות והרבה מכשולים בדרך, אבל אני מאמין שאם לא נתחיל לצאת לדרך אנחנו נשאר עם השאלות... אני שונא לדבר בסיסמאות אבל יש משהו שמאוד מתאים למצב שלנו:
"Take the first step in faith. You dont have to see the whole staircase just take the first step".

יש לפחות 5 דרכים שאפשר לתפור את זה בדרכים חוקיות למהדרין בד"צ "בית יוסף" - חוקי אחושרמוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:

א. סמוך על טביב שהוא ידע איך להעביר את זה בצורה חוקית. וגם אם לא, מי בדיוק יאכוף את זה ? המשטרה ששומרת עליו ? ההתאחדות שהכשירה את השרץ הזה מלכתחילה ? התקשורת שדי נמאס לה מכל סיפור המאבק ? בשורה התחתונה, טביב יכול לעשות מה שהוא רוצה (בגבולות הסביר). צריך להיות ערוכים לזה.
ב. אני חולק עליך. גם אם טביב יקבל הצעה של 20 מיליון שקל מהאוהדים הוא הוא לא ימכור לנו את הקבוצה. למדנו כבר ממזמן שהאיש מונע מאגו נטו. גם אם זה אומר שהוא יפגע בהכנסות, במשפחה ובעסקים שלו.
ג. אני אתן לך אנלוגיה יותר טובה. כשרוצים להיכנס לבריכה בפעם הראשונה, אז יש כאלה שיבדקו את המים, יחשבו אם יהיה להם קר אחרי שיצאו, ויכנסו לאט לאט. בסופו של דבר, הדרך הכי טובה להיכנס לבריכה היא פשוט לקפוץ פנימה. במקרה שלנו, חשוב לקפוץ פנימה, רק תוודא שיש בכלל מים בבריכה.

אתה הולך לקחת כסף (או התחייבות להשקיע אותו) מאנשים, המינימום שצריך זה לבדוק שבאמת יש לך היענות מהצד שאתה רוצה לקנות ממנו, כי אחרת שכרך יצא בהפסדך.
אין מניעה להרים את העמותה, זה מהלך מבורך שהיה צריך לקרות ממזמן, רק יכול להיות שעדיף להתמקד ביום אחרי שיגיע רוכש חדש ולראות איך אנחנו משתלבים בניהול ביחד איתו.
לא רואה סרט שטביב מוכר אפילו אחוז לאוהדים, צריך להיות מוכנים לאפשרות המאוד סבירה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2012, 17:26 
אני מסכים לחלוטין!!!!
העמותה צריכה לקום ללא קשר לטביב....צריך לנצל את המומנטום שנוצר כרגע...זה זמן שאנשים יסכימו להוציא כסף מהכיס...תעשו בגמר גביע סקר...תראו כמה אנשים יהיו בעד וכמה אנשים יהיו נגד...זה הזמן להוציא מהלך כזה לפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 20:55 
טור של אוריאל דסקל בכלכליסט

הפועל אוסישקין מציגה: מהפכה!
הקבוצה אוששה את הקלישאה: אין קבוצה בלי אוהדים. אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל ואלי טביב צריכים להבין זאת

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3571504,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:40 
מצטרף לחלוטין לרעיון של רישום קבוצה חדשה כבר מחר בליגה ג'. יש כבר לא מעט רעיונות לשמות .מאמין שלמבחנים יבואו מאות שחקנים שיצאו ממחלקת הנוער של הפועל ושחקני עבר. לעוכר אין כל כוונה למכירת הקבוצה. כולנו יודעים שכנראה מכירה משולה מבחינתו להתאבדות או מאסר על מה שנקרא רישום כוזב במסמכי תאגיד או איך שלא יקראו לזה.
פעולה זו תצטרף לשאר הפעילויות המבוצעות במסגרת המחאה (וכן אני כן משתתף בהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
לכו תשחקו בליגה ג׳, לכו, שם בטוח תרגישו טהורים ויפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 22:57 
ערן כתב:
לכו תשחקו בליגה ג׳, לכו, שם בטוח תרגישו טהורים ויפים.

זה ציטוט פחות או יותר למה ששאול אמר בשעתו.
מה אתה רוצה שאני אענה ? לך לך שלם לטביב מנוי או כרטיסי כניסה. יותר ציורי ? אני בטוח שכשטביב ישב בשירותים ויחרבן עם צחוק על הפנים שיש אוהדים שעדיין ישלמו לו כדי שיוכל לעשות שימוש טוב בכסף.
מה זה קשור לטהורים ויפים ?אתה לא מסוגל לענות עניינית לנושא. ספר איך אתה רואה את נושא ההפטרות מטביב או שאולי אתה בעדו - אני פשוט לא מכיר אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אם היית קורא למשל את מה שכתב לא תתפוס אותי, היית מבין את הבלוף בלחשוב שבהקמת קבוצת כדורגל ישראלית בליגה ג' אתה מתנקה מכל הסחי שיש בכדורגל הישראלי.
אם כבר להפך. מליגה ג' ועד ליגה לאומית אין לך טביב אחד בכל ליגה אלא 12 טביבים בכל ליגה, ולא כאלה שמקבלים גב מעבריינים כמו שטביב מקבל לכאורה אלא עבריינים בפרונט.
זה לעניין ה"טהורים".

אתה רוצה להקים לך קבוצה אחרת שאינה הפועל תל אביב, בלי ההיסטוריה המפוארת, בלי הקהל הגדול - תיהנה.
זו לא תהיה הפועל תל אביב גם אם תדמיין לך את זה כל לילה לפני השינה.
מה שכן, אולי תוכל לבקש מחבריך הטובים מוני ומשה הראל לתמוך כלכלית בקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אם היית קורא למשל את מה שכתב לא תתפוס אותי, היית מבין את הבלוף בלחשוב שבהקמת קבוצת כדורגל ישראלית בליגה ג' אתה מתנקה מכל הסחי שיש בכדורגל הישראלי.
אם כבר להפך. מליגה ג' ועד ליגה לאומית אין לך טביב אחד בכל ליגה אלא 12 טביבים בכל ליגה, ולא כאלה שמקבלים גב מעבריינים כמו שטביב מקבל לכאורה אלא עבריינים בפרונט.
זה לעניין ה"טהורים".

אתה רוצה להקים לך קבוצה אחרת שאינה הפועל תל אביב, בלי ההיסטוריה המפוארת, בלי הקהל הגדול - תיהנה.
זו לא תהיה הפועל תל אביב גם אם תדמיין לך את זה כל לילה לפני השינה.
מה שכן, אולי תוכל לבקש מחבריך הטובים מוני ומשה הראל לתמוך כלכלית בקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:17 
נו באמת , מה זה להתחיל מליגה ג'?
לא משנה מה ייקרה , כמה חרא עוד נאכל , אני אף פעם לא אהיה בעד הרעיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:48 
קודם כל הקבוצה היא לא לי אלא לנו ואם לא לנו לאנשים שחושבים שצריך להערך למצב מלחמה בטביב וקבוצה אחרת היא אחד הכלים.
לא זוכר שאמרתי שבצעד יש כוונה לנקות את הכדורגל הישראלי. הכוונה היא שלנו תהיה קבוצה "נקייה".
מה לי ולטביבים האחרים כל עוד הם לא בקבוצה שלי. הפועל אוסישקין לא נלחמה בקבוצות בזויות (כמו באר יעקב למשל).
ואם לא תתפוס אותי אמר שאני לא אנקה את הכדורגל הישראלי הוא צודק לחלוטין. מי שיכול לנקות זה רק השלטון במדינת ישראל אם יחליט לעשות סדר. אנחנו יכולים לפעול רק במישור הקבוצה שלנו.
שוב אתה רק תוקף ולא מספר מה בכוונתך לעשות מחר, עוד חודש (ונניח וטביב לא עזב), עוד חודשיים (אם טביב לא עזב).
הקמת קבוצה הוא צעד שכבר נעשה וראינו שהצליח (או שיש לך השגות גם על זה). וכן הפועל אוסישקין לא ניקתה את הכדורסל הישראלי אך בינתיים נחשבת לסיפור הצלחה. אם תבחר לענות ספר לי מה דעתך בנושא הכדורסל.
ובקשר להיסטוריה המה היא תעזור כאשר אלי טביב (שאול) יגמור את הקבוצה. גם בנושא זה אתה לא רואה את ההיסטוריה של הפועל בקבוצת הכדורסל ?
ועכשו דבר אחרון שאתה דואג לבצע כמו טביב (לא יודע אם זו קללה בעינך או ברכה). לטעון שקר מספר פעמים לא יהפוך אותו לאמת. בלשון אחרת הקשר היחיד ביני לבין משפחת הראל נעשה היום כשמשה הראל ואני הפכנו ל"חברים" בפייסבוק לאור העובדה ששמעתי העלה סטטוס מעניין וחשבתי שאולי יתחיל להוסיף דברים שיוכלו לסייע לנו. מעבר לזה אני יושב איתם בפגישה שבועית בה אנחנו מתאמים את הפעילות שלי באתר (אני מקוה שהבנת שהמשפט האחרון דמיוני - חוץ מלהכיר את שמם והידיעות שפורסמו עליהם בתקשורת , מה שנכתב עליהם באתר ומה שאמרו בראיונות אין לי שום קשר עליהם). המרחק הכי קרוב ביני לבינם היה המרחק בין שער 4/5/6/7 לשער 1 יציע הכבוד.
עכשיו אחרי שהפכת אשכול חשוב עם רעיון רציני להתנצחות בסגנון זול אני מקוה שתוכל להחזיר אותו לפסים רציניים ולציין כמו שאמרתי איך אתה רואה את התקדמות מועדון הפועל תל אביב. מה תסריט שלדעתך יקרה ומה התגובות שלך לתרחישים שונים (טביב לא מוכר, טביב מוכר את הקבוצה לקבוצת בעלים בראשות אביב נמני, טביב מוכר את הקבוצה לבבו קובו, טביב מוכר את הקבוצה לאחותו של לוזון (שמעתי שהיא מחפשת קבוצה), לשייך הקטארי . בקיצור בו ספר מה אתה רואה ונבין את התוכנית. או שבעצם אינך מעוניין שימכור בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי, הפועל כדורסל לא נתקלה באנשי עולם תחתון בליגות הנמוכות בכדורסל (מעניין למה), אז מכאן אפשר להסיק שגם בכדורגל לא תיתקל בכאלו. לוגיקה מדהימה.

אבל למה אני בכלל נכנס להיפותזות האלו? אתה רוצה להקים מועדון שאינו הפועל תל אביב? בכיף. אולי אפילו תמצא כבר אחד קיים שפעיל בליגות הנמוכות, תציע לו איחוד כוחות. אם יהיה לך מזל, אולי הם משחקים במקרה באדום. כך או כך, זו לא תהיה הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2012, 00:13 
ערן כתב:
הבנתי, הפועל כדורסל לא נתקלה באנשי עולם תחתון בליגות הנמוכות בכדורסל (מעניין למה), אז מכאן אפשר להסיק שגם בכדורגל לא תיתקל בכאלו. לוגיקה מדהימה.

אבל למה אני בכלל נכנס להיפותזות האלו? אתה רוצה להקים מועדון שאינו הפועל תל אביב? בכיף. אולי אפילו תמצא כבר אחד קיים שפעיל בליגות הנמוכות, תציע לו איחוד כוחות. אם יהיה לך מזל, אולי הם משחקים במקרה באדום. כך או כך, זו לא תהיה הפועל תל אביב.

תודה על התשובות המקיפות לשאלות ששאלתי. אין לי בעיה לדן איתך רק ציין לי את התסריט שלך אתה רק אומר "לך..." "תמצא..." "אולי תיתקל ..." .
ספר מה אתה הולך לעשות ואם תהיה לך תכנית טובה אין לי בעיה להצטרף. אגב אם אתה נמצא מול ביתו של טביב אז בוא נדסקס את הנושא שם כי יוצא לי להצטרף מספר פעמים בשבוע. אולי אפילו במקרה נפגשנו שם (למרות שנראה לי שלא).
יכול להיות שכבר הבנת אבל בכל זאת אני אבהיר. הקמת קבוצה היא צעד למקרה שאלי טביב מתעקש להמשיך להחזיק בקבוצה. אם ישחרר אז הקבוצה שתוקם תוכל לשמש סוג של קבוצת בת בדומה ל"עודפים" אם אתה מכיר. בכל מקרה אני לא אכניס לכיסו של טביב אגורה מכספי אלא לצורך קניית הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: