תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 12:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 01:53 
Shacham כתב:
טוב שיש אותך שתקבע בשם כל המשפחות השכולות מה פגיעה ומה לא.

לא צריך אותי (או את מאות האנשים האחרים שחתמו על כך שהם מסיכימים איתי או את כל האנשים שבאים ממשפחות שכולות שהסכימו איתי בשביל להבין שטקס כזה הוא פגיעה , סליחה - דקירה בלב המשפחות השכולות. עשה לי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Shacham כתב:
טוב שיש אותך שתקבע בשם כל המשפחות השכולות מה פגיעה ומה לא.

לא צריך אותי (או את מאות האנשים האחרים שחתמו על כך שהם מסיכימים איתי או את כל האנשים שבאים ממשפחות שכולות שהסכימו איתי בשביל להבין שטקס כזה הוא פגיעה , סליחה - דקירה בלב המשפחות השכולות. עשה לי טובה.

לפי כמות המשפחות השכולות שהיו שם ואף השתתפו בטקס - כנראה שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה של ניסים והכעס של על הקללות שבאו מהצד שלו בעייני מראות על יושר וכנות (אף פעם לא חשבתי שהוא לא כזה)
ישר כח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
הנה אנשים שבשביל להפגין מולם צריך לגדל ביצים, משהו שהימין הקיצוני מעולם לא התאפיין איתו.
ערב יום הזכרון - חוגגים בר מצווה לסגן שר.
http://www.haaretz.co.il/news/politi/1. ... o.facebook

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 11:26 
אחד אדום כתב:
ההודעה של ניסים והכעס של על הקללות שבאו מהצד שלו בעייני מראות על יושר וכנות (אף פעם לא חשבתי שהוא לא כזה)
ישר כח

מחזק. קומוניסים - אני מאמין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 15:54 
קומוניסים,אני באמת מעריך את הכנות שבה כתבת אבל אני חושב שאם אתה באמת מתכוון למה שאתה אומר כאן,אתה צריך להתנצל בפני אותן משפחות שכולות שהיו צריכות לשמוע דברים מבישים ומכוערים שאני אישית שמעתי כשהגעתי חצי שעה לפניי הטקס.
ציטוט:
אני הרי באנו לשם גם כדי לשמור על כבודם וזכרם של יקירהם

אולי הבלבול במשפט הזה שלך מסמל יותר מהכול את מה שבאמת קרה שם אתמול,אתה באת לשמור על כבודם וזכרם של הנופלים,אבל שאר המפגינים לא,והם עשו את זה בצורה נבזית ומכוערת,עם קללות והמלצות על כרטיסי טיסה לגרמניה,אתה לא צריך להתנצל כאן,אתה צריך להתנצל בפני משפחות שגרמת להם לעוד יותר כאב ועצב ביום שבו גם ככה הן מתמודדות מול קושי שלא יתואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
קומוניסים,אני באמת מעריך את הכנות שבה כתבת אבל אני חושב שאם אתה באמת מתכוון למה שאתה אומר כאן,אתה צריך להתנצל בפני אותן משפחות שכולות שהיו צריכות לשמוע דברים מבישים ומכוערים שאני אישית שמעתי כשהגעתי חצי שעה לפניי הטקס.
ציטוט:
אני הרי באנו לשם גם כדי לשמור על כבודם וזכרם של יקירהם

הם עשו את זה בצורה נבזית ומכוערת,עם קללות והמלצות על כרטיסי טיסה לגרמניה,אתה לא צריך להתנצל כאן,אתה צריך להתנצל בפני משפחות שגרמת להם לעוד יותר כאב ועצב ביום שבו גם ככה הן מתמודדות מול קושי שלא יתואר.

משפחות שביום הכי קשה שלהם צריכים לשמוע מכמה משתמטים שהם צריכים לחזור לגרמניה.
קומוניזם אתה לא צריך להתנצל, אתה צריך להכנס לתוך פינה אפלה ולהשאר שם כמה חודשים בתקווה שיוכלו לסלוח לך.
לא מגיע לך לחגוג את יום העצמאות שאתה הבשת הורים ואחים לאנשים שנהרגו במלחמה בשבילך,יצאת אפס מאופס, איבדת כל פרופורציה.
אני אישית במקומם לא הייתי סולח לך, זה שארגן את הטינופת האנושית הזאת, אם חס וחלילה הייתי במקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
שלחתם הורים ומשפחות שכולות לעזה
שלחתם אותם לעוד "הלוויה" כי לא מספיק שאיבדו את יקיריהם
הוספתם להם סמיילי ליום הכי כואב שלהם
כל אותם זבלים קוקסינלים שבמאבק החברתי ידעו שוב רק להרוס ולהאשים את השמאל
אתם שלשולים, מהזן שאפילו יתושים לא מתקרבים אליהם

תמונה

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 25 אפריל 2012, 16:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
קומוניזם אתה לא צריך להתנצל, אתה צריך להכנס לתוך פינה אפלה ולהשאר שם כמה חודשים בתקווה שיוכלו לסלוח לך.
לא מגיע לך לחגוג את יום העצמאות שאתה הבשת הורים ואחים לאנשים שנהרגו במלחמה בשבילך,יצאת אפס מאופס, איבדת כל פרופורציה.
אני אישית במקומם לא הייתי סולח לך, זה שארגן את הטינופת האנושית הזאת, אם חס וחלילה הייתי במקומם.

גביזון, לא מתאים לך.
ראשית, קומוניסים לא אשם במה שאנשים אחרים אומרים. שנית, להטפל אליו שהוא לא היה בצבא כבר מאוס וילדותי. כמו שאמרתי, לא מתאים לך.
והחוסר יכולת לקבל את המחאה שלו לא שונה מאי היכולת שלו לקבל שמאלנים שמפגינים עם פלסטינאים בשטחים. זה מאכזב מאוד, בעיקר מאנשים שמתיימרים להיות ליברלים יותר. אבל כשלא מתחשק להיות ליברלים, תמיד אפשר לברוח לפופוליזם.
ושוב, את זה אומר אחד שחושב שהארוע היה חשוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

גביזון, לא מתאים לך.
ראשית, קומוניסים לא אשם במה שאנשים אחרים אומרים. שנית, להטפל אליו שהוא לא היה בצבא כבר מאוס וילדותי. כמו שאמרתי, לא מתאים לך.
והחוסר יכולת לקבל את המחאה שלו לא שונה מאי היכולת שלו לקבל שמאלנים שמפגינים עם פלסטינאים בשטחים. זה מאכזב מאוד, בעיקר מאנשים שמתיימרים להיות ליברלים יותר. אבל כשלא מתחשק להיות ליברלים, תמיד אפשר לברוח לפופוליזם.
ושוב, את זה אומר אחד שחושב שהארוע היה חשוב מאוד.

תגיד לי על מה אתה מדבר??
אם חס וחלילה חס ושלום תשכול מישהו שאתה אוהב, ותרצה לשים פתק על המצבה עם מכתב אישי לכמה ימים, אבל כמה אנשים זה לא יבוא להם טוב, ועל הזין שלהם אתה וזה שכואב לך ואתה בתקופה קשה,ויעשו ממך עוכר ישראל ובוגד וישלחו אותך לעוד הלוויות, בוא ותקבל אותם באהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 18:00 
יש גבול עד כמה אפשר לייחס לקומוניסים כל אמירה שנאמרה שם (למרות שמי שמסית נגד קבוצה מסויימת באופן מאוד חריף יכול להבין יפה מאוד לאן דברים יכולים להגיע).
מצד שני, אומרים לו כאן כבר כמה ימים, והאמת שאומרים לו את זה בפורום עוד משנה שעברה, שאי אפשר להפגין מול משפחות שכולות ביום הזכרון ולאמר להורים שכולים שהם רומסים את זכר בניהם, וזאת מבלי לפגוע בהם. זה בלתי אפשרי. לכן, גביזון צודק לחלוטין בכל מה שהוא אמר כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 19:42 
בחיים לא חשבתי שאני יכתוב (אני ממש לא טוב בזה ) אבל אחרי היום פשוט הרגשתי שאני חייב להוציא את מה שעבר עליי . היום הלכתי לעצרת מחאה כנגד "זוכרים את הקורבנות – טקס יום זיכרון ישראלי פלסטיני" הלכתי עם כעס מטורף- ביום הזיכרון שלנו הם החליטו לקיים יום זיכרון למחבלים . מחוץ להאנגר 11 בעיר הכבושה תל אביב. בין 20 ל30 אנשים חלקם חכמים ואידיאליסטים שלא הכרתי וחלקם סתם באו לצעוק (העדפתי לא להתקרב אל הצועקים ) ושבאו למחות על קיום טקס זה.
עמדתי בצד ופשוט הסתכלתי. בכניסה לאולם הטקס, תור ארוך עד הים כמעט ,של אנשים שנראים בדיוק אותו הדבר. באמת אותן הנעליים אותו סוג חולצה אפילו אותו דיבור... הייתי בהלם מכמות האנשים שבאים לטקס שכזה, ועוד ביום הזיכרון . בשלב מסוים ביקשתי מארוסתי לעשות משהו משמעותי בשבילי . אמרתי לה שאני חייב להיכנס לטקס הזה אני חייב לראות מה מושך כול כך הרבה אנשים לשם.. רק כשהבנו שהסיכוי שנכיר מישהו מהמשתתפים בטקס הוא אפסי החלטנו להיכנס. ממש התביישנו להיות בעצרת לזכרון מחבלים. אבל היינו חייבים לשמוע, בשביל לדעת איך להתמודד מול אנשים שכאלה. יהודים שהם אחים שלנו. פיזרנו את השיער התחלנו לדבר עם הרבה "תף" והכניסו אותנו (כנראה שאנחנו נראים תל אביבים או משהו.. אגב, טל בכלל גרה מעבר לקו הירוק)
נכנסו, אולם מלא עד 0 מקום אני מעריך שישבו שם קרוב ל 1000 איש. התיישבנו בצד לקחתי דף ועט והתחלתי לכתוב . לבמה עלתה בחורה שהתחילה לדבר בערבית ולספר שהיא פלסטינאית ושכל שנה חוגגים אצלם את יום הנכבה יום האסיר ויום האדמה ... לא ידעתי שיש להם כל כך הרבה חגים . בשלב מסוים התנתקתי ורק הסתכלתי על הבחורה, לבושה בגינס צמוד וחולצה קצרה ומדברת על ההנהגה הפלסטינים שרוצים שלום וחשבתי לעצמי- איזו טיפשה! היו הורגים אותך בשטחים אם היית מסתובבת בלבוש שכזה.. אחריה עלתה לבמה אחות שכולה שאח שלה נהרג בשטחים בפיגוע על ידי "לוחמים פלסטינים" (לא מחבלים). אחריה עלתה ערביה ישראלית שאמרה שיש לה דרכון ישראלי אבל דגל פלסטיני בבית ובלב. ואמרתי לעצמי איזה פראיירים אנחנו, הם בכלל לא רוצים חלק במדינה שלנו..הם רוצים הכול .. אחרי זה עלה אבא שכול שאיבד את בנו, לוחם בסירת גולני . האבא אמר שהבן נהרג על ידי ילדים בני 14 16 ! ילדים לא מחבלים ...הוא אמר שזה פשע של האנושות שמגייסים ילדים ושאף אחד לא רוצה הפסיק את זה כי זה שווה מבחינה כלכלית . בשלב מסוים השוו את הילדים הפלסטינים לתמונה המפורסמת של הילד בשואה שמרים ידיים. לא זכור לי שהרגנו ערבים בגלל שהם ערבים, הרי יש לנו ערבים שגרים בארץ, לא ?? ואז נפל לי האסימון- אני בכלל לא כועס! אני מרחם. חבורה של אנשים שחיים בעולם לא מציאותי, לא אמיתי, לא קיים! עולם שבו מה שתזרוק לא ייפול, עולם של אגדות! מחבלים הם ילדים, לא היה גירוש ספרד, לא היה שואה, אין חבורה של מחבלים, של החמאס ששולטים בעזה, אלה הם פשוט אנשים כמונו שרוצים לחיות, דמוקרטיה ממש ... שלטון החמאס בעולם שלהם- מכיר במדינת ישראל, ולא שונא אותנו כיהודים. והכי מצחיק שעל פי דעתם הערבים היו פה קודם, כלומר- היושבים בטקס, יושבים על אדמה כבושה. (היו ערבים לפני 70 שנה, חיו ערבים לפני, אבל יהודים חיו פה עוד 2000 שנה קודם) בנקודה זאת באמת התחלתי לחשוש. מה יקרה אם כולם ישכחו את מה שהיה בהיסטוריה? לא תישאר לנו מדינה ... שכחנו הכול, הכול מותר, אפילו יום הזיכרון לא חשוב יותר. באמת התחלתי לפחד, האיום הוא לא מבחוץ לא איראן לא חמאס. באלה אנחנו יודעים לטפל. אלא האיום הוא יהודים מתוכנו ששכחו, ושאומרים ש "ריהאם מוסא שבגיל 15 היא נורתה בבטנה על ידי חייל ישראלי, כשהתקרבה למחסום חמושה בסכין מטבח "בלבד" זה לא בסדר.. או שסולימאן אל-ח'טיבּ ש"כשהייתי בן 14 אני וחבר שלי דקרנו חיילים ישראלים" והלך לכלא אז הוא מיסכן . אם זה לא מחבלים, אז מה זה מחבלים?
אחד המילים שבלטו בטקס זה "יהודי"- החיילים היהודים, היהודים שפה ...רציתי לצעוק שם- "יהודים תתעוררו!!!" לא בטוח שעוד כמה שנים תהיה לנו מדינה יהודית זה כבר לא ברור מאליו ...
קיום טקס זה ביום הזיכרון הוא זלזול בוטה בזכרון חיילי צבא ההגנה לישראל. "אדם המרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים".

אגב, יצאתי מטקס זה עצוב ושמח, עם פחדים ותפילות, שלא נשכח וכן גם קצת יותר ימני. כנראה שלא הצליח להם..;)
בנימה אופטימית אני אסיים בכך שהעם היהודי עבר הרבה ושרד הכול בגלל שהיינו מאוחדים, בגלל שיהודי תמיד דאג ליהודי .... לא ישברו אותנו כזה מהר . אנחנו לא הולכים לשום מקום. חג עצמות שמח לכולם !
גידי יעקובסון

גביזון,

אני לא אתווכח על מה שאני מסכים איתו וכואב לי עליו יותר ממך כי לי בעקיפין גם יש חלק בו.
עשיתי הרבה כדי שזה לא יראה ככה. לכל אחד יש שליטה על הפה שלו ויש לו ידיים להכין איזה שלטים שהוא רוצה. זה שיזמתי לא אומר שאנשים ישמעו אליי , הם לא חיילים שלי. על עצם ההחלטה למחות אני לא מתחרט. ברור לי שהפגיעה הקשה והחמורה במשפחות השכול נעשה ע"י הארגון המחוצף הזה שגם אם הוא יכול ללמד את הימין כמה דברים על אלגנטיות, המעשים שלו הם בזיון ושערוריה שראויים לכל גינוי ומחאה.
למרות זאת כפי שכתבתי, אם אין לאנשים רצון וטיפת הבנה לתנהג בהתאם לרוח היום הזה, אני לא אזום פעילות כזאת יותר. בהתחייבות.
אם זה מה שיעשה לכם טוב אז אני הולך לפינה אפילה. ש5 משתמשים יגידו את זה כאן ואני לא חוזר לפה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
תגיד לי על מה אתה מדבר??
אם חס וחלילה חס ושלום תשכול מישהו שאתה אוהב, ותרצה לשים פתק על המצבה עם מכתב אישי לכמה ימים, אבל כמה אנשים זה לא יבוא להם טוב, ועל הזין שלהם אתה וזה שכואב לך ואתה בתקופה קשה,ויעשו ממך עוכר ישראל ובוגד וישלחו אותך לעוד הלוויות, בוא ותקבל אותם באהבה.

זה קשה, זה כואב, הכל נכון. אבל המשפחות שמשתתפות בארוע מודעות לכך שהן מציגות אמירה פוליטית. זה לא טקס זכרון אישי ופרטי. מי שמציג את השכול שלו בפני הכלל לא יכול להתחבא מאחוריו יותר.
מצטער.
אני לא חושב שנכון לקרוא להם בוגדים ועוכרי ישראל, לא צריך ללכת למקומות האלה. וגם קומוניסים אמר דברים שאני לא חושב שהיו צריכים להאמר, אבל מספיק להתנהג כאילו אסור למחות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 16:47 
לידיעת כולם ובעיקר לידיעת נועם שחם:
היום, כעבור קצת זמן מאותו טקס מחליא מתבהרת התמונה אותה ניסו לערפל מארגניו:
שימו לב:

זאת מוירה ג'ילאני - אשתו של המחבל זיאד ג'ילאני, שנהרג ב-2010 אחרי שדרס 4 לוחמי מג"ב בירושלים. וזה צילום מתוך הטקס המזוויע לזיכרון המחבלים שערכו השמאל הקיצוני ביום הזיכרון לחללי צה"ל

https://www.facebook.com/pages/%D7%9B%D ... =1&theater

זה המחבל זיאד ג'ילאני שדרס 4 לוחמי מג"ב בירושלים ב-2010 ונורה למוות ומשפחתו השתתפה בטקס כ-"משפחה שכולה".

https://www.facebook.com/pages/%D7%9B%D ... =1&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 17:03 
http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1690168
עם כל הכבוד לקבוצת הילדים-זין שלך בפייסבוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 17:04 
מי שנדרשת לתת תשובות היום על השתתפותה כאמנית בטקס המחפיר היא אחינועם ניני שאומרת למאקו

אחינועם ניני למחרימיה מימין: "מאחלת שתתעוררו מהכישוף שגזל תבונתכם וחמלתכם"
אנשי ימין הקימו בפייסבוק קבוצה להחרמת אחינועם ניני, שהופיעה בטקס זיכרון משותף ליהודים וערבים. ניני הגיבה: "אם כל ערבי הוא מחבל, אז כן, שרתי למחבלים. באותה מידה, כל ישראלי הוא רוצח, לא? אז הייתי בחברה טובה"

http://www.mako.co.il/music-news/local/ ... #f156b5a14

במעריב- http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/362 ... 309&loc=70

בוואלה- http://news.walla.co.il/?w=/202/2528671

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אחינועם ניני :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
מי שנדרשת לתת תשובות היום על השתתפותה כאמנית בטקס המחפיר היא אחינועם ניני שאומרת למאקו

אחינועם ניני למחרימיה מימין: "מאחלת שתתעוררו מהכישוף שגזל תבונתכם וחמלתכם"
אנשי ימין הקימו בפייסבוק קבוצה להחרמת אחינועם ניני, שהופיעה בטקס זיכרון משותף ליהודים וערבים. ניני הגיבה: "אם כל ערבי הוא מחבל, אז כן, שרתי למחבלים. באותה מידה , כל ישראלי הוא רוצח , לא? אז הייתי בחברה טובה"

http://www.mako.co.il/music-news/local/ ... #f156b5a14

במעריב- http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/362 ... 309&loc=70

בוואלה- http://news.walla.co.il/?w=/202/2528671

שמעתי שכשאחינועם ניני שמעה שאתה דורש ממנה הסברים היא התחילה לבכות.

אגב, שמתי קו מתחת לחלק של הציטוט שלה שלא הבנת בקריאה ראשונה (וכנראה גם לא בשניה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:29 
קומוניסים - גם מבלי שאתייחס לכתבה שהביא לא תתפוס אותי, שמדברת בעד עצמה, אתה מתעלם מן העובדה שגם אם בטקס השתתפה משפחה של מישהו שביצע פיגוע, הטקס לא נועד להאדיר את הפיגוע או לקדש את הרוצח. ההשתתפות בטקס הזה היא נסיון של קורבנות (ומשפחות שכולות הן קרבנות) של הסכסוך להבין ולהזדהות עם הכאב של הצד השני. זה מעשה אנושי ואצילי, שלצערי אתה פשוט מתקשה לתפוס.

מה יותר אצילי מאם שכולה של חייל שמסוגלת להתחבק ולהכיר בכאב של אמא של טרוריסט? ומה יותר אנושי ואצילי מאמא של טרוריסט שמסוגלת לחבק אמא של לוחם צה"ל?

זו בדיוק הדרך לגשר על אותה שנאה ואלימות שכולנו סובלים ממנה, ואתה פשוט מסרב להבין את זה.

אה, ואחינועם ניני :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קומוניסים - גם מבלי שאתייחס לכתבה שהביא לא תתפוס אותי, שמדברת בעד עצמה, אתה מתעלם מן העובדה שגם אם בטקס השתתפה משפחה של מישהו שביצע פיגוע, הטקס לא נועד להאדיר את הפיגוע או לקדש את הרוצח. ההשתתפות בטקס הזה היא נסיון של קורבנות (ומשפחות שכולות הן קרבנות) של הסכסוך להבין ולהזדהות עם הכאב של הצד השני. זה מעשה אנושי ואצילי, שלצערי אתה פשוט מתקשה לתפוס.

מה יותר אצילי מאם שכולה של חייל שמסוגלת להתחבק ולהכיר בכאב של אמא של טרוריסט? ומה יותר אנושי ואצילי מאמא של טרוריסט שמסוגלת לחבק אמא של לוחם צה"ל?

זו בדיוק הדרך לגשר על אותה שנאה ואלימות שכולנו סובלים ממנה, ואתה פשוט מסרב להבין את זה.

אם מדובר על פלסטינים שנלחמו בצה"ל, אז ממילא אינם טרוריסטים אלא לוחמי חופש. הם גיבורים שמגיע להם שיזכרו אותם.
טרוריסט הוא מי שתוקף אוכלוסיה אזרחית במטרה ליצור פחד (terror), ואני לא רואה עצמי משתתף בטקס לזכרו של כזה אדם.
כן, אני יודע שגם צה"ל פוגע באוכלוסיה אזרחית, אבל אצלו זה נגד המטרות המוצהרות של הארגון.
בעיניי זה חשוב לשמור על ההפרדה הזו בין הנופלים הפלסטינים השונים.
הרי יש כאלו שפוצצו עצמם ליד ילדים בפורים, אלו לא אנשים שראויים שאעמוד דומיה לזכרם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:42 
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:

אם מדובר על פלסטינים שנלחמו בצה"ל, אז ממילא אינם טרוריסטים אלא לוחמי חופש. הם גיבורים שמגיע להם שיזכרו אותם. טרוריסט הוא מי שתוקף אוכלוסיה אזרחית במטרה ליצור פחד (terror), ואני לא רואה עצמי משתתף בטקס לזכרו של כזה אדם.
כן, אני יודע שגם צה"ל פוגע באוכלוסיה אזרחית, אבל אצלו זה נגד המטרות המוצהרות של הארגון.
בעיניי זה חשוב לשמור על ההפרדה הזו בין הנופלים הפלסטינים השונים.
הרי יש כאלו שפוצצו עצמם ליד ילדים בפורים, אלו לא אנשים שראויים שאעמוד דומיה לזכרם.

אני כמובן לא מסכים איתך ובכל מקרה אני חושב שגם אם אם שכולה או כל אחר מוצא לנכון לחבק הורה של מחבל ובכך לתת איזושהי לגיטימציה לטרור, שיעשה זאת בכל יום אחר מימות השנה ולא ביום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:55 
זה בדיוק מה שאתה לא מבין. חיבוק כזה לא נותן שום לגיטימציה לטרור. להיפך. הוא מראה שבשני הצדדים יש אנשים שעייפו מההרג ורוצים ויכולים לשבת ולדבר זה עם זה ברגעים הכי קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 11:03 
אחינועם ניני מקסימה ומרגשת

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 12:26 
נועם שחם כתב:
זה בדיוק מה שאתה לא מבין. חיבוק כזה לא נותן שום לגיטימציה לטרור. להיפך. הוא מראה שבשני הצדדים יש אנשים שעייפו מההרג ורוצים ויכולים לשבת ולדבר זה עם זה ברגעים הכי קשים.

ראשית, אני חושב שגם המונח "שני הצדדים" הוא בעל טעם לפגם. ומה לגבי כל אותם משפחות שכולות שמפגש כזה והשוואה כזו בין יקירהם לאותם טרוריסטים עלול לפגוע בהם מאוד? האם האחווה המזופתת עם משפחות המחבלים לא יכולה להידחות לפחות בשל הרגישות הרבה והעצב שמביא איתו יום הזיכרון למשפחות ולשאר העם? אני חושב שיש בזה מעבר לטעם רע. אני שמח לראות ביממה האחרונה תגובות של אלפי (!) אזרחים השותפים לדעתי, בכתבות רבות, פורומים. המחאה שלנו הגיעה כמעט לכל כלי תקשורת. אמנם נתנו בכך במה גם למארגני הטקס ההזוי וידוע ש"אין פרסום שלילי", אבל אני חושב שבמקום שיש עוול ועיוות כ"כ חמור חשוב להשמיע קול שפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 13:46 
מישהו מעשרות המפגינים שהפגינו איתך היה בעצמו הורה שכול? בכל מקרה, כמו שאומרים לך, אף אחד לא צריך לאמר להורה שכול איך לזכור את הילד שלו וללכת להפגין ביום הזכרון מול כאלו שדרכם שונה ולאמר להם שהם רומסים את זכרון בנם. אף אחד זה כולל הורים שכולים אחרים, למרות שאני חושב שרובם ככולם יהיו הראשונים שיבינו את זה.

ואגב, לדברים האלו שגורמים לך להקפיץ את האשכול הזה פעם אחר פעם ולנסות להצדיק את המעשה הנבזה שעשית קוראים רגשות אשם. טוב שיש לך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
נועם שחם כתב:

ראשית, אני חושב שגם המונח "שני הצדדים" הוא בעל טעם לפגם. ומה לגבי כל אותם משפחות שכולות שמפגש כזה והשוואה כזו בין יקירהם לאותם טרוריסטים עלול לפגוע בהם מאוד? האם האחווה המזופתת עם משפחות המחבלים לא יכולה להידחות לפחות בשל הרגישות הרבה והעצב שמביא איתו יום הזיכרון למשפחות ולשאר העם? אני חושב שיש בזה מעבר לטעם רע. אני שמח לראות ביממה האחרונה תגובות של אלפי (!) אזרחים השותפים לדעתי, בכתבות רבות, פורומים. המחאה שלנו הגיעה כמעט לכל כלי תקשורת. אמנם נתנו בכך במה גם למארגני הטקס ההזוי וידוע ש"אין פרסום שלילי", אבל אני חושב שבמקום שיש עוול ועיוות כ"כ חמור חשוב להשמיע קול שפוי.

מה לגבי אנשים שהגזענות שלך פוגעת בהם מאוד?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 15:40 
גיא האדום כתב:
מישהו מעשרות המפגינים שהפגינו איתך היה בעצמו הורה שכול? בכל מקרה, כמו שאומרים לך, אף אחד לא צריך לאמר להורה שכול איך לזכור את הילד שלו וללכת להפגין ביום הזכרון מול כאלו שדרכם שונה ולאמר להם שהם רומסים את זכרון בנם. אף אחד זה כולל הורים שכולים אחרים, למרות שאני חושב שרובם ככולם יהיו הראשונים שיבינו את זה.

ואגב, לדברים האלו שגורמים לך להקפיץ את האשכול הזה פעם אחר פעם ולנסות להצדיק את המעשה הנבזה שעשית קוראים רגשות אשם. טוב שיש לך את זה.

אם יש לי רגשות אשם הרי שהם לגבי הדרך והאופן בה הובא קול המחאה בעיצומו של יום הזיכרון. לטעמי ביום כזה אין מקום לקללות ונאצות על אף הזעם הרב שגורר איתו אירוע מחוצף שכזה. אני הבאתי איתי נרות, דפי תפילה, שלטים שנותנים ביטוי להזדהות עם כאב המשפחות. מכיוון שחלק מהאנשים לא ידעו לכבד את המטרה לשמה באנו אני הודעתי שאין בכוונתי לארגן פעילות דומה אם חלילה קיום האירוע יחזור על עצמו. אין בכך מאום כדי שתבין שאני חוזר בי מעצם הביקורת כלפי מארגני הטקס והאמנים הנוטלים בו חלק.
לשאלתך, היו איתנו שני חברים, בן ובת שהם אחים שכולים. בנוסף לכך קיבלתי כמה וכמה מכתבי תמיכה בנו וסלידה רבתי מהאירוע מבני משכות שכולות נוספים.

אתה בטח יודע עד כמה שאני בעד חופש הביטוי ובעד לתת פתחון פה לכל אדם , גם לדיעות הרחוקות מדיעותיי שנות אור, ובלבד שהם אינן חוצות קו אדום והופכות להיות הסתה פרועה, עידוד טרוריסטים כנגד ישראל, בזיון וחילול יום הזיכרון וכבוד וזכר הנופלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אתה בטח יודע עד כמה שאני בעד חופש הביטוי ובעד לתת פתחון פה לכל אדם , גם לדיעות הרחוקות מדיעותיי שנות אור, ובלבד שהם אינן חוצות קו אדום והופכות להיות הסתה פרועה, עידוד טרוריסטים כנגד ישראל, בזיון וחילול יום הזיכרון וכבוד וזכר הנופלים.

מה עם הזכות של כל אדם להשמיע את כולו בבית הנבחרים של המדינה בה הוא חי דרך קבע?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 16:15 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

מה קרה כתבת "אזרח" ותיקנת ל"אדם"? האם לי בתור "אדם" יש זכות להשמיע דעתי במדינות שכף רלי מונחת בהם מבלי שתהיה לי אזרחות בהם?!
בכל מקרה, זה לא הנושא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

מה קרה כתבת "אזרח" ותיקנת ל"אדם"? האם לי בתור "אדם" יש זכות להשמיע דעתי במדינות שכף רלי מונחת בהם מבלי שתהיה לי אזרחות בהם?!
בכל מקרה, זה לא הנושא כאן.

אתה רומז שלשיטתך יהיו אנשים שייוולדו בישראל אך לא יהיו אזרחיה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: