תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפן המעשי של מעבר לבעלות אוהדים על הפועל תל-אביב
הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
הפנטזיה האולטמטיבית - מועדון כדורגל בבעלות האוהדים\ בהתנהלות ראויה בו לכל אוהד יש אפשרות להצביע והלשפיע, אבל באמת (כמו בכדורסל).
המציאות - לא חושב שיש לזה סיכוי קלוש.
רוצים שיהיה לזה סיכוי? תוכיחו את זה קודם בכדורסל.
הקמנו קבוצה מעפר בכדורסל, אבל ממש עפר, לא היה כלום, לא אולם בייתי, לא שחקנים, היה כולה פאקינג רעיון, זהו.
תוך זמן קצר הגענו למצב שיו"ר התאחדות הכדורסל מוצץ לנו כדי שנעלה ליגה גם אם לא ננצח בפלליאוף (הצעה כמובן שבחרנו - כל אחד מאיתנו, כל חבר עמותה - להשאר עוד שנה בליגה השניה כדי לעלות כדין וכחוק ללא טובות).
עלינו פאקינג 4 ליגות! תראו לי קבוצת כדורגל בבעלות אוהדים עושה את זה, תראו לי אחת.
אנחנו מביאים את כמות הקהל הגדולה בארץ, אף קבוצה לא מביאה למשחק ליגה את כמות הקהל שהפועל מביאה, גם לא בליגת העל.
יש טרוף כרטיסים עכשיו בפלייאוף, אנשים נלחמים על כל כרטיס כי המנויים נגמרו.
אבל מה? אנחנו עדיין בבעיות כלכליות, עם כל זה, עם ספונסרים והכל, עדיין יש בעיה כלכלית.
אם המודל של הכדורסל היה מושלם, הייתי אומר ראשון יאללה! לכדורגל!
למה הוא לא עובד? מסיבה אחת פשוטה, כי שיש חצי גמר גביע המדינה, אנחנו מביאים כמעט 6,000 איש לנוקיה, ואם היה עוד כרטיסים היו נחטפים עוד (אחרי שקנו גם ליציעים של היריבים), אנשים מוכנים לשלם 150 ש"ח לכרטיס, אבל אותם אנשים לא מוכנים לשים 300 ש"ח לשנה שלמה, לא מוכנים לשים 25 ש"ח לחודש, מחיר של קופסת סיגריות לשנה שלמה, והם לא יבואו לסתם משחק ליגה אם זה לא פלייאוף, שכרטיס עולה 40 ש"ח למשחק, ולפעמים הילד נכנס חינם.
ככה זה, אנשים רוצים לקבל קבוצה בריאה, אבל לא מוכנים לשים פאקינג 25 ש"ח בחודש, אז למה סתם לזיין תשכל על 1000 שקל בשנה שמינימום 50000 איש ישימו? וזה בלי מנוי ושאר ההוצאות. יקרה מה שקרה בכדורסל, חלק ישימו, וחלק יגיעו להינות מהפירות, גם קריאות שהעסק בבעיות כלכליות לא יזיז אותם.
אני מסכים עם שחר, זה רעיון מוקדם מידי, ואם יש סיכוי קלוש שזה יהרוס את הכדורסל (במקרה של איחוד נטילת אחריות) או יגרום לו נזק אחרי הצמיחה המדהימה שהתרחשה שם, אז זיבי, אנשים עבדו קשה מידי בשביל זה.
גם אני רוצה קבוצה בבעלות האוהדים, גם אתה רוצה? אתה מגיע למשחקים גדולים בלבד בכדורסל? שים פאקינג 25 ש"ח בחודש או 300 ש"ח פעם בשנה ויש לך זכות לקבל החלטות כמו אם לעלות ליגה או לא, איזה הנהלה לבחור, להשפיע על הכל, הכל!
שוב, אם זה היה עובד הייתי צועק עכשיו להעביר לאוהדים, זה עובד, אבל חסר הגרוש ללירה, אנחנו לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
שוב, אי אפשר לתת לעמותה הנוכחית את האתגר הזה.
אין לה מנדט מחברי העמותה הנוכחים ואין לה מנדט מאוהדי הכדורגל שלא בעמותה.

חובה לבצע את המהלכים הבאים לפני שמתערבים בכדורגל.
הצעת מבנה ארגוני חדש שבו ברור מי מטפל באיזה ענף ומה הפורומים המחליטים .
הצעה לעקרונות חלוקת משאבים.
הצבעה בין חברי העמותה הנוכחים על השינוי המוצע.
אם יאושר -
גיוס לפי המבנה החדש והעקרונות החדשים של אוהדי הכדורגל שלא התענינו בכדורסל.
קיום בחירות הכוללות את המצטרפים החדשים להנהלת העמותה.

בלי שיתקימו התנאים שלמעלה אין לעמותה מנדט לבצע ממהלך בקבוצת הכדורגל.
כל מהלך אחר יוביל לפילוג.

גם אני לא רוצה שהעמותה תקח חלק בכדורגל, יושבים שם אנשים יקרים מפז בהנהלה שנותנים את הדם ומצמיחים פרחים בלי מים.
לא רוצה שהם יכנסו לכדורגל, יש מספיק עבודה קשה בכדורסל, ואין צורך שזה יפגע בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:24 
Gili כתב:
mkorman1 כתב:
כל מי שרוצה להשתתף בהקמת עמותת אוהדי הפועל תל אביב
מוזמן ליצור קשר איתי
כי נמאס כבר מכל הדיבורים , עת למעשים

אתה מדבר ברצינות או שזאת סוג של ציניות?

ברצינות הכי רצינית שיש
כל מי שרוצה להשתתף ביסוד העמותה שיעביר לי בפרטית
שם מס׳ ת.ז כתובת וטלפון וארשום אותו
אגרות הרישום עלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:27 
לא יודע מה הבעיה שלכם בלנסות?!

לא הלך לא נורא, לא יקרה כלום שהוא יותר גרוע ממה שהולך היום! תתחילו לזוז!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנחנו צריכים להשתמש בעמותת הכדורסל (אני חבר עמותה).. בייחוד מאחר ומאור הראל כתב כאן שזה חלק מהחזון שלו לטווח ארוך.

הגדולה של העמותה בכדורסל היא שהיא גדלה עם הקבוצה והתהליך, בע"ה אם השנה נעלה אנחנו נוכל להעמיד קבוצה טובה יותר בשנה הבאה ותראה שיהיו 3,000 חברי עמותה. צריך לתת לתהליך זמן, אנשים ישלמו דמי חבר אם זה ישווק טוב יותר ויפרוט על מיתרי הרגש. ס ב ל נ ו ת.

אני אשמח להקים עמותת כדורגל, רק לאחר שעמותת הכדורסל תתנער מזה ולא תסכים לקחת חלק בייצוג הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
Gili כתב:
mkorman1 כתב:
כל מי שרוצה להשתתף בהקמת עמותת אוהדי הפועל תל אביב
מוזמן ליצור קשר איתי
כי נמאס כבר מכל הדיבורים , עת למעשים

אתה מדבר ברצינות או שזאת סוג של ציניות?

ברצינות הכי רצינית שיש
כל מי שרוצה להשתתף ביסוד העמותה שיעביר לי בפרטית
שם מס׳ ת.ז כתובת וטלפון וארשום אותו
אגרות הרישום עלי

אם אתה רוצה שזה באמת יצליח
אתה קודם צריך לפרסם את המייל שלך (לא כולם רשומים לפורום השדים אתה יודע)
אתה צריך לפרסם את זה גם בפורום פועלים באדום
ואני ממליץ לך לפנות גם לאתר אדום עולה דרך המייל או דרך המשתמש שלהם בפורום ליצור פרסום לעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:50 
אני אשמח לכל עזרה בפרסום הענין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

אם אין לך משתמש בפועלים
ואתה רציני
תנסח הודעה + מייל שאפשר לשלוח אליו פרטים
ואני בכיף אפרסם את זה בפועלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא יודע מה הקשר לעידוד, אנשים לא מעודדים משכיבים אלפי שקלים על מנוי ליציע מסכן עם גג.
להפועל כדורסל לא היו יכולים להיות מעל ל2000 מנויים בשנה, גם אם אוסישקין היה מכיל 10,000 מקומות.
אין קשר לכדורסל, המצב היום יכול להתחיל עם קבוצה שיהיה לה עם קמפיין נכון בין 5000 ל6000 חברי עמותה.
כדורסל לא מענין אותי באופן אישי וכדורגל כן, ואני חבר עמותה בכדורסל. אתם פשוט לא מצליחים להפנים את זה, ועושים הקבלות מעוותות בענין הזה כל פעם שמדברים על הקמת קבוצת אוהדים.
והמצב הקיים שטביב רוצח את הקבוצה, זו כבר לא שאלה של אם, זו המציאות, הקבוצה מרוסקת וגמורה, וטביב ימשיך לרצוח ולשאוב את המועדון הזה.

כל מילה.

אני חושב שהמצב, במיוחד אחרי המשחק היום, קרוב מאוד לקטסטרופה. הדאגה שלי היא לא מטביב ומהמשטרה המושחתת והמכורה שלו אלא מהקהל. בסוף למישהו ימאס והוא עלול לעשות מעשה שאין ממנו דרך חזרה, וזה יכול להיות אחד שגם לא קורא/כותב פה. טביב ממשיך לנסות ולהבעיר את חבית חומר הנפץ בכל מיני דרכים בגלל שהוא מקווה להיתלות בתגובה שלנו, זו הדרך היחידה שלו לפגוע במחאה.
לא מצטרף לכל הדיבורים על עמותה חדשה, יש לנו עמותה מתפקדת ומנוסה. אם רוצים,אפשר לעשות גיוס מחדש ובחירות מחודשות תוך הבהרה שהעמותה הולכת גם לקנות אחוזים מהבעלות על המועדון ולנסות להביא רוכש/קבוצת רוכשים שיקנו את החלק השני.
דבר אחד בטוח - אי אפשר להמשיך ככה.

ראצ'ו, מאור, וכל שאר חברי ההנהלה בעמותה שכותבים פה - מה הסיכוי לכנס ישיבת הנהלה של העמותה ולהעלות את זה לדיון רציני והתווית דרך פעולה ?
הבית של כולנו הולך ונהרס, אם נמשיך לשבת על הגדר זה יגמר רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 21:24 
אל באנדי כתב:
mkorman1 כתב:

אם אין לך משתמש בפועלים
ואתה רציני
תנסח הודעה + מייל שאפשר לשלוח אליו פרטים
ואני בכיף אפרסם את זה בפועלים

פתחתי אשכול חדש
תודה על העזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 18:21 
אז בשלב המעשי, איפה אנחנו?
הפועל קטמון מכרה משחק לפני שנה (אבל אוריאל דסקל לא מסקר יותר כדורגל ישראלי, אלא רק תופעות נקיות כמו קבוצות אוהדים) והיא תקועה בליגה א'
מכבי יפו נתנה משחק בחסות איומים לכאורה השנה
כל הליגות הנמוכות השנה, כולל הליגה הלאומית, הציגו פסטיבל מרשים של איומים על שחקנים, אנשי הנהלה, התפטרויות עקב איומים והפסדים הזויים
קבוצות מנוהלות ע"י משפחות פשע

לאיזה תהום אתם רוצים לגרור את הפועל, ולמה אתם כל כך בטוחים שהפעם הסיפור שונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 19:01 
לא תתפוס אותי,

אני לא יודע מה האחרים מארגנים או מתכננים, אני יודע מה אני הייתי רוצה לקבל בעתיד.
הייתי רוצה לקבל קבוצה שמתנהלת בצורה אחרת מכל אספקט של ניהול.
הייתי רוצה לראות קבוצה שמשנה סדרי חשיבה בהקשר של תפעול קבוצת ספורט תחרותית.
אני בטוח שאפשר להגיע למצב שתהיה עמותה אחת של אוהדי הפועל תל אביב, אשר תחבור למשקיע אסטרטגי ותנהל יחד עימו את קבוצת הכדורגל/ כדורסל (אחד או יותר).
אני בכלל לא בעד לקחת איש עסקים פרטי, מה שנהוג לכנות בעל ממון.
חברה שתרצה לקשור את המוצר/ים שלה עם הפועל תל אביב (הם חלק מקבוצת הניהול ולאו דווקא ספונסר ראשי).
המטרה להגיע ליציבות כלכלית לא מתוך השקעה של איש כזה או אחר, אלא על בסיס עסקי בלבד.
רק מבנה כזה יכול לרוץ הרבה שנים יחד, כשכל צד מרוויח מהעסקה.

"כתר" היתה יכולה להיות דוגמא טובה, אבל גם הם הלכו בכיוון לא נכון.
אי אפשר לשים את הספונסר מעל הקבוצה. הכוונה בעיקר לנסיון לשים את עצמם כחלק מסמלי המועדון ולפעמים מעליו.

המודלים שניסו בישראל עד היום קרסו.גם מכבי חיפה ותל אביב לא מתנהלות באופן שוטף ללא הזרמת כספי הבוסים.
אנחנו לא קבוצת ניסוי, אבל אפשר לחשוב על שינוי בכל המבנה הכלכלי של הפועל תל אביב.
זה לא אומר שחייבים להקים קבוצת אוהדים חדשה.
צריך אבל לפעול ולקדם כניסת משקיע/ים שהם לא בעלי ממון. כאלו שלא נהיה תלויים במצבי הרוח שלהם.
כאלו שיבינו שבלי אוהדים אין להם עסק חי.

אין לי כוח להתחיל להיכנס לכל הדיון מחדש, אבל באמת שאני שוב פעם מציע לאנשים להתחיל לקרוא ולעיין בחומרים על המודל הגרמני.
לא מתכוון לכל מיני כתבות בעיתונים (הרי חלקם גם בעיני חלק מהאוהדים לא מבינים את נפש האוהד), אלא על מסמכים שיושבים באתרי ההתאחדות הגרמנית והבונדסליגה, פתוחים לכולם ומסבירים לעומק איך עושים זאת בצורה נכונה.
לא לוזונים, טביבים, שיימנים ועסקנים סוג ז' כתבו את המסמכים, אלא אנשי מקצוע בכירים בתחום.
משפטנים, כלכלנים, אנשי שיווק, אנשי אקדמיה, אנשים מעולם הרפואה הספורטיבית ואנשי כדורגל.
הם בעבודה של שנים בנו את הליגה הבריאה ביותר באירופה.
אפשר גם ללמוד ובעיקר להתחיל ליישם.

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 10:23 
איך זה מתחבר לפן המעשי?
הדוגמאות האלה צריכות להיות תמרור אזהרה מהבהב לכל מי שרוצה שהפועל תהיה איכשהו דומה לקבוצות האלה. עד שלא (סליחה על הקלישאה) ינקו את הכדורגל שלנו, אי אפשר יהיה להתקדם פה סנטימטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 10:39 
בלומי האדום כתב:
לא תתפוס אותי,

אני לא יודע מה האחרים מארגנים או מתכננים, אני יודע מה אני הייתי רוצה לקבל בעתיד.
הייתי רוצה לקבל קבוצה שמתנהלת בצורה אחרת מכל אספקט של ניהול.
הייתי רוצה לראות קבוצה שמשנה סדרי חשיבה בהקשר של תפעול קבוצת ספורט תחרותית.
אני בטוח שאפשר להגיע למצב שתהיה עמותה אחת של אוהדי הפועל תל אביב, אשר תחבור למשקיע אסטרטגי ותנהל יחד עימו את קבוצת הכדורגל/ כדורסל (אחד או יותר).
אני בכלל לא בעד לקחת איש עסקים פרטי, מה שנהוג לכנות בעל ממון.
חברה שתרצה לקשור את המוצר/ים שלה עם הפועל תל אביב (הם חלק מקבוצת הניהול ולאו דווקא ספונסר ראשי).
המטרה להגיע ליציבות כלכלית לא מתוך השקעה של איש כזה או אחר, אלא על בסיס עסקי בלבד.
רק מבנה כזה יכול לרוץ הרבה שנים יחד, כשכל צד מרוויח מהעסקה.

"כתר" היתה יכולה להיות דוגמא טובה, אבל גם הם הלכו בכיוון לא נכון.
אי אפשר לשים את הספונסר מעל הקבוצה. הכוונה בעיקר לנסיון לשים את עצמם כחלק מסמלי המועדון ולפעמים מעליו.

המודלים שניסו בישראל עד היום קרסו.גם מכבי חיפה ותל אביב לא מתנהלות באופן שוטף ללא הזרמת כספי הבוסים.
אנחנו לא קבוצת ניסוי, אבל אפשר לחשוב על שינוי בכל המבנה הכלכלי של הפועל תל אביב.
זה לא אומר שחייבים להקים קבוצת אוהדים חדשה.
צריך אבל לפעול ולקדם כניסת משקיע/ים שהם לא בעלי ממון. כאלו שלא נהיה תלויים במצבי הרוח שלהם.
כאלו שיבינו שבלי אוהדים אין להם עסק חי.

אין לי כוח להתחיל להיכנס לכל הדיון מחדש, אבל באמת שאני שוב פעם מציע לאנשים להתחיל לקרוא ולעיין בחומרים על המודל הגרמני.
לא מתכוון לכל מיני כתבות בעיתונים (הרי חלקם גם בעיני חלק מהאוהדים לא מבינים את נפש האוהד), אלא על מסמכים שיושבים באתרי ההתאחדות הגרמנית והבונדסליגה, פתוחים לכולם ומסבירים לעומק איך עושים זאת בצורה נכונה.
לא לוזונים, טביבים, שיימנים ועסקנים סוג ז' כתבו את המסמכים, אלא אנשי מקצוע בכירים בתחום.
משפטנים, כלכלנים, אנשי שיווק, אנשי אקדמיה, אנשים מעולם הרפואה הספורטיבית ואנשי כדורגל.
הם בעבודה של שנים בנו את הליגה הבריאה ביותר באירופה.
אפשר גם ללמוד ובעיקר להתחיל ליישם.

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SMOKE:

ואני הייתי רוצה שרונאלדו ומסי יחתמו מחר בקבוצה.
אתה כל הזמן שולח אותנו ללמוד את המודל הגרמני וככל שאוהדים, ילמדו טוב יותר את המודל הגרמני הם יבינו שהוא לא מעשי בישראל בעיקר כי הוא דורש חקיקה, אכיפה, רגולציה וכל הדברים שנכון להיום לא קיימים בישראל וגם אין אור בקצה המנהרה שמבשר על בואם.

אוהדים מקסימום יכולים לנסות להשפיע על זהות הבעלים של המועדון שהם אוהדים (וגם זה לצערי עדיין נטול הוכחה) אבל הם לא יכולים לגרום לשינויים שהתחוללו בגרמניה להתקיים בישראל.
תנסה אולי לשלוח לפוליטקאים שלנו חומר ולשכנע אותם ליזום מהלך כזה, יש לי מן תחושה משונה כזו שיש דברים שקצת יותר מעניינים אותם מהמודל הגרמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
הפועל קטמון מכרה משחק לפני שנה (אבל אוריאל דסקל לא מסקר יותר כדורגל ישראלי, אלא רק תופעות נקיות כמו קבוצות אוהדים) והיא תקועה בליגה א'
כל הליגות הנמוכות השנה, כולל הליגה הלאומית, הציגו פסטיבל מרשים של איומים על שחקנים, אנשי הנהלה, התפטרויות עקב איומים והפסדים הזויים

אתה חייב להודות שלהפועל יש לובי קצת יותר גדול מלקטמון ומכבי יפו. אמרו את זה גם על טביב והנה, הקהל עומד על שלו ומרים את ההפגנות הכי גדולות שהיו כאן שקשורות לספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע לשבת ולא לעשות כלום, ולקוות לטוב
בסוף זה יעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 11:34 
הפועל כתב:
בסוף זה יעבוד

לפני שבוע וחצי הבטיחו שדברים עומדים לזוז.
מאז דממה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:09 
כבר למדנו שדווקא כששקט דברים קורים. סבלנות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפן המעשי של מעבר לבעלות אוהדים על הפועל תל-אביב
הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:14 
מוות כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אתה חייב להודות שלהפועל יש לובי קצת יותר גדול מלקטמון ומכבי יפו. אמרו את זה גם על טביב והנה, הקהל עומד על שלו ומרים את ההפגנות הכי גדולות שהיו כאן שקשורות לספורט.

אתה צוחק, נכון?
מכבי יפו היא קבוצה שמהשמועות עליה אפשר להבין שמעורבים בה הרבה יותר גורמים מפוקפקים ממה שהייתם רוצים בהפועל ועדיין הם לכאורה מכרו משחק.
איזה לובי? חיים רמון? דב חנין? פעם אחת באו 1000 אנשים להפגנה?
הפועל כתב:
בסוף זה יעבוד

אני מציע לרכז את המאמצים בלהעיף את טביב, ולא לשחק באינטרנט במודלים שנכשלו אחד אחרי השני. בעיקר כשמי שמוביל את היוזמה הכביכול רצינית מבין השתיים לא מצליח לכתוב משפט בלי סימן הפיסוק "..." בפייסבוק.
בנוסף, אני מציע להתרכז בתגובות מעשיות ולא בחלוקת ציונים למי יושב ומי עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לרכז את המאמצים כמה שרוצים בלהעיף את טביב
אם אפילו לא מנסים להציב אלטרנטיבה ליום שאחרי, זה אומר פשוט לשבת ולחכות לטביב 2.0

הייתה איזו נקודה בזמנו במאבק על אוסישקין, שראיינו אותי ושאלו אותי אם אני חושב שיש למאבק שלנו סיכוי
ואמרתי שלא, אולי 1% סיכוי. אבל אני בכל זאת מנסה, כדי שכשכל זה ייגמר, אני אדע שלפחות ניסיתי ועשיתי את המקסימום (ובמקרה הזה, אפילו יצא משהו טוב מאד מכל המאבק, למרות שהמטרה הרשמית נכשלה).

אז אולי אני מתרכז ב"לחלק ציונים" ולא ב"תגובות מעשיות", במקום בלקטול את מי שמנסה לחשוב על היום שאחרי (אולי לא בהצלחה ורק מעל דפי האינטרנט, אבל גם זה משהו וצריך להתחיל מאיפשהו).
אבל מי שחושב שלהילחם בטביב זה לעשות את המקסימום, טועה ומטעה את עצמו.
כי לפני טביב היה מוני הראל, ואחרי טביב אולי במקרה יהיה משהו טוב, אבל 3 שנים אחריו באותה מקריות יכול לבוא מוני הראל או טביב הבא. למעשה מי שמסתכל סביבנו רואה שהסיכויים לזה אפילו יותר גבוהים מאשר סמי סגול הדור הבא.

אז אפשר להמשיך לספר לעצמנו כמה אי אפשר וכמה זה קשה, ולא יכול להיות, והנסיבות פה מיוחדות וחבל על הזמן ובקיצור - לשבת על התחת (וכן בנושא הזה אנחנו כקולקטיב יושבים על התחת) ולמרר כמה העולם והאוהדים חרא ואין סיכוי.

אבל בשורה התחתונה כשיבוא טביב הבא, לא נוכל לאמר לעצמנו שעשינו הכל כדי למנוע את זה. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:33 
ואפשר לקחת את המאמצים ולהשקיע אותם בכיוון הנכון - קריאה לרגולציה. פעולה אמיתית ורצינית לניקוי הכדורגל ע"י מי שיש לו את הכוחות, הגב והאינטרס לנקות את הכדורגל.

בסיבוב הראשון - לקבוצות היו נכסים, באו נוכלים לכל קבוצה ושתו ממנה את הנכסים או גרמו לאיבוד הנכסים - הפסדנו בגדול.
בסיבוב השני נראה שמה שקובע זה כספי הטוטו שעלו בעקבות הווינר ועליה בהימורים הלא-חוקיים. אם נתעסק בחלומות נפסיד גם כאן בגדול ולא תהיה דרך חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:36 
הפועל כתב:
אפשר לרכז את המאמצים כמה שרוצים בלהעיף את טביב
אם אפילו לא מנסים להציב אלטרנטיבה ליום שאחרי, זה אומר פשוט לשבת ולחכות לטביב 2.0

הייתה איזו נקודה בזמנו במאבק על אוסישקין, שראיינו אותי ושאלו אותי אם אני חושב שיש למאבק שלנו סיכוי
ואמרתי שלא, אולי 1% סיכוי. אבל אני בכל זאת מנסה, כדי שכשכל זה ייגמר, אני אדע שלפחות ניסיתי ועשיתי את המקסימום (ובמקרה הזה, אפילו יצא משהו טוב מאד מכל המאבק, למרות שהמטרה הרשמית נכשלה).

אז אולי אני מתרכז ב"לחלק ציונים" ולא ב"תגובות מעשיות", במקום בלקטול את מי שמנסה לחשוב על היום שאחרי (אולי לא בהצלחה ורק מעל דפי האינטרנט, אבל גם זה משהו וצריך להתחיל מאיפשהו).
אבל מי שחושב שלהילחם בטביב זה לעשות את המקסימום, טועה ומטעה את עצמו.
כי לפני טביב היה מוני הראל, ואחרי טביב אולי במקרה יהיה משהו טוב, אבל 3 שנים אחריו באותה מקריות יכול לבוא מוני הראל או טביב הבא. למעשה מי שמסתכל סביבנו רואה שהסיכויים לזה אפילו יותר גבוהים מאשר סמי סגול הדור הבא.

אז אפשר להמשיך לספר לעצמנו כמה אי אפשר וכמה זה קשה, ולא יכול להיות, והנסיבות פה מיוחדות וחבל על הזמן ובקיצור - לשבת על התחת (וכן בנושא הזה אנחנו כקולקטיב יושבים על התחת) ולמרר כמה העולם והאוהדים חרא ואין סיכוי.

אבל בשורה התחתונה כשיבוא טביב הבא, לא נוכל לאמר לעצמנו שעשינו הכל כדי למנוע את זה. זה הכל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
גם קריאה לרגולציה זה פעולה לקראת היום שאחרי, וזה כיוון לגיטימי לחלוטין להציע.
אבל מה שאתה הצעת זה "לרכז את המאמצים בלהעיף את טביב". וזה לא מספיק.
אם יחליטו להתרכז בכיוון הזה - אני בעד. אם יתרכזו בהקמת עמותת אוהדים רק אצלנו - אני בעד.
אבל משהו צריך לעשות חוץ מלדאוג להעיף את טביב וזהו, ובמקביל לבקר ולקטול כאוטופיסט פנטזיונר את כל מי שמנסה לעשות משהו כדי למנוע את ביאת הטביב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:57 
הפועל כתב:
גם קריאה לרגולציה זה פעולה לקראת היום שאחרי, וזה כיוון לגיטימי לחלוטין להציע.
אבל מה שאתה הצעת זה "לרכז את המאמצים בלהעיף את טביב". וזה לא מספיק.
אם יחליטו להתרכז בכיוון הזה - אני בעד. אם יתרכזו בהקמת עמותת אוהדים רק אצלנו - אני בעד.
אבל משהו צריך לעשות חוץ מלדאוג להעיף את טביב וזהו, ובמקביל לבקר ולקטול כאוטופיסט פנטזיונר את כל מי שמנסה לעשות משהו כדי למנוע את ביאת הטביב הבא.

אז יאללה, אני מסכים וקורא לרגולציה.

מי מצטרף וקורא לרגולציה יחד איתי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 12:58 
מה זה "לבקר ולקטול"? הבאתי פה דוגמאות מהחיים לגבי כל קבוצות האוהדים שקמו עד היום.
אני חושב שמה שמנסים לעשות באשכול הזה יכול להיות הסוף של הפועל.

אוהדים צריכים להבין את גבולות הגזרה שלהם. הם יכולים להזהיר, להתריע, לדרוש, לקלל, להפגין, להציק, להטריד, להופיע בוועדות וגם להפעיל לובי. כרגע, אין שום סיכוי שהם יכולים להחזיק בקבוצה מצליחה.

מי זה "יחליטו"? קרל מרקס? אוריאל דסקל? המשתמש מקרומן1 ומולי הולצמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל, הכל טוב ויפה, אבל נוצר רושם שעבור חלק גדול ממתכנני העמותות והבעלויות והמודלים התכנונים האלה מחליפים כל סוג של פעולה ממשית, בטח ובטח סוג כזה של פעולה גם יזרז את עזיבתו של טביב (ויפתח פתח להפיכת התוכניות הנ"ל מחלומות למציאות).

ואקנח במשל סיני עתיק: אם היתה לך פרצה בגדר שדרכה פלש מישהו לחצר שלך, קודם כל תגרש את הפולש ורק אחר כך תתפנה לתקן את החור בגדר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
טקנו, שחר, לת"א. אין לי מושג מה עושים כל הקוראים לפעולה בנושא עמותת אוהדים בנושא טביב. רק על עצמי ידעתי לספר.
יכול להיות שמדובר בחבר כלומניקים חסרי מושג. ויכול להיות שעמותת אוהדים תהא הסוף של הפועל.

אבל גם טביב נוסף יהיה הסוף של הפועל (לפחות במתכונתה הנוכחית). המרחק בינינו להפועל פתח תקווה, קצר משנדמה לכולנו.
ולפחות הם מנסים לחשוב על היום שאחרי. לא כל דבר שלא עבד פרפקט פעם אחת או פעמיים בנסיבות מסויימות הוא דבר שלא צריך לנסות ואפילו לשקול. בטח כשיש הרבה דוגמאות בעולם שהוא עובד לא רע עד רמה שהוא מובן מאליו.
אולי מה שהם מציעים זו טעות וזה בלתי אפשרי, בהחלט יתכן. אז תציעו אלטרנטיבה ויאבלית (viable) חוץ מלא לעשות כלום, ותשכנעו. או תגידו "שווה לנסות, אבל צריך לאחד כוחות/שיעמדו אנשים רציניים/להתארגן כמו שצריך ולא על גבי פורום/אנערף".
אבל ללעוג ולעשות צחוק ולקטול אנשים ברמה אישית זה הכי קל בעולם, בטח על גבי פורום אינטרנטי. ולאמר שלא צריך לעשות כלום נמצא לא הרחק משם.
איך לאמר בעדינות - קשה לי ממש להתרשם מכל זה חברים.

ואם אנחנו כבר בענייני פתגמים טקנו, גם אני מכיר כמה. למשל "סוף מעשה במחשבה תחילה".
אם העפנו את טביב, רק כדי לגלות שמי שקונה את הקבוצה זה אחד 'אלי חביב', אז מה עשינו? בשביל מה הוצאנו אנשים מהבית והתלהבנו ושפכנו ימבה אנרגיות? לא היה עדיף לפחות קצת לנסות לחשוב ולפעול בכיוון היום שאחרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 13:44 
איזה לעג וקטילה ראית כאן?
אני בהחלט חושב שלגבי אוריאל דסקל יש שאלה רצינית לגבי "זכות העמידה" ואני בהחלט חושב שלהתעלם ממה שקורה כאן בשנתיים האחרונות היא היתממות.

חוץ מזה - אתה מחזיק את המקל משתי קצותיו בהשוואות טביב-מוני. מצד אחד אתה אומר שהמועדון לא ישרוד עוד טביב, מצד שני אתה אומר שמוני הוא בדיוק טביב.
כנראה שבעל הבית הבא לא יהיה מושלם, ולא יהיה טביב, אלא איפשהו באמצע. אני מעדיף את זה ומעדיף לחיות על אש קטנה בין מקומות 1-4 בליגת העל עד שיעשה כאן סדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2012, 13:45 
זאת הבעיה
יש בקרבנו אנשים יקרים וטובים שמאוהבים ברעיון המאבק
קח מהם את המאבק (ולא משנה במה) ונטלת את נשמתם
אני משוכנע שכשטביב ילך הם ימצאו חיש יעד אחר להאבק בו
אבל לנסות לבנות משהו חדש ? חלילה
זה פוגע במאבק
אפילו ברוסיה הבינו מהר מאד שהשיטה הזאת לא עובדת והגלו ואח״כ חיסלו את מי שהגה את הרעיון הזה
גם בקובה הגיעו להבנה הזאת ושלחו את צ׳ה לכל מיני חורים בעולם עד שמצא את מותו באחד מהם
אז אולי גם אנחנו נתפכח פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: