תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 11:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ממשלת נתניהו
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:18 
האבטלה עולה
חוקים אנטי דמוקרטיים נחקקים ברצף מסחרר
האלימות בין כל המגזרים עולה
בידוד מדיני
קיפאון מוחלט בתחום המדיני
התעלמות מוחלטת ממאות אלפי אנשים שדרשו סדר עדיפויות חדש במדינת ישראל
0 התקדמות בתחומים כמו תחבורה ציבורית/פרוייקטים לאומיים כאלה ואחרים
אז למה הוא יייבחר שוב למה?
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ממשלת נתניהו
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 24 אוגוסט 2012, 14:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:33 
עכשיו הלכתי לעשן סיגריה עם השכן ובדיוק אמרתי אותו דבר(רק שהוספתי את הפשלה עם המרמרה, את הפשלה עם השריפה בקרמל, את הבלגן עם גבי אשכנזי, עם הביקורת של הממסד הביטחוני עליו ועוד).
אני פשוט מתקשה להבין, מי מספיק אידיוט לבחור בביבי?
מסתבר שרבע מהעם שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 24 אוגוסט 2012, 14:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:36 
סנוקר פיקדילי כתב:
גם הרבה מזה מגיע מההרגשה שאין מישהו אחר לבחור בו, שזה בקטע של הרע במיעוטו.

אבל אפילו זה לא נכון, איך בדיוק שלי, לפיד או מופז יהיו רעים יותר? פאק איט, איך אולמרט(אחד מראשי הממשלה הגרועים שאי פעם היו פה) גרוע יותר?
עם כמות הפאדיחות והטמטום שרץ במדינה הוא חייב היה לסיים את הקריירה הפוליטית שלו מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 24 אוגוסט 2012, 14:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:40 
סנוקר פיקדילי כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

אבל אפילו זה לא נכון, איך בדיוק שלי, לפיד או מופז יהיו רעים יותר? פאק איט, איך אולמרט(אחד מראשי הממשלה הגרועים שאי פעם היו פה) גרוע יותר?
עם כמות הפאדיחות והטמטום שרץ במדינה הוא חייב היה לסיים את הקריירה הפוליטית שלו מזמן.

במי אתה מתכוון לבחור ?

ואולמרט היה גרוע ? דווקא אני מתרשם ממנו שהוא היה סביר מאוד (יחסית לביבי), בדיעבד.

יחסית לביבי הבדיל סיגריה שזרקתי לפני 5 דקות הוא סביר, לא סותר את העובדה שהוא היה ראש ממשלה גרוע.
מי אני בוחר? לא יודע, או שלי(ולהרגיש מטמטם), או לפיד(ולהרגיש כמו זונה) או מרץ(ז''ל).
זה שאין במי לבחור, לא סותר את העובדה שביבי הוא לא הרע במיעוטו אלא הכי רע שיכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:01 
מרצ מעלה את כוחה לפי הסקרים לכחמישה מנדטים.
לדעתי מרצ היא העתיד של השמאל הישראלי. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:07 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 24 אוגוסט 2012, 14:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אור :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:14 
ישראל צלחה את המשבר הכלכלי יותר טוב מכל מדינות העולם המערבי
הצמיחה הכי גבוהה מכל מדינות העולם המערבי
התקציב מאוזן
האבטלה בשפל הסטורי (בכל אחת משיטות המדידה האפשריות)
אין פיגועים

אני כנראה לא אצביע ביבי, אבל אני בהחלט מבין את מי שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 24 אוגוסט 2012, 14:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:24 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
התקציב מאוזן
אין פיגועים

אי שיוון גודל, הריכוזיות עדיין קיימת במשק, העלויות מחיה הבסיסיות עולות בצורה מטורפת(מים, חשמל, קוטג?), כמות העניים בישראל אומנם השתפרה יחסית לעולם המערבי, אבל
זה רק כי העולם המערבי ירד לטמיון והחינוך על הפנים.
פיגועים? חלק גדול מזה, זה עופרת יצוקה והפחד של חמאס מתגובה ישראלית חריפה. את זה ביבי חייב לאולמרט וברק.
עם מה שאתה אומר, זה נכון, אבל זו היא ראיה לא נכונה בהכרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:24 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
התקציב מאוזן
אין פיגועים

צלחה את המשבר הכלכלי? זה שמראים לך גרפים ירוקים לא אומר שבסופו של יום לסטודנט/זוג צעיר/ניצולי שואה/אזרחים עם צרכים מיוחדים יש יותר בסוף החודש.
תקציב מאוזן?גירעון הולך וגודל,רמת חינוך בשפל [עקב חוסר תקציב] וקיצוצים משנה לשנה על חשבון האזרח הפשוט.
אבטלה בשפל היסטורי?בידיוק היום פרסמו שהאבטלה באחוזים הכי גבוהה שהייתה אי פעם.
אין פיגועים?בסדר,גם אין תהליך לשלום.זו רק תקופת התחמשות עד שהכל יחזור,אתה עדיין דורך במקום כל עוד אין הסדר קבע.

ביבי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:26 
סתם כי בא לי אדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

אולמרט , ברצינות ? אותו ראש ממשלה שבתחילת מלחמת לבנון השנייה רץ למכור את המניות שלו כי ידוע שבזמן מלחמה השווקים לרוב נמצאים בירידה ?
לגבי שלי יחימוביץ׳ - כיום בראש ממשלת ישראל לא יכולה לעמוד אישה. מדינת ישראל מוקפת במדינות ערביות שבלשון המעטה לא מתייחסות לנשים כשוות בין שווים, וזאת מגמה שאני מאמין שהתחזקקה לאחרונה, על אחת כמה וכמה שמאז תחילת האביב הערבי ועלייתם כוחם של האחים המוסלמים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:28 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:31 
אינפקציה כתב:
האבטלה עולה
בידוד מדיני

דווקא בקטע של האבטלה אנחנו במצב די טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:39 
בחור טוב כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

אולמרט , ברצינות ? אותו ראש ממשלה שבתחילת מלחמת לבנון השנייה רץ למכור את המניות שלו כי ידוע שבזמן מלחמה השווקים לרוב נמצאים בירידה ?
לגבי שלי יחימוביץ׳ - כיום בראש ממשלת ישראל לא יכולה לעמוד אישה. מדינת ישראל מוקפת במדינות ערביות שבלשון המעטה לא מתייחסות לנשים כשוות בין שווים, וזאת מגמה שאני מאמין שהתחזקקה לאחרונה, על אחת כמה וכמה שמאז תחילת האביב הערבי ועלייתם כוחם של האחים המוסלמים .

1. מי שרץ למכור את המניות שלו תחילת מלחמת לבנון זה היה חלוץ לא אולמרט
2. הוא עדיין יותר טוב מביבי. הוא לפחות לא העמיד קואליציה שחוקקה כל דקה חוק מפגר אחר ולפחות ניסה לעשות משא ומתן עם אבו מאזן.
3. לכן סייגתי וכתבתי בסוגריים אחד מרשי הממשלה הגרועים ביותר אי פעם שהיו פה, זה לא סותר שביבי עוקף אותו בסיבוב מבחינת טמטום, פופוליזם וחרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:41 
JustZiv כתב:
אינפקציה כתב:
האבטלה עולה
בידוד מדיני

דווקא בקטע של האבטלה אנחנו במצב די טוב

7 אחוז ובמגמת עליה.
וזה האבטלה שסופרים.
האמת? האבטלה שלנו בפועל, או יותר נכון אלו שהם לא חלק משתתפי העבודה, זה משהוא כמו פי 2 מארצות הברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 21:58 
אינפקציה כתב:
האבטלה עולה
בידוד מדיני

אני באמת חייב להבין את הטענה שלך, מה אתה לא מבין? למה השמאלנים יצביעו לו או למה הימניים יצביעו לו? אתה כאדם בעל דעות שמאלניות (יש להניח רדיקליות), באמת כואב לך על רוב הדברים האלה שאתה מציין פה מכיוון שהאידאולוגיה של נתניהו ושלך מעולם לא עלו בקנה אחד. גם אם זה היה בגין יכלת להגיד אותו דבר. עד כאן לעניין הבעיות המדיניות שאתה מתאר.
לצורך תשובה מעמיקה יותר והבנת העניין, אעמוד על כל מה שתיארת פה ואפרט לך למה זה לא יפריע לימני הממוצע, שדעותיו עולות בקנה אחד עם עקרונות הליכוד.
האבטלה עולה דווקא ממש לא נכון, על פי כל המחקרים האבטלה בשפל גדול מאוד. בעיקר יחסית למצב העולמי בנושא הזה. בכלל הטענות לגבי המאקרו-כלכלה במדינת ישראל הן במקרה הטוב מגוחכות. מדינת ישראל כמדינה (לא כמה שאתה מרוויח או משלם בסופר) במצב כלכלי מצוין והאבטלה במצב טוב
חוקים אנטי דמוקרטיים נחקקים ברצף מסחררלדעתך (השמאלית קיצונית) הם אנטי דמוקרטיים. לימני הממוצע הם חוקים לגיטימיים שאף נועדו לתקן עוולות גדולות שהיו קיימות פה. בנוסף מדובר בגג 2-3 חוקים שוליים שחלקם גם לא עברו.
האלימות בין כל המגזרים עולהלא יודע מאיפה הנתון הזה. האלימות תמיד היתה במדינת ישראל ולהאשים את ביבי בזה או למנוע מעצמי לתת לו את קולי בשל כך, זה אידיוטי.
בידוד מדיניבמקרה הרע, הוא לא מורגש. במקרה הטוב, הוא לא קיים. איזה בידוד מדיני? ואיך בדיוק זה משפיע על האזרח הקטן? ההרגשה הכללית היא שאנחנו במצב טוב, ובעיקר והכי חשוב - במצב ביטחוני מצויין.
קיפאון מוחלט בתחום המדיני פה באמת היתה לי בעיה להבין למי אתה פונה- אם אתה פונה לשמאלנים, הרי שגם ככה הם לא יצביעו ביבי. אם אתה פונה לימניים - הרי שהם מברכים על כך. מבחינת הימין קיפאון מדיני זה הישג הראוי לשבח, ואתה חייב לחת את זה בחשבון.
התעלמות מוחלטת ממאות אלפי אנשים שדרשו סדר עדיפויות חדש במדינת ישראלפה באמת יש בעיה, וזו הפעם היחידה שאני מסכים איתך. יוקר המחייה גדול מאוד וביבי עוד לא הציג תוכנית או עניין לשנות את זה. אבל תחשוב שלרוב האנשים, עדיין העניין המדיני בא לפני העניין הכלכלי, והם עדיין יעדיפו להציע ביבי מאשר לפיד רק מפני החשש שלפיד יחזיר שטחים, שזהו דבר שרוב הימין לא רוצה בכך.
0 התקדמות בתחומים כמו תחבורה ציבורית/פרוייקטים לאומיים כאלה ואחריםלרוב הימניים (שהם בד"כ מסורתיים עד דתיים) תח"צ לא אמורה להתקיים בשבת. ולגבי פרוייקטים לאומיים אחרים - המצב טוב מאוד כרגע במצב הכללי לרוב הימניים - הם מרוצים מסגירת חנויות בשבת, מהשמריה על הסטטוס קוו וכו'.

אני מקווה שקצת עזרתי לך להבין איך ביבי יכול להגיע בקלות ל30 מנדטים, ואיך הטענות שלך (שהן המצע של השמאל) לא יזיזו לימני הממוצע.
גילוי נאות - עוד לא החלטתי למי אצביע, אבל כמו שאדום עולה בבלומפילד כתב - אני בהחלט מבין את מי שיצביע ליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 24 אוגוסט 2012, 14:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 23:14 
lirazgc כתב:
אינפקציה כתב:
האבטלה עולה
בידוד מדיני

אני באמת חייב להבין את הטענה שלך, מה אתה לא מבין? למה השמאלנים יצביעו לו או למה הימניים יצביעו לו? אתה כאדם בעל דעות שמאלניות (יש להניח רדיקליות), באמת כואב לך על רוב הדברים האלה שאתה מציין פה מכיוון שהאידאולוגיה של נתניהו ושלך מעולם לא עלו בקנה אחד. גם אם זה היה בגין יכלת להגיד אותו דבר. עד כאן לעניין הבעיות המדיניות שאתה מתאר.
לצורך תשובה מעמיקה יותר והבנת העניין, אעמוד על כל מה שתיארת פה ואפרט לך למה זה לא יפריע לימני הממוצע, שדעותיו עולות בקנה אחד עם עקרונות הליכוד.
האבטלה עולה דווקא ממש לא נכון, על פי כל המחקרים האבטלה בשפל גדול מאוד. בעיקר יחסית למצב העולמי בנושא הזה. בכלל הטענות לגבי המאקרו-כלכלה במדינת ישראל הן במקרה הטוב מגוחכות. מדינת ישראל כמדינה (לא כמה שאתה מרוויח או משלם בסופר) במצב כלכלי מצוין והאבטלה במצב טוב
חוקים אנטי דמוקרטיים נחקקים ברצף מסחרר לדעתך (השמאלית קיצונית) הם אנטי דמוקרטיים. לימני הממוצע הם חוקים לגיטימיים שאף נועדו לתקן עוולות גדולות שהיו קיימות פה. בנוסף מדובר בגג 2-3 חוקים שוליים שחלקם גם לא עברו.
האלימות בין כל המגזרים עולה לא יודע מאיפה הנתון הזה. האלימות תמיד היתה במדינת ישראל ולהאשים את ביבי בזה או למנוע מעצמי לתת לו את קולי בשל כך, זה אידיוטי.
בידוד מדיני במקרה הרע, הוא לא מורגש. במקרה הטוב, הוא לא קיים. איזה בידוד מדיני? ואיך בדיוק זה משפיע על האזרח הקטן? ההרגשה הכללית היא שאנחנו במצב טוב, ובעיקר והכי חשוב - במצב ביטחוני מצויין.
קיפאון מוחלט בתחום המדיני פה באמת היתה לי בעיה להבין למי אתה פונה- אם אתה פונה לשמאלנים, הרי שגם ככה הם לא יצביעו ביבי. אם אתה פונה לימניים - הרי שהם מברכים על כך. מבחינת הימין קיפאון מדיני זה הישג הראוי לשבח, ואתה חייב לחת את זה בחשבון.
התעלמות מוחלטת ממאות אלפי אנשים שדרשו סדר עדיפויות חדש במדינת ישראל פה באמת יש בעיה, וזו הפעם היחידה שאני מסכים איתך. יוקר המחייה גדול מאוד וביבי עוד לא הציג תוכנית או עניין לשנות את זה. אבל תחשוב שלרוב האנשים, עדיין העניין המדיני בא לפני העניין הכלכלי, והם עדיין יעדיפו להציע ביבי מאשר לפיד רק מפני החשש שלפיד יחזיר שטחים, שזהו דבר שרוב הימין לא רוצה בכך.
0 התקדמות בתחומים כמו תחבורה ציבורית/פרוייקטים לאומיים כאלה ואחרים לרוב הימניים (שהם בד"כ מסורתיים עד דתיים) תח"צ לא אמורה להתקיים בשבת. ולגבי פרוייקטים לאומיים אחרים - המצב טוב מאוד כרגע במצב הכללי לרוב הימניים - הם מרוצים מסגירת חנויות בשבת, מהשמריה על הסטטוס קוו וכו'.

אני מקווה שקצת עזרתי לך להבין איך ביבי יכול להגיע בקלות ל30 מנדטים, ואיך הטענות שלך (שהן המצע של השמאל) לא יזיזו לימני הממוצע.
גילוי נאות - עוד לא החלטתי למי אצביע, אבל כמו שאדום עולה בבלומפילד כתב - אני בהחלט מבין את מי שיצביע ליכוד.

1. מדיני-נתניהו רואה בפתרון סופי לבעיית הפלסטינים ב-2 מדינות ל-2 עמים, אבל לא עושה שום צעד בכיוון, לכן הוא לא רלוונטי בזירה. מי שמאמין בפתרון הזה, אנא בחר מפלגה מתאימה יותר.
מי שלא, שילך לליברמן, בן ארי והחברה האלו. נתניהו הוא סוג של פליק פלק, שלא עושה כלום אבל מסביר את זה בצורה מאוד מעמיקה כיצד אי עשיית כלום זה משהוא.
2. אבטלה- לא נכון, האבטלה רק הולכת וגדלה בזמן האחרון, ומן הסתם אם אתה לא תספור את כל המובטלים האמיתיים אז אכן המצב שלנו מצוין. אתה גם יכול לא לספור אף מובטל ואז יש לך 0 אחוז אבטלה, זה לא אומר שאלו הנתונים הנכונים. המצב הכלכלי, כן כמה אני משלם בסופר על הפנים. ולא רק אני, אלא כולם, אנחנו עובדים יותר ומרוויחים פחות, בטח אם אתה משווה אותנו למדינות סקנדינביה וגרמניה.
הדבר הטוב היחידי הוא שמדינות אירופאיות אחרות וכן ארצות הברית חטפו מכה יותר גדולה. זה לא אומר שהמצב שלנו השתפר, פשוט לא הגענו למיתון בינתיים(כנראה שבשנים הבאות כן נגיע למיתון כי זה בלתי נמנע).
בכל הנוגע לנתונים בדבר המצב הסוציו אקונומי של הישראלי הממוצע הנתונים מעידים ש-23% מאזרחי ישראל הם מתחת לקו העוני. לצורך ההשוואה, ארצות הברית שהיא במצב של שפל, רק 15 אחוז מתחת לקו העוני. בתוצר לנפש אומנם גדל יחסית לעולם אבל זה ברובו כי העולם נסדק, שוב לא כי אנחנו השתפרנו.
3. חוקים- אלו חוקים פשיסטים. לימני הממוצע שהחוקים האלו לגיטימיים, מעיד על מדינה פשיסטית.
4.בידוד מדיני- ברצינות? סרקוזי כבר קרא לו שקרן, מרקל כבר קיבלה עליו כמה פעמים עצבים, הטורקים כבר לא מדברים איתנו, אובמה מוצץ לו עד לבחירות שלו, רק שאחרי 2012 כבר אין בחירות(ואני מניח שהוא די יתנקם בו אחרי כל הזובור שביבי עשה לו בקונגרס). זה נקרא בידוד מדיני. ראיה שהמצב טוב וזה לא משפיע לא אומר שזה לא הולך להשפיע. ראיה כזאתי היא בעייתית.
5.המחאה החברתית- אם הגיעו מאות אלפי אנשים בקיץ למחאה, וביבי שם עליהם פס, ועדיין נותנים לו 30 מנדטים זה מוכיח סופית שהעם הזה מטומטם.

המסקנה- ביבי משקר, הנתונים על המצב שלנו שקריים, המצב הביטחוני יותר חשוב למהמצב הכלכלי, והעם מטומטם.
אכן סיבה לדאגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
בחור טוב כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

אז דווקא בגלל זה חובה עלינו לממש את היותנו אור לגויים ולהראות לעולם שאנחנו אחרים לעומת הערבים ולתת לאישה לעמוד בראש השלטון.

אנחנו לא צריכים להצביע לה לא בגלל שהיא אישה. אלה בגלל שהיא בן אדם חלאה וקשקשן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
שלי יחימוביץ׳ היא קשקשנית ענקית,לא יכול לראות אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 00:11 
אחוז האבטלה בישראל לא משקף את המצב האמיתי במשק.
הנתון הזה מתייחס לאנשים שמחפשים עבודה, קרי חותמים בלשכה, ולא מוצאים.
בישראל יש שני מגזרים שבהם רבים לא עובדים וגם לא חותמים בלשכה (החרדים והערבים) ולכן לא נכנסים לנתון האבטלה.
מלבד זאת צריך גם להתייחס לאנשים שעובדים חצי משרה, רבים עובדים בחצי משרה לא מבחירה, וגם הם לא נכנסים לנתון האבטלה.
אם מודדים למשל את אחוז המועסקים במשק בגילאי 25-64, מצבנו הרבה הרבה פחות טוב ממה ששר האוצר שלנו אוהב להתרבב בו כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: