תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 15:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 16:41 
הנהלת נמל תל אביב: מתנגדים לטקס המשותף

בחברה הממשלתית "אוצר מפעלי ים" המנהלת את מתחם נמל תל אביב מבהירים כי הם אינם יכולים למנוע את קיומו של טקס הזיכרון המשותף לחללי צה"ל ופלסטינים.

נעמי אנוך, יו"ר אוצר מפעלי ים, תקפה בחריפות את ההחלטה לקיים אירוע שכזה בשטח נמל-תל אביב.

לדבריה, "יום הזיכרון נועד לכבד את זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי הטרור. כחברה ממשלתית אנו סבורים כי כל נסיון לכרוך יחד את חללי צה"ל עם הרוגים פלסטינאים מהווה פגיעה קשה בתושבי המדינה, בזכר הנופלים ובמשפחות השכולות".

חבל שמארגני הטקס אינם מרגישים חמלה על תושבי מדינת ישראל, אזרחיה והמשפחות השכולות ובוחרים לחלל את קדושת הנופלים", מוסיפה אנוך.

עם זאת מציינת אנוך, כי "לצערנו, האירוע נערך בעסק פרטי בנמל, ולחברה אין דרך חוקית למנוע זאת. הדרך היחידה היא להביע את מורת רוחנו על כך שגופים המחשיבים עצמם "הומאניים" בוחרים לבעוט בערכים עליהם חונכנו ולהתעלם מרגשות הציבור ביום קדוש זה".

חברת הכנסת ליה שמטוב (ישראל ביתנו) פנתה הבוקר (שלישי) לחברה הממשלתית "אוצר מפעלי ים" בדרישה לבטל את טקס יום זיכרון ישראלי-פלסטיני שייערך הערב בהאנגר 11, בנמל תל אביב.

ח"כ שמטוב אמרה כי מדובר בפרובוקציה מכוערת שמבזה את זכר הקורבנות, "באיזו מדינה מתוקנת מקיימים טקס זיכרון למחבלים. מדובר בשערורייה אותה יזם הארגון האנרכיסטי 'לוחמים לשלום' ועל זה אסור לעבור בשתיקה".

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
הנהלת השירותים הציבוריים בתחנת האוטובוס המרכזית של בית שאן הביעה אף היא התנגדות לקיום טקס יום הזכרון המשותף הנערך בתל אביב.
ציטוט:
אין לנו בעיה שביום הזכרון ישתמשו באסלות שלנו אנשים מכל הצדדים והדיעות, אבל לעמוד יחד ולנאום נגד המלחמות זה דבר ש"נגב וסע" לא יכולה להסכים לו. לצערנו אין לנו יכולת למנוע טקסים הנערכים בתל אביב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה"ל וקורבנות הטרור
הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 16:46 
mkorman1 כתב:
אתם מקילים ראש באיום מפורש שאינו משתמע לשתי פנים
״נפרע ממך״
אם זה לא איום אז מה זה?

אם הוא לא משתמע לשתי פנים אז בוא תסביר לי למה אתה חושב שהוא התכוון.
מלבד זאת, איך אתה רוצה שמישהו יגיב למי שאומר לו שהוא מתגעגע לימים שבהם היו מטפלים באלימות באנשים עם דעות כמו שלו? Live long and prosper?

ואם לא הבנתי נכון את היציאה שלך עם כץ והנגבי, אתה מוזמן להסביר אותה, מה שממנו התחמקת בדקות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הבעת מחאה למול רמיסת זכרם של חללי צה
הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 16:50 
Kyahs כתב:
mkorman1 כתב:
אתם מקילים ראש באיום מפורש שאינו משתמע לשתי פנים
״נפרע ממך״
אם זה לא איום אז מה זה?

אם הוא לא משתמע לשתי פנים אז בוא תסביר לי למה אתה חושב שהוא התכוון.
מלבד זאת, איך אתה רוצה שמישהו יגיב למי שאומר לו שהוא מתגעגע לימים שבהם היו מטפלים באלימות באנשים עם דעות כמו שלו? Live long and prosper?

ואם לא הבנתי נכון את היציאה שלך עם כץ והנגבי, אתה מוזמן להסביר אותה, מה שממנו התחמקת בדקות האחרונות.

האמירה שלי על כץ והנגבי תמימה לחלוטין וכל משמעות שמיוחסת לה היא אך ורק פרי מוחו של מי שמצטט אותה ומוסיף לה מה שאין בה
״נפרע מכם״ זה איום
(לא שיש לי זמן וחשק להתעסק עם זה )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי צריך לתבוע אותך על השימוש בפטנט שלו, שבו אתה רומז רמזים שברורים לכל ואז כשמישהו נוקב במשמעותם אתה מתחבא כמו ילדה קטנה ומתכחש להכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:03 
יכול להיות שהוא צריך לתבוע אותי
אתה יודע אגב כמה תביעות ואפילו פליליות היו צריכות להיות מוגשות ולא מוגשות
במיוחד זה נפוץ בתחום עבירות המין
סתם שתדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
תמשיך, תמשיך, זה די מהנה מה שמתקלף ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:11 
קומוניסים, אני שמח לראות שחזרת לאשכול הזה. אז אם נסטה לשנייה מהאמרות של מקורמן שמצליחות להיות בו זמנית אלימות וילדותיות ונחזור לנושא האשכול: מה נכתב על השלט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:22 
קומוניסים כתב:

ח"כ שמטוב אמרה כי מדובר בפרובוקציה מכוערת שמבזה את זכר הקורבנות, "באיזו מדינה מתוקנת מקיימים טקס זיכרון למחבלים. מדובר בשערורייה אותה יזם הארגון האנרכיסטי 'לוחמים לשלום' ועל זה אסור לעבור בשתיקה".

לוחמים לשלום - זה לא ארגון של לוחמים (ישראלים, בין היתר)? חיילי צה"ל במילואים ובדימוס?
לקרוא לארגון כזה "אנרכיסטי"??
כאילו יש או אנרכיה או ציות עיוור למפלגה ולשלטון. עצוב מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל עוד אשכול של ניאוניסים מסתיים בתגרה ואני שואל מה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:33 
בר קולמוסא כתב:
קומוניסים כתב:

לוחמים לשלום - זה לא ארגון של לוחמים (ישראלים, בין היתר)? חיילי צה"ל במילואים ובדימוס?
לקרוא לארגון כזה "אנרכיסטי"??
כאילו יש או אנרכיה או ציות עיוור למפלגה ולשלטון. עצוב מאד.

אתה מנתח יותר מידי בעיון את דבריה של ח"כ שמטוב. קצת מגוחך שהיא (שלמיטב ידיעתי, כמו פותח האשכול, לא שירתה בצה"ל) מכנה קצינים במיל' כאנרכיסטים. חבל לייחס לדברים יותר מידי חשיבות וייאמר לזכותה שלפחות היא לא הולכת להפגין מול משפחות שכולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן שאנרכיסטים כאלה יפסיקו להיות חיילי חי"ר וקציני מילואים.
במקומם ניקח את מגני העם וקדושי האומה - החרדים.
אז זה יהיה מאד פשוט, אף אחד לא יכול להטיל ביקורת, פשוט לא יהיה צבא.
ואז אלה שיודעים רק להשניא אנשים אחרים ישארו חסרי מעש, כי שיש מאבק עבור עתיד האנשים החיים במדינה הזאת, כמו המאבק החברתי, הם גם מייחסים את זה לאנרכיסטים.
בקיצור, אנרכיסטים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:52 
לא קראתי את 11 העמודים שכתובים פה, אבל זו בושה שאין כדוגמתה, שאנשים מרשים לעצמם להכתיב למשפחה שכולה איך לכאוב, ועם מי לחלוק את הכאב הזה.
משפחות שכולות נושאות את הכאב הזה יום יום, בלי הפסקה, בלי שום הפוגה. נניח שבכל 364 ימות השנה פרט ליום הזה, המשפחות היו בוחרות לחלוק את כאבן עם העם הפלסטיני שכואב את מתיו, זה היה בסדר מבחינת המתנגדים הלהוטים לטקס?

אל תטיפו לי איך ועם מי לכאוב, תכבדו את זכותי, ותנו לי שקט ביום הקשה הזה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
rottemiko כתב:
לא קראתי את 11 העמודים שכתובים פה, אבל זו בושה שאין כדוגמתה, שאנשים מרשים לעצמם להכתיב למשפחה שכולה איך לכאוב, ועם מי לחלוק את הכאב הזה.
משפחות שכולות נושאות את הכאב הזה יום יום, בלי הפסקה, בלי שום הפוגה. נניח שבכל 364 ימות השנה פרט ליום הזה, המשפחות היו בוחרות לחלוק את כאבן עם העם הפלסטיני שכואב את מתיו, זה היה בסדר מבחינת המתנגדים הלהוטים לטקס?

אל תטיפו לי איך ועם מי לכאוב, תכבדו את זכותי, ותנו לי שקט ביום הקשה הזה!

עזוב אותך שטויות אחי
תן לניאוניסים את מנת הפטריוטיות היומית
שירגיש טוב עם עצמו
לוחם הצדק
איש קיצוני ומסוכן
תיזהרו ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 23:46 
מקודם חזרתי,היה פשוט טקס מרגש,חשוב לציין שחבורת קומונסים(בערך 20 אנשים) נופפה בדגלי ישראל חלק מאנשיה צעקו "עוד נסגור אתכם את החשבון" "אין לכם מקום במדינה הזו טוסו למקום אחר" ,חיפשתי את השלט המתחשב של קומונסים אבל מצאתי "השמאל מבזה את הנופלים" ו"בוגדים החוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 23:55 
חזרתי כרגע מהמקום ויש לי כמה דברים לומר.

אין ספק שמול "טקס הזיכרון" המקומם של "לוחמים לשלום" אסור היה להבליג.
אין ספק שמדובר בעיוות חמור, בשערוריה שאין כדוגמתה, חוצפה שלא תתואר , ביזוי זכרונם וכבודם של יקירנו חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. גם השנה צויין יום "הנאכבה" באירוע, גם השנה חזרו אותם מוטיבים הזויים של זכרון "כל נפגעי הסכסוך" כמקשה אחת מבלי להבדיל בין רוצח לקורבן ובין אכזר לרחמן.

אז אמנם כמות האנשים שהצטרפה לפעילות שלנו הערב הייתה מפתיעה לטובה, כ60 צעירים ומבוגרים, דתיים וכאלה שאינם, עמדו מחר, כאבו את ביזוי זכר הנופלים. אמנם הפעילות גם זכתה לסיקור תקשורתי ונראה כי הדיון על עצם קיום הטקס ביום הזה מגיע לכנסת ולשאלת חוקיותו. כך שיש כאן מבחינתי סיפוק מסויים על היוזמה וקידומה. כאלף אנשים הביעו תמיכה בה ברשת, זעקו וזעמו על הבזיון שבזכרון הנופלים. למשך דקות כולם דממו לתפילות אל מלא רחמים ותפילת יזכור.

אבל.
אבל לצערי הרב, וזה לא מן הפה ולחוץ, אני חייב להיות אמיתי כפי שאני מתיימר להיות ולהודות, לא לילד הזה פיללתי, לא למסרים האלה כיוונתי, לא כך רציתי שיתנהגו חלק לא מועט מן הנוכחים שלא נענו לבקשותי החוזרות ונשנות להתרכז במסר אותו רצינו להעביר ולא להעביר מסרים פוליטיים גם אם אני הראשון שיזדהה איתם. חלק קטן אף בחרו לקלל, לצעוק סיסמאות שביישו אותי, העציבו אותי, גרמו לי ללכת מהמקום מוקדם בעצבות וייאוש.

אני מאוכזב מאוד וכועס עליהם. עם מספר אנשים איתם היו לי קשרים מצויינים אני לא מתכוון לדבר לצמיתות. אירוע כזה אני לא אארגן בשנה הבאה אם חלילה לא אצליח למנוע את קיום הטקס באמצעים אחרים. אחרי הכל אני אדם אחד, אין לי שליטה על ג'ורא שיוצאת מאנשים מתלהמים ודוחים שלא הפנימו ולא הבינו את המטרה לשמה התכנסנו. יהיו שיתפלאו למה אני לא שומר לעצמי את הדברים האלה האלה בבטן, למה אני כותב לכם אותם כאן אחרי שעות של דיונים ונסיונות שלי לשכנע שזה הדבר הנכון לעשותו. אז למה? כי ככה אני, אמיתי, נאמן למה שאני מאמין בו. לא אזרום עם הזרם גם אם הוא מחזיק את הדגל הנכון ביד. אני רואה בחברי הפורום הזה סוג של משפחה ואין מה לעשות גם את הדברים הפחות נעימים עבורי לספר, אספר לכם.

שיהיה לילה טוב לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2012, 23:56 
בוז כתב:
מקודם חזרתי,היה פשוט טקס מרגש,חשוב לציין שחבורת קומונסים(בערך 20 אנשים) נופפה בדגלי ישראל חלק מאנשיה צעקו "עוד נסגור אתכם את החשבון" "אין לכם מקום במדינה הזו טוסו למקום אחר" ,חיפשתי את השלט המתחשב של קומונסים אבל מצאתי "השמאל מבזה את הנופלים" ו"בוגדים החוצה".

לא יכול להיות שהמשתמט כינה הורים שכולים בוגדים. בטח לא ביום הזכרון. ברור לי שטעות בידך. הוא כתב שלט "מחבק". הוא מעט הוא יבוא ויגלה לנו את נוסחו של השלט האוהב והמחבק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 00:16 
קומוניסים כתב:
חזרתי כרגע מהמקום ויש לי כמה דברים לומר.

אין ספק שמול "טקס הזיכרון" המקומם של "לוחמים לשלום" אסור היה להבליג.
אין ספק שמדובר בעיוות חמור, בשערוריה שאין כדוגמתה, חוצפה שלא תתואר , ביזוי זכרונם וכבודם של יקירנו חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. גם השנה צויין יום "הנאכבה" באירוע, גם השנה חזרו אותם מוטיבים הזויים של זכרון "כל נפגעי הסכסוך" כמקשה אחת מבלי להבדיל בין רוצח לקורבן ובין אכזר לרחמן.

אז אמנם כמות האנשים שהצטרפה לפעילות שלנו הערב הייתה מפתיעה לטובה, כ60 צעירים ומבוגרים, דתיים וכאלה שאינם, עמדו מחר, כאבו את ביזוי זכר הנופלים. אמנם הפעילות גם זכתה לסיקור תקשורתי ונראה כי הדיון על עצם קיום הטקס ביום הזה מגיע לכנסת ולשאלת חוקיותו. כך שיש כאן מבחינתי סיפוק מסויים על היוזמה וקידומה. כאלף אנשים הביעו תמיכה בה ברשת, זעקו וזעמו על הבזיון שבזכרון הנופלים. למשך דקות כולם דממו לתפילות אל מלא רחמים ותפילת יזכור.

אבל.
אבל לצערי הרב, וזה לא מן הפה ולחוץ, אני חייב להיות אמיתי כפי שאני מתיימר להיות ולהודות, לא לילד הזה פיללתי, לא למסרים האלה כיוונתי, לא כך רציתי שיתנהגו חלק לא מועט מן הנוכחים שלא נענו לבקשותי החוזרות ונשנות להתרכז במסר אותו רצינו להעביר ולא להעביר מסרים פוליטיים גם אם אני הראשון שיזדהה איתם. חלק קטן אף בחרו לקלל, לצעוק סיסמאות שביישו אותי, העציבו אותי, גרמו לי ללכת מהמקום מוקדם בעצבות וייאוש.

אני מאוכזב מאוד וכועס עליהם. עם מספר אנשים איתם היו לי קשרים מצויינים אני לא מתכוון לדבר לצמיתות. אירוע כזה אני לא אארגן בשנה הבאה אם חלילה לא אצליח למנוע את קיום הטקס באמצעים אחרים. אחרי הכל אני אדם אחד, אין לי שליטה על ג'ורא שיוצאת מאנשים מתלהמים ודוחים שלא הפנימו ולא הבינו את המטרה לשמה התכנסנו. יהיו שיתפלאו למה אני לא שומר לעצמי את הדברים האלה האלה בבטן, למה אני כותב לכם אותם כאן אחרי שעות של דיונים ונסיונות שלי לשכנע שזה הדבר הנכון לעשותו. אז למה? כי ככה אני, אמיתי, נאמן למה שאני מאמין בו. לא אזרום עם הזרם גם אם הוא מחזיק את הדגל הנכון ביד. אני רואה בחברי הפורום הזה סוג של משפחה ואין מה לעשות גם את הדברים הפחות נעימים עבורי לספר, אספר לכם.

שיהיה לילה טוב לכולם.

קודם כל, כל הכבוד על הכנות.
שנית, זו לא קצת היתממות? באמת היה לך ספק?
ברגע שאתה (במקרה זה) יוצר כזו דה-לגיטימציה ומפגין כזו חוסר סובלנות כלפי מי שלא בוחר לפעול כמוך, אתה רק מכשיר את הקרקע לאיש שיקח את זה צעד אחד קדימה.
השימוש החוזר במילה "בוגדים" הוא כ"כ מסוכן, ונוטים להתשמש בו באופן כה תדיר, שאין ספק שהמרחק לאלימות הולך ומתקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 00:27 
קומוניסים, סחטיין על הכנות ועוד יותר מזה שבשנה הבאה לא תהיה בהפגנות האלו.
ועדיין- מעבר לעניין התמימות שהמשתמש "בר קולמוסא" ציין - אני עדיין לא בדיוק מצליח להבין איך התכוונת אתה להפגין מול הורים שכולים ביום הזכרון, לאמר להם שהם רומסים ומבזים את זכרון ילדיהם, וכל זה בחיבוק ואהבה. איך הצלחת לנסח שלט שמכיל את המסרים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 00:30 
לא היה לי ספק, הייתי משוכנע שמי שיטריח את עצמו להגיע, יפעל כפי שמצופה ממנו לפעול ביום הזיכרון. לצערי, לגבי חלק מהאנשים התבדיתי ועל כך האכזבה הרבה.
יש גם הרבה חיובי. אני לא אומר שכולם היו כאלה. להיפך. אבל המעט האלה השאירו לי טעם חמוץ בפה ואם לומר את האמת גם חנק בגרון. כוסאמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 00:45 
גיא האדום כתב:
ועדיין- מעבר לעניין התמימות שהמשתמש "בר קולמוסא" ציין - אני עדיין לא בדיוק מצליח להבין איך התכוונת אתה להפגין מול הורים שכולים ביום הזכרון, לאמר להם שהם רומסים ומבזים את זכרון ילדיהם, וכל זה בחיבוק ואהבה. איך הצלחת לנסח שלט שמכיל את המסרים האלו?

באמצעות הפרדה ברורה במסרים המופנים למארגני הטקס, חסרי הרגש ובעלי הכוונות הזדוניות ולהפנות אליהם ורק אליהם את הביקורת (וגם, בצורה שתואמת את רוח היום) ומנגד להביע כאב והזדהות עם המשפחות השכולות. אני הרי באנו לשם גם כדי לשמור על כבודם וזכרם של יקירהם. גם באי הטקס שאינם נמנים על המשפחות השכול לא צריכים לספוג ביום הזה קללות.
אני לא אכה על חטא יותר מידיי, אני יודע שעשיתי את הדבר הנכון. מה שעבר בשתיקה משך שבע שנים לא עבר הפעם. יש הרבה חיובי. אבל רחוק מאוד מלהיות מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 00:50 
adi golan:
כאחות שכולה שהצטמררה לראות את הידיעות על מה שאירגנו השמאל הקיצוני הערב בהאנגר 11 בתל אביב, אני רוצה לומר לכם ולכל מי שהלך להפגין מולם - תודה! הקלתם במעט את הכאב שיצרו מארגני האירוע, שחצו קווים אדומים וירדו לשפל חדש, ביום שגם ככה קשה. אם לא הייתי צריכה להשתתף בטקס לזכר אחי ז"ל הייתי מצטרפת אליכם הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 00:54 
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:

באמצעות הפרדה ברורה במסרים המופנים למארגני הטקס, חסרי הרגש ובעלי הכוונות הזדוניות ולהפנות אליהם ורק אליהם את הביקורת (וגם, בצורה שתואמת את רוח היום) ומנגד להביע כאב והזדהות עם המשפחות השכולות. אני הרי באנו לשם גם כדי לשמור על כבודם וזכרם של יקירהם. גם באי הטקס שאינם נמנים על המשפחות השכול לא צריכים לספוג ביום הזה קללות.
אני לא אכה על חטא יותר מידיי, אני יודע שעשיתי את הדבר הנכון. מה שעבר בשתיקה משך שבע שנים לא עבר הפעם. יש הרבה חיובי. אבל רחוק מאוד מלהיות מושלם.

נסיון אחרון לקבל תשובה: מה היה כתוב על השלט?
(ולו רק כי חוזה ציטט כאן אימייל שכתבת בשנה שעברה שבו נראה שלא בדיוק הקפדת על ההפרדה הזאת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 01:02 
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:

נסיון אחרון לקבל תשובה: מה היה כתוב על השלט?
(ולו רק כי חוזה ציטט כאן אימייל שכתבת בשנה שעברה שבו נראה שלא בדיוק הקפדת על ההפרדה הזאת).

לא יודע על איזה מייל אתה מדבר.
בשנה שעברה בניגוד לשנה, על אף שהיינו מספר קטן בהרבה היינו ממוקדים במסר מההתחלה עד הסוף.
בשלט היה כתוב "משפחות יקרות כאבכם הוא כאבנו" והיו עוד שלטים שהכנתי ברוח דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 01:12 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4220543,00.html

"גם השנה, כמו בשנה שעברה תתקיים הפגנה נגד הטקס מחוץ לאולם האירוע. בנוסף מתכוונים המפגינים גם לקיים טקס זכרון משלהם במקביל. אליהו ניסים, מארגן ההפגנה, אמר ל-ynet:"לצערנו הרב ארגון השמאל הקיצוני בחר לבזות ולרמוס את יום הזיכרון ומהותו, את כאבן של המשפחות השכולות וחמור מכל את כבודם וזכרם של הנופלים בכך שהוא מצא לנכון לקיים אירוע פוליטי ביום הזיכרון המוקדש כידוע להתייחדות עם זכרם של חללי צה"ל וחללי פעולות האיבה. לא יעלה על הדעת שביום הזיכרון יתקיים טקס משותף ליקירנו ולמחבלים, זה עיוות, שערוריה, ביזיון שאין כדוגמתו. אנו נפעל בכל האמצעים כדי למנוע מהאירוע להישנות ונעמוד כולנו הערב במקום על מנת לקיים טקס זיכרון כמקובל ולמחות על העוול הנורא שבמעשי השמאל הקיצוני"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 01:19 
המייל שהובא לפני כמה עמודים ושנשלח למרבה הזעזוע לאחות שכולה, הכיל את המסרים האלו:
ציטוט:
אני קורא בזעזוע שאת מתכוונת להופיע ב"טקס הזיכרון המשותף" בנמל ת"א. טקס שכל כולו ביזוי ורמיסת זכרם וכבודם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. איך הגעת למצב כזה שאת לוקחת חלק בפעילות כ"כ שלילית, כ"כ חצופה ...
לא ניתן לבזות את זכרון הנופלים.

אם זה לא מייל שאתה כתבת אז איתך הסליחה.
בכל מקרה, זה מסר מאוד (מאוד) שונה מ"משפחות יקרות כאבכם הוא כאבנו". אם זה המסר שביקשת להעביר, ואם זה התוכן של השלטים שאתה הכנת, אז זה יפה מאוד. זה מאוד שונה מהמסר של שנה שעברה וממה שכתבת באשכול הזה, אבל אם נמנעת מהאמירות האלו בפניהם של המשפחות השכולות אז (מעבר לעובדה שאני לא ממש מבין איך זה מתיישב עם הדברים שלך באשכול הזה) אולי התבגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 01:36 
גיא האדום כתב:
המייל שהובא לפני כמה עמודים ושנשלח למרבה הזעזוע לאחות שכולה, הכיל את המסרים האלו:
ציטוט:
אני קורא בזעזוע שאת מתכוונת להופיע ב"טקס הזיכרון המשותף" בנמל ת"א. טקס שכל כולו ביזוי ורמיסת זכרם וכבודם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה. איך הגעת למצב כזה שאת לוקחת חלק בפעילות כ"כ שלילית, כ"כ חצופה ...
לא ניתן לבזות את זכרון הנופלים.

אם זה לא מייל שאתה כתבת אז איתך הסליחה.
בכל מקרה, זה מסר מאוד (מאוד) שונה מ"משפחות יקרות כאבכם הוא כאבנו". אם זה המסר שביקשת להעביר, ואם זה התוכן של השלטים שאתה הכנת, אז זה יפה מאוד. זה מאוד שונה מהמסר של שנה שעברה וממה שכתבת באשכול הזה, אבל אם נמנעת מהאמירות האלו בפניהם של המשפחות השכולות אז (מעבר לעובדה שאני לא ממש מבין איך זה מתיישב עם הדברים שלך באשכול הזה) אולי התבגרת.

אז טוב ששאלת, כי כשזה נכתב לא היה לי שום מושג שהיא אחות שכולה, רק מתשובתה הבנתי את זה. פניתי אליה כאמנית האמורה להופיע בטקס. נשבע לך.
ולגבי השלטים, ברור שהיו גם שלטי מחאה וביקורת על קיום הטקס המחפיר שהוא הוא בעיניי הפגיעה הקשה ביותר שניתן להעלות על הדעת במשפחות השכולות (ועל כך יעידו מכתבים לא אחד ולא שניים מבני משפחות שכולות שהודו על היוזמה ותמכו בה.
לא צריך להיות בוגר בשביל לא לפגוע במזיד באדם בשעת צערו, צריך רק מינימום של אנושיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
טוב שיש אותך שתקבע בשם כל המשפחות השכולות מה פגיעה ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2012, 01:53 
איך שלטי מחאה וביקורת נופלים תחת
ציטוט:
"משפחות יקרות כאבכם הוא כאבנו" והיו עוד שלטים שהכנתי ברוח דומה.

מה היה כתוב עליהם? איך וידאת שמה שכתוב בהם לא פוגע במשפחות שכולות בשעת צערן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 401 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: